Megjöttünk Debrecenből, nagyon jó volt lazítani egy kicsit. Voltunk pancsizni, meg Nyíregyházán állatkertben, persze Lili végigaludta...
És képzeljétek, beérett a két havi kemény munka eredménye, ma Lili elkezdett tapsolni. Már olyan régóta mutogattam neki, csak nézett, ma meg egyszer csak elkezdte.
Sam,
de jó hallani rólad, sokat jutottál eszembe, hogy mi lehet veled így a végefele.
Nana,
mi is Sánta Beátánál voltunk Lilivel, mert neki is elég nagy az orrmandulája, de nálunk elég műtét ellenes volt, és nem csak azért mert Lili még kicsi. Azt mondta, hogy ő csak akkor venné ki, ha az orrmandulája miatt állandóan beteg lenne, gyógyszeren élne..., de addig nem.
Kobudo,
részvétem... számvitel

Én úgy vártam anno, hogy leszigorlatozzak belőle és el is felejthessem.
Virág,
Én pont szerdán mutattam meg Lili bőrét a dokinak, mert nagyon száraz, és több helyen piros sebek keletkeztek rajta. Adott rá kenőcsöt, és két nap alatt nagyon szépen elmúltak, és azt mondta, hogy testápolózzuk. Ez az allergia dolog érdekes, kicsit elgondolkodtatott, mert ugye Lili már sokat volt megfázva (bár a pempers.hu-n olvastam, hogy egy egészséges gyerek minimum 6-szor megfázik egy éves koráig), ilyen a bőre, és ugye a hasmenése-fogyása miatt ő ételallergiára gyanakodott.
Amúgy szerintem semmi különös nem volt, fogzani biztos fogzik Lili, de valami nagyon lassan, még mindig semmi (és az a kettő is ami kint van, elég picuri szerintem), na meg rájöttünk, hogy ha csak napi 4-szer kap enni, olyan 5-6 órás időközönként, akkor rendesen eszik, ha 3-4 óránként, akkor meg tiltakozik a kaja ellen.
Syg,
ez a kiskonyhásdi aranyos.... most három napig együtt voltam azzal a kislánnyal, akit egyszer meséltem, hogy az anyukája elég férfias, és próbálta a lányát is terelgetni ezirányba, na most a három nap alatt venni kellett neki egy barbie-s sapkát, az áruházakban felpróbálta a táskákat, kinézett csinos fehérneműket,
és mindemellé még olyan kis bestia már most tudat alatt, hogy 10 év múlva annyi lesz az összes pasinak