Sziasztok!!
Furcsa,hogy két napja nem írtam,mindig szoktam.
Üdv az újaknak,most még konkrétan nem tudom,hogy kik azok

,de idővel összerendeződik a kép és tudni fogom,hogy ki kivel van.
VICA!! RÉKÁNAK BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!!!
és segítsetek már,hogy ki közöttünk a RÉKA,mármint felnőtt?
BARIMAMI!
osztozom a parán,már ami a bőröndöt illeti,pedig én már nem először csinálom..tegnap rám is rámtört,hogy gyakorlatilag 2 hálóingnél több nincs összeszedve és mi van,ha korábban szülök...szóval ma rohantam egy kört és a papír WC ülőkétől kezdve az eldobható bugyin át mindent beszereztem. és ma megírom a tervet is,hogy ki vigyáz a Mankára,ha menni kell....
ÉS mikor tegnap,az egyébként bűbáj anyám feltette a kérdést,hogy és a babának mindent összekészítettél már? dobtam egy hátast,hogy még ezt is kell.....
VBEA
Köszi,hogy hiányolsz, az érzés kölcsönös
Tegnap horror napom volt,illetve tegnap előtt is.Tegnap nagybevásárlást csináltam,csak 3 órát tartott...igaz itthoni pakolással együtt,majd főztem egy csöppet,lényeg,hogy mire Tamás hazajött,és fürcsire került sor,szószerint sírtam a derékfájdalmamtól,ami velem ritkán vagy szinte soha nem fordul elő,mert igavonó barom vagyok.
Na,szóval tegapelőtt ez volt,tegnap meg nagytakarítás volt nálunk,oké nem én csináltam,hanem a hölgy,aki jár hozzám rendszeresen és a lánya,de reggel 8-tól du.4ig puceválták a házat és persze nem bírtam leülni,estére zombi lettem.Ráadásul Mandula este lefekvés előtt kezdte hiányolni az apját(aki nem közölte vele,hogy Bécsben marad) és annyira sajnáltam a zokogó gyereket,hogy én is bőgtem.Nem volt hajlandó felmenni a szobájába aludni,hanem a nappaliban kellett várni apát,persze elaludt egy idő után,én meg cipelhettem szegény kicsikét a szobájába..Jaj,mi lesz vele,ha én 5 napig távol leszek?
ja,és mindenképpen kéne találkoznunk szülésig,mert tudni akarom,hogy ki az a lány,aki megtévesztésig hasonlít 10 évvel ezelőtti önmagamhoz:-))
ANDI!!!
Olyan ritkán jársz erre!! Sipi a régi,egyre jobban kedvelem,sokat szoktunk beszélgetni,persze sohasem a szülésről,hanem mindig egyébről..De élvezem,mégha 2 órát kell is rá várnom..
MARCSI!
Miért akarod átszoktatni a kiságyba? Főleg,ha jól elvan a levegőn?
valam ikonkrét cél vezérel,biztos,csak én nem tudom:-))
Kuka téma
Az első gyereknél hülyeségnek tartottam a szagtalan pelenkakukát.ugye erről van szó?
De be kell lássam,okos találmány..miután tudom,hogy milyen bűz terjeng egy idő után a szobában,még akkor is,ha mindig ürítem(főleg meg,ha nem ürítem),mert a műanyag egy idő után beszívja a szagokat.
Szóval mi most veszünk,ugyse kell ezen kívül más,mert gyakorlatilag az egész babaoltot megvettük anno mandulának.
Egyelőre enniy lányok,fáradtka vagyok és dekoncentrál,hullára beparáztam,hogy nemsokára szülni fogok és hogy oldjuk meg a dolgokat...
Jelentkezem még,szép napot!
durca