Sziasztok Lányok!
Eszter!
Ugye most nem azt akarod mondani, hogy el fogsz keseredni azért mert elsőre nem sikerült?!
Te egy erős nő vagy és már mindent tudsz arról, hogy amikor lesz baba miért lesz, amikor nem akkor meg miért nem! Igenis ez életed legszebb időszaka! Tessék ezt elhinni! Tudom, hogy borzasztóan nehéz és a felét szívesen átvállalnám most, ha az segít!
Olyan borzasztóan hosszúnak tűnik a várakozás, de tudod, hogy a végén egy gyönyörű baba vár Rád!! Most, vagy egy hónap múlva, vagy két hónap múlva.
Különben is még nem jött meg!
Meri!
Nekem már van 3 gyermekem és most a negyedikért dolgozunk.

14 hónapja várunk, de nekem az előző szoptatás óta nem apadt el teljesen a tejem. Most kaptam gyógyszert, de sajnos a mellemben talált az orvos egy csomót.

Ami szerinte semmi, csak a tejtől van, de én be vagyok tojva. Mennem kell mammográfiára és amíg nem tudom biztosan, hogy nincs semmi baj szüneteltetjük a babagyártást.
Jó, hogy itt vagy velünk és biztos vagyok benne, hogy itt mindenki nagyon hamar babás lesz!
Virág!
Megnyugtattál egy kicsit, én is úgy gondoltam, hogy csak a tej miatt van a csomó csak ilyenkor hajlmos vagyok már a temetésemet látni!
Szóval átvészelted a rokonlátogatást! Lehet, hogy nem is rossz egy kicsit rápihenni a dologra aztán mindent bele!!
Erzsike!
Nem is olyan rossz első unokának lenni! Biztosan nagyon jó dolga lesz majd a babátoknak!
Mi mindíg számíthatunk a férjem szüleire, csak az a baj, hogy nagyon messze lakunk egymástól, de már a másfél éves is követeli naponta, hogy hívjuk fel a Mamát!
A görbéd alapján szerintem ebből a hónapból még lehet valami!
Szorítok Nektek!
Titi!
Ma alig hallottunk Rólad!
Rólam annyit, hogy csütörtökre lett időpontom, szóval hamar túl leszek rajta. Csak az a baj, hogy ma van peteérésem és ma olyan biztosan érzem, mint utoljára mielőtt Balázzsal terhes lettem!
Hát ilyen az én formám. Most amikor lehetne, akkor nem szabad!