Helloka!
Köszönjük a bókokat Dorkára, igen, komoly felnőtt nő lett belőle!
Beus,
hát szeret Dorka az etetőszékben mindent, csak enni nem annyira.

Mármint kanalazni. De minden mást, babapiskóta, zsemle, ilyeneket elcsócsálgatja. Amúgy vadul dobol a szék "asztallapján", és dobál le dolgokat, ha már nem kell, illetve hujjogat.

Ja, és a Sá-Ra Kft-től kapta!
A kenyérsütőt mi is szeretjük, ahogy Eszti is írta. Sok mindent lehet vele készíteni, volt hozzás egy receptfüzet is. kenyér, zsemle, cipó, lekvár (!), pizzatészta, stb. Kintről vesszük hozzá a lisztkeveréket, amihez márr csak víz kell és sül a kenyér. Nekünk BOMANN van, nem nagy márka, se megsüti a kenyeret!
Huhh, tegnap szöktem!!

Viszont csak reklámtól láttam, mert Dorka műsorozott... Amikor eleludt, be akartam takarni, éreztem, hogy kakis.

Kitettem a pelenkázóra, totál KO volt, fel sem ébredt. Már le is vetkőztettem alulról, még akkor sem, csak amikor vettem le a pelenkát. No, onnantól nagyon sírt, mior végeztem, ringatás, szopi, stb, így lemaradtam az elejéről, de anyu vette nekem. Mondtam vegye, biztos, ami biztos alapon, hátha Dorka nyüszi. Én meg ki nem hagynék egy részt sem, tiszta lázban vagyok minden szerdán, egész nap!
Ági,
különben amíg nem írtad, fel sem tűnt, hogy félreérthető lenne, sőt, sztem most sem az, nekem legalábbis nekem nem.

Én mindig azt mondom, hogy remélem Dorka olyan okos lesz, mint az apja, és olyan gyönyörűűű, mint az anyja!

Öhöm-öhöm!!
Eszti,
szóval
éktek és virultok!

Ennek örülök!

Na, Szonja kezd nagyon belejönni ebbe az ovi dologba!
Hajnus,
hűű, epekő...

Az nem jó. Anyunak anno "csak" veseköve volt, az még egy fokkal talán jobb. Szorítunk majd, ha eljön az idő!! Na de most is!
Andi,
a kis fűrészesek!

nekünk még nem volt szalmadíszünk, de kedvet csináltatok hozzá!
Katus,
Jajj, de aranyos Mátééé!

Tavaly még repítettétek a fa felé, idén meg már keresitek alatta!
OK, gyertek!

Délelőtt vagy délután? Mi lehet, hogy de. bemennénk Sopronba kamerát nézni, ez rövid út, mert máshova nem mennénk. De ez még nem tuti, meglátjuk. De gyertek nyugodtan úgy, ahogy nektek jó, mert ez csak ma merült fel, hogy akkor mennénk, egyáltakán nem bizti!
Anikó,
nagyon szép Kincső!!

Olyan kis nyugodtan, békésen néz!

Tündéri! Én is gyakran vágom, magát nem nagyon karmolja már, inkább minket. Iszonyat, hogy tud fájni!
Reni,
kérünk ám majd képeket a rövid frizóról!!
Van, hogy mi is hagyjuk kicsit sírni, mert látni, hallani, hogy hisztis csak. És minő csoda, viszonylag hamar elalszik!
Viszont mostanában állandóan fordítva alszik el. Hol fejjel másik irányba, hol keresztben az ágyon, hol valamit a fejére húz, hol bedugja a fejét a fejvédő alá - mert előtte letépi

- hol oldalt fekve és a keze maga alatt... Tök jó, egyedül elszunnyad, de össze-vissza. és nemtom, hogy megigazítsam-e vagy sem. Volt már, hogy felébredt rá, és akkor kezdődött előlről...
Rik,
hűű, én is idézni akartam a kakis, pelusos, fekvős dolgot, de láttam Katus már megtette!

Elképzeltem és megmosolyogtam!!

Aranyos!!
[quote="Gabó"] írta:Gabógi!Anyám -40fok!!Még a likam is befagyna abban a hidegben!
Hát ez kééész!!
Asszem a vesekövet pisiltetik ki vagy lézerezik szét vagy valami hasonló. Az epekő az komolyabb, és mivel epénél van, nem pisiltetik, hanem műtik. Asszem. Utána meg lehet f@szán epét hányni...

Egy ismimnek volt, megszenvedett vele rendesen...