Deni!!!!!!!!!!!!!!!!
Bevallom, én is kezdtem gyanakodni, de nem mertem rákérdezni
Ezek szerint Fibivel együtt fogtok szülni? Sőt, te akkor előrébb is vagy??? Mióta tudod? És akkor már ezek szerint voltatok UH-on is. Hogy bírtad magadban tartani???Irgum-burgum
Hű, 1001 kérdésem lenne
Ja, nincs ám bennem energia, csak érzem a vesztem

, hogy megint egy ideig be leszünk zárva, ráadásul pont télen, amikor esténként még sétálni sem lehet, azért lenne jó valami esti program.
Lindi!
Mi idén márciusban csatlakoztunk a bababónusz programhoz. Az utolsó előtti pillanatban, mert a 2005-ös babákkal max 2006 márc 31-ig lehetett! csak én nem tudtam erről

Szóval, ahogy Indi írta, a kezdő kuponfüzetben volt 2 kupon, de csak 92-es méretig lehet felhasználni, úgyhogy Indikém, lassan be kell váltanod, ha Dominó ilyen iramban fejlődik
Ildi!
Én úgy tudom, hogy a legegészségesebb párna nélkül aludni, szóval amíg Timi nem reklamálja a párnát, addig szerintem nem is kell. De én nem vagyok szagértő!!!
Barbi!
De jó, hogy Nketek is bejött a Huggies! Asszem, csak én reklámoztam itt!
Ancsikám!
Nekünk a kb 1 hónapja vásárolt csőr is csöpög, én is a napi mosogatásra tippelek, de miután az előző szintén napi mosogatás ellenére bepenészedett

(pedig csak vizet ivott belőle B), ezért inkább mosom rendesen. Azért annyira nem csöpög, mint a sportitatós ásványvizes üvegünk, azt mindig kiborította direkt!
Szerintetek nagyon durva, hogy az első szülöttem csak a kádban hajlandó megvacsorázni az esti pépadagját????? Annyira komoly hangsúlyt fektettem arra, hogy etetőszékben egyen, de már ott tartunk, hogy csak az ebédet hajlandó ott elfogyasztani

Igazából a leendő feleségét sajnálom