A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Curse: drukk-drukk! Jaj, de izgi! Annyira lennék a helyedben!!!!!!!

Kép
Kép
tinu

Curse, megy a drukk!!! :D :D :D

Babicskó, sztem csak azért nem jár tőlünk még ifj Barnához senki, mert mikor nemrég még szakorvos-jelölt volt, nem vezethetett szülést. és hát úgy meg hogy járjon hozzá az ember terhesgondozásra :)

Bálint Balázshoz innen sokan járnak, biztosan tudnak majd segíteni.

votiv 8)
votiv

Sziasztok!

CURSE
csúúúúúúúúúúúúúúúúcs!jön a bébi! nagyon sok erőt kívánok és tök jó lesz!!!!!!!!! :D :D :D

Fibi-Főbe :D
a most hetfő valszeg nem jó talizni, főle, hogy már el is múlt :wink: :lol: talán csüt de akkor mikor pontosabban? arra emlekszem h a du jo neked ami nekem is jó

Votiv,
gratula az elismeréshez meg a félidőhöz meg a tűzjegyű gyerekekhez - Abel nyilas én kos ugyh tudom miről beszélsz pedig nem is vagyok megfázva
:D :wink: :lol:

Zsána tényleg fájés nélkül csak úgy pottyantotta a bébiket?! leborulós szmájli

nekem azt mondta UM h köv szülés előtt ő egy komolyabb nyaralást-pihenést szeretne mert ez kimerítő volt.... és akkor nekünk mi volt? :wink: :lol:

Kisün,
a szerződés stb tök jó csak ez azt hozza h szegéyn ember olcsó és kevésbé jó doki nem annyira szegény meg megengedheti a márkásabb orvost... :( ami ugye nem lenne jó
UM ebben sztem szuper jó fej és pnt emiatt volt nekem ez fura mert kényelmetlen volt adni a pénzt - ő tényleg ember ebben és neki inkabb adtam vna Föld körüli utat v cd-t könyvet és lehet h jobban is örült vna csak nem volt kapacitásom elmenni venni neki gyerek apja meg ugye....
ugyh o csucs es a rendszeren nem tudok segiteni vagy nincs otletem csak azt tudom h a maradek 3-4 gyerekemet :lol: is nála szeretném szülni

de pl a szobatársamat konkrétan a mikulás kinézetű doktor úr nem engedte addig haza amig az elore megbeszelt 70 000 - et meg nem kapta és nem sokat láttam nála a szobában sündörögni ...
a fiatal meg ( a másik szobatárshoz) állandóan jött és nem volt fix összeg

ami nekem meg szar volt h a szülésznőm ügyeletes volt de bejött hozzam az indulás előtti napon "érdeklődni" nálam meg egy fitying nem volt de így meg már kedvem se lett vna adni...( de lehet h paranoia es már mindenkin azt látom h fejni akar) ja volt egy nagyon kitartó csecsemős is de vele is úgy voltam h bakker ügyeletben van és ez a mukája akkor miért adjak neki?

én se kérek a szülőtől ha suli után az iskolábamn foglalkozom a gyerekevel de mondjuk ajándéknak örülük :) kivéve ronda vázákat
de persze tanár pl nem vállal magántanítványt a sulibol ezt csak arra mondtam h ha vkinek munkaidejeben is kegyosztas h elvegezze a feladatat akkor menjen sírásónak

Fíbsz
te is vakuum? mi is és mi is majdnem császár és tényleg ezért is nagyon leborulós szmajli UM-nek

szép napot!

Kép

Kép

:D
szrekuc

tanítós hasonlatot úgy értettem h ha külön szakkör akármi van azt a suli intézi a tanárral de pl ha versenyre készítek fel kísérem a gyereket stb azt már nem fizeti suli max benzinköltséget ha vidékre kell a versenyre menni de ezért sztem még senkinek nem jutott eszébe hálapénzt kérni/adni
ha kapok erte egy doboz csokit akkor az tök jó és tök örülök ha nem akkor sincs semmi mert nekem már az élvezet h lyukat magyarázhatok vki hasába stb :lol: és ez a melóm és ezt szeretem csinálni

Kép

Kép

szrekuc

ja és látszik Ábel első fogának a pici fehér csúcsa!!!!!! még a végén lesz foga! :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
és ma reggel hihetetlen pusztítást végzett öröm volt nézni :mrgreen: mármint pakolásban nem kajában :D

és átléptem a szásat tök jó most már natúr felhasználó :D

Kép

Kép

szrekuc

Nem tudom, mi van ma deddel, de mindenért nyafog, és már 11-kor kidölt :shock: talán ez a melegfront? :?

én is kidölök lassan, exfönök jol lefárasztott a "megbeszélésen" :roll:

Szrekuc,
jaja, én is vákuum, a vége elég huzos volt :(

csütörtök még nem tuti (Zanzátol függ, mert lehet h jönnek Szadára :wink: ). de ha ráérünk, akkor du. 3 után bármikor :D

és ki volt az a mikulás kinézetü doki? :o
fibi

Zuzi :) ha nem sikerül beváltanod a kupont mellszívóra, én szívesen elintézem, itt a helyi boltban elfogadták.

indianyo

ja és magántanítványt meg nem viszek be a suliba max vészhelyzetben

jó Fíbsz kíp in tacs :D

mikulás nemtom én sztem id Bálint dokesz de nem tudom pontosan az bizt h főoszt vez vagy helyettes szóval nagyon tudom :D (az biztos h az osztály egyik főnöke mert ő is vizsgált h kell-e indítani és tök utálom mert ő piszkált addig amií jé hát el nem folyt a magzatvíz?pedig szegény gyereket mit kellett piszkálni h túl van hordva? hiába moindtam h mikor készült az uh az uh.... a doktor úr meg doktor úr... úgyh nála nem szülnék...)

Kép

Kép

szrekuc

bocsi: nem elfolyt...

Kép

Kép

szrekuc

Köszi lányok a drukkot és válaszokat :lol:
Most úgy néz ki a forró fürdő után, hogy lanyhultak a fájások. A hosszúságuk sem éri el a 45mp-1p-t.
Csak reggel annyira erősek és sűrűek voltak, hogy azt hittem menni kell. Arra ébredtem reggel ötkor, hogy szétszakadok és ez ment egészen 9-ig, aztán a fürdő.
Ez a csajszi nagyon meg fog kínozni, már látom lelki szemeim előtt.

Kép Kép
curse

Rekuc,
okés :) és a mobilszámom átment multkor a priviben?
egyébként azt is lehet, hogy Zanzáékkal és Veletek közösen ülünk be a Sulyánba :) na, majd Zanza is reagál valamikor :wink:

hu, most igy tényleg nem tudom, ki lehetett az a doki :shock: elöször aszittem BS, de örá nem jellemzö az "addig piszkálás" sem, meg a pénz megvárás sem.... nekem pl kivárta, és csak a kitolás elején folyt el a magzatviz.

Curse,
kitartááás! és egyáltalán nem biztos h meg fog kinozni a csajszi!
fibi

Zsan,
még a tegnapi hsz-edre akartam reagálni: ebben is hasonloak a "dolgaink", én rokonaim Baján is furán néznek rám, hogy bevállaltuk ketteskét, mondván, hogy icipici a házunk, hol férünk majd el..... meg nincs itt nagymami, aki segit majd.... meg dehát Bálint még szopizik, miért nem szoktatom le inkább, meg ilyenek. persze, ezeket a hátam mögött, a hugomtol szoktam visszahallani. a szemembe csak annyit mondanak, hogy "hááát, bátor vagy..."
Bálinttal is sokmindenben elbizonytalanitottak. de most már ugy vagyok vele, hogy nem érdekel, mit gondolnak, tökre nem ismernek. és már csak szépen rájuk mosolygok, és azt mondom, hogy "én igy vagyok boldog, és biztos hogy meg fogjuk oldani, ahogy eddig is mindent meg tudtunk a férjemmel...." és bekaphatják :lol: bocsánat :)
fibi

szia Curse!

csak nyugi nem lesz baj! :D és kínzás se lesz :wink: jó lesz mert meglesz a bébi

ugye pihensz mint a kisangyal? ha nem akkor irány a kanapé relax stb :D :lol:

Kép

Kép

szrekuc

igen-igen atjott!!!!holnap mar lesz mobil is

dokit nemtom:( de lehet h csak rossz napja volt meg en nem sajat beteg voltam es nalam mar annyira inditani akart mindenki hogy o megpiszkalt :( (aztan meg 24oraig semmi nem volt meg kint flangaltam tetenyi uton :D mar untam a vajudot...)

Kép

Kép

szrekuc

Fibsz

a rokonok imadnivaloak!!! :wink: :lol: :roll:

Kép

Kép

szrekuc

Curse: drukk, drukk, ez már nagyon a vége. De izgi, az az első pillantás, ahogy rád néz majd Adélbaba az nagyon nagy élmény. Én még sokszor is ha Fannira gondolok az jut eszembe.

J

Kép
Kép
johanna1975

Indi!
Köszi a segítséget, de ma délelőtt elmentem egy másik DM-be és sikerült beszereznem. Úgy örülök neki! :D Tiszta hülye vagyok, de mostanában abszolút nem vásárolok magamnak semmit, és most ezt ajándéknak élem meg. Érted: egy mellszívót :lol: :roll: :lol: :lol: :lol:

Curse!
Fel a fejjel, és nem arra gondolni, hogy meg fog kínozni! Ez egyáltalán nem biztos!!!!!Pihenj, amíg tudsz, és jelentkezz időnként. Ma délelőtt állandóan a telómat figyeltem, hátha írsz, hogy mi van! Szorítok!!!

Zsanciról nem azt írtam, hgy nem voltak fájásai! Jajjjj, majd most jól megver engem, hogy ilyen hülyeségeket írok!!!!! Egyszer írta, hogy neki nem RENDSZERESEK voltak a fájások, mégis kitágult. (nekem azt mondták a kórházban, hogy azért nem tágulok, mert rendszertelenek a fájásaim :roll: )

Szrekuc!
Én sem hinném, hogy BS volt. Olyan óvatosan szokott vizsgálni, még szüléskor is. És én egyszer nem is hagytam neki, és mondta, hogy oké, megért, az én érdekemben akart megnézni, de akkor hagyjuk :lol: És engem nem tartott vissza a kórházban a lóvéért, pedig az utolsó pillanatban adtuk oda, amikor már indultunk haza. És nem dugdostuk, hanem a vároban odaadtuk. Ha nekem nem kínos, akkor neki se legyen az.

Rokonok: hiddjétek el, néhány jólirányzott keményebb beszólás, és békén hagynak. Ez az én módszerem!
Múltkor após próbált valamiben okoskodni B-vel kapcsolatban, közbe vágtam, és mondtam, hogy a mi gyerekünk, majd mi eldöntjük. Erre csak azt tudta mondani, hogy jól van. Ha megutál megutál, bár nem hiszem, de legalább befogja! És a lelki nyugalmam érdekében ez így jó.
Ami viszont gáz, hogy ugye a lányunkat Pannának fogják hívni (anyukám Anna). Anyós meg egyre jobban pedzegeti, hogy kellene a csajnak még egy név, és hát persze utalgat arra, hgy ő utána legyen már Mária. Olyan kínos, mert nem akarom megbántani! Szerintem szép név a Mária egy Bibliai alaknak, de én sem örülnék, ha engem Máriának hívnának :oops: Múltkor Párom tök durván beszólt neki, hogy de anyukám, a mai vilgában már senkit sem neveznek el Máriának. Úgy égtem miatta!

Kép
Kép
zuzmo1

Neet: kiutálni biztosan nem fogunk azért, mert leírod a véleményedet, hiszen ezért "járunk itt össze". Én speciel örültem a választott dokimnak és a legvégén adtam neki egy nagoyn sovány borítékot és egy könyvet (amit tudtam, hogy kedvel), szerintem ettől is boldog volt, ha pedig nem akkor sorry. De biztosan ha nem lenne messze, akkor másodikra is őt választanám, de most, hogy itt van ez a jó kis kórház, szerintem itt keresek egy jó dokit. Szeretem ha ilyen fontos kérdésekben jó kezekben vagyok. Hiszen nekem sem volt egyszerű az előéletem, bár szerencsére a terhesség, szülés igen. Bátornak tartalak, hogy mertél szülni ügyeletesnél, de én sajna ehhez képest beszari egy dög vagyok. Abban meg tökéletesen igazad van, hogy sajna mi tartjuk életben a rendszert, akik adunk és szomorú, hogy már el is várják, tisztelet a kivételt.

Votiv: mi is néztünk Zsoltival nagyot, hogy miért várja a Tv2 a balhét. pedig néztem volna megatáncot. Cikk érdekel, ha van link, szívesen elolvasom, beszúrod?

Másik: ma reggel telcsiztem, hogy Fanni fosikázik tegnap rókicázott stb... és jöjjön mááááááááá erre, mondták jó. Ez volt 8.05kor. Dokim még sehol, szerintem megorrolt, hogy nem adok neki lóvét mikor kijön. De kérdezem én kéne adni? miért? mennyit? stb... ez is olyan szenyaság, ide sem jön, mert tudja, hogy itt nem kap vagy keveset? hmmmmmmmmm erre mit mondjak?

Zuz: hehe, név problémát megértem. Még jó hogy enyém anyós hasonló névvel nem próbálkozott. Szeritnem mi pénteken nem tudunk majd menni. Nem akarunk senkinek sem rosszat... pedig úúúúúúúúúúúgy készültem hozzátok. Ezer éve nem láttalak.

szomorú Johi

Kép
Kép
johanna1975

sziasztok,
Hú csajok, NAGYON jókat irtatok, csak bólogattam itt össze vissza!!!
Nagyon egyetértek Verával, meg Neettel és Reccel...
no, meg a többiekkel is...WOW!!! nem is tom, mikor volt ilyen utoljára... :wink: :wink:
Szóval, tök jó lenne, ha mindez legális lenne, de amig nem az, addig lécci lécci, ne mondja már meg nekem senki,h mennyire legyek hálás...
és én egy fura köztes állapotban "lebegek", mert erősen gondolkoztam azon, h csak fogadott szülésznőm lesz, de sajnos egy dokitól való félelmem ebben meggátol. És én is úgy érzem, mint Neet, h nekem ugyan nem fontos, h épp milyen doki áll a lábamnál, mert nekem nincs olyan belsőséges viszonyom vele, mint sokatoknak a sajátjával, a lényeg, h a férjem ott legyen, és a szülésznőm ,mert vele azért vmennyire mégiscsak kialakult vmi "bensőséges viszony"-féle...
egyébként enyém is ügyelt, ettől függetlenül adtam neki, bár nem volt velem végig, ami kicsit elég szar volt, de spongyát rá, már olyan régen volt...asszem.
Votiv,
miattam nem akarja Fibi a M Gabit, nem azért, mert vmi rosszat hallott volna róla...Én most "csak" ebben akarom magam túlbiztositani, h OTT legyen, és VELEM legyen...elég önző, mi??????

Rekuc,
az nem igaz,h nem volt fájásom, csak RENDSZERES nem volt...én abban nem hiszek...ennyi...ettől még fájt, csak összevissza..ilyen következetlen vagyok én... :lol:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Köszi a pelusos ötleteket, beszerzek ilyen gumisat.

Votiv! Engem is érdekelne a cikk, tedd már be a linket!

Curse! Hajrá!

Csajok, MMR-től második nap lehet takonykór? Szegény cicababámnak tegnap óta egyfolytában folyik az orra, aztán,hogy ettől, de a nyála is, még előkét is kellett kötnöm a nyakába. VAgy inkább gyanakodjak az utolsó 4 fogra? És most is alig akar aludni.

KépKép
KépKép
lindicita

Zsan! Én is csak 1 valaki miatt nem akarok ügyeletesnél szülni. Bár van neki egy topikja, és ott van egy, azaz egy rajongója. :shock:
lindicita

Curse :) Nagy-nagy drukkok mennek!!!!! Akkor nemsokára kibújik Adél baba :D :D Most hogy vagy???

Johi :) Végül kijött a doki? És hogy van Fannika?

Ancsi :) Lencsi jobban van már?? Evés-ivás hogy áll?

Zuz :) Bírom a módszereid :lol:

Fibi :) És mi volt az exfőnökkel? Sikerült a melót nyélbe ütni?

Szrekuc :) Nagy gratula Ábel első fogához! :D :D És melyik jön?
denizsa

Zsan,
különben hogy ha én nem M Gabit fogom választani, attol még lehet majd 3 másik kismama, aki junius középére lesz kiirva, és elvállalja Gabi. hmm?
fibi

Johi,
kár, hogy pénteken nem fogunk találkozni megint :cry:
Fanni bébinek jobbulást mielöbb!!!+++

Deni,
nem, mert ugy döntöttem, hogy nem fogok elvállalni semmit neki. majd elmesélem egyszer szoban.
fibi

egy valszeg bugyuta kérdés jutott eszembe:
amikor választott szülésznönk van, akkor ö az NST-kre a munkaidejében jön be, vagy azt is a szabadidejében vállalja be, mint esetleg a szülést késöbb? erre már tökre nem emlékszem :roll:
mert én most olyanon agyalok, hogy inkább szülésznöt nem fogok választani.... csak azok a banyák ott az NST-n....
fibi

Fibi, ebben igazad van...és sztem úgysem lehet ezt kilőni, tehát ez tényleg csak merő önzés a részemről...szóval, válaszd azt, akit te a LEGJOBBAN szeretnél!!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Jelentem Lencsi sokkal jobban van. Ez a tetű antibiotikum kinyír mindent :). Ma már voltunk fogorvosnál, 20eFt volt két fogam tömése!!! :/ és még vissza kell mennem, mert az egyiket (vérzés miatt) nem tudta véglegessel betömni.
egyébként azt mondta, hogy nem kell még ilyen kicsinek erőltetni a fogmosást, mert 1. megutáltatjuk a gyerekkel, 2. megsértjük az ínyét. szerinte most max. játékosan kell fogat mosni neki, oda adni a kefét, hogy csinálja, és majd bőven ráér, ha már rágó foga is lesz, vagy csak 2-3 éves kora között elkezdeni!

[quote="recca"]I írta:reccandi, a normaflore-ban levo bacik genomjaba beepitett antibiotikum rezisztenciat okozo gen(szakasz) miatt

ez igaz, erre nem is gondoltam, hogy egyszer csak majd a bacik is rezisztenssé válnak az antibioval szemben. persze egy szaGember tudná megmondani, hogy ez a rezisztencia "átépülhet"-e a bacikba is, de jobb félni...

TUDOM MÁR, MIT MONDOTT A FÉRJEM!
szerinte kár Normafloret inni, mert a gyomorsav (sósav) mindennel végez, nem igazán tud rajta átjutni a bélbe az élő baci.

Barbi!
mivel kezditek a hozzátápit?

Zuzi!
bennem is kételkedett a doki, és ezért mondta, hogy én döntöm el, hogy elkezdtem-e aznap, vagy csak másnap, ha egyáltalán nincs javulás, de mivel aznap nem is volt gyógyszer (úgy be voltam tojva, hogy elkezdtem volna! :/ ) , és egyáltalán nem javult, csak szinten tartottam a lázcsillapítókkal, naná, hogy elkezdtem másnap. pedig lehet, hogy javult volna magától is, mondjuk harmad nap. viszont most azóta EGYÁLTALÁN nem lázas, csak este volt még egy kicsi láza (38), de semmi egyéb. szóval én azért örülök is, hogy vannak ilyen gyógyszerek.

Votiv!
tök mindegy, hogy volt-e autós ülésünk, mert visszaemlékezve sem nekünk, de még az osztálytársaim 90%-ának EGYÁLTALÁN NEM VOLT AUTÓJA! asszem 2-3 osztálytársaméknak volt kocsija, akiket istencsászárnak tartottunk érte :). tehát alapvetően én sem bírom az ilyen mondatokat, amit írtam, de tény, hogy én nagyon sokat voltam beteg, kórházban is minimum 5x feküdtem csak fertőzésekkel, és akkor antibigyókat szedtem. tényleg semmi bajom nem lett tőle. mióta felnőtt vagyok egyetlen egyszer szedtem antibigyót, kb. 3 hónap küszködés után sem gyógyultam, és azért.
ezt a számla dolgot azért nem csinálhatja, mert a kórháznak is kellene juttatnia belőle, hiszen a kórházi cuccokkal szültette meg a nőt!

Vera!
én is szeretnék számlára fizetni, és szabott árat adni, mert akkor tudnám, hogy megenedhetem-e magamnak, vagy nem.
a dokik ügyében még tegyük hozzá azt, hogy azért, hogy levezesse a szülést, elég sokszor járunk hozzá terhesgondozásra, holott valószínűleg nem biztos, hogy kéne :). és ez a terhesgondozás egy vagyonba kerül most már.

Neet!
megmondom én neked, hogy miért kell ilyen sok lét adni! azért, mert egyesek elkapatták a dokikat!!! vidéken még mindig meg lehet fizetni egy huszassal egy dokit, és kb. ennél többet nem is nagyon érdemel, szerintem. habár, ha azt nézzük, hogy egyes szakmákban a mérnökóradíj 5-10eFt között van, akkor...
én bevallom őszintén, hogy 50e Ft-ot adtam a szülésért, de kurvára kellemetlenül éreztem magam, mert nagyon kicsinek éreztem az összeget. volt akkor az osztályon egy kismama, aki 1-2 nappal korábban 40ezret adott, ez kicsit nyugtatott, de tudom jól, hogy nagyon sokan 70-80-100-akat adnak. meg az is bosszant, hogy a tarifás dokik még véletlen se mondanak 50 körüli összeget, inkább 80-100-at. pedig nekem az 50 is baromi sok!

egyébkén soha nem adok hálapénzt! soha! ezzel hülyén is érzem magam, mert úgy tudtam, hogy nagyon sokan teszik. apósomnak pl. ez a passziója :). én két dologért fizettem eddig: maszek fogorvos, maszek nőgyogyó, + ugye a szülés.

Johi!
végül kiment az a dög doki?

Curse!
drukkolok!

LENCSI MAI ügyeskedése:
amíg ezt a hosszú fördmedvényt írtam, kint hűtöttem a komódon egy tányér káposztás tésztát, hogy majd jól befalom. erre a nagy csend miatt kimentem, hát Lencsi csak úgy kanalazza ki a fotelba a villával a cuccot :/. marékkal felettem az egészet, ami csak kikerült, és most kiderült, hogy ő is kér. borsos, meg káposztás, remélem nem lesz tőle baja.
ancsipancsi

Sziasztok!

Zuz,Votiv:
jól esett,hogy gondoltok rám :D
Annyira pörögnek most a dolgaink,hogy néha levegőt sem tudunk venni.
sajnos még nem költözünk,mert vártuk,hogy száradjon a benti beton.
Kép
Viszont ma már,elvileg,megkapják az eredeti színüket a falak :lol:

Den:
gratulálok a pocakodhoz! :D

Ancsi,Johi:
remélem lánykáitok gyógyulgatnak++++++

Neet:
Eszter jobban van már?

Lindi:
még a kajatémához:leírtad a lényeget!Teljesen gyerek függő :?
Orsim abszolút minden evő volt,viszont csak közöttünk aludt./le sem merem írni,hogy meddig :shock: /
Dorka iszonyat:elvek félre,akkor és ott eszik ahol és amikor Ő akar :? Ellenben soha nem akart a kiságyán kívül aludni.
Na de majd Te is megtapasztalod szerintem :lol:

Ami a H mizériát illeti.... :roll:
Ennyi erővel én,mint vidéki/ :lol: /akár a telkiben is szülhetnék,nem lenne sokkal több :?
Arról nem is beszélve,hogy akár BS-t is odahívhatnám,ha vállalná.
Mert ott szabad orvosválasztás van :lol:

petergabi

Curse, huha! drukk nagyon :)

[quote="kisün"]a írta:kisünkkor, ha a nők elkezdik partnernek tekinteni magukat. Mert ugyanúgy, ahogy a hálapénzrendszert, ehhez is két oldal kell, hogy fenntartsák :?

Kisun, haaat. hiaba lennek partner, ha egy orvos azt mondja, h neki ez nem megy, o nem ezt tanulta, es ezutan meg raadasul ugy kezel, mint egy hulyegyereket...
na es azt az aprosagot se felejtsuk el, h az orvosok egymasnak is csak addig partnerei, amig egy kovet fujnak (lajtos formaban lasd a te dokid tegzodeserol szolo velemenyeket, durva formaban meg... hat igen, ahogy Agihoz viszonyul az orvosok nagynagy resze :cry: :cry:)
szoval nemtom, kinek kellene kezdeni. valahogy egyszerre :lol:

Fibi, en egy szoval nem mondtam olyat, h csak szerelembol. felreerthetted. a medencet meg en sem sajnalom. csak azert nem mindegy, mibol. meg hat akinek telik ilyenre, az igazan nem szorul ra a dugdosasra. sokszor olyanoktol, akiknek tizedannyiuk sincs...
de abban egyetertunk, h ha vki jol csinalja amit, megerdemli, h meg legyen fizetve.

Zuzi, sztem 2. nevnek nem gaz a Maria... :? :wink:

Ancsi, 1. "atepulhet". ugyanis a bacik is sexelnek :lol: 2. a gyomorsavon atjutni tenyleg nem egyszeru, de nem eselytelen :wink:

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Zsan,
mivel én egyiküket sem ismerem (Kata, Gabi), ezért gondoltam, hogy nekem mindegy, ki lesz :)

Gabi,
dejo lesz a házatok, belül is :D
kajára én irtam, hogy gyerekfüggö, de végülis mindegy :wink: akkor Orsid olyan lehet mint Bálintom :D
fibi

Jaj!
Még azt akartam kérdezni az elöbb,hogy ha nagyobb bútorokat szeretnék venni az ikeaban,azokat is rögtön eltudjuk hozni?
/Zuz:nincs közte gardrob :lol: /

petergabi

Rec,
akkor bocsánat, ha félreértettelek. már eléggé zokni volt este az agyam :( de nem is akarok már a témába belepofázkodni :(
fibi

Ancsi! Bioalmával :P

Ma ivott először Angi vizet. :lol: A pofikat amiket vágott :lol: :lol:

Voltunk védőnél, s rákérdeztem a H-helyzetre. Ő azt mondta hogy törvény még nincs, közlönyben nem jelent meg semmi. Szerinte per pill direkt kiengednek infókat hogy teszteljék a népet.

Fibi! méltem :?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Doki végül jött, végszóra. Mondani gyerek lenni erős, holnapra lenni semmi baja, írni gyógytápi és elmenni. Johi nem fizetni, néni gondolni, na ide se jönni többet.

Köszi a jobbulásra irányuló üziket.

J

Kép
Kép
johanna1975

Gabi: ház rulez... mi eddig majdnem mindig mindent el tudtunk hozni. Lásd: könyves szekrény, konyhabútor, kanapé, ágy, matrac stb... Házatok nagoyn jól halad.

Kép
Kép
johanna1975

Jesszusom vissazolvastam véletlen egy régebbi oldalt nyitott meg. Én már a 100. oldalon is írogattam és most meg már hol járunk. Ez nem semmi.

Kép
Kép
johanna1975

Még vagyok :lol: Megpróbálok pihenni, mert az iccaka nem aludtam sokat. Most épp az a helyzet, hogy óránként vannak fájások, de azok kegyetlenek. Nem értem én ezt :?

Kép Kép
curse

a lényeget felejtettem: CUUUUUUUUUURSE!!!!! :lol: :lol: :lol:
gödibarbi

ilyen kb egy évben egyszer van: annyira szarul vagyok ma, hogy hazahivtam 4 orakor a férjem a melobol :(
fibi

Sziasztok!

Cruse, Adel azert annyira nem igyekszik, de azert jelzi, hogy nemsokara kibujik... :D Elhiszed, hogy irigyellek? :lol:

Zuz, Panna Maria szerintem kicsit vicces egyutt, esetleg lenne Anna Maria / Annamaria? :D :wink: Ha nem tetszik a Maria, akkor ne add, vegulis Panna lenne es nem Anna, szoval anyos sem mondhatja, hogy az anyukad nevet kapja... :wink:

Gabi, mikor fogtok bekoltozni? A karacsonyt mar ott toltitek?

Ancsi, nem hiszem, hogy baja lenne Lencsinek a kajatol. :wink: Videki korhazban is eszement penzeket adnak az orvosoknak! :? Es mi az, hogy te erezted rosszul magad mert 50ezret adtal a dokinak??? A tanitoi fizetesem ketharmada! :roll:
Lencsi overallja nagyon klassz. Mekkora a merete?

Szrekuc, UM tenyleg ebben is nagyon jo fej! Bejott a szabadsaga alatt levezetni a szulest, es csak a hat hetes kontrollon kapott "ajandekot", kevesebbet, mint Ancsi fizetett. Par honappal kesobb ugyanolyan kedvesen fogadott, mint addig es orult, mikor mondtam neki, hogy Kecskemetrol is hozza szeretnek feljonni szulni. Es ez igy lesz nagyon remelem!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

annyira jók azok a dokik, akik 20 ft-tól sem sértődnek meg...
báááárcsak...mert én ennél többet szivem szerint nem adnék...
és szülésznőnek sem adtam többet...
hallottam,h van olyan, akinek 70 a tarifája????? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
olcsó jános őt sem tudná megfizetni...

ezt sajnálom csak a a bardócziban is...enyim gatya túl lukas hozzá... :?

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Curse, jól haladtok! :D igazad van, próbálj pihenni, akár már az éjjel szükség lehet az erődre :wink: nagyon szorítunk Nektek, minden rendben lesz! akármilyen nehéz is lenne a szülés (de nem lesz!), gondolj arra, milyen csodálatos lesz a végén a kislányod a kezedben tartani! és minden egyes fájás csak közelebb visz hozzá :)
én ha tudtam volna, hogy Isti születésével kezdődik az életem legszebb, legboldogabb (néha legnehezebb) része, tuti hogy vigyorogva vajúdom végig a 21 órát :lol:

PGabi, annyira örülök, hogy írtál! attól féltem, eltűnsz :oops: írjál még! milyen színűek lesznek a falak? hogy áll az anyóslépcső? :wink:
és miket mond már Dorka? Szeretleket szokta mondogatni neked?

Johi, remélem igaza lesz a dokibanyátoknak és holnapra minden baj elmúlik. Fannilányak puszi, gyógyuljon hamar!

Végre Lencse is jobban van, már káposztás tésztát eszik :D
én is féltem Istinek pl kolbászt adni a sok fűszer miatt, de annyira imádja, hogy nincs szívem megfosztani őt tőle :lol:

Ancsi, lassan elfelejtheted a pépelést, Lencsi csak a Ti kajátokat akarja majd, és meglásd azt még nagyobb gyönyörrel fogja falatozni :wink:

közkívánatra a cikkem
http://www.vasarnapihirek.hu/?page=14

votiv 8)
votiv

MAcs :) ma este sűrűn emlegettelek a szemüveges történeted miatt... Mivel én mindig összekötve hordom a hajam, Dé talán 10-szer látott kiengedett hajjal, de abból is a nagy részét babakocsiban, nekem háttal... ma este azt a remek ötletet eszeltem ki, hogy míg ő fürdik, én megmosom a hajam, hadd száradjon ... de arra nem számítottam, hogy törülközővel a fejemen én leszek a legijesztőbb banya :( szegény gyerek annyira megijedt, hgoy utána még a törülköző nélküli kiengedett hajamtól is sírdogált :( Na jó, aztán tejecske közben jól megtépkedte és utána rendben volt a dolog, de azóta már többször kinyitotta a szemét, hgoy ellenőrizze, tényleg én vagyok-e ott, vagy az a szörnyű banya...

Gabi :) én is, én is, én is hiányoltalak többször is!!!! De a lényeg, hgoy írtál és jól haladtok a házikóval, tényleg milyen lesz? Ikejában asszem minden lapraszerelt, úgyhogy haza tudjátok vinni :)

Curse :) remélem, holnap már kisbabával ébredsz/alszol el :) tényleg pihenj, mert szülés se könnyű fáradtan, de utána még úgyse tudsz egy darabig majd aludni a sok élménytől, úgyhogy pihenj előre :)

Ancsi :) ha a gyormorsav nem enged tovább semmilyen bacit,a kkor a fertőzések és bakteriális megbetegedések hogy lesznek? Én ugyan biológiailag meglehetősen képzetlen vagyok...

indianyo

Votiv,
jó a cikk!!! 8)

Curse,
hajrá!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Curse :) Drukkok továbbra is mennek!!!!!!

Gabi :) Házatok egyre jobban halad és egyre szebb :D

Ancsi :) Káposztástészta :lol: De jó, hogy Lencsinek ilyen jó étvágya van! :D Remélem ez már a javulás jele, pláne, hogy használt az antibigyó!

Johi :) És Fannika jobban? Vagy büntiben vagyok, hogy még a mélemre sem válaszoltál? :(

Fibi :) Bulást Neked!!! Remélem nem komoly a baj!

Indi :) Törülközős banya :lol: :lol:
denizsa

Votiv :) Cikk rulez! :D és milyen igaz...

Barbi :) Olyan édes pofikat bírnak vágni az első kóstolgatásokkor! B. első grimaszaira én is jól emlékszem, egy meg is van örökítve:
Kép
denizsa

Dorka!
ez 86-os, anyósom vette, de ez volt a legnagyobb méret. már kicsit bánom, hogy a miénk olyan pufi babacucc, míg pl. Zuzi fia már nagyfiús síruhában fog mászkálni, de mindegy. ez meg édi, csak nem olyan praktikus :) :)

Votiv!
ma én is kínáltam cserkészkolbásszal, és barátom, olyat leharapott belőle!! :)

Indi!
biztos valahogy a gócoponton alakulnak ki. tudod, mint ahogy a muslincák is ott teremnek a semmiből :)). tényleg, aki ért hozzá, elmondhatná, hogy honnan jönnek a muslincák.
Lencsi is nagyokat nézett, de én elejétől mutatkozom előtte turbánban, viszont ha ki van engedve a hajam, jön rögtön simogatni, majd tépni! és mondja, hogy haja haja.

Deni!
igen, ez már fix a javulás jele. mondjuk nem sokat, de eszik. és iszik főleg!
és ti teljesen nyom nélkül gyógyultatok Bálinttal a fostiból?

Gabi!
frankók a képek! még glettelik, vagy vakolják a falat?

Macs!
péntek délelőtt esetleg össze tudnánk futni? vagy inkább ne?
ancsipancsi

Fibi! :( S javultál vmit? Mi a baj?

Deni! Hát ez nagyon édi!!! :lol: :lol:

Indi! én Angit már korábban hozzászoktattam azAnyánakvanhajaisám látványhoz, de tisztán emlékszem az első törülközős találkánkra. Szinte 10percig nézett hogy biztos én vagyok-e a turbán alatt. :lol:

Egy ismerősöm – nem SztImrében szült – dokijánál ki van rakva a magánrendelőben a tarifa. Egy szülés: 180.000 !!!??!?!! :shock:
gödibarbi

Ancsi :) Ez aztán a jó hír! :D olyan sokan betegek már megint, olyan jó, hogy Lencsi legalább gyógyul :D Cserkészkolbász, azta! :lol: Hétvégén megkínáltam Bálintot téliszalámival, de nem kellett neki... hát van még mit tanulnia, hogy mi a jó :wink: Mi már teljesen jól vagyunk, és Bálint megúszta, csak apa meg én szenvedtünk tőle. Az oltás miatt aggódtam kicsit, de már lejárt a 10 nap és még semmi, remélem így is marad és nem kiabálom el!
denizsa

Rec,
szerintem sok függ attól, hogy te mit közvetítesz magadról: aki elfogadja az alá-fölérendelt viszonyt, az meg is fogja kapni :? Én ilyen téren egyszerűen kezdeményező típus vagyok, azt hiszem :mrgreen:
Tényleg, macskahelyzet hogy áll? Arra már nem emlékszem: kandúrról van szó? Mert az az igazi kegyetlenség szagilag...

Den,
örülök, hogy Bálint megúszta!!! :D Bálint képét nézegetve (olyan fura, hogy itt még olyan "kisfiú" volt :D ) eszembe jutott, hogy alig két hónap, és nálunk is kezdődik a fintor-revü :D

Barbi,
MÁV-ban szült ismerősöm is mondta, hogy nála terhesgondozás 12e, szülés 120e :shock: és én még azt hittem, enyim orvos drága...

Ancsi,
én nem érzékeltem ennyire gyakorinak a dolgot (5-6 hetente jártam)... és én még mindig úgy tartom, hogy a szülés "különmunka", tehát engem nem zavar, ha azért külön adok.
Örülök, hogy Lencsilány jobban van!!!! :D

Curse,
drukkok mennek továbbra is ezerrel!!!! :D

Én ma rövidre vágattam a hajam :shock: De Marci is ott volt, végignézte (ill. konkrétan rajtam aludt), és láthatólag nem sokkolta nagyon az új hajhelyzet :D
kisün

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: