A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007-ben fogok szülni

Bacilivi, Barbamami:
Köszi a szopis tippeket, rossz, hogy egy ilyen szép dolog, mint a szoptatás ennyire fájdalmas tud lenni. De majd kiváncsi leszek a saját tapasztalataimra.

Különben most jöttem UH-ról, nagyon szép a baba, már 1250 gr, és szép, arányos. Medencefekvésű, a feje a köldökömtől jobbra, a lába meg balra. Sajnos nem tudok küldeni képet, mert hiába vetettük fel DVD-re, valami miatt üres a DVD, nem sikerült. Kicsit szomorú vagyok emiatt, de ha szerencsém van, nekik megvan még a gépben a felvétel és holnap újra elmegyek felvetetni a babócát. Anyám is már nagyon várta, hogy lássa, szerencsére legalább a férjem velem volt.

Kép

Kép
rekanna

Vitte,
Orulok, hogy jol sikerult a 4D!!! Alig varom, hogy tegyel fel kepet! Nem tudod lefenykepezni a kepet addig amig nincs scanner? En mindig ugy tettem fel korabban, ha nem digitalis kepet kaptam...
Ami azt illeti en sem voltam valami bombazo gimi elso oszatalyaban, de es hat a paromnak is volt hova fejlodni... szoval mi is inkabb csak szimpatikusak voltunk egymasnak az elejen. :)

Nanett,
Igen, lassan mindenunk megvan ami kell, vagy legalabbis amirol most tudom hogy kell. Aprosagok hianyoznak meg, pl nehany babakozmetikum. Hihetetlen feszult tudok lenni ezek miatt is, alig varom, hogy tenyleg minden meglegyen. Ugy kell magamon uralkodni, hogy ne pakolasszam/markolasszam egyfolytaban a babaholmikat, eddig ha ilyet hallottam mastol, csak mosolyogtam rajta es most tessek, en is ugyanazt csinalom. Tegnap orakat hurcolasztam magammal egy baba furdolepedot, elkepzeltem benne Levit, aztan meg azt sem tudtam hova legyek a meghatodottsagtol. Mar minden ki van mosva (van ami ketszer is) el van teve, ossze van rakva, en pedig egyre turelmetleneb vagyok. Ez van.
Szuper, hogy te is vettel magadnak hintaszeket, igazan irigyellek ;) ! En hintazni szoktam, de hat az nem ugyanaz.
Vegul is meddig fogsz dolgozni?

Betti,
Iszol malnalevel teat? Ha igen mikor kezdted? Nem erzel mostanaban uj, szokatlan dolgokat?

Luisa,
Ne keseredj el a dieta miatt, meglatod hamar belejossz majd! Huha! Szepsegkiralyno voltal? Milyen balon volt ez?

Elizabeth,
Orulok, hogy mar jobban vagy, a hanyinger pedig lassan elmulik majd... csak ido kerdese.

Babzsak,
Gratuala a P1-hez!!!

Rekanna,
Sajnalom, hogy nem sikerult a DVD! Remelem megvan meg nekik a felvetel es holnap megkapod!

Zsana,
Mi ujsag veletek? Hogy vagytok?

Mi is ma voltunk 3D-n. Nagyon edes volt Levi, viszont a kepek most sem tokeletesek. Ugy latszik velunk mindig ez van. De azert nekem nagyon tetszik! Mar tobb mint 2 kg-ra becsulik, 8.5 cm a feje :) es meg van tobb mint egy honapja novogetni! A mostani adatok szerint is nagyobb a koranal, kb 33-34 hetes a meretei alapjan, ugyhogy ha igy halad akkor elobb kell jonnie, kulonben nem fogunk elferni. :) En amugy is csak 38-ig tudok szamolni, ugyhogy egyatalan nem bannam ha picit elobb jonne vilagra.

Kép

Őzi
Kép
Kép
Õzi

Őzi!
Fantasztikus a babád! Az a lába vagy a keze ott a szája előtt? Olyan, mintha az újját szopizná. A mi kislányunk is nagyon szép, az újjai nagyon hosszúak, a lába is formás, remélem holnap sikerül megszereznem a DVD-t és én is fel tudok rakni képet róla.

Kép

Kép
rekanna

Rekanna,
Latom ejszakai bagolykodsz te is... :) Nem is a laba nem is a keze, a koldokzsinor egy resze tekeredett oda, azon akadt fenn a nozija :) . Van egy ujjszopis kepunk is regebbrol, az nagyon jol sikerult. Olyan jo, amikor sikerul elkapni egy ilyen pillanatot.

Remelem sikerul neked is feltenned kepeket. Egyebkent ez maganrendeles volt? Mert ha az arban benne van a DVD anyag is, es nem tartottak meg a felveteleket, vagyis nem tudjak neked odaadni, akkor meg kellene ismetelniuk! Ez egy eletre szolo emlek, kar lenne erte...

Őzi
Kép
Kép
Õzi

Sziasztok!

Tegnap voltunk 4D ultrahangon, picikát szégyelősek voltunk, de azért mindent meg tudtak mérni és korának megfelelő méretekkel rendelkezik.

Teszek fel képet is. amin a picur hátulről látható a fejét a méhlepény mögé dugja.

Ancsa Kép

Kép

Kép
ancsa800418

Jó reggelt!
Ancsa:nagyon aranyos a kicsi babód!Tudjátok,hogy mi lesz?

KépKép
vicuska

Őzi neked is nagyon aranyos a babád.

KépKép
vicuska

Vicuska!

Olyan szégyellős volt, hogy a kis arcát is alig mutatta meg, úgyhogy nagyon figyeltük a lába köztet, de nem mutatta meg magát, úgyhogy majd legközelebb.
De egyébként az a lényeg, hogy rendben van vele minden, a többi mellékes.
NEkünk mindegy, hogy fiú vagy lány, mert Nekem az első gyerekem, a páromnak már van egy fia és egy lánya, úgyhogy neki is az a legfontosabb, hogy egészséges legyen.

Ancsa

Kép

Kép
ancsa800418

Sziasztok

Jó reggelt mindenkinek!

Nagyon aranyosak az uh-ng képek. Reméltem, hogy nekem is ma újjal gazdagodik a "gyűjteményem", de nem tudom, hogy mi lesz. Tudjátok a Kútvölgyi! :(
Ma reggel kell majd a dokimat hívni, majd 9-negyed 10 felé fogom, hogy mizújság.....de hát párocskám most mondta, hogy már 90-en van a betegek száma, úgyhogy gondolom, hogy senkit nem fognak beengedni vizsgálatra meg ilyenekre. CSAK annyira gáz, hogy ok a belgyógyászatot lezárják...de pl. a szülészeten, akinek ott van orvosa és mostanában jön rá a szülés, azt elzavarják másik kórházba? Vagy aki pl. terhesen rosszul lesz, és muszály bemennie a kórházba, azt hagyják....hogy mit tudom én mi legyen vele? Hát kész vagyok!

Kép
elizabeth25

Sziasztok!

Nagyon aranyosak a babás fotók, hogy teszitek fel?
Én már hónapok óta próbálkozom és nem fér fel a méret miatt és nem tudom kicsinyítni.

Megvettük tegnap a babakocsit és az autós ülést!
Nagy kaland volt, sajnos addig vártunk vele,hogy már az idén nem rendelhető a járgány!
Kicsit voltam csak ideges!
Végig telefonáltam egész Pestet, hogy felkutassam a Peg-Peregot árusító üzleteket.
De sikerült igaz két helyről és zárás után vagy elött 2 percel.
Rendesek voltak telefonáltam és megvártak.

Akinek rendelni kell a babakocsit az nagyon igyekezzen ,mert legalább 2 hónap a szállítás! Hozzá teszem nekünk 2 hetet mondak mindenhol, és folyamatos áruszállítást.
Tegnap derült ki hogy 1 hónapja semmi hír a leadott rendelésekről!
A másik helyen a válasz :a 2006-os modellek már nem a 2007-es modellek még nem rendelhetők!Buta helyzet, de ez van !
Köszi!!!!
Üdv Zsu

Kép
Lilypie Kids Birthday tickers
Kép
zsu.

Sziasztok!

Ancsa, Őzi: Nagyon-nagyon aranyosak a babák az UH képeken!
Én december 7-én megyek, az még ooooolyan megssze van :(

Dius
dijcsi

Sziasztok Lányok,

Elisabeth,
örülök, hogy meggyógyultál... A kórházas pedig nagyon gáz, sztem várjátok meg az egész végét, jobb nem kockáztatni...

Őzi,
Köszi a táblázat frissitését. Cuki a kis Levi! Úgy tűnik, hogy szinte mindenkinek nagyobb babát mutatnak az UH-k, mint a kiirt dátum alapján számitott kora. Milyen felkészült vagy :D Nekem meg semmi. Csak a babakocsi, meg egy kistakaró, pelenkázó és kifújt... Lassan neki kell állni. :roll:

Korena,
Annyira jól nézel ki, egyáltalán nem látszik a súlytöbblet!!! Már akartam irni, hogy marhára tetszik a vagány frizurád, nagyon jól áll!

Rékanna,
Te is szuperul nézel ki!!! Édi a poci!

Nanett,
Ha jól emlékszem, ma mentek 4D-re! Remélem, olyan jól sikerül majd, mint nekünk! :D

Ime a mi Picurunk:
Kép Noé 26+5 hetesen

KépKép
KépKép
vitte

Sziasztok.

Őzi engem is betennél a táblázatba???Köszike.
Anzsika, 24hetes, Titanilla, testvérek száma 2, Kútvölgyi uti kórház, Tinnye, 2007.03.09.

MEGSZÜLETETT GERGŐ!!!!!2007.03.12.én.
GERGŐ ÉS ANZSIKA
tinnyei

Jó reggelt mindenkinek!

Nagyon szépek a babócák a képeken, gratulálok mindenkinek!
Úgy tűnik, mi szombat reggel megyünk 4D-re,alig várom! remélem minden rendben Babbal, és bízom benne, hogy felfedi kilétét.Ha meg nem, hát legközelebb. De legkésőbb 134 nap múlva kb.
Egyébként nem tudja valaki,hogy mikor lesz az aktuális UH,amire mennem kell? Az AFP miatt voltam legztóbb, és tegnap a párom volt a leletemért,nem kérdezte...

Kép
babzsák

Sziasztok
Köszönöm mindenkinek a vásárlással kapcsolatos tanácsokat,mostmár nyugodtan elindulok vásárolni.[url][url=http://babafalva.hu]Kép[/url]

[/url]
kriszlany

Sziasztok!

Nagyon szépek a babák.

Őzi
Majd jövő héttől iszom a teát, ezen a héten hagyom abba a magnéziumot.
Egyenlőre csak annyit érzek, többet szeretnék pihenni, sokkal álmosabb és fáradtabb vagyok, pedig a vérképem oké. Nem nagy a hasam de érzem már lefekvéskor a súlyát. Többet fáj a derekam és gyakran van olyan érzésem, mint ha meg akarna jönni.

Kép
Kép
bbeti

Őzi!
Köszönjük az aktuális táblát. Örülök neki, hogy minden rendben veletek és hogy Levi ilyen szépen fejlődik. Tényleg egy óriásbébi, szerintem is előbb meg fog érkezni a kiírtnál. Nekem a hasamra mondják, hogy nagyobb a szokásosnál (a dokim is mondta), de lehet, hogy csak az alkatom miatt látszik nagyobbnak. Bár szerintem is hatalmas.

A babacuccokat már én is szívesen rendezgetném az új szobában, de sajnos erre még várni kell. Már teljesen úgy lakunk, mint egy raktárban. A babacuccok szatyrokban meg dobozban vannak a szoba sarkaiban, meg a szekrényekben összevissza, ahol volt egy kis hely. De időnként előveszek egy-egy szatyrot és megnézegetem, mi van benne. Kimosni addig nem akarom őket, amíg nem tudom szekrénybe rakni őket.

Ja, és babahordozót is vettünk már. A hintaszék pedig tényleg nagyon szuper, szerintem a baba is jól érzi magát hintázás közben.

Rekanna! Nagy öröm lehetett látni a babát. Reméljük, hogy meglesz a felvétel.

Vitte! Nagyon szép a babád! Milyen édes arca van. Képzeld, tegnap felhívtak, hogy közbejött valami a dokinak, úgyhogy új időpontot adtak a 4D-hez. Pedig már annyira vártam. Jövő hét csütörtökön megyünk, remélem, az már összejön.

Elisabeth! Sajnálom, hogy ilyen gondod lett a kórház-zárlat miatt. Reméljük, hamar feloldják.

Ancsa! Nagyon aranyos pózban van a babád!

KépKép
nanett

Bbetti! Tényleg, a málnalevél teát mikortól lehet inni?

KépKép
nanett

Bocs, most látom, hogy pont válaszoltál a kérdésemre.

KépKép
nanett

Vitte ez a baba nagyon szép!
Bbetti már nagyon jó neked,nemsokára a kezedben tarthatod.

KépKép
vicuska

Őzi: Az én babaóm 99% hogy fiú igy a lány név kiesik.Majd ha arra jársz javítod a táblát?Köszike előre is:)

Babák nagyon édesek én sajnálom hogy nincs ilyen képem de ami késik nem múlik:)

Én úgy olvastam hogy a málnalevél teát a 36. héttől lehet inni.

nika70
Salgótarján

Őzi,
nagyon édes a bébike!!! Hát hallod én is elkezdtem mondogatni magamnak, hogy csak 38ig tudok számolni. OOOlyan szép lenne, ha karácsonykor már együtt lenne a család... :D :D Remélem nem fog sokat várakoztatni a kicsi.

bbetti,Én is mostanában kezdtem érezni olyat, mintha meg akarna jönni. Eddig sose. Szerinted, szerintetek mitől lehet?

Vitte, atyaavilág, FANTASZTIKUSAK A KÉPEK!!!!!! El vagyok bűvölve!!!! És miyen édi kis pofija van!!

barbamami, mi az a mellkagyló?

elizabeth. kitartás!!!!! és mesélj, hogy mi volt!!!
Vendég

Sziasztok! :D

Tinnyei én is március 9-re vagyok kiírva! :lol: Te tudod már mi lesz a baba? Nekünk 7 hete azt mondták nagyon úgy néz ki,hogy kisfiú,de még nem 100%.
A babaszoba már nálunk is alakul,nem szeretek várni,meg nem si vagyok babonás. Év végére,de lehet e hó végére is,már kész is lesz teljesen. Még csak a kiságy van benne és a bútorok,a kisruhák,meg a több isi meg van már,ugyhogy most kocsi,pelenkázó és légzésfigyelő és matrac kell már csak. :)

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

tinnyei, nem ismered véletetlenül a Hajzer Anikót.Ő is tinnyei
Vendég

vitte: nem tudom hol csinálták a 4d-s felvételt, de nagyon szép, éles és cuki, szerintem mi hamar mentünk 24 hetesen és így nem volt ilyen husi!! :wink:

Kép
gyanixi

Sziasztok!

Nem tud valaki valamit arról a könyvről,ami elvileg októberben jelent meg, de sehol nincs..., Kandász Andi, a Szülőszobás nő írta, és az a címe, hogy Tévé(vagy tele?)dúla. Én olvastam, hogy októberben jelenik meg,kerestem, de sehol semmi...Pedig van hozzá 3 DVD, különböző szülésekkel, plusz egy csaszi, meg gondolom tanácsok a szüléshez. Ha valaki hallott róla,akkor szóljon légyszi! köszi :oops:

Kép
babzsák

Boszibaba:én március 7re vagyok kiírva,de megmozdulás alapján február 27re.Mi is egy idősek vagyunk.A babaszoba már nekem is halad(bár még csak lomtalanítottuk,nem laktuk)Vettem szép szőnyeget,jövőhéten festetem a bútor lapraszerelten(kiságy és pelenkázó még nincs).Szóval teljesen rajta vagyok az ügyön.
Bacilivi:nem is lenne soha szebb karácsonyod,ha már meglenne a kis lurkó,irigyellek!
Lányok mire jó az a málnalevél tea?Én még nem hallottam róla.

KépKép
vicuska

vicuska...hát ezt jól megfogalmaztad. nagy öröm lenne hármasban a kari. csak nemtom akkor ki főzne... :lol: :lol:

babzsák, sajnos könyvröl nem tudok semmi, de engem is nagyon érdekelne!!! interneten kerested? egyéként a neten lehet nézni régi szülőszoba felvételeket! naagyon jó, én minden héten megnézek 1-2..
Vendég

Vitte:
nagyon aranyos a baba, főleg, hogy így megmutatta magát, az enyém mindig elbújt a keze mögé, éppen hogy láttuk a pofiját.

Őzi:
igen, én is inkább este éledek fel, meg az elalvás is egyre nehezebb. Egyenlőre reggel érzem midig úgy magamat, hogy nem leszek képes felkelni majd szoptatni, ráadásul úgy tudom, hogy kávét sem szabad inni addig, amíg szoptat az ember.

Sajnos egyenlőre nem tudják kiadni a felvételt a babóról, mert kell hozzá a doktornő és ő legközelebb jövő hétfőn ér rá. Akkor remélem nem kell új UH-t csináltatni, de mindenesetre fizetni akkor sem kellene. Így is 13.000 Ft ott egy 2D-4D-s ultrahang DVD-vel.

Ki tudja, hogy még hányszor kell menni ultrahangra? Mert már most sem néztek nagyon rendellenességeket és persze én szívesen látnám a babót minden nap, de neki sem tesz jót a sok ultrahang, meg a pénztárcánknak sem.

Kép

Kép
rekanna

Bacilivi:igazad van!Majd a család besegít.
Babzsák a könyvről én sem tudok semmit.

KépKép
vicuska

Sziasztok!

A maálnalevél teát a 36. héttől lehet inni, napi 2* egy púpozott kávéskanállal kell feloldani forró vízben. Addigra mindenféle magnéziumokat abba kell hagyni. A tea puhítja a méhszájat, mert nekem a sok magnétól például kőkemény. Ha jönne a baba az ember lánya könnyebben tágul.

Bacilivi
nekem ez a meg akar jönni érzés, nem most kezdődött már hetekkel ezelőtt, gondolom a méh nő, vagy gyakorol vagy húzódozik, pontosan nem tudom, de szerintem ne ijedj meg tőle, biztosan nem árt.

Nekünk biztosan előbb jön, én is úgy jöttem, mint a gyorsvonat. Csak nekünk elég gázos lesz 70 km-ről felérni a Jánosba, főleg, ha nem hajnalban jön rá. Most ezen izgul mindenki, mikor jön a lány és hogyan érünk fel.

Kép
Kép
bbeti

Sziasztok, Lányok!

Az a könyv engem is érdekelne. Most olvasok egy másikat, nekem nagyon tetszik, szívhezszóló és ötleteket is lehet belőle szerezni: Ina Gaskin May: Útmutató szüléshez. Közel 3000 Ft ugyan, de én már többször sírdogáltam rajta meghatottságomban. Az első része születéstörténeteket tartalmaz, azon pityeregtem. :oops:

Kátya
kincsimano

bacilivi: melyik oldalon nézed ezeket a szüléseket? Vagy a tv2 oldalán?

nika70
Salgótarján

Sziasztok lányok!

MÁGNES: A védőnő megnéz alulról? nálunk max súly, vérnyomás.
Jaj de szép lenne Karácsonyra baba jönne.....

BABZSÁK: Nagyon örülök a jó eredménynek!

ŐZI: hogy látszik a baba pofikája! Látni már, hogy kire hasonlít?

ANCSA: Hát az a felvétel a kisbabádról nagyon szuper, a kis fokhagyma fenekéről :lol:

ZSU: tegyél fel képet a szerzeményedről, hogy mi is megcsodálhassuk a babakocsit. Egy TOYOTára nem kell várni 2 hónapot!!! :lol:

VITTE: Köszi a bókot, aranyos vagy.Látni már, hogy kire hasonlít?
Meg lehet így állapítani? Milyen kis pisze orra van!

KRISZLANY: Jó vásárlást!

Kép
Kép
[/url]
korena73

Vitte:

Gyönyörű a babó! Édes a pofija!
Mi legutóbb, amikor voltunk (20 hetesen), az én kis Márkom végig takargatta az arcát, csak egy pár pillanatra mutatta meg magát, bezzeg a fütyijét tök jó lehet látni a felvételeken :) Hol voltatok 4D-s UH-n?
dijcsi

Koszi mindenkinek a szep szavakat!

Vitte,
Helyes a kis Noe, orulok hogy feltetted!!! Szep elesek a kepek. Amugy meg raersz meg vasarolni, nekem is csak nemreg indultak be a dolgok.

Anzsika,
Betettelek a tablaba, de ha valami modosul akkor azt mar priviben kuld legyszi, mert itt a forumon csak elvesz... Ezt mindenkitol kerem egyebket, ha nem gond!

Ancsa,
Micsoda kis fokhagyma fenek! Nagyon edi!

Gyanixi,
Megkaptam az adataid, de kicsit hianyosak, kuldtem privit...

Betti, Bacilivi
Pont erre voltam kivancsi! Nekem is egy ideje menstruacios fajdalmaim vannak, es mivel epp penteken voltam terhesgondozason, meg is kerdeztem errol a dokimat, aki azt mondta, hogy ennek epp itt az ideje es hogy teljesen normalis. De azert en kivancsi voltam hogy van ez nalatok... megnyugtato, hogy ugyanugy. Nekem egyebkent ez inditotta be a beszerzesi kenyszeremet... :). Vannak estek amikor egy hosszu nap utan, ugy erzem mintha kovet cipelnek es ugy mozgok mint egy saska, lassan, ovatosan, nehogy leesen a hasam :D .

Betti,
Ti hogy alltok a babaholmikkal?

Bacilivi,
Hat igen, ez a Karacsony erzekeny pont. En is errol almodozom. Hat most mond meg, nem lenne idealis december 20-an szulni? :D Akkor kezdodoik a 39. het, tuti fejlett mar, nem lenne koraszules es Szenteste mar otthon csucsulnek...

Nika,
Ok, bekekultetek :) !

Korena,
Nem igazan latom, hogy kire hasonlit. Nem tudom mennyire torzitja el a koldokzsinor a kepen az orrat, de ha ilyen kis krumpli orra van, mint ahogy most a latszik, akkor az az apjatol van :). Ja es kepzeld, tegnap felprobaltam azt a bebihordozot amivel kapcsolatban tanacsot kertem toled, es hat az valami alom volt! Meg is rendeltem rogton, ugyhogy most mar errol is levan a gond.

Őzi
Kép
Kép
Õzi

Sziasztok!
Hátha valakit érdekel!
AQUANATAL
VÁRANDÓS KISMAMÁK VIZI MOZGÁSFORMÁJA

Kapcsolatot teremthetsz a,
babáddal

Megtapasztalhatod a
női kör energiáját

Kiméli a gerincet,

Jóga, hastánc, torna relaxáció, meditácó, delfin és bálna
hangok elemeit tartalmazza

Csökkenti az
ödémát és
vérnyomást

Vajúdáshoz,
Szüléshez
nélkülözhetetlen légzési és relaxációs technikákat
sajátíthatsz el

Szülés után tested hamarabb
visszanyeri rugalmasságát

Első alkalom fél áron

Helyszín: KLEOPÁTRA HÁZ, XIII. GOGOL UTCA 5-7
Időpont: HÉTFŐ:12:00-13:00 Csütörtök:17:00-18:00
Ára: 2200ft/alkalom, az első részvétel fél áron

Helyszin: KÖSZI(KŐBÁNYAI SZABADIDŐ KÖSZPONT) X. ELŐD UTCA 1
Időpont: KEDDEN 17:00-18:00
Ára: 1800ft/alkalom, az első részvétel fél áron
tik-tak

Zsu!

Én egy ingyenes képnézegőt használok a képek lekicsinyítésére, az Irfanview-t. Le lehet tölteni az internet-ről, de bármi más képprogramm is megteszi (pl. amiket a digitális fényképezőkhöz adnak). Az a lényeg, hogy a kép kb. 300-400 pixel méretű legyen, azaz kb. 100 KByte alatti. Remélem nem volt ez túl bonyolult, ha van még kérdésed, küldj privit.

Kép

Kép
rekanna

Sziasztok!

Megjöttem Raffaitól. Tök jó volt! Nagyon finom puhaságot éreztem, utána meg azt,mintha minden hatalmasra nőtt volna,én is...Tudom, ez hülyén hangzik, meg nem ment el az eszem(jobban,mint amennyire eddig), tényleg.Csak azt nem tudom, hogy ez mit jelent. De azt mondta Raffai, hogy nem szabad gondolkodni semmin, majd rájövök, ha itt lesz az ideje. És most alig mozgott az egész alatt. Azt éreztem, hogy figyel. Erre viszont azt mondta a sámán(a sógorom így hívja Raffait :lol: ),hogy Babzsák tőlem vár minden kezdeményezést,amit meg is értek,hisz én vagyok az anyukája!nagyjából ennyi volt ma.Viszont tényleg történik valami,mert a "foglalkozások" után alig térek magamhoz.Pl. nem sikerült megtalálnom azt a szót,hogy pogácsa, és elfelejtettem, hogy miért mentem be egyáltalán a pékségbe...

A könyvre visszatérve, nem tudom, hogy hol olvastam róla, vagy egy régebbi kismama magazinban, vagy a babázó.hu-n.Ha tudnám, utánanéznék.Viszont ha véletlenül meglátom valahol,írok, mert én tényleg keresem, gondoltam valakitől megkapom karácsonyra,de ha nem tudom, hogy hol lehet kapni,bukom a Jézuskát...

Kép
babzsák

nika, a szüléseket ezen a cimen lehet megnézni: http://www.kanditv.hu/zaaa.htm
hihetetlen, hogy szinte mindnél könnybe lábad a szemem... :oops:

őzi, háát a titkos karivágyammal ellentétben sajnos úgy érzem, hogy karikor még nem lesz mag a bébi. bááár az elején meg voltam győződve arról, hogy fiú lesz.Uhogy ha ilyen "jók" a megérzéseim... :wink: azért vicces lenne, ha egynapon szülnénk!!
Egyébként egy hosszabb nap után én is pont úgy érzek mint te...mintha a saját öreganyám lennék... :-)
Vendég

Köszi én is mindenkinek a kedves szavakat. Nagyon hizik a májam, sztem ezzel minden kismami és anyuka igy van :D Ma megmutattam a nagyszülőknek és el voltak ájulva tőle, és persze engem látnak a picin :D Az orrocska tuti az enyém, állitják 8)

Dijcsi, Gyanixi,
Ez is a Honvéd kórházban készült, mint Luisáéknak és csak 8000 Ft volt. A felvétel is szenzációs.

Dijcsi,
A vége felé nálunk is takargatta az arcát, és a kukit nem, csak a zsacsikat engedte lefenykepezni :? De hát zavarja őket, ezt tudni kell, nincs is vele gond.

Rékanna,
Ha nem lesz meg az anyag, akkor újra csinálják és nem kell fizetni? Végül is igy fair... Nekem legközelebb tb által állt UH a 30.-34. héten lesz.

Nanett,
Ami késik, nem múlik! Bár rossz az, mikor az ember alig várja, aztán nem jön össze...

KépKép
KépKép
vitte

babzsák, a kandásznak egy könyvét találtam hasomló témában: "
Szülõszoba. A lét elsõ pillanata " De asszem nem ezt keresed
Vendég

Bocsi.
A cim helyesen: szülőszoba, lét első pillanata..
Vendég

Sziasztok

Este háromnegyed 8, uh! :) Igaz másik doki, de majd ezt elmesélem részletesen! Szurkoljatok lányok, nagyon!!!!!

Puszi mindenkinek!

Kép
elizabeth25

köszi Bacilivi!Utánanézek.

Elizabeth!Csak nem újabb doki? Elég lett a kútvölgyiből?...Szorítok neked!

Kép
babzsák

Sziasztok Kismamik!

Megvolt nálunk is az UH,de sajnos képet nem kaptunk!
Hála az égnek minden rendben,de egy valami aggaszt.A pocaklakóm méretei a következők: BPD:46,2 mm THD:43,4mm(mellkasi átmérő?) Combcsont hossza:24,2mm Felkarcsont hossza:22,9mm
Ezek alapján a doki megkérdezte hogy betöltöttem-e a 18. hetet (hát persze hogy be).Nem tudom miért kérdezte ezt tőlem!
Tudtok nekem abba segíteni hogy ezek a méretek normálisak -e a 18.héten?
Előre is köszönöm!

Dica
Vendég

Dica,
Szeritem ne aggodj, ha valami gond lenne a baboddal, a dokidnak mondania kellett volna... de egyebkent ha nem vagy biztos magadban tegyel fel kerdeseket neki meg melegeben. Egyebkent eleg nagy elteresek is lehetnek magzat es magzat kozott, ne ijedj meg, ha masnak ebben a korban masok az adatai...

http://www.inetcom.hu/andrea/babasmamas/adatok.htm

Őzi
Kép
Kép
Õzi

Sziasztok lányok!

Bacilivi:
A mellkagyló átlátszó műanyagból van.Hát,elég nehéz leírni. :shock: Ha elmész egy bababoltba,biztosan mutatnak. Pl az avent-nek is van mellkagylója. Kör alakú,két félből áll,szét lehet szedni. A belső fele homorú,azon van egy lyuk (oda kell illeszteni a mellbimbóhoz). Kb. 3 cm vastag az egész (hát persze vastagabb,mint egy sima melltartóbetét)..

Bbeti:
Most hallottam a híradóban,hogy már a Jánosban is zárlat van a vírus miatt.. Jó lenne még kibírnotok pár hetet,amíg ez levonul.. :(

Tündériek a képek,nagyon-nagyon édesek!!! Nem tudom,mi mikor megyünk 4D-re,de ezek után már alig várom!!! :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Dica!

Szerintem sem kell aggódnod! Én utoljára 19+2-kor voltam UH-n és a BPD-43mm volt, a felkarcsont és combcsont pedig 27-27mm. Fejkörfogat eredményem nem volt, de haskörfogat igen (AC): 144 mm. Meg még ráírták, hogy "a számítottnak megfelelő terhességi kor".
De már bizti megnyugodtál, ha beírtad az adataiadat a 'kiszámoló' részbe. Én legalábbis mindig azt nézegetem ultrahang után!

Judit

sch.judit

Őzi,Judit!

Köszi a megnyugtatást!Majd 2 hét múlva megyek rendesen a választott dokimhoz és kifaggatom az eredményekről!
De egyébként már megnyugodtam,mert arra gondoltam hogy a doki szerint is minden jó!

Mégegyszer köszönöm!

Dica
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: