A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Soproni kismamák

helo csajok :lol:

Zsani:basszus micsoda durva lehetett az a pasas.szerencse hogy Viri felszolalt!édes lehetett ahogy kiállt melletted!
micsioda balf....z emberek vannak! :evil: :evil:
tudják hogy kell elriasztani a vásárlokat!

Viol:de édes Dorka abban a sapiban :lol: micsoda ötleteid vannak :lol: :lol:
szereti az etetöszéket??
figyu az a kenyérsütö ami van nektek milyen?ugyértem könnyü használni vagy?????barnakenyeret is lehet csinálni benne?

Ági:-32...még belegondolni is szörnyüüüüü!!!azert a havat erre irányithatnád ha oda már nem kell :lol: :lol: jah igy utolag visszagondolva vicces amit Vivi beszélt éjjel de már nagyon várja mert most is azt fujja!mi lesz karácsonykor? :?: :?: :lol: :lol:

Hajnus:szép sujjal születtek a fiuk...
én sem szedtem és nem is szedem az elevitet!

Csilla:gyerköcök meggyogyultak???
Eszti????? meg a többiek????,,Gaboooooooo???????

senki nincs itt?
ma feleségek lesz el nem felejteni!!! :lol: :lol: :lol:
ja meg Viol szökik :lol: :lol:

Rik:semmi hir a vevökröl?

KépKép
KépKép
beus22

Ugy birom, hogy ennyire lazban vannak mar az unnepek elott! Csak ahogy nonek, egyre jobban resen kell lenni, mert a Bence mar nagyon szemfules.

Viol!
Olyan nagylany mar Dorka! A nyaron meg bebi volt, most meg mar olyan okosan nez az etetoszekben. Azert sok van benne Gaborbol szerintem! :)

Kép
Kép
agi

Ja, en nem Elevitet, hanem Maternat szedtem mind a ket gyereknel vegig, es a Bence 3555, a Balint meg 3610 gr-mal szuletett. SZoval tok atlagos volt mind a ketto. En sem hiszem, hogy orias bebik szuletnek tole.

Kép
Kép
agi

Én szedtem Elevitet és 2700gr-mal születtek a lányok!! :lol:
Szal nem lesz tőle nagy baba!!!!

Beus
nincs a lakással semmi,köszöni jol érzi magát velünk!!! :lol:

Ági
mi ujság Canadában??Hány fok van???Egy kis hót küldjél postán!!!
Vendég

[quote] írta:n Istinél nem szedtem Elevitet,4400 gr lett,Bencénél igen,4780gr

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Durva Hajnus, én azt hittem az enyém óriásbébi volt (4170g)!
Én csak az első 3 hónapban szedtem az Elevitet, Áronnál végig a Maternát és ő 3700g volt, úgyhogy szerintem sincs összefüggés...

Dorka: :P :P :P Édes!!
Vendég

Virág a boltban: :P :P :P
Vendég

Sziasztok Cajok!

Egy gyors életjeladás!Szóval ékünk és virulunk.Hála égnek elkerül a betegség és Szonja már egyedül megy be az ovis csoportjába nem nekem kell ökbe bevinni.

Minden névnaposnak,szülinaposnak és hófordulósnak sok,sok boldogságot kívánok!
Kép

Beus!
Nagyon jó dolog a kenyérsütő.Én nagy sütőgép vagyok és ezerféle kenyeret tudsok sütni vele.Barnát,fehéret,magost,magtalant,tejest,tojásost,hagymást,stb.
Gyógyuljon meg minden kis és felnőtt beteg!

Most búcsúzom is!

KépKép
eszti76

Viol!
Most olvasom mit irtam, es tok felreertheto. :oops: Azt irtam, hogy Dorka milyen okosan nez a kepen, aztan rogton a kovetkezo mondatban meg, hogy sok van benne Gaborbol. Ne vond egybe a kettot. Marmint nem azt akartam irni, hogy attol okos, hogy ra hasonlit. Ill. attol is lehet, de ket kulon gondolat. Na jo, minel jobban magyarazom annal rosszabb lesz. :lol: Erted mit akarok ugye? :D

Kép
Kép
agi

Anikó! No para! Ágnes 2400g-al született, most 5hónaposan 6500g.
És szedtem elevitet, JAnka is csak 2750volt.

Napok óta próbálok fényképet rendelni a dm-től, de folyton valami galiba van. Megpróbálom beittítom megint a gépet :roll: :evil: :P

Ági, szép nagyon a házatok!

Nálunk a gyerekekkel megyünk fát választani és együtt teszik be apával a talpba 23-án este és hozzák a játékfűrészeiket is!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

A költözés miatt idén csak koszorúra futja az erőmből. Elviszem mindig a gyerekeket kivilágított várost nézni, meg a fertőparti út is szép a buszból, de ha lenne házam én nem hiszem, hogy felvillanyoznám :P :lol: :lol: . Voltak évek mikor magam csináltam a díszeket is a fára, de idén a tavalyi szalmákat tesszük fel. Azt nagyon szeretem.

Kép
Kép
Kép
amica

Zsani,nem semmi lehetett Virág a boltban! :lol: :lol: :lol:

Vero,Rik,a nagyok mikor alszanak?Isti most feküdt le,kb 50szer küldtem vissza,már nagyon kiakadtam rá. :twisted: Az előbb még jött,hogy jaj,Anya,fontos,karácsonyfa díszeket kell csinálni!Jókor jut eszébe! :twisted:

Vero,hát tényleg őriásiak voltak mind a ketten,nem is tudom,hogy sikerültek ekkorára :D Bencénél már tudtuk,hogy elég nagy ő is,de hogy ekkora azt az orvos sem sejtette.Császár lett volna(Karazma mondta).

Viol,a derekam fáj csak kicsit,lehet,hogy felfáztam :?

Szokott valaki mézeskalácsot sütni?Nincs egy tuti receptetek?

Ma telefonált az Anyukám,hogy volt uh-on és kiderült,hogy epekövei vannak.Szegény az utóbbi kb 10 évben folyamatosan kínlódik valamilyen betegséggel.

Gabó,hol vagy már?

Kép

Kép
hajnus

A mi fánkat mindíg az anyósom hozza,mert az erdőgazdaságnál dolgozik.Mindíg bazi nagyot hoz,nem fér be soha. :D
Amica,azt a fürészelést megnézném :D Arik lehetnek :D
Nálunk sokáig reggel jött a Jézuska,mert csak éjjel tudtunk fát díszíteni.Aztán 2 éve inkább bevontuk az Istit is.

Kép

Kép
hajnus

En szoktam mezeset sutni, majd elokeresem a receptet, mert ugyis a heten akarom megsutni oket, hogy Mikulasra mar legyen.

Andi!
Nekem is nagyreszt szalma diszeim vannak a fan, en is nagyon szeretem oket. Az IKEA-ban, meg a Jysk-ben lehet jokat kapni olcson. Ez utobbi a Gyori uton van.

Kép
Kép
agi

Ági,köszi!
A Jysk újságban néztem én is szalma díszeket.Nekem is nagyon tetszenek.9 éve az első albérletben töltött karácsonyunkkor a Praktika újságból kivágott díszeink voltak.De szép volt az is!
Nekünk meg a kávéfőzőnk döglött be ma délután,már tudom mit kérek a Jézuskától :? :D

Kép

Kép
hajnus

Ági, azt nagyon csípem, hogy itthonból mindig olyan profi vagy :wink:
Fogalmam sincs milyen díszek vannak a jysk-ben :lol: :lol:

Most zajlik a képrendelés, lehet, hogy 2-ig itt ücsörgök a gép mellett???????????

Kép
Kép
Kép
amica

Hajnus, a mi első albérletes karácsonyunkra cserepes tuját vellem, némi szalaggal díszítettem fel, mert összesen 30cm magas lehetett a cseréppel :lol: :lol: :lol:
De szép volt!!!!!!!!!!!!
kávéfőző :cry: :cry: :cry:
nekünk nincs, nem kávézunk.

Kép
Kép
Kép
amica

Amica!
Azert vagom ennyire, mert itt is van Jysk, es altalaban az otthoniban is ugyanazokat lehet kapni, ugyanigy az IKEA-ban! :lol:

Kép
Kép
agi

Jó reggelt!

Nekünk is szalma díszeink vannak, nagyon szeretem őket.:) Sőt mindkét nagyszülőnél is az van.:)

Kép

Jysk-ban még miket lehet kapni?

Eszti!

Puszi nektek! Kávé vár.:)

Vero!

Áron, nem "természet"(bocs ha :oops: nem jól emlékszem) jár?
Váltaniuk kell, vagy csak Ő szeretne? És ez mit jelent teljesen új osztályt vagy csak külön angol órákat?

Viol!

Beszéltem Erikával (nem jó a gépük) Szóval hétvégén jövünk! :)
Mikor lenne jó nektek(neked)?

Gabó????????????????????

Amica!

Írtam tegnap privit, megkaptad?

Ági!

[quote="Ági"]A írta:Ági suttogo film (a lovas) nem nagyon szomoru? En nem lattam, de azt hallottam rola, hogy jokat lehet bogni rajta.

Nagyon szomorú, de nagyon szép film, én mindig nagyon bőgök, nézd meg érdemes, szerintem.
(Tegnap míg aludt Máté megnézte megint)

Anikó!

[quote="Anikó"]V írta:Anikóero-A Suttogóról én is sok rosszat hallottam,de ha kritikával olvassa az ember, nem olyan gáz. Én csak az első és harmadik részt olvastam, a szopisat átugrottam, miután a cumisüveg használatára buzdított a szopi mellett. De én kaptam belőle jó tanácsokat más ügyben
.

Miért miről szól az első és harmadik rész? Írtad valamit ki próbáltál, mi volt?
Bocsi de nem ismerem a könyvet, csak azt a kritikát olvastam, és érdekelne.

Zsani!

Teljesen felháborodtam, a biztonsági őrön, mi az, hogy el akarta venni a babát?????
Ügyes lány ez a kis Virág! :)

Viol!

Tündéri Dorka :) Ez nagyon jó ötlet, én is készítek valami hasonló képet! :D

katus78

Megkaptam katus, csak este nekiálltam fényképeket rendelni és lenulláztam magam :lol: :lol: :lol: , majd írok :wink:

A vége meg az lett persze, hogy abbahagytam, mert nem bírtam fent maradni..., most fut megint a gépen, de mennem kell Mártonért, mert uszi után jön haza.

Ági, nekem nagyon kiesik a jysk, a gyerekeim pingunak hívják!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
amica

Katus az Katus nagybetűvel :wink:

Kép
Kép
Kép
amica

Jó reggelt!

Katus: a Suttogó 1. szól a csecsemőkorról, a 2. a kisgyermekkorról, a 3.a kettő ötvözete fö témákkal: alvás, evés, szobatisztaság, rossz szokások. Én a napirendet vettem át belőle (rugalmasan), onnan tanultam meg böfiztetni, a sírás formáit megismertem, az álmosság jeleit (néha be is jött). Persze vannak vad ötletek: több bébiszitterünk legyen pl., vagy én nehezen tudom elképzelni a 9 hónaposan tanítsuk szobatisztaságra gyermekünket, akkor még nem is járnak (vagy rosszul tudom, de a 15 hós korban való pelusról leszoktatás már szimpibb.

Megyek, Kincső felébredt és kidekorálta magát. Én nem értem: 5-4 naponta körmöt vágok neki, és mégis mindig csíkos az arcocskája. Most megkeresem az a körmöcskét!!!

Anikó

Ez Szegeden készült:

Kép

Kép[/url]
quito

Anikó!Nagyon édes Kincső!
Szobatisztaságról meg annyit ha nem érett rá a gyerek ,akkor hiába probálkozunk.Virág májusba volt 3éves júniusba szokott le a pelusról.Egyik napról a másikra :) Addig hiába eröltettem nem ment neki. :(
Katus!Jó a karácsonyi kép Máté kis aranyos!
Hétfőn mentek a Gyíkba?

KépKép
kola2

Gabo!Hol vagy?

KépKép
kola2

Anikó!

Máté 15 hónapos múlt, el sem tudom képzelni, hogy lehetne őt leszoktatni a pelusról :?

Zsani!

Ha Máté teljesen rendben lesz megyünk, ti is jöttök?
Remélem minden rendben Gabóéknál, lehet mindjárt felhívom.

katus78

Anikó,nagyon-nagyon GYÖNYÖRŰ!!!
Szobatisztaság:nekem a 15 hónapos kor is nagyon korainak tűnik.Isti 2 évesen lett szobatiszta,de gondolom ez is gyerekfüggő.Bence ha bekakák mindíg mutatja a pelus és próbálja levenni.

Katus,de helyes a képen Máté!Még alig láttam róla ilyen kiskori képeket!

Kép

Kép
hajnus

Anikó,nagyon-nagyon GYÖNYÖRŰ!!!
Szobatisztaság:nekem a 15 hónapos kor is nagyon korainak tűnik.Isti 2 évesen lett szobatiszta,de gondolom ez is gyerekfüggő.Bence ha bekakál mindíg mutatja a pelus és próbálja levenni.

Katus,de helyes a képen Máté!Még alig láttam róla ilyen kiskori képeket!

Kép

Kép
hajnus

Mentek a GYIKba?Hétfőn?Mikor? :D

Kép

Kép
hajnus

Katus!Ha mentek akkor megyünk.

KépKép
kola2

Nyuszifül gyönyörű!

Gabó telefonja azt mondja be, hogy ehhez a telefonszámhoz előfűzető nincs hozzárendelve! :shock: :?:

Jaj, de jó menjünk, Hajnus gyerek ti is!

katus78

Katus,
A múltkor írta a Gabó h új lesz a mobilszáma, de nem tudom kinek van meg.

(Mindjárt jövök válaszolni is!)
Vendég

Vero!

Köszi!Nem jutott eszembe. :oops:
Jaj, de hülye vagyok! Nekem megadta :oops:
Most próbáltam azon is hívni, de nem vette fel. :(

katus78

[quote]V írta:ero,Rik,a nagyok mikor alszanak?

Sulinapokon 9kor bemegy a szobájába aludni, mondjuk nem alszik el azonnal. Bepróbálkozott már ő is (éhes vagyok, pisilni kell, jaj elfeljtettem eztaztamazt :roll: ) de belátta, h felesleges. Igaz, vmelyik nap mondta, h nem igazság h az Ivi fent lehet tovább mint ő. (Mondtam neki h az Iván nem jár iskolába, meg maximum büdös zoknival lehetne elaltatni-persze felajánlotta a saját büdös zokniját a szent cél érdekében :mrgreen: )

[quote]k írta:arácsonyfa díszeket kell csinálni

Ezt úgy bírom az iskolákban, nem lenne jobb ott csinálni a gyerekekkel, mint kiadni h kell dísz?? :roll: :?

Andi,
Miért hívják pingunak? :?: :?: :P

Nekünk sok albérletes fánk volt, kicsi is, nagy is... :P

[quote]M írta:egyek, Kincső felébredt és kidekorálta magát

Miénk is mindig Rambóóóóót játszik :roll: :D Nagyon édi a kislányod!!!! :P

Pelus leszoktatást én nem erőltettem, pikkpakk leszokott magától, mondjuk nem 15 hósan, hanem kb 3 évesen :wink: . Most sem fogom időhöz kötni, próbálgatom levenni a pelust, de ha bemegy, meg elfelejt szólni visszaadom.

Még annyi mindent akartam, de mindig elfelejtem... :roll: :roll:

pl az Ágiék házát is már vagy 5ödször akarom megdícsérni, irtó szépen feldíszítettétek!!! Hogy a francba raktad fel az ereszre az égőket? :?: :?: :?:
Vendég

Sziasztok!

Agi!

Nagyon szep a hazatok, es a dekoracio is nagyon tetszik!
Tegnap mi is befejeztük a karacsonyi dekoralast, de valahogy meg nincs semmi hangulatom. Olyan furi, hogy ilyen meleg van.

Aniko!

Nagyon szep kislanyotok van, valoszinüleg rad hasonlit, (ugyan Teged nem ismerlek) , de Kalmant igen es öt valahogy nem latom benn.

Viol!

Csatlakozom Agihoz, hogy Dorka is olyan nagy lanyos lett. :) Nagyon tünderi. :)

Tegnap Laranak levagtuk a hajat, most olyan kisfius buksija lett.:)
Kepzeljetek egy hete csak ugy aludt el este, ha behoztam az agyunkba es odabujtam melle. De tegnap hagytam bögni, mert tudtam hogy nincs semmi baja "csak" velem akar lenni. Es nagyon nem akarom elkezdeni, hogy velünk aludjon. 15 perc utan aludt! :) Kivancsi vagyok mi lesz ma este. Egyszer mar csinalta ezt olyan 3 honaposan, akkor is 3 este üvöltött aztan szepen elaludt egyedül az agyaban.
Mindegyiteket sajnallak, hogy ennyiszer kell felkelnetek. Nagyon szerencses vagyok, hogy Lara egyszer ebred meg akkor megszoptatom es alszik reggelig. Remelem igy is marad!
Hogy lehet birni?

En is Maternat szedtem a terhesseg alatt, de Lara is teljesen normails sulyu lett. (3570g)

Most lepnem kell teregetni.
Este jövök meg valoszinü! SZEP NAPOT MINDENKINEK!
RENI

Kép
Kép
reni76

Sziasztok!
A Réka nekem is 9-kor alszik(Meg a kicsi is)Szépen bemegy a szobájában,és vill.,tv lekapcs.Puszi.Aztán vagy elelszik egyszerrre(ált.)vagy hallom ahogy pörög az ágyban,és a térdével a mi falunkat veri :lol: Ja,probálkozás az mindig volt az elején(elsőben).Nem vagyok álmos,most lesz a tv-ben a ....,meg ilyenek!

Aniko
elnézegettem a kis Nyuszifül képét egy darabig!!!!Nagyon édes,és hasonlit a szomszéd kislányhoz,Evelinhez.
Eza 15 hos bilihez szoktatás kiváncsi vagyok valakinek sikerült-e már.Én is akkor vettem neki,és bőgött,nem akart ráülni.Most odáig jutottunk,hogy megmondja ha bekekilt,meg néha a pisit is.Ja ha bekekilt akkor hozza a pelust,krémet,törlöt és elfekszik....

Gabó

mindenkinek nagyon hiányzol,hol vagy??????
hol vagy????
Vendég

elelszik=elalszik
bekekilt=bekakilt
hülye az Erika,nem tud irni se!!
Vendég

Sziasztok!

Itt vagyok csak sokat vagyok kint Levivel/csajozunk/.Amíg ilyen szép az idő annyit vagyok kint amennyit csak lehet,mert ha leeseik a hó akkor úgyis beragadok vele min. egy hétre!! :( :(
Már előre félek ettől az időszaktól!! :? :? :?

Katus!Látom írtad,hogy kerestél kint voltunk az udvaron/bandáztunk/nem is néztem még a telcsimet le van halkítva!
Jé tényleg van két nemfogadott hívásom!! :) :) :)
Nagyon cuki Máté a karácsonyi képen!!Milyen kis picike volt!! :D :D :D Az idei karit már biztosan élvezni fogják!! :D :D Jó erősen ki is kell majd kötni a fát,mert ahogy Husit ismerem bizti megcibálja majd,hogy minden röpülni fog róla!! :D :D
A licittel jól állok pénteken jön a rajzasztal meg az érintős hangoskönyv jövő héten meg a fűnyíró,gitár,laptop,kacsa!!
Aztán többet nem is licitálok legalább is mostanában bizti nem!!
Ti,hogy vagytok?Ünnepek előtt már nem is mentek haza?

Viol!Jót mulattam,hogy Gábor miket tanít Dorkának!! :lol: :lol: :lol:
Nagyon okés a kép a csajsziról!!Úgy nőnek mint a bolondgomba!! :) :)

Aniko!Kincső gyönyörű kislány,de jól látom,hogy tiszta te?

Ági!Anyám -40fok!!Még a likam is befagyna abban a hidegben! :lol: :lol: :lol: Annyira tetszik a házatok,hogy az csak csuda!!
Én is ilyet akarok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ügyi vagy szépen feldíszítetted!!A filmekben is úgy tetszik mikor a ház és az udvar fel van díszítve!!Jó ez a licit dolog csak tudni kell abba hagyni.Én a végén már szt sem tudtam mire licitáltam aztán csak jöttek az emilek,hogy ezt is meg ezt is megnyertem!De nem bánom csupa jó dolog csak a postaköltség a húzós.Csak ezek több ezer forintomba vannak!!De ez van talán még így is megéri!!
Hú,de ahonnan te akarod nagyon húzós lehet így tényleg nem érné meg!

Kola!Jaj,de utálom én is ezeket az őröket.És ha nincs igazuk vagy felsülnek még nekik áll feljebb és basznak elnézést kérni,mert azt hiszik ők az atyaúristenek! :twisted: :twisted:

amica!Mikor költöztök?A lakás már teljesen kész van?

Hajnus!Anyukádnak nem lesz semmi baja!!Azt a követ szokták kihajtani ugye?Kipisili azt kész!! :? :?

Reni!Tennél fel képet Lararól,hogy milyen az új sérója!!Légyszi!!! :)

Eszti!Örülök,hogy jól vagytok!!

Köszi,hogy ennyire hiányoltok nagyon jól esik!!

Itt még basznak feldíszíteni bármit is.Faszok!!Pedig már neki állhatnának olyan jó hangulatot teremtene!!
Én még szinte sehol sem vagyok az ajándékokkal csak a Husinka vannak meg!!Majd a jövő hetet arra szánom!!
Vendég

rik!Bilik nekünk is van régóta,de a Levi inkább belelép!!Ülni kb 2másodpercig bír rajta!!Most próbálom rászoktatni,hogy ha kaka van a pelusba szóljon!Erőltetni nem akarom még ráérünk ezzel!! :lol: :lol:
Vendég

Hello Gabó!

De jó, de jó :D :D :D

Hát sajnos úgy néz ki, hogy mi nem megyünk haza az ünnepekig, de egész januárig otthon maradunk, úgyhogy ha lesz tali akkor mi sajnos nem, megyünk :(
Kikkel bandáztok?

Vero!

Nekem elfelejtettél válaszolni :cry: :D

Rik!

[quote="Rik"]b írta:Rikekekilt akkor hozza a pelust,krémet,törlöt és elfekszik....

Nagyon aranyos lehet :D
Ti nem jöttök el a Gyíkba?

Mirama!

Szuper a gép megnéztem.:)
Nekünk Nikon D70-es van, nekünk meg egy nem digitális Nikonunk volt, (van) előtte.:)
Megrendelte múlt héten a könyveket a keresztgyerekeknek karira, lehet, holnap megjön, úgy várom már, tiszta izgatott vagyok :)
Te rendeltél?
Kérünk képeket majd a házatokról, nekem is nagyon tetszik a házatok.:)
Noel megy már? Noel hogy van? Te?
Én ismerek jó fej embereket keresztszülőnek. :lol: :lol: :lol:

Szemizo!

Ti hogy vagytok?

katus78

Rik!

Petra napközben mennyit alszik?

katus78

Katus!Elmentettem a matávotokat is jó?
Itt a hegyen bandáztunk elmentünk a keresztapuval szőlőt kivágni aztán a Miskabához pálinkát meg fröccsöt kóstolni!Utálom a pálinkát,de ez fini volt egy 56-os pálesz volt!Éreztem is a gyomromban rendesen!
Akkor jó sokat otthon lesztek!Mi csak két napra megyünk haza,mert a Balázs tovább nemigen bírja!Ez a baj,hogy ő nem odavalósi és így nagyon keveset jön velünk!!
Nálatok ez a jó,hogy mind a ketten egy helyről valók vagytok/irigyellek is benneteket ezért/,mert sokat jártok haza együtt!
De sebaj így jártam ez az én sorsom!! :lol: :lol:
máté mit kap a jézuskától meg a télapótól?
Vendég

Amica!Jajjaj nem is gratuláltam a kersztelőhöz.Képeket teszel fel?
Vendég

Ébred Máté majd jövök

katus78

Gabó, megint jól belejöttéll :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:
Bence ovijában ezért már kitettek volna a -40fokba :lol: :lol: :lol:

Mi nem káromkodunk, néha az ember persze dühös lehet és mond ezt-azt, de ha a gyerekeim is mondanák... :oops:
persze Ági itt is mondanak ám pisi-kakit az oviban :lol: :lol:

Anikó,
az a könyv nagyon gyanús!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Inkább kérdezz tőlünk is, mert itt vannak már veteránok, sokgyerekesek.
Nálunk is egyik napról a másikra lettek szobtiszták a gyerekek, éjjelre is ugyanakkor!!!!!!!! 3éves koruk előtt. Butaság hamar piszkálni őket!!!!!!!!!!!!!!!!
A napirend is kialakul igény szerinti szoptatás mellett is, sőt kell, hogy kialakuljon. Főleg ha már családot is elkell látni baba mellett. Még egy bébiszittert se lehet találni vagy megfizetni, nem többet... meg aztán olyat, akiben megbízol mindenféle szempontból nem könnyű.
Élvezd ezeket a heteket, hónapokat úgy ahogy vannak!!!!!!!!! sok az öröm ha már testvér is van, de ők meg még hamarabb megnőnek :wink: :lol:

Kincső nagyon szép kislány, értelmesen néz azon a képen, és szerintem is rád hasonlít! :wink:

Katus, hahó!!!!!!!!!!!!! már lassan megint partiképesek leszünk :lol: :lol: :lol: , holnao már jön a Mikulás a Főtérre!!!!!!!!!!!!
A suliról majd mesélek személyesen. Idő hiányában mostanság már egy nadrágfelvarrás is esztétikai élmény... :cry: :cry: :cry:

A jysk azért pingu, mert épp a pingvinek voltak itthon a menő állatok mikor épült és Janka meglátta azt a madárfélét az autóból és rámondta, hogy "ott a pingu" :P

Kép
Kép
Kép
amica

Katus
aranyos vagy,hogy hivsz a Gyikba.Tudod mit!!Elmegyek!
Mikor van?????
Petra délben elalszik,aztán 2-2és fél orát alszik.Máté mennyit alszik???Köhi megvan még??

Gabó
huuuuu apám,kezdtelek félteni ott a távolban.Már azt hittem elvesztél!!! :cry: :cry: :cry:
Ezzel a kintléttel én is igy vagyok.D.e. 2 ora,d.u.két orát kint vagyunk.Nem is birnék ittbent lenni vele,mert mondja:gyáccci(játszi)
Vendég

Sziasztok!

Katus! Pont tegnap jött meg a két könyv, a Brumis meg a varázslós. Ugye a Télapó vendége már megvolt. És annyira jó mindkettö!!! Tök örülök! Nem is tudom melyik tetszik jobban! Ha gyerek lennék bizti nagyon örülnék mindegyiknek! :D

Mindjárt megnézem a Ti gépeteket. Csak a Töki itt lábatlankodik, nem akar aludni. Olyan szar, ha délelött alszik akkor ilyenkor késöbb tudom lerakni. Viszont Miráért 3 körül mennem kell. Úgyhogy nem ártana ha most már aludna az uraság.

Jól vagyunk, köszi. Mira teljesen meggyógyult, Noelen sem venni észre semmit, jókedvü, éjjel alszik. De a nátha, hörgés megvan. Nem tudom mikor múlik el. Ha hétvégéig nem múlik lehet megmutatom újra dokinak nehogy baj legyen. Persze gondolom ha fájna vmi akkor nem lenne ilyen jó gyerek.

Naptárról jut eszembe! Most rendelek jó kis hütömágneseket a gyerekek fotójával. Ez nem érdekel vkit? 400 ft a 10*10-es, 700 ft a 20*20-as. Szerintem aranyos ajándék! Lehet választani kereteket.

KépKép
KépKép
mirama

Gabó, majd teszek, én olyan lusti vagyok kicsinyítgetni, meg átnevezgetni :roll: :oops: :oops: :oops: :evil: :evil:

Kép
Kép
Kép
amica

Kriszta, a mágnes érdekel :wink:

Kép
Kép
Kép
amica

amica!Kersztelőhöz! Kép

Mirama!Örülök,hogy vannak a gyerekek!

rik!Hát ezekkel a csöppségekkel nem is lehet bent bírni egész nap! :) :)

Na Levike felébredt már itt bújik az ölembe!!

Lassan készülődünk aztán viszem a Husit nőzni!!
Holnapnál előbb nem jövök,mert este ha hazaérünk apa veszi át az uralmat és csoda ha ide jutok!!

Úgyhogy szép napot,jóccakát és nyugodalmas éjjelt kívánok mindenkinek!!
Vendég

Hozzánk a vakond téli könyvét hozza a mikulás.
Most épp vakondőrület van :lol: :lol: :lol: :lol: társas, kirakó, mesekönyv, minden jöhet nekik :P

Van egy cipós éneklős mese, azt úgy szokták kérni, hogy énekeljem el, hogy a cipó elgurul apához, nagyikhoz, rokonokhoz és a róka orra helyett végül a Márton és a Janka orrára ül fel a hiú kiscipó és ők kapják be :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
amica

amica!Olyan édesek ilyenkor a gyerekek.Már alig várom,hogy Husi akkora legyen,hogy már készülődjön az ünnepekre!Ilyenkor olyan jó látni őket ahogy készülődnek,írják/diktálják a levelet a mikulásnak,jézuskának és ahogy örülni tudnak!! :lol: :lol:
Vendég

[quote="Gabó"]K írta:Gabóatus!Elmentettem a matávotokat is jó?
Itt a hegyen bandáztunk elmentünk a keresztapuval szőlőt kivágni aztán a Miskabához pálinkát meg fröccsöt kóstolni!Utálom a pálinkát,de ez fini volt egy 56-os pálesz volt!Éreztem is a gyomromban rendesen!

Oké, mentsd el.

Hát nem semmi élet van ott a hegyen, most már teljesen irigy leszek. :D

Igen ez nagyon jó, hogy mindketten oda valósiak vagyunk, így sokat megyünk haza.:)

Máté egy szánkót kap karira, meg egy kis sátrat.
Más nem lesz, és nem is kértünk senkitől semmit, mi sem veszünk, mert vettünk, rendeltünk egy autót, és most pár évig nem veszünk semmit :lol: :lol: :lol:

Mirama!

Imádom a hűtő mágneseket, hol lehet ilyet készítetni?
Máté épp nézi a Suttogót :lol: :lol: :lol:

Szerintem is mutasd meg a dokinak, mert az a hörgés nem jó, Máté sem látszik soha betegnek, még egyszer sem, volt lázas a hörghurutnál sem, doki is mindig csodálkozik, mondjuk én személy szerint, jobban örülnék, ha belázasodna, mert akkor jobban tudnám, mikor van "baj".

Nem próbáltad kitolni az alvását és csak egyszer altatni, Máté ebben a korban szoktattam az egy alváshoz, mert ő is délelőtt aludt egy hosszút, délután meg tiszta dinka volt, de nem tudtam elaltatni.

Rik!

De jó, hogy jöttök!
11 kor teszem le,és általában műszeróra szerűen 13 30 kor kel.:)
Néha kevesebbet, néha többet alszik.

Még mindig nézi :lol: :lol: :lol:

Sziasztok

katus78

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: