A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Ági!
Nagyon sajnálom! De kitartás! Van még remény! Még akkor is lehet 2007-s baba!:-)
modrooka

Tegnap csináltam tesztet - negatív lett. Még nem szomorkodom, mert ET után a 11. napon voltam, és az még lehet álnegatív. Szóval én még reménykedem:-)))
modrooka

Na igen Modrooka, nem kellett volna tegnap még az a teszt...ejnyebejnye, most meg vagy dorgálva.
Ági, nagyon sajnálom, ezt úgyis tudod, úgyhgy nem fejtem ki bővebben. Viszont olyan pozitív energia sugárzik belőled, komolyan. Most, hoyg csak ennyit írtál is azt érzem, hoyg nem vagy nagyon nekikeseredve, persze lehet tévedek, mindenesetre nekem nagyon vidám, optimista lánynak tűnsz! Persze, hogy 2007-es baba lesz! :wink:
beber

Beber:-)
OK, Igazad van:-) Viszont most már kicsit lenyugodtam, és újra bírok várni:-))))
modrooka

Igazad van, most egyáltalán nem vagyok magamba zuhanva. Most jön 3 hónap, amit csak magammal fogok foglalkozni. Lefoghyok, stb. aztán meg reménykedek, hogy februárban beleférjek a keretbe.
Ági28

munkahelyről a lyukban csak egy gyors bekukk:

Kagyló, már én sem tudom, hogy mi a manó van! Komolyan. Fogalmam sincs, mikor kerülök/kerülünk sorra. :(

Kismamik, jó hallani, milyen szépen cseperednek a kicsik! :lol:

Gigi, köszi! Nekem is megfordult a fejemben, hogy felhívlak, amikor nagyon magam alatt voltam, de aztán elmaradt, meg a tel.számodat sem tudom:).

Wish, kisemberednek pocisimi!
eper1

Már itthonról:

Modrooka, kösz az üdvözlést! :) A teszt szerintem is korai volt még, lehet, hogy ott lapul a kis csoda!

Más: Képzeljétek, lassan egész szépen olvasnak az elsőseim, olyan megható látni! :lol:
eper1

Szia Eperke!

Este akkor MSn-ezünk, vagy ha gondolod most is beléphetsz oda,és akkor tudunk dumcsizni.
Ági28

sziasztok
Ági
:cry: :cry: :cry: :cry:
Eper
Azt hittem, hogy te már mész is!!! Hogy-hogy nem sikerült neked sem? Mikor kell telefonálnod?

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Ági! :(

Meg tudná kérdezni vki Dévait, hogy nála mennyi egy lombik előkészítéstől beültetésig? Van egy lány egy másik fórumon, akinél már csak a fizetős jöhet szóba. A Kaáliban ez 380.000 és hát ez nem kevés.
Ő még valami WOW-t is szeretne (amit a Kaáliban csináltak), de én ilyenről még nem is hallottam eddig.

loihi

Sziasztok!

Kata megírtam a privit.

Ági
Sajnálom, remélem legközelebb sikerül. :cry: Nekünk 3-ra jött össze, késöbb kérheted, hogy vágják meg a sejthártyát, hogy könnyebben megtapadjon (AHA) , nekem is így sikerült.

Loihi
nekünk pénteken mondta, hogy a Káli és ő is most csökkentettek árakat és olyan 8.000 ft. különbség van a két intézet közt. Ez az összeg persze attól is függ, hogy a lány hogyan reagál mennyivel több gyógyszer kell neki.

Kép
Kép
bbeti

Sziasztok!

Ági
2007-es baba lesz, ezt most már mindenki megmondta, mi is küldjük az energiát!!!!!

Modrooka
Korai volt a teszt! Csodállak, hogy meg merted csinálni! Én az utolsó pillanatig vártam, annyira féltem a csalódástól!

Bbeti
Bocsi, de csak ma jutottam el odáig, hogy benézzek! Én még kétszer megyek előadásra! Mikorra vagy kiírva? és a Kata?
Jövő héten 9-re kaptam időpontot CTG-re, remélem találkozunk!

Pusza, nálunk minden rendben, voltunk CTG-n is.

Kép
übi

Übi
Szia!
Mi voltunk Katával most is, szerintem jövő héten is mennek én nem tudok, mert a párom dolgozik és 70 km-ről nem tudok nélküle bemenni. A rákövetkezőre megyünk. December 16 körülre vagyok kiírva és úgy tudom ő is.
Jövő szerdán megyünk ctg-re 10-re, holnap mutat be D. egy másik orvosnak, ha ő nem tudna jönni.
Tegnap éjjel annyit mozgott a baba, hogy nem tudtam aludni tőle fél 2-ig, már kérdeztem a páromtól, hogy normális? Mint ha harcolt volna valakivel. neked is ennyit mozog este?

Tök jó, hogy ok a ctg. én már nagyon várom meg a flow-t is.

Kép
Kép
bbeti

Ági! Bocsi, de most estem haza, és ráadásul még a régi msn-t sem találom. Nyitottam újat, de nem tudok kapcsolódni. Melyik neveddel vagy fönt?

Kagyló! Nem, hiába beszéltük meg szeptember elején, nem tud már fogadni, mert voltak, akik tőlem is korábban lefoglalták a helyeket. Az a rossz, hogy ezt csak most tudtam meg. Legutóbb azt mondta, hívjam, ha most megjön, akkor elkezdjük az előkészítést. Na, megyek nagy lelkesen, hát akkor tudtam meg, hogy nyista, álmodjak csak, nem lehet...tudom, hogy nem Dévain múlik, mert -ha tehetné- annyit vállalna, amennyire szükség van. De a kormányból elegem van. Pontosabban a megszorító intézkedéseiből. Mindegy, ezen már nem agyalok, így történt, hát így történt. Valami oka biztosan van.
eper1

Jó reggelt kívánok, drága lányok! Csak beköszöntem, megyek dolgozni! :D Akik babáznak, azoknak boldog órákat, akik munkahelyen vannak, jókedvű szorgoskodást kívánok! :lol:
eper1

Bbeti
Mi dec.12-re vagyunk kiírva, remélem Roland betartja a határidőt, bár már szívesen tartanám a kezemben! Apánka pont annyi a szabija, ha Babóca időben érkezik, idén itthon tud maradni velünk!
Nekünk általában nyugodtak az éjszakáink, bár hétfő éjszaka, amikor amúgy is fájt jobb oldalt a pocim, babóca valami népi táncot járhatot!!! Sokat nem aludtam! Amúgy vannak olyan napok, amikor kivételesen sokat mocorog!!! Általában 4 óra felé kelünk, este fél tíz körül fekszünk, így nem nehéz neki a napi háromszor húsz mozgást összehozni, ami persze ált. a duplája :lol: !
Hétvégén meg pihizik, akkor én is később ébredek, 8-9 óra felé, így reggel örülök, ha 6-8 mozgást észlelek!
Azt hiszem ennyire nem kellett volna részleteznem, de ha elkezdem nem tudom abbahagyni!
Hol laktok? Nem nehéz vidékről bejárni? Bár amikor még suliba jártam, a vidéki iskolatársak előbb beértek mint én Bp-en belül!

Mindenkinek szép napot!!!

Pusza

Kép
übi

TEGNAP VOLT OTT EGY LÁNY, AKINEK A 7. LOMBIKJA VOLT, ÉS NEKI HA JÓL EMLÉKSZEM 650 EZERBE KERŰLT EZ.

Eperke a delike28@citromail.hu -val vagyok fenn.
Ági28

Mennyit szedjek a MAgne-B6 ból? Nem görcsölök, de azt mondta a Dévai, hogy attól szedhetem, nem árt. Csak nem kérdeztem mennyit. Úgyhogy beveszek reggelente egyet. Vagy?
beber

beber: valahol azt olvastam, hogy a magnézium csak a második trimesztertől fontos, ott épül be. a görcsök ellen a B6 vitamint szedd be. de ha nem görcsölsz, nem muszály szedned. én nem szedem már két hete :)

Ági: hogy vagy?

csütörtökön megyek védőnénihez, és vizeletet tényleg kell vinni. pedig azt hittem, hogy bbettinél ez csak elővigyázatossát. én az elmúlt egy évben annyi vizeletet és vért adtam, hogy abból már bankot lehetne nyitni :D

Kép

Kép
boszti

Modrooka: teszteltél újra?

Kép

Kép
boszti

Sziasztok!

Még nem:-) Majd csak a 7végén:-))) vagy utánna:-) Ma vagyok ET után a 13. napon:-)
modrooka

Boszti köszike jól vagyok. Csak ma otthoni gondok miatt kicsit szétcsúsztam. de majd rendeződik a dolog.
Ági28

Ági: remélem nem nagy a probléma. Ha tudok valamiben segíteni, szólj!

Modrooka: jól bírod... tünetek vannak?

Nem is mondtam nektek, hogy hétvégén megmondtuk anyáméknak. Apám nagyon örült, azt mondta, hogy ő már ezt tudta :) Viszont anyámon kiakadtam, mikor mondom, hogy kb 1 centis a baba, azt mondta, hogy akkor még nem biztos, hogy megmarad. Gondolhatjátok, mit éreztem. Remélem, hogy csak úgy kicsúszott a száján és nem gondolta komolyan. Ők nem tudják, hogy lombikozunk.

Kép

Kép
boszti

Sziasztok!

Ági!

Neked mondott apánk olyasmit, hogy fel kell iratkoznod jövő évre? Azért kérdem, mert hasonló cipőben járok, mint Te, nekem sem sikerült sajnos :( Múlt héten beszéltem a Dévaival, mert hallottam a rémhíreket és azt mondta, felír vmi ideiglenes listára. De ma még fel kell hívnom, mert tegnap volt bent a minisztériumban megbeszélni és mára majd többet tud mondani. Te tudsz vmit erről?

Puszi

CseKa

Kép
cseka

cseka: a lista létezik, és ha egy picit visszaolvasol, szinte mindenki már listára került, még az is, aki régóta próbálkozik és már nem az első lombikja lesz.
ha tudsz valamit, kérlek oszd meg velünk, mert nagy a bizonytalanság.

Kép

Kép
boszti

cseka nem tudom, én mondtam neki, hogy február, és ő csak annyit mondott, hogy jan 9 után hívjam fel, akkor ad majd időpontot 2-3 hétmúlvára,és akko ha megyek hozzá, akkor megbeszéljük. de remélem felírt még ha ideiglenesen is.

Kérdezzd ki mindenről!
Ági28

Boszti köszi ari vagy, de nem is inkább az én problémám, hanem anyukámé. Csak engem meg bosszant, ha bántják az egyik szerettemet, főleg ha családtag bántja. De köszike, ha valami kell, úgyis írok. :?
Ági28

Ági!
Köszi. Nagyon durva összeg, de ebben gondolom (remélem) már a gyógyszer is benne volt.

loihi

Amint beszéltem vele, megírok mindent, ígérem!

Addig is süssön Rátok a nap!!!

:lol:

Kép
cseka

Köszi cseka várjuk a beszámolót.

loihi igen valószínű benne volt a gyogyó is.
Ági28

Übi
Akkor te közelebb vagy, mint én. Szerintem nekünk is korábban fog jönni, lehet veletek egyidőben. Már néha érzek olyat, hogy megfájdul a derekam és olyan, mint ha meg akarna jönni.
Miért keltek olyan korán? Dolgozol?
Én kb. éjfél 01 körül szoktam elaludni, akkortájt indul be a csajszi, délelőtt elég lusta, inkább du.+este mozog. A 20 mozgás itt is bőven meg szokott lenni. A srácot Rolandnak fogják hívni? Nekünk is az lett volna, ha fiú lenne, így Nikolett lesz.
Megírom priviben a számomat (ha a gép elküldi), és ha szültök megteszed, hogy utánna üzensz? Nagyon kíváncsi vagyok, leszek, hogy, mint lesz nálatok a dolog remélem rendben lesz.
Mi ma reggel voltunk a Jánosban és ott D. bemutatott egy másik dokinak, aki decemberben ott lesz, ha ő nem ér rá. Nektek mutatott be mást? A mi dokink a Molnár László lesz.

Boszti
Ne is gondolj ilyenekre, persze, hogy megmarad, szerintem anyukád csak azért mondta mert nincs tisztában a méretekkel, úgy mint te. Abban az időben még uh sem nagyon volt.

Beber
Nekem 2*2 magne B6-t kellett szednem az elejétől, mostanában kell a 36. hétre abbahagyni. Koraszülés ellen írta fel.

Kép
Kép
bbeti

Hú Boszti, gondolom mit érzel. Azé' mindenhogy gáz szerintem, de távol álljon tőlem, hoyg minősítsem bárki elszólását is, csak azért mertem mert leírtad ide. Én pont ma kérdeztem anyukámtól, hogy ugye, hoyg minden rendben lesz mert olyan sok "csúnyságot" olvasok és ugye 1 éve még azt sem gondoltam, hoyg velem előfordulhat valaha az, hogy lombikkal lehet csak gyerekem. Mint, ahogy most sem tudom elképzelni, hogy bármi baj lehet. És szinte megdorgál, hoyg ilyen baromságra ne is gondoljak, persze, hogy minden rendben lesz. Ő érzi, tudja és kész. És szerintem amit az ember anyukája mond azt elhiszi. Legalábbis engem megnyugtat és biztos vagyok benne, hogy úgy lesz.

Hát Beti, akkor lehet nem szedem a MagneB-t, ez az egy darab feleslegesenek tűnik nekem, aki szedi nagyobb dózisban szedi. Ha esetleg görcsölök beveszek én is 2x2-t, de nincs görcsöm, csak úgy húzódik vagy mit csinál, de ennek még örülök is, mert amikor nem csinál semmit az a bajom :D Mindenképp egy tébolyda ez a terhesség az biztos. Azt hittem, hogy töknyugodt leszek a pozitív tesztemmel. Azt' tessék. Az UH-k után 1 napig vagyok nyugodt. Tehát ha jól összeszámolom kb. 5 nyugodt napon lesz még az életben :)
beber

Boszti!

Egyenlőre csak annyi, hogy álmos vagyok meg néha húzódik a pocim, ezen kívül semmi.
Az nem lehet, ha tudná Anyukád, hogy lombikoztok, másként állna hozzá? Valószinűleg nem akart neked rosszat, ccsak féltésből mondhatta, hogy nehogy nagyon beleéld magad...aztán, ha tudná, mi is tötrénik Veled/ Veletek, egész másként állna hozzá.
Amúgymeg nem lehet annak a babónak semmi baja!:-)))
modrooka

sziasztok
Szörnyű ami itt van!! :(
Én már harmadik hónapja halasztok. Most is kell majd hívnom, de ...., hogy mi lesz belőle???!!!
Egyre türelmetlenebb vagyok én is!!!

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Sziasztok!

Boszit
Anyukád azért mondta szerintem, mert az ő felfogásuk szerint, amig nem telik le a három hónap, addig semmi sem biztos! Persze ez ma már másképp van! És az sem mindegy, hogy nem tudja a folyamatot amin végig kellett mennetek! Anyósom csak 2 hónapja örül igazán, addig, nem nagyon foglalkozott a gondolottal, a párom nagyija meg közölte amíg nem mozog, addig ne is foglalkozzak vele. Első reakcióm az volt mint neked!!!!!!
Biztos lehetsz benne, hogy minden rendben lesz! Vigyázz magatokra, de ne zárkóz a lakásba, éld az életed kényelmesen. Életem páratlanja mindig azt mondta, hogy ha bajnak kell lennie, akkor úgysem tudok mit tenni! Az a lényeg, hogy magadat ne tud hibáztatni!

Beber
Én 2*1 MagneB6-ot szedek a terhesség eleje óta! Egyszer kb egy hétig nem szedtem, és éjszaka begörcsölt a vádlim, de vagy egy percig. A páromat keltettem fel, hogy segítsen, mert már sírtam! A MagneB6 ennek megelőzésére is szolgál! Túladagolni tudomásom szerint nem lehet, és az ára se húzos, és mellette voksolok!

Bbeti
Elküldöm ezt az üzit, és megnézem a privimet! Persze, hogy írok, ha megszületett!!! Én is elküldöm a számom!
Rolandnak fogják hívni, mint az apját :lol:
Dolgozom, egészen november végéig! Egyébként Apa miatt kelünk 4-kor, de hát akkor már nem szeretek visszafeküdni, mert tuti elalszok! Ilyenkor még nincs itthon. Hazaér levisszük a kutyát, fürdik, vacsizik, és már hip-hop 9 óra. Akkor egy gyors telefon, mert munkába áll az éjszakai depo vezető, ezután jöhet a szunya! Én 8-16-ig dolgozok, plusz a túlóra, ami dátumtól függ! Mostanság az a baj, hogy a sok orvoshoz rohangálást be kell hoznom, így 6 előtt nem nagyon szabadulok, és ez már néha sok! Mindjárt vége, csak 3 hét. Így legalább teljesen elfoglalom magam, míg más hasonló hetekben járó kismamák általában a szülésen gondolkodnak. Nekem erre már nem nagyon marad időm, mert ha van egy kicsi, akkor Babócával beszélgetek, zenét hallgatunk, vagy csak a szobáját nézegetem. A ruháit most hétvégén szeretném kivasalni, már az utolsó adagot mossa a mosógép!
Nekünk még nincs helyettes dokink! Hétfőn du megyünk a Dévaihoz, talán akkor mond valamit! Te milyen orvost kértél? Kérsz a szülésnél EDA-t?

Modrooka
Már csak pár nap a tesztig! Gondolunk Rád!!!!

Pusza mindenkinek!

Kép
übi

Übi
Akkor nem valami sokat vagytok együtt! :?
Jól el lehetsz fáradva estére. Én hála az égnek a program óta itthon vagyok, bejárkálni elég gáz lehet. Volt egy időszak a 20. hét körül, mikor azt mondta, hogy pihenjek, mert elkezdett a méhszáj kinyílni, de szerencsére azóta nem nyílt tovább.
Nekünk ő keresett dokit, azt mondta múlt pénteken mikor voltunk, hogy egyik csütörtökön menjünk be fél 8-ra a Jánosba és keres nekünk egy olyan dokit aki akkortájt bent lesz, mert sokan elmennek síelni. Biztos nektek is kell bemenni így a kórházba. lehet, hogy neked is ő lesz, ha ilyen közel vagyunk egymáshoz. Ha mentek érdemes negyed 8 körül ott lenni, a könyvtárnál, mert félkor ott volt nekik gyűlés, utánna el is rohant.
Én már összepakoltam a táskámat, ma kimostam a babának a vett ruhákat, meg amiket beviszek neki. Speciális mosószert vettünk a ruháinak, kifejezetten babáknak való, az Outletben lehet kapni 1000 ft 1.5 L.
A szülés utánra a gyógyszertárban Tena Ladyt ajánlottak, azt viszek te is ezt hozol? (ha nem elég intim a kérdés).
Kézzel lábbal tiltakozom az EDA ellen elég sz.. a gerincem, olyan, mint egy szerpentin. Inkább fájjon.

Kép
Kép
bbeti

Übi
Megkaptam a számot, nem tudom miért szarakodik a privim, már is szólt, hogy nem ment el.
Az enyém ugyanaz, mint a tied csak a vége :6383. Előtte ua., mint neked. Ja és 70-es.

Kép
Kép
bbeti

Bbeti
Én is EDA nélkül szeretnék szülni!!! Én sima Bip mosógélt vettem, mert az allergiások is ezt használják (állítólag). A csomagom most sincs összetéve, még hétvégén vásárolok. Én Tena-t viszek, normált. Remélem jó!?
Akkor valószínü nekünk is ua. lesz a dokink! Milyen???

Pusza

Kép
übi

EDA:
Nimródot a Jánosban szültem. 13 órát vajúdtam, rettenetesen elfáradtam. Molnár doki mondta, hogy semmit nem halad a szülés, próbáljuk meg EDA-val vagy császár. Az EDA-ra másfél órát még várnom kellett. A szert fájásszünetben kellene beadni, de olyan nekem már nem volt. Féloldalasra sikerült, de legalább kicsit megkönnyebbülhettem. Igy több oxit tudtak adagolni. Utána 2 órával megszületett Nimród. Molnár doki szerint jó döntés volt. Tények: a vajúdás kifárasztott, a tolófájásoknál már nem volt erőm segíteni a gyereknek, szanaszét repedtem, másfél órát varrtak. Ülni 4 hétig nem tudtam, alig voltam magamnál,képtelen voltam ellátni a gyerekemet. A férjem maradt otthon velünk. Ezek a hetek visszahozhatatlanok, amit tulajdonképpen a gyerek nélkül töltöttem. Borzasztó volt! Azt mondtam soha többet....de nem így alakult.
Spontán teherbe estem.
Itt -Amerikában- teljesen természetes volt, hogy EDA-val szülök. Egyértelmű. Végig együtt volt a család, kértük az orvost, szóljon a vége felé, hogy a párom elvihesse Nimródot barátokhoz. Még éppen idejében visszaért. Tök jól éreztem a nyomásingert, de igazából nem fájt. Tudtam segíteni a babának, aki akadály nélkül megszületett. Nem vágtak. 1 öltésel megúsztam. Szülés után teljes értékű embernek éreztem magam és 24 óra elteltével el is hagyhattuk a kórházat. Gyönyörű szülés, gyönyörű emlék. Ha nincs ez a spontán baba, soha nem tudhattam volna meg, hogy így is lehet.
Most tudatosult igazán, mit vesztettem Nimródnál.

loihi

loihi
Köszi, hogy leírtad a történeted! Sajnálom, hogy a Nimród szülése ilyen rosszul sikeredet! Én csak remélni tudom, hogy nálunk nem így lesz! Félek mindenféle tűszúrástól, főleg, ha lebénulhatok, vagy egyéb más .... Ettől függetlenül mérlegelem amit leírtál, mert az biztos, hogy nem szeretnék egyetlen pillanatot sem elmulasztani Roland életéből.

Sziasztok!

Kép
übi

Sziasztok!

Übi
Elsőre normálisnak tűni. Csak két mondatot beszéltünk, hányadik baba és hogy 1 lesz-e, meg majd szóljunk. Ennyi.

Loihi
A doki Molnár László volt?
Miért nem volt gátmetszés, hogy repedtél?
Azért örülök, hogy másodjára jobb volt, de én akkor rettentően parázok, hogy a gerincembe szúrjanak. Most a tájékoztatón azt mondták, hogy császárnál is megszúrnak, csak akkor beljebb.

Kép
Kép
bbeti

Kata
nem tudom, hogy megkaptad-e a privit leírom ide is a számot:
20/9445250

Kép
Kép
bbeti

Bbeti! A gátmetszés ellenére repedtem is, sajnos. :( Igen, Molnár László...nagyon jó fej! :) De nem a dokin, hanem a szülésznőn múlik minden. Nekem Effike volt. Ő egy angyal!

Igen, a császárnál is gerincbe szúrnak. Egyébként abszolút nem fáj a gerincérzéstelenítés. Előre kell hajolni, az anesztesdoki kitapogatja a helyet, a szúrást nem is éreztem. :)

Szóval ha kezd durva lenni, ne habozzatok! :)

loihi

loihi
A leendő szülésznőmet nem tudom ki lesz. A Molnár dokira van esély,mert ő lesz, ha a sajátom nem tud jönni.
Te mit vittél magaddal a babának? Meddig voltatok bent?

Kép
Kép
bbeti

Sziasztok!

Olvassátok el:
http://www.petitiononline.com/IVF2006/
modrooka

Bbeti! Szerda hajnalban mentünk, vasárnap dél körül jöttünk el. Nimród eléggé besárgult.
Neki csak pár textilpelust, normál pelust (adtak, de keveset) és kiskesztűt vittünk. Kórházi ruhában kellett lennie (jól kidörzsölte szegény bőrét). A hazamenetel napján hozta a párom a "hazamenős" ruháját és az autósülést. Ha jól emlékszem ennyi.

loihi

Modrooka, elovastam, alá is írtam. De sajnos még nincs valami sok szavazat! Százvalahanyadik voltam.
eper1

Én a 205., a párom 209.

Régebben is volt ilyen petíció, szerintem sokan azt hiszik, hogy ez ugyanaz és már aláírták.

loihi

Sziasztok!
Érdekes Loihi nagyon, amit írtál. Mert az én szülésem is kísértetiesen hasonló volt Molnár dokinál. Annyi különbséggel, hogy a babám nyakán volt a köldökzsinór, így a végén vákummal robbantották ki belőlem a picurt, mert esett a szívhangja folyamatosan. Ma vagyunk öt hetesek és még nem tudok ülni, egyedül ellátni sem vagyok képes a babámat. :cry: De én nem teljesen úgy éltem meg, hogy a doki tök jó fej. Először nekem is úgy tűnt, de most úgy érzem, ezt eléggé elbaltázták. A sebemet meg egyszer sem nézte meg. :cry: És hát a hatalmas gátsebem mellé én is hatalmasat repedtem, végbélig.
Mindenesetre annak örülök, hogy még lehet utána akár problémamentes szülésem is. :roll:
Melba

KépKép
melba

Már 237 -n írták alá:-)
modrooka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: