Hahó!
Látom beletrafáltam a témába
Tök jó hogy mindenki leirta hogy hogy s mint gondolkodik ténykedik a jövővel kapcsolatban.
Sajnos okosabb nem lettem...
Meg hát be kell hogy valljam, hogy nem is magára a munkára vágyom, hanem valami olyan elfoglaltságra, amihez oda kell tenni magát az embernek, amihez fel kell öltözni szépen, ahol számit hogy ott legyen az ember, ahol esetleg még szükség is van rá.
Viszont őszintén szólva az hogy munka mellett hogy tudnék ellátni egy kisbabát...hát lövésem sincs...
Egy kicsit ki vagyok én fáradva úgy érzem, már az is gondot okozna, hogy időbe odaérjek a bölcsibe, oviba...
No meg nem beszélve arról amit Mea is irt...
Ugyan mondjon már valaki egy olyan állást manapság ami mondjuk 9-től 3 ig tart

hogy oda is tudjam vinni és el is tudjam hozni a gyerkőcöt...
Na ilyen szerintem nem sok van...
Vagy jó..beszéljünk részmunkaidőről...
Mondjuk 4 órában ugyan mit lehet csinálni tevékenyen?
Emlékeim szerint 4 óra úgy száll el, mintha semmit nem végzett volna az ember a temérdek melóból.
No meg hol van olyan munkáltató, aki szivesen alkalmaz bármilyen munkakörben 4 órás kismamát....

, eljutunk, ha már el nem jutottunk oda, hogy a kisgyerek hátrány
Na aztán nem beszélve megint ugye a Totka által felvetett problémáról...hogy ugye az a melóhely nem biztos hogy a sarkon van...1-2 óra oda, 1-2 vissza, öltözködni, utazni, ebédelni..és már egyből veszteséges a projekt...vagy esetleg 6 számjegyű lett a részmunkaidősök fizetése??
Na szóval nem ragozom....de értitek a dilemmát, azt látom...
Totka!
Ne bolondozz
Kelet-ezni csak csalódásomba keleteztem...amúgy semmi bajom az ország keleti felével.
Az én családom is borsodból illetve hevesből származik
Mea!
Hűűűűű mennyi kérdés.
Na ömlesztve...
Mi is harisnyázunk...sejtheted, hogy itt nálunk 5 fokkal mindig hidegebb van állandó széllel
Tápi:du 3 kor még mindig...200-250 ml tej és 3 mérőkanál tápi..ezen kivül még este is kap egy kis ilyen mixet ha kéri...vagy kakaót...de nem mindig kéri ezeket..
Járás:
Már irtam neked, hogy én 14-15 hósan indultam el..
Ha látsz fejlődést, szerintem nincs gond, nyugi
Livi ilyen kis megfontolt..de úgyis kell majd vinni 15 hós szurira...konzultálj a dokival, hogy megnyugodhass.
Rucivásárlás:
H és M, C és A, Auchan.
De azért nem mindent, mert nem mindig vagyok megelégedve az árakkal.
HésM ben láttam most egy bélelt nacit Lénának 4500- ért..
Én ezt soknak tartom..bár nagyon jó vastag..
Kinaira én is kinéznék már...mert tavaly vettem ott Lénának olyan meleg szőrmével bélelt kordnacit, amihez foghatót azóta sem láttam sehol.
A jó hogy a naci még mindig jó, mert tavaly nagyon nagy volt..
Viszont ebből akarok még venni neki...valami 1800 ft volt...
Használt:Én béna vagyok a turihoz..már többször elmentem pl a Rákoczi turiba, de mindig arra jutottam hogy ha kifogom akkor újat is kapok ennyiért...
Aztán lehet hogy titkon nem vagyok megbékélve a "használt" mivoltával ezeknek a ruháknak.
Már gondolkodtam rajta...de nem tudnám megmondani hogy ez igy van e vagy sem..
Lányok!
Most cipővel vagyok meglőve...
Nem találok kiscsizmát Lénának...
Inkább ilyen nagy vastag hótaposó cipőket látok...pl 16 e-ért ma a Pólusban.
Hát köszi azt nem..
Nszoke!
Én megköszönném ha feldobnál linkeket, hátha van köztük olyan is, amiben cipőt is lehet rendelni..
Ja és üdv a csapatban.
Egyébként ma este a Pólusban körbementünk és Léna meg férj kritikán aluli módon viselkedtek
A C és A-ban Léna és férj egymást kergették urjongva, kacagva bújkálva, lesekedve egymásra a ruhafogasok között
Férj is már majdnem négykézláb kergette Lénát
Léna meg úgy de úgy kacagott és menekült, hogy mosolyt csalt méga marcona biztonsági őr arcára is..
Én meg csak álltam és csóváltam a fejem

, hogy a "gyerekeim" mit művelnek....
Róki!
Úgy szeretném ha legközelebb azt irnád, hogy Zsuzsa nem sirt...
Vásárlóőrültek!!!
Szerintem szerdán semmi nem lesz nyitva
M.