sziasztok cajok!
randiról fotók!!!

jó bulizást nektek!
katus
zóra itt ül az ölemben és a máté fotójának ordibál
anikó
szia,mi is jerevánon laktunk,de fbruárban ide költöztünk a nagy bp-re.én eredetileg miskolci vagyok,apa soproni,de miskolcra járt egyetemre és ottragadt,neki is ott vannak a barátai,de a "könnyebb" élet reményében sopronba költöztünk 2003 elején.de nem úgy jött össze,ahogy gondoltuk(nem tudott kimenni au-ba dolgozni),így ide jöttünk,itt jobban keres.én vagyok itt a legöregebb,három gyerekkel.és imádtam a jerevánon lakni,szerettem,hogy minden közel van,ami fontos.
ági
és férjed mit szól ezekhez a hosszú,magányos hónapokhoz?meg gondolom nektek is hiányzik ő,vagy azért pár hétre itt van veletek?azért én még irigyellek kanada miatt-biztos jobb hely,mint ez az ország(sopront kivéve

)
kriszti
igen,én kérdeztem a szopit.hát,elég hátborzongató volt olvasni(nekem eddig mind a kettővel szép lassan elapadt a tejem,nem volt ilyen hiszti mellette).és köszi a könyvet,szuper,nekem tetszik,de majd apával is megnézetem.és szerintem még szecsőnek is tetszene,hiába ő már "nagyfiú"
katus
és máténak adsz valami vitaminfélét?pici korában is könnyen elkapta a bacikat?én most a béres csppet próbálom ki(magamnál),hátha tényleg kicsit erősítené az immunrendszeremet,mert mostanában nagyon sokszor fáj a torkom,többször szedtem gyógyszert is.védőnő azt mondta,hiába szopizik még zóra,szedhetem(végülis akár már ő is szedhetné)
eszter
tényleg rég voltál,ez a dolgozó nők sorsa?!
szonja szedi még a bérest(emlékszem régen azt adtál neki)?
azért most hogy itt olvasgattam,eszembe jutott,tényleg micsoda klassz(hihetetlen) dolog az internet.az ország több pontjáról,németo-ból,kanadából "segítjük" egymást.jó itt veletek