sziasztok cajok!
igen,én is jól éreztem magam veletek

.rik,én csak most olvastam,de rögtön feltűnt,de végülis a három gyere a lényeg,mindegy hogy andi,vagy csilla
jajjjjj,fáj a szívem a fő téri nyüzsi miatt!!!!andiékkal nagyon sokszor mentünk,mikulásoztunk is ott többször.meg a múzeumban is van betlehem(erdészeti?,jó emlékszem?),azis nagyon szép szokott lenni.
képzeljétek,ma rendőrségen voltam.tegnap kaptam egy idézést a IX.kerületbe

(mi a XIX.-ben lakunk).nagyon betojtam,mi lehet,miért kaptam,tudtommal semmi csúnyát nem csináltam.fel is hívtam gyorsan,kiderült a kerekek miatt kell menni,de telefonban nem mondhat semmit.na ma elmentem(hétfőn kellett volna,de áttettük mára),kiderült ott a IX kerben keréktolvajokat tettenértek rendőrbácsik,ők meg bevallották,hogy itt is csináltak bulit,a nyomozó megkereste az itteni rendőrséget,ők meg visszaírtak engem,hogy tettem feljelentést.így jöttem a képbe.szóval úgy néz ki,hogy a tolvajok megvannak,de az még kérdés,hogy hova tették a kerekeket,elmondják-e,de így rájuk lehet a kártérítést verni(remélem lesz vagy kerekünk,vagy pénzünk).szóval elég pancserek(eztmondta a nyomozó néni),merthogy bevallottak többet is,nem csak azt,amin épp akkor dolgoztak.meg még egy X.kerületit is,de ott nem tett feljelentést senki ilyen ügyben,így csak a mi kerekünket kell előadniuk.amennyire betojtam az idézés láttán,ma annyira bizakodó lettem.jó lenne,ha jól végződne a dolog(gondolom,ha a mi kárunkat megtérítik,akkor biztos kisebb büntit kapnak).de a jövő héten megy be a nyomozó néni hozzájuk,megpróbálja őket puhítani,rábeszélni a vallomásra.és majd értesít.szóval talán.....
bocsi,kicsit hosszú lett,de nem tudok másra gondolni,csak erre a jó hírre.és gondoltam megosztom veletek,jó tudni,hogy vannak még csodák,lehet még az igazságszolgáltatásban bízni,hinni.
és még egy jó hír(nem,,,,terhes nem vagyok

),hétvégére hazamegyünk miskolcra.igaz csak péntek este,szombat,vasárnap du meg már jövünk is,de anyukámmal,tesómékkal találkozunk,meg régi barátokkal.úgyhogy lehet,már csak jövő héten jövök,addig is mindenkinek minden jó kívánok,jó hétvégét!
eszter
hiányzol!hétvégén írj,pótold be ezt a kihagyott hosszú időt
zsanett
vigyázz magatokra!!!pihi,nyugi
anikó
nagyon szépek vagytok,olyan "festői"a beállítás
erről jut eszembe,ma láttam a metrón hirdetést,hogy van gogh kiállítás lesz,annnnyyyyira szeretném megnézni
pá mindenkinek