Sziasztok Lanyok,
Most jottem a vedonenitol. Egy orat beszelgettunk. jol kifaggattam, hogy milyen gyakran jon majd, ha megszuletett a baba. O hetente, a doki pedig kethetente ket honapos koraig...
A babocanak a szivhangjat alig tudtuk megnezni, mert az en szivveresem is belehallatszott (allitolag egy aorta)...de vegul csak sikerult...es minden rendben kop-kop-kop. Es a vedono kitapogatta a babat (mondtam neki, hogy szerintem visszafordult ulotartasba), de szerinte a popsijat erzem felul. de egy het mulva ugyis megyek UH-ra.
...viszont a reggelem eleg rosszul indult...
...gondoltam egy delelott elintezek mindent (dokitol receptek, igazolas, terhesrendeles, vedono)...na most az autom kereke a valtozatossag kedveert megint lapos volt. (azt hiszem gumicsere lesz belole, mert tul gyakran leereszt)...szoval vegulis csak a vedonohoz mentem el, mert o itt van a kozelben...viszont jolesett egy kis seta
Alvas...en is nagyon rosszul alszom. Ejjelente legalabb ketszer felkelek, mert eg a gyomrom. Olyankor tej, turorudi, joghurt figyel be a pocimba...persze utana mar nehezen alszom vissza...
Miszike,
Gratula a kislanyhoz

Es mi lesz a neve? Majd lehet, hogy mi is elnezunk a Baross utcai bababoltba. Mi is a pontos cime?
Gomboc,
Neked is gratula a kisfiuhoz

Irigyellek, hogy meg voltal elegedve a 3D UH-val.
Norkini,
Nagyon boldog 25. szulinapot kivanok
Szilcsike,
Most mar nemsokara a kezedben foghatod a babadat

Hajra

A festegetes biztos jot tesz. Biztos azert nem jon meg ki a baba, mert tudja, hogy meg az O szobajat kell festegetni
Buksicica,
huuu...a babad aztan jo koran kezdi jelezni, hogy O is ott van
PIldi,
A noverem is azt a kismama vitamint keresi, majd rakerdezek, hogy talalt -e. De ugy remlik, hogy egy-ket patikaban szolt, hogy tegyenek neki felre, ha jon.
Szilcsike,
Neked is boldog szulinapot...majdnem egyszerre a a babocaval
Beus,
Udv kurunkben

Jo pocakosodast

EKG-ra a veszelyeztetettseg kiszurese miatt van szukseg. Mert sokkal jobban oda kell figyelni arra a kismamara, akinek gond van a szivevel.
Barbara,
Megertem, hogy rossz a kedved. Szerencse, hogy nelunk nincs ilyen a csladban...esetleg a pard nem tud hatni az anyosodra?
...na most hirtelen ennyi,
pusz es jo gombolyodest Mindenkinek,
gomb
32