A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Zsan,
én meg a kolát nem birnám meginni, semmi szénsavas cucc nem megy le az elsö terhesség ota :)
fibi

Ancsi! Meglestem Lencsit, és tök aranyos.

Zsanci! Te meg olyan csini vagy! Hoyg csinálod?

Itt egyébként meg lehet nézni a babákat, bár a mai Igi, Borisz, Gréti ersztés csal holnap lesz fenn.
www.mosolyolimpia.hu

Most látom az előző hsz-omban, hogy elvileg kerek 27 hetes vagyok, a méretek alapján meg kerek 29 hetes. Kíváncsi leszek, mikor fog kibújni.
Meddig fordulhatnak meg a babák?
lindicita

Lindi!
klassz történet!
érdekes, rólam is szakadt a víz, miközben L-t fotózták... :). én magamról semmi fotót nem kértem, el is romlott volna a kamera.
mindenesetre jól csináltad, hogy levetetted a vért!
a szüléssel meg ne izgulj - könnyű ezt mondani - legfeljebb spórolsz egy wellness hétvégére valót :]

tényleg ki van írva, hogy kismamák előre mehetnek???? baromi jó! én nyáron voltam (sokat) terhes, és kisakkoztam, hogy pénteken mindenki elhúz valahova, nem megy vérvételre, így mindig akkor jártam , és tényleg kevesebben voltak. egyszer EKG-ra pofátlankodtam be, mert iszonyat nagy sor volt és oktattak, hogy hol a sor vége. már 39 hetes voltam, nem tudtam volna kivárni, hát felhívtam őket, hogy mi legyen :) (a lifttől), és visszamentem, mert kijött értem a nő.
ancsipancsi

dehülye ez a soma.... azt irja a mai cikkben, hogy egy 25 éves csaj még 3-5 év mulva is fiatal az anyasághoz...... :shock:

na, zavarjatok már el porszivozni :roll:
fibi

Lindi!
hát nem ismered bölcs orvosunk mondását, miszerint a babának elég a szülést megelőző 5 percben befordulni? :) Gréti befordult, akkor ő is befog. én éreztem, hogy L. nem fog, mert én is pont így ültem anyukámban, nem beszélve róla, hogy a mérhetetlen széles csípejemben így könnyebben elfért.
ancsipancsi

Lencsike mar fent van a 11. oldalon es nagyon eeeedes, helyes!!! :D :D :D

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Lindi,
ha Gréti két héttel korábban jött, mint vártuk :lol: , akkor az öcsi meg 4 héttel fog előbb jönni, nem??? akkor sem lesz itt a doki???? :lol:

És köszi, ari vagy, de csinos az nem vagyok, max sovánka... :?

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Fibi! nyomás porszívózni! Én tegnap porszívóztam fel az egész házat (3 emelet).

Ancsi! Aztán mitől romlott volna el az a kamera :roll:
Jóhogy izzadtunk, duplán, egyrészt a sok lámpa miatt,másrészt (legalábbis én), hogy Grétiből kicsikarjak egy mosolyt. pedig a kis majom itthon úgy tudja, hogy kell, vezényszóra mosolyog és nevet is, bezzeg ott.

Gréti is jó sokára fordult be, ő is sokáig faros volt, aztán még a 30 akárhanyadik héten is keresztbe feküdt, végül nem emlékszem mikor forult be.
lindicita

Fibi,
második szülésem SOKKAL könnyebb volt, mint az első, viszont a terhességem meg sokkal rosszabb, és úgy veszem észre, minél többedik terhesség, annál kriplibb kismama... :?
kiváncsi vagyok a harmadik szülésemre...állitólag ez lesz majd a leghosszabb...
ki mit hallott???? :roll:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Lindi!
hát 5 perccel a szülés előtt :)
köszi a linket, tökre örültem neki. Lencsinek zorkó feje van :), egyáltalán nem ilyen az életben, hanem sokkal szebb :). nem baj, a részvétel a fontos...
ancsipancsi

Zsan! Hívhatod, ahogy akarod, jól nézel ki, azt kész!

Ja, 4 héttel előtte még itt lesz a doki, de ennyi erővel jöhetne akkor 6 héttel korábban, és akkor nem kellene izgulnom emiatt a hülye változások miatt.
lindicita

Ancsi! Lehet :D , akkor nem is izgatom magam miatta.
Lencsinek nem is zorkó a feje, majd nézd meg holnap Grétit.
lindicita

jaaaaj, nagyon édes gyerekek vannak itt!!!!!!!!

Lindi, Jucus,
Vavrik Mandula aki azt utcsó oldalon van, a kislánya az izgágának, aki irt még a régi nlc-s fórumra, bár Jucus már nem emlékezett rá, de Lindi, neked kell, mert ott voltak a talin az incognitóban anno, akkor még csak Málnával! Ő is ott van, és ő is édi!!!

És persze Lencsi is, a többi srácot nem ismerem, de nagyon sok szép és aranyos van köztük!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Lindi,
ha akkora baba lesz, mint Gréti volt, akkor nugodtan jöhet előbb... :wink:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Lindi,
hát csinossággal kapcs. Te sem panaszkodhatsz :wink:
tuti be fog fordulni öcsike még idöben, ne aggodj :)
és itt is 3 szint van, de a pincét nem szoktam takaritani :lol:

Zsan,
akkor eddig nálam is oké, várom a könnyü szülést :P :lol:
szerintem Neked meg a harmadik szülés 2-3 ora alatt meglesz 8)
fibi

Málna :shock: Mandula :shock:
fibi

Lencsi nagyon éééédes, kis mosoly azért csak összejött :D
Mennyi szépséges kislány...... ah
fibi

Kedves Zsan:
sajnos csak megerősíteni tudom a 3.szülésről írtadat :?
/azért mertem most leírni,mert a szülésig remélhetőleg elfelejted :lol: :lol: :lol: /

petergabi

Sziasztok!

Olyan vicceseket írtok mostanában. :)
Semmi lényegeset nem akarok írni, csak úgy fecsegek most egy sort, jó? :wink:
Szóval tiszta nosztalgiám lett, mikor olvastam a hideg vizes lepedős dolgot, mert én pl. szerettem. :lol: Persze nem azt a részt, mikor lázasan kellett a hideg lepedőre, meg törölközőre feküdni, hanem utána anya egy rakás takaróval jól betakart és mikor elmúlt egy kicsit a hideg, akkor annyira jó érzés volt utána. Nagyon perverz vagyok? :lol: Viszont életemben nem próbáltam a hűtőfürdőt és megborzongok, ha rágondolok...
Aztán meg az indiai csípős kajákat faló gyerkőcökről eszembe jutottak a kínaiak. Én már attól is lehidaltam, mikor a kb. ovisnak, vagy kisiskolásnak kinéző kínai pöttömök mindenféle fintor vagy arcrezdülés nélkül lenyomták az erős paprika köretet a husi mellől. Meg a chilit is simán megnyammogták, én meg csak lestem, hogy azt is meg lehet/kell enni??? :roll: Jó, mondjuk én nem bírom a csípőset alapból, de a férjem szereti. Ennek ellenére neki sem jutott megenni a marhahús csíkok melletti erős paprikákat.
Aztán még a kávéivás is megihletett. Nem tudom, hogy miért olyan gáz napi 1, max. 2 kávét meginni? :shock: Én kb. 2 hónapig bírtam kávé nélkül, aztán jól utánaolvastam és mindenhol az volt, hogy lehet kávét inni. És ittam is, és most is. Ráadásul nekem tök alacsony a vérnyomásom, szóval talán még jobb is, hogy iszom, minthogy mondjuk elájuljak vagy valami. Igaz, nem szoktam ájuldozni sem. :D

Kép
Kép
tinu

Tinu,
én is azt olvastam, hogy napi 2 (tejes)kávé simán belefér, ugyhogy nem izgatom magam. A védönönél is marha alacsony volt a vérnyomásom (100/60), és mondta, hogy zöldtea mehet. mire én, hogy tejeskávé muszáj reggel. erre ö: ajajj, ugye nem éhgyomorra? mondom, persze hogy nem, kora reggel a szagát sem birom.....
fibi

Kamillának tüszös mandulagyulája van :( és valszeg tőlem kapta el, mert a múlt héten kapart a torkom, de elkezdtem inni a lándzsás útifűgenyát és elmúlt 4 nap alatt :(
Kaptunk mi is antibigyót és azt mondta a dokinéni, hogy ő se antibio fan, de most muszáj.
Viszont HELP: hogy a rákba lehet ezt egyedül beadni a gyereknek???? Folyékony és persze Kamilla rögötn szájzárat kapott, úgyhogy "ráültem" leszorítva a karját, másik kezemmel meg kifeszegettem a száját és nagy nehezen valami ment befelé - közben együtt sírtunk, mert utálom ezt csinálni vele, de valahogy muszáj lenyomni neki a gyógyszert??!!
Ja és reggel vizeletet is fel kell fognom tőle, de még passz, hogy hogy oldom meg :?
Hát ezek vannak. Még jó, hogy elvittem dokihoz...
most nem volt láza már du. és evett is egy picit, utána kínoztam meg az antibioval majd szopi és most alvás van.

Ancsi: te hogy adtad be Lencsinek az antilét? Nektek is Ospen lett felírva??

Cukros cucc: érdekes, hogy pl a kolleganőm az Istvánba szült és neki elég volt egy zsömlét enni egy pohár tejjel - ez volt a cukros lötty helyett!

Zsan, Lindi: tiszta akadálypálya ez a vérszívás??!!
Amúgy velem is szenyák voltak egyszer ottan, mert mondtam, hgoy én ájulós fajta vagyok, szal fekve szeretném a procedúrát! Erre a nő: ne nyavajogjak, nála még nem ájult el senki, nincs rá idő, hogy én ottan relaxáljak előtte :shock: nézzek ki az ablakon! Persze ahogy kinéztem pont az orrom alatt voltak a leszedett fiolák, fincsi volt, aztán amilyen gyorsan lehetett kihúztam a belem onnan, a nő meg büszke volt, hogy ő megmondta, hogy nem leszek rosszul, aztán kint Apa vakart össze...

A Málna, Mandula, Áfonya, Kökény, Csersznye, Meggy, Őszibarack, Dinnye stb nevek szerintem mind balfékek! Ez az én véleményem :P

mingyá nézem a képeket

Rocker Füli :)

Rylie
rylie

Sziasztok, sokat írtatok :lol:

Amikre emlékszem:

Zuz,
uh :shock: Nekem a Bártfaiban egyszer volt uh-m, az is igen morc hangulatban, futószalagon, és a szép az volt, hogy odavetették csak úgy, hogy kicsit több a magzatvíz, és mikor kérdeztem, hogy az mi, akkor mondták, hogy hát az egy csomó rendellenességre utalhat... vagy semmire, de majd az orvosommal beszéljek :shock: Ez még Dóci idején volt, na azóta nem jártam arra, én speciel úgy voltam vele, hogy ha tehetem, szívesen kifizetem azt a plussszt, amit a magán-uh jelent, de ott legalább nyugisan és ráérősen mindent elmagyaráznak...
És már írtam egyszer, de még egyszer biztatásként: még 2 hét, és istenien fogod magad érezni!!! Komolyan mondom, nekem akkora megkönnyebülés volt most a szülés, és utána az, hogy nem cipeltem a hasam, a vizet meg mindent, hogy szinte röpködtem a föld fölött :D

Neet,
a kétszeres nagynéni! Gratulálok :D

Zsan,
fogalmam sincs, milyen egy 3. szülés... és te előbb leszel túl rajta, mint én :lol:

Lindi,
háááááát ha én állok ott abban a sorban, akkor nem tetted volna zsebre, amit tőlem kapsz, már ha kismama vagyok :wink: de igazad van, bátraké a világ!

Fibi,
neked is lesz ilyen szépséges kislányod... addig dolgoztok rajta, amíg legalább egy össze nem jön :mrgreen:

Macs,
állítólag az én első szavam is cica volt, és a család sokáig csak macskanyúzóként ismert :mrgreen:
kisün

Lambert Krisztófer ?? csórikám....

R
rylie

Rylie,
szegény kicsi Kamilla!!! A tüszős mandulagyulladás kegyetlen nyavaja, gyorsan gyógyuljatok meg!
Antibigyó: esetleg anyatejbe keverve? Vagy más finomságba?
kisün

És hogy rólunk is írjak: jóóóól vagyunk :lol: Kihasználjuk ezt a gyönyörű időt és kint vagyunk, amennyit csak lehet :) Dóci dumál sokat, néha megpusztulunk a röhögéstől (pl. amikor az anyatejre azt mondja, hogy "NEM tej! Marcitej!"). Marci megtanult hátról hasra fordulni, most már nem lehet sehol sem otthagyni, és tegnap lemértem, 64 centi, Dóci 6 hós korában volt ennyi, szóval nő rendesen :D

Indi,
nagyot néztem az ülő Dominón az avatarodban :D Már ül. Eszméletlen! Megy az idő...
kisün

Az egyik kislány fullba ki van sminkelve ? :shock:
Hihetetlen hülye neveket tudnak adni a szülők a gyerekeiknek?? Elfelejtik, hogy egyszer felnőnek szerencsétlenek és milyen gáz már úg ybemutatkozni egy 35 éves nőnek, hogy X. Eperke vagyok vagy Y Szaffi?! :roll:

Lencsi édi! Majd jól szavazik is rá!
:lol: A többieket még nem láttam..

Rylie
rylie

Kisün: nem tudok már kifejni egy csöpp anyatejet sem :( ráadásul elég jellegzetes szaga van ennek az antibionak nem hiszem, hogy könnyen át tudnám vágni :?

MArcitej :lol:

R
rylie

Rylie,
én is így gondolkodtam a nevekről, de rá kellett jönnöm, hogy 1.: ízlés kérdése, és ami még fontosabb: 2. Manapság már annyi ritka és különleges nevű gyerek van, hogy egy Eperke/Málna/Villő fel sem tűnik a sok ritka és különleges nevű gyerek közt :D Egyébként nekem a Málna kifejezetten tetszik (és pl. a Rózsa meg az Ibolya az, ami nem :shock: )
kisün

Rylie,
akkor valami gyümölcslében? Meg kell próbálni, max. kiköpi, de rosszabbul, mint előtte, úgysem jársz :wink:
kisün

Kisün: látod a Villő meg nekem tetszik :)
és ezért is írtam, hgoy "szerintem...."
Én a Dzsesszikával etettem be a barátainkat és hót komolyra bevették :mrgreen:
azt hitték elment az eszem a pocakosság miatt 8)

gyümilé - no majd megpróbáljuk valahogy almalével...
az az igazság, hgoy olyan gabi fogkrém szaga van a löttynek szal elég intenzív. Én spec imádtam megenni a gabi fogkrémet, de úgy látszik Kamillkának más az ízlése :)

R
rylie

Rylie :) szegénykék, ez nagyon csúnyán hangzik :( esetleg a kedvenc banánjába beleoltva? Dominó születése után úgy nyelte az antibigyót, még nyalogatta is a szája szélét, de úgy látszik ő egy iylen gyerek, azrét a normális gyerekek nem szokták szeretni :)

Lambert Krisztófert én is sajnáltam, de testvérének, Zsanett Zsüliettnek se lehet jobb az élete :lol:

indianyo

Rylie,
szegény Kamilla :( további gyogypuszik neki!!++

Kisün,
hehe :lol: hááááát, töredelmesen bevallom, hogy én kettö gyereknél meg szeretnék állni, csupa önzö indokokbol :oops: nem hiszem, hogy birnám türelemmel, energiával, idegekkel a 3 köcöt.... aztán meg még szeretnék sokmindent csinálni az életben.... bár lehet hogy az önmegvalositást az anyaság elöttre kellett volna idöziteni...? :? bár én késön érö tipus vagyok :mrgreen:
fibi

Igy tanul a fiam angolul :lol: :
megy a Corrs a lejátszoban, anya énekel, hogy "What you're thinking...", erre B leutánozza: "Van csoki is" :mrgreen:
fibi

Fibi :) Bálintod szuperédes, ahogy szerel :lol: :lol: Én jól megvagyok kávé nélkül, bár ma egy finom (koffeinmentes) kapucsínó befigyelt :oops:

Zsan :) Hát ezt a cukros dolgot én sem értem, miért van ennyiféle variáció... és mindre esküsznek, milyen tuti :roll: És aszondod egyre kriplibbek leszünk? akkor most jól megnyugtattál :lol: :lol:

Ancsi :) Jó nevet kiabáltál, legalábbis hallgattam rá :lol: És én is megkuksiztam Lencsit, nagyon aranyos és tényleg mosolyog! Sztem nagyon jó kép!!! :D :D

Lindi :) Jó sűrű napod volt! Látom, erősséged a szervezés :wink: :lol: Ne aggódj, kistesónak még van ideje befordulni és meg is fogja tenni!

Vera :) Marcitej :lol: :lol: Nagyon ügyes nagydumás a csajod és tornászbajnok a fiad! :D :D

Rylie :) Szegény Kamilla! Sok-sok gyógypuszi és ++++++++ Nektek!!!
denizsa

Málnának még szép a hangzása, de a hétfői BBC Lakberendezős műsorban Rapsberry-nek készült a szoba, na az már nem frankó annyira :lol:

indianyo

Rylie,
én rád ütöttem, gabifogkrém régi kedvenc :mrgreen:

Fibi,
nagggyon profi B. angolból :lol:
kisün

Fibi :) Látom, Bálintod is imádja a csokit :lol: :lol: :lol:

És ma Bálint Micimackóval dömperezett, bocsi, de nem bírom ki, hogy nem tegyem fel:
Kép
denizsa

Fibi :) Tök igaza van Bálintnak, az egyetlen értelmes fordítás ez :lol:
Én két kávét ittam minden nap pocakosan, doktorok támogatták.

TEsómék elutaztak nlégy napra és lepasszolták a kölköket a nagyszülőknek, úgyhogy naphosszat nincs itthon az anyám, jupijééééj!!! (azért szomorú, hogy én ennek tudok csak örülni :oops:) Úgyhgoy ma zsömlét sütöttünk a Zsömlémmel :lol:
ugyanis kenyérsütő gépben vacak kenyér sül, viszont ő dagaszt-kever-keleszt, úgyhogy a csuklórongáló részektől megkímél és így csak az előkészzületek és a tepsivel kapcsolatos munkálatok maradnak :)

Szrekuc :) ha holnap jöttök, akkor egy kis fahéjas csigára még ráállok (2 órával előbb szóljál, ha szeretnél :wink:)

Köszöni az avatárom alanya a dícséreteket, ő is nagyon büszke magára :)

indianyo

Indi,
forditás :lol:
fahéjas csiga, áááááá, imádooooom :D

Deni,
csucsédes a fiad, meg kell zabálni :D

Kisün,
köszi :lol:
és gratula Marcinak az átforduláshoz, nem semmi tempoja van :)
fibi

Denizsa,
ééédes Bálintod :lol: tök jó lehet ez a macival-autózás :mrgreen:

Macskanyúzó,
:mrgreen: ha valamikor, netán, esetleg összefutnánk, akkor gondosan vigyázok ama 3 lépésre :mrgreen: Dóci szövege 5sillagos :lol: Mártonnak pedig gratula a forgolódáshoz :D

Málna, Mandula..hmmm.. a hangzása tényleg szép, dallamos, de inkább enném őket :mrgreen:

Rilye,
Kamillának +++++++++++ és gyógycsókok! :( Gabi fogkrém rulezzz! Én anno mindig megkajáltam a fogkeféről...

Fibi,
nektek nagyon jó utat, meg jó Bajázást, meg hiányozni fogtok...

Ancsi,
galyatető, aszta :D sirály hely :D

Zuzi,
mi van a vizsgáddal??!

Indike,
zsömit mi is szoktunk sütni, bár én dagasztom magam. ééés szoktam a tésztába fonnyasztott hagymát is keverni és az mindenki kedvence..nyammmmm :)

jáááj, megyek is, mert most épp citromos süti sül a Zuramnak...

:mrgreen:
macskanyu

MAcs :) Citromos süti receptjét kérem szépen, minden citronyos dolgot nagyon szeretek! Miylen aranyos vagy, apácskát a munkából sütivel várod :) Hagymát én is teszek néha a kenyérbe, de a lekváros kenyér nem finom vele :mrgreen:

Deni :) Édes ez a sofőr :) MAckó mit szólt az utazáshoz?

Fibi :) Jó, Neked is sütök, ha erre jársz :mrgreen:

Vera :) Dócinak jó a szövege (őróla is tessék képet feltenni!). És Márton használja is forgástudományát, vagy csak bemutatta, hogy ilyet is tud?
Dominó ugyan elhúzta a mézesmadzagot előttem, forgásnál beverte a fejét, mérgelődött egy sort és azóta várja, hogy én fordítsam meg... átlag fél percenként jelzi, hogy most már valami történjen, emrt neki így ülve/hason/háton/szőnyegen/padlón/ágyon nem teccik :lol: Na azrét nem viszem túlzásba, de néha segítek, érezze a kölök, hogy számíthat azannyára :mrgreen:

indianyo

sziasztok,

Rylie,
jaj, tüszős madula... :cry: az kaka...
lehet kapni ilyen injekciós műanyag vmit, amibe felszivod a cuccos, és belesprickölöd a dedbe. Nekünk az sem jött be...
Nálunk még 4 évesen sem hajlandó megenni az antibigyót... :?

Deni,
édes a fiad nagyon!!!! és hogy te kriplülsz e, azt nem tom, de remélem nem :wink:

Indi,
fahéjas csiga enyim kedvenc is!!!!!

Vera,
jó hallani felőletek!!!

nevek:
és mit gondolhatnak egy csomóan az én gyerekeim neve hallatán??? :roll:

Gabi,
remélem én leszek az üditő kivétel, aki a szülőszoba folyosóján kirobbantja magából a gyereket...különben nem tom mi lesz, eléggé alacsony a fájdalom és egyéb tolerancia küszöböm...
az a minima, h eltöröm a Levi kezét agonizálás közben... :twisted:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ancsi, nehogy már Te legyél az egyetlen, akinek a gyereke nem marad vigyázállásban az anyja mellett :wink: különben is, gondoljanak, amit akarnak, nem?

ma fejlesztés után Isti már nagyon fáradt volt, de kellett várnia picit, míg én felöltöztem. elkezdett hisztizni, de épp csak szolídan ordibált - magához képest. erre ott az előtérben egy anyuka egy kb 3-4 hós gyerekkel fennhangon elkezdett ilyeneket mondani: "remélem, te nem leszel ilyen! nehogy te is ilyen legyél!"
nem szóltam semmit, csak gondoltam, hogy majd megtudod te is :twisted:

Csinibaba: ez a Lambert Krisztófer tavaly is volt már... sztem Lencsi nagyon kis helyes!!! a többi gyerek közt meg sok a csúnyácska (a nevekről nem is szólva :roll:)...
csipogó vackoktól Isti tavaly TÉNYLEG elsírta magát. nagyszerű képek készültek :twisted: idén asszem el sem megyünk.

Kamilla gyógyuljon hamar!!!

Macs, írtam püt.

votiv 8)
votiv

Jelentem, eü vizsgán megfeleltem! Mondta a vizsgáztató, hogy ne aggódjak, már vezetett le szülést :lol: Azért rendes volt, felajánlotta, hogy nem kell lélegeztetnem a babát, de én egy hős voltam, és úgy csináltam, mintha meg sem kottyanna 8)

Lencsi szuperédes, és mosolyog, legalábbis én úgy láttam!

nevek: no comment.....

Macs, Indi!
Uram most altatja a dedet, utána küldöm hozzátok fahéjascsigáért és citromos sütiért :lol:

most eldőlök, éccaka ded 3-5-ig fent volt, majd elájulok!

Kép
Kép
zuzmo1

Ja és Dominó és Bálint is éééééédesek!!!! :D
zuzmo1

egy friss cikk arról, hogy a pocaknak napi 1 kv is "sok"
http://velvet.hu/poronty/2006/10/19/napi_egy_kave/

de én azért nem vagyok hipokrita, ha nem is annyit, mint korábban, de le-lecsúszik egy-egy...

votiv 8)
votiv

Macs,
köszi, aranyos vagy :)

Indi,
feltétlenül el kell mennem DH szitibe egyszer :mrgreen:

Votiv,
bocs, de nem olvasom el a cikket, mert ma reggel nem ittam tejeskávét, és egész délután hasogatott a fejem :? amugy sok tejjel, és kevés (hosszu) kávéval iszom, pici méz bele.

Zuzi,
gratula a vizsgához!!

Én most el is bucsuzom, mert kipurcantam, és holnap korán kelünk az utazás, pakolás miatt.
Legyetek jok, ha tudtok :) 10 nap mulva ujra itt :D
csok
fibi

Fibi :) jó utat és élvezzétek a környezetváltozást! Biztosan klasz lesz a szüleidnél kicsit pihenni.

Én még sose csináltam kelt tésztából sütit ( a konyhában csak akkor tudok ügyködni, ha anyám nincs itthon) úgyhgoy lehet, hogy nem veszítetek semmit :wink: bár a zsömi ehetőre sikeredett.

Most azon ügyködünk, hogy Dominónak babakiflit hogyan lehetne a rendelkezésre álló gluténmentes gabonákból - és lehetőleg élesztő nélkül - összeállítani. Van ötletetek?

Akartam egy aranyos állatkás képet felrakni, de babanet a jpeg formátumot nem szereti máma :(

Bárcsak megtapasztalhatnám, milyen a harmadik gyereket megszülni....

indianyo

Votiv,
erről a cikkről az a véleményem, h én kifejezetten ÖRÜLÖK, ha a patkány gyerekem 40 mp helyett, 25 mp alatt megtalálja a kivezető utat a labirintusból. Uis akkor Ő GYŐZÖTT!!!!!!!!!!!!!!!!tádám!!! :lol:

Zuz,
gratula a vizsgához!
én olyan régen tettem le a jogsit, amikor még eü-ből IRÁSBELI volt csak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
irja le, mit tesz egy haldoklóval... :wink:

Fibi,
jó Bajázást, és ne feledd, apósom minden pénteken magánrendel ottan... :lol:
ha esetleg fütyis kérdésed lenne...vagy bármi gyereksebészettel kapcsolatos... :wink:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Indi,
én majd felveszem neked videóra, és jól megtapasztalhatod!!! :wink: :wink: :wink:

jáááááááááááááááááááj, mi lesz velem májusban??????? :roll:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: