Tinu!
a kávé azért tiltott, mert valaki túlzásba viszi. ha hiszed, ha nem, sok embernél rendszeressé vált a 3-4, vagy több kávé/nap! egyes álláspont szerint 1 kávé is sok egy magzatnak, nekem is alacsony volt a vérnyomim, ennek ellenére koffeinmentest vettem, így volt nyugodt a lelkiismeretem, pedig a dokim szerint 1 kávé belefér. kb. eső 4 hónapban hányingerem volt, ha a kávéra gondoltam, holott nagy gourman vagyok!

aztán az lett, hogy szoptatás után alig tudtam visszaszokni a kávéra, mert persze kívántam, de nagyon megdobogtatta a szívemet.
viszont a szülés utáni 3-4 hónap maga volt a horror, mert olyan de olyan fáradt és álmos voltam, és persze nem ihattam kávét

.
tényleg! nem tudja valaki hány mg koffein lehet egy kávéban?
Rylie!
először is gyanakodtam, hogy tök ugyanaz a baja Kamillának, mint Lencsének, mert nagyon hasonló volt minden tünet. másodszor, mi Cecloretta nevűt kaptunk, és folyékonyabb jóval, mint egy másik szirup, úgyhogy hozzád hasonlóan adtam be. később rájöttem, hogy simán rá lehet dobni a gyümölcs adagra is, és azzal bekanalazni, de ráfáztam, mert nem evett gyümölcsöt, egy falatot se. szóval, ha nálad eszik valamelyest, akkor ne gyötörd, dobd rá a kaja tetejére, és azon légy, hogy minél előbb oda add neki a rózsaszín falatokat.
ha úgy lesz, mint Lencsénél, akkor a folyadékot is úgy kell majd bele tömnöd, mert nem akar inni
ezek a nevek egyáltalán nem balfékek, ha gyümölcsöknek adják őket

. én pl. kifejezetten szeretem az áfonyát, ENNI!
a Szaffi néven én is hatalmasat röhögtem!!!
Indi!
korábban Lencsi is nyelte az antibigyót, de mióta akarata van, nem kő neki!!
Dé jól nyomja a spárgát!!!
én is sokat sütöttem úgy kenyeret/zsemlét/kiflit, hogy megdagasztattam és a tepsiben sült meg. van itthon sikérem is (szejtán), ami pótolja a sikértartalmat, ha esetleg barna lisztből sütsz. ha kell esetleg, szóljál, mert még van 1 bébiételes üveg, habár Reccának is adtam már

, nem fogy olyan gyorsan. persze ehhez élesztő kell.
miért nem szabad kisgyereknek élesztőt adni? én úgy tudtam az egészséges. elég puha babakiflit tudnál csinálni rizslisztből, meg ilyenekből, de van kifejezetten lisztérzékenyeknek való keverék kenyérhez. Rékának tutti van ötlete. szerintem ha nem éleszted, akkor egy kőkemény micsoda lesz belőle.
Denizsa!
B. egyre inkább rád hasonlít!! nagyon édi ezen a képen! ti nem mentek fotózásra???
Macs!
nem is mondtam, hogy Fülike annyira édes volt abban a kardigánban, hogy mindig az a kép jut eszembe, ahogy félszegen mászkál a szobában, játékokkal a kezében.
Votiv!
Lencsi is kezdett már bömbölni az egyik csipogótól!
Zuzmó!
gratulálok a vizsgához, gyorsan gyakorolnod kéne a vezetést, mert utána nem lesz időd egy darabig