A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Doris, Gitta, Rita, Anna!
Nagyon aranyosak vagytok hogy így örültök. Hát még én milyen boldog vagyok alig várom hogy elmondhassam a férjemnek. Most már csak tényleg rajtunk múlik, hogy akciózunk-e. Sikerülnie kell!

Doris!
Sajnálom hogy még mindig barnázol, most már megjöhetne rendesen. Akkor csütörtökön kell rád gondolni.Nagyon fogok szorítani!

Cateye!
Szerintem ne hagyjatok ki egy alkalmat se. Én is a tüszõrepire gondoltam, hogy az miatt lehetett a barna.
Mindent bele estére!Kép

Lujza!
Sajnálom hogy megint nem sikerült.Kép Ne csüggedj össze fog jönni úgy is.Kép

Gitta!
Kár volt tesztelni még, csak szomi lettél tõle. Látod én ezért nem tesztelek csak ha már késik a mensi. Addig legalább lehet reménykedni. A hányinger elég jó tünet, szóval azért mert most negatív volt teszt még lehetsz babás.
Ilyen klassz hõ mellett csak is baba lehet odabent.Kép

Anna!
A hõd nagyon jó csak így maradjon!

Judit!
Egyszer azért írd le nekünk mit csinált veled az orvos. Sajnálom hogy így alakult.

Puszi

Andy
Andy

Andy! Ez szuper!!! Kép Kép De jo lenne, ha ket het mulva is valami szuper hirrel jonnel!

Anna! Ket honappal ezelott en is clostyt szedtem, egy honapig. Aztan a ra kovetkezoben pedig talaltak egy cisztat. Igaz, hogy elment magatol, de megis csak ott volt. Szoval lehet, hogy sokkal jobb a szuri. Kép

Hurki! Orulok, hogy en egy egeszen normalis HSG-rol tudtam beszamolni, s az utanam kovetkezok talan mar nem fognak annyira felni, mint en tettem tegnap. Kép

Bea! Nekem sajnos eleg nagy tapasztalatom van a barnasozas teren. Kép Volt mar olyan ciklusom, ahol naponta csak egy-ket csepp volt, de elofordult, hogy nagyon sok, szinte, mint pirosbol az utolso napokon. Kép Mi az a furcsa tunet, amit irtal?

Andi
andi28

Doris

Tegnap (29.napon) már nagyon erõs görcseim voltak, gondoltam biztos mindjárt meg is jön. Egy nagyon pici barna valami volt. Ez du. Majd egész nap semmi. Ma reggel , illetve egész de. semmi, közben mensiszerû hasfájás. Most du. egy kicsit több barna, hasgörcs. Most már annyira fáj, hogy szerintem meg fog jönni rendesen. De nekem ilyen egy pötty se volt soha korábban. A párom fél éves kezelése két hónappal ezelõtt zárult le, megõrülök, hogyha kiderül, hogy nekem is van valami hormonális gondom.Szerintem már annyira beleélem magam, hogy ezért produkálok ilyet. Ezért merült fel bennem, hogy az ilyen-szinte láthatatlan mennyiség az e, amirõl a lányok beszélnek.
Egyébként eszembe jutott, hogy nálad az elmaradt vizsgálatkor végeztek manuális ellenõrzést? Mert én egyszer, amikor a doki jó alaposan megvizsgált a mensi után nem sokkal, akkor tapasztaltam ilyet,de egy pár nap alatt elmúlt, és nem volt semmi következménye.(méhszáj egy picit megnyílt a vizsgálat hatására, és az itt lévõ váladék távozik)

Bea
Bea

AndyKép
Szuper jó híreid vannak. Ilyen szép vastag nyálkahártyát még nem is hallottam !!!!! Hogy csináltad ? Az enyém csak negyede volt a 12. ciklusnapon. Hajrá-hajrá nektek is akcióóóóóóóóóó !!!!

LauraKép
Én barnázom, és a mensim is kevés, szóval szerintem is összefüggésben van a progihiány és a mensi mennyisége. A nyálkahártya nem épül fel rendesen, ezért csak kevés válik le. Egyébként is a fél mensim barnázás.

BeaKép
Nálam a barna csak foltokban jelentkezik a bugyimon, sokszor még ott sem, hanem csak a WC papíron látom
törölközéskor, és nem egésznapos dolog.

DorisKép
Végre megjött rendesen!!! Izgultam érted, hogy nehogy a kórházban induljon meg. Akkor addig pont le is cseng.

CatEye

Cat
Kép
cateye

Doris

Bocs, az a pár nap mondjuk legalább 5 volt, és barnás valami.

Andy
GratulálokKép

Lujza

Fel a fejjel, nemsokára újabb inszem, aztán ha ez sem jön össze, még ott van a lombik!KépKépSemmi sem dõlt még el!!!!!Kép

CatEye, Andi

Köszi az infótKép Hát nem nyugodtam meg, de hamarosan mennünk kell vissza dokihoz, és akkor minden kiderülKép

Bea
Bea

CatEyeKép
Még nem jött meg rendesen, de már nagyobb a barna...eddig semmi nem volt.
BeaKép
Mintha csak rólam írnál... Már annyira fáj mindenhol 4 napja, hogy dölnie kéne a vérnek erre most is csak egy kicsit nagyobb barna... Én is elkeseredem ha arra gondolok, hogy eddig soha életemben nem produkáltam ilyesmit most meg tessék...itt van még egy kis hormongond. Nekem nem a manuális vizsgálat után jelentkezett hanem most a ciklus végén. Vizsgálatot a 9. napon csináltak... Nem értem a szervezetem. Mindegy, kedden csak kiderül mi volt a gondKép

Puszi: Doris
doris

Doris

Tudom, hogy a kilencediken volt a vizsgálat, de amikor én voltam, nekem sem azonnal jelentkezett. Nekem pár nappal késõbb, de azért meg én éreztem, hogy a méhem összehúzódik, és préseli ki magából.Lehet, hogy neked ezt nem váltotta ki, és egyszerûen most a ciklus végén távozik egy kicsivel több. Én anno megkérdeztem a dokit errõl, azt mondta, hogy mindig van pangó váladék, ami ingerlés hatására elõbb utóbb távozik.

Bea
Bea

BeaKép
Köszi, mostanra tényleg elöntött... Nem élénk de sok és sötét tehát ez már a valódi menzi. Így tutira nem lesz gond csütörtökön a mûtétnélKép

Puszi Mindenkinek: Doris
doris

Andi, Moni, Bea, Cateye!
Köszi nektek is, hogy így örültök velem. Fogalmam sincs hogy lett ilyen vastag a nyálkahártya, mert 7 mm-nél nem volt több eddig. Szerintetek a closti lehet az oka? OKÉS! az akciókat beindítjuk. Most úgy reménykedek majd.

Lányok!
Éva üzent, de totál maga alatt van szegény. Csak tavasszal lehet újabb lombikja. Annyira sajnálom szegényt már olyan régóta próbálkoznak.

Holnap reggel késõbb jövök, mert megyek a klinikára repesztetni!Kép

Olyan aranyosak vagytok mindannyian. Nem is tudom mi lenne velem nélkületek!

Puszi

Andy
Andy

Andy
Évával kapcsolatban: Nem is tudom mit írjak. Én annyira, de annyira együttérzek vele. Gondolok rá. Most nagyon elérzékenyültemKép

Bogár
bogár

Andy! Gratula, ez tényleg nagyon szuper! Hajrá!

Évának nem értem miért kell ennyit várni, ugy tudom a törvény 3 hónap kötelezõ szünetet ir elõ csak. Nekem is ezt mondta a dokim. Szegényt sajnálom, de tényleg nem értem miért várnak annyit.

Lányok, már máskor is irtam, bocs ha valakinek nem válaszolok, de mivel du. olvasom a leveleket, a reggeliek nem látszanak, az arhivumban meg csak másnap teszik bele. Igy mindig utólag tudok ezekre válaszolni v. reagálni.

Karmen
karmen

Sziasztok LanyokKép

sajnos most nincs sok idom, csak azert ugrottam be, hogy meglessem mi ujsag.
DorisKép
Sajnalom, hogy most nem leszel, nem tudom ki fog lelket onteni belenk, ha szukseg lesz raKép Gondolok Rad jovo heten, kuldok sok energiatKép +++++++++++++++++++++++++
aztan mar csak babas hirrel terj vissza kozenk kis idore.Kép
De azert ahogy tusz jelentkezzel. Sok-sok sikert es babucit kivanokKép

BarbiKép
Csak nem a Lake LouiseKép Mi juniusban voltunk Calgaryban meglatogatni baratainkat, akik odakoltoztekKép Akkor emg esett a hoKép Bar ne panaszkodj, most itt hidegebb van mint nalatokKép

AndyKép
Ez nagyon szuperKépKép Akciooozni!!!! Aztan mar csak az eredmenyt kell varniKép

JuditKép
Sajnalom, hogy ilyen rossz tortent VeledKép Ha gondolod itt tenyleg kiontheted a lelkedet. De megertem, ha nem akarod. Majd azert jelentkezz, szeretnenk tudni RoladKép

HurkiKép
A ket jobb labas papucs meg mindig jobb, mint amikor en elfelejtettem ebedet kesziteni parocskamnak Kép De azert nem semmi vagyKép Mindig ilyen alacsony a hod? Vagy csak jon a tel es Te is kihulsz? Kép

Sajnos a kepeket meg mindig nem tudom megnezni, de minden nap megprobalom, hatha valamikor osszejon. A profilokat megneztem, Mindenki nagyon aranyos!!!!!

Elnezet, ha valakit kifelejtettm, nem jegyzeteltem menet kozbenKép

Puszi:
Vica
vica72

Vica, nem Lake Louise, de majdnem, ott van közel hozzá, a neve Peyto Lake, nekem a kedvenc tavamKép

Lányok, Szováta az nagyon szupi hely! Igaz én 10 éves koromban voltam ott, de biztosan hasznos az a viz, mert kilencven valahány %-a só a viznek, képtelenség elsüllyedni benne. Azóta biztosan sokat változott a környék, és kiépithettek mindenféle klinikát oda, de az a viz, az egy csoda! (egyébként Nagy-Medve tónak is hivják,mert a tó formája olyan,mint egy maci kiterülve...)

Az infós topicba begépelem a holdas oldalakat, akit érdekel, ott keresse,OK?
Sziasztok
Barbi

Kép
Kép
barbi

Tudtam, hogy valamit elfelejtek!!
Andi28, megkaptam én is a képeidet, de sajna a gépem nem tud vele mit kezdeni, valami hiba üzit ir ki. El tudnád másmilyen formátumban is küldeni?
Egyébként köszönöm nagyon!
Barbi

Kép
Kép
barbi

Olvaslak Titeket, de alig gyõzöm!
Sajnos rám szakadt az iroda és olyan rossz, hogy nem tudok reagálni.Úgyhogy magamban pityeregtem a megható történeteken...
ILDI:én is tudok egy klassz példát - 27 év korkülönbség, az elsõ közös babánál az apuci 56 volt (pikkpakk összejött!) most 58 és "dolgoznak" a másodikon. Nagyon aranyosak a feleségével és teljesen jól neveli a kislányt!Kép
CATEYE: amikor nagyon kiborultam, én is mondtam hasonló hülyeségeket a férjemnek. Kép
OFF:Én is szeretnék csatlakozni a FÉRJIMÁDÓ KLUBJÁHOZ, mert az enyém is egy földre szállt angyal:megértõ, türelmes, okos és nekem a legszebb is!
Sajnos nem tudok képet feltenni a zebrafarmra, de ha valaki vállalná, hogy felrakja, annak köszönettel átküldök egy-kettõt.
MÓNI:neked hogy jöttek rá az ureaplazmára? Hol tenyésztették ki és mit adott rá a doki? Az én gyulladásaimat is ez a fránya kis valami okozta!
Mennyi a hõd?
ANDI és ANDY:örülök a jó híreknekKép!
GITTA:nekem a tesztek naaagyon nem váltak be, csak a 40. nap után mutattak poz. eredményt. Csak a poz. teszt a biztos!
BARBI:de jó, hogy ilyen happy vagy!Maradj is ilyen, a jó hozzáállás félsiker!
HURKI:nem döglött be a hõmérõd? Egyébként az alaphõmérséklet nem számít csak a változás és persze a ciklus 2. fázisában mért hõ!Ha fázol húzd magadra a takaró helyett...Kép
BEA:a hõd mennyi?
DORIS:bár már valószínûleg nem olvasol, nagyon fogsz hiányozni és gondolatban Veled leszünk!
Virág
Virág

Lányok, visszavonulót fújok napközbenre, holmnaptól megy a takarítás vasárnap bútorszállítók, aztán kipakolások, amig a gép nem lesz szétszedve esténként olvaslak benneteket. Nem kenõdök el de a fûtés még mindig nincsen meg, pedig mára ígérték, ma meg vasárnapra ígérték, vasárnap már ott kell aludni hát izgi, és próbálom elhinni hogy nem fagyunk meg Kép
Titkos akciókat iktatunk be ha lesz pé-m...hát nem tudom hogyan kivitelezem a hõmérõzést meg az akciót sem tudom..na majd elmesélem a kalandjainkat jó? Kép
Puszi Hurki Kép
hurki

Sziasztok Lányok!

De rég jártam Köztetek. Sajnos az új helyrõl nem tudok netezni, mert egyrészt írtó sok munka van (ennek egyébként örülök, mert élvezem az új feladatkörömet), másrészt 4 fiúval vagyok egy irodában és hát ez nem a legideálisabb állapot a babanetre való bejelentkezéshez.
Azért majd megpróbálok idõrõl-idõre benézni, hogy lássam, hogy vagytok.
Most csak a mai napi termést néztem meg, nem tudom, de remélem, hogy amióta nem voltam, lett valaki babás.
Nálunk most a bébi téma egy idõre el van halasztva, újult erõvel majd jövõ év elejétõl fogunk bele.

Mindenkit puszilok és ha virtuálisan nem is tudok itt lenni Köztetek nap mint nap, azért nagyon sokat gondolok Rátok.
A mobilom száma egyébként változatlan maradt, szóval azon elérhetõ vagyok bármikor.

Zsuzsu
zsuzsu

Sziasztok!

Szerintetek a mensi UTÁNI barnázás minek a jele???

CatEyeKép
Ez biztos? Mert én szoktam egy-két napig barnázni mensi elõtt, de normális mennyiségû vér távozik. Nem túl sok, de nem is kevés. Általában mindig uannyi már 20 éve. Ha jól értelmeztelek, kevés progi-vékony réteg-kevés mensi ?????
Progihiányban szenvedõk! TÉNYLEG kevés a mensitek?
CatEye kedves, úgy érzem most összejön neked. Nem tudom, miért, csak érzem. Valahogy minden egybecsengett, a tüszõcskéid, a Holdacskád, meg minden...

Nem akarok nagyon hülyének hangozni, de akinek el van záródva mindkét petevezetéke, az menstruál??? Ha igen, akkor az hogy lehet?

üdv,
tudatlankrissi
krissi

Sziasztok Lanyok!

Ne haragudjatok, hogy igy ismeretlenul irok, de szeretnek feltenni egy kerdest a cickafark - palastfu teaval kapcsolatban. Milyen aranyban kell elkesziteni a teat, illetve a ciklus hanyadik napjatol es meddig kell inni?
Valaszotokat elore is koszonom!

Anita
Névtelen

Jaj, bocs CatEye, most látom, hogy Laura írta a progival kapcsolatos megérzéseit...

Krissi
krissi

SZiasztok Lányok!

Most nekem is volt 2 nap barnázás, igaz elég kevés, remélem tényleg lehet ilyen vizsgálatok miatt. Volt citológiám a hónapban és akkor is véreztem...
Krissi
Azért, mert el van záródva a petevezeték, azért a hormonok mûködnek. Mensikor egyébként se a peték távoznak, hanem a nyálkahártya.
Andy
Remélem sikeres lesz az akciótok!!!!
Doris
Nagyon szorítok a lapar miatt!!!

Képzeljétek múlt hóhanpban vettem PG53-at. Akkor 3 napig (18-19-20. nap) volt páfrányom, aztán a 4. napon felugrott a hõm. Most már az 5. napon kezdtem el nézni és páfrány volt, a 6. és 7. napon is ma meg semmi... Szerintetek ez most mi???

Hermi
Hermi

Szép jó reggelt mindenkinek!
Kép

Andy!
Igazad legyen! Kép

Éva!
Együttérzünk veled! Próbálj meg megnyugodni. Tudom, könnyebb mondani mint megtenni. Sírdd ki magad, utána valamennyivel jobb lesz!

Virág!
Tudom, én is így vagyok vele. Nekem is csak a 6. héten mutatott valamit a kütyü, de hát az ember néha olyan türelmetlen! Kép Azért nem adtam fel, még reménykedek! Kép

Krissi!
Szerintem persze hogy menstruálhat, akinek el vannak záródva a petevezetõi! A peték max. a hasüregbe távoznak, de attól még a méhnyálkahártya a helyén termelõdik!!! Szerintem lehet hogy észre sem lehet venni a különbésget.

Akkor a mai tablicsku:

Kép
Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Jó reggelt Lányok!

Még a Siófoki utazásom elõtt beugrottam. Sajnos el kell mennem egy szakmai konferenciára. Még ha jó idõ lenne!

Doris! Örülök, hogy végre megjött. Mondtam, hogy nem lesz semmi gond.
Andy,Andi, Cateye! Mindenkinek nagyon drukkolok!
Jó, hogy ilyen bizakodóak vagytok!
Hurki! Aranyos jelenet lehetett a "kacsaláb" papucs. Ahogy a kislányom mondaná.
Nikie! Zebrafarmról ugye majd írsz?
Anita! Amit én tudok a teakeverékrõl: 1-1 kanál palástfû-cickafarkfû, 2*3 dl-t jó inni egy nap, és a ciklus elsõ felében.

Én most még tartom a 37-es hõt (tegnap jól megjártam, mert este elfelejtettem lerázni a hõmérõt, és 38.5-öt mértem. Jó, mi?
Ha minden jól megy, akkor vasárnap, vagy hétfõ tájékán megjön. Tegnap nagyon ideges voltam. Talán ez már annak a jele.

Nagyon jó hétvégét mindenkinek, és ebben a rossz idõben akcióra fel!

Nelli
nelli2

Hermi!
A PG 53-ról megoszlanak a vélemények, sokan mondják, hogy nem épp megbízható, mások esküsznek rá. Személy szerint én még nem használtam. Azt hiszem, valahol van róla egy topic nézz utána, vagy írd be a keresõbe! Kép

Rita!
Akkor az ígért grafikon.

Kép

Lányok!
Szerintetek most a vége (ami remélem nem a vége Kép ), az esést mutat, vagy ennyi kis ingadozás még belefér?

Üdv:
Gitta
gitta

GittaKép

Szerintem még mindig nagyon jó a hõd, 37 feletti és az szuper.

Egcsi
egcsi

Sziasztok Lányok!

Régiek, akik még emlékeztek Lorára, a kovetkezo uzenetet kaptam tole tegnap: "Okt. 16-án hajnali 1:15-kor megszületett Bence babánk, 53 cm-rel, 3550 g-mal, 35-ös buksival és nagy barna hajjal Kép. Lora"

Gitta! Szerintem Ot is és Klárit is át kellene tenni egy harmadik táblába és mondjuk 1-2 hetente felrakni, ha a többiek is egyet értenek ezzel. Egyébként nagyon aranyosak a fejecskék!

Barbi! Hétvégén érdeklodom a férjemnél, hogy milyen más formátumban tudnám elküldeni neked a képet, jo? Én nem vagyok egy számitogép zseni.

Ma megyunk 11:30-ra kezelesi terv megbeszelésre Tapolcára. Ha tudok, akkor délután jelentkezem az eredménnyel.

Puszi!
Andi
andi28

GittaKépSzerintem is jó,hiszen 37 felett van.Reméljük így is marad,és folytatod amit Edith elindított (ti. babaesõ)Kép
Ja,szép reggelt mindenkinekKép!!!
Lányok,ha elmarad a pé,annak a hõgörbe alakulásán kívül más nyilvánvaló jele is van?
Milyen pé-t serkentõ gyógyik vannak,és azt hogyan kell szedni vagy kapni (a ciklus melyik részében és meddig)?

krisztinke
krisztinke

Andi28, lányok!
Ok, már megcsináltam az új tablicskut, csak nem érek rá Klári babájának adatait megkeresni! Aki emlékszik rá, az legyenszíves mégegyszer leírni és már dobom is a tablicskut! Kép

Egcsi, Andi, Krisztinke!
Legyen igazatok! Annyira akarom!!!!!! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Jó reggelt mindenkinek!Kép

VirágKép
Voltam egy általános nõgyógyászati vizsgálaton, ahol vettek mindenféle kenetet. Azok valamelyikébõl derült ki, hogy van ureaplazma baktériumom. Doxiciklint írt fel a doki, azt szedem, napi egyszer. Remélem rendben leszek, mire megyek a hormonvizsgálatokra. A hõm nem tudom mennyi, még nem mérem. Lehet, hogy holnap kíváncsiságból megnézem.

DorisKép
Örülök, hogy megjött, így a jövõ héten már minden biztosan rendben lesz.

GittaKép
Honnan tudod berakni ezeket az édes kis figurákat? Tegnap is elmentettem azt a kettõt, amit ideraktál a szórakoztatásunkra. Jól néz ki a hõdKép, induljon a babaesõ!
bogu

Sziasztok, Lányok!

GITTAKép
köszi szépen a görbédet, szerintem nincs izgulnivalód egyelõre, csak ne csökkenjen tovább. A 37,2 érték is nagyon jóKép!

BOGU-MÓNIKép
bocsika, de tegnap nem tudtam válaszolni délután a leveledre, mert a gépem meghülyült egy kicsit, ha lecsengett itt a reggeli hajtás, akkor irok, megigérem.

NIKIEKép
fenti okból kifolyólag Neked sem tudtam irni, de pótolni fogomKép!

KRISZTINKEKép
a dokik a peteérés serkentésére ált. - elsõ lépésként - Clostilbegytet szoktak felirni, de van, aki injekciót rendel, ezt orvosa és a kialakult rutin válogatja.

ANDYKép
este Kép???? Csak ügyesen ám! Látod, és még Te voltál kétségbeesve, hogy állnak a dolgok Nálatok, és látod, most hogy beindultak az események... Szegény Évával mi ez a cécó, miért csak jövõ tavasszal lesz a következõ?

HURKIKép
hajráKépKép

Na, mennem kell... (ezt is cirka 15-20 perc alatt hoztam, folyton megzavartak)

Puszika,

Rita
knérita

VirágKép
Nekem küldheted a képeiteket a mailemre:filu@freemail.hu, és én felteszlek a zebrafarmra, mert otthon ráérek szórakozni vele. Nagyon sokat dolgozol mostanában, sajnálom, hogy nem tudsz annyit itt lenniKép

KrissiKép
Olyan kedves vagy!!! Én is reménykedem, hogy most összejött, mert minden egybe volt. Képzeld pont aznap repedt meg a tüszõm amikor mondtad a holdállást !!! A doki persze csak péntekre mondta, de biztos az égiek közbeszóltakKépKépKép Azért tegnap még rádolgoztunk a dologra!!! Ha most nem jön össze akkor soha.
Egyébként én mondtam a dokimnak a kevés mensit, és azt mondta, hogy a sárgatestelégtelenség miatt van. Egyébként nem a petesejt válik le mensikor, hanem a méhnyálkahártya. A megtermékenyítetlen petesejt a hasüregbe távozik a tudomásom szerint.

AndyKép
A doki mondta, hogy a Closty vastagítja a nyálkahártyát, tehát biztos azért ilyen szép Neked!!!!

HermiKép
A PG53 nekem nem jött be. Ha kicsit több nyálat teszel rá, akkor már páfrányos lesz. Próbáld ki !!!

GittaKép
A hõd még mindig szuper, szerintem babásan is van ennyi ingadozás benne!!!!

Évával együttérzekKép, és Lorának gratula. Õ egyébként fent van a zebrafarmon.

CatEye

Cat
Kép
cateye

Doris

Örülök, hogy végre vége, most már megnyugodhatsz, szabad az útKép (nálam is)Kép

Gitta
Szép a hõd, reméljük marad isKép
Javítanál?
11c 2cn

Köszi

Éva

Nagyon sajnálom, férjecskémnek felvetettem a történetet, azt mondta, hogy õ bizony sosem adná fel, majd sikerül a következõ, és teljesen igaza van!!!

Virág
A hõm sajnos már nem magas, biztos voltam benne, hogy meg fog jönni, csak hát egy kicsit kérette most magát

Bea
Bea

KrisztinkeKép
A tüszõérést a Clostilbegyt serkenti, de nem biztos, hogy meg is reped. Ezt UH-n lehet látni, és erre szoktak tüszõrepesztõ szurit adni középidõben, mint ma AndyKép-nak.

CatEye

Cat
Kép
cateye

Ja és Lorának óriási gratuláció!Kép Emlékszem a talin milyen édes volt a 3 D-felvételen a pici!Kép

Bea
Bea

Bogu!
A keresõ progikba beírod: gif és egy csomó címet fog kidobni, ahonnan lehet mazsolázni!
A kedvedért: Kép
Kép
A babaesõben benne vagyok! Kép

Cateye, Rita!
A hétvégén kiderül, hogy igazatok van-e! Kép

Bea!
Javítottalak! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

A Clostibegytet egész hónapban kell szedni,vagy hogy mûködik?
És az egyéb tünetek?Honnan tudni volt-e pé ha nem hõmérõzik az ember lánya?
CatEyeKépTe leszel a következõ szerencsés,minden egybevág!

krisztinke
krisztinke

Lányok!

Sztanyik doki a nõk lapja fórumon azt írta, hogy mostanság már sokan nem szeretik a clostit, sokkal jobbnak tartják a célzott hormoninjekciót, mert a clostinak baj van a méhnyálkára gyakorolt hatásával

Bea
Bea

Sziasztok!

Szerintetek ha használtam Klion hüvelytablettát és netán terhes vagyok lehet-e baja a babának? Nagyon aggódom és csak 2 hét múlva tudok menni az orvosomhoz.

Köszi ha válaszoltok!

Üdv, Nóri
Nori

Lányok, bemásolom a válaszát az egyik kérdésre:

"Kedves Nyul73!
Önnel kell egyetértenem, nevezetesen az Ön esetében nem tartom indokoltnak a méh-, és hastükrözést. T. i. a kontrasztanyagos vizsgálatnál (HSG) nem találtak eltérést, a progeszteron szintje viszont alacsony. A Clostilbegyt stimuláció egyik közismert hátránya, hogy a méhnyálkahártyának gyakran nem tesz jót, elvékonyítja azt. Véleményem szerint más stimulációt alkalmazva jó eséllyel megfoganhat"

Bea
Bea

NóriKépNe aggódj,nem gond.A gomba nagyobb vész!A terhességem kilencedik hetében elõjött a gombám és Canesten hüvelytablettát kaptam rá - gyönyörû,egészséges fiam született.Azért orvossal mindenképpen konzultálj!

krisztinke
krisztinke

Szép napot!KépKépKép

Gratulálok Lorának a babához!Kép

Gitta, szerintem ez még nem leesés!!! Mindenképpen írj a fejleményekrõl holnap is, ha gépközelben vagy! Annyira izgulok érted!Kép

Lányok, köszi az infot. Azt én is tudtam, hogy a nyálkahártya válik le, csak azt hittem, én butus, hogy ahhoz, hogy ez megtörténjen, a petécskének is meg kell jelennie a színen, mintegy utasítva a nyálkahártyát, hogy most aztán leválni de gyorsan, irgum-burgum!!!! Fogalmam sem volt, hogy a pete el sem éri a méhet, pedig (most nevessetek ki) én minden mensi érkeztekor elbúcsúztam az elsõ cseppektõl, hogy szia petécske! Hát, nagyon idióta lehetek. De hát jó pap is holtig tanul, nemde?

Ezek szerint az elzáródás lehet tünetmentes is. Vagy nem?

Olyan van, hogy progihiány, és mégis bõ mennyiségû vér távozik? És mi van a mensi utáni barnázással? Most mensi elõõtt nem volt, viszont utána van. Volt már valakinek ilyen tapasztalata?

Nelli kedvesKép
Jó hírek! Ma hajnalban 4 óra 25-kor Holdas vagy, tehát este akció!!!! Valószínû, hogy kisfiú lesz... Szép lenne a kislányod mellé, ugye??? Remélem, nem kell Siófokon aludnod....
Tudom, hogy hétvégére "várod" a mensit, de ez ne tántorítson el a lepedõgyûréstõl, mert a természet csodákra képes, nekünk pedig jobb híján hinnünk kell bennük.
krissi

Sziasztok!
Itt vagyok én is, meg vagyok repesztve! Teljesen mázlim volt, mert a jövõ héten a dokim külföldön van most tudtam meg és akkor nem is tudom mi lett volna ha akkor van pém.De ez így pont jól jött ki.Kép

Cateye!
Tavaly is szedtem a clostit de sosem vastagította meg. Nekünk tegnap nem volt semmi, de úgy is ma volt a repesztés a hétvégén belehúzunk!

Karmen, Vica, Hermi!
Köszi nektek is a drukkot. Ráhajtunk most nagyon, és bízom benne hogy ebbe a nyálkahártyába be tud majd ágyazódni a babus!

Rita!OK! Ügyesek leszünk ígérem. Most annyira reménykedek hogy sikerülni fog. Szegény Évát meg sem tudom vígasztalni. Csak sír és nem tudom mit is írjak neki. Majd megírom hogy együttéreztek vele ti is, de tudom nem lesz jobb neki attól.

Gitta!
Naaaaagyon drukkolok neked. Ma hõd?

Lorának óriási gratulaaaaaaaa!Kép

Hermi!
Akkor kell akcióznotok ha páfrány van. Megmondom õszintén én nagyon ritkán láttam rajta páfrányt, pedig volt pém.

Andi!
Majd írd meg mi volt, mert kíváncsi vagyok rá.

Puszi

Andy
Andy

Nem tudom, hol jár az eszem ma. Nem elég, hogy írni sem tudok (alá sem írtam), még olvasni sem. Teljesen félreértettelek Rita. Ezek szerint az elzáródás esetében vándorolnak a petécskék a hasüregbe. Ha minden jó, akkor elérik a méhet, remélhetõleg ez nálam is így van. Szóval akkor jogos a búcsúzkodás!

Bocs, de én ma nem vagyok itt. Lehet, hogy eldugulok egy idõre.

üdv,
krissi
krissi

Sziasztok Lanyok!

Gitta: KLari babaja oktober 10-en szuletett, Rebecca, asszem 3350 gramm es 56 cmKép

Gratula LOranak isKép

Bea! Hat ez erdekes, mert nekem is Closty mellett 10 mm koruli volt minidg a nyalkahartyam, ami nagyon joKép

Karmen! Archivalas utan azonnal olvashato minden uzenet, csak ossze-vissza vannak felrakva az archiv napok, ki kell mazsolazni.

Barbi, vica! Kulfoldrol nem lathato a tar.hu, ugyhogy felesleges probalkozni vele sajnosKép

orsoly
orsoly

Sziasztok Csajok!
Gitta, bár ilyen görbém lenne, elég magas még ma is! Kép
Nekem, így a 21.napon meg tegnap is, ma is 37 volt kereken a hõm. Viszont elkezdett fájni a mellem, ami nálam jelzi az egy hét múlva érkezõt. Sajna.
A szovátai címet du. teszem fel.
Tényleg, a pé.-nek nincs más jele, mint a hõ? Valaki már kérdezte, de nem érkezett válasz.
Pusszancs, Anna
Kép Kép Kép Kép milyen jól tudom már...

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Akkor hajrá AndyKépEz a csúnya borús idõ úgysem jó másra.Meleg ágyikó,forró ölelések...Kép
KrissiKépMikor mondasz már nekem is valami bíztatót?
Na mindegy,addig is hold nélkül zargatom a párocskámat...

krisztinke
krisztinke

Krissi!
Megnéznéd nekem is a holdállást. 1971.01.24.16:30
Nekem el van záródva a bal oldal, de azt nem éreztem. A mensim meg max.3napig tart. Két napig ömlik és utána már alig van valami kis barna.

Bea!
Kicsit én is félek a closti hatásától, de hát ha a doki mondja hogy kell.

Nelli!
Akkor mindent bele!KépÉn is hallottam már róla hogy valakinek a ciklus vége fele volt péje. Már szült is.

Andy
Andy

Krissi!
Írok, ha tudok! Kép Egész napos netünk van, csak a párom már gutaütést kap, ha meglátja a babanetet! Kép

Andi!
37,2°
Gratula! A repesztés hogy megy egyébként? Megkapod a szurit és utána rögtön, vagy egy pár órán belül megreped? Hová kapod a szurit? Bocs, de ezt még szerintem senki nem írta le! Kép

Orsi!
Köszi!

Akkor a babás táblázat!

Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Andy, Orsoly

Gondolom ez alkatfüggõ, a ti példátok is mutatja, hogy nem mindenkire hat egyformán. Elolvastam a kérdést is, amit ez a nõ feltett, neki sokszor vékony volt, de hát ki tudja, hogy pontosan mitõl...A lényeg, hogy a clostit is lehet már helyettesíteni mással.

Bea
Bea

Bea! Ez igy van, egyebkent azert szeretik ezzel kezdeni a dokik a stimulaciot, mert olcso, keves hormont tartalmaz, es sokaknak szerencsere mar ez is segit, nem kell nagyobb adaggal bombazni a szervezetuketKép

orsoly
orsoly

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: