A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006 őszi babák

Jó estét!
Köszönöm Mamy, h észrevetted, h a pici kis kezén volt a hangsúly, ahogy az állára tette. De azért rakok fel egy másik képet is..Közkívánatra.:) Szépek az overálok! Már Geszti is így mosolyog? JAj, de várom!!!
Nekünk a babylove-so plastic kiskanalak görbültek meg a sterilizálóban...nagyon designos lett.:)
Sz_Kata, Jellemző- már 2x is próbáltam "olyan" törlőkendőt szerezni- egyszer sem volt, de sikerült minden más sz@rt beszerezni...A második babahajkefét és a második éjjeli fényt...:)),az ötödik fajta törlőkendőt etc...Jobb ha itthon maradok. Jól retusálsz.:)))
Bettus, nagyon szépek vagytok!
A Tina babája is nagyon édi. Kéztartás:)))
Angel Kriszti, még olvasni is rossz volt. Én is rettegek, h ne legyen semmi baja a cirkónknak, ugyanis nem gyártanak hozzá alkatrészt... Kép A mi hercegnőnk
rolex

Sziasztok, Lányok,

jajj, Liza megint nem alszik... nem tudok már mit csinálni vele... volt cici, ringatás, cumi, bkocsi... Kábé negyedórát alszik, aztán felsír. Nekünk meg ma van a házassági évfordulónk (3.) , csináltam finom salátákat, de hozzá se tudunk kezdeni, mert Lizát altatom, hogy ne ébressze fel Lilikét, aki persze eminensen alszik a kajálások közt (persze csak játék után...)

Na megyek, puszi, és gyönyörűek a babák! És a mamák is :wink:

ákata2

Sziasztok!

esti szopin túlvagyunk, most én "hamizok", sztem az egész hűtőszekrényt... :oops:
Tipp: a brokkoli szárából szuper krémlevest lehet csinálni! (tegnap brokkolis csirkét csináltam, és ma a szárból-torzsából tejszínnel krémlevest-gyors, egyszerű, spórolós!)

köszönjük az együttérző szavakat a vasárnap miatt, tényleg rémes volt, végig a sírás fojtogatott, pedig gergő végigaludt mindent...de úgy éreztem magam, mint egy kivert kutya, a hideg otthonunkban...úgyhogy most tényleg cserépkályhán gondolkozunk.

Rolex, milyen cirkótok van? Nekünk quadriga, vmi olasz márka...remélem, van hozzá alkatrész.. :shock:
muszáj vmi alternatív fűtési rendszert találni, a kicsivel nem maradhatunk fűtés nélkül.

Bettus, váladékozik, már születése óta, és nem segített 2 féle antibiotikum sem, meg az átmosás sem, ezért megyünk mégegyszer, és remélem, utoljára... :?

Mamy, szuper, hogy már így beállt nálatok a nap! Jól teszed, hogy tévé, lámpa nélkül megy a szopi, nem jó a túl sok inger.
Mi sólámpát használunk irányfénynek, szép,épp elég a fénye, és állítólag pozitív ionokat bocsájt ki, ami élettanilag is jó. Nálunk is maratoni szopik vannak, én nagyon élvezem-Gergőnek szüksége van rá, én meg nem veszem el tőle a cicit, ha szereti!
nagyon szépek az overallok, és a cipőt meg meg kell zabálni!!! :D :D :D

Megyek, mert nyekereg...

puszi, angel
Vendég

Sziasztok lányok!

Angel:
akkor megnyugodtam hogy nem én vagyok béna a pelenkázásban.Most beállitom mindig a kukacát meglátjuk mi lesz belölle.Még olvasni is rémes volt azt az éjszakát ami veletek történt.
Nekünk kimondottan ajánlotta az orvos a sterilizálást mert a fiamnak szájpenésze lett. :( Az orvos elmagyarázta hogy a babák szájában él ez a gomba ami okozza és igy a fütéses idöszakban sajnos hamarabb szaporodik, és a mellbimbon is szépen eléldegél.Vettem a gyogyszertárban ecsetelös fertötlenittöt amit a baba szájába is tudok kenni meg a mellbimbora etetés elött.Azota semmi gond.Ez a könycsatorna átmosás nem hagzik tul jol.

melodia:
Nekem is van még folyásom de nagyon kevés rozsaszines.Egyetértek a többiekkel :Hivd a dokit!

sz_kata:
Olyan édesen alszik a kisfiad..Mi is dettora igy alszunk el evés után.persze apa hülyét kap hogy még akkor is a babaneten logok :)

Bettus:
Dehogy zavar a sok kép én imádom öket nézegetni.Egyforma a lurkoink sapija :)

Mamy:
Jo hallani hogy eljön a teljes éjszakai alvás is majd valamikor.Ezek szerint a pocifájást véglegesen legyöztétek!A kengurut tényleg nem most akarjuk használni mert még birja apa a hordozot.Meg a baba is pici még hozzá.Nekünk azt mondták ha már tartja a fejét rendesen akkor már lehet mert elég erös a gerince hozzá.De szerintem ezt ugyis látni fogod.Mindenesetre 3 honapos koráig nem rakom bele.De praktikussabb az biztos mint egy hordozo.
Gesztike gyönyörü kiscsaj!olyan édesen figyeli a kezét mintha azt mondaná:Látjátok ilyenem is van nekem!

Rolex:
Tündéri a kis hercegnötök.A lányom azt mondta rá olyan mintha a fiam lenne csak kislányban.Azok a szemek!!
Akkor ugy látom nem csak én vagyok ilyen végigprobálos tipus(popsitörlö,fürdetö,stb..).Mondjuk a hajkefét az elsö naptol kezdve lecseréltük babafésüre :lol:

Ákata:
Hatalmas gratula a házassági évfordulotokhoz!!Lehet a kis Liza is ezt ünnepli és azért nem alszik. :lol:

Megyek nézem a Szökést és probálok pihizni.
.Jo éjt mindenkinek.
Vendég

Sziasztok!

Fontos kérdés: kötelező ez a koponya, hasi UH? Vagy mki maga intézi ha akarja?? Hétfőn kapjuk a 2hós oltást, megkérdezem a dokit, neki kell beutalnia? Csak kérjem meg, hogy írjon beutalót??? Ti hogy intéztétek? Köszi.
Vérvétel, vérkép vizsgálat nektek volt?

Edit

Kép
Kép
edi78

Angel,
Nekünk is olasz, nordgas...Már több szerelő is megjegyezte, h inkább cseréljük le..
Szerintem ha vesztek hősugárzót, azzal ki lehet húzni ideiglenesen.
Tina,
Régen magamnak kellett mindig beszereznem valamit- most Zsófinak...:)
Ákata,
Gratulálok. 3 év nagy idő. :))
rolex

Edi:
Én ugy tudom nem kötelezö de ajánlatos.Lehet kérni beutalot is ugy tudom. Amugy 4000 forint.Mi a Madarászban voltunk telefonon kaptunk idöpontot.Vérkép és vérvétel nekünk nem volt.Azt sem tudom mi a gyerek vércsoportja.
Vendég

Sz_kata - bizarr :lol: és mit csináljon az, akinek a babája a szélcsövet utálja??? :lol: Tényleg nagyon aranyos Petike a képen - igazán elégedett :D
Hordózókendő: szerintem nagyon jó dolog - de mi a babakocsisok táborát gyarapítjuk (oka: csúnya bokasüllyedés és emiatt elég érdekes járás - sok botlással :) - tojd le a sznobokat - egyébként ha már itt tartunk a kendő és a kenguru se ócsó.

Á_kata - Boldog házassági évfordulót! Szegény Lizike - remélem lassan nálatok is elmúlik a hasfájós időszak - ilyenkor tényleg nem nagyon lehet mit tenni :cry:
Aranyos volt a cumis történet!

Mamy - pont ez van nálunk is - nem lehet nevetés közben lefényképezni, mert rögtön komoly szemekkel kezdi nézegetni a fényképezőgépet. Nálunk nem folytatódott a hosszú alvás - nem baj, majd egyszer. Mert így se rossz: alszik hat órát- szopi majd (mostanában ezért kopp-kopp) utána négyet! így alszom én is néha 10 órát, ami aztán egész jól feltölt :D
Gratula a kézfelfedezéshez! (Zsolti még nem találta meg a kezecskéjét, mondjuk ahhoz ki kéne vennie a szájából... :? észrevettem, hogy nem cumizza az ujjacskáját, hanem az öklével dörzsöli az ínyét - ez talán a fogzással lehet összefüggésben...)

Tina - Marvin nagyon vagány abban a sapkában!

Edit - elolvadok Kata babától. Aranyos, kedves - és nagyon tetszik a mosolya!

Angel - nomen est omen :wink: :lol:

Na megyek aludni.
nózi

Sziasztok!

Nózi!
Hát majdcsak sikerül elkapni azt a pillanatot is, amikor szélesen mosolyog - mi is ebben reménykedünk, már elő van készítve a fényképezőgép! :wink:
Alvás ma nálunk sem volt maratoni, 4-kor ébredt és egy órán át cicizett, aztán visszaaludt. Utána fél 8-kor ébredt megint. Hát előbb-utóbb biztos beáll egy rend, de még így sem lehet egy szavunk sem.

Edit!
Ezek az uh vizsgálatok állítólag nem kötelezőek, de ajánlatosak, megnézni a belső szerveket, koponyát, stb. Nekünk a csípőt is megnézték. Mi a Királyhágó u-ban voltunk a Gerincgyógyászati központban. Beutalóval mentünk, nem kellett fizetni. Vérvétel nekünk sem volt még, én sem tudom, mi Geszti vércsoportja?... :shock: Mondjuk ezt azért nem igazán értem, hogy a kórházban a születése után miért nem nézték meg, miért nem írták be a kiskönyvébe, hiszen ez nagyon fontos információ! Mert ott vettek tőle vért az tuti, akkor nem tudom miért nem tudták ezt is megnézni. Na majd 22-én megkérdezem a dokit, akkor megyünk a 3 hós oltásra...

Tina!
Igen, úgy néz ki hogy a pocifájás múlóban van (kop-kop-kop!) már több mint 1 hete nem kap Infacolt, csak az esti cici előtt, és semmi visszaesést nem tapasztaltunk! Úgyhogy ha elfogy, akkor már nem is veszünk. A kaki is szépen normalizálódott azóta, a szine és állaga is, és általában 3-4 naponta van "termés".
Kenguru: van nekünk is, nem olyan szuper mint a képen, (használtan kaptuk, kicsit régebbi típus), de van háttartója és majd olyan 4-5 hónapos korában akarom kipróbálni, de addig nem amíg nem ül magától. A fejét tartja már, de a gerincét nem merném terhelni... Na majd meglátjuk.

Angel!
Nekünk is van sólámpánk, jó is hogy mondod, kicseréljük a mostanival ami szopi alatt szokott égni. Nem is tudom eddig miért nem tettük oda... Köszi a tippet! :lol:

Lányok!
Képzeljétek, ma van a szülinapom... :o
El sem árulom, hányadik... :oops:
Na ez vicc volt, engem sosem zavart a korom. Amíg az ember nem érzi, addig nincs baj.. :wink: És én nem érzem, egyedül ez a hülye ínhüvelygyulladás bosszant. Ráadásul képzeljétek: az ortopédián direkt megkérdeztem, a doki ajánlott rá egy tapaszt (Flector), melyet ma megvett a férjem kemény 2329 Ft-ért, és itthon nézzük a dobozt, hogy terhesség és szoptatás alatt ellenjavallt!!! :evil: :evil: :evil: Dühös vagyok! Miért nem figyelmeztetik az embert az ilyesmire? Na mindegy, jó lesz később is, de akkoris! Hát a csuklóim meg majd fájnak tovább... :roll:

Kép
mamy

Mamy,

BOLDOG SZÜLINAPOT ! :lol: :lol:

Nózi,

Peti sem fedezte fel még a kezét, csak az öklét tömködi a szájába és veszettül nyáladzik hozzá :lol:
Ma kipróbáltam az orrszívás naturális változatát :wink: Na, szóval a gyermek röhögött, takony meg nem jött semmi :lol:
Szélcső helyettesítés :lol: :lol: :lol: ez jó!

Angel,

nálunk is sólámpa világít, méghozzá egész éjjel, hogy mindig lássam, a legnagyobb kómában is, hogy hol a picinyem szája :lol:

Ákata,

végül tudtatok ünnepelni, vagy csajok lehurrogták az évfordulót? amihez egyébként sok boldogságot kívánok!

Rolex,

na végre, most már látom a kis tündérkédet. micsoda fitos nózija van :) Megnézném élőben is :wink:
sz_kata

Helló Lányok!

mamy
köszi az aggódást,szerintem is sok lehetett a torna,ezért tegap nem is tornáztam.Majd visszaveszek a tempóból!De egy picit azért tornázom ok?Vigyázni fogok!

melódia
nekem 2 htig folyt,utána 3 napig semmi,majd egy hétig ilyen rózsaszínes cucc,de darabkák nem voltak.(nekem császár volt,lehet azért más)Szerintem is menj el orvoshoz!!!!

Kép

Kép
czmelinda

Lányok,

éppen egy pihenőszékre licitálok. Szerintetek milyen áron érdemes venni? Egyáltalán, érdemes? Van valakinek tapasztalata pihenőszékkel?

Köszi
sz_kata

Edit

Szerintem kötelező az uh.Mi úgy jöttünk el a kórházból,hogy a zárójelentésen rajt van az uh kontroll vizsgálati időpontja.ami január 4. Ez koponya és hasi uh.Ja és most látom hogy az van odaírva"az alábbi kontroll vizsgálatok javasoltak",szóval még sem kötelező,de szerintem mindenki menjen el.A gyerekorvostól ker kérni beutalót,ha neked nincs időpontod,akkor előbb egyeztetni kell,mondjuk telcsin,s utána menj az orvoshoz.

mamy

BOLDG SZÜLINAPOT!

Képzeljétek ma reggel 5 kor Laura baba 130 at szopizott,ami nálunk új rkord,mert egyáltalán nem szokott ennyit,még csak 5 hetes,3470 g.60,70,80 akat szokott enni.Perzse fél tízig nyomta a szunyát.Istenem,4 és fél óra!Miért nem éjjel???Aludhattam volna én is vele tovább,de a férjemet is szeretem,ezért átsomfordáltam hozzá a nappaliba(ő ott alszik,sokat melózik)s fél 6 tól fél 7 ig alukáltunk.Majd csináltam neki reggelit,meg termoszba teát,7 kor ő elment.Visszafeküdtem,de csak 8 ig,mert szigetelik a házunkat,s be kellett engednem a munkásokat.Na utána azért hunytam egyet végre fél 10 ig.60 at szopizott,kb 3/4 órát fennt volt velem,mostanra meg beájult.Olyan édi,majd küldök képet,csak még nem jtt össze.

Kép

Kép
czmelinda

sz_kata

az olyan relax szék?
nekem az az ikeás jön be,amit a praktikerben már 7-8 ezer pénzér meg lehet kapni.

Kép

Kép
czmelinda

Sziasztok!

Köszi UH infókat!

Mamy!
Boldog szülinapot. Ma megyünk Árkád C&A-ba, megnézzük az overálljaitokat. :D

Edit

Kép
Kép
edi78

Ez egy baba pihenőszék, ami mogásra ring, és vannak rajta zenélő kütyük..
sz_kata

edi,

ha mész az árkádba mindenképp nézd meg a h&m-et is. iszonyat édes babacuccok vannak és árban talán még jobb is, mint a c&a. bár overálokban talán még mindig az a jobb.
én szerencsére kaptam kölcsön kettőt, amivel ezt a telet kihúzzuk.
meteor

Meteor!
Persze, hogy megyünk H&M-be :) :) D Overállunk már van, de szeretek nézelődni :P
kicserélek egy rucit 2hete vettük, nagyobbra, de gyanítom más is a kosárba kerül :D
kinéztem magamnak egy melegítőt lila, plüss + amit meglátok megveszem :oops:
Még jó, hogy tatabányai vagyok...félek ha Pesten laknánk minden nap mennék.. :wink:

Kata a kezemben, hallgatjuk a gyerekdalokat...

Edit

Kép
Kép
edi78

Sziasztok lányok!

Csak egy gyors bekukk!

Mamy:
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!

Lányok olyan aranyos játszoszönyeget vettünk ma a madaras tescoban :) .Ákata rád gondoltam mert elég nagy 2 babának is .A szélei felfujhatossak körben.És a sok labda hozzá volt.
puszi mindenkinek: Kép
Vendég

Tina,
ez a játszószőnyeg valami csuda! Holnap megyünk, megvesszük!
Melyik Auchanban voltatok? És mennyibe került?

Lányok, ez itt a reggeli eresztés, csak a bnet nem engedett be. Idemásolom, aztán megyek a csajokhoz

MAMY, NAGYON BOLDOG 18. SZÜLETÉSNAPOT!

Kata,
lehurrogták, de majd pótoljuk :wink:

.....

Szépjóreggelt, Lányok!

Köszönöm a gratulációkat (házassági évforduló), salátát végül megettük, míg Liza bent játszadozott az ágyunkon... Aztán egy kis nyüsszögés közepette elaludt. Én mellégömbölyödtem, hogy vígasztaljam, ha megébred (ez azt jelenti, hogy elaludtam én is :wink: - igazából nem ezt a programpontot szántam az est fénypontjának...), valamikor megetettem (de ez csak rémlik), aztán Lilike szopizott 150-et 2-kor, lefejtem, nagy nehezen visszaaludtam, aztán 6-kor ébredtek mindketten, és üvöltöttek a kajáért... Ez így nagyon nem jó, mert ha nem együtt (ill. egymás után) esznek éjjel, akkor váltva kelhetek, és nem alszom ki magam. Valahogy meg kell találni a módját, hogy Liza el tudjon aludni...
Nálunk a híradó után a tévé se megy, hogy a beste kölke elszenderedjen - nem mintha nem lenne mind1... A hajnali fejésnél viszont nyugodtan tévézhetek, akkor nagyon mélyen alszanak.

Nózi,
sajnos, ez nem hasfájás (az kora délután jelentkezik egy-egy heves zokogás formájában, de amióta masszírozom esténként, múlik, szerencsére), hanem - ahogy látom - túl érdekessé kezd válni neki a világ ahhoz, hogy aludjon. Álmos, aludni viszont nem akar - ebből jön a nyűglődés. Vagy nem tud - ebből jön az irdatlan hiszti, befeszített háttal, izzadó fejjel. Délutánig egyébként változatlanul jól alszik a drágám.
A lányok - Zsoltikához hasonlóan - szintén nem az ujjukat szopják, hanem az öklüket rágják. Szerintem az ujjuk még túl picike :lol:
Sose felejtem el, Lilike lehetett vagy két-három hetes, mikor valahogy rátalált a mutatóujjára, és hevesen szopni kezdte. Csak pár pillanatig tartott, azóta se újrázott (vagy inkább ujjrázott :wink:), úgyhogy ez véletlen lehetett.

Angel,
kösz az infót bszőnyeg ügyében, nézek akkor máshol nagyobbat. Cirkó: részvétem... Szörnyű lehetett a tortúra. Van kéményetek, ahová beköthetitek a cserépkályhát? Nálunk ez nem lenne megoldható... Az utcánkban a múltkor gáz nem volt, de hála a friss hőszegetelésnek (új dryvit plusz nyílászárók), ezt már csak akkor vettük észre, mikor visszajött a gázszolgáltatás (csak a kazánt kellett újraindítani). Mi olyan cirkót választottunk (Westen), amire a gázos azt mondta, hogy itt a legtöbben használják, és jó a szervízelése. Eddig nagyon jól bevált, és az ára is baráti volt. Sajnos, az áramszünetből nekünk is kijutott (kétszer is szeptemberben), az egyik alkalmat anyukámnál vészeltük át. Remélem, a télen nem lesz ilyen.

Kata,
írtad még múltkor a nyáladzást-bukást. Hát nálunk előbbi nincs, Liza viszont rutinosan áthány a vállam fölött a padlóra büfiztetés közben... Van, hogy a hátamra is jut bőven (a pelenkára véletlenül sem :wink:), de mivel félmeztelenül szoptatok, ruhát nem kell váltanom, csak mosdani kell... Lilit viszont akár pelus nélkül is lehet büfiztetni - amit a vállamra kerül, megereszt egy öblöset, azzal kész... ez az aranylány szinte sose bukik, legfeljebb egy diszkrét csíkocska van a szája szélén, ha túleszi magát.
Túlöltöztetés: én is rémesen fázós voltam, de amióta szoptatok, érdekes módon nem... Illetve a házban nem igénylem már a nagyon meleget, ám odakint már zavar a zimankó. És én inkább attól rettegek, hogy túlöltöztetem a lányokat, és belepállnak a ruhába, vagy belázasodank, jön a bölcsőhalál... Rendszeresek emiatt a nézeteltéréseink anyámmal, aki viszont folyton azzal nyúz, hogy alulöltöztetem őket, a szoba pedig hideg (majd kimegy egy szál pendelyben diót szedni, amitől meg nekem áll égnek a hajam :wink:)

Mamy,
mi hétfőn megyünk csípőszűrésre, túl sokat nem várok... Bébiúszás: a Hófehér Fókában (Campona melletti tanuszoda) négy alkalom két szülőnek és egy gyereknek kerül hatezer forintba, gyermekorvosok tartják. Szigorú a rendszer, ha egyszer hiányzol, a következő alkalomra orvosi igazolás kell (hátha azért nem mentetek, mert beteg volt a gyerek), ill. magát a tanfolyamot is csak orv. igazolás birtokában lehet elkezdeni.
Ahogy láttam, a legdrágább a kőbányai uszoda (újhegyi): ott egy szülő/egy gyerek fizet négy alkalomért nyolcezeret (ha jól olvastam). Mintha láttam volna valamit a XV. kerületben - az hozzátok nincs közelebb, mint Csömör?

Rolex,
tej: még mindig nincs elég, az éjjeli etetés tápos. Fejek ezerrel, de hiába nő a "hozam", a lányok is egyre többet esznek (ami persze így van jól). Azért remélem, előbb-utóbb az éjszakai tápot ki tudom váltani tejjel. De ha nem, attól sem dőlög dugámba, mivel ahhoz képest, hogy mennyi tejjel indítottam, már így is elégedett lehetek. (Azt mondják, hogy az ikresek dupla annyi tejet termelnek - hát az én melleimnek sajnos ezt nem mondta senki...)

Na megyek, szörfölök egyet a bababoltok között, hátha találok egy naaaagy játszószőnyeget. Van ugyan nekünk, de kicsi a játszóív, amit a lányok fölé aggatok, nagyobb kéne.

Puszi - Kata

....

Annyit még:
Liza ma reggel megpróbálta kiölközni a saját szemét, majd lecsavarni az orrát - egyik sem sikerült, így inkább a játékát ütögette :D Lilike meg egy kis vigyorgép... És már direktbe nyomják egymáshoz a kis öklüket - nem engedik, hogy arrébtegyem a mancsukat :D :D :D

ákata2

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.09.19 22:19-kor.
Vendég

sziasztok!
Ma rekordot fejtem...egy mellből 230 g...azt hittem, szétrobban...

Írta vki, hogy aventes gőzsterilizálót használ. Nagyon drága? Ha kibírható, és gyorsabb, mint a forralás, akkor beruházok egyre.

Tina, a szájpenész maitt érthető a sterilizálás. Csak úgy magától lett, vagy cumi miatt? (állítólag az a legfőbb ok). Szerencsére minket még elkerült. drukkolok, hogy elmúljon!
Pelus: még a védőgátra is ügyelni kell, hogy ne gyűrődjön be, mert az is tud ám paranormális jelenségeket produkálni.. :D :D

Edi, mi is a madarászba megyünk majd kop. uh-ra a 2.-3. hónap között, 4000 ft, beutaló kell. Nekünk az orvos ajánlotta, de nem kötelező.

Rolex: mi is gondoltunk a hősugárzóra, de az is elektromos...marad a fatüzelésű kályha...és a drukk, hogy az olasz kazánkáink bírják...

Ákata, BODLOG ÉVFROULÓT!!! Összejött az étterem?

Mamy, a vércsoportot azt hiszem, csak akkor nézik meg, ha baj van a babával. (legalábbis a legtöbb helyen.) Nálunk tuti, hogy a-s, mert a férjem is, én is azok vagyunk.
A sólámpát fogjátok élvezni, nagyon hangulatos, csak a leggyengébb izzót tegyétek bele.
ínhüvelygyulladás: bosszantó, hogy nem szóltak a flectorról...esetleg próbáld meg a Richtofitot, vagy az árnikakrémet (aDsszem, ez jó húzódásra). talán enyhítik a fájdalmat. Fáslizd be, és próbáld kímélni (könnyű ezt mondani egy csecsemő mellett...)

BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

Szkata, nálunk is ég egész éjjel a sólámpa, bár Gergő bekötött szemmel, háromszor megforgatva is olyan célirányosat harap, hogy csillagokat látok... :D A fény inkább nekem kell, hogy önző módon gyönyörködhessek benne. :)

csak akkor szívsz orrot, ha Peti meg van fázva, vagy amúgy is? Néha úgy érzem, le vagyok maradva, szinte mindenki szív, én még egyszer sem...

Melinda: gergő 1 hetesen képes volt 140 g-ot benyomni, holott 80-90 volt az átlag... :shock: most, 8 hetesen 200-240 az adag/szopi. Ha nem fáj a pocija, egészségetekre. (ha fáj, ott a szélcső, tényleg kincset ér)

Megyek, oázás hallatszik...pedig most tettem le aludni, úgy látszik, más tervei vannak... :D !

Puszi, Angel
Vendég

Angel:
230?? :shock: :shock: Nem semmik lehettek a méreteid :oops: Igen elképzelhetö hogy a cumi is közre játszik a penészünkben ami egyébként lekopogom elmult.Pedig figyelünk nagyon.

Ákata:
A dunakeszi Auchanban vettük.4990 pénz volt ami szerintem nagyon jo ár érte..
Vendég

Tina, szuper a játszószőnyeg!!!

Ákata, van kémény, már csak a kályha kell....nem lesz két fillér, de olcsóbb, brico-s vaskályhát nem merünk venni, mert nekieshet a gyerek, megég stb...annyit nem ér. A cs.kályha esztétikusabb, és biztonságosabb is.

szigetelés...ide is jó lenne...a férjem mániája, ha elmondom neki, hogy nálatok emiatt szinte meg sem éreztétek a fűtéskimaradást, elájul, és azonnal ilyet akar.. :D :D

simigabi, igazad van, fő az optimizmus! amíg eszik, pisil, kakil, és néha azért alszik is, nagy gond nem lehet!!! :D

Újra sír, pedig anyós-nagyi lelkesen gügyög neki...haláliak együtt! :D

Angel
Vendég

Angel,
nagyon köszönöm! Étterem nem jött össze, csináltam salátát itthon... Gratula a hatalmas lefejt adaghoz! Nekem eddig 220 volt a maximum... (de csak a bal mellemből, a jobb rosszabbul tejel :wink:). Gergő irtózatos adagot nyom - hányszor eszik egy nap? És hány kiló most?
És én még odáig voltam a lányok esetenkénti 180-jától...

Puszi - Kata

ákata2

Ákata,

nálunk is ez a tipúsú sírás megy. nézelődne, de már csukódik a szeme, ezen aztán bemérgesedik....bőg, bőg ásit, ásit és nem alszik. Ma egész nap ez volt, még a nyugtató cicizésbe sem aludt bele, én annál inkább :roll: most beraktam a hordozókendőbe, hogy nyugiban tudjam nézni a Jóbarátokat :oops: és végül nagy duzzogva bealudt. viszont járkálnom kell, ha egy kis csöndet szeretnék :? :lol:

én nagyon bírom, amikor Peti kupán vágja magát az öklével, aztán meglepetten néz :lol: ilyenkor jókat röhögök rajta. a vigyor akkor hervad le a számról, amikor engem vág kupán :lol:
bukás: a padlóra és a hát közepére hányás nagyon ismerős jelenség :wink:

Tina,

kiráy a játszószőnyeg!

Krisszi, Jadey, Bujka, HOL VAGYTOK?
sz_kata

Angel,
a lényeg kimardt:
nekünk volt elektromos gőzsterilizálónk, és elromlott (viszont 3000 forint körül volt, és három hónapig bírta, nóném rossmannos), az a tapasztalatom, hogy vízkövezi a cumisüveget - nem annyira, mint a forralás, de mégis... A Chicco sterilizáló folyadékja is elég volt 3 hónapig, és a cuccok nem lesznek vízkövesek, és bele lehet tenni csörgőt, le lehet vele mosni a kiságyat, ilyesmi... Nekem jobban bevált.

Ha már sterilizálás, elmesélem:
Érden nem kapni Chicco folyadékot, teszkóban elfogyott, a Kenguru Goldot felhívtam, és ott közölték, hogy szokott lenni, de most éppen nincs. Ez csak falmelléki szöveg - augusztusban ugyanezt mondták a férjemnek, és szinte szórul szóra ezzel ráztak le a Savoya-parki Kenguruban is. Felhívtam a Brendont, ahol közölték, hogy Chicco termékeket egyáltalán nem tartanak :twisted: Végül az Árkádban kapott a férjem... Azért röhej, nem?!

Megyek, életem párja jönne dógozni.

Puszi - Kata

ákata2

Sziasztok Lányok!!

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a tanácsot!!
Úgy látszik megijedt, mert ma már elkezdett rózsayzínesedni, és sokkalo kevesebb, minimális darabokkal!! Adtam neki haladékot keddig, de ha addigra nem elfogadható az állaga, és a színe, pucolok a dokihoz!!

képzeljétek, a drágánk 4100g, egy hét alatt 40dkg-ot hízott!!
Én nem tudom, hogy mennyit szopizik, mert nincs mérlegem, de nagyon úgy tűnik, hogy eleget... :lol:

Fertőtlenítő: A Neomagnol tabletta vált be nekem, de asszem ezt már írtam.. :oops: Puszi!!

Melódia

Kép
Kép
melódia78

Szerintetek ez a szék mennyit ér? most tart a licit 5000 pénznél...
Fisher Price, rezgős pihenőszék, vadi új.
Kép
sz_kata

ma nagyon nyügös napunk van...bömbölde, alvás semmi, cicirágcsa ezerrel...

Tina,
nem volt gáz a méret, de rémesen feszített..alapból nem vagyok egy pamela Anderson, most szopi alatt vannak olyan jó normál méretű domborzataim, fura is egy kicsit...régen pushuppal volt akkora, mint most natúran... :D

Ákata,
gergő kb 6-7 szer eszik egy nap, és 2 hét alatt 60 dekát hízott...most 5050 g. Szept. 19-én 3090-nel hoztuk ki, úgyhogy előreláthatóan több, mint 2 kg a hízás 2 hónap alatt.. :shock: ezt még nem is számoltam ki így...juj.

A lányok súlyához szuper a 180 g!!! Korababák voltak, az elején kevesebb tejed is volt, sztem nagyon jól fejlődnek!! Te meg szuper anyu vagy, hogy így bírod türelemmel, fejéssel, aligalvással, és humorérzékkel-néha azt hiszem, ebből kell a legtöb egy anyának...hogy a 10. lehányás után is tudjunk mosolyogni... :D

Köszi a sterilizálós infót! A corában mintha láttam volna aventes cuccot, megnézzük, talán jobban bírja, mint egy noname...de lehet, hogy horrorár. chicco-folyadék nekünk is van, de vmi vegyszermentesre gondoltam...Azért gáz, hogy sehol sem lehet ilyen folyadékokat kapni... :(

Melódia, gratula a 40 dkg-hoz...nem semmi!!! :D

Megint nyekereg, megyek...ebből ma nem lesz alvás...

Angel
Vendég

Szkata, tök jól néz ki!!! ha az állapota is ilyen jó, én 8000-ig elmennék...a rezgés megdobja az árat. egy full-extrás játszószőnyeg 14000-be is kerülhet, a mienk 8900 volt az élénk színek meg a kütyük miatt...viszonyítva sztem a 8000 még reális.
megy a drukk, hogy boldog széktulaj legyen Petike!
Vendég

Ákata:
A Mária nagykerben is szokott Chicco fertőtlenítő lenni,én is ott vettem,ha később szükséged lenne rá.

KépKép
rönci

Angel:
Én a BÉBÉ Comfort fertötlenitö tablettát használom.Egy tabletta 24 orán keresztül hatásos a vizben feloldva.Elég elfogadhato az ára is.
Vendég

Mamy - Boldog születésnapot!

Kép
nózi

Angel,
köszönöm, édes vagy... :lol: Tejóisten, Gergő aztán turbón eszik, ha hatszor kétszázat,,, :shock: :shock: :shock: Nálunk napi nyolcszáz grammal is híztak már a lányok harminc dekát egy héten... A száznyolcvan az alja... A mindenségit, nem térek magamhoz :wink: :wink: Jól bírod tejjel! Le a kalappal! És ezt a mennyiséget mennyi idő alatt eszi meg?

Rönci,
köszönöm! :lol: Aszittem, már babázol a kórházban, rég nem jöttél...

Kata,
jaj, sorstárs... Liza most is nyekeg, a Serlock Holmes alatt hol a kutya hátán, hol a térdemen lovagolt... Lili bezzeg már elalukált... Persze dögség összehasonlítani, elvégre két külön egyéniség... Megyek cumiért, tán a saját számba is dugok egyet

puszi

ákata2

Sziasztok!

Köszönjük szépen mindenkinek a gratulációkat!!

kicsit elmaradtam, már egy hete itthon vagyunk, de nem Boti baba miatt nem jöttem, hanem a rokonok, látogatók :evil: :evil: :evil:
Egyszerűen mindig van itt valaki, már nagyon unom...

Na de a lényeg, nagyon jól vagyunk, pici fiunk eddig nagyon jól viselkedik, nappal kb 3 óránként van szopi (szerencsére van elég tejem), kicsit a tisztábatétel néha nehezen viseli, van, hogy ébren van délelőtt, és délután egy másfél órát, ilyenkor nézelődik, elvan.
Éjjel 2× kel fel enni. Szóval tényleg egy tündér.
A füdetés viszont nagyon gáz. Szegényként üvölt, amikor elkezdjük kenni a krémmel, úgyhogy ma kipróbáljuk, hogy nem krémezzük előtte, hanem a vízben próbáljuk kenegetni.

Sajna nekem tegnap bedurrant a gátam, eléggé fáj, bár ma egy kicsit jobb.
Az egyik mellbimbómat pedig jól szétrágta a bébi, de azért szoptatok vele, olykor olykor csillagokat látok.
Van mérlegünk, még most mérem (mert elég kicsi súllyal született) eddig nagyon jól eszik. Szerencsére van tejci.

Igyekszem visszacsatlakozni.

Képeket találtok a www.vigbotond.kepeim.hu -n, egyet azért rakok fel.
A szüléstörivel igyelszem, alőljáróban annyit, hogy nekem nagyon nagyon szép élmény volt, bár az utolsó két órát az ellenségemnek se kívánnám... De a lényeg, hoyg lesz majd kistesó :wink: :wink: nem tántorodtam el :)

Szép estét mindenkinek!!!

Bea és Boti baba
Kép

Kép
Kép
beuka

Edit!
Az uh nem kötelező, hanem ajánlott. Elvileg 4000 forint (Madarászban), de az orvos adhat beutalót (bár nem tudom, hogy milyen esetben).

Mamy!
Régen én is flectort használtam az inhüvelygyulladásomra (régi sportsérülés miatt néha előjön), de a terhesség alatt nem használható, így Bujka ajánlatára kipróbáltam a Naturlandos Inno Rheuma krémet és nagyon bevált. A terhesség első három hónapjában nem ajánlották, de után használhattam és szoptatás alatt is csak arra kell figyelni, hogy a mellre ne kerüljön. Én bioboltban szereztem be, de szerintem gyógyszertárban is árulják. Jobbulást!

Gesztenye
gesztenye78

Sziasztok!

nekünk rémes ez a nap...alvás nuku, nyekergés ezerrel...mnden babánál beütött a hidegfront?

Ákata, átlag 1 óra a szopiidő, néha másfél, mert mediterrán típus, hosszasan eszik, többször van büfi.. :D azért nem mindig 200, de stabilan 180-230 között eszik, de rengeteget kakil, pisil mellette. ma pont dilis nap volt, soxor evett sokféle mennyiséget, de totál kiütötte a front...amúgy nekem nagyon bejön a laktoherb, napi másfél liter lenyomok, lehet, hogy ettől van ennyi tej.

Tina, köszi az infót!

Beuka, GRATULA!!! GYÖNYÖRŰ BABA!!!
Vendég

Hellóka,

Mamy
: mosoly, hú én is annyira imádom! Olyankor el tudok olvadni lol: Nagyon csinik a rucik. Mondjuk én már kicsit ki vagyok a rózsaszíntől, mert mindenkitől azt kapott. Úgyhogy amikor a párom vesz neki valamit megtiltom, hogy rózsaszín legyen mert már SOKK! Vagy 20 rugija van ami rózsaszín, a sapija, a kabátja, a ... mindene.
De lehet hogy csak én vagyok már behülyülve :roll:

Terpeszpelus: egy bugyi szerű aminek a közepén van egy kemény szivacs és az pont a combjai közé kerül amitől így terpeszbe kényszerül. Elég rossz látvány, de látszólag őt nem zavarja. Hála.

Fényképezés: Nálunk is addig mosolyog csak amíg engem lát, aztán előveszem a fotóst és utána csak azt kukkolja. Ja és ma végig sasolt a közértbe :lol:

SZ_Kata: most olvastam vissza és látom, hogy végül otthon szültél. :shock: Így utólag is nagy gratula érte, nem semmi :!: De nem olvastam benne a vajúdás alatti csókolózásról, meg amikről régen írtál :wink: Nem tudom ki az akinek ilyenkor jól esik az efféle közeledés.
Viszont érdekes hogy mindenki fél az otthonszüléstől, pedig vannak helyek ahol még kórház sincs :roll:
Ja szerinem szupi a szék, 8-ért szerintem is megérné. Most hol tart?

Nózi, 3 óra alvás nap közbe, hmmm de jó is lenne :roll: :lol:

Rolex, édes Annácska, és melyik nevét használjátok?

Angel, drukkolok hogy végre helyrejöjjön Gergő szeme!!! Amúgy én se szívok nózit... néha látok benne fikuszt, de egy-két hapci és ágyő trutyi :lol:

Tina, szájpenész nálunk is volt az elején. Édes volt amikor kenegettem neki úgy szopogatta a fülpiszkát mintha ízlene neki :lol: de már híre sincs.

Vércsoport: nekünk rajta volt a Kitti papírján amivel a kórházból elengedték (Pisti kórház), de nekünk asszem nézték, hogy nem-e kell ellenanyag.
Nagyon tutti a játszószőnyeg, ilyet még sosem láttam. A miénket azért nem szeretem mert felette lógnak a kütyük és olyan nehéz kiszedni onnan. Amúgy nem is nagyon értékeli, még mindig a függöny a legérdekesebb nálunk. :roll: :lol:

Hasi & koponya UH: minket a gyerekdoki küldött el a Heim Pálba és azt mondta, hogy ez fizetős, de ha ráírják hogy a baba hasfájós akkor ingyenes. És valóban az volt, pedig a Kitti nem is volt hasfájós, de azt mondta elküldi, mert ha van valami bibi akkor az inkább az elején derüljön ki.

Na most látom hogy megint mennyit regéltem. Most már megyek hunyni.

Jó éccakát mindenkinek: Bettus

Kép
bettus79

Sziasztok

Tegnapi üzim elszállt, reggel fagyott a babanet - most írok új üzenetet.

Elaludt végre a csöppem (5200 gramm) egy kilót híztunk eddig a kórházi súlyhoz képest. Reggel ma rekord volt: 240 gramm kér ciciből egy szopira. Persze erre este 1|5 órás hasfájós üvöltős sírás.

Chicco folyadék:
Á_kata: ma láttam Rossmannban lehet kapni és én anno a Mária nagykerben vettem!!! Van Rossmann Érden?

Figyu a kicsi sapi érdekelne, ha van - unokatesómék érdiek és ha lenne csecsemő méretben, és elmondanád, hogy hol van a srki bolt, akkor megszervezném hogy megvegyék. milyen a színe??,

Simigabi:
Főzés - azért az nem igaz hogy egyáltalán nem tudok, csak egyrészt utálok főzni, meg nem vagyom rutinos.

Amúgy meg valahol azt gondolom, hogy végülis van egy gyerekem és ne legyek már annyira elkényeztetett csaj, hogy ne tudjam megoldani.
Mit szóljon akkor mondjuk Bujka két kicsivel?

De amúgy rugalmas a dolog - akkor főzök, ha aludtam előtte, ha hulla vagyok főz Anyukám.

(Tegnapi trükk - Anyu előkészítette a hozzávalókat én meg megfőztem a cuccost - tisztára olyan volt a feeling, mint egy mesterstakács főzőklubja! Csak sajnos elsóztam. :oops: )

Tina:
Köszi a sapka tippet, ha nem látok máshol akkor megnézem. Marvin eszméletlenül CUKI a sapiban!!!

Á_kata + Sz-kata:
Nálunk is ez a helyzet - a nézelődés jobban érdekli, mint az alvás síőt néha még a szopinál is!!!

Sz_kata:
Szék nagyon szép, de nem elég a játszószőnyeg???
Biztos kell ez?
(Tegnap én is vadul elkezdtem nézni a neten mindeféle cuccokat, de szép lassan lebeszéltem magam. Szerintem sokkal többet ér
végülis, ha foglalkozom a gyerekkel, beszélek hozzá.)

Kata, gondolj arra is amit a többemberes babákról írt egy csaj - megvették a babakocsit, meg nemtommit stb - eladták, mert a gyereket nem lehetett beletenni.

Amúgy 5000-ért nem sok, mert egy sima, nem zenélő, nem szines kerül azt hiszem 4000-be az Auchanba. (Keress rá az e-bayen, ott tuti van új ár a Fisher Pricera).

Remélem nem sértődtél meg - de én egy őszinte ember vagyok.
Amúgy jár még valaki a VK-ba????

Mamy:
Na eldobtam én is ma az agyamat, mert voltam 6 hetes kontrollon és ugye van az a hülye szagú pici kis vérszerűség még mindég. Erre a dokker felírt ERGAM cseppeket méhösszehúzásra (meg Gynoflort hüvelyflóra helyreállításra) kiváltottam őket 3000-ért és itthon látom, hogy egyiktől elapadhat a tejem, a másikat meg csak orvosi ajánlatra szedhetem szoptatás alatt.
Ne, fel is hívtam a dokit, hogy ugye nem apad el a tejem az Ergamtól - mire azt mondta, hogy ha "csak" 3-4 napig szedem, akkor nem, de ha egy hétig akkor igen.

Hát csajok valakinek van tapasztalata ezzel az Ergammal???
Úgy nem nagyon van kedvem bevenni...
Szerintem a szoptatás is méhösszehúzó.

Más:
Pont olvastam is abban a Doktor néni könyvében, hogy ha egy baba jól elvan magában, akkor fennáll a veszélye, hogy elhanyagolják érzelmileg a szülei.

Igenis Krisszi, Bujka, Jadey HOL VAGYTOK??? És SIBA HOL VAGY??????

Puszi,

Dorka

[url=https://lilypie.com]KépKép
boróka1973

SZiasztok Lányok,

Nem tűntünk el, de jól esik, hogy hiányoltatok :wink:
Bocsi ismét, ha kihagynék valamit... EGy óra volt, mire visszaolvastam az elmúlt két napot..

Ákata: Még legalább 300x ennyi boldog évet Nektek, persze együtt :lol:

Mamy: Én is szeretnék Boldog Szülinapot Kívánni, de Kata nem jól tudta, nem a 18. hanem a 20. volt, igaz? :lol:
Kép

Beuka :Megnéztem a képeket, Tündéri a fiad!!! Nagyon szép formás babóca! milyen fura, hogy most ő a legfiatalabb itt köztünk... :roll: Az én fiam már 6 hetes lesz holnap!

Tina: Marvinnak szuperül áll az új sapi, nagyon vagesz!!! A játszószőnyeg is szupi, mennyi volt? Szerinted van még??
Én is beleférek? :lol:

Simigabi: Igen, a Szécsényi útiról beszéltem. Köszi az infót. Ti is errefelé laktok, vagy csak a barátnéd??

Rolex: Tündérkirálylány!!! Én is szívesen megnézném élőben :wink:

SzKata: Már én is kenguruzok, Jadinél is imádtam! Bár ezzel a súlygyarapodással lehet, hogy nem tudom sokáig cipelni :roll: Mondjuk most "csak" 200-at gyarapodott múlt hét óta: 5400-ak voltunk ma... Peti tündéri, ahogy bújik és mosolyog!!!
Csapj le a székért, szuper, főleg, ha az ára is alacsony marad...

Edi: Én is odavagyok Katád mosolyáért, annyira cuki!!!

CzMelinda: Üdv a csapatban!!!

Bettus: Nagyon szép Kitti baba, azok a hatalmas szemek... Irigylésre méltó!! Na majd a fiam... :lol:

Angel: Nem semmi a kis zabagép :lol:
Hideg lakás :evil:

Melódia: Nekem még az 5. héten is volt, aztán elmúlt, ne aggódj. Amúgy én sem emlékszem az előzőre :roll:

Gesztenye: Hmm, fotó, hasonló a két srác- Bencusról kb3 vigyori képem van, ha hiszed, ha nem csak visszanézéskor láttam, hogy Jééé, mosolygott :lol: Ha azért vettem elő a gépet, akkor tuti, hogy ráncolta a szemöldökét...

Na megyek pihizni, lassan ébredünk.. Hihetetlen módon az én kis Gombócartúrom kerek 10grammal aludt el éjszakára: este 20kor... Viszont egész nap cicizett :lol:

Bencus is mostanában kezd sorozatvigyort nyomni, imádom!!!!
Jade teljesen elolvadt ma, mert ma először kapta meg ő a csak neki szánt smile-t az öcsitől :wink:
Szélcső: Nekünk nagyon bevátlt, 3 napja használom, azt mondta a dokker, hogy nem tud hozzászokni, mert hogy az volt a parám, viszont előszeretettel kakil le ( sugárban) BOCSI, aztán vigyorog... Ma pedig sikerült cső nélkül is...

Holnap, ha minden igaz rakok fel képeket!

Jó éjt Nektek is!

KépKép
Kép
jadey

Sziasztok!

Köszi még egyszer UH infókat. Hétfőn jön dokinéni oltást adni majd beszélek vele.

Más: tatabányaiak vagyunk, ha nem kapunk beutalót (mondjuk a dokinéni nem lát rá okot...), akkor felhívom ezt a Madarász helyet és kérek időpontot? Férjemmel eldöntöttük mi is elvinnénk a babát.
Aki tud, kérem segítsen. Mi a címe a Madarásznak? Nem ismerem és ha vki esetleg tud nevet, telszámot nagyon megköszönném.

Megjöttünk Pestről. Hosszú volt. Nagy volt a dugó, Árkádban alig voltunk, kapkodtunk, ahogy mindig. :( Kicseréltük a szép, zöld kordrucit nagyobbra, meg egy nagyon szép kötött kardigánt vettünk Katának (ára is szép volt :( ), meg a farmernacit egy csíkos pulcsira cseréltük. Én kaptam egy szép barna pulcsit, jól megy a 2 hete vásárolt nacimhoz. :)))

10,10kor még szoptattam a lurdy ház parkolójában :D, aztán jöttünk haza közben meg ettem a bic mac-et. :oops:

Holnap megpróbálok visszaolvasni részletesen.

Edit

Kép
Kép
edi78

Sziasztok lányok!!!

Vajon mi történhetett a vonalzónkkal?? :roll: Sajna nem tudok angolosul.... :oops:

Hát a mi éjszakánk, most előszőr picit húzós volt, szerintem jól bezavart a hidegfront!! Nem nagyon akart az 01 órási szopi után visszaaludni a kislegény, nagyon aktív volt!!Apával felváltva foglalkoztattuk a popsiját, aztán egy újabb szopi után 02-kor álomba szenderült!! :lol: Hár nem csodálom, hogy így hízik a popókája... :lol: rongyosra ette ma éjszaka a cickóimat, pedig eddig egész jól bírták, igaz folyamatosan szellőztetem, meg anyatejezem,éjszaka meg Garmastannal kenem!! De így is a jobb cicim szopizásakor látom azokat a bizonyos csillagokat...
de sebaj, nem akarok bimbóvédőzni, erős vagyok, kibírom... :lol:

BEUKA!!!
Gyönyörű a kisfiad, és örülök, hogy nagyon jó fiú!! A fürcsi nálunk is ponosan így zajlik, üvöltés hegyek vannak, meg az öltöztetésnél is!! Remélem lassan megszeretik majd!! A fürdetőkrémet már én is a vízben kenem fel, legalább feloldódik nagyjából a meleg vízben!!!

Jadey!!

Örülök, hogy tudtál jönni!! :D
Köszönöm neked is a folyással kapcsolatban amit írtál!! Már rózsaszínes... :D Akkor nekem is olyan kis zabagépem van mint neked!!! :P

Mamy!! BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK NEKED!!! :D

Boróka!!
Nekem jó tapasztalataim vannak az Ergammal kapcsolataban, mert mióta újra szedem, helyreállt a folyásom!! Igaz, nagyon keserű, de hatásos!! Én is szoptatok folyamatosan, de mégse volt elég a méhösszehúzó képessége...

Na mentem lányok, mert éhség hangja száll felém!! :lol:

Üdv!! Melódia

Kép
Kép
melódia78

Bocsi Mamy, BOLDOG SZÜLINAPOT!!! Úgylátszik korán van még!! :D

Kép
Kép
melódia78

Sziasztok, Lányok,

ma megyünk osanba megvenni a hiperszuper játszószőnyeget - nagy varázsa, hogy oldala van, így egyedül tudom őket hagyni a nagyágyon - újabban annyira ficergősek a lányok, hogy nem kell már sok idő az aktív helyváltoztatáshoz (Liza a párnáról már aktívan lemászik 8))
Képzeljétek, Liza ma úgy gondolta, hogy az ökle finomabb, mint a cici, így felváltva tömködte az öklét a szájába, illetve jött a mellemre :lol: Ezzel együtt betermelte a reggeli miniadagját mellből (90 - a hajnali nagy hami után sose esznek többet kora reggel...)

Dorka,
megkérdezem a sarki nénit, kapott-e sapkát kisméretben, ha igen, megvesszük, és akkor lefotózom és kiteszem ide, hogy megítéld, szeretnéd-e. OK ez így?
Chicco: dehogynem, Rossmann még közelebb is van - csak oda eszembe se jutott bemenni :oops: Legközelebb benézek oda is :D Köszönöm...

Angel,
most láttam csak a szigeteléses hozzászólásod.
Nemtom, mekkora a házatok, nekünk 80 nm az alapterülete, és a dryvit úgy hat-hétszázezer forint volt, színezéssel együtt. Tuti, hogy ezt a pénzt nem egy idény alatt hozza be, de számításaim szerint úgy hat év alatt biztos. Mi most se fűtünk napközben - jobban mondva 21 fokra leteszem a fűtést, de nem kapcsol be, mivel tartja a 23-24 fokot (éjjel egyszer felfűtjük 24 fokra, aztán leteszem 23-ra, reggel pedig 21-22-re). Hozzáteszem: ehhez azért jó ablakok is kellenek... Amikor mi ezt a házat vettük, full lerobbantan, az ablakcsere volt az első - igaz, a falak kidőltek, mert a régi ablakok felett nem volt áthidaló, de ez már egy másik történet...
Ma elkezdem a Laktoherbet. Anno Liza rémesen pukizott, mikor ezt ittam, hátha most bejön. Ha most is pukizik tőle, abbahagyom...

Jadey,
köszönöm :lol: Majd meghívunk az aranylakodalmunkra (remélem, a gyémántot is megérjük :wink:) :lol: Bencus-mosoly - édes lehetett... Jadey ezek szerint nem féltékeny - ez annyira jó!

Beuka,
nagy-nagy gratula a tündérke bébidhez! :lol: Kívánom, hogy továbbra is ennyire jó fiú maradjon! :wink:

Kata,
mi lett a székkel?
Nekem alapjáraton tetszik, mert jól néz ki, csili-vili-csacsi-ragyi, ráadásul a Fisher-Price termékek - ahogy láttam - elég húzós árban vannak, így ez még olcsó is, de én magát a játszószéket nem tartom egészségesnek a gyerek háta miatt (ül benne), plusz kúszni-mászni se tud a székben, csak kézzel bigyózni, így még a mozgása is gátolt. Altatásra meg ugye a háta miatt nem tartom szerencsésnek (ráadásul akkor felesleges is a sok funkció, altatni bármiben lehet...) Bocs, hogy ilyen kendőzetlenül megírtam.

Lányok,
hol vettétek a szélcsövet? A patikában azt mondták, hogy gyógyászati segédeszköz-boltban kapható - szerintem ez humbug...

Végre férjem feltette a novemberi képeket - meg az októberiek közt is van négy új...

ákata2

Jaj, Lányok,
el is felejtettem, tegnap bundazsákot (bkocsiba) kerestem a neten, és rátaláltam egy olyan termékre, amilyet pont megálmondtam magamnak: minisítalpak a bkocsira... Én már sokat agyaltam rajta, hogy fogom a térdig behavazott érdi mellékutcákon tolni a lányokat (főútra télen nem viszem ki őket, a szmog miatt) - itt a megoldás! Ha valakit érdekel, belinkelem, megrendelős a cucc, tíz rugó, és állítólag mindenféle-fajta bkocsikerékre jó.

Puszi

ákata2

Sziasztok lányok!

Edi:
A Duna Plázával szemben van a korház.Váci ut és a Gyöngyösi sarka.Mi itt lakunk a Madarásztol 2 saroknyira.Ha esetlegt segitség kell megadom a számom és szolj szivessen segittek..

Örülök hogy elnyerete a tetszéseteket a szönyeg.Nekünk az egész francia ágyat betakarja.Ahol mi vettük ott volt még pár darab.Azért is dobtam hamar képet hogy akinek kell kapjon még.

Jadey:
Én nem másztam bele de lányom már probálkozott.Képeket ne felejtsd el!

Késöbb még jövök
Szép napot mindenkinek.
Vendég

Edi:
A telefonszám lemaradt: :oops:

06-1-450-3730
Vendég

Sziasztok,

Kata, Boróka,

még mindig én vezetem a licitet :lol: DE elgondolkodtam, azon amit írtatok, és tényleg , lehet hogy semmi szükségünk rá. Csak valahogy azt gondoltam, majd jó lesz, amikor én a konyhában főzőcskézek (mer én azt szeretek :oops: ) és Peti a székből nézheti mit csinálok. Mondjuk, ez csak addig mükszik, amíg nem kezd el mászni....Szóval, nem tudom...viszont meg vagyok kergülve, annyira be vagyok gubózva itthon a gyerekkel, nincs semmi társaságom, hogy azt hiszem, ilyesmikkel szórakoztatom magam :oops:
Bunny szösszenetéből az a rész, hogy a barátok egyre ritkábban (vagy soha) hívnak fel a szülés után, nálam sajna bejött... :cry:

Petike tegnap furin működött: mindig fürcsi után, elkezdem altatgatni, félhomály, csend, cici....és baromira nem jön be neki, képes nyolctól tizenegyig, éjfélig felváltva cicizni és randalírozni. Na, tegnap kilenckor beállítottak a párom haverjai, egymást és a tévét túlkiabálva, és lássatok csodát, kilenc óra öt perckor, a legnagyobb hangzavarban Peti édesdeden szunyált. :shock: Ki érti ezt? :roll:
sz_kata

Kép
piciza

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: