A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2006 végén kezdünk próbálkozni

Meri!

Mailben küldtem a kódokat!

Anna!
Üdv köztünk! Szerintem ne okold magad azért, ami a múltban történt. Hamarosan jön egy baba aki majd kárpótol mindenért! Most csak erre gondolj! Drukkolok, hogy a karácsonyfa alá egy szép két csíkos tesztet tudjál rakni! :lol:

Hugi
Vendég

Szia Anna!

Én is szeretettel köszöntelek közöttünk.Most tényleg itt az ideje,hogy optimista és előretekintő légy,hiszen szeretnétek kisbabát és ez egy csodálatos dolog.Tudod én hiszem,hogy az életben semmi sincs hiába.Fogadd el a múltat és élj a mának,legyél pozitív. :D Olvass vissz minket,ha van időd,hogy tudd mi is történt velünk,vagy itt a szuper honlapunk,ott is találsz infókat.

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Anna, érezd jól magad köztünk... tudom, könnyű azt mondani, hogy ne idegeld magad a múlton, mert az már elmúlt, és az az igazság, hogy tényleg nagyon fiatal voltál. Gondolj arra, hogy sokkal jobb lesz, ha majd az életed párjának fogsz gyereket szülni – Reméljük minél hamarabb.
Te most a ciklus hányadik napján vagy? Hőmérőzől?

De jó, lányok – egyre többen vagyunk, akinek drukkolni lehet :) és az az érdekes, hogy karácsonyra az angyalkától mindenki babát akar :)

Meri, én nem idegeskedek a hőd miatt – meglátod, lesz még belőle valami :)
Tulajdonképpen az én hőm miatt sem idegelem magam, pedig ilyen semmitmondót még nem láttam.... hmm....
Ja, és én dec.13-ra nem várom a mensit – mégcsakazértsem :) – és a ciklusaim eddig 29 naposak voltak. – Nem tudom ezt hogyan tudod betenni az oldalra, de már meggyőztél, hogy nagyon ügyes vagy, igy biztos kieszeled :) Esetleg, ha segitségre van szükséged – táblázatkészitésben - vagy bármi, csak szóljál :)

Hugi, a felköszöntéssel nem lehet elkésni – köszönöm szépen :)
A vonalzódat nem tennéd fel ide, a babanetre is? Az aláiráshoz kellene bemásold a kódot.

KépKépKép
ildiko74

Erzsike, most láttam az oldalunkon, hogy te is pé körül jársz :) Remélem holnapra neked is emelkedni kezd a hőd, és igy a hétvégi kiruccanásnak lesz eredménye :) Mindenképp megy a drukk + + + +

KépKépKép
ildiko74

Sziasztok Lányok!

Először is Anna!
Örülök, hogy Te is csatlakozol!
A fogitabi megzavarta a peteérésed, de ezen nagyon hamar fog segíteni a Clostibegyt!
Semmi okod szégyenkezni!!!!
Van egy mondás, de nem biztos, hogy jól idézem: Aki elfelejti a múltját az nem érdemli meg a jövőjét!
Szorítok Neked és remélem, hogy mielőbb teljesüjön életed legszebb álma!!

Eszter!
Hát én intéztem a szokásos havi hivatalos dolgainkat! Babakocsival és tömegközlekedéssel!!
Sajnos még mindig nincs meg a jogsim, de már folyamatban van, persze az is csak akkor lesz megoldás, ha veszünk egy családi autót. Egy youngtimer Mercedes-ünk van, amit nem lehet egyszerűen csak otthagyni valahol.
Hatalmas autó, de 4 gyerekkel már nem fogunk beleférni. Szóval van egy-két dolog, ami sok gyerekkel már macerás, de megéri!
Egyébként én így a cilkus elején mindig irigykedem, hogy Te már kezdhetsz izgulni!
Hidd el, semmi baj ne lesz, csak egy kicsit besokallt a szervezeted a nagy izgalomtól.

Meri!
Este apa beállítja a saját postafiokomat és majd elküldöm. Az nyilvános lehet!
Látod mégis lett pé!
Egyébként szerintem a 37 fok körüli/fölötti értékek a hüvelyben, vagy végbélben mértekre értendők. Természetes, hogy a szájban mért kicsit alacsonyabb

Titi!
Sajnálom, hogy beteg lettél!
Az viszont jó, hogy rendben van a kapcsolatod anyósoddal. Vannak emberek, akik nehezen mutatják ki az érzelmeiket és csak bajban tudja meg az ember, hogy nagyon is számíthat rájuk!
Talán most egy kicsit Te is érzékenyebb vagy ezért zavar az, ami eddig nem.
Ha megszületik az unokája, biztosan kicsit közelebb kerültök egymáshoz. Főleg, hogy otthon leszel és végre csak az anyósod lesz és nem a főnököd.

Ági!
De jó. hogy írtál!
A nyakadra szerintem is a fizikoterápia lesz a megoldás, de az első harmadban nem sokat tudnak vele kezdeni!
Örülök, hogy Vivi meggyógyult!!!
A csütörtök pedig mindjárt itt van! A rosszulléttel kapcsolatban: én nem szoktam ( :lol: ) rosszul lenni babásan, csak borzasztó álmos vagyok!

Ildikó!
A görbéd tényleg furesz, már nem is görbe, hanem egyenes.
Szerintem nem jelent semmit! Különbe is, nincs másik görbéd, amihez lehetne viszonyítani. Nem lehetetlen, hogy a betegség egy kicsit eltolta a pé-t. Nem emlékszem, hogy írtad-e, de szedtél régebben hormontartalmú fogmzásgátlót?

Erzsike!
Még csak most fogja berajzolni a pé-t a ferti!
Kérdezted, hogy végleges-e a szabad kórházválasztás. Egyelőre eltolták fél, egy évvel, de szerintem akkora átalakításokra készülnek az egészségügyben, hogy ez még sokáig így marad. Egyelőre azt sem tudják melyik kórház marad meg és milyen osztályokkal fog működni! Tehát, még a következőt itt ott szülheted, ahol akarod!

Hugi!
Látom hasonló korú a fiad, mint nekem a legkisebb. Én próbáltam a nagy korkülönbséget, a nagyok között 5 és fél év van, ami nem jó. Még nem elég nagy, de már nem elég kicsi. Én a szülés után azonnal akartam kistesót, amire azt mondta az orvosom, hogy tekintettel arra, hogy 4. azonnal próbálkozhatunk. Hát remélem már nem kell sokáig várnunk!
Kívánok Neked is a karácsonyfa alá ey rózsaszín kiscipőt!

Virág!
Muti a mézeskalácsokat!!!
Mikor jössz haza?!
Jól láttam, hogy Komáromban voltál orvosnál? A férjem odavalósi, ott élnek a szülei és havonta egyszer mi is elnézünk arra.

Olyan jó, hogy ennyien vagyunk! Mindíg van valami történés. Belenéztem más topikokba, hát panganak rendesen és nem úgy van ám, mint itt, hogy arról írhatsz, amiről csak akarsz!
Olyan klassz, hogy így együtt vagyunk!

Éva

Kép
balimama

Lányok!
Mire megírtam ezt a borzalmasan hosszú hozzászólásomat, írtatok egy oldalt! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Éva

Kép
balimama

Ildikó!

Itt is van vonalzóm, kettő is! Te nem láttod őket?

Éva!
Köszönöm, hogy a karácsonyfa alá kívánsz nekem kisbabát, de mi még majd csak utána fogunk próbálkozni. :lol: Még megvárjuk a decemberi mensit, elvileg 28-a körül, aztán mehet a menet! De jövő karácsonykor remélem már 4-en leszünk! :lol: :lol:

Képzeljétek! Szombaton összetörték a kocsinkat! Egyik áruház parkolójában egy nő megállt előttünk, majd elkezdett hátra tolatni. Hiába dudált neki a férjem, ő csak tolatot tovább. Majd bevágta 1-be és leparkolt. Az volt a baj, hogy még vonóhorog is volt rajta, így az szépen beleakadt az első lökhárítóba, és amikor még előre ment jól megrántotta. Én nem értem, hogy lehet így tolatni, hogy hátra sem néz! És ha mondjuk éppen akkor sétál el mögötte valaki??? Úgyhogy most a férjem mehet a kocsival a biztosítóba, meg szerelő stb. Hát ez kellett még karácsonyra!
Vendég

Éva!
Nagyon rég szedtem fg.tablettát, de azért hagytam abba, mert egyszercsak nagyon magas volt a vérnyomásom, és napokon keresztül szédültem - azután nem akartam többet szedni, és nem is volt ilyen bajom.
Az év elején voltam nőgyógyásznál, és ő irta fel megint 4-6 hónapra. Júniusban szedtem be az utolsó rendet.
Megkérdezhetem, hogy miért kérdezted? :)

KépKépKép
ildiko74

Hugi, nem látom a vonalzóidat.... majd megnézem az otthoni gépemről, lehet, hogy itt van valami baj.

KépKépKép
ildiko74

Ildikó!
Június az már elég régen volt. Igazából csak azért kérdeztem, mert nekem sehogy sem akart a fogitabi után rendesen működni a petefészkem. De azt már észrevetted vona! Azt hittem most hagytad abba.

Hugi!
Bocsi, elnéztem. Ahogy egyre többen vagyunk már nem mindig sikerül pontosan észben tartani mindent. Sajnálom az autótokat. Hát pont ilyenek hiányoznak az embernek karácsony előtt. :cry:

Egy kis gyerekszáj:
A kisfiam közölte az elöbb, hogy tegyem tisztába mert "rompant büdös"! :lol:

Éva

Kép
balimama

sziasztok!végre ideértem!lakást diszitettem!jo sokat irtatok juhuuu!ha valakinek véletlenül nem irok akkor elöre is bocs utánna potolom!csak annyi mindent akarok irni!

balimama de jóóóóó huha akkor lehet ismerem is a férjed!december 22én indulunk haza ha decemberbe ti is jöttök komáromba talizhatunk ott de nekem jo pest is ugyis többiekkel ott kell taliznom!
a mázeskalácsot felrakom ha megpuhul addig nem dicsekedek vele mert lehet kukába köt ki de ugy hallottam kell 23hét hogy megpuhuljon!remélem sikerülni fog mert ha nem :cry:

meri küldöm késöbb az adatokat mailbe!egyre fantasztikusabb az oldal!eddig is elvoltam ájulva hogy nekünk ilyet csináltál de most meg már padlon vagyok töle olyan szuper!

ildiko huh ez tényleg egyenes de szerintem is az zavart be hogy beteg voltál!meg hát tényleg ki tudja még elsö honapba kibogozni a högörbéjét!nekem is volt olyan hogy le föl le föl de volt olyan is mint a tiéd!

eszti huh de szuper a görbéd!szoritok!(de én már irtam egyszer hogy szerintem te leszel a következö)

titi jajj de jo hogy nem mentél dolgozni és ki tudod gyogyitani magad de az nem hogy rosszabbul vagy!sajnálom!anyosodra meg már irtam tegnap is hogy szerintem csak kifele mutatja a kemény asszonyt!

anna üdbvözöllek köztünk és mielöbbi babásodást kivánok neked!a multad miatt meg ne szégyenkezz annak biztos ugy kellett történnie és majd ha itt lesz a kisbabád akkor enyhülni fog a fájdalmad!
végre velem egykoru szuper!én 17évesen szültem és eltitkoltam anya elöl az elsö négy honapba de mikor megtudta akkor majd kiugrott a böréböl és azt mondta hogy az elsö babával semmi kép nem küldött volna abortuszra mégha véletlen csuszik be akkor sem de hát mi terveztük!nem értem az ilyen anyukákat(bocsánat) de miért szolnak bele ha te is tudsz egyedül dönteni!na mindegy lezárjuk ezt a témát és csak elöre nézünk!

ági jajj végre felöled is hallani!nem tudsz elmenni valami masszázsra az biztos jot tenne!vagy amit titi is ajánlot homeos bogyo esetleg?vagy pedig vannak olyan olajak amiket forro fürdöbe kell önteni és fél orát benne ülni az nekem álltalába segit!nem tudom hogy a fájdalom csillapito ilyen dolgokba is hat?

verzsike abbol gondoltam hogy a férjed nincs otthon hétközbe mert irtad nektek a hétfö már nem jo a pé-re és ezt nem értettem és ezzel magyaráztam pedig már irtad az nlc-n hogy minden nap ingáázik!bocs hogy érthetetlen voltam!ma van akkor pé?hajráá hajrááá

hugi huh de hülye lehetett na az ilyen nök miatt van az hogy leszolják a nöi soföröket!nem hiányzik senkinek egy auto törés de hogy még karácsony elött is huh nem egyszerü!

na csajok már olyan sokan avgyunk azt se tudom kinek irtam kinek nem elküldöm aztán visszaellenörzöm!pusz

Virág
Kép
Kép
virág22

Virág!
Az jutott eszembe, biztos nem akarsz előbb tesztelni, és esetleg egy UH-fotót adni ajándékba??? :lol:

Bocsi, hogy nem reagálok most sokat, de el vagyok foglalva :)

meri

Sziasztok!!!!

Dönczi vagyok, és bocsi... még nem olvastam vissza semmit.. de amit túl vagyok a vizsgáimon azt is megteszem.. csak szeretnék már bekerülni valahova:)

Szóval mi már elkezdtünk próbálkozni.... csak a siker maradt el... asszem itt a helyem, mert ha minden jól megy, akkor együtt fogjuk átélni ezeket az időszakokat:)
Amúgy 25 vagyok és első babát tervezzük! :D

Addig is üdv nektek, szerintem egy jó kis csapatba kerültem!

Üdv! Dönczi

Szerintem pénteken jövök!

Nem tudom mit írjak ide, de kitalálok majd valami ideklappolót :)
dönczi

Szia Dönczi!
Üdv közöttünk! HIhi, újabban én üdvözlök mindenkit elsőnek. :)
Ha nem érsz rá visszaolvasni, nézd meg a honlapunkat: www. babanet.mindenkilapja.hu.
De jó, egyre többen vagyunk!!! Biztos, hogy jó csapatba kerülsz!!

Csajok, csökken az átlagéletkor!!! :)

meri

Szia Dönci!

Üdv köztünk.Igen,ez valóban egy nagyon jó kis csapat,jó helyre kerültél. :D

Kép

Kép
anubias

Eszter, ma hogy vagy? Mi hasonló tüneteket produkálunk, csak azért kérdezem. :)

meri

sziasztok!

dönczi üdv a csapatba majd meglátod johelyre kerültél itt vannak a legklasszabb babaváro csajok!

meri erre már én is gondoltam de ha elöbb tesztelek nem birom ki hogy ne mondjam el!meg hát mint irtam a meglepimhez karácsony kell!

most megyek filmezni!nem hiszem hogy utánna még jövök mert szörnyü lassa a babanet!pusz mindenkinek szép éjszakát

Virág
Kép
Kép
virág22

Sziasztok!

Ági, már nem nagyon gondolkozok a görbémen. Ha a következőhónapi is ugyanilyen lesz, akkor hát.... még nem tudom mi lesz, de csak lesz valami, vagy valaki, vagy valahogy :D

Virág!
Egyetértek Merivel - szeretnénk egy újabb pozitiv tesztet, és utána UH-t. És egyelőre csak te vagy esélyes :D
Csak azon gondolkozok, hogy fogod kibirni 23-ig igy, mellettünk :D :D :D

Dönczi,
Üdvözöllek én is közöttünk!

KépKépKép
ildiko74

Sziasztok Lányok!

Csak benéztem, de örömmel látom, hogy újabb taggal bővült a csapat!

Én is üdvözöllek Dönczi!

Ildi!
Felesleges is lenne gondolkodni a görbéden!
Néha én is úgy érzem csak arra jó, hogy idegesítsük magunkat. Alapvetően abból kell kiindulni, hogy egészséges vagy, a többit megoldja a természet! :wink:
Látod nálam például szüksége van a természetnek egy kis segítségre! De nem mindegy, a vége úgyis baba!!! :lol:

Virág!
Fent van a hőd! Nem igaz?! Még így sem izgulsz?!

Jövök még!

Éva

Kép
balimama

Sziasztok!

Meri! Nem tudom az első emilt miért nem kpatad meg, elküldöm újra.
Nem tudom a görbémtől még mit várnék, csa türelmetlen vagyok (pé elvileg ma kellene).

Titi! Jól tetted, hogy otthon maradtál. Gyógyulj meg mielőbb!

Hugica! Légyszi fényképezd majd le a vonatos tortát. Én is imádok ilyeneket csinálni, kíváncsi vagyok te hogy készíted.

Anna! Dönci! Üdv nektek a mi kis társaságunkban. Remélhetőleg decemberben veletek is gyarapodik a babások tábora.

Virág! Csak azért írtam, h hétfő nem jó, mert tök jó lett volna, ha a nyaralós hétvégébe esik, akkor semmi nem akadályozhatott volna minket…

Kezdek örülni, érezgetek már szúrkálásokat a hasamban, úgyhogy talán megérkezik a pé is...

Pusz mindenkinek.
verzsike

Verzsike!
Mindent feltettem. :)

A pé.-ben az az idegesítő, hogy az ember csak utólag tudja meg, hogy volt. :) Nem téged nevetlek, én is pont ott tartok. :) Ilyenkor úgy szeretnék tudatlan lenni, és nem aggódni ilyeneken...

meri

Ja, el is felejtettem mondani a nagy munkában! :wink: Apa újra a régi: nem fáradt, mosolygós! Egész este babavárós zenét hallgatunk. :)

...semmit sem tudok,
csak szeretni úgy,
hogy te is szeretni tudj...
...Még nem is sejted, hogy hibázni is fogok,
de akkor is ez lesz a legszebb dolog!...

Csajok, annyira jóóóóó a kedvem!!!! :) :) :) :) :) :)

meri

Jó reggelt, Lányok!

Virág, úgy látszik a tegnap egyszerre irtunk, csak te hamarabb elküldted a válaszod Merinek, igy nem láttam. Igaz, már irtad, hogy miért akarsz várni 23-ig, csak annyira jó érzés pozitiv tesztet látni
:D. Drukkolok, hogy legyen mivel meglepit szerezz Karácsonyra :D

Éva!
Én úgy döntöttem, hogy egyelőre nem szólok bele a természet dolgába - 1-2-3 hónap múlva, ha nem sikerül, biztos meg fog változni a véleményem, de addig csak egyszerűen várom, hogy mi történik :)

Erzsike!
Szerintem, ha tenapra esne a pé-d, akkor is lehetne babó a hétvége után :)

Meri!
Az apa mosolygósságának remélem lesz eredménye :wink:
Tetszik a versed is :) - mára is küldhetsz egyet :)

Ági, Titi!
Hogy vagytok?

Eszter!
A doki után remélem jó hirekkel jössz!

Hugi!
Bocsi... otthonról tényleg látszanak a vonalzóid. Az autótörés senkinek nem hiányzik.... és igy az ünnepek elött... hát, nem irigyellek.

KépKépKép
ildiko74

....és ilyen a görbém:

Kép

KépKépKép
ildiko74

Sziasztok!

Ildi, a görbédhez továbbra sem tudok semmit hozzáfűzni. :?
A verset meg nem én írtam. :) Ezt a zenét hallgattuk. Felteszem a lapra, hallgassátok meg, jó?

meri

Nem teszem fel, mert nem tudom feltenni. :(
Ha valakit érdekel: Szabó Eszter: ...hogy te is szeretni tudj
Azért hívom babavárósnak, mert a pocaklakójának írta. :) Apa jelenlegi kedvenc zenéje. :) :)

meri

sziasztok!

meri nem tudnád átküldeni nekem ezt a számot mailbe?sehonnan nem tudom leszedni pedig nagyon tetszik!ez tényleg babaváros zene!pusz

Virág
Kép
Kép
virág22

Virág!
Az Eszterét? Sajna nem tudom egyelőre feltenni sem. Át kéne alakítani mp3-ba. De az ilyen dolgokhoz nálunk apa ért. :) De próbálkozom ám!!!

meri

Szaisztok!

Csak gyorsan benéztem hozzátok. Nem rég értünk haza a babaklubból, most jött a mikulás. Bencinek nagyon tetszett és egyáltalán nem félt tőle.

Most lepihenek egy kicsit, mert nem érzem túl jól magam. Alig vártam, hogy hazaérjünk, mert olyan mintha duplán látnék, meg foltokat. Pedig nem is ittam semmit. :lol: Most kihasználom hogy a Bence is alszik, hátha átmegy rajtam.

További szép napot!

Hugi
Vendég

Sziasztok Lányok!

Hugi!
Jobbulást kívánok! Remélem csak valami kis vírus. :roll:

Eszter!
Merre vagy?! Már nagyon izgulok!!!

Meri!
Nektek nagyon klasszul megy ez a ráhagolódás és látom a párod is partner ebben. :wink:
Sajnos tegnap már nem tudtam email címet írni, mert apa hajnalig dolgozott. :cry:
Tényleg nagyon fej-fej mellett haldtok Eszterrel! :)

Erzsike!
Gyönyörű esküvőtök volt! Nagyon szépek a képek! :D

Virág!
Nagyon szépek vagytok így együtt a kisfiaddal!!!! :D

Remélem hamarosan azért személyesen is találkozhatok mindenkivel! :)

Ildikó!
Teljesen igazad van a várakozást illetően, hiszen nincs miért izgulni az első hónap után!! :lol:

Titi!
Remélem nincs baj, csak pihengetsz! :roll:

Ági!
Azért nekem annyira hiányzol!!!! :cry: :cry:

Anna! Dönczi! Ugye nem fogok eltűnni!!! :wink:

Éva

Kép
balimama

Virág!
Sajna, egyelőre nem akar menni. :cry: :cry: :cry:
Ha viszont nagyon izgat, a hotdog.hu-n bondikánál meg tudod hallgatni. Direkt a te kedvedért kerestem rá. :) Persze a hotdogon regisztrálni kell, de csak néhány perc. De még próbálkozom. :)

meri

Sziasztok!

Meri azt szeretném megkérdezni, hogy van-e lehetőség arra, hogy a NG-os műsort feltedd az oldalatokra?
(legalább addig amíg letöltöm :D )

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi!
Először is hadd gratuláljak!!! :)
Én nem tudom feltenni a műsort, mert nekem sincs meg, csak olvastam valahol, hogy lesz, gondoltam megosztom veletek. Szerintem nincs más megoldás, mint 25-én este megnézni vagy felvenni. 3-án én sem láttam :(

meri

sziasztok!
meri köszi itt is!szuper a zene!hotdogon is megtaliztam!na ma már egy kivánságom teljesült akkor a második nem fog?deee muszály

robcsi üdv köztünk!szoktalak titeket olvasni a másik topicba mert én is "komáromi" vagyok!gratulálok a pocilakohoz!

Virág
Kép
Kép
virág22

Sziasztok!
Jajj eddíg nem engedett be a babanet. :evil: Szóval megjöttem a dokibácsitól és minden ok volt.Megvizsgált,megnyomkodott,tapintásra nem fájt sehol semmi,aztán megnézett ultrahanngal és azt mondta,hogy minden a legnagyobb rendben.Szerinte nem nőgyógyászati alapon fáj a hasam,inkább a gyomrom,beleim görcsölhetnek.Nos ez nem elképzelhetetlen.Mondtam neki mindent,a pattanásokat a barnázgatást,meg mindent.Nagyon türelmesen végighallgatott,és azt mondta,hogy mivel sokáig szedtem fogigátlót,ilyenkor erős hormonális folyamatok zajlódnak a szervezetemben,ezek mind okozhatnak ilyen tüneteket,de baj nincs.A méhnyálkahártya vastagságtól a petefészkekig mindent rendben talált.Megnézte a görbéimet is,és azt mondta,nagyon rendben vannak.Beszélgettünk a babáról is sokat,hogy mikor,hogyan,mekkora súllyal szültem,és amikor az apa került szóba,megkérdete,hogy hány éves és van e már gyereke.Nos a válaszaim után írt apának egy beutalót a Kistarcsai Urológiára.Szerintem ez korai 2 hónap után,de nem mertem ellenkezni,mert örültem,hogy lelkes.Szóval januárban apa leleteivel vár.Nem tudom,ezt hogy vezetem neki elő.Úgy gondolom nem fog örülni.Teljes urológiai vizsgálat.Egyáltalán mit fed ez? Esetleg tudtok róla valamit? És hogy vezessem elő?Jajj egyébként akkora megkönnyebbülés,hogy nőgyógyilag rendben vagyok. :D

Még melóznom kell. :cry:

Puszi

Eszter

Ui:

Ja,még azt mondta,hogy talán egy minimális folyást lát(bocsi) :oops: És felírt egy kombinált hüvelykúpot.Azt monda,akkor kezdjem használni,ha elmúlik a mensim.Na én azért annak örülnék,ha meg sem jönne. :?

Kép

Kép
anubias

Sziasztok lányok!

Sajnos nem tudtam hamarabb jönni, mert nem ment a Babanet, meg a netünk is sz@rakodik.

Már Áginak is szóltam, hogyha jönne, akkor szóljon, hogy minden ok velem, de végre itt vagyok!

Anna, Dönczi, üdv köztünk!

Na, szépen alakul a létszámunk, remélem, marad is ilyen szépszámú a topikunk, és nem fog csökkenni!

Én már kicsit jobban vagyok, de csak csütörtökön fogok menni dolgozni, a doki ugyanis kiírt. Mindegy, tényleg jobb így, legalább teljesen felépülök.

Sajnos viszont így a magasabb hőim miatt nem valós a görbém, a legutóbbi eredményem még mindig alacsonyabb mint az átlag, tehát várom a mensit, ami még nem jött meg.

Ma megyek fodrászhoz, hajat festetni, remélhetőleg egy jó darabig úgysem mehetek majd! :)

Hugi, sajnálom ami történt a kocsitokkal, nem értem, hogy adhatnak ilyeneknek jogosítványt?!

Megyek is vissza lányok feküdni, mert olyan gyenge vagyok. Bár szerintem a sok fekvéstől is legyengülök.

KépKép
titi_27

Eszter, na, ennek nagyon örülök, hogy minden rendben van Veled. Ezek szerint tiszta az út a bébi előtt. Apa... hát, kíváncsi vagyok, hogy fog reagálni a párod. Az enyém először tutira kiakadna, de amikor lehiggad, belátja, hogy mindent a cél érdekében. Hátha a Tied is megérti, hogy mindent azért tesztek, hogy mielőbb babátok legyen. De talán tényleg várnék még 1-2 hónapot, hisz semmi sem utal arra, hogy gond volna. Szerintem várj még egy kis időt ezzel az urológiával. Bár a hónapok meg szaladnak... attól függ, a párod hogy áll hozzá. De arról fogalmam sincs, miről szól egy ilyen vizsgálat. Talán Éva fog tudni segíteni ebben is. (Mind mindenben:))

KépKép
titi_27

titi jo pihizést!gyogyulj már meg!!!

eszter de jo hogy mindent rendbe talált a doki!hát nekem is azt mondta szeptemberbe a doki hogy ha decemberig nem lesz baba akkor apát is el kell küldeni vizsgálatra!én hazajöttem és azt mondtam neki hgy minden rednbe velem de a doki szeretne a dolgok elé menni és azt mondta megkéne nézni nála is minden rendbe van e!aztán az én párom(mivel már elötte is beszéltünk rola hogy elmegy ha kell) egyböl beleegyezett!szerintem a te pároddal sem lesz semmi gond!a lényeg hogy ne ugy add elö neki hogy kötelezö meg hog neki lehet baja!amugy meg ezen a vizsgálaton azt nézik mennyire aktivak a kiskatonák!de nem értem a dokid a kor alapján küldi?amugy azt hallottam hogy az idösebb pasiknak sokkal jobbak a katonái a 20-30asoknak meg a sok stressz hajtás meg mai világ meg ilyesmi miatt lustábbak!de nem lesz semmi gond szerintem és még ne küld el a párodat majd ha megjön utánna talán!

Virág
Kép
Kép
virág22

Sziasztok Lányok!

Titi!
Örülök, hogy jobban vagy egy kicsit. Már megijedtem, hogy baj van, mert olyan még nem volt, hgy nem jöttél egy kicsit délelőtt.

Eszter!
Az urológiai vizgálatnál a heréket és a prosztatát fogják megvizgálni. Az utóbbit sajnos végbélen keresztül, ami nem kellemes, de fel lehet ezt úgy is fogni, hogy a nőgyógászati vizsgálat sem sokkal jobb, csak talán már megszoktuk.
Nem tudom a párod hány éves, de jó ha ezt felfogja úgy, mint szűrővizsgálatot, mert 40 év felett már évente célszerű elvégezni. Én már előrevetítettem a páromnak.
Egyébként pár perc az egész. Ilyen spermaszámot és egyebeket még tényleg ráér nézni, de azt andrológus csinálja.

Örülök, hogy minden rendben van!!!!

Lányok, én megőrültem!
Délután találtam Bromocriptines topikokat (csak úgy nézelődtem) És úgy felidegesítettem magam, hogy már el sem tudom képzelni, hogy valaha babás leszek! Már kibőgtem a lelkem!
Mindenki csak rosszat ír, meg évekig tartó kezeléseket, inszeminációt, meg lombikot!
Szóval világvége hangulatom van!!!!

Éva

Kép
balimama

Meri, Virág
köszönöm nektek, majd karácsonykor korábban lesz, akkor megnézem. Én már láttam egyszer, de szerintem nem lehet elégszer megnézni :D

Kép
Kép
robcsi03

Éva, mit olvastál azokban a topikokban? Tudod, én is szedtem, ijessz meg kérlek engem is!

KépKép
titi_27

Sziasztok! Nem tudok visszaolvasni, csak gyors beugrás, mert megyünk mikulásozni. :) Ugye olvasgatjátok a lapunk vendégkönyvét is? Virág írt bele sok mindent. Ha a babanet gyagya, arra lehet használni. :)

Szép estét, talán még később jövök.

meri

Titi!
Szerintem Neked nincs okod ijedtségre! Tudom, hogy hülye vagyok, még meg sincsenek az eredmények. Olyanokat írtak, hgy évekig tart beállítani a a prolaktin szintet, addig nem jön össze a baba és ha mégis, akkor vetélés a vége! Tudom, hogy nem szabadna ilyen hülyeségeken töni a fejem, hiszen minden ember más és más, nincs két egyforma eset és ráadásul az már pozitívum, hogy néhány napja egyáltalán nincs tejem és a ciklusom is normálisan zajlott, de egyszerűen rám jött a rettegés!
Nem a gyógyszerrel függ össze, hanem az én hülye, zavaros hormonrendszeremmel!

Éva

Kép
balimama

Jaj, Éva, remélem, amiket olvastál, tényleg badarságok! Tényleg, ahogy írod, minden ember szervezet más és más, úgyhogy valóban nem szabad általánosítanunk!

KépKép
titi_27

Sziasztok!

Éva!

Nagyon köszönöm,hogy ilyen gyorsan válaszoltál,ezzel el is döntötted apa sorsát.Nem szólok neki és nem is küldöm sehová.Mert apa jövő tavasszal lesz 30 éves,és tavaj volt egy hasfájása,amivel beutalták a kórházba,mert arra gyanakodtak,hogy hashártyagyuszi.Akkor ott megvizsgálták ezen a téren és rendben volt,panasza meg nincs.Szóval én azt gondoltam,hogy itt a kiskatonákat meózzák le.Ha nem így van,akkor nem idegesítem ezzel,amúgy is alig él.Heti 7 nap meló és a munkahelyén is ergy csomó stressz éri mostanában.Szóval köszönöm,sokat segítettél,hogy leírtad.Viszont egy kicsit had dorgáljalak le.Most olyan vagy,mint én.Mikor abbahagytam a bogyót,rögtön elolvastam,mennyi embernek nem lesz éveik peteérése,hormonkezelés...Aztán meg megjött 28 nap múlva.Most te is ilyet csinálsz.Van 3 gyerkőcöd,a legkisebb még szinte most született.Ezek szerint egészséges vagy.De hát ezt te jobban tudod nálam.Minden rendben fog menni,te vagy köztünk a leghiggadtabb és legbölcsebb,ne aggódj magadért,mert ott várakozik a babád,hogy beköltözzön a pocakodba.Nekem már csak elhiheted. :wink: Csajok,köszi ,hogy velem örültök,hogy nincs gondom. :wink:

Még jövök,csak most viszem a kincsemet karatézni.

Kép

Kép
anubias

Eszter!
Még eszembe jutott: ha majd meg kell vizsgálni a kiskatonákat is, viheti otthonról az "anyagot" csak 3 órán belül el kell juttatnia a laborba. Így már alig kellemetlenebb, mintha vizeletet vinne vizsgálatra. Reméljük erre nem lesz szükég, olyan bíztató a görbéd!

Éva

Kép
balimama

Éva!

Köszi,akkor most ezen tényleg nem hergelném apát,és remélem igazad lesz és már nem is lesz rá szükség.Én nem tudom mit gondoljak.A hőm 36,8 volt ma reggel is.Nem túl magas,de nem esik.Viszont múlt hóban is ilyen volt és annyi mindent éreztem,aztán megjött.Na,majd meglátjuk.Nem élem bele magam semmibe és akkor majd nem fáj úgy,ha megjön.

Más!
Ma a fiam karatén volt és az edzés végére ellopták mindenét.Ott állt karateruhában mezítláb,se cipő,se kabát,sapka,sál.Azt hittem megőrülök.Mert nem olcsó dolog és ha nem kocsival megyek érte,akkor hogy viszem haza? Mezítláb?Jól kivertem a balhét,erre csak megsértődtek,hogy erről senki nem tehet.Én ezt másképp gondolom.A parkoló jó 100m,és én nem bírom már el a gyereket,mert 40 kg,én meg 50,így a férjem hívtam,hogy hozzon egy pár cipőt.Álltam az utcán és vártam és potyogtak a könnyeim,hogy mégis miből veszek normális téli felszerelést,amikor e hóban ajándékokat kell venni és ráadásul most vettem a cuccait,alig hordta.TEljesen összefacsarodott a szívem.Ő szegény meg bent sírt a padon,mezítláb,kucorogva.Ez olyan,mint egy rossz vicc. :cry: Nektek szebb estét kívánok.

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Sziasztok!

Eszter tök jó, hogy minden rendben volt a dokinál. Nagyon alapos lehet, ha egyből apát is elküldi kivizsgálásra. Azt én se tudom, hogyan kellene megmondani neki, mert úgy tűnhet, h őt hibáztatod, hogy 2 hónapig nem jött össze. Szerintem én se mondanám meg, de mit mondasz januárban a dokinak?

Titi! Gyógyulj meg!

Éva! Köszi, nagyon felvidítottál, olyan régen volt már szó az esküvőnkről (3,5 éve volt) meg is nézem a fényképeket megint.
Ne aggódj a Bromocriptin miatt, bár nem tudok róla semmit, de engem a párom már letiltott a kiismama újságokról és cikkekről, mert csak feleslegesen aggódásra késztetnek. Ilyen helyzetekben mindenki csak a negatív tapasztalatról beszél. Nem tudom miért, de az a tulajdonság van bennünk, h a jót nem mindig osztjuk meg csak a rosszat. Sikerülni fog decemberben a baba és kész.

Nálunk nincs semmi újság azon kívól, hogy reggelre elöntötte a számat a herpesz és nap közben csak gyarapodott. Már öt helyen "diagnosztizáltam", sajna nem tudok vele mit csinálni és rém kellemetlen, mert még egy puszit se tudok adni a páromnak, mert az egész szám majdnem összefüggően hólyagos. Eddig mindig csak egy helyen jött ki, nem tudom most mi lehet, de gondolhattam volna, hogy valami azért egy kicist hátráltatni fogja a babaprojectet, de nem adjuk fel!

Pusz mindenkinek
verzsike

Eszter!

Nagyon sajnálom, ami a fiaddal történt. Edzés közben nem tudják elzárni a cuccokat? Ha csak az övét vitték el, nem lehet, hogy egy gonosz tréfa volt valaki részéről, aki mondjuk nem kedveli? Nálunk edzésen annak idején nem egyszer történt ilyen.
verzsike

Sziasztok Lányok!

Azt hiszem ez egy szomorú nap!

Eszter!
Annyira sajnálom! Nem is tudom elképzelni ki tud ilyet tenni egy gyerekkel! :evil: :evil: :evil:
Gondolj arra, hogy legalább azt tudod, hogy egészséges vagy!

Erzsike!
Szörnyű lehet ez a herpesz! Nem lehet, hogy ez a pé-el van összefüggésben?

Virág!
Sokat gondolok Rád!!!

Eldöntöttem, hogy én sem olvasok bele többet semmibe és megbízom az orvosomban! 1-2 naponbelül úgyis megjön a laboreredményem!

Éva

Kép
balimama

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: