Vitte,
Orulok, hogy jol sikerult a 4D!!! Alig varom, hogy tegyel fel kepet! Nem tudod lefenykepezni a kepet addig amig nincs scanner? En mindig ugy tettem fel korabban, ha nem digitalis kepet kaptam...
Ami azt illeti en sem voltam valami bombazo gimi elso oszatalyaban, de es hat a paromnak is volt hova fejlodni... szoval mi is inkabb csak szimpatikusak voltunk egymasnak az elejen.
Nanett,
Igen, lassan mindenunk megvan ami kell, vagy legalabbis amirol most tudom hogy kell. Aprosagok hianyoznak meg, pl nehany babakozmetikum. Hihetetlen feszult tudok lenni ezek miatt is, alig varom, hogy tenyleg minden meglegyen. Ugy kell magamon uralkodni, hogy ne pakolasszam/markolasszam egyfolytaban a babaholmikat, eddig ha ilyet hallottam mastol, csak mosolyogtam rajta es most tessek, en is ugyanazt csinalom. Tegnap orakat hurcolasztam magammal egy baba furdolepedot, elkepzeltem benne Levit, aztan meg azt sem tudtam hova legyek a meghatodottsagtol. Mar minden ki van mosva (van ami ketszer is) el van teve, ossze van rakva, en pedig egyre turelmetleneb vagyok. Ez van.
Szuper, hogy te is vettel magadnak hintaszeket, igazan irigyellek

! En hintazni szoktam, de hat az nem ugyanaz.
Vegul is meddig fogsz dolgozni?
Betti,
Iszol malnalevel teat? Ha igen mikor kezdted? Nem erzel mostanaban uj, szokatlan dolgokat?
Luisa,
Ne keseredj el a dieta miatt, meglatod hamar belejossz majd! Huha! Szepsegkiralyno voltal? Milyen balon volt ez?
Elizabeth,
Orulok, hogy mar jobban vagy, a hanyinger pedig lassan elmulik majd... csak ido kerdese.
Babzsak,
Gratuala a P1-hez!!!
Rekanna,
Sajnalom, hogy nem sikerult a DVD! Remelem megvan meg nekik a felvetel es holnap megkapod!
Zsana,
Mi ujsag veletek? Hogy vagytok?
Mi is ma voltunk 3D-n. Nagyon edes volt Levi, viszont a kepek most sem tokeletesek. Ugy latszik velunk mindig ez van. De azert nekem nagyon tetszik! Mar tobb mint 2 kg-ra becsulik, 8.5 cm a feje

es meg van tobb mint egy honapja novogetni! A mostani adatok szerint is nagyobb a koranal, kb 33-34 hetes a meretei alapjan, ugyhogy ha igy halad akkor elobb kell jonnie, kulonben nem fogunk elferni.

En amugy is csak 38-ig tudok szamolni, ugyhogy egyatalan nem bannam ha picit elobb jonne vilagra.