Szép jó reggelt!!!
Franyo, én nem azt írtam, hogy anyagi okai vannak, hanem azt, hogy ez nem maszek rendelõ. Itt nem a pénzt értem alatta, hanem a bánásmódot. Tény, hogy máshol megoldják és be lehet menni, de ettõl még nem biztos, hogy az a kórház a jobb. De hagyjuk, hiszen mindeki abban a kórházban/orvosban hisz ahova jár és ez a lényeg.

Mindenkinek más jön be, hisz nem vagyunk egyformák. Szerencsére!
Barbara,
nem tudom mit mondhatnék. Kitartás és gondolj az eredményre.

Nagyon drukkolok, hogy ne kelljen már sokáig kibírnod és segítsenek rajtatok a kórházban.
Zsuzsi, merre jársz???
Orsoly,
a lepény érettsége azt jelenti, hogy egyre kevésbé tudja ellátni a funkcióját, ami a szülés közeledtével egyenes arányú. Nem törvényszerû, hogy eléri a 4es érettségi szintet, de lehet. Ettõl még a baba jól van és fejlõdik szépen, ha már nem kap elég oxigént és táplálékot akkor megindítják/megindul a szülés.
Szóval nincs semmi gond, csak oda kell figyelni a lepényre.
Szerintem a 32.héten a 2es érettségi fok teljesen normális.
De majd nálam okosabbak kijavítanak, ha nem jól írom.
Norka,
szerintem valami plüs játékot vagy rágókát vigyél. De a popsitörlõ is jó ötlet. Én biztos örülnék valami fini gyümölcsnek is. Melltartató betét, szoptatós tea? Nemtom.
Kangi,
ha így áll a helyzet, akkor tényleg keress olyat, aki szimpatikus. Fõleg, hogy a dokid is ezt javasolta. Az, hogy 2x látott az semmi, úgyhogy ha találsz olyan dokit, aki szimpatikus és elvállal, akkor HAJRÁ!!!
Képzeljétek az este a kisbabámmal álmodtam.

Azt álmodtam, hogy épp törölközöm, mikor hallom, hogy sír. Erre bejön a párom és mondja, hogy sír a gyerek(

jellemzõ), mondom neki, vedd fel és nézd meg nem kakilt-e be, mindjárt megyek.
Erre odahozza hozzám, ahogy átvettem tõle egybõl elhallgatott, aztán tistzába tettem.

Olyan jó volt!
Már nagyon várom, hogy megölelhessem õt és megpuszilhassam, de gondolom ezzel nem vagyok egyedül.
Ja, akit érdekel a Kistextben már nem árulnak pelenka anyagot, mert leálltak a gyártással.
Pusssza,
Timici
28+5