Sziasztok!
Bocsi, megint lemaradtam, annyira sokat írtatok, hogy megpróbálok szép sorjában végigmenni mindenen. De először is
Marcsi, nagyon boldog szülinapot! Happy birthday...
Steffi, nagyon boldog névnapot!
Vali,
abszolút megértelek, és teljesen normális, hogy hezitálsz. Én is így voltam vele, épp kezdett nekem is kialakulni valami a munkahelyemen, amikor terhes lettem. Természetesen meg sem fordult a fejemben, hogy esetleg nem tartjuk meg, de az, hogy fel kell adnom mindent azért eléggé rossz érzéssel töltött el, de nekem is azt mondta a párom, hogy sose lesz tökéletes az időzítés. És ez tényleg így van. Nekem épp pénteken volt egy kicsit depis napom, amikor pont azon filóztam, hogy néha olyan szívesen itt hagynék mindent és mennék egy kicsit dolgozni. Persze, jó itthon, de ha valaki előtte pörgött, akkor nehéz több évig csak babázni, és minden nap ugyanazt csinálni, csak a családdal találkozni.
Hurcia, gratula Balázshoz, ügyes fiú. És édes a kép!
Eszti, gratula a fogacskához!
Masni, mi kb. 2 hónapos kortól használtunk hordozót, és a gyerek is nagyon szerette, csak olyat vegyél, ami jól tartja a kis fejét. Egyébként mi elég gyorsan - amint ült - áttértünk a háti hordozóra, mert egy idő után annyira nehéz elöl cipelni, hogy csak na!
Móni, állsti ügyes vagy, nagyon szépek az ablakok.
Gabbóka, bár én már írtam, de most is: gyönyörű a fiad!!! Egyszerűen imádni valóak a kék szemei. Pedig Kristóf is kék szemű.
Ildi, ne izgasd magad a kaja miatt, szegény Mano is ezen agyal

, illetve a dokija. Ha a gyerek jó kedvű, alszik, mozog, minden rendben van, elég neki annyi.
Bár én nem szólhatok semmit, nekem egy kis bálpoklosom van, benyom 200-210-eket is akár. Ja, és már 6120 g

Megpróbálok feltenni képet, hogy lássátok a kis hörcsögömet
Vas: én Ferrofolgammát szedtem, dokival kell felriatni.
Tegnap voltunk csípőszűrésen Bencussal, és sajnos kötött a csípője, úgyhogy terpeszbetétet kell hordania. Van esetleg valaki, aki használt ilyet és tudja hogy kell és mennyit használni naponta? Használt egyáltalán? Előre is köszi.
Megyek, mert még főznöm kell.
Dorka