Kamillának tüszös mandulagyulája van

és valszeg tőlem kapta el, mert a múlt héten kapart a torkom, de elkezdtem inni a lándzsás útifűgenyát és elmúlt 4 nap alatt
Kaptunk mi is antibigyót és azt mondta a dokinéni, hogy ő se antibio fan, de most muszáj.
Viszont HELP: hogy a rákba lehet ezt egyedül beadni a gyereknek???? Folyékony és persze Kamilla rögötn szájzárat kapott, úgyhogy "ráültem" leszorítva a karját, másik kezemmel meg kifeszegettem a száját és nagy nehezen valami ment befelé - közben együtt sírtunk, mert utálom ezt csinálni vele, de valahogy muszáj lenyomni neki a gyógyszert??!!
Ja és reggel vizeletet is fel kell fognom tőle, de még passz, hogy hogy oldom meg
Hát ezek vannak. Még jó, hogy elvittem dokihoz...
most nem volt láza már du. és evett is egy picit, utána kínoztam meg az antibioval majd szopi és most alvás van.
Ancsi: te hogy adtad be Lencsinek az antilét? Nektek is Ospen lett felírva??
Cukros cucc: érdekes, hogy pl a kolleganőm az Istvánba szült és neki elég volt egy zsömlét enni egy pohár tejjel - ez volt a cukros lötty helyett!
Zsan, Lindi: tiszta akadálypálya ez a vérszívás??!!
Amúgy velem is szenyák voltak egyszer ottan, mert mondtam, hgoy én ájulós fajta vagyok, szal fekve szeretném a procedúrát! Erre a nő: ne nyavajogjak, nála még nem ájult el senki, nincs rá idő, hogy én ottan relaxáljak előtte

nézzek ki az ablakon! Persze ahogy kinéztem pont az orrom alatt voltak a leszedett fiolák, fincsi volt, aztán amilyen gyorsan lehetett kihúztam a belem onnan, a nő meg büszke volt, hogy ő megmondta, hogy nem leszek rosszul, aztán kint Apa vakart össze...
A Málna, Mandula, Áfonya, Kökény, Csersznye, Meggy, Őszibarack, Dinnye stb nevek szerintem mind balfékek! Ez az én véleményem
mingyá nézem a képeket
Rocker Füli
Rylie