A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

Nyhk,
én jól meggondolnám a műtétet, csak ha nagyon muszáj.

Sam,
mi a baj? Csak "szimpla" depi?

Roz,
majd vmikor megyünk ám hozzátok, nem felejtettem el, csak ilyen taknyosan nem akartam. Majd figyelem a vágható zöldségeket.

Jó nagy a pangás ma...

Kép
sygnum

Sziasztok!

Sam
már naon hiányoltalak,meg olvasom hogy depi vagy.Nem csoda,hisz van két szép gyereked,mindjárt három,rég otthon vagy,most ebben a hidegben nem is igazán úgy mozdul ki az ember mint nyáron,naon sajnálom,lesz ez jobb is.Nem beszéltél erről a védőnőddel még erről?Lehet tudna segíteni neked valamit.Én csodállak és irigyellek,ha tudok segíteni vmiben,csak szólj.
A jogsidhoz gratulálok! :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Közös huncutkodás Hajni kislányával, Annával

Kép Asztal alatt jó!

És megint csak jó! :)
Kép

Andi
Kép
cukkker

Nyhk

Én is azt mondom, h jól gondoljátok meg. Van olyan, h allergiás vmilyen ételre, pl tojásra, és emiatt sokszor beteg. Volt ilyen ismerősöm. Amint elhagyták a tojást, nem is volt beteg. Ezt később ki lehet nőni.

Syg

Tök aranyos lehet Leona ezzel a főzőcskősdivel. :)

Andi
Kép
cukkker

Sziasztok :)

syg
persze gyógyulgassatok csak :)

cukker +hajni
nagyon aranyossak a gyerköcök :) cukker adri egyre jobban hasonlít rád :)

kob
hogy állsz a tanulással ???

lili
és te hoyg állsz a pakolással ???

dóra
katica keze jobban van ???

nana
fiúk ? meggyógyultak ?

sam
gondolom ez a mai időjárás sem tesz jót a hangulatodnak :(

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Fiúk sajna egyre betegebbek...ahelyett hogy gyógyulnának. :(

Jövőhéten beszerzek egy ilyen levegőtisztitó...ionizátor...bigyót HÁTHA.....

Nyhk,
Én is várnék még a műtéttel, bár én nem sokat ha nem javul a helyzet. és én csak azért várnék még a helyedben, mert minél kisebb annál nagyobb az esély a visszanővésre. :(

Viszont én nem bántam meg. Én is rengeteget vaciláltam rajta....olvastam pro és kontra véleményeket...De az biztos Daninál már szörnyű lerakodás, "eldugulás" volt és a műtéttel megszünt a féléves betegeskedés, azóta ezidáig nem volt beteg, de azért szerencsére még ez sem olyan vészes megbetegedés, mint anno amikor antibion élt szegény. :(

Én attól is nagyon féltem, hogy szegény gyerek borzalmas lesz neki, trauma stb...Igaz én 8 hós terhes voltam Botival..valszeg ez még extra aggódóssá tett, de HÁLA az én drága jó anyukámnak, DANINAK ez egy 100%ig pozitiv élmény volt....még most is úgy emlegeti "tudod anya...milyen jó volt a mamival a korházban" :) :) :)

na megint ennyi lett... :( :( :(

Botond szinte egész éjjel fent van sír, nyüszizik, nyög és panaszkodik felváltva. :(

KépKép
KépKép
nana09

ja és ez megint egy olyan "borzalom" ami a FIÚKAT sokkal nagyobb százalékban érinti. :( :( :(

NYHK,
Most megnézetem hogy Ádám 2 év és 8 hós...nekünk azt mondta dokink dr, Szepes Andrea hogy 2 év alatt ő nem veszi ki és 3 év körül is csak ha nagyon muszáj.

Nem tudom kinél voltatok már én megmutatnám a helyedben neki. Szerintem jó orvos. :)

KépKép
KépKép
nana09

Cukker es tobbiek,
Hogy lehet kideriteni ha allergias valamire a gyerek. Nekem eleg szaraz a borom igy lehet hogy csak orokletes a problema, de nekik extra szaraz neha piros foltokkal es a borgyogyasz azt mondta, hogy hajlamosak lehetnek az alllergiara. Ezen kivul ok is eleg sokszor voltak mar nathasak takonyosak es Cukkerhez hasonloan en is hallottam hogy ez lehet allerigiara utalo jel. Plusz azt is tudom, hogy ha valaki allergias valamire es nem veszik eszre akkor akar maradando problemat is akozhat az allando gyulladas pl a legutakban. Na mar most ha valamire tenyleg allergiasak, akkor hogy derithetem ki ennyi idos korban? Bocs a parazasert de mostanaban folyton ezen aggodom :( Lehet hogy en is kezdek bedepizni az idojaras miatt :?
mvirag

Köszi a visszajelzéseket orrmandula ügyben. Úgy látom, hogy ti is inkább a várakozáson lennétek, mint hogy egyből kivenni. Nem akarom elsietni, de szegénykém nagyon szenved attól, hogy nem kap levegőt az orrán. Az viszont megnyugtató, hogy eddig szinte mindenki azt írta, hogy nem okoz a gyereknek akkora traumát.
Nana. a dokinő (Dr. Sátha Beáta) is mondta, hogy 3 év alatt csak indokolt esetben. Én is kérdegettem, hogy mi a véleménye lehet -e várni (érdemes-e), Ő javaslata: kivenni és nem érdemes várni, mert ha antibiotikumozni kell az rosszabb. A Szepes Andreát nem ismerem, de én midenképpen átviszem még Ceglédre Somi Ildikóhoz. Barátnőm nagyon dicsérei. Mostmár Gyöngyösön laknak, de ha gond van akkor is Ceglédre viszi a gyerekeket.

Körkérdés megint, de az előző témához kapcsolódva: BIOPTRON lámba. Ismeri valaki? Vélemény?

Kép

Kép
nyhk

Sziasztok,

Roz, és aki még érdeklődött :)
jól vagyunk, kezdődnek a vizsgák, így ha szabadidőm van, tanulok.
A lányok jól vannak, a tanulás mellett még készülök a karácsonyra is, szépen lassan inkább, mint rohanva :)
A szopis tanácsadó számát megszerzem, nagyon hasznos, é számomra érdekes dolgokat mondott pl. az anyatej és a többi tej fehérjetartalmáról.

Nyhk,
én használom a Bipotron lámpát, nekünk a legkisebb van, ált. felsőlégúti dolgokra, de már kötőhártya-gyulladásra is Emesénél.

Megyek, vár a számvitel :)

Kép

Kép
kobudo

Szia Roz!
Sajna én nem kaptam meg az emailt,vmi baj lehet?
Megpróbálnád mégegyszer ha kérném?Köszi

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Csáó!
Cuki,
mégegyszer köszi az utat,meghálálom ha nagy leszek!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hajni

Mégegyszer szívesen. :)

Mvirág

Hát az a gáz, h ebben a korban az allergiateszt sokszor hamis lehet. Nekem ezt mondta a dokink. De van vhol Budán egy speciális klinika, ahol kimondottan a gyermekkori allergiával foglalkoznak. Egy reggeli műsorban hallottam.

De abban Nanának is igaza van szerintem, h van egy pont, ahol már muszáj elvégezni a műtétet.

Roz

Ha tudnád, h ez milyen jól esik, h rám hasonlít. :) Bencénél senki nem mondta, de most Adrinál egyre többen.

Andi
Kép
cukkker

Megjöttünk Debrecenből, nagyon jó volt lazítani egy kicsit. Voltunk pancsizni, meg Nyíregyházán állatkertben, persze Lili végigaludta...

És képzeljétek, beérett a két havi kemény munka eredménye, ma Lili elkezdett tapsolni. Már olyan régóta mutogattam neki, csak nézett, ma meg egyszer csak elkezdte.

Sam,
de jó hallani rólad, sokat jutottál eszembe, hogy mi lehet veled így a végefele.

Nana,
mi is Sánta Beátánál voltunk Lilivel, mert neki is elég nagy az orrmandulája, de nálunk elég műtét ellenes volt, és nem csak azért mert Lili még kicsi. Azt mondta, hogy ő csak akkor venné ki, ha az orrmandulája miatt állandóan beteg lenne, gyógyszeren élne..., de addig nem.

Kobudo,
részvétem... számvitel :( Én úgy vártam anno, hogy leszigorlatozzak belőle és el is felejthessem.

Virág,
Én pont szerdán mutattam meg Lili bőrét a dokinak, mert nagyon száraz, és több helyen piros sebek keletkeztek rajta. Adott rá kenőcsöt, és két nap alatt nagyon szépen elmúltak, és azt mondta, hogy testápolózzuk. Ez az allergia dolog érdekes, kicsit elgondolkodtatott, mert ugye Lili már sokat volt megfázva (bár a pempers.hu-n olvastam, hogy egy egészséges gyerek minimum 6-szor megfázik egy éves koráig), ilyen a bőre, és ugye a hasmenése-fogyása miatt ő ételallergiára gyanakodott.

Amúgy szerintem semmi különös nem volt, fogzani biztos fogzik Lili, de valami nagyon lassan, még mindig semmi (és az a kettő is ami kint van, elég picuri szerintem), na meg rájöttünk, hogy ha csak napi 4-szer kap enni, olyan 5-6 órás időközönként, akkor rendesen eszik, ha 3-4 óránként, akkor meg tiltakozik a kaja ellen.

Syg,
ez a kiskonyhásdi aranyos.... most három napig együtt voltam azzal a kislánnyal, akit egyszer meséltem, hogy az anyukája elég férfias, és próbálta a lányát is terelgetni ezirányba, na most a három nap alatt venni kellett neki egy barbie-s sapkát, az áruházakban felpróbálta a táskákat, kinézett csinos fehérneműket,
és mindemellé még olyan kis bestia már most tudat alatt, hogy 10 év múlva annyi lesz az összes pasinak :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Nyhk,
én is úgy láttam, h az orrmandulaműtét egyáltalán nem viselte meg a gyerekeket. Sántha Bea olyan aranyos volt velük, majdnem mindet ő műtötte(amikor nekem is kivették a mand-at).
Bioptron sztem jó, de igazából bőrptoblémákra a legjobb.

Kob,
jó tanulást!

Lina,
én nem akarom a "férfias" irányba terelgetni, pont ellenkezőleg. Ha már nőnek született, akkor legyen az. Csak olyan nő, aki megáll a saját lábán. Nekem ebben a korban (és a kisebbeknél) csak az öltöztetéssel van gondom. Nem szeretem a rózsaszínt, a habos-babos, agyondíszített (dísz egyáltalán???) ruhákat, és nagyon sok ilyen van piciknek. Mostantól lehet már nekik normális kislányos cuccokat is venni. Én legalábbis eddig nem nagyon találtam olyat, ami kislányos, de nem idétlen. Szóval nem az én ízlésem (én is olyan nadrágkosztümös csaj vagyok, a szoknyát pl. nem szeretem).

Ma először, mióta megszületett Leona, elmentünk kettesben Robival végre moziba. Fura volt, h nincs velünk Manó. Eddig valamelyikünk mindig vele volt. Persze eszébe se jutottunk, jól elvolt a mamával.

Jó éjt!

Kép
sygnum

kob

Én is már készülök a karácsonyra :wink: éppen tegnap irogattam össze ki mit kap majd :)
jövö héten hétfőn meg az anyósom igérte hoyg bejön és megyek bevásárolni a nagyját :)

virág
nekünk adri arca volt száraz és piros és rengetegszer volt megfázva és ki is derült hoyg tejallergiás :(

hajny
itt a link :)

http://www.freecall.com/en/download.html

syg
mikor mentek ausztriába ?

seriff

????

lina
naggyon szupi hoyg ilyen sokszor el tudtok menni egy pár napra :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz, hogy derült ki, h. tejallergia? Zsófinak hónapok óta piros, száraz az arca. És most az állán is kezd foltos lenni a bőre. :( Egyszer halványabb, aztán erősebb......nem tudom, h. mitől lehet......
birolili

A dnő szerint vmi koszt "kevert bele" az arcán lévő bőrbe, és attól pirosodott ki. De ezt már régen, kb.3hónapja mondta.
birolili

lili
majd keresek neked képet milyen volt adrika arca, hát igazság szerint én mikor elmentünk a dokihoz mindig ilyet vagy ehez hasonlót hallgatam mint Te, úgy éreztem nem vesz minket komolyan a dokinő. Elemtünk börgyógyihoz, aki egyből mondta, hoyg ekcéma és, hogy lehet nem ártana egy allergia teszt sem. Egyébként is mentünk volna a Góg dokihoz mert akkor adri még mindig rengeteget bukott (akkor 1 éves volt) , és reflux gyanus volt . Megcsinálták neki ezt a nyeletési probát az negaatív lett de a sok bukás még mindig fent állt és rengeteget volt megfázva és naggggyon nehezen gyógyult mindig, sokszor kellett szurizni, mert a gyógyik nem használtak vagy már ugy unta, hoyg nem birtuk beleerőszakolni, mikor ugyanis modta góg, hoyg csináltassunk egy vérképet akkor Eo. szintje magas volt adrinak és modta hoyg bukás hátterében allergia állhat ás hoyg valszeg tej allergia mert általában az ilyen túrókrémekek, peti danonokat bukta ki ( nem hányt csak mindig jött ki neki valami baromi savas cucc nem sok de kajcsik után általában valmenniy mindig jött) akkor megcsinálták az 5 kémcsöves vérvételt amiből valmi 20 dolgot néztek meg tejfehérje, tejcukor , ,pollen , mogyoró, burgonya, porok, tojás, szója, liszt .........És az minden negatív, lett a dokinő modta, hoyg csak be kellene feküdni és megcsinálni tejterhelést mert a bukás még mindig fent állt amig nem kaptunk idő pontot addig tejmentessen evett adri azt hiszem ez kb 6 hét volt és utánna is még olyan magas volt a vérében az allegén tejfehérje hoyg dokik nem akarták el hinni . egyből az egekbe szökött a terheléskor az a bizonyos allergén szint .Azóta vagyunk teljessen tejmentes diétán . Igaz az idei terhelés már negatív lett de kiprobáltuk hogyha eszik/iszik tejeset újból jönnek ezek a tünetek . Sajnos ez a terhelés sem 100% os mivel 1/2 liter tejet kellene ahoz meginni a hoyg valós eredményt kapjanak adri meg mivel előtte soha nem ivott tejet nem is nagyon fogadta el kb 1dl ivott úgyhoyg én még mindig allergiásnak tekintem és úgy is eszik Ákos is így eszik Ő még sohna nem kapott tejesett dolgokat és 3 éves kora előtt nem is tervezem . Mikor tápszet kapott hatalmas nagy ilyen gennyes kiütések lettek rajta, de erre lehet, hogy emlékszel is mert irtam már erről. És azóta Ő is teljessen mentes tápit kapott, és el sem kezdtem neki bevezetni a tejeseket .

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz,
Hogy derult ki a tejallergia?

Cukker,
Nem tudsz esetleg tobbet errol a klinikarol? Neve vagy ilyesmi?
mvirag

Zsófinak a pofiján kívül nincs semmi tünet.....de a dnő azt mondta, hogy az allergia vizsgálatot csak 3éves kor után érdemes megcsináltatni, mert addig nem jó az eredmény, nem használható.
birolili

Erszényes
Janikánál is elmúlik a fogfájás kézben? Mert ha igen, akkor biztos nálunk is jön az a fránya fog….hasmenés jellegű kakink nekünk is van. Elég gyakran öltözködünk.
Kettesben? Gyop sajnos ordít ha nem lát.

Nyhk
Sajna nálunk is gond ez a gyógyszerdolog.
Bioptron lámpa nagyon jóóóóóóóóóó!

Kob
„A szopis tanácsadó számát megszerzem, nagyon hasznos, é számomra érdekes dolgokat mondott pl. az anyatej és a többi tej fehérjetartalmáról.”
Kiváncsivá tettél. Én is elkérhetem majd a számát? De le is írhatnád mi érdekeset tudtál meg.

Kép
Kép
Kép
thymi

lili
itt ezen a képen 1 éves adri és itt már csak a tápszert kapta ( amit adig nem tudtam hoyg abban is van tejfehérje)ettől 2* pirosabb volt mindig az arca .....

Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Lili: neked eszik tejes dolgokat Zsófi?? Nem lehet a hideg miatt olyan az arca?? Hogy állsz a pakolással??
Megvan már a pontos időpont a költözésre??

thymi: ha kézben van akkor Janikának sem olyan vészes a fogzás. Meg függőleges helyzetben is jobb neki. Én soxor sétáltam vele babakocsival amikor nagyon szenvedett, meg hintáztattuk....
Szegény Gyopi!! Ha sok a hasmenéses pelus akkor tuti sztem, meg ha hígabb mint szokott. :roll: Hol jön neki??
erszényes

lili
egyébként igen nem biztos hogy valós eredménye lesz a allergia vizsgálatnak de nekünk is 1éves volt mikor az első allergiavizsgálat és terheslés volt

Kép

Kép

Kép
roz23

Erszényke, persze, h. eszik tejeseket már. :) Nem vszínű, h. a hidegtől, hisz bent is piros neki. És neki foltban piros, nem csak "úgy" piros. A hidegtől való pirosság másmilyen.
Nincs még pontos időpont sajnos a költözésre. :( A srácon múlik, h. mikor tudja töröltetni az FHB-s hitelét. Ami nem lesz egyszerű sajnos. :(

Na mindegy, úgyis megyünk majd a 15hós oltásra, és akkor rákérdezek megint a pirosságra.
birolili

roz

nagyon köszi az oldalt, műkszik

és erszényke, neked is köszi a segítséget :)

Andi
Kép
cukkker

Thymi,
már régóta lógok a Sinlacos receptekkel, nem ígérem, hogy mindet most begépelem, de elkezdem. :D

Sütemények 8 hónapos kortól:
1. Burgonyás korong
Hozzávalók: 250 g Sinlac por, 200 g burgonya, 150 g tejmentes margarin, só
Elkészítés: A margarint a Sinlac porral elmorzsoljuk, sóval ízesítjük, a megfőtt és áttört burgonyával összegyúrjuk. Fél centiméter vastagságúra nyújtjuk és kétszer háromszor meghajtjuk. Utoljára 1 cm vastagságúra nyújtjuk, majd kis korongokat szaggatunk belőle. ŰA tetejüket olvasztott margarinnal megkenjük. Előmelegített sütőben aranybarnára sütjük.

2. Sinlac borzaska
Hozzávalók: 60g Sinlac por, 150 g alma, 60 g rizsliszt, 15 g cukor, só, fahéj, növényi olaj a sütéshez.
Elkészítés: Az almát durva reszelőn lereszeljük és a többi összetevővel összegyúrjuk. A tésztaalapból vízzel palacsintasűrűségű tésztát keverünk, amiből felmelegített, enyhén olajozott sütőedénybe kis halmokat kanalazunk. A borzaskákat ellapítjuk, és mindkét oldalukat pirosra sütjük. Magukban vagy gyümölcsvelővel tálaljuk.

3. Omlós tésztácskák
Hozzávalók: 200 g liszt, 50 g Sinlac por, 125 g tejementes margarin, 2 ek. gyümölcssűrítmény
Elkészítés: Az összetevőkől linzerhez hasonló tésztát készítünk, amit fél órára hűtőbe rakunk. Lisztezett deszkán kinyújtjuk kb. fél cm vastagságúra, és ízlés szerinti formákat szaggatunk belőle. A tetejüket villával megszurkáljuk és előmelegített 180 fokos sütőben 15-20 perc alatt megsütjük. Kihűlve tálaljuk.

4. Almás rizsfelfújt
Hozzávalók: 100 g rizs, 150 g édes alma, 300 ml víz, 1 ek. kukoricacsíra-olaj, 2 ek. Sinlac por, csipetnyi só, 1 kk. almasűrítmény, Karob-por
Elkészítés: A jól megmosott rizst enyhén sós vízben puhára, krémes állagúra főzzük. Az almát meghámozzuk, eltávolítjuk a magját és a sűrítménnyel darabosra mixeljük. A Sinlacot a vízzel péppé keverjük. A rizst kis tűzálló tálba tesszük, erre rétegezzük az almát, majd a Sinlac pépet. Előmelegített sütőben 180 fokon a középső rácson kb. 20 percig sütjük. A Karob-porral megszórjuk, almasűrítménnyel tálaljuk.

Folyt. köv.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Hajny,
bocs, eddig nem reagáltam a meghívásra, szívesen megyünk hozzátok. A héten nekünk a péntek lenne a legjobb.

Lányok,
előfordulhat, hogy Lili elkezdett félni a sötétben? Eddig sötétben aludt, nem volt semmi gond. Most a kocsiban is sír, ha sötétben jövünk, és nincs közvilágítás, ahogy beérünk Lajosmizsére hazafele, meg is nyugszik, mert újra van fény. Tegnap éjszaka csak addig aludt, amíg fogtam a kezét, ha elengedtem már fent is volt, úgyhogy mellettem aludt. Ma is kezdte, úgyhogy egyenlőre itt alszik a nappaliban. Hagyjuk esetleg neki égve a villanyt, vagy ne most rontsuk el?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Roz,
elég lehet számontartani, ki mit ehet és mit nem. Niki is allergiás vmire, nem?

Lili,
ha bizonytalan vagy, vidd el bőrgyógyászhoz! Többet tud mondani, mint a gyerekorvos. Én biztos elvinném, nem veszíthetsz vele semmit. Ezt a "koszt kevert bele" dolgot nem értem.

Kép
sygnum

Lina,
sztem egy próbát megér. Nem elég, ha a nappaliban ég egy kis lámpa és nyitva hagynátok résnyire az ajtót? Vagy egy éjjeli fény a szobájában? Nem hiszem, h ezzel elrontanátok.

Kép
sygnum

Lina,

Nálunk is volt ilyen Ádámnál. A szobájába raktunk be egy mosolygós smile éjjelifényt a konektorrba. (Igy én is látok éjszaka ha át kell menni hozzá, és nem kell villanyt kapcsolni).

Roz,

Köszi a programot, örök hála :)

Kép

Kép
nyhk

Cukker: nincs mit :)

Lina: szuperek a receptek asszem ki is próbálom őket! :wink: :D :D

Nálunk uez van a kocsival, hogy ha sötétben autózunk akkor rosszul tűri nagyon. Viszot az éjszakával nincs gond nűlunk, igaz h neki elejétől fogva van mosolygós éjjeli fénye amilyet nyhk is írt, így soha nem ijedt meg....
viszont én arrra is gondoltam h egyszerűen csak nincs már úgy kedve ülni a kocsiban, főleg h nem is lát és unatkozik.
erszényes

syg
már nem vészes a dolog. Mindenki tejre allergiás csak niki még az öszibarcktól is kipatogott pár hete. Igazán szerintem nagyon jól belejöttünk szinte nem is jelent gondot más mindenki megérti hoyg nem szabad persze 1 kivételünk akad ... :( aki nem akarkja megérteni hogy. A csak 1 falat sem kell . Nem feltétlenül az allergia miatt, hanem azért mert akkor utánna itthon is kéri, és azt modja, hoyg de máskor kaptam, meg csak 1 falat ... :?

nyhk + cukker
szivessen :) átnéztétek azért a szabályokat ?

lina
szerintem is ha ajtót hagysz nyitva azzal nem rontod el vagy esetleg az éjjeli fény ?

Kép

Kép

Kép
roz23

Nincs valakinek véletlenül 1 db minimum 35x60x45-ös doboza, ami már nem kell neki?? Nagyon fontos lenne csomagot kellene feladnom de nincs ekkora dobozom.... :roll:
erszényes

Erszenyes, szerintem nekunk maradt ki a koltozesbol! Mindjart megyek es megnezem!
Aztan valamikor delutan irok is, mert reg jartam erre. :roll:

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Ilyet talaltam: hossza 62, magassaga 57, szelessege 36 cm.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dóra: az nagyon szupi lenne!!!!!! Nagyon megköszönném!!!! :d :)
Ma du. vagy csütörtökön be is tudnék ugrani érte!!!
erszényes

Dóra: az tökéletes lenne, pont belefér a cucc!!! nem baj h nagyobb!! A feladás súlyfüggő ha jól tudom... :) Elvihetem akkor? :)
erszényes

Erszényes
Alul volt eddig jobb oldalt egy dudor, de már mellette is van, uh egyszerre több jön. Kint persze még 1 sincs. Az éjszakák szörnyűek….

Lina
Köszi!
Éjjelifény nem rossz ötlet.

Autózás nálunk örök probléma. Addig üvölt amíg meg nem érkezünk. Kivenni meg menetközben nem vehetem.

Kép
Kép
Kép
thymi

Erszenyes, nekem barmelyik nap jo! :) De Janikat hozod ugye??? :D Irok privit!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok!

Roz, köszi, h hiányoltál! Jól vagyunk, semmi extra nem történik, csak kevés időm van a gép elé ülni,mert Hanna rosszul tűri( én meg azt, h felmászik ide, és nyomogatja, meg kapcsolgatja :roll: )!

Lina, örülök, h jót pihentetek, képek???Sötétben autózást Hanna is rosszul tűrte tavaly, mostanság sem a kedvence. Konektoros éjjeli fény jó ötlet.

Lili, mi újság, Zsófi elengedi a nadrágszárat? :wink:

Nana, jobbulást a fiúknak! És kitartást az éjszakákhoz!

BAlim, Pille, Mrege???????

Kép
seriff

Sziasztok!

Roz
Naon köszi a progit,bevált. :) Ez naon faja dolog.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Cukker,Hajny, csajok és persze Bence édesek!

Roz, mennyit változott Adri is!

Kép
seriff

Sziasztok!

Seriff :) én is hasonló okok miatt nem jelentkezem, mint Te. Orsi mászik ezerrel és ha lefoglalja magát akkor csinálom a dolgom, ha meg a kezemben akar lenni, nem engedi, hogy a géphez üljek. Bármit csinálhatunk, csak az íróasztalhoz ne üljünk le :?

Cukker, jók a képek :D

Nana, remélem már sokkal jobban vagytok!!

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Adri is mindig fogja a nadrág szárat. Mindig felkéreckedik.

Virág

Sajnos többet nem tudok a klinikáról. :?

Olyan hosszúak a napok most, h így sötét van délután.

Hajni

Te hívtál ahogy elváltunk? Hívott a calypszós csaj?

Andi
Kép
cukkker

Roz,
elfelejtettem tegnap válaszolni: nem tudom, h mikor megyünk Ausztriába és egyáltalán megyünk-e.
Kaptam levelet a Henkeltől, h kifogyott a készlet, majd küldik a táskát. Jövő nyárig csak ideér, korábban úgysem megyünk piknikezni.
Ezt az 1 falat dolgot nem értem, h miért nem lehet felfogni. Mindegy, ilyenek az emberek, még jó, h csak 1 ilyen van.

Thymi,
én kivettem, sosem bírtam hallgatni, h üvölt. Persze ha nem én vezettem. De az meg hosszútávon nem fordult elő, meg is bolondultam volna. Aztán mikor lecseréltük a hordozót rendes ülésre, 2 hét alatt megszűnt a sírás. Persze sötétben ő is unatkozik, olyankor mondókázunk, énekelünk.

Kép
sygnum

Sziasztok!

Endre elment dolgozni,én meg nem tok aludni.Felébreszt amikor elköszön,de csak forgolódom az ágyban utána. :o

Anyósom patikában dolgozik a Hunyadiban,és este telcsizett hogy Kecskemétre bejött egy új fajta hasmenéses-hányásos vírus,ami nem csak egy napos,hanem ami eltart 5 napig is.Vigyázzatok naon lányok,naon nem szeretném ha Anna vagy vmelyik családtagom elkapná.A legtöbb amit tanácsolni tudott hogy sűrűn mossunk kezet,mert tapintás által is terjed,pl. a buszon kapaszkodásnál.Remélem elkerül vmennyiőtöket.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Lina
ha pénteken jó neked,akkor nyugodtan eljöhettek,itthon vaok,még jó idő is lesz,gyertek!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

sziasztok :)

Seriff
igen rengeteget változott adri :) főleg ez a haj zuhatag :D annyira bírom, na reggel mikor ki kell bontani azt már egyikünk sem szereti, már be tudom neki fonni is és válláig ér befonva :) bezzeg ilyen 1 éves kora körül meg előtte :D mindig fiúnak nézték olyan kis kopi volt :Dmajd nézek neked fotot milyen kis kopasz volt :wink:
Nálunk Ákom-bákom kapott egy rossz billyentyűzette és ha irni akarok és Ő is jön, akkor ide hozza felrakja az enyém elé és úgy pötyög :)

syg
áh én sem értem vasárnap is ezen ment a vita, mivel adri hivatalossan orvosok által nem allergiás, tömnék mindennel. De most legalább visszafogják majd magukat, mert estére tiszta "grizes" tapintású lett adri teste mert túrós sütit etettek vele :twisted: Al evelet lehet, hogy már énis megkaptam csak nekem anyuék cime a hivatalos cimem és mindent oda kapok/kérek .
Ma megnézem neked a nagykerben a tépőzáras zöldés/gyümi kosarat .

hajny
kösz az infót. Bár ha van oviba, bölibe járó gyerköc van a családban nagggyon nehéz kiköszöbölni azt, hogy az ember bele essen :(

thymi
de nagy szerncsém van, hoyg 3 gyerköcöm van :lol: :wink: elszórakoztatják egymást hátul :D niki ül középen mert neki már elég a sima ülés magasító, a két kicsi meg kétoldalt Niki meg élvezi hoyg anyáskodhat :D orrot töröl, sapkát vesz le ... :D

dóra
Katica keze?? Gipsz rajta van még ? Hogy birja, vagy már megszokta teljessen ?

erszényes
egyébként leht ám venni a postán is dobozt csak elég drága olyna 300ft tól kezdődik :? Mi a barátnőmmel rendszeresítettünk egy porszívos dobozt és rengetegszer megjárta már a tatabány -kecso utvonalat mert jóóó erős mikor Ő küldi csak ráragszt egy fehét papirt a cimzett helyre, miko één küldöm csak leveszem a papírt :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: