Sziasztok,
remélem, Ti nem azért nem jelentkeztetek a hétvégén amiért én...Nálunk elég zaklatott volt a hétvége, Mincsi elég nyügi volt, ráadásul éjszaka sem aludt, másfél óránként fenn volt, úgyhogy eléggé kivoltam tegnap.
Eddig mindig 8-kor már aludt, tegnap este fél10-ig sírt...
Bekentem a fogicáját, aztán mellettem elaludt. Betettem az ágyába és reggel 5-ig aludt, akkor mint aki éhen akar halni szopizott és aludtunk még 8-ig.
Úgyhogy most valamivel jobban vagyok, mint tegnap.
Ráadásul itthon is lett volna mit csinálnom, erre a párom lelépett horgászni...szóval hozzá se voltam túl kedves.
Rámjött valami dili, remélem, hamar elmúlik.
Szeee,
én anyura rá merem bízni a Mincsit, meg persze a páromra.
Anyuval nagyon jól elvannak. A múltkor is átmentünk, én lementem egy kicsit vásárolni, visszamentem, ugyan úgy viselkedett, mintha mi se történt volna.
Játszott tovább az anyuval.
Meg anyu már tisztába is tette előttem, meg is etette, szóval, tudom, hogy tud bánni vele.
Kicsilány,
nálunk is van vmi annny féle, de ő leginkább valami olyat mond, hogy: gyágyágyágyá.
Én nem tudok itthon tornázni, mert mindig vmi mást csinálok helyette, szóval nekem muszáj elmennem valahová.
Múlt héten is sikerült, remélem, holnap is tudok menni. Apa megígérte, hogy vigyáz a gyerekre.
Szabus,
tartozom a papos sztorival.
Szóval, nálunk is kellett kérni mindenféle papírt, mert nekünk vidéken volt.
Az itteni pap, kispesten nagyon rendi volt, szó nélkül megadta az engedélyt, hogy nem itt keresztelik a Mincsit.
A tesóm máshová tartozik, elmetek anyuval a papírért.
Ott kötöszködött a tesómmal (ráadásul vmi tök fiatal pap), hogy a tesómat nem látja soha a templomban (anyám különben ha nem dolgozik, mindig megy vasárnap...

). Tesóm mondta, hogy nem ide jár, stb.
Na a végén vmi olyan papírt adott, hogy nem látja alkalmasnak a tesómat a keresztszülőségre...
A tesóm amúgy elég ideges tud lenni az ilyesmire, szóval nem sok kellett, hogy leüvöltse a papot...
De a vidéki pap meg szó nélkül megkeresztelte, nem érdekelte, hogy mit írt a másik pap.
Nálunk elég vallásos a család, mármint az enyém, csak mi a tesómmal hanyagoljuk már...
Ildikó,
reméljük minden rendben veled, írj, ha van egy kis időd, hogy mi újság a vizsgálatoknál.
Tényleg milyen súlyú már a kiscsaj? Lehet tudni?
CTG???
Reméljük a többi vizsgálatnál nem lesz ilyen peched!
Megyek, mert úgy érzem büdi van a gatyiban...Mármint a Mincsiében!
Pussszzaaa