A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Soproni kismamák

Jó estét!

Szerintem is hamar eltelt a találkozó - és jól emlékszem, hogy nem fényképezett seni?? :oops:
Nagyon jól éreztük magunkat!!
köszönjük!!

Anikó,
mi is járunk babaúszásra, bár sokszor csak kéthetente tudtunk menni, de nekünk is csak jó tapsztalataink vannnak. Vince sohasem fázott meg ennek kapcsán.
Fürdeni sem szeretett, de ott nagyon megszerette és ha nem is egy merülőbajnok, de az egészet nagyon szereti.
Amúgy meg szerintem ez a fajta mozgás nagyon fejleszti őket más téren is.
Nagyon szép Nyuszifülke!!

jó éjt!!

KépKép
KépKép
esztermami

sziasztok

ugye rosszul olvastam, hogy nincsenek képek??? :twisted: :shock: :D

KépKép
viol81

Sziasztok!

Viol!

Jól olvastad! :lol: Sajnos! :evil:
Bevallom én szőke vagyok és elfelejtettem :D
Jocó nem szereti, ha elviszem így, mert elég húzós volt az ára, másik meg nincs.

katus78

Sziasztok.

Katus,hát ez érthető.
Nekünk meg nincs.Úgyhogy a megoldás:mindannyian elmegyünk a Katusékjoz és majd fényképez :lol: :lol: :lol: :lol:

Anikó,Apukám engem máig nyuszifülnek szólít :D

Kép

Kép
hajnus

Sziasztok,

Nyuszifült fejbevágta a front, nem bír felébredni, pedig már kajaidő lenne...

Kriszti, Eszter-én kérdeztem a bébiúszást. Már voltam fent az usziban, mikor terhes voltam megnézni, nagyon élvezték a gyerekek, ezért szeretném én is Kincsővel, csak a hideg tél miatt hezitálok, pont decemberre lesz 3 hónapos. Az hallottam már, hogy a betegségekkel ellenállóbbak a babaúszis gyerekek. Örülök, hogy ilyen pozitív élményeitek vannak, ez biztató.

Katus-én csak szurira jártam egy évig, igazán a doki se foglalkozott velem. (Kincső most jelzett, majd jövök)

Rik-jó lehetett tegnap. Legközelebb én is jöhetek?

Reni- kicsi ez a világ. Majd Kálmánnak elújságolom. Jó kint élni? Nekem szegediként Sopron is különleges, csak úgy átruccani Ausztriába. Voltam már néhányszor külföldön, de én mindig siettem haza, már a határ átlépésekor honvágyam volt mindig. Rossz ez, mert utazni imádnék. Magyarországon is annyi hely van felfedezni, remélem a nyáron már Kincsővel is nekiindulhatunk.

Lányok, lehet a két hónapos babát maxi-cosi hordozóban 4 órás autóútra vinni? Hazamennék anyához Szegedre. Van ilyen tapasztalatotok? Mennyire zökken ki a megszokott hétköznapjaiból a baba? Ha hazajövünk, megváltozik az eddigi rendje, vagy könnyű újra "hazaszoktatni"?

Anikó
quito

Anikó!

Mi viszonylag sűrűn, 2-3 hetente járunk Pécsre, Már 5 naposan is így hoztuk Sopronba, Máté jól bírja az utat, Eleinte végig aludta, most már játszunk, éneklünk stb.......
Tavaly 3 hónaposan vittük haza, és utána nem voltunk kb. 3 hónapot, de akkor is csak az idő miatt.

Kicsit felborult a napi rendje, de hamar belejön, főleg, hogy sokat megyünk, már ismeri a helyet, elalvással nincs gond otthon, éjszakák meg olyanok, mint itt.

Ha hazajövünk, kicsit mindig elkényeztetik a nagyszülők, de hamar át lehet "nevelni".

Szerintem menjetek, neked is jót tesz, ha kicsit hazamehetsz, legalább is nálam így van.

Ez a mi tapasztalatunk, de hát minden baba más.

katus78

Csajok
én nagyon jol éreztem tegnap magam,csak egy baj volt.Kevés volt az idő!!!! :cry: És volt akivel nem is tudtam beszélni!!Katus,Esztermami,majd legközelebb!
Az Anditol(Amica) ezuton is elnézést kérek(bár ahogy látom nem vettétek észre)hogy Csillát irtam a neve helyett. :oops: Bocs!

Aniko
legközelebb mindenképp gyere el!most Te irtad előtte,hogy még nem tudsz ilyen nagy távokat menni a nyuszifüllel.Én azért nem forsziroztam a dolgot! :shock:

Kép tényleg nincs Viol!Nekem nincs is gépem!Vero meg gondolom elfelejtette,igaz Vero??
Vendég

Sziasztok!!!

Szuper lehetett a tali. :lol: :lol: Kár hogy kép nincs.

Szia Anikó, én Erika vagyok, Alíz babám 9 hónapos múlt. Üdv itt.
Ilyen hosszú úton még nem voltunk, mi Győrbe mászkálunk csak haza, de míg kicsi volt jobban bírta.

Nagyon helyesek a babók!!!

Alíznak múlt héten kibújt az alsó 2 foga. :lol:
Már mindenhol feláll, résen kell lennem. :lol:

Szép napot!!!

Erika

Kép
Kép
nercsi

Sziasztok,

le sem merem írni, hogy nekünk van egy kicsi gépünk, csak annyira mindig Tamás használja, hogy eszembe sem jutott, hogy elvigyem. :oops: :oops:
remélem, legközelebbre megjön az eszem. :wink:

Anikó,
a babauszit mi 5 hósan kezdtük, hasonló okok miatt, de tényleg nem fáznak meg.

A hosszú úttal pedig hasonló az élményünk Katusékhoz.
Mi 1 hetesen vittük Vincét először Sopronból Budapestre - nagyon meleg volt, ezért egyszer meg kellett álljunk szopizni, amúgy szinte soha semmi gond nem volt vele. Később sokat jártam vele egyedül Pestre - mostanában is járok - és az az út néha 3,5 óra - főleg, ha Bp-en dugó van - de nagyon jól bírja és régen szinte még jobban ment, mert a lényeg az volt, hogy ne legyen éhes, vagy szomjas.

Vince napirendje iis kicsit borult, de kb. 2 napra csak. Hs otthon is meg tudjátok teremteni a hasonló körülményeket - pl. nálunk a nagyszülőknél van egy-egy járóka, amiben a kezdettől fogva alszik is - vettünk beléjük + matracot, és természetesne mindenhol megköveteltük a napirend betartását...
Neked is segítség, ha egy kicsit otthon lehetsz szerintem is.
Legalábbis én most már a szsabdsaágot élvezem ilyenkor - esténként barátokkal találkozom - miután Vince elaludt, stb.

Bocsánat, kicsit hosszú lettem.

KépKép
KépKép
esztermami

sziasztok

katus,
nem fogjuk ám a szőkeségedre ám a gép-elfelejtést, látod, más sem vitt! na jó, elhiszem, hogy találkoztatok, bár nincs tárgyi bizonyíték... :lol:

anikó,
mi nem voltunk dorkával ilyen nagyon hosszú úton, nemtom mennyire fogja kizökkenteni kincsőt az utazás. ahogy katus is írta, minden babánál más. hopgy nálatok milyen lesz? indulandusz, útra fel, nézzétek meg! :lol: :wink:

én csibe vagyok még mindig ha ősöknek ez jut eszébe... :D

rik,
az az igazság, nekem egyből feltűnt, hogy csilla "is ott volt" a talin. eszembe jutott, hogy még mindig sopronban lennének?? aztán gondoltam nem kérdezem meg, mert tök ciki, hogy elfelejtettem, hogy mikor mennek haza. de ezek szerint már otthon vannak és a csilla az andi! :D :wink:

erika,
katustól már "hallottam" hogy milyen ügyes alíz!! :) gratula! a fogakhoz is! :)
én épp tegnap vettem észre, hogy alul, ahol fel volt kicsit púposodva az alsó kettő helye, most mintha a bal oldali kicsit fehérebb lenne. megfogtam, érzek is vmit, de nemtom ez az-e. majd telnek a napok-hetek, aztán kiderül! :)
jól szigetelnek az új ablakok? :wink:

KépKép
viol81

nemtom mi lelte ezt a kislányt ma, de már másodszorra magától aludt el. a délelőtti is úgy volt, hogy letettem az ágyba, pakolt kicsit, rendezkedett és egy hang nélkül elszunyált. most megint. :shock:
délelőtt viszonylag normális pózban, hosszában, de kicsit átlósan. most tök egyenesen, hosszában van, csak épp a másik oldalon van a feje. a lábánál. oda szoktam felhajtani a takaróját, mert amíg küzd, magára szokta húzni, ezért inkább oda fel szoktam tűrni, és csak utána betakarni. most meg rajt fekszik. nem bizti, hogy kibányászom alóla, inkább betakarom másik takaróval.

KépKép
viol81

Sziasztok!Én is jól éreztem magam!Virág is mivel egész este apának mondta,hogy mennyi helyes kis baba volt :P Fényképezőnk van ,csak sajnos itthon maradt :?
Ma kicsit szarul vagyok.Hajnali 4-től fent vagyok ,arra ébredtem,hogy alhasi fájdalmaim vannak.Hát nem tudom mi ez,ha nem múlik elmegyek dokihoz.

KépKép
kola2

Aniko!

En 2.5 honapos gyerekkel Kanadabol mentem haza Sopronba egyedul, ugyhogy ne feljetek. Ekkor gyerekkel a legkonnyebb utazni, es kocsival meg lehet allni pihenokre stb. Ilyen pici korban meg az atallas sem olyan nagy gond, ha te ott vagy vele minden rendben van.
Nekem most itt ordit a fulembe a Balint, ugyhogy csak ennyit akartam irni, majd jovok kesobb.

Kép
Kép
agi

Rik!Nincs véletlenül egy fiú tesód?
kola2

Zsani,
húú, ha nem múlik, tényleg menj ám doktor bácsihoz!
Most mi a helyzet?

KépKép
viol81

Zsani, biztosan nyúlnak a szalagok. Vigyázz magadra! :D

Rik, mindenre hallgatok, biztosan Csilla is örült, hogy ott volt :lol: :lol: :lol:
Annyi jutott eszembe a házzal kapcsolatban, hogy igaz nem nagy a különbség a ház javára , de ha azt a plusz 6-ot is kölcsönből kell állni akkor már gáz. Na mi ennél többet nem tudunk megugrani. Meg a rezsi is jelentősen megnövekedne, ezért döntöttünk emellett a lakás mellett. "Ha nagy leszek" akkor majd kertesbe!!!!!!!!!!!! :lol: :wink:

Lányok, télen nem csak Mikulás lesz ám a Főtéren, hanem vásár és Betlehem is, tavaly voltak igazi állatok, biztosan érdekes lesz az elsőbabás ideköltözötteknek és sétálhatunk is, olyankor szép a város!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
amica

Andi,
már én is megnéztem Sopron honlapján a programoknál, hogy lesz a Fő téren adventi progi, vásár, stb. Lehet, hogy vmelyik nap mi is kimegyünk. Legalábbis szeretnék. :P

KépKép
viol81

Na, most megint meg akartam nézni, de nem találom... pedig múltkor egy csomó mindent írtak, hogy mi lesz a Fő téren, milyen kirakodók, mikor jön a Mikulás, stb. Most meg nem látom... :? :(

KépKép
viol81

sziasztok csajok!

Amica:mikor kezdödik a vásár?nem tudod véletlenül?
azt ne tudjátok hogy Fertödön a kastélynál lesz e?mert ugy tudom szokott lenni de nem biztos! :lol:

Katus:azert nem tudtam menni mert apa dolizik és buszal nem igazán tudunk bemenni -mert annyira ismerem sopront mint pestet-semennyire :(
pedig már nagyon jo lenne talizni mindenkivel!

Köszönöm mindenkinek a fürcsis hozzászolásokat. :lol:

Zsani:hogy vagy?????

KépKép
KépKép
beus22

Cajok egy fontos kérdés!!!

Ma a Bencén megjelentek kiütések.Újabb kaját nem kapott már régóta,se mosószer nem változott.Viszont kedden mikor a dr néninél voltunk azt mondta kicsit melegnek érzi,de lehet,hogy csak kimelegedett.Előtte hétvégén mi is így voltunk vele,gyanús volt,de annyira nem,hogy kinozzuk a hőmérőzéssel.Így utólag már bánom.Lehet ez a 3 napos láz?Tapasztalt anyukák válaszát várom :D

Andi,én már nagyon várom,biztos megyünk,Istinek is mondtam.Jó volna találkozni,hogy beszélgetni is tudjunk :wink:

Kép

Kép
hajnus

Viol!Köszi megvagyok.Felhívtam a dokit azt mondta ha nem múlik holnap látni akar.Ha meg nagyon fáj irány a kórház.hát remélem nem lesz semmi baj.

KépKép
kola2

Amica!Tavaly Virinek nagyon tetszett a Fő tér-en karácsony elött :P Voltak bárányok is nagyon aranyosak voltak :P Betlehem is szép volt.

KépKép
kola2

Sziasztok!

Rik-nem azért írtam,tényleg nem is tudtam volna most menni babakocsival. Ezek a szopik közötti 2,5-3 órák nagyon rövidek. Remélem, a következő talira elmehetek Kincsővel (tudok úgy szervezni), picit magányos lettem a babával itthon. Tegnap a babamasszázst tanultunk a kórházban. Aranyos helyzet volt: először sírni kezdett a 7,5 hónapos baba, aztán a 4 hónapos, ekkor már Kincső is elgondolkodott, és rövid tétovázás után ő is bekapcsolódott. De a hangulat jó volt, várom a pénteket az új foglalkozással. Kaptunk útmutatót is a lábmasszírozásról, este megcsináltam: Nyuszifül roppant élvezte a fürcsi után, végig gügyögött, mosolygott, igazi kisangyal volt.

Amióta a Fő téren és Fertődön van karácsonyi vásár mindig kint voltunk,imádom azt a hangulatot. Jó, hogy Sopronban is van ilyen. Már várom a karácsonyt, Kincső akkor már több mint 3 hónapos lesz-kíváncsi leszek, hogyan fogadja az ünnepet, a csillogó fát.

Zsani: Vigyázz magadra!!!

Köszönöm az utazásos tanácsokat, mindenképpen belevágunk, aztán kiderül. Előtte felhozom az utazóágyat a garázsból és altatom benne, hogy ne legyen neki meglepetés rögtön, úgyis idegen lesz körülötte minden. (Csak csöppet vagyok parázos anya ám...És jövő héten kapja az oltást. Jaj...)

Hajnus-én még mai napig nem mertem lázat mérni Kincsőnél. Háromnapos láz (Dr. Spock): gyakori fertőző betegség, 1-3 éves kor között fordul elő, 3-4 napon keresztüli magas láz, majd hirtelen leesik a láz és kiütések jelennek meg, nincs szövődmény. " A háromnapos lázat a kiütés megjelenésig nem szokták felismerni, ekkorra viszont a gyereknek már le is megy a láza és meggyógyult. A betegséget a herpeszvírus VI-os vagy VII-es altípusa okozza."

Anikó
quito

Ez a múlt héten készült rólunk:

Kép
quito

sziasztok cajok!

igen,én is jól éreztem magam veletek :wink: .rik,én csak most olvastam,de rögtön feltűnt,de végülis a három gyere a lényeg,mindegy hogy andi,vagy csilla :lol: :lol: :lol:

jajjjjj,fáj a szívem a fő téri nyüzsi miatt!!!!andiékkal nagyon sokszor mentünk,mikulásoztunk is ott többször.meg a múzeumban is van betlehem(erdészeti?,jó emlékszem?),azis nagyon szép szokott lenni.

képzeljétek,ma rendőrségen voltam.tegnap kaptam egy idézést a IX.kerületbe :shock: (mi a XIX.-ben lakunk).nagyon betojtam,mi lehet,miért kaptam,tudtommal semmi csúnyát nem csináltam.fel is hívtam gyorsan,kiderült a kerekek miatt kell menni,de telefonban nem mondhat semmit.na ma elmentem(hétfőn kellett volna,de áttettük mára),kiderült ott a IX kerben keréktolvajokat tettenértek rendőrbácsik,ők meg bevallották,hogy itt is csináltak bulit,a nyomozó megkereste az itteni rendőrséget,ők meg visszaírtak engem,hogy tettem feljelentést.így jöttem a képbe.szóval úgy néz ki,hogy a tolvajok megvannak,de az még kérdés,hogy hova tették a kerekeket,elmondják-e,de így rájuk lehet a kártérítést verni(remélem lesz vagy kerekünk,vagy pénzünk).szóval elég pancserek(eztmondta a nyomozó néni),merthogy bevallottak többet is,nem csak azt,amin épp akkor dolgoztak.meg még egy X.kerületit is,de ott nem tett feljelentést senki ilyen ügyben,így csak a mi kerekünket kell előadniuk.amennyire betojtam az idézés láttán,ma annyira bizakodó lettem.jó lenne,ha jól végződne a dolog(gondolom,ha a mi kárunkat megtérítik,akkor biztos kisebb büntit kapnak).de a jövő héten megy be a nyomozó néni hozzájuk,megpróbálja őket puhítani,rábeszélni a vallomásra.és majd értesít.szóval talán.....
bocsi,kicsit hosszú lett,de nem tudok másra gondolni,csak erre a jó hírre.és gondoltam megosztom veletek,jó tudni,hogy vannak még csodák,lehet még az igazságszolgáltatásban bízni,hinni.

és még egy jó hír(nem,,,,terhes nem vagyok :wink: ),hétvégére hazamegyünk miskolcra.igaz csak péntek este,szombat,vasárnap du meg már jövünk is,de anyukámmal,tesómékkal találkozunk,meg régi barátokkal.úgyhogy lehet,már csak jövő héten jövök,addig is mindenkinek minden jó kívánok,jó hétvégét!

eszter
hiányzol!hétvégén írj,pótold be ezt a kihagyott hosszú időt

zsanett
vigyázz magatokra!!!pihi,nyugi

anikó
nagyon szépek vagytok,olyan "festői"a beállítás

erről jut eszembe,ma láttam a metrón hirdetést,hogy van gogh kiállítás lesz,annnnyyyyira szeretném megnézni

pá mindenkinek

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Sziasztok!

Anikó,
nagyon szépek vagytok!

Hajnus,
sajnos én erről nem tudok semmit - eddig nem is hallottam róla :roll:

Andi, Hajnus,
tavaly mi is voltunk a karácsoniy vásáron és egy bódéban valami kis faluból gyógynövényesek voltak, akik mézbe kever gyógyfüveket árusítottak. Egész télen megúszuk vele a párommal a megfázást!! Örülnék, ha idén is jönnének - ajándékba is adtam és nagy sikere volt- persze ehhez sueretni kell a mézet!

A bárányokat nem láttam, csak aara emlékszem, hogy Vince mindig nagyon jó ízűen aludt a babakocsiban - már majdnem 4 hónapos volt.. :P

Erika,
nagyon helyes Alíz!

Viol,
szerintem ma valami front vagy én nem tudom mi lehetett, de Vince is aludt egyben 3 órát és már most is legalább 10 perce alszik.

KépKép
KépKép
esztermami

Sziasztok!
Ma a Petra totál lefoglal,nagyon anyás!
Hajni
bocsi nem tudtam feljönni,ebéd közbe irtam ide,de aztán kikapcsoltam,mert Petrancs kicsit zizi.Szerintem időváltozás lesz.
Háta kiütésekhez nem tok mit szolni.Doki mit mondott pontosan???
Azota jol van,láz ,pöttyök?

Zsani
nagyon megijesztettél hirtelen,de aztán beugrott hogy a méhszalagok miatt érezheted a fájdogálást!
Ugye nincs semmi azota????
Igen fiutesom van,Bátyám,Harkára nősült,Péter.Teljesen ellentétem,magasabb és szőkésbarna. :lol:

Andi,Csilla
igen a 3 gyerek zavart be!! :oops: Andi a 6 milla törlesztése igen szerintem is sok,tehát jo döntés volt.Bár én arra is gondoltam,hogy veni egy olcso telket,és arra huzni egy könnyűszerkezetest,az nem sok,és mégis családi ház lenne....Mi még ezt is számitásba vesszük!!!Neked viszont jo a közelsége a városnak!Ez egy jo szempont! :wink:

Aniko
mindenképp gyere majd az adventis talira!!!!!Nagyon meghitt a feltett képetek!!!!Az jutott eszembe a képről:Kincső a kincsem. :lol:

na lépek altatni,majd holnap irok,mert tuti kifelejtettem valamit!!!!
jo éjt!!
Vendég

Csilla,

klassz, hogy megvannak a keréktolvajok, bár szerintem ez nem a rendőrség nagy tette, hanem tényleg bénák lehettek.

Erről jut eszembe egy történet a gyerekkoromból a sárga tengeralattjárónkról, ami egy lada volt és egyszer ellopták a házunk elől. Persze ez isszonyú nagy katasztrófa volt akkoriban, az is csoda volt, hogy autónk volt... szóval 3 hónap múlva egyszer csak telefonált a rendőrség, hogy megvan az autó - de csak azért találták meg, mert egy raktár bejárata elé álltak meg vele a tolvajok, amikor kifogyott belőle a benzin és otthagyták. Valószínűleg valami suhancok lehettek!! De tényleg csodaként éltük meg, hogy meglett és utána még évekig használtuk... nagyon szerettem azt az autót. A mai napig emlékszem az üléshuzatra és a hosszú útjainkra a szüleimmel, amiket sokszor családilag végigénekeltük. Remélem, az én gyerekeimmel lesz ilyenekre alkalmam.

ELnézést az anekdotázásért.

KépKép
KépKép
esztermami

Rik!Az iwiwen az ismeröseid közt van?nekem is :) Most csak kicsit néha fáj.

KépKép
kola2

Anikó!Szépek vagytok!

KépKép
kola2

Csilla! Jó utat!!!!!!!!!!!!! :wink:
Zoli is indul megint két napra, csak szombaton jön haza...
Olyan jók voltak a régi séták :roll:
Gumikat!!!!!!!!!!!!!!

Rik, a könnyűszerkezetest is végiggondoltunk, mi legszívesebben faházat építenénk, rönkházat (az nem is olcsó...), de lezavarni egy építkezést csak esténként hazajáró férjjel és 3 kicsi gyerekkel nálunk megint nem megy.

Képzeljétek, ma voltunk csípőn, kölyök már terpeszpelusban feszít az ágyban... 6hétre kell és torna, majd utána kontroll. Kicsit kötöttebb a bal csípője, de lehet, hogy ma már írtam is.

Az erdészeti múzeumban szokott lenni a szép betlehem!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
amica

Jó estét!

Rik,semmi gond,én sem voltam.Bence is tiszta dilis volt ma.Egyébként jól van,nincs láza.Kiütés a hasán,hátán,kicsit a karján.Majd még eldöntöm mi legyen.Doki csak a tanácsadáson megjegyezte,hogy mintha kicsit meleg lenne.Aztán a homlokával :!: megállapította,hogy talán nem,biztos kimelegedett.Na mindegy,majd meglátjuk...
Ma milyen játékot dobtál ki? :wink:

Anikó,köszi az infót.Nagyon helyesek vagytok a képen.A fiam is mondta,hogy Anya,milyen aranyos picike baba!

Most megyek és megnézem az idióta Annácskát.Röhögök egy jót!Jó éjszakát!

Kép

Kép
hajnus

Ja,képzeljétek Isti este az osztályfőnökével msn-ezett.Elgondolkodtam,hogy mennyit változott a világ az én gyerekkorom óta...

Kép

Kép
hajnus

Zsani,te honnan ismered a Baumgartner Terit?Isti osztálytársának(barátjának) az anyja. :D

na most már tényleg megyek.

Kép

Kép
hajnus

Andi,
nekünk is volt terpeszpelus, már nem tudom meddig használtuk, de nagyon jót tett és soha semmi baja nem volt vele - csak csodáltam érte, hogy nem balhézik miatta.

Jó éjt mindenkinek!

KépKép
KépKép
esztermami

Andi
nekem is mindegyik kölöknél volt abdukcios betét.A nagynál 4(!)honapig kellett alkalmazni,mert nagyon lazák voltak a csipői.Semmi gonodot nem okozott,sőt!!!10 honaposan járt mindkettő!!!!! :wink: :lol:

Hajni
tegnap ne dobtam ki semmit( :lol: ),de voltam egy csajnál a gyerkőcökkel. Ott összepakoltam a sok kib.... kockát(mert egyfolytában elestek bennt a gyerekek)és feltettem a szekrény tetejére nála.Én is akarok venni neki kockát,na de nem ennnyit!!!!!A gyerekek ennyivel nem tudnak mit kezdeni!!! :?
Aprocska nem volt lázas az éjjel?? :roll:

Zsani
na akkor bizti az!!!!
A bátyámat honnan ismered?
Anett révén?
Kifaggatom tesomat ugyis jön vasárnap pereputtyal!

Mi van ma a babavonalzokkal?????
Vendég

Jó reggelt!

Nem volt láz,sőt a pöttyök is eltűntek! :shock: Rik,jöhetnél hozzánk is,azt hiszem lenne mit pakolnod! :lol: :lol:

Kép

Kép
hajnus

pks,megbeszéljük!!!! :lol:
Akkor nagyobb volt az ijedelem...(hála az égnek...)
Vendég

pks=oks
Petra az asztalon áll,nem lehhet iiiigy irni :!:
Vendég

Na hali mindenkinek!!

quito!Én is üdv köztünk nem bánod meg,hogy csatlakoztál.
Én Nagykanizsán élek 6-éve előtte 21-évet Sopiba!Imádom a várost,de a sors és a szerelem és alila köd úgy hozta,hogy itt kötöttem ki!Nekem van egy 17-hós kisfiam Levente(Husi)és már rajt vagyunk a kistesó projekten! :lol:
Nagyon szép a kislányod gratula hozzá! :lol: :lol:

rik!Hú biztos tök szuper lesz a tali holnap aztán rendesen rúgd ám ki a ház falát!! :D :D :D

Mira!Nagyon jó ez a kis könyv okos emberke volt akinek kipattant a kis okosából!! :D
Én is imádtam szoptatni,de sajna Levi 10-hósan lemondott róla!!
ezek a pindurok már csak ilyenek!!

ági!Biztos már számolod a heteket,hogy anyudék menjen!!Mikor mennek nyugdíjba?Igen én közel vagyok ez a jó benne ki is használom az időt,mert aztán ha majd egyszer beindul a munka valamikor akkor vége ennek a sok hazaruccanásnak!! :( :(

kola!Mész dokihoz?Anyám nem semmi ez a faszi!Utálom az újságírókat mindegyik pofátlan,paraszt,tuskó!!

beus!Én majd végig fürödtem langyi vízben,mert én is hallottam a melegvízről!!Apának jobbulást!! :)

szemizo!Jó utat nektek haza és vigyázzatok az úton és érezzétek nagyon jól magatokat!!

Viol!Tényleg mint egy kis hörcsög! :lol: :lol: Édes pofa ez a Dorka! :lol: :lol: :lol: Megrendelted már a játékot?

Reni!Mennyit változik Lara képről képre!! :shock: :shock:
És ő kislány kié???
De jó lesz neked anyudékkal!! :lol:

A talin nagyon éreztem magam aranyosak voltak a babók mint mindíg!!Csak nekem is az a szívfájdalmam mint már valaki írta,hogy gyerek mellett igazán nem lehet beszélgetni,mert rohanni kell utánnuk.De talán majd valamikor csak össze jön egy mamatalálkozó!! :lol: :lol: Fincsi bor és kaja társaságában!! :lol: :lol:

Jujj képzeljétek este mentünk a Tescoba bevásárolni és le volt zárva az út baleset miatt pont ott kanyarodtunk el előtte és láttam,hogy egy montenbájk van az út mellett a fűbe és viszik a fekete zacskót és a tepsit.Olyan rossz érzés fogott el,hogy hihetetlen,mert szerintem egy fiatal valaki lehetett! :cry: :cry:
Vendég

Sziasztok!

Köszi, Kincső tényleg a kincsünk. Ma éjjel remek baba volt, 9-kor letettem aludni, és csak 3-kor ébredt, hogy éhes, evés után pedig visszaaludt. Aztán 6-kor kelt, de ez nem gond, mert nekem évek óta az az ébredési időm. Imádom, hogy éjszaka ilyen drága együttműködő Nyuszifül, hál istennek két hetes kora óta csak ritkán borítja fel ezt a menetrendet. Ilyenkor azt se bánom, hogy nappal szinte semmit se alszik.

Csilla- tök jó, hogy meglesznek a kerekek!

Hajnus-örülök, hogy minden oké Bencével.

Amica- a rönkház nekem is álmom. Mikor Pécsre jártunk az út mellett az egyik település szélén sok faház állt, mindig elábrándoztunk Kálmánnal, milyen jó lenne ilyenben lakni...Kincsővel jó lenne legalább egy erkély, mikor sétálunk,úgy élvezi a levegőt és jókat alszik.

Anikó
quito

sziasztok

gyors bekukk, eddig takarítottam, dorka aludt, de már nyöszörög, pár percem van

azt hiszem idén is lesz vásár fertődön, ha lesz, megyünk. sztem lesz, miért ne lenne? :)

csilla,
a kis pitiáner pancserek! de legalább megvannak, ritka, hogy előkerül a tolvaj ilyen - a rendőrök számára - piszlicsáré ügyekben. remélem meglesznek vagy a kerekek, vagy a mani!!

eszter,
nagyon jó volt a kis történet a ladáról! :) nekünk trabink volt, azzal is sokat mentük a családdal. még sopronban laktunk, de apu sokat járt ide hegykőre horgászni. ő amúgy itt született. szóval volt olyan, hogy felpakoltuk a családot, sátor, szalonnaszütés, és itt éjszakáztunk a tóparton. még gyerekek voltunk, tök nagy élmény. aztán nekünk alvás, apunak meg éjjeli peca! :)

andi,
huhh, terpeszpelus. csak nem olyan rettentő, nem? :roll: ágnes baba hogy viseli?

nekem is lesz ám osztálytalim, 25-én! :) már sík ideg vagyok, hogy fog dorka megmaradni az apjával. ami még nem is gond, mert megvannak, csak az elalvás!! dorka általában cicin alszik el, nekem meg már 7-re mennem kell, szóval akkor, amikor aludna, már nem leszek itthon...

gabó,
még aznap, amikor megjött a leveled, fel is adtam a gyűjtőlapot! :9 gyors voltam, mint állat! :) köszönöm! már én is gyűjtöm andinak, és még a tiédből is maradt!
a baleset durva...
én egyszer itt, hegykőn láttam ilyet, kint a fürdőn. rohan be a recepcióra az úszómester, hogy hívjam a mentőt, egy pasi rosszul lett az úszómedencében, úgy kellett kihozni. aztán megjött a mentő, újraélesztették... ott csinálta egy mentős... szar látvány volt. végül nem sikerült megmenteni, jött a zsák, meg a halottas kocsi vagy mi, mert ugye mentő nem visz halottat. na, durva volt.

hopp, megyek, mert totál fent van, és engem akar! :lol: :shock:

KépKép
viol81

És mit is kértél neki? :)
Ja ezek durva dolgok nem lennék mentős!! :? :? :?
Vendég

Rik:RÉKÁDNAK NAGYON NAGYON NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KIVÁNUNK!!!!! :lol:

Kriszta:nagyon helyesek a gyerköcök az ujságban :lol: :lol:

Gabo:jo ujra olvasni :lol: szörnyü lehetett a baleset vagyis amit ti láttatok belöle :(

KépKép
KépKép
beus22

Beus!Köszi!

Réka!Isten éltessen a neved napján!!
Vendég

Boldog Névnapot Rékának! :)

Kép

Gabó,
a neve egészen pontosan Zenélő Csodamasina! :) Tele van ilyen nyomogatható zenélő izékkel, van tolókarja, amivel fel is lehet állítani ( :wink: ), és tologathatja, ha már tudja.

KépKép
viol81

NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT RÉKA!!!!

Kép

Kép
hajnus

Jujj az tök jó tudom milyen!!Biztos élvezni fogja! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Boldog névnapot Réka!!

Kép

Beus! Hogy Te milyen szemfüles vagy! :lol:
Igen, a gyerköceim képe bent van a mai Kisalföldben mert a nagypapi 60 éves és ezzel gratuláltak. :wink:

KépKép
KépKép
mirama

Oh, nekünk nem jár Kisalföld, én nem láttam... Melyik rovatban van?
Nagypapinak Boldog Szülinapot, és még sok-sok erőben, egészségben eltelt évet a gyerekekkel, unokákkal, családdal! :)

Kriszti,
te apud, vagy párodé?

KépKép
viol81

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: