Nagyon aranyosak vagytok hogy így örültök. Hát még én milyen boldog vagyok alig várom hogy elmondhassam a férjemnek. Most már csak tényleg rajtunk múlik, hogy akciózunk-e. Sikerülnie kell!
Doris!
Sajnálom hogy még mindig barnázol, most már megjöhetne rendesen. Akkor csütörtökön kell rád gondolni.Nagyon fogok szorítani!
Cateye!
Szerintem ne hagyjatok ki egy alkalmat se. Én is a tüszõrepire gondoltam, hogy az miatt lehetett a barna.
Mindent bele estére!
Lujza!
Sajnálom hogy megint nem sikerült.
Ne csüggedj össze fog jönni úgy is.
Gitta!
Kár volt tesztelni még, csak szomi lettél tõle. Látod én ezért nem tesztelek csak ha már késik a mensi. Addig legalább lehet reménykedni. A hányinger elég jó tünet, szóval azért mert most negatív volt teszt még lehetsz babás.
Ilyen klassz hõ mellett csak is baba lehet odabent.
Anna!
A hõd nagyon jó csak így maradjon!
Judit!
Egyszer azért írd le nekünk mit csinált veled az orvos. Sajnálom hogy így alakult.
Puszi
Andy

Volt mar olyan ciklusom, ahol naponta csak egy-ket csepp volt, de elofordult, hogy nagyon sok, szinte, mint pirosbol az utolso napokon. 

???? Csak ügyesen ám! Látod, és még Te voltál kétségbeesve, hogy állnak a dolgok Nálatok, és látod, most hogy beindultak az események... Szegény Évával mi ez a cécó, miért csak jövõ tavasszal lesz a következõ?