Sziasztok Lányok!
Először is Anna!
Örülök, hogy Te is csatlakozol!
A fogitabi megzavarta a peteérésed, de ezen nagyon hamar fog segíteni a Clostibegyt!
Semmi okod szégyenkezni!!!!
Van egy mondás, de nem biztos, hogy jól idézem: Aki elfelejti a múltját az nem érdemli meg a jövőjét!
Szorítok Neked és remélem, hogy mielőbb teljesüjön életed legszebb álma!!
Eszter!
Hát én intéztem a szokásos havi hivatalos dolgainkat! Babakocsival és tömegközlekedéssel!!
Sajnos még mindig nincs meg a jogsim, de már folyamatban van, persze az is csak akkor lesz megoldás, ha veszünk egy családi autót. Egy youngtimer Mercedes-ünk van, amit nem lehet egyszerűen csak otthagyni valahol.
Hatalmas autó, de 4 gyerekkel már nem fogunk beleférni. Szóval van egy-két dolog, ami sok gyerekkel már macerás, de megéri!
Egyébként én így a cilkus elején mindig irigykedem, hogy Te már kezdhetsz izgulni!
Hidd el, semmi baj ne lesz, csak egy kicsit besokallt a szervezeted a nagy izgalomtól.
Meri!
Este apa beállítja a saját postafiokomat és majd elküldöm. Az nyilvános lehet!
Látod mégis lett pé!
Egyébként szerintem a 37 fok körüli/fölötti értékek a hüvelyben, vagy végbélben mértekre értendők. Természetes, hogy a szájban mért kicsit alacsonyabb
Titi!
Sajnálom, hogy beteg lettél!
Az viszont jó, hogy rendben van a kapcsolatod anyósoddal. Vannak emberek, akik nehezen mutatják ki az érzelmeiket és csak bajban tudja meg az ember, hogy nagyon is számíthat rájuk!
Talán most egy kicsit Te is érzékenyebb vagy ezért zavar az, ami eddig nem.
Ha megszületik az unokája, biztosan kicsit közelebb kerültök egymáshoz. Főleg, hogy otthon leszel és végre csak az anyósod lesz és nem a főnököd.
Ági!
De jó. hogy írtál!
A nyakadra szerintem is a fizikoterápia lesz a megoldás, de az első harmadban nem sokat tudnak vele kezdeni!
Örülök, hogy Vivi meggyógyult!!!
A csütörtök pedig mindjárt itt van! A rosszulléttel kapcsolatban: én nem szoktam (

) rosszul lenni babásan, csak borzasztó álmos vagyok!
Ildikó!
A görbéd tényleg furesz, már nem is görbe, hanem egyenes.
Szerintem nem jelent semmit! Különbe is, nincs másik görbéd, amihez lehetne viszonyítani. Nem lehetetlen, hogy a betegség egy kicsit eltolta a pé-t. Nem emlékszem, hogy írtad-e, de szedtél régebben hormontartalmú fogmzásgátlót?
Erzsike!
Még csak most fogja berajzolni a pé-t a ferti!
Kérdezted, hogy végleges-e a szabad kórházválasztás. Egyelőre eltolták fél, egy évvel, de szerintem akkora átalakításokra készülnek az egészségügyben, hogy ez még sokáig így marad. Egyelőre azt sem tudják melyik kórház marad meg és milyen osztályokkal fog működni! Tehát, még a következőt itt ott szülheted, ahol akarod!
Hugi!
Látom hasonló korú a fiad, mint nekem a legkisebb. Én próbáltam a nagy korkülönbséget, a nagyok között 5 és fél év van, ami nem jó. Még nem elég nagy, de már nem elég kicsi. Én a szülés után azonnal akartam kistesót, amire azt mondta az orvosom, hogy tekintettel arra, hogy 4. azonnal próbálkozhatunk. Hát remélem már nem kell sokáig várnunk!
Kívánok Neked is a karácsonyfa alá ey rózsaszín kiscipőt!
Virág!
Muti a mézeskalácsokat!!!
Mikor jössz haza?!
Jól láttam, hogy Komáromban voltál orvosnál? A férjem odavalósi, ott élnek a szülei és havonta egyszer mi is elnézünk arra.
Olyan jó, hogy ennyien vagyunk! Mindíg van valami történés. Belenéztem más topikokba, hát panganak rendesen és nem úgy van ám, mint itt, hogy arról írhatsz, amiről csak akarsz!
Olyan klassz, hogy így együtt vagyunk!