A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Soproni kismamák

Kriszti!Nagyon sajnálom :( Tudom ez tök szar érzés.

KépKép
kola2

Hajni!Mért nem írsz?Csak nincs valami baj?

KépKép
kola2

Szia Anikó!

Üdv köztünk!

Nekünk egy 15 hónapos kisfiunk van Máté. Én 28 leszek a jövő hónapban (te úr isten, még leírni is szörnyű :? ).
Mi a Füredi sétányon lakunk, 3 éve költöztünk Sopronba, Pécsről.

Viol!

Kezdem megszokni Sopront, persze mondhatni már szeretem is, vannak csodálatos emlékeim, amik ide kötnek már, itt van az otthonunk, de igazából az "otthonom" az mindig Pécs marad!
Hiányoznak a szeretteink. :cry:
Ahogy Kriszti írta én is fan clubos vagyok, csak én a Pécsibe tartozom :lol: :lol: :lol:

Kriszti!

Sajnálom. Máté az elejétől kezdve ezt művelte :? Szörnyű volt, én is rengeteget sírtam, de rendíthetetlenül próbálkoztam, de mindig ordított, megfeszítette magát és nem kellett neki a cici, 3 hónapig próbálkoztam, nem ment, fejtem, etettem, ez ment, aztán egyszer csak elfogatta 2hónapig, utána meg elapadt :cry: :cry: :cry:

Szerda nekünk is jó!
Holnap megyünk a dokihoz vissza, nem akarom elkiabálni Máté hogylétét, mert akkor tuti mindig más lesz! :? :shock:

Hajnus, már én is gondoltam rátok! mi van veletek??? :?:

Rik!

Tesoméknak van egy 11 éves lányuk, eddig nem akartak babát, most szeretnének, sógornőm is fiatal még most lesz 31 éves.

Ági!

De jó, meddig maradnak a szüleid??? :)

katus78

Jaj, nekünk még sem jó a szerda. Elfelejtettem a bébiúszást.
De a többi nap jó, holnap is.

KépKép
KépKép
mirama

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
mirama

Kriszti,

szerintem ez nagyon aranyos! Elképzelhetőnek tartom, hogy egy 6 évesnek is tetszik. Szerintem én kipróbálom...
Vince sem akart szopni 9 hós korától, mondjuk, én nem bántam annyira. Valahogy én is elégnek találtam, derossz lehet, ha ez nem így van.

Szia Anikó,

Eszter vagyok és van egy 14 hónapos kisfiam és 22 hetes terhes vagyok a kistesóval. Nem rég óta lakunk itt a józsef Attila lakótelepnél. Nagyon helyes a kismanód!

Rik, Zsani,
mi is mennénk szívesen szerdán, csak még nem tudom hogyan, mert dokihoz is mennem kell negyed hatra. Előtte meg alszik Vince - de talán egy órára oda tudnánk nézni...

Hajni,
merre vagy?

KépKép
KépKép
esztermami

Sziasztok!

Én a Jerevánon lakom, de eredetileg szegedi vagyok, a férjem Soproni. Pécsett ismerkedtünk meg, már 6 éve élek Sopronban. Imádom, mert kicsi, barátságos város.
Én is 30 éves vagyok, mint Erika, de én szeretek 30 lenni, egyenlőre.
Végzettségemre nézve töri-magyar szakos tanár vagyok, a diákok rém tárgyáé...Viszont most a kamaszok helyett Kincsővel vagyok, aki még érdeklődve hallgatja a történeteimet.

A vonalzót megcsináltam, de nem tudom "idehozni"...
Megyek fürcsizni, és kihasználom alvásra az időd, amíg az én kis rabszolgatartóm durmol.

Anikó
quito

Szia Eszter!

Köszönöm.
Gratulálok a terhességedhez, én még most is álmodozom néha arról, hogy milyen fantasztikus volt várandósnak lenni. A szülés az brrr!!!, de a terhesség csodás állapot! Hogy bírod egy örökmozgó 1 éves mellett?

Anikó
quito

Kriszti!
Ez nagyon aranyos! Szerintem a Bence is orulne neki! Majd megmutatom az Anyunak. Ugy egyszerubb, ha o rendeli meg mint en innen.
Az az udvozlo szoveg az elejen standard? Mert az oldalukon azt irjak, hogy kuldjel udvozlo szoveget is. Ti ezt irtatok? Mert ez a minta szoveg a weboldalon is.

Szia Aniko!
En nem Sopronban elek, de ott szulettem, es ott eltem 23 even at. Azota pedig Kanadaban, Calgaryban, most mar tobb mint 10 eve. (Ebbol adodoan 33 eves vagyok :D ) Van ket kisfiam, a nagyobbik Bence, 6 eves, a kicsi Balint, o 20 honapos. Nyaron mikor otthon voltam talalkoztam tobb emberrel a topicbol. Nagyon jo kis tarsasag, majd meglatod!

Kép
Kép
agi

Sziasztok.

Hú egy órán keresztül olvastam.5 vagy 6 oldalt,úgyhogy bocsi,ha nem nagyon szólok hozzá a dolgokhoz.Csak 1-2 gondolat.

Rik,nagyon sajnálom....

Nagyon kedvesek vagytok,hogy hiányoltatok. :D Apa szabin volt,egyszerűen nem fértem a géphez.Mérgelődtem is vele,hogy nekem nem jár ennyi kikapcsolódás?! :evil: :evil: :evil: Bence ráadásul tiszta bolond,állandóan hisztizik.A fogaival is kínlódik,de végre kijött a 3.De még legalább 2 jön.

Szia Anikó.Nekem egy 9 éves és egy 11 hónapos kisfiam van.Aranyhegyen lakunk.Tényleg gyönyörű szép a kisbabád.

Erről jut eszembe,VIOL,tök jók a hajvágás előtti és utáni képek! :D

Holnap megyünk tanácsadásra,nagyon kíváncsi vagyok mennyit hízott a kis rosszcsont.

Na,csak emlegetnem kellet,fel is ébredt.De talán már alszik is...Én is fekszem gyorsan,holnap már jövök. :D Mág csak annyi,hogy szívesen talinék én is,de nekünk nagyon kiesik az Erzsébet kert.És ha arra gondolok,hogy a sötétben,hidegben gyalogoljak át a városon...Brrr...Szóval nem tudom...

Jó éjszakát mindenkinek.

Kép

Kép
hajnus

Most látom mennyire össze-vissza írtam,semmi logika benne. :roll: Ez azért van,mert annyi mindent tudnék írni!

Kép

Kép
hajnus

Rik, Katus!
Anyuek 3 hetre jonnek, januar 5-en mar mennek is vissza. Ahogy irtam, meg dolgoznak, igy nem tudnak korlatlan idore jonni. Viszont aztan juniusban megint megyek haza a fiukkal, es egeszen a nyar vegeig maradunk.

Rik,
Asszem te kerdezted, hogy szeretnek-e itt lenni? Mivel hozzank jonnek, igy nyilvan. Amugy ennyi ev utan a nagy "varazsa" az orszagnak mar elmult. Most mar csak egy hely ahol mi lakunk, es miattunk jonnek nem a hely miatt.

Katus,
Kar, hogy nem szereted Sopront. En imadom!! Ha sokaig nem megyek haza, mar erzem a szamban az izet, az illatokat, annyira szeretem azt a varost! Persze nyilvan te meg igy vagy Peccsel igaz? :wink:

Viol,
Dorka uj frizuraja nekem jobban tetszik. :) Egyebkent kinek van ilyen hullamos/gondor haja nalatok?

Kép
Kép
agi

Sziasztok!
Én sem jöttem túl sűrűn... :(
Ágnes alig alszik mostanában. Ezerszer felkel, ami bosszantó, hogy nem alszik vissza. Na akkor felkelti apát, Jankát... nagyon álmos vagyok.
Ma viszem oltásra, jó lenne ha eltűnne a huncutság :wink: :roll:

Üdv Anikó! Nekem három gyerekem van és 33éves vagyok :lol: , ma épp a jerevánra negyünk tanácsadásra :D

Eszter! A kabátot megkukkantottam, de csak otthoni rohangálósnak jó, emlékeimben szebb volt :lol: :lol: :oops: :oops: , kölcsönadni sem érdemes szerintem.

Csilla, az első adagot kaptam meg ami itt készült nálunk, a freemail nem képes egyszerre sok képet fogadni :(

Szép napot!
Én udvarra, kertbe vágyom. Virágokat, növényeket szeretnék!!!!!!!!!!!!!!!! De egyenlőre lakásba megyünk...

Kép
Kép
Kép
amica

ági
ezta hely varázsa dolgot értem,de azért szerintem még mindig elvarázsolhatja őket!!!Tudsz feltenni pár képet a helyről??

katus
nagyon jo lenen ha tudnál jönni,már csak azért is,mert téged már ismerlek,de a pöttömödet nem!!!

Hajnus
üdv!!!!Jo lenne ha inkább máshol taliznánk?Fő tér?Vagy hol????Nekünk mindegy!Busz megy oda is!Gabonak még nem mondtam meg hogy hol lesz!Változtassunk???

Eszter
akkor jössz egy orát Te(ti)is???Juhhéééé!!!
Neked is jobb lenne mondjuk a Fő téR?

Kriszti
nagyon sajnálom hogy nem tudsz jönni,mert már szeretnélek megismerni!!!!!
A szopizás nálam sajna 4 honaposan a naggyal, a kicsivel meg 6 honaposan a baba miaat maradt el.Ezt ők irányitják a legtőbb esetbe,hiába van meg az akarásunk,ha őnekik nem kell.Szörnyü tudom!! :cry:
Vendég

üdv Amica!!!!
Multkor kérdeztem,hogy az újépitésübe vettetek lakást???Mikor költöztök?Mekkora?
Egy kalappal a szurihoz!

Aniko
merre laksz a Jerevánon?Teszel fel magadrol képet?A szép bébidet se felejtsd el persze!!!!
Én is Jereván citys voltam 20 évig(meg lehet leszek is!!) :wink: :lol:
Vendég

Jó reggelt!

Rik,és mindenki hozzám alkalmazkodjon? :oops: :oops: :oops: Hát ha másoknak jó így,de ha a többségnek az Erzsébet kert a jó,akkor mi majd legközelebb,ne csinálj ebből problémát.

Kép

Kép
hajnus

Kriszti,szopizás:Bence az egyik cicit teljesen hanyagolja.Vajon miért?Már szinte egyáltalan nincs benne tej :( A másikból is főként éjjel szopizik csak. :?Én is szomorú vagyok,valószínű nem húzzuk már sokáig,pedig én is úgy szerettem volna!

Amica,átérzem a helyzeted,én is irtó fáradt vagyok.Tegnap találkoztam egy munkatársammal,rá is kérdezett.Szóval látszik is...Annyiszor gondolok rá,hogy a fenébe bírjátok 3 gyerekkel.. :shock:

Kép

Kép
hajnus

Hajnus
ez nem probléma,én azt szeretném ha jönnél Te is.Ugyhogy akkor legyen a Fő tér!Oks?Mindenkinek jo?Fél 4,holnap!Oks?????
Vendég

Sziasztok!Nekünk is jó a Fő tér :)
Hajni!Örülök,hogy írtál.

KépKép
kola2

akkor Gabónak is megmondom!Fő tér fél4,szerda! :wink:
Vendég

Gabó azt üzente vissza,szuper!
Vendég

Nekem is szuper és köszönöm!Nagyon aranyosak vagytok!

Zsani,én meg örülök,hogy találkozunk! :D :D

Kép

Kép
hajnus

Sziasztok!

Nekünk is szuper! :D

Ági!

Igen én így érzek Pécs iránt! :) Ha gondolod, írd meg nekem privibe anyukádék nevét, címét és oda elküldöm a cd-ket, és akkor ők eltudják vinni nektek.

Hajnus!

Őrülök, hogy jól vagytok, én sem értem hogy lehet 2-3 gyerekkel, én Mátéval ki vagyok. Éjjel megint fent volt szerencsére csak egy órán át :?
Én is mindig hulla fáradt vagyok, én fogyok, megint lement egy kg, na ez nem baj mondjuk :lol: :lol: :lol:

Ha szar idő van, feljöhettek hozzánk, mi vagyunk a legközelebb, valahogy majd elférünk.

Eszti!

Te is hiányzol ám, hogy vagytok? Sok a munka? Kávé?

Vero!

Ivi miket tud már? Séta? Védőnő volt azóta nálad? Nálunk nem volt, vagy 1 éves kor után már nem is jön?

Anikó!

De jó Pécsen találkoztatok, akkor szeretitek Pécset? Férjed is oda járt? Ő is tanár?
Nagyon aranyos a kislányotok, tudnál még képet tenni róla? olyan kis picur az a kép!
Szeged is nagyon szép város!
Nem voltam sokszor, én Baján jártam suliba, van arra felé sok volt kollégista társam.

katus78

[quote]V írta:ero!

Ivi miket tud már? Séta?

Mármint mi megyünk - e sétálni??? :D

katus78

Sziasztok!

ha minden jól megy mi is igyekszünk menni holnap!!!
most takarítanom kell :cry:

KépKép
KépKép
esztermami

Amica,
köszönöm, hogy megnézted a kabátot,
közben férjuram kikötötte, hogy ez így nem megy és ő feltétlenül vesz majd nekem/nekünk egy szép kabátot :P .

Anikó,
köszönöm a gratulációt a pocaklakóhoz, de őszintén szólva én jobban szeretk nem terhes lenni - de tényleg ngayon jó, amikor mocorognak.
Igazábol számomra mostanság kezd egyre csodálatosabb élmény lenni a kisfiam - amióta tényleg ért dolgokat, kommunikál, játszik, bohóckodik. Kicsinek is jó, de valahogy nekem ez a kor még csodálatosabb, de azt hiszem ezt embere válogatja. :oops:

Rik,
mi is szeretnénk holnap menni.

KépKép
KépKép
esztermami

Sziasztok,Nyuszifül éppen az ágyikójában dünnyög, így tudok írni.

Katus-igen a férjem is tanár, de nem ezzel foglalkozik, pedig írtó jól tanított, az egyetemen beültem egy-két gyakorló tanítására, imádták a gyerekek. Pécsett ismerkedtünk meg. Én őszintén szólva, nem szerettem a várost igazán (bocs Ági, Katus), nekem túl nagy, túl iparos volt. Pedig sok szép dolgot köszönhetek a városnak: a férjem, diploma, ott kezeltek ki a meddőségből, és imádtam a sörgyár melletti termekben a tanórákat!

A képeket egyeztetem a férjemmel, én nem tudok megfelelő méretre kicsinyíteni, ahogy a vonalzót is béna vagyok "ideszerkeszteni".

Rik- a Kék ABC mellett lakunk (bár nekem azóta titok a neve, mióta itt élek).

Amica- dokihoz vagy védőnőhöz jössz?

Hajnus-köszi, Kincső nevében is, én is sokat gyönyörködöm benne.

Szia, Ági! Jó messziről írsz, remélem mi is találkozunk majd egyszer.

Valaki írt a babaúszásról, nem emlékszem bocs, hogy ki. Milyen tapasztalatotok van róla? Én is szeretnék Kincsővel járni, bár jön a tél, de majd jól bebugyolálom. Holnap babamasszázst tanulni megyunk. Már várom, a pocakfájására a hasmasszázs úgy néz ki bejött. Tényleg, meddig tart ez a hasfájás? Nem tudom megszokni ezt az esténkénti fájdalmas sírást, megszakad a szívem...De már legalább csak naponta egy-két alkalom van, kezdetben szinte folyton sírt a kis testét megfeszítve, lábacskáját felhúzva, egy-két órás megszakítással.

Anikó Kép
quito

sziasztok cajok!

randiról fotók!!! :lol: :lol: :lol: jó bulizást nektek!

katus
zóra itt ül az ölemben és a máté fotójának ordibál :P :roll: :wink:

anikó
szia,mi is jerevánon laktunk,de fbruárban ide költöztünk a nagy bp-re.én eredetileg miskolci vagyok,apa soproni,de miskolcra járt egyetemre és ottragadt,neki is ott vannak a barátai,de a "könnyebb" élet reményében sopronba költöztünk 2003 elején.de nem úgy jött össze,ahogy gondoltuk(nem tudott kimenni au-ba dolgozni),így ide jöttünk,itt jobban keres.én vagyok itt a legöregebb,három gyerekkel.és imádtam a jerevánon lakni,szerettem,hogy minden közel van,ami fontos.

ági
és férjed mit szól ezekhez a hosszú,magányos hónapokhoz?meg gondolom nektek is hiányzik ő,vagy azért pár hétre itt van veletek?azért én még irigyellek kanada miatt-biztos jobb hely,mint ez az ország(sopront kivéve :wink: )

kriszti
igen,én kérdeztem a szopit.hát,elég hátborzongató volt olvasni(nekem eddig mind a kettővel szép lassan elapadt a tejem,nem volt ilyen hiszti mellette).és köszi a könyvet,szuper,nekem tetszik,de majd apával is megnézetem.és szerintem még szecsőnek is tetszene,hiába ő már "nagyfiú"

katus
és máténak adsz valami vitaminfélét?pici korában is könnyen elkapta a bacikat?én most a béres csppet próbálom ki(magamnál),hátha tényleg kicsit erősítené az immunrendszeremet,mert mostanában nagyon sokszor fáj a torkom,többször szedtem gyógyszert is.védőnő azt mondta,hiába szopizik még zóra,szedhetem(végülis akár már ő is szedhetné)

eszter
tényleg rég voltál,ez a dolgozó nők sorsa?! :cry: :cry: :cry:
szonja szedi még a bérest(emlékszem régen azt adtál neki)?

azért most hogy itt olvasgattam,eszembe jutott,tényleg micsoda klassz(hihetetlen) dolog az internet.az ország több pontjáról,németo-ból,kanadából "segítjük" egymást.jó itt veletek

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Megpróbálom a képeket.

Eszter, Kincsővel is könnyebb, amióta reagálni kezdett ránk,mosolyog, gügyög, Addig-szégyellem bevallani:egy szopizó, állandóan síró kis csomag volt.

Kép
Kép

a mi kis Nyuszifülünk...

Anikó
quito

anikó
mi meg a kék abc-vel szemben,a IV.László 32 alatt laktunk.jó hely!!!

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Ha már belejöttem, ez a kedvencem:

Kép

Na megyek, házimunka, brrr!!!

Anikó
quito

Szia Csilla!

Én is szeretek a Jerevánon, minden itt van egy helyen. Budapesten is laktam (nagyképű vagyok azzal a 3 héttel), imádtam azt a nyüzsgést, a metrót. Rengeteget csatangoltam a városban. Ha nem Sopronban élnék, Budapesten lennék. Én iszonyú múzeum-látogató, színházbamenő, mászkálós lény vagyok, azért vonzott Bp mindig is-annyi minden van ott. Sopronban is az a legjobb, hogy fél óra alatt a Jerevánról a római kori városfal, Borostyánút mellett vagyok.
Várom is már, hogy Nyuszifül kicsit nagyobb legyen, mindezt megosztani vele is.

Na tényleg megyek, a fürdőszoba takarítás után könyörög...

Anikó
quito

Anikó!

Nagyon gyönyörű a kislányotok! Graulálok! :)

Nem haragszom, amiért nem szereted Pécset, szíved joga.
Szerintem Ági sem haragszik, mert ő eredetileg soproni :lol: :lol: :lol:

Hova jártál a megyei korházba, vagy fel a klinikára?
Sajnos nekem is hasonló problémám van :( ,én a klinikára jártam
Dr. Wilhelm Ferenchez.

Máténál 2,5 hónapos koráig tartott a hasfájás, egyik napról a másikra megszűnt. Ő is így sírt. :cry:

Szemizo!

Milyen képet? :oops:
Voltatok már a csípő szűrésen? Lehet, ma nem jutunk el a dokihoz, de holnap mindenképp megyünk, akkor megkérdezem de, szerintem, nem kell menni.
Máté szed vitamint.

katus78

esztermami
az eszeter név alatt téged értettelek,hogy jösssz!én már tutira is vettem.Azt irtad egy orácskát tudsz azért velünk talizni!!!!!
Ki jön még?????

Anikó
Kincső nagyon szép kisbaba!Tegyél fel magatokrol is képet!Ja és engem másodlgos meddősséggel kezeltek,de itt Sopronban.
Vendég

ezsetre=Eszter

Eszti
mizujs veletek?????
Vendég

katus
a szalag melletti képnek babázott,ordibált még valamit,de azt nem magyarul,nemértettem.de nagyon transzban volt

anikó
tul képp a sok programlehetőség tényleg jó itt,csak 3 gyerekkel elindulni...!és itt távolságok vannak,sopronban meg a csak fél óra séta és jó helyen vagy.itt meg másfél óra tömegközl,vagy autóval dugóban ácsorgás.de azért jó itt.....,csak ott jobb lenne!

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Anikó!
Nagyon édi a nyuszifüled!! :P :P

Katus!
Sétálhatunk valamikor, csak olyan kiszámíthatatlan nálunk hogy mikor tudunk menni. :oops: :roll: Függ a nagytól, a kicsi alvásától. Hiába próbálom, nem tudom rendszerbe "kényszeríteni", akkor alszik almikor úgy gondolja, ma például 5kor felkelt :shock: , felverte az egész családot, utána viszzadurmolt 8-10ig. :? Szegény apja is felkelt tök korán emiatt. :roll:
De azért megoldjuk! :P :P

Miket tud? Forog-pörög :P . Kúszik is a kis polieszter szőnyegén. Pár napja próbálja emeni a kis fenekét mikor hason van, olyan édi. 8) Jó hamar. :P Áron később csinála ezt. :P

Én is laktam Pesten (Budán) fél évig, és én is szerettem!

Kis Ivi pedig Pécsen (Pécsett?) "készült"! :P :P
Vendég

Sziasztok!

Rik, igen igen, próbálunk holnap menni.

jaj, megint mennem kell - majd este válaszolok.
sziasztok

KépKép
KépKép
esztermami

Sziasztok!Anikó!Aranyos a kislányod! :P Most egy kicsit egyedül vagyok,Virit tesómék elvitték a Gyik-ba ,kerámia szakkörre.Nővérem kislánya jár oda.
Hát kíváncsi leszek,tetszik-e majd neki :P

KépKép
kola2

Sziasztok!

Zsani,
már akartam kérdezni milyen az ikerterhesség?
Sokkal másabb mint a normális?
És jól vagy?

Anikó,
üdv, jó helyre jöttél, aranyosak a csajok. Bár én elég ritkán jövök, azért néha olvasom őket :)
Én 33 vagyok, és van egy 4,5 éves kisfiam Ábel, és én is tanítok :?

Zsanett
ábibaba

Zsanett!Hát eddig semmi különbség :) Kivéve,hogy az elején hányingerem volt :( de most semmi baj nincs,.Jól érzem magam.
Virivel semmi bajom nem volt,sőt 6hónapos terhes voltam és valaki azt mondta:Jól áll ,hogy felszedtél pár kilót :) Mikor közöltem,vele,hogy kisbabát várok el volt képedve :P

KépKép
kola2

És Ti jól vagytok?Ábel nem beteg?Szereti az ovit?És a kistesó,nincs még útba? :wink:

KépKép
kola2

sziasztok

anikó,
üdv közöttünk! :) nagyon szép kislányod van! :) :) mi hegykőn lakunk, dorka fél éves múlt. én is sopronban laktam, a jerevánon, IV. lászló kir. 57-ben. én mindig a "kék ABC" be jártam! :)
és ne szégyelld, én is úgy kb. dorka 2-3 hónapos korától kezdve "élvezem" igazán, hogy babázhatok... :P :oops: :P

ági,
gábornak is és nekem is vannak göndör hajlamaink, vagyis amikor picik voltunk, azok voltunk. nekem még néha manapság is rakoncátlankodnak a tincsek, valszeg kettőnkből együtt lett dorka haja. meg amúgy ő is... :lol: :shock:

kriszti,
jajj, nekem is volt ilyen "időszakom" dorkával, igaz csak 2 hét, de az tök szar volt. tök kín volt. napjában többször megpróbáltam, de nem akart szopizni. sírt, mint a fene, megfeszítette magát, elfordult, bármilyen pózban próbáltam is. de mostanában megyeget, bár néha megmakacsolja magát azért. nehogy már minden jó legyen... :roll: :P

kellemes időtöltést holnapra cajok! :)

bocsi, ha nem írok mindenkinek, de nyűgös ez a kis fehérnép, ma egész nap nyommog, nyüsszög, nyenyerézik, stb...

KépKép
viol81

Viol!Te nem jössz holnap?

KépKép
kola2

Sziasztok cajok!
Holnap mennyien is leszünk,ki jön?
Gabó,Esztermami,Hajnus,Katus és még ki????????
Aki ráér jöjjön el!!!!Veró Te is közel laksz,nem nézel ki hozzánk????
Viol?Ábibaba?Hahoooo lányok?????
Vendég

jaj Zsani kifelejtettelek!!!!!!!!! :oops: BOCSI!!!!!HISZ VELED beszéltem meg másodszora Gabó után!!!!!!!BOCSIIIIIIII!
Vendég

jaj majdnem elfelejtettem amit ma hallottam.A barátnőm a Berkes barátnője(nem igazábol,és ezt már irtam ugyis).Breki mondta,hogy jan.-tol azt akarja akorház bevezetni,hogyha megfogadnak a kismamák egy orvost akkor nem annak kell fizetni,hanem a korháznak,és a korház mondja meg mennyit.Ez még akkor is igy lenne ha főmüsoridőben(8-16)szül valaki,de a választott orvosánál!!!!A dokik ki vannak akadva,mert akkor kevesebb lesz a bevételük!!!
A tarifa 24000-től----100000-ig lenna,attol függöen milyen a szülés lefolyása,segédeszközök stb.

Mit szoltok hozzá????Nem hallottátok ti ezt???
Vendég

Rik!Nincs semmi :wink: Sokan vagyunk.
Beus!Ti nem jöttök?
Ez elég durva.És mért a kórház zsebeli be a pénzt?

KépKép
kola2

Jaj el is felejtettem ma megkeresett minket egy ujságíró. :? Azt kérdezte,hogy írhat-e Viri műtétjéről és az utána lévő dolgokról.Apa kidobta.Azért szeretném tudni,hogy honnan tudja hol lakunk. :?:

KépKép
kola2

Zsanett!
Az eszem elhagy! Hogy mereszkednek oda ujsagirok? Meg egyaltalan? Csak ugy jott, csongetett, hogy cikket akar irni? Honnan vette az infot? Eszbonto!

Rik!
Hat most nincs kepem a varosrol. Ha rakeresel Calgaryra az interneten biztos feljon sokminden, mert 88-ban itt volt a teli olimpia. Amugy szep, mert a sziklas hegyseg toveben van, a hazbol is latni a hegyeket, de amugy egy egymillios nagyvaros, kozepen a toronyhazakkal az iroda kozpontok, es korben vagy 80km atmeroben a lakohazak. SZoval semmi extra. Sopron sokkal jobb hely hidd el!! :D

Csilla!
Hianyzik apank amig otthon vagyunk, bar mi valszeg jobban hianyzunk neki, mert o itt egyedul van, mi meg akkor porgunk ezerrel otthon. De nekem semmi szabadsagom nincs egesz evben, ugyhogy megerti, hogy szuksegem van arra, hogy hazamenjek.

Katus!
Koszi, majd privibe megirom Anyuek cimet. Ez jobb otlet, mert nem kerul annyiba mintha ide kuldened.

Aniko!
Nagyon edes a kislanyod! SZeretitek azt a vodor kadat? Nem kenyelmetlen benne furdetni? Ugy ertem, hogy pl. fenek mosashoz kiemelni a vizes, csuszos gyereket stb.?
Nekem a gimis kebelbaratnom lakott a IV. Laszlo kiraly utca 33-ban. Azota mar a szulei is elkoltoztek, o meg Pesten el, ugyhogy csak azt akarom mondani, hogy sok idot toltottem arrafele regen en is. :)

Kép
Kép
agi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: