A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2006 végén kezdünk próbálkozni

Lányok, a szülinapomra kaptam időpontot a dokinénitől!!! Ez most jó tjelent vagy rosszat??? :oops: :roll: :) :wink: :cry: :? :D

meri

Sziasztok!

Eszti ne szomorkodj, jövő hónapban össze fog jönni. VAgy rossz a teszt és bármi lehet...

Meri! Igen, nálunk is az első baba, ráadásul anyukáméknak még nincs unokája, úgyhogy teljesen be vannak sózva. Most leszünk 27 évesek a párommal mindketten. Ez volt az első hónap, h próbálkoztunk. Remélem nem felejtettem el egy kérdésre se válaszolni.

Ági! NE aggódj nem lesz semmi gáz a babáddal, a férjed meg szerintem tök jól kezeli a dolgot.

Virág! Ez így nem ér!!!!!!!!!!!!!!!!

Pusz

Ja még felrakom a görbém. Kép
verzsike

Eszti, a 8. napon a negatív teszt semmit nem jelent!!! Fel e fejjel! De átérzem a dolgot, szerintem mi itt mindannyian ilyen aggódósak, mindent-azonnal-tudni-akarósak vagyunk, különben nem lennénk itt! Egyébként a pöttyözés és az utáni hőemelkedés beágyazódást is jelenthet!!!
Nem szoktál terhesgörbéket nézegetni a fertin? Már az előbb is írtam valakinek, hogy fel tudja dobni az embert! :) :) :) :) :) :)

meri

Sziasztok!

Meri!

De aranyos vagy .Igen,a remény hal meg utoljáre.Nézegettem már én is a görbéget,mondjuk meló helyett :oops: ,de ez a bizonytalanság a legrosszabb.Mert évekig vártam,hogy eljöjjön a nap,amikor próbálkozhatunk,és azt hittem életem legszebb időszaka lesz,de sajnos ez nem így van.Mert olyan valamiért küzdök,ami nem az én teljesítményemen múlik,ha megteszek mindent,akkor sem én döntök,és ezt az élet minden területén nehezen viselem.Melyik nap mész a dokihoz?

Erzsike!

Szerintem te se mondj még le erről a hónapról,mert sokszor és jó időben voltatok együtt,simán lehet itt baba,akár már most is. :wink:

Ági!

Ne aggódj,mert az most nem tesz jót.Minden rendben lesz,nem szabad semmi rosszra gondolnod.Most már minden jól alakul,hiszen ott a kisember a pocidban. :wink:

Virág!

Azért ne írd le ezt a hónapot.A te ciklusaidból kiindulva nem mondható tutira,hogy már volt pé-d,sőt.Csak hajrá! :D

Éva!

Hamar túlleszel a vizsgálaton és minden simán fog menni,majd meglátod.Tudom,hogy milyen rossz a várakozás. :roll:

Titi!

Most rendesen irígyellek,hogymensi után vagy,mert indul az új lehetőségek ideje.Én meg itt toporgok egyhelyben. :evil:

Ja, szerintem a gyógyszertárak jelentős bevételét a terhestesztek adják ki.Ahogy elnézem ezt a babnetet,nem is túlzok. :D

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Eszter, én is ugyanezt érzem! Én is szeretek mindent pontosan tudni előre, (majdnem) mindent megtervezek. És tényleg rémes ez a bizonytalanság. Pedig én is azt hittem, én nem fogok ráparázni! És mégis! Kéne vmi jó kis figyelemelterelés :) Vagy nem tudom.
23-án megyek dokinénihez. Aznap leszek 30. :oops:

meri

Sziasztok Lányok!

Eszter!
Ugye most nem azt akarod mondani, hogy el fogsz keseredni azért mert elsőre nem sikerült?! :twisted:
Te egy erős nő vagy és már mindent tudsz arról, hogy amikor lesz baba miért lesz, amikor nem akkor meg miért nem! Igenis ez életed legszebb időszaka! Tessék ezt elhinni! Tudom, hogy borzasztóan nehéz és a felét szívesen átvállalnám most, ha az segít! :cry:
Olyan borzasztóan hosszúnak tűnik a várakozás, de tudod, hogy a végén egy gyönyörű baba vár Rád!! Most, vagy egy hónap múlva, vagy két hónap múlva. :wink:
Különben is még nem jött meg! :lol:

Meri!
Nekem már van 3 gyermekem és most a negyedikért dolgozunk. 8) 14 hónapja várunk, de nekem az előző szoptatás óta nem apadt el teljesen a tejem. Most kaptam gyógyszert, de sajnos a mellemben talált az orvos egy csomót. :cry: Ami szerinte semmi, csak a tejtől van, de én be vagyok tojva. Mennem kell mammográfiára és amíg nem tudom biztosan, hogy nincs semmi baj szüneteltetjük a babagyártást.
Jó, hogy itt vagy velünk és biztos vagyok benne, hogy itt mindenki nagyon hamar babás lesz!

Virág!
Megnyugtattál egy kicsit, én is úgy gondoltam, hogy csak a tej miatt van a csomó csak ilyenkor hajlmos vagyok már a temetésemet látni! :(
Szóval átvészelted a rokonlátogatást! Lehet, hogy nem is rossz egy kicsit rápihenni a dologra aztán mindent bele!! :wink:

Erzsike!
Nem is olyan rossz első unokának lenni! Biztosan nagyon jó dolga lesz majd a babátoknak!
Mi mindíg számíthatunk a férjem szüleire, csak az a baj, hogy nagyon messze lakunk egymástól, de már a másfél éves is követeli naponta, hogy hívjuk fel a Mamát!
A görbéd alapján szerintem ebből a hónapból még lehet valami!
Szorítok Nektek! :wink:

Titi!
Ma alig hallottunk Rólad! :wink:

Rólam annyit, hogy csütörtökre lett időpontom, szóval hamar túl leszek rajta. Csak az a baj, hogy ma van peteérésem és ma olyan biztosan érzem, mint utoljára mielőtt Balázzsal terhes lettem!
Hát ilyen az én formám. Most amikor lehetne, akkor nem szabad! :cry: :cry: :cry:

Éva

Kép
balimama

Éva! Szorítok neked csütörtökön! De szerintem sem lesz komoly, főleg ha a doki is ezt mondta!!! Tessék optimistán hozzáállni! Küldöm a pozitív energiát, jóóóóó?

Szia.

meri

Sziasztok!

Balimama sajna nem jól gondolod, nálunk szerintem tiszta fáz a z első unoka. A bátyám az volt, rásadásul mindkét mamánál. Utána mindklettőnek csak lány unokái születtek. Ma is issza szegény "gyerek" a levét. Anyuci első és egyetlen pici fia nem tud megállni a sját lábán, opedig már 28 éves.
Ebből kifolyólag megfogadta, h nem az enyém lesz az első, de már nem tudunk várni. A bátyámnak még barátnője sincs, az ikertesómék meg még nem akarnak.

Anyukám persze fogadkozik, hogy nem fogja elkapatni...

Pusz
verzsike

Éva!

Nem is tudom mit írjak.Az időpontnak nagyon örülök,de a pé-nek nem.Mármint hogy ennyire erős érzéseid vannak a mostanival kapcsolatban.De sebaj,a következő hóban is így,vagy még ígyebbül fogod érezni.Olyan rendes vagy,én is átvállalnám a te gondod,úgy van ez,hogy az ember a maga baját mindíg nehezebben viseli,kivülállóként jobban átlátjuk a dolgokat.

Ági!

Most jut eszembe,hogy az előző terhességednél a doki tutira csinált rákszűrést,mert kutya kötelessége,és mivel ott ezzel nem volt gond(ha lett volna,akkor kellett volna szólnia),így nem lehet semmi gond,hiszen az nem volt rég.Szóval nem lesz semmi baj. :wink:

Meri!

Teljesen jól látod,itt egy csomó izgulós,drukkolós csaj jött össze.Néha irígylem akik nem ilyenek.Bár az élet más területein a mi tudatosságunk több eredménnyel jár,mint akikkel csak úgy történik az élet,de ebben a helyzetben mégis egyszerűbb lenne.Megnéztem mégegyszer a belinkelt görbéket,és tényleg nem lehet +-os tesztem a 8 napon pé után.Még Ági is -ost tesztelt a 25.napon,pedig neki a 13-on volt péje,és most babás,csak a teszt a 28. napon mutatta ki.

Nem is értem,miért tesztelünk előbb.Mert ha negatív ,az nem jelenti azt,hogy nincs,ha meg +,akkor az lesz akkor is amikor már érdemes elvégezni,mert eljött a mensi napja.Szóval kész elmebaj.Tudjuk,hogy még nincs is megbízható eredmény,de vesszük a drága teszteket és pisilünk. :lol: Még jó,hogy csak nők olvassák ezt a topicot. :lol:

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

De milyen jó, hogy tudunk mosolyogni is magunkon :wink:

meri

Sziasztok lányok!

Itt vagyok ám én is, csak ahogy írtam tegnap, nem igazán tudtam jönni, mert nem voltam bent a munkahelyemen, este pedig torna helyett átmentem apósomékhoz, kihasználtam azon lehetőséget, hogy nekik van otthon edzőgépük, pontosabban ellipszis járójuk, és azon mentem 3 km-t! Ilyenkor mindig olyan büszke vagyok magamra! :)
Velem semmi különös, valóban örülök, hogy vége a mensinek, így közeledik az az idő, amikor szabad az út a babának! :) Már úgy várom!

Balimama, de sajnálom ezt a pé-t! A fenébe, most lehetne együtt lenneteket, erre nem lehet. Nem baj, a lényeg most az egészséged, aztán ha megnyugszol, jöhet a baba. Most úgyis sík ideg lennél az eshetőségek miatt, úgyhogy jobb ha megnyugszol. Meg lesz az eredmény, és sokkal jobb lesz a hangulatod is!

Meri, én viszont nem értem. Nem teszteltél még? Tudod, hogy van baba vagy nincs?

Eszter, tényleg reggeli vizeletből kellett volna tesztelned, hisz még csak a 26. napon jársz. Ilyenkor szerintem még azért nem 100%-os a délutáni pisi. De tudod, ha nem sikerült, akkor sem szabad feladni, hisz még csak ez volt az első hónap.

Verzsike, ismerős a dolog… nekem párom az első unoka, és nálunk is így lesz, a párom egyke, nekem pedig egy 7 évvel fiatalabb húgom van. Félek is tőle, hogy el fogják kapatni. De megmondtuk a szülőknek, hogy a mi szavunk szent és sérthetetlen lesz, ha azt mondjuk, hogy ez túlzás, vagy nem, akkor értsék meg, és fogadják el. Szóval határozottnak kell majd lennünk, még ha nehéz is lesz.

Ági, hogy érzed magad? Pihizel sokat? A hasikód hogy érzi magát?

Lányok, milyen gólyainvázió lesz felettünk decemberben! :):):)
titi_27

Lányok, kérlek benneteket, ellenőrizzétek az adatokat, és szóljatok, ha valami nem stimmel. Valamint a hiányzókat kérném szépen. Beírtam mindenkit a táblába, de tudjátok, ez kötelez benneteket arra, hogy velünk maradjatok!!! :) :wink:

Kép
titi_27

Titi, miért nem csinálsz egy vonalzót, hogy lássuk, hány nap van még? :)
Rólam: nem tudom van-e baba. Eddig nem lett volna értelme tesztelni, hiszen ez még csak a 14. nap (pé után), ráadásul a múlt heti barnázgatás után... :( Mindegy, jövő héten úgyis megyek dokinénihez, ha mégis van valami, majd ő megmondja :)

meri

Jaj, Meri, tiszta dilis vagyok! Én meg azt hittem, már a 31. napon jársz! Látom már a vonalzód! Így tiszta sor, értem a barnázást is meg a nem tesztelést is. Na, hát ezért nem értettem, hogy miért nem tesztelsz! Bocsika.

Vonalzót? Megpróbálok... csak nekem a vonalzóról a nem rég elvesztett kicsi lányom jut eszembe. Nem rég ugyanis volt alattam másik, ami a heteimet mutatta. :(
titi_27

Na, így jó lesz? :)

KépKép
titi_27

Sziasztok!
Hátha valakit érdekel!
AQUANATAL
VÁRANDÓS KISMAMÁK VIZI MOZGÁSFORMÁJA

Kapcsolatot teremthetsz a,
babáddal

Megtapasztalhatod a
női kör energiáját

Kiméli a gerincet,

Jóga, hastánc, torna relaxáció, meditácó, delfin és bálna
hangok elemeit tartalmazza

Csökkenti az
ödémát és
vérnyomást

Vajúdáshoz,
Szüléshez
nélkülözhetetlen légzési és relaxációs technikákat
sajátíthatsz el

Szülés után tested hamarabb
visszanyeri rugalmasságát

Első alkalom fél áron

Helyszín: KLEOPÁTRA HÁZ, XIII. GOGOL UTCA 5-7
Időpont: HÉTFŐ:12:00-13:00 Csütörtök:17:00-18:00
Ára: 2200ft/alkalom, az első részvétel fél áron

Helyszin: KÖSZI(KŐBÁNYAI SZABADIDŐ KÖSZPONT) X. ELŐD UTCA 1
Időpont: KEDDEN 17:00-18:00
Ára: 1800ft/alkalom, az első részvétel fél áron
tik-tak

Sziastok Lányok!

Látom ezzel a nagyszülő dologgal mindenki megküzd. A szülők hajlmosak nem észre venni, hogy felnőttek a gyerekeik és már nem kell helyettük gondolkodni! Már megfigyeltem magamon is a 15 éves lányommal kapcsolatban. Már csak aggódhatok érte és gondolkodhatok azon, hogy adtam-e neki annyit, hogy rátaláljon a helyes útra. Egyébként a nagyik, ha látják, hogy az ember következetesen ragaszkodik bizonyos dolgokhoz, akkor elfogadják és a gyerek is hamar megtanulja mit lehet a nagyival és mit a szülőkkel.

Titi!
Látom jobban vagy már! A testmozgás a legjobb feszültségcsökkentő! Különösen az együtt mozgás! :wink:
Bár igazad lenne a decemberrel kapcsolatban! :lol:
Ugye szervezünk majd egy találkozót, ha már mindannyian pocakosok leszünk?! :lol:
Egyébként a 13. ciklusnapomnál tartok és 26-28 naposak a ciklusaim! (Remélem már nem sokáig!)

Eszter!
Én is átnéztem azokat a görbéket. Van akinek csak a 32. napon lett pozitív a teszt. :wink:
Teszteltem már én is a 26. napon negatívat, a 28-on pedig már az esti pisi is pozitív volt!
Próbálj egy kicsit lazítani és tovább dolgozni a babán! Az ember csak számol, számol és, ha pont abban a hónapban rosszul számol?! :roll:

Meri!
Az a barnázás jelentheti a peteérést is, vagy akár a beágyazódást is. :wink: Tehát még semmi sem biztos! A legrosszabb esetben alacsony a progeszteron szinted, de azt pillanatok alatt meg lehet oldani. :)
Szerintem ragaszkodj a hormonvizsgálathoz. Nekem azonnal felajánlotta az orvosom, de úgy láttam van aki csak sok idő után jut el odáig. Ne vesztegessünk egy percet se! :wink:

Erzsike!
Még pár nap és kiderül! 8)
Te lehet, hogy lemondtál már erről a hónapról, de mi még bizakodunk! :D
(Ha mégsem, jó lesz azért decemberben is?!)

Virág!
Megint gyanús a csönd!! :?
Remélem azért mert dolgoztok a babán!!
:lol:

Ági!
Most biztos pihensz! Azért gyere majd és mesélj!!

Én úgy döntöttem, kihasználom az utolsó hónapot, amikor biztosan nem lesz baba! Egy kis szoli, hajfestés... :mrgreen:

Éva

Kép
balimama

Éva, jól teszed, használd is ki ezt a hónapot. Amúgy önző módon én is úgy kombinálok, hogy még gyorsan befestetem a hajam a hó végén, és utána most nem fogom 4 hónapig (remélhetőleg). A várandósság alatt befestettem a hajam a 6. héten, és most azt is bánom így utólag. Szóval, az elején nem lesz hajfestés. És búcsút intek majd a szolinak is. Úgyhogy együttérzek, tényleg menj csak el, és intézz el minden ilyesmit, mert aztán nem lesz rá lehetőséged jó sokáig! :)

KépKép
titi_27

Éva!
Hajrá utolsó hónap!!! :wink:

Titi!
Köszi a vonalzót! És nem tudom elmondani, mennyire sajnálom, ami a babáddal történt!!! :cry:
Napok kérdése, és drukkolhatunk neked! Jaj, de izgi!

Lányok!
Szerintem a tesztelős dolgot nem igazán érdemes ciklusnapban számolni, mert azok hossza ugye változó lehet. Inkább peteérés napja számít, ezért írtam én is, hogy ez még csak a 14. nap. Persze van, aki pé. után a 7. napon is pozitívat tesztel, van, aki még a 14.-en sem.
Annyira felcsigáztatok, most megyek vásárolni, és tűnődöm: vegyek-e eg tesztet. (Amiből élnek ugyebár a gyógyszertárak :D )
Na, majd meglátom :)

Este még jövök!
Pusz mindenkinek!

meri

Jaj, Éva!
Neked elfelejtettem írni, hogy köszi a biztatást! Nagyon ari vagy! A dokinénim nagyon helyes ilyen szempontból, biztos mindent megnéz. Olyan, hogy pl. nem mondja, hogy egy év sikertelen próbálkozás után foglalkozik csak a témáddal, mert erről az a véleménye, hogy ez szakmailag valódban ez az indokolt, viszont emberileg tudja, mennyire megviseli az embert az ilyen hosszú időn át tartó sikertelenség. Nagyon kedves nő!!!

meri

Na, Éva, végül elszaladtam szoliba, úgy beleültetted a bogarat a fülembe. Hisz nemsokára már nem lehet! :)

Lányok, szilveszterkor utazunk Sopronba!!! Még sosem szilvesztereztem sehol, mindig csak itthon vagy a családdal, ez olyan fura lesz. Lesz szauna, meg fitnessterem is. Vajon tudom-e majd használni őket?! De jó lenne akkor tesztelni egy pozitívat, és meglepni vele a páromat! Jaj, de izgiii!!!

Eszter, jót derültem még most a tegnapi hozzászólásodon, valahogy most jutott el a tudatomig, hogy tulajdonképpen nem bírtad kivárni a reggelt, még este teszteltél. Mintha magamat hallanám! :) Ezért is írtam, hogy nekem nem szabad itthon tesztet tartanom!

Meri, szerintem ne vegyél tesztet, hisz tényleg még csak a 14. napon tartasz! A végén még Te is megcsinálnád idő előtt! :) Tényleg belőlünk gazdagodnak meg a patikák?! :)

Ági, Virág, merre csavargunk?

KépKép
titi_27

Titi!
Késő. Vettem. :oops: :cry: :cry: :cry: Tiszta hülye vagyok!
Kettesben mentek Sopronba? Biztos jó lesz, már csak ezért is! Drukkolok, hogy ne használhasd a szaunát!!!! :wink:

meri

Sziasztok!

Örülök, hogy humorotoknál vagytok végre! :D
Ez itt nem a "Nekem semmi sem sikerül" topik.
A tesztelésről annyit, hogy én már csináltam olyat is, hogy belémbújt a kisördog, vettem egy tesztet és berohantam egy cukrászda WC-jébe megcsinálni! :oops: :lol:

Eszter!
Gyere és gyógyítgasd a lelked velünk!

Akinek nem sikerül ez a hónap fogja fel úgy, hogy élete utolsó hónapja lesz, amikor azt tehet, amit csak akar! A jövő hónapban már nem birtokolhatja a saját testét sem, és ez még nagyon sokáig így lesz!

Erzsike, Virág!
Gyertek és hozzatok egy kis pozitív energiát!

Éva

Kép
balimama

Sziasztok!

Titi! NAgyon ari vagy, hogy ilyen pontosan követed a sorsunkat. A ciklushosszom ált. 28 nap.

Titi! NAgyon jó lesz nektek. BArátok is mennek vagy csak ketten?

NEkem vmi olyan bolt kellene, ahova a reggeli pisi előtt el lehet szaladni...

Meri! Hogy bírod ki reggelig a tesztet?

Elég érdekesen alakul számomra a görbém. Valaki légyszi fejtse meg nekem. Mit jelent a narancssárga háttér, és a DPO?
Köszi Kép
verzsike

sziasztok

itt vagyok
ma ugy meglepett a férjem!:D :D :D kaptam egy uj szuper telefont!egész délután azzal szorakoztam!azt kamuzta hogy nem irta alá a szerzödéshosszabitást erre ma megjött álmaim teloja!ugy örültem neki!
tegnap sikerült végre elkapni apát,de nem nagyon reménykedem a sikerbe de most hajtunkhátha cseresznyénk lesz :lol: tegnap vagy fél orát a magasba volt a lábam :oops:

verzsike szerintem a narancs a beágyazodás lehetöségét jelzi!nagyon szépen alakul a görbéd!

eszti ne keseregj nézd ágit!ö is negativot tesztelt és lám ott a kisbaby:)

titike de jo a gondolataimba olvasol:)pont irni akartam hogy nem csinálsz ide is nekünk egy táblát és lám itt van!köszike

meri negativ lett?korai volt még!csajok ne teszteljetek már ilyen korán mert csak szomorkodtok feleslegesen!mindenki babás lesz mindjárt!

balimama használd is ki az utso honapot!aztán utánna mindent bele a babygyártásba!huh én ugy irigykedem hogy neked már negyedik lesz!

ági merre vagy?pihenés képpen jöhetnél közénk mert hiányzol ám!

puszi mindenkinek megyek babát alkotni:)
jóéjt mindenkinek szép álmokat

Virág
Kép
Kép
virág22

Éva!
Nekem nem kell kétszer mondani, mindig fülig ér a szám! :) :) :)

Vezsike!
A görbéd nagyon klasszul alakul! :) Zölddel jelöli a szerinte termékeny napokat. (Olyankor kell elkapni apát! :) ) A rszín a luteális fázis. Azt nemtom, meddig jelöli, mert egyszer csak eltűnik. A DPO a pé. utáni napok. Te most a pé utáni 5. napodat töltöd.
Kérdezz nyugodtan, elég jól értem a ferti angolját :)
Ja, és a kérdésedre a válasz: sehogy. :(

meri

Sziasztok!

Jajj,de jó,hogy ilyen sokan és sokat írtatok.Én sajna csak most estem haza,mert Bálintkám nagyon beteg,vele voltam dokinál.Ma is,tegnap is.Aszmatikus hörghurutja van,mint oly gyakran másfél éves kora óta,de most nagyon fullad szegénykém.Alig fújt valamit a tüdőkapacitás vizsgálaton. :cry: Ezt a narancssárga dolgot én sem értem Verzsike görbéjében. :shock: Egyébként az a furi,hogy megint optimista vagyok,mert a hőm még fentvan,sőt ma délután 37,3-at mértem,és a barnázgatás sincs sehol.Görcsök vannak és akkor mindíg azt hiszem megjön,de még nem.Holnap utánra nem várom,hivatalosan,ha 28 napos ciklust számolok. :D Jajj lányok,hogy mi mindannyian mennyire hasonlóan gondolkodunk. :lol: Szerintem ne várjunk tavaszig,még karácsony előtt összefuthatnánk egy délután.Mit gondoltok?Hú,éhenhalok,de majd írok mindenkinek később. :wink:

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Eszter!
Ne az átlagos ciklushosszt nézd, hanem a pé.-d időpontját!! Ezért mondtam a múltkor is, hogy korai a teszt. A mens. a pé. utáni 14 vagy 15. napon aktuális, tehát neked van még 5-6 napod. Ezért mondtam azt is, hogy az a barnázás lehetett beágyazódás is! Úgyhogy ebből még bármi lehet!!! Hajrá! :)

meri

Sziasztok lányok!!

Bocsi, csak élvezem az itthonlétet! :D

Köszi mindenkinek a nyugtató szavakat! El se tudjátok képzelni, mennyit segítettetek vele! Olyan jó, hogy vagytok!

Balimama,
neked külön köszönet! Azóta nyugodtabb vagyok, és azt hiszem tényleg jó helye van ennek a drágaságnak benn!!!
Kicsit még félek a hüvelytablettától, mert az van ráírva, hogy a terhesség első 3 hónapjában mérlegelni kell... Muszáj nekem ezt?? És ha megvárom az eredményt? Akkor úgyis ad valamit, amitől megint idegeskedhetek, nem? :(
Hallott valaki a Gynoflor nevezetű hüvelytablettáról?
A december a tiétek, addig meg tessék nagyon szépnek lenni! ÉN (mivel nem is gondoltam, hogy egyből igy összejön) rég voltam fodrásznál... Le fog nőni csúnyán a melírom :( De nem baj!

Meri,
igen, jól látod, nekem most babám lesz!!! Mármint még jó soká, mert icike picike. Majd 25.-én megyek szívhangot nézni. :D
Megy a drukk! Hőd fenn van még? Meg még nem csináltad a tesztet igaz??

Titi,
tessék kihasználni ezt a kis időt még! Csinálj minden olyat, amit nem szabad majd 9 hónapig!!!

Eszti,
délután teszt??? Hát, nem semmi vagy! De a negatív teszt még nem jelent semmit, láthattad az enyémen is! :)

Lányok, ma babáztam! A világ legédesebb csajszija lábát, kezét fogdoshattam! :D

puszi,
próbálok azért időközönként jelentkezni!
Ági
csné

CSajok!!!!
De igen, megcsináltam. Most este! És szégyellem is magam :oops:
Viszont van egy nagyon halvány csíkom. Viszont a nem túl jó szememmel is látom a kinyújtott kezemben. De nagyon halvány!!!! Most akkor szerintetek lehet picit reménykedni??? Jaj, én megőrülök!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!

Bocsi. :oops:

meri

úúúúúúúúúúú, Meri!!!!!

Ez nagyon jó!!! :)))

Hogyne reménykedhetnél!!! Csak úgy nem szoktak ezek halvány csíkokat csinálni nekünk!!!

De örülök!

Ha reggeliből csinálnád, akkor még erősebb lenne!!!
csné

Álpozitív és kicsit pozitív teszt nincs!!!

Azt hiszem kezdhetsz örüli! Millió negatív tesztet látta, még véletlenül sem látszik rajtuk semmilyen második csík!
A halványsága még nagyon alacsony hormonszinet jelent, de van az biztos!!!
Gratulálok! (Csinálj egyet reggel és akkor csupa nagy betűvel is!!)

Ági!
Szinte minden gyógyszerre ráírják, hogy a terhesség első hónapjában nem szabad, meg csak gondos mérlgelés után! Ehhez képest a két kezeden meg tudod számolni azt a néhány hatóanyagot, ami veszélyes lehet! Itt megtörtént a gondos mérlegelés! Bízz csak meg az orvosodban! A méhüregbe feljutó fertőzés viszont tényleg árthatna!Ettől viszont már nem kell tartanod, nagyon helyesen tette az orvosod, hogy nem várt két hétig!
Örülj csak nyugodtan!!

Eszter!
Sajnálom a kisfiad! Nagyon meg van nálatok ez az allergia, asthma hajlam! Vigyázz rá nagyon! Remélem lassan megérkezik a tél, mert a vírusok imádják ezt a langyos, párás időt!
A görbéd még mindíg bíztató. Most kapok észbe! Lassan én leszek az egyetlen, aki még nem babás!

Erzsike!
Látod a görbéd szerint is a legmegfelelőbb időben dolgoztatok a babán!
Komolyan mondom lassan átnevezhetjük a topikot!!

Titi!
Úgy irigyellek a szilveszter miatt!
Akkor lenne teljes a boldogság, ha addigra már babás lennél! Tessék dolgozni, ahogy a párod mondta, és egy jó időre ez lesz az utolsó kettesben töltött szilveszteretek!

Virág!
Zajlik az élet nálatok! Ha az ember laza és jókedvű, akkor minden könnyen megy! Remélem Neked is hamar összejön a baba, mert olvastam, hogy régóta vártok rá!

Éva

Kép
balimama

Hiába keltem korán, ma sem lettem okosabb. :( Sőt, lehet, hogy halványabb, mint tegnap. :(
A görbém viszont érdekes: Kép

Szép napot mindenkinek!

meri

Meri,
az mit jelent, hogy halványabb??? Ott van a csík??? Látszik? Milyen tesztet csináltál?
Lehet, hogy várnod kellene még pár napot, megnézni, hogy a hőd fenn lesz-e, és akkor csinálni egy tesztet. Addigra már biztos erősebben kimutatja!!!
Azért ne keseredj el, a kis csík is csík!!!!

Balimama,
köszi. Teljesen igazad van! Köszi a folyamatos megerősítést! ...mi lenne velem nélküled?! :D

puszi, jövök majd suli után!
Ági
csné

Meri!

Ez szuper!

GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Figyu,én 2x voltam terhes,ezt 4 tesztel igazoltam,mind tök halvány volt.Ez teljesen rendben van.Van ott valaki. :D Annyira örülök.Te vagy a 2.kismami a topicban.Melyik nap fogad a dokinénid?Barnázgatsz még?Sajna dolgoznom,kell.A hőgörbéhez kuka vagyok. :roll:

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Ági!
Köszi! A csík ott van, de nagyon halvány=alig látszik, de a párom is látja, pedig ő pasi :P Igen, én is így gondoltam, hogy tán abba kéne hagyni :)

Eszter!
Köszi a biztatást. Nincs barna, most NEM kéne megjönnie (látod, futk ki a vonalzómból) :) Dokinénihez bejelentkeztem a barnázgatás miatt, jövő hét csütörtökön mehetek (a szülinapomon :) )

Sziasztok!

meri

Ja, Ági, azt elfelejtettem, ilyen papírcsíkos tesztet vettem most, egy dobozban 2 is van. A műanyagok szimpibbek voltak eddig, de gondolom, ugyanazt tudja.

meri

Ha egy csík ott van,az ott van. :wink:

Apropó hőmérés.Lehet,hogy most olyat írok,ami nektek egyértelmű(ez esetben bocsi) :oops: ,de a hőmérőzésről valahol olvastam,hogy addíg kell mérni,amíg megy fel.Tehát a digitális 1 perc után csipog,de ha továbbra is a szádban tartod,még megy feljebb.És az a valós,ha addíg mérsz,amíg megy fel.Mert ugye ha alacsony a hőd,azt megmutatja 1 perc alatt is,de ha magas,nem biztos,hogy rögtön felszalad.Szóval én e szerint mérek.Ti is?

Meri!

Ezt azért írtam,mert pl reggel én van,hogy kiatakrózva ébredek kihült végtagokkal,és mégis magas a hőm,csak lassabban méri meg.

Puszi

Eszter

Ja és sokféle érzékenységű teszt van ám.Nem egyformák,sőt.

Kép

Kép
anubias

Eszter!
Igen, ezt én is hallottam, hogy akkor csipog, ha folyamatos, gyors változást már nem érzékel. Viszont én már úgy kezdtem, hogy csipogáskor leolvastam, úgyhogy ezt a hónapot már így akartam végigcsinálni - tudod, az azonos feltételek miatt. :) A hőmben az a fura, hogy fölfele megy, úgyhogy lehet, hogy tényleg ott az a csík :)

És tényleg nagyon köszönöm Nektek ezt a sok biztatást!!!!

Puszi Mindenkinek!

meri

sziasztok!
kezd visszatérni belém a remény!néztem titi és anubias hőgörbéjét mindekettönél 17-18.napon volt pé!ugyhogy akkor még lehet nem késtem el!na de mindegy mostmár a lényeg hogy tudunk alkotni remélem sikerül decemberig mert a fa alatt szeretném már tudni és örülni szeretnék nem buslakodni!

meri azok a papir tesztek semmit nem érnek!én februárba teszteltem vele két halvány pozitivat!ugyanugy mint te egyik nap erösebb volt aztán két nappal késöbb halványabb!ha átmész a 2006ban akarok topicba és rámés februárra van is kép fent!mégsincs babám és nem is volt!annyit köszönhetek ennek a két hülye tesztnek hogy beképzeltem magamnak és nagy hasat kerekitettem!most mindenki azt kérdezi mikorra vagyok kiirva!
csinálj müanyag tesztet azok megbizhatobbak!és a görbéd alapján tuti babád van!

eszti mikor tesztelsz ujra?megvárod a nem várt mensi napját?

ági huh de irigyellek!én is megdögönyöztem volna dudikát:)de ami késik nem mulik és remélem majd nekem is megengedi juci:)

puszi mindenkinek

Virág
Kép
Kép
virág22

Lányok, senki nem szólt rám, hogy hülyeségeket beszélek!!!

Meri, én már olyan szépen összekutyultam magamban az egészet! Először nem értettem, hogy a 31. napon miért nem tesztelsz?! Aztán azt hittem, a 14-en jársz. Akkor ezek szerint ma mégiscsak a 32. nap? Akkor mi az a vonalzód alatt? Azt hittem, hogy a 31 napból a 14 volt tegnap! Na, szóval akkor mégiscsak jól gondoltam az elején, és jó volt, hogy nem értettem, miért nem teszteltél előbb.
De ennyi magyarázkodás után, nagyon-nagyon drukkolok jövő héten a doki néni miatt. Lehet, hogy baba hírt kapsz szülinapodra? :):):) Juj, milyen nagyon boldog szülinapod lesz!!! Tudod, halvány csík is csík!!! :)

Eszter, én nem is tudom, hány perces a hőmérőnk, így rendszerint 5 percet mérem, nézem a tv-n az időt, én utána lehet, hogy menne még fel, de kiveszem, és leolvasom. Ha eddig csipogásra kivetted, továbbra is vedd ki!

Lányok, szilveszterezni a párom szüleivel megyünk, de nagyon-nagyon szeretem őket, nagyon aranyosak!! Azért persze saját szobánk lesz, úgyhogy csak leszünk kettesben is!

Na, megjött a német főnökünk, úgyhogy szaladok!
titi_27

Meri,
Tudom, hogy szinte a legdrágább terhességi teszt, de én a clearblue-ra esküszöm! Nekem mind a két terhességemet az mutatta ki! Ráadásul amikor múltkor kicsit hamarabb csináltam egy negatívat, az nem ilyen márkájú volt!!!
Tuti ez lesz a te szülinapi ajándékod!!! :D
csné

Sziasztok Lányok!

Köszi mindenkinek a sok figyelmet! Nagyon kedvesek vagytok! Mostanra lehiggadtam, és úgy döntöttem, a továbbiakban nem foglalkozom a dologgal. Majd lesz, ahogy lennie kell. Egy hét múlva úgyis megyek dokinénihez.

Mindenkinek kellemes estét! És éjszakát! :oops:

meri

Sziasztok!

Én úgy tudom, a digi hőmérők akkor csipognak, ha 10 mp-ig nem változik a hő, ahhoz meg elég érzékenyek, ha magasabb, akkor 10 mp-nél kevesebb idő alatt érzik azt a 0,1 fokot, amivel ugrálnak felfelé. Szerintem nyugodtan kivehető csipogáskor.

Meri nagyon örülök, ha a többiek azt mondják, h a görbéd szerint van baba, akkor bizti van, sajna én nem értek hozzá.

Teljesen be vagyok parázva ma egész nap folyamatosan szúrt bal oldalon a hasam, nélha a másikon is. Ennek következtében bemeséltem magamnak, h biztosan köze van babához. HA igen akkor szerintetek vmi gáz lenne, hogy fáj? Ha meg nem, akkor kész leszek, mert már teljesen beleéltem magam... Fogalmam sincs melyik lenne a jó.

Pusz
verzsike

Verzsike!
Én kipróbáltam csipogás után tartogatni még, volt hogy 0,4-et ment fel! De ha mindig egyformán csinálod, úgysincs jelentősége.
Szerintem ezeket a szúrásokat azért érezzük, mert sokkal jobban figyelünk, koncentrálunk a testünkre, mint máskor.

meri

Sziasztok!

Én holnapra nem várom a mensimet.Ma jóga előtt kicsit rosszul voltam,mintha mindjárt elájulnék,aztán elmúlt.Remélem esetleg azért éreztem. :oops: Lányok én nem tom mi a helyes ezzel a hőmérőzéssel,de én régebben első csipogásig mértem,most pedig addíg amíg megy fel.Egy bizti,az a valós,ha a végéig megmérjük.Szerintem is azért érezzüük jobban a szúrást,nyomást..,mert ki vagyunk élezve a témára.Pl én sem éreztem még ennyi mindent a testemben,mert ugye mindent lesek.Hogy milyen gyakran pisilek,milyenek a testnedveim :oops: ,mi hol szúr...Csak úgy ,mint még ennyi terhes nő sem jött szembe soha az útcán.Ugyanis moost ezt is figyelmesebben meglátom és folyton az jár a fejemben,milyen mázlista,már terhes. :lol:

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Sziasztok Lányok!

Én ma egész nap hivatalos ügyeket intéztem! Mindegy legalább nem a holnapi mammográfián gondolkoztam!

Gondolkodtam, ezen a lázmérő dolgon. A digitális lázmérőt csipogásig szoktuk használni. Én ma 3 különböző hőmérőt is kipróbáltam, (2 digitális és 1 hagyományos) Na 3 különböző értéket kaptam, de nagyon különbözőt. Szerintem az a lényeg, hogy mindig ugyanazzal a lázmérővel, ugyanolyan körülmények között mérjük a hőt.

Meri!
Én a helyedben megpróbálkoznék egy másik fajta teszttel, de ha jól emlékszem hamarosan úgy is mész az orvosodhoz, tehát ha bizonytalan vagy ő majd többet tud mondani!
Egy problémát meg kell oldani, ha ismerem a megoldását, ha nem akkor nem szabad rajta idegeskedni! Én szorítok Neked, de tudod, hogy előbb, vagy utóbb elkerülhetetlenül babás leszel! Egyébként úgy érzed terhes vagy?! Hinni kell a megérzéseknek!

Eszter!
Annyira izgulok érted!
Hidd el, hogy hamarosan kismama leszel Te is! Már lehet, hogy az is vagy! Ha mégsem, akkor tartsd észben, hogy a görcsös akarás a legnagyobb ellenséged!
Hogy van a kisfiad?

Erzsike!
Nagyon szép a görbéd, szerintem minden esélyed megvan a babára ebben a hónapban!
Ha jól látom még van egy heted, hogy kiderüljön. Ez a legnehezebb időszak!
Próbáld elterelni a figyelmed, hogy gyorsabban teljen az idő!
Nagyon szorítok Neked!

Titi!
Olyan karácsonyi hangulatom lett, amikor olvastam, hogy elutaztok szilveszterre. Alig várom már a havat! Mondtam is a férjemnek, hogy el kell mennünk valahova kettesben, mert ha ismét gyarapszik a család egy taggal, akkor egy darabig megint nem tudunk sehová menni baba nélkül!
Javaslom, hogy ti is használjátok ki ezt az időt!

Ági!
Olyan kedves vagy! Örülök, hogy tudok segíteni! Milyen otthon? Rosszullétek? Vivi tudja már?
Annyira irigyellek!!

Éva

Kép
balimama

Éva!
A lázmérős dologról ugyanezt gondolom én is, azért nem is variálom így hónap közben! Eddig így mértem, most már így marad. Az előző lázmérő meg a mostani között majdnem egy egész fok különbséget mértem.

HOgy én mit érzek? Egyértelműen a babát! Már ha a folyamatos hányinger, álmosság, ingerültség, cicelnehezülés ezt jelzi, és nem egyszerűen csak a pánikolásom fizikai tünetei :)
De nem is akarnám belelélni magam, mert még akármi lehet, nagyon az elején vagyunk. MAjd kiderül :)

meri

Jó reggelt!

A mai napom nem indul rózsásan,lassan,de biztosan hűlök,tehát meg fog jönni. :cry:

Meri!

Nagyon drukkolok neked,bár én érzem,hogy minden rendben és ott a kis pocaklakó és minden rendben van vele. :D

Ági!

Nálatok hogy alakulnak a dolgok.Vannak rosszulléteid?Ugye nem háziaskodsz egész nap?Mert nem azért vagy otthon.

Éva!

Mikor van meg egy ilyen vizsgálat eredménye?

Titi!

Biztos jó lesz a szilveszteretek,irígy vagyok ám. :D

Virág!

Veled mizu?

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: