A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Soproni kismamák

Helloka!

Köszönjük a bókokat Dorkára, igen, komoly felnőtt nő lett belőle! :wink: :P

Beus,
hát szeret Dorka az etetőszékben mindent, csak enni nem annyira. :) Mármint kanalazni. De minden mást, babapiskóta, zsemle, ilyeneket elcsócsálgatja. Amúgy vadul dobol a szék "asztallapján", és dobál le dolgokat, ha már nem kell, illetve hujjogat. :lol: Ja, és a Sá-Ra Kft-től kapta! :lol:
A kenyérsütőt mi is szeretjük, ahogy Eszti is írta. Sok mindent lehet vele készíteni, volt hozzás egy receptfüzet is. kenyér, zsemle, cipó, lekvár (!), pizzatészta, stb. Kintről vesszük hozzá a lisztkeveréket, amihez márr csak víz kell és sül a kenyér. Nekünk BOMANN van, nem nagy márka, se megsüti a kenyeret! :wink: :P
Huhh, tegnap szöktem!! :) Viszont csak reklámtól láttam, mert Dorka műsorozott... Amikor eleludt, be akartam takarni, éreztem, hogy kakis. :? Kitettem a pelenkázóra, totál KO volt, fel sem ébredt. Már le is vetkőztettem alulról, még akkor sem, csak amikor vettem le a pelenkát. No, onnantól nagyon sírt, mior végeztem, ringatás, szopi, stb, így lemaradtam az elejéről, de anyu vette nekem. Mondtam vegye, biztos, ami biztos alapon, hátha Dorka nyüszi. Én meg ki nem hagynék egy részt sem, tiszta lázban vagyok minden szerdán, egész nap! :lol:

Ági,
különben amíg nem írtad, fel sem tűnt, hogy félreérthető lenne, sőt, sztem most sem az, nekem legalábbis nekem nem. :P Én mindig azt mondom, hogy remélem Dorka olyan okos lesz, mint az apja, és olyan gyönyörűűű, mint az anyja! :lol: Öhöm-öhöm!!
:lol:

Eszti,
szóval éktek és virultok! :wink: :lol: Ennek örülök! :) Na, Szonja kezd nagyon belejönni ebbe az ovi dologba! :P

Hajnus,
hűű, epekő... :? Az nem jó. Anyunak anno "csak" veseköve volt, az még egy fokkal talán jobb. Szorítunk majd, ha eljön az idő!! Na de most is! :P

Andi,
a kis fűrészesek! :) nekünk még nem volt szalmadíszünk, de kedvet csináltatok hozzá! :)

Katus,
Jajj, de aranyos Mátééé! :) Tavaly még repítettétek a fa felé, idén meg már keresitek alatta! :lol:
OK, gyertek! :) Délelőtt vagy délután? Mi lehet, hogy de. bemennénk Sopronba kamerát nézni, ez rövid út, mert máshova nem mennénk. De ez még nem tuti, meglátjuk. De gyertek nyugodtan úgy, ahogy nektek jó, mert ez csak ma merült fel, hogy akkor mennénk, egyáltakán nem bizti!

Anikó,
nagyon szép Kincső!! :P Olyan kis nyugodtan, békésen néz! :) Tündéri! Én is gyakran vágom, magát nem nagyon karmolja már, inkább minket. Iszonyat, hogy tud fájni! :? :P

Reni,
kérünk ám majd képeket a rövid frizóról!! :)
Van, hogy mi is hagyjuk kicsit sírni, mert látni, hallani, hogy hisztis csak. És minő csoda, viszonylag hamar elalszik! :)

Viszont mostanában állandóan fordítva alszik el. Hol fejjel másik irányba, hol keresztben az ágyon, hol valamit a fejére húz, hol bedugja a fejét a fejvédő alá - mert előtte letépi :? - hol oldalt fekve és a keze maga alatt... Tök jó, egyedül elszunnyad, de össze-vissza. és nemtom, hogy megigazítsam-e vagy sem. Volt már, hogy felébredt rá, és akkor kezdődött előlről...

Rik,
hűű, én is idézni akartam a kakis, pelusos, fekvős dolgot, de láttam Katus már megtette! :lol: Elképzeltem és megmosolyogtam!! :P Aranyos!! :P

[quote="Gabó"] írta:Gabógi!Anyám -40fok!!Még a likam is befagyna abban a hidegben!

Hát ez kééész!! :lol: :lol: :lol:

Asszem a vesekövet pisiltetik ki vagy lézerezik szét vagy valami hasonló. Az epekő az komolyabb, és mivel epénél van, nem pisiltetik, hanem műtik. Asszem. Utána meg lehet f@szán epét hányni... :? Egy ismimnek volt, megszenvedett vele rendesen...

KépKép
viol81

Amica!

Máté is szereti a vakondot!

Anyóstól már megkapta a mikulást, egy vakondos 2007 naptár, nagyon szuper majd lefotózom.

katus78

Jaj, Katus, bocs!! :cry: Tudtam, h valamit még akartam, készen vagyok!! :cry: :cry: :twisted: :roll:

Na, szóval: de igen, tétes osztályba jár, de az csak alsóban van. Mondjuk a szakkörök megmaradnak, (az Áron pl. csillagász szakkörre jár mostanában :lol: ) 5.-ben mehetnek nyelvi osztályba, sport osztályba, hagyományos osztályba , vagy 8 osztályos gimibe (Berzsenyi) :arrow: én nem akarom oda, kicsi még. Szval úgy néz ki nyelvi osztályba megy, de félévkor dől el, szintfelmérőt kell írniuk. :roll: Jegyei jók mondjuk, remélem felveszik :wink:

Másfél, két órás délutáni alvások!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Az enyém egész nap összesen alszik 2 órát!!!!!!!!!!! :shock: :shock:

Mágnes engem is érdekelne...

Katus, milyen autót vettetek?
Vendég

Mágnes engem is érdekel!

Vero,
húú, a kis csillagász!! :)

Kriszti,
örülök, hogy jobban vagytok! :)

[quote="Viol"] írta:Violn is gyakran vágom, magát nem nagyon karmolja már, inkább minket.

Természetesen Dorka körmét vágom! :D

KépKép
viol81

Úgy néz ki Virág elalszik!Hurrá!!!!!!!!!!!!!!!Ma tiszta dinka,nemtudom mért.Nem fogad szót,vissza beszél,rosszalkodik :cry: Ha ilyen marad teljesen kikészülök tőle.
Amica!Nagy kedvencem a kis vakond :wink: Be kell mennem a könyvesboltba megnézni a vakondos könyvet.Jó lesz Virinek karácsonyra,de lehet engem jobban érdekel :wink:

KépKép
kola2

Ja, Dorka még mindig általában 3szor alszik egy nap. Két rövidebb, egy hosszabb. A hosszab is csak óra-másfél. Kb heti két nap van, amikor kettőt alszik, ez akkor fordul elő, ha valamiért később kel reggel, így minden tolódik. Így van egy délelőtti és egy délutáni, ami pont arra elég, hogy ne legyen este zizibb, mint egyébként! :D

KépKép
viol81

Katus!Hol lehet vakondos naptárt kapni?

KépKép
kola2

Vakondot én is szeretem! :)
Dorka játékait meg már próbálgatom... :oops: :lol:

KépKép
viol81

Ohhh, és ma mefint nagykanállal eszek, ma lesz a céges vacsi! :D Dorka megint nélkülem küzd majd, most viszont nem Gáborral, mert du-os, hanem anyuval. Súlyos esetben aput is felköveteli majd, pl. sétálós ringatás...

KépKép
viol81

mefint=megint :lol:

én meg itt cseszegetem Esztit... :oops: :P

KépKép
viol81

Sziasztok!

Itt tudjátok megnézni a hütömágneseket : http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=156017&page=12

Én tegnap kaptam egy mintát, lehet nekünk ilyen lesz de még várok, hátha lesz jobb fotó. Vagy szerintetetek ez maradjon?
Amúgy ez a kép lesz bent holnap a Kisalföldben. De psszt. :lol:

Kép

KépKép
KépKép
mirama

Katus! Az az érdekes, hogy nem mindig hörög. Lázas még sosem volt pedig a láz végülis jó, megöli a bacikat.
Na azért ha nem múlik a hörgése megmutatom, hiába van jókedve. Vagy telefonon megkérdezem.

Noel reggel fél 8 fele kel. Az az igazság, hogy du.1-ig még nehezen bírja. A másik meg az, hogy anyukámékhoz elszoktam vinni délelött és ök mindig lerakják aludni. Ha nem rakják le akkor mikor jövünk autóval haza /fél 1 körül/ bealszik a kocsiban és akkor nem tudom már kivenni, megébre, utána meg nem akar visszaaludni. Úghogy ezért van egyenlöre két alvás. De most alszik, szeretem ezt. :lol:

Megnéztem a gépeteket, hasonló mint a miénk, a miénk persze már egy újabb verzió. De hát minden évben kiadnak egy újabbat. :lol: És persze a réginek meg lemegy az ára. :cry:

KépKép
KépKép
mirama

Kriszti!!!

Iszonyat aranyosak, tündérek, jajajajjjj!!! :P :P :P :P De jó meglepi lesz!!!

Remélem apukád nem babanet-függő... :lol:

KépKép
viol81

Megnéztem az oldalt a mágnesekről, jónak tűnik!! :) És akkor most még csak ez az egy fajta van? Mondjuk ez is aranyos!

KépKép
viol81

Mirama!

Nagyon jó a Mágnes!

Hát szerintem mutasd meg a dokinak.
Máté nem hörögni, hanem szörcsögni szokott, ő sem egyfolytában.
Olyan a hang, mint egy kávéfőző kotyogása, olyan mintha a torkából jönne, de nem tudja, akarja felköhögni.
Nálunk ilyen.

Zsani!

Hurrá!

Remélem, már alszik Virág.
Nem tudom hol vette a sógornőm, azt hiszem Pécsen az Alexandrában, de itt is bizti van.:)

Vero!

Köszi a választ!:)

Máté sem aludt régen ennyit:( Azóta alszik ilyen nagyot mióta egyet, alszik, ezt sem egyfolytában általában egyszer kétszer be kell mennem simizni a hátát, vagy ringatni, de pár másodperc múlva már alszik is tovább.
Ez nem zavar csak az, hogy éjjel is ezt szeretné

Opel Zafira

:(

katus78

Kriszta, helyesek nagyon!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Nekem is van kettő:wink:

Kép Kép

Kép
Kép
Kép
amica

Opel Zafira

:(

=

Opel Zafira

:D :D :D

katus78

Máté tavaly :lol: :lol: :lol:

Kép

Amica!

Nagyon aranyosak a gyerkőcök!:)

katus78

Minden kis mikulás nagyon -nagyon aranyos!

Viol,jól tudod,az epekövet sajnos műteni kell :( Majd holnap megy a háziorvoshoz,utána kérnek időpontot.

Vero,a 8 osztályos gimi nem szűnik meg?

Kép

Kép
hajnus

Viol! Nem csak ez van, van vagy 10 féle. Amit belinkeltem ott látni. Nem?

A Kisalföldben amúgy csak a kép lesz bent, nem ez a keretes, ez már a hütömágnes verzió.

KépKép
KépKép
mirama

Amica! De jó képeket tudtál csinálni!! Ez tavalyi, ugye?

Máté milyen édes volt!! Ez gyereksapi? Mert én próbáltam hátul összetüzni olyan nagy nekik.

KépKép
KépKép
mirama

Egy gyerek fotónak ez is tök jó keret.

Kép

KépKép
KépKép
mirama

minták :

Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
mirama

Mégse alszik :twisted: lefeküdt aztán most meg azt mondta:csak pihentem :wink:

KépKép
kola2

Azt hiszem elmegyünk anyuékhoz.Mert még soká lesz este :?

KépKép
kola2

Andi és Katus

Nagyon aranyosak a Mikulásaitok! :)

Kriszti, közben megleltem a mintákat, köszönöm! :)

Katus,
én is írtam a babaszobára! :lol:

KépKép
viol81

Viol!

Hol lelted meg a mintákat, én nem lelem! :cry:

katus78

A hozzászólások között a 12. oldal körül. Most már jól hátrébb tartanak.

KépKép
viol81

Na most hülyeséget írtam katus, nemtom hol van, nem találom. De ahogy olvasom a hozzászólásokat, ezek be is vannak számozva, hogy melyik hányas?

KépKép
viol81

Katus, az első oldalon vannak minták...

KépKép
viol81

meg a másodikon is :D

Kép

Kép
hajnus

Köszi megvan!:)

katus78

Kép

Kép

Kép

katus78

Jó szögből kell fényképeznünk :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

katus78

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ezek szuper jók :lol: :lol:

Kép

Kép
hajnus

Katus
hát szét röhögöm itt az agyam!!!!!Nagyon tuti képek!!!Honnan szedtek ilyeneket??És hogy kell idetenni???
Én olyan béna vagyok az ilyenekhez,nem is volt tőlem semmi ilyen még itt.Hogy teszitek ide??????????????????????????????
??????????????????????????????????????????????????????
?????????????????????????????????????????????????????
??????????????????????????????????????????????????????
S.O.S.
Vendég

Kép

Kép

Kép
hajnus

Kép

Kép

Kép
hajnus

Csajok, holnap Főtéri Mikulás lesz!!!!!!!!!!

Kriszta, persze, tavalyi képek, az ovis csomagban volt a sapka. Jól össze is vesztek rajta :lol: :lol: :lol: :lol:

De teszek még Jankáról amikor gyógyít, tömegesen betegek a babák :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép Kép

Kép
Kép
Kép
amica

Amica
reméljük Janka meggyogyitja ezt a sok betegeskedő gyermeket!!Rékámnak is megmutattam,hátha....(de most is hallom mennyire köhög... :cry: )
Holnap én kiviszem a lányokat a Főtérre Mikulásozni!!!Már nagyon várják!

Hajnus
ezek sem semmi képek!!Most már áruljátok el hol találjátok őket!!!!Irgum-burgum!!!!
Vendég

http://index.hu/homar/

Rik,én innen.Van 1-2 szuper jó cikk.Lehet,hogy mi is kimegyünk holnap.Biztos tömegnyomor lesz.

Kép

Kép
hajnus

Köszi Hajni!!
Elteszem magam holnapra,mert látom már Ti is alukáltok!!!Jo éjt!!
Vendég

Jó reggelt!Amica!Janka mindenkit meggyógyitson ám :wink:
Szerdán 5-kor lesz mikulás ünnepség a Fő téren :P
De lehet mi is már ma kimegyünk,Virág már várja.
Anyuéknál kedd este lesz igazi mikulás :P Apukám haverja szokott beöltözni.Tavaly még Virinek nem akartam,de idén már igen.

KépKép
kola2

Janka doktornő: :lol: :lol: :lol: :lol:

Andi, nem kérdeznéd meg tőle fogad-e még új betegeket vagy tele van a naptára? :wink: Lecserélném a dokimat rá :wink: :wink:
Vendég

Én is teszek képet, Ivi pihen az ölemben, ébredés után kócosan :lol: .

Kép
Vendég

Mi tegnap voltunk a Fő téren. Szép nagyon csak az a macskakő babakocsival... :roll: :roll: :roll:
Vendég

:P

KépKép
kola2

Szép jónapot!!

Katus!De jó autótok lesz!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A másikat beszámíttatjátok?

Viol!Na milyen volt a vacsi?Dorka baba bírta a nagyiékkal?
Hagyd aludni a csajszit akárhogyis van abba a kiságyba.Ha kényelmetlen neki akkor úgyis elfordul!! :D :D

Minden gyermek,baba csodaszép!! :lol: :lol: :lol:
A mi kis büszkeségeink! :D :D :D :roll: :roll: :roll:

Jujj,de kimennék én is a Főtérre biztos csodás lehet! :( :( :lol: :lol:
Vendég

Hello!

Gabó!

Sajnos nem számítják bele, mert már egy roncs, próbáljuk eladni :D

Ma is voltatok bandázni? Anyósod mostanában nem jár fel hozzátok? Levi alszik?
Én ma délelőtt kozmetikában voltam délután meg fodrászhoz megyek.
Jocó a babysitter :lol:

Rik!

Emailban kapom ezt a sok marhaságot!:)

Vero!

Gyönyörű a kis Iván!:)

Viol!

Akkor majd délután megyünk, valószínileg Vasárnap, de ma még Erika megbeszéli a férjével melyik nap jobb.
Jó az úgy?

Máté még köhög :cry: , remélem hétfőn, tudunk menni a Gyíkba,
2 hete voltunk Eszterékkel, nagyon tetszett neki, nem volt egy szégyellős :lol: :lol: :lol:

Szemizo!

Hogy vagytok?

katus78

Képzeljétek!
Ma hívott a barátnőm,hogy bent van a kórházba,mert toxémia gyanús.Nagyon vizesedik egy hét alatt hízott 4kilót,fehérjét találtak a vizeletében ami ma már jó volt neki a vérnyomása viszint jó hál isten.De vérszegény és kurva vashiányos ami már kiderült mikor teherbe esett,de basztak rá és lám itt az eredménye.Örül szegény ha karácsonyra kiengedik.Ha meg toxémiás akkor amíg meg nem szül bent marad!!Most 29-hetes!!
Jó mi?!!!Ezek az orvosok szarnak bele mindenbe!!!
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: