A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Dora, jaaj, erre nem is gondoltam, hogy Katának kell a bogyó :cry: hogy történt? és meddig lesz gipszben? szerencsére a kisgyerekeknél nagyon gyorsan fejlődik az új csontszövet, de akkor is a szívem szakad meg!
heverjétek ki hamar, ölelés
v
votiv

Ancsi, nálunk is ez van, kb egy év használat után az aventes cumik/itatók elengednek/nem zárnak légmentesen, így csöpögnek a nyakuknál. sztem a gumi minősége romlik, emiatt lehet. most vettem új csőröket - pedig azt reméltem, több már nem kell, de már túl sokszor folyt a nyakába a cucc :? - az újakkal megint minden príma.

votiv 8)
votiv

Kata, engem érdekelnének a tapasztalataid :wink:

Ildi, de jó, hogy felbukkantál! hogy vagytok? hogy telnek a napjaitok? miket mond már Timi? melyik bölcsibe fogtok járni?
ismerős a szitu, hogy figyelni kell, mit mondasz :) vmelyik nap Isti a szájában a fürdetőkenőccsel elviharzott. az apja kérte, hogy hozza vissza, de persze azt neeeem. letekerte a kupakot, erre az apja: akkor egyed meg, te kis buta! hát nem egyből elkezdte belenyomni a szájába? :D
és párod munkakérdése megoldódott?
párna szerintem még sokáig nem kell, kikás Flexa ágyakról sokan mondtak itt jót, de az nem az olcsó kategória. de talán ilyesmi helyeken érdemes körülnézni, és figyelni az akciókat.
puszi, votiv
papíron már 19+2
votiv

Votiv!
Mikor mész már UH-ra????? :D
zuzmo1

Akkor ki jön holnap Ikeába? (Örs Vezér tér)
Zanza? Votiv? Rekuc? Indi? Ruzi? Recca?
még mintha Tinu irta volna, hogy jo neki, de nem emlékszem biztosra :?
fibi

Lindi! Fibi! Köszi a kesztyűs hozzászólásokat. :D - Ez mellesleg jól hangzik! :mrgreen:

Ancsi! Dehogy gáz ez a gatya!!! Tök aranyos, menő tréningnaci. Szerintem :lol:

Akata! Pont még du. gondolkoztam rajta, hogy mi lenne ha a te melódat végezném... valszínű én is más ember lennék, de itt jön az hogy kinek mi a dolga/karmája. :D

Indi! kösziiiiiiiiiii!!!!!! :lol:

Votív! Neet írta hogy a bótod megnyilt, s azt hittem tényleg a tied. :lol:
gödibarbi

Zanza irt sms-t, hogy jönnek Ikeába holnap :)
Mi ott leszünk az emeleti játszosaroknál kb 10-töl. Aki jön, annak örülünk :) Én este nem birok sokáig fent maradni, reggel meg már nem tudok netezni indulás elött. Ugyhogy mobilom nálam lesz :)
fibi

Fibi :) Én nem vállalok be egy ilyen hosszú utat ebben az időben. Jó talit!

indianyo

Lindi :) Nem tudom, Zuz válaszolt-e, a DM bababónuszban (2 éves kor alatt lehet belépni) van 2 db 50%-os C&A kupon, különböző hónapban válthatók be.

indianyo

Indi!

ÉS én miért nemkaptam ilyen kupont?Mindig kapok bónuszos levelet,most a legutóbbiban DM-s akció volt,C&A/s nem.

:(
20170114224602

Jucus :) Ez a kezdőcsomagban volt - egy kuponfüzet.

Én például az új DM-es 3 havi kupont még mindig nem kaptam meg, pedig már 4-szer telefonáltam és már november van :(

indianyo

Lányok, nekem is van egy kis bejelentenivalóm: Bálintnak kistesója lesz :D 13 hétnél (+5nap) járunk

Dora :) Hú, te jó ég! Szegény Katának gyógypuszik!!!

Curse :) Nst miatt ne aggódj, Bálint is sokszor csinált ilyet, vagyis olyat, hogy ott szinte semmi, de utána majd szétrúgta a ház falát... És remélem Adél baba megvárja a dokit! vagy bejön a szabiról, ha úgy alakul? Egyébként én bízom a jóstehetségében, nekünk minden bejött, amit mondott, de persze ő sem tévedhetetlen.

Votiv :) Bulást Nektek!! Fürdetőkrém :lol:

Neet :) Remélem azért nem lesztek betegek!

Lindi :) Micsoda klassz programjaitok vannak! :D

Ildi :) De jó, hogy írtál, már hiányoztál! És klassz, hogy sikerült Timit bölcsibe iratni, emlékszem, hogy aggódtál emiatt... Remélem ezután gyakrabban írsz!

Ancsi :) Sztem tök jó a gatyó :D és nem gáz, ha ez melegebb, mint a farmer! :wink:

Fibi :) Mi jó volt az ebéd, hogy 3x is?? Remélem nincs harag, ha kihagyjuk a holnapi Örsöt, kicsit messze van nekünk ebben az ítéletidőben :(

Zuz :) Hogy benned mennyi energia van! csak :shock: -zek! tücsökzene és még délutáni progi is hiányzik!
denizsa

Deni :):):):):):):):):)

Bevallom, mikor a szopileszoktatásról írtál a minap, akkor gyanakodtam :wink:

indianyo

Den,
gratula a pocaklakóhoz! És sok energiát!

Mi kissé betegesen, de én továbbra is reménykedem benne, h gyorsan elmúlik.
neet
neet

Den,
gratula a pocaklakóhoz! És sok energiát!

Mi kissé betegesen, de én továbbra is reménykedem benne, h gyorsan elmúlik.
neet
neet

Látod, Den? Én kapásból 2x gratuláltam. :lol:
neet
neet

Deni,
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
dehogy haragszom, ne hülyülj már :lol:
fibi

ja, és krumplis tészta volt csemege ubival, mert épp azt kivántam meg :D
Te ma mit kivántál? :wink:
fibi

Den, gratula! :) :) :)
nem nagyon tudtam hova tenni a szopi-leszoktatast, de akkor igy a helyere kerult :)

hu hat nem semmi lesz a jovo tavasz :D es kornyeke :wink:

Fibi, mi holnap nagymamizunk :)

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Den, ez nagyszeru! Gratulalok! :lol:
Hogy itt mar megint mennyi pocakos van!:)

Katika jol van, a gipsszel tulkeppen nem is foglalkozik. Maszik egy kezzel, meg motorozni is tudna, ha hagynam, de leszedtem rola, mert ment mint a meszes. :shock: Holnap megyunk vissza kontrollra, akkor derul ki meddig kell viselnie. Fajdalmai lathatoan nincsenek.

Betegeknek bulast!

Zuz, akkor majd elotte lepontositjuk mikor is tudunk talalkozni. Anyukadek is itt laknak a Hollandfaluban, ugye?

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Den,
De jó, még egy pocak! Gratulllllllla!! :D :D :D :D :D

Votív,
sajnos sok beteg kisegyerek, Szt. László, orvosok, gyógyszerek, szövődmények...de hogy a szebbekről is megemlékezzek: biológiai központok, vakcinagyárak, steril preczitás és a "ronda gyógyszergyárak" mögött felsorakozó fehér köpenyes maszkos orvosok, biológusok és gyógyszerészek akik mind azért dolgoznak, hogy nekünk védőoltásunk legyen. És nem a biznisz miatt hanem mert ez a hivatásuk :)
(persze a folytatás már szólhat a bizniszről IS) :)

Curse,
akkor se vezess már egyedül! :D

Kép
akata

Deni! Nagy-nagy gratula! És kisfiút vagy kislányt csináltatok? (tudom, még korai, de nálunk apjuk mindig érezte, hogy ő fiút csinált. Másodjára bejött a megérzés :lol:

Indi! Köszi a C&A-s infót. Nekem nem volt ilyenem a kezdőcsomagban, viszont én megkaptam a dm-es 50%-os kuponokat. Lehet, csak az egyik jár, nem?

Ancsi! XS? Én? Mikor láttál te engem utoljára?

Ma úgy kikészített Gréti, hogy még bőgtem is. Ilyen kb 1 évvel ezelőtt volt utoljára (meg előtte rendszeresen). Kezdte délelőtt, pedig tök jól indult, apjuknak itthon volt melója, így mi lenyúlhattuk a kocsit, de hát olyan hisztis volt, mint az állat. Délután dettó. Mindenre NEEEEEEm volt a válasz, de olyan hangerővel, hogy kiszakadt a dobhártyám, és mindent kiabálva mondott és parancsolgatott. Aztán a másik percben eg ykis angyal volt. És ezt felváltva egész nap. Úgyhogy délután nekiindultunk a vakvilágnak, és megint a H&M-ben kötöttünk ki, de este már senki nem volt, viszon amit délelőtt kinéztem tuti jó kis hálózságot,már nem volt a méretünkben.

Jó éjt és jó talit holnapra!

KépKép
KépKép
lindicita

Deni!!!!!!!!!!!!!!!!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Bevallom, én is kezdtem gyanakodni, de nem mertem rákérdezni :wink: :D :D :D :D :D
Ezek szerint Fibivel együtt fogtok szülni? Sőt, te akkor előrébb is vagy??? Mióta tudod? És akkor már ezek szerint voltatok UH-on is. Hogy bírtad magadban tartani???Irgum-burgum :lol: :lol: :lol:
Hű, 1001 kérdésem lenne :lol:
Ja, nincs ám bennem energia, csak érzem a vesztem :lol: , hogy megint egy ideig be leszünk zárva, ráadásul pont télen, amikor esténként még sétálni sem lehet, azért lenne jó valami esti program.

Lindi!
Mi idén márciusban csatlakoztunk a bababónusz programhoz. Az utolsó előtti pillanatban, mert a 2005-ös babákkal max 2006 márc 31-ig lehetett! csak én nem tudtam erről :oops: Szóval, ahogy Indi írta, a kezdő kuponfüzetben volt 2 kupon, de csak 92-es méretig lehet felhasználni, úgyhogy Indikém, lassan be kell váltanod, ha Dominó ilyen iramban fejlődik :lol: :lol: :lol:

Ildi!
Én úgy tudom, hogy a legegészségesebb párna nélkül aludni, szóval amíg Timi nem reklamálja a párnát, addig szerintem nem is kell. De én nem vagyok szagértő!!!

Barbi!
De jó, hogy Nketek is bejött a Huggies! Asszem, csak én reklámoztam itt! 8)

Ancsikám!
Nekünk a kb 1 hónapja vásárolt csőr is csöpög, én is a napi mosogatásra tippelek, de miután az előző szintén napi mosogatás ellenére bepenészedett :shock: :twisted: (pedig csak vizet ivott belőle B), ezért inkább mosom rendesen. Azért annyira nem csöpög, mint a sportitatós ásványvizes üvegünk, azt mindig kiborította direkt!

Szerintetek nagyon durva, hogy az első szülöttem csak a kádban hajlandó megvacsorázni az esti pépadagját????? Annyira komoly hangsúlyt fektettem arra, hogy etetőszékben egyen, de már ott tartunk, hogy csak az ebédet hajlandó ott elfogyasztani :roll: Igazából a leendő feleségét sajnálom 8)

Kép
Kép
zuzmo1

Deniiiiiiiiiiiiii! :lol: :lol: :lol:
szóval te vagy a kövi:
Kép
Hát elég gyanús volt hogy a nagy szopipárti szoktatja le a kisfiát :wink:
GRATULA!
gödibarbi

Deni!
Azért megírhatnád, hogy hogy vagy, émelygés, fáradékonyság van-e, fiú lány téma, és egyébként is bővebben!!!!! Úgy örülök!!! :D

Lindi!
Én kaptam 50%-os kuponokat is. Szerintem az lehet a különbség, hogy a 2005-ös füzetben még nem volt ilyen C&A-s kupon.
zuzmo1

Votiv bótján jót röhögtem :lol: :lol: :lol:

Dora!
Anya a Dombi Lajos u-ban lakik, az utolsó emeletes házakban. Szóval elég közel hozzátok :D
És publikus, hogy történt a törés??? Egy kis hősnőd van, hogy még a motorozástól sem riasztja vissza a gipsz!
zuzmo1

JAj, Dóra, most látom csak, mi történt Katival :( Örülök, hogy ilyen jól viseli, de te hogy vészelted át?

Zuz :) hát sajnos idén nemigen lesz rá keret :( De azért majd benézek, hátha lesz valami kis apróság. Nem is tudtam, hgoy csak 92-es méretig! Igaz. az a "normális" 2 éves kori méret :lol: :mrgreen:
Esti pépet tányérból kapja Bazsó? Hát azt asszem én se engedném... Az a baj, hogy nemsokára jön majd a dackorszak nála, és akkor a fejedre nő, ha ilyen dolgokban engedsz - remélem, nem bántalak most ezzel meg.
Huggiest én is bírom - bár nekünk az összes "nemöko" :shock: pelus bejött eddig - kivéve hasmenést, mert akkor egyik se.

Lindi :) ez az 50%-os kupon mindenkinek jár 2 éves kor alatt, aki belépett a bababónusz-programba, csak nem ér mindenkihez oda :( De az is simán lehet, hogy a posta a ludas.
És nagyon szép vagy a pocakoddal, ne kezdd te is ócsárolni magad!

indianyo

Kép

DENI!!!
Kép

Kriszta
bkrityo

Deni!
sok szeretettel gratulálok!
emléxel, hogy Lindiék bulijára menve kérdeztem, hogy mikor lesz kistesó? azt mondtad, hogy már lehetne... :) . szerintem így akkor már volt is, ugye? :)

Lindi!
ne sírj! majd lesz jobb is!
én sem kaptam C&A kupont, szerintem korábban nem járt.

Jucus!
lásd előző sor.

Zuzi!
már akartam mondani, hogy sajna későn jutott eszembe, de az én 16e Ft-os kabátomat kellett volna megvenned a kuponra és maradt volna 8eFt-od Pajira! pedig mostanában nem tervezek már ilyen drága cuccot :(
a másik meg, hogy Lencsi legújabb mániája, és már én is akartam kérdezni, hogy kajálni főleg játék közben rohangálva akar, baj-e? :(

Indi!
a régi füzetben még nem volt C&A-s kupon , sajna én sem kaptam. :(
nekem is bejött minden normális pelus, de a rémolcsók nem. (mint ahogy neked se)
láttad milyen gatyát vettem? most már látom miről beszéltél, hogy nem éri megvarrni.
ancsipancsi

Köszi a gratulációt lányok :D :D Nagyon aranyosak vagytok! Örülök, hogy már gyanakodtatok, így nem hoztam rátok a frászt :lol:

Igen, a szopit ezért is csökkentettük, mert nagyon érzékeny lett a mellem és nem bírta a hosszú altatós szopikat, meg a hasam is éreztem közben görcsölgetni, szóval lépni kellett :( Bálint azért kap még szopit, de csak 2-3x naponta és rövideket lóg rajtam, így inkább csak "lelki táplálék" neki. Szerencsére szépen megy neki a szopi nélküli elalvás, nem is hittem, hogy ilyen gyorsan és simán sikerül, nagyon büszke vagyok a nagyfiúra :) A múltheti hasmars meg lecsökkentette a tejcsit is, így legalább a cicik is jól vették az átállást.

Dora :) Nem semmi a csajod, hogy gipsszel motorozik :shock: De legalább nem fáj neki, ez nagyon jó!

Neet :) Köszi 2x is :lol:

Fibi :) Szóval uborka? :wink: :lol: Én meg sajtkrémet ettem (hozzá teszem nem is emlékszem, utoljára mikor ettem, de ma... :oops: )

Zuz :) Kádban evés :lol: Bazsó igazán tudja mi a jó :lol: Igen, már túlvagyunk az uh-n meg a hasonló fincsiségeken... És hogy végül kivel fogok szülni? A mostani állás szerint remélem lesz ismerős, ha eljön az idő :D

Lindi :) Hiszti... ááá... kitartást! Nálunk apa nem rendelkezik ilyen jó "megérzőkével", tömören: fogalmunk sincs :lol: de legalább lesz meglepi, ha kiderül :wink:
denizsa

Deni, óriási gratula!! :D boldog pocakosodást Neked, és persze minden részletet tudni szeretnénk :) mióta tudod, hogy érzed magad, mit szól a család, fiút/lányt szeretnél-e stb. :D

Fibi, mi sajnos a holnapi talit is kihagyjuk, elég randa hurutosan krehácsolok még mindig :(

idő közben a védőnő is bejelentkezett, jellemző, hogy Isti épp ma valahol összeszedett egy monoklit :roll: :lol:

Zuzi, UH-ra jövő héten megyek. de már írtam vmelyik nap, hogy asszem nem fogom megkérdezni a nemét, bár apafej nagyon szeretné, és még győzköd...

Blayeéknél vajon mi lehet az ikrekkel? de jó lenne, ha írna :)

votiv 8)
votiv

[quote="indianyo"]E írta:indianyosti pépet tányérból kapja Bazsó? Hát azt asszem én se engedném... Az a baj, hogy nemsokára jön majd a dackorszak nála, és akkor a fejedre nő, ha ilyen dolgokban engedsz - remélem, nem bántalak most ezzel meg.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Dehogy bántottál meg!!!! :lol: :lol: :lol: De már sajna rég a fejemre nőtt. Természetesen mindent tányérból kap, cumisüveget utóljára 3 hetesen látott. Megmondom őszintén, hogy azért engedtünk neki ebben a dologban, mert máshogy egyswzerűen nem hajlandó enni!!! És mivel nagyon elapadófélben volt a tejem a tesó miatt, aggódtam, hoyg elegendő tejcsihez jusson, plusz, mivel nagyon gáz éjszakáin voltak/vannak, már előre féltem, hogy az éhség miatt nem alszik vissza, stb, stb...... Egyébként remélem, ez életkori sajátosság, mert ugyanaz van, mint amit Ancsi is írt. Csak a kaja nem megy, minimum szavakat kell tanulni, rámutatni tárgyakra, meséskönyv, stb. Szóval azt mondod, ezt elcsesztem??? :lol: :lol: :lol: Reméle, neked jobban sikrül majd ráncbaszedned D-t, mondjuk beléd sokkal de sokkal több pedagógiai érzék szorult!

Votiv!
Tudom ám, mit írtál, de baj, ha Apafejed meggyőzőképességében reménykedek? :lol:
Persze, igazából azért szorítok ám, hogy úgy legyen, ahogy Te szeretnéd!!!!!! :D
zuzmo1

Ancsi :) gyeröknek varrni megéri, az mindig jó :) csak biznisz-szempontból nézve nem. MErt ha egy gatyó 1700-ba kerül, akkor mennyit kapott érte a varrónő? Mennyibe került az anyag? azt meg kellett venni, elszállítani a varrónőhöz, onnan jóesetben már csak a boltba... szóval ez nem 1700 forint sehogyse. CSak úgy éri meg, ha ócska kínai alapanyagból varrja szuperprofesszionális de olcsó kínai varrónő :( vagy egyedi design és 15 ezerbe kerül. Nekem ez nem járható út sajnos.

Farmert pedig tuálok gyerekre adni. Most kaptunk egy aranyos kertészgatyót, de olyan kényelmetlen, hgoy felejtős... Gyereknek a mackónadrág a legjobb, jól tetted, hogy vettél!

indianyo

Kriszta :) Köszi :) De mi van Veletek?? Olyan ritkán írsz! De ezek szerint olvasol :wink:

Ancsi :) Hogy Te mikre emlékszel!? Tényleg így volt, csak akkor még nem tudtam...

Zuz, Votiv :) Már túl vagyok az émelygős korszakon (pár kiló kovászos uborka segített átvészelni :lol: ), fáradtság persze van, ebben az is ludas, hogy kissé alacsony a vérnyomásom (100/50 bár sztem ez pocakosan még normális) :roll: a család is a héten tudta meg és persze örülnek neki (anyám kicsit előbb, mert ő vigyázott B-re, amíg vizsgálatokra rohangáltam), sőt, páromat ez "indította be" a falépítésre, mármint hogy legyen külön gyerekszoba is, szóval nem lehet egy zokszavam sem :D (max. annyi, hogy már igencsak kezdek gömbölyödni... :oops: )

Votiv :) És hogy fogod kibírni, hogy ne nézz a képernyőre uh közben? mert ugye véletlenül megláthatod az "árulkodó jelet", hogy fiú lesz-e vagy lány... Monoklis Isti :o
denizsa

Deni!
Óriási gratula!!!
Akkor mi jó eséllyel összefutunk a kórházban, mert ha jól számolom, csak 2 nappal vagyok előtted :lol:

Kép
Kép
manoka11

Jaj, Zuzi, ne izélj, dehogy cseszted el! CSak most nem kéne túlzottan engedni iylenekben, mert ha meglesz a hugica, úgyis sokat fogsz engedni, mert bűntudatod lesz, hgoy elhanyagolod Bazsót - legalábbis ez ugye eléggé esélyes - mármint a bűntudat, nem a hanyagolás! Tudod, mindig keresem rádióban/tévében agyereknevéléses dolgokat és a legtöbbször ezt látom problémásnak - hgoy a gyerekek a fejünkre nőnek, jön a hiszti és közben senki se boldog... szóval a jó, határozott szabályok szeretettl és sok öleléssel - ezt kéne vlahogy...

És cipésznek lyukas a cipője, tudod :wink:

indianyo

Zuz :) Dehogy cseszted el!! De ezek a fránya kis minimanók hihetetlen antennákkal bírnak, egyből megérzik, hogy aggódsz értük és nem vagy kellően szigorú/határozott (pl. etetőszékileg), és élnek is a lehetőséggel és a mamarabszolgával a kádba szervíroztatják a vacsit maguknak :lol: Egyébként megértelek, hogy aggódtál, olvasgattam a pocakosság alatti szopiról és azt találtam, hogy tényleg csökken a tejcsi mennyisége (még rendszeres gyakori szopinál is) és a 4. hótól már előtej van a köv. bébinek, így már nem olyan tápláló a tejcsi, de ez csak a kizárólag szopós babáknál gond, a nagyobbak már pótolják a hozzátápiból amit kell. Szóval nyugi, Bazsó nem fog éhezni! És nálunk is gyakran előfordul, hogy szórakoztatni kell Őkelmét kaja közben, mert úgy jobban csúszik a falat, úgyhogy sztem is életkor kérdése :roll:
denizsa

Olvastam hogy a rohangálva evés teljesen normális ebben az életkorban, s nem kell erőltetni a lecsücsit. Direkt olyan kajákat kell kitenni, amit ilyen rohanós formában is tud fogyasztani.

Deni! :P

Zuz! szóval kiröhögtél :mrgreen:

holnap du elmegyünk első nagy utunkra (barcikai rokonlátogatás), s vasi este jövünk vissza. vigyázzatok magatokra, mindenki gyógyuljon! s ne írjatok sokat, mert akkor nem tudom elolvasni :mrgreen:
gödibarbi

Manóka :) Köszi, akkor Te igazán közel állsz hozzám :wink: :lol: tényleg 2 nap! Már csak az a kérdés, hogy kistesó is ráhúz-e 1 hetet, mint anno Bálint...

Indi :) Tökre igazad van :) Én is igyekszem nézni ilyeneket és azt gondolom/remélem tanulok belőlük, de sokszor érzem, hogy most épp nem jól csinálom, mert a hiszti tényleg jön, akármilyen szuperül is nevelsz, aztán azt kezelni nem mindig olyan egyszerű... következetesség, türelem, határozottság, szeretet éreztetése, stb.... na majd ha egy órán át (és szerencsés esetben csak addig) nyomja majd Kiskrapek a hisztit... Tegnapelőtt bőgtem én is, először mióta B. megszületett. Olyan hisztit vágott le... kiborította és ledobálta a kajáját, az innivalóját, semmi se kellett és semmi se volt jó neki, én meg kétségbe estem, hogy éhes marad, körbeugráltam és már mindennel kínáltam, ő meg már sportot űzött a kaják röptetéséből, én meg porszívótam, felmostam utána, stb... kb. másfél óra alatt teljesen kikészültem és elkezdtem bőgni, mint a záporeső. Közben nagyon jól tudtam, hogy nem kellene, mert nem megoldás és már azt is tudtam, hogy hülyeség volt körbeugrálni B-t, aki először megdöbbent bőgő anyján, majd odajött, átölelt és megpuszilgatott, aztán leült a földre és felette a szétszórt kaját, mindent, amit talált, még ivott is hozzá... Hát nem ez a helyes út a gyermek táplálására, az biztos, mégha meg is ette az utolsó morzsáig. Próbáltam ráfogni bénaságomat a terhességi hormonokra, de tudom, hogy ez nem mentség... (szégyelltem is magam, nem is írtam volna, ha szóba nem kerül). De legközelebb majd határozottabb leszek... remélem...

Na jó éjt mindenkinek, hív az ágyikó!
denizsa

M2_n most valéami szülésses műsor van, videókat látok épp

indianyo

Barbi :) Jó utat Nektek!! Lesz nagy öröm a rokonoknak :wink: :D
denizsa

Zuz, kozlekedesi baleset motorral, lepcsovel megspekelve. :roll: Nem esett nagyot, csak rosszul, a fejet is lekoccolta. A homolan egy pupot leszamitva semmi kulserelmi nyom nem latszott rajta. Valoszinuleg a lepcso elebe beverhette a kis karjat es ugy tort el. Este tortent, kilenc korul felsirt es nem tudtam visszaaltatni, ez valt gyanussa. Ujra megvizsgaltuk, sehol semmi, csak azt vettuk eszre, hogy egy kezzel nyul felem, hogy vegyem fel, nem kettovel, ahogy szokott. Baleseti ugyelet, rontgen, gipsz.

Kadban eves. :D Ha nem eszik a gyermek, akkor elhiszem, hogy orulsz, hogy legalabb OTT eszik... ehen ugy sem hagyhatod mert nem ul az etetoszekben nyugton.

Domby tenyleg kozel van, ott is neztunk sorhazat, szemben a tarsashazzal.:)

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Mi is ettünk futva-- aztán anyukám nagyon csúnyán nézett, amikor leették a szőnyegét és beletaposták, és én is rádöbbentem, h lehetne ezt másképpen. Higgyétek el, 2 napi harc, és ha elég éhes, le fog ülni enni! Persze ehhez is elengedhetetlen az ostor, meg a következetesség, meg az ellenkezője is: ha beteg, akár fejen állva is ehet, csak egyen! Jelenleg 39 fokos és fejen állva sem eszik. Már napok óta nem. :(
neet
neet

Votiv,
oszt hogy megy a bót? :mrgreen:
neet
neet

Sziasztok!

Deni,
NAAGYON NAAGY GARTULAAAAAA! :D :D :D
többiek már itt jól leírták, hogy gyanakodtak; én nem tudtam, mennyire vagy szopipárti vagy ilyesmi, de gondoltam, hogy a következő te kell, hogy legyél és tök örülök! :D
atyaég nagyon beindult itt mindenki :wink: :D :lol:

Dora
kiscsajnak jobbulast! :(

Fibsz,
valszeg te már jól kidőltél :D de azért én szólok, hogy olyan dél körül )remélem) be tudunk toppanni; mindjárt írom neked a szídíket :D

Indike,
:( közben akartam írni, hogy két felnőtt két gyerek két babakocsi nem valószínű, hogy befér :( de aztán láttam, hogy nem is tudsz jönni :( (bár most mi is csak beszaladunk)

kötős kengurt te csinalod?majd muti meg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
kénytelenek leszünk házhoz menni :wink: :D (kip in tacs :D )

Recca díriszt
azt a hsz-t olvastad hogy mutass nekem kendőkötést majd ha legközelebb találkozunk? légyszi-légyszi!!!!!! :wink: :lol: koszi :D

Zuz,
hajra etetessel! :D nálunk is arra szokott rá Ábel, hogy tápot cumis üvegből csak háton fekve hajlandó fogyasztani, de én most már úgy vagyok vele, hogy mindegy, csak menjen bele valahogy táp :D majd ezen is átesünk - aztán kitalál magának helyette vmi mást :wink: :D

és úgy megkönnyebbültem, hogy nem csak a mi aventes cuccaink eresztenek :wink: :D :D :D

Kép

Kép

:D
szrekuc

Rekucka, jaja olvastam. meg mar el is felejtettem azota :lol: de majd szolj!

(a bnet orajat tavaszig mar nem is allitjak at? :? persze igaz is, minek ezzel is kuszkodni :mrgreen:)

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Jesszusom, Fíbsz, mi lesz, ha holnap ott lesz Ikeában a hasonmásod? :wink: :lol: :D :mrgreen:

Rec
:D megbeszéltük :D
nekem autós óránél volt most fura, hogy nem kellett mégegy órát hozzáadni - nem nagyin tudtam nyáron átállítani ez meg így igazi szellemi kihívás volt :mrgreen:

Jóéjt!!!!!!!! :D

Kép

Kép

:D
szrekuc

Deni, Zuzi, Indi, az elkapatás témához annyit, hogy nekem esélyem sem volt, születése óta ilyen :D (papírom van róla, hogy kontrollálhatatlan :wink:) Nektek még sok lehetőségetek van/lesz nevelni a fiaitokat, akik alapvetően nagyon rendes, szófogadó kissrácok!

etetőszékbe Istit még időnként be lehet préselni, de gyakran előfordul, hogy ránézek, és tudom, hogy most egyáltalán nem érdemes próbálkozni, mert csak magamnak teszek rosszat. olyankor futhat még két kört, aztán meglátjuk.

kaja földredobálását meg sztem minden lurkó játéknak fogja föl, egyesek felnőve ilyenekből csinálnak tortadobálós stb. filmeket is :)
na és a saját határaikat is tesztelni kell az anyarabszolga ugráltatásával :D

tegnap én is bőgtem, két nagy csomó hajat dobtam ki, mindkét kezéből :cry: már egy hete nincs fejlesztő és teljesen megvadult...

Neet, gyógyulást Nektek!

votiv 8)
votiv

Votiv,
miért nincs egy hete? Őszi szünet? De folytatódik, ugye? Hajcsomók itt is rulnak sajnos, hiába a szigorkodás.
Jobbulást köszi, megint nem értem mi van, olyan vidáman ébredt, és éjjel is végig aludt és láz se volt, úgyhogy ment is a bölcsibe. Mi lehet ez??? :?
neet
neet

Deni,
:D :D :D :D naaagy gratula a kistesóhoz :D

Dorka,
Katikának gyógyulást mielőbb!

Neet,
hát ez az , hogy én sem bírok beletömecelni a csajba semmi kaját, és ez elég riasztó, ismervén az edigi étvágyát... Füles is szeretne elszaladni/szaladgálni evés közben, de ezt kb. egy hét alatt meguntam. Addig kap, ameddig csücsül, na jó esetleg nyugisan álldogál, de ha elmászkál, akkor kaja befejezve és a következő étkezésre már jobban megtömi a pocakot. Pesze volt ilyenkor némi nyávogás, de hamar rájött a menetrendre. Persze a betegség kivétel.
Mivel már nem szopizik , kap vitacolant, ami elvileg javítja az étvágyat...hát szeretném, ha javítaná....Kicsit még taknyos, de az oscillo, a Stodal és a panadol segítettek. Ha enne is, nem is aggódnék..

Ancsi,
rossmannban lehet kapni, mindenféle méretben, termós belsejű, kantáros gatyókat. Ha szerencséd van, akkor Lencse méretében is. Én most vette fülinek és tök jóóóóó!!!! :) sztem nem gáz, ha ilyen gatyókban jár a lány :)

Votiv,
neked nagyon sok erőt kívánok az Isti-tesó kombóhoz. Tudod, ha az ember nehéz feladatot kap, akkor mindig erőt is kap ahhoz, hogy megoldhassa. Nem irigyellek, de biztos vagyok benne, hogy sok szeretettel, humorral és kedvességgel, megoldjátok :)
És még mindig várom ám a fotót... :wink: Kép

Indike,
nem tudod mi van Vicával? megdobáltam sms-el, de nem válaszolt..

Fogalmam sincs, kinek mit akartam még írni...még mindig olyan a fejem, mintha vattával tömték volna ki......

jó talit mindenkinek!

csók

Macsek
macskanyu

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: