Sziasztok!
Boszit
Anyukád azért mondta szerintem, mert az ő felfogásuk szerint, amig nem telik le a három hónap, addig semmi sem biztos! Persze ez ma már másképp van! És az sem mindegy, hogy nem tudja a folyamatot amin végig kellett mennetek! Anyósom csak 2 hónapja örül igazán, addig, nem nagyon foglalkozott a gondolottal, a párom nagyija meg közölte amíg nem mozog, addig ne is foglalkozzak vele. Első reakcióm az volt mint neked!!!!!!
Biztos lehetsz benne, hogy minden rendben lesz! Vigyázz magatokra, de ne zárkóz a lakásba, éld az életed kényelmesen. Életem páratlanja mindig azt mondta, hogy ha bajnak kell lennie, akkor úgysem tudok mit tenni! Az a lényeg, hogy magadat ne tud hibáztatni!
Beber
Én 2*1 MagneB6-ot szedek a terhesség eleje óta! Egyszer kb egy hétig nem szedtem, és éjszaka begörcsölt a vádlim, de vagy egy percig. A páromat keltettem fel, hogy segítsen, mert már sírtam! A MagneB6 ennek megelőzésére is szolgál! Túladagolni tudomásom szerint nem lehet, és az ára se húzos, és mellette voksolok!
Bbeti
Elküldöm ezt az üzit, és megnézem a privimet! Persze, hogy írok, ha megszületett!!! Én is elküldöm a számom!
Rolandnak fogják hívni, mint az apját
Dolgozom, egészen november végéig! Egyébként Apa miatt kelünk 4-kor, de hát akkor már nem szeretek visszafeküdni, mert tuti elalszok! Ilyenkor még nincs itthon. Hazaér levisszük a kutyát, fürdik, vacsizik, és már hip-hop 9 óra. Akkor egy gyors telefon, mert munkába áll az éjszakai depo vezető, ezután jöhet a szunya! Én 8-16-ig dolgozok, plusz a túlóra, ami dátumtól függ! Mostanság az a baj, hogy a sok orvoshoz rohangálást be kell hoznom, így 6 előtt nem nagyon szabadulok, és ez már néha sok! Mindjárt vége, csak 3 hét. Így legalább teljesen elfoglalom magam, míg más hasonló hetekben járó kismamák általában a szülésen gondolkodnak. Nekem erre már nem nagyon marad időm, mert ha van egy kicsi, akkor Babócával beszélgetek, zenét hallgatunk, vagy csak a szobáját nézegetem. A ruháit most hétvégén szeretném kivasalni, már az utolsó adagot mossa a mosógép!
Nekünk még nincs helyettes dokink! Hétfőn du megyünk a Dévaihoz, talán akkor mond valamit! Te milyen orvost kértél? Kérsz a szülésnél EDA-t?
Modrooka
Már csak pár nap a tesztig! Gondolunk Rád!!!!
Pusza mindenkinek!