Sziasztok!
Itt vagyok csak sokat vagyok kint Levivel/csajozunk/.Amíg ilyen szép az idő annyit vagyok kint amennyit csak lehet,mert ha leeseik a hó akkor úgyis beragadok vele min. egy hétre!!
Már előre félek ettől az időszaktól!!
Katus!Látom írtad,hogy kerestél kint voltunk az udvaron/bandáztunk/nem is néztem még a telcsimet le van halkítva!
Jé tényleg van két nemfogadott hívásom!!
Nagyon cuki Máté a karácsonyi képen!!Milyen kis picike volt!!

Az idei karit már biztosan élvezni fogják!!

Jó erősen ki is kell majd kötni a fát,mert ahogy Husit ismerem bizti megcibálja majd,hogy minden röpülni fog róla!!
A licittel jól állok pénteken jön a rajzasztal meg az érintős hangoskönyv jövő héten meg a fűnyíró,gitár,laptop,kacsa!!
Aztán többet nem is licitálok legalább is mostanában bizti nem!!
Ti,hogy vagytok?Ünnepek előtt már nem is mentek haza?
Viol!Jót mulattam,hogy Gábor miket tanít Dorkának!!
Nagyon okés a kép a csajsziról!!Úgy nőnek mint a bolondgomba!!
Aniko!Kincső gyönyörű kislány,de jól látom,hogy tiszta te?
Ági!Anyám -40fok!!Még a likam is befagyna abban a hidegben!

Annyira tetszik a házatok,hogy az csak csuda!!
Én is ilyet akarok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ügyi vagy szépen feldíszítetted!!A filmekben is úgy tetszik mikor a ház és az udvar fel van díszítve!!Jó ez a licit dolog csak tudni kell abba hagyni.Én a végén már szt sem tudtam mire licitáltam aztán csak jöttek az emilek,hogy ezt is meg ezt is megnyertem!De nem bánom csupa jó dolog csak a postaköltség a húzós.Csak ezek több ezer forintomba vannak!!De ez van talán még így is megéri!!
Hú,de ahonnan te akarod nagyon húzós lehet így tényleg nem érné meg!
Kola!Jaj,de utálom én is ezeket az őröket.És ha nincs igazuk vagy felsülnek még nekik áll feljebb és basznak elnézést kérni,mert azt hiszik ők az atyaúristenek!
amica!Mikor költöztök?A lakás már teljesen kész van?
Hajnus!Anyukádnak nem lesz semmi baja!!Azt a követ szokták kihajtani ugye?Kipisili azt kész!!
Reni!Tennél fel képet Lararól,hogy milyen az új sérója!!Légyszi!!!
Eszti!Örülök,hogy jól vagytok!!
Köszi,hogy ennyire hiányoltok nagyon jól esik!!
Itt még basznak feldíszíteni bármit is.Faszok!!Pedig már neki állhatnának olyan jó hangulatot teremtene!!
Én még szinte sehol sem vagyok az ajándékokkal csak a Husinka vannak meg!!Majd a jövő hetet arra szánom!!