A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Rokica
A Bübchen -nek nincs?(szerintem van)
olvasgatván Zsuzsa bölcsis storyjait, tiszta ideg vagyok, hogy jövő ilyenkor Pannit is muszáj lesz beszoktatni.Egyébként csak főziket kap, milyen a bölcsis menű?Fú, ezeknek a dolgoknak nagyon utánna kell hogy érdeklődjek! :oops:

KépKép

Hajni&Panna
totka

Totka, az Anna név vezet egyelőre, de még habozunk egy kicsit.

Róki, én a Lehel csarnokban a bioboltban vettem egyszer aloe verásat, szerintem abban nem volt illatositó, de nem 100%. Ott van valami fura biopelus is, barnás szine van, valami növényből készöl, de puha.

KépKép

KépKép
majola

Ayse, még azt akartam irni, hogy attól is megőrülnék, ha tanitványt kellene fogadnom, pedig úgy szerettem tanitani. Vajon normális ez?

KépKép

KépKép
majola

Andris minden, egy kicsit is a telefonra emlékeztető tárgyat a füléhez fog és azt mondja: HAAAAAAAAAAAAA!!!!! :)

Ő is dob puszit!

Tegnap este észrevette, hogy az ablakot veri az eső (már tök sötét volt amúgy). Odaállt elé és kurjantásokkal próbálta meg eljeszteni az ellenséget! :)

Ha pedig megkaparint egy papírzsepit, úgy tesz, mintha az orrát fújná! Igaziból csak a száján át jön a levegő :).

ayse

Totka!

Köszi a tippet, megnézem! A Bübchent mindenhol lehet kapni vagy csak gyógyszertárban?

Bölcsi:

Szerintem ha egy kicsit idősebb a gyerek, akkor nem ennyire gáz... pont azon gondolkoztam, hogy az anyás korszak csúcsára sikerült időzíteni a beszoktatást. Egy kétéves gyerek már nem ennyire eszméletlenül anyás. Mondták is mikor először nekifutottunk Zsuzsa 7-8 hónapos korában, hogy az egy jó kor, mert akkor még nem annyira anyás. No mindegy, ez nem jött be, de hát lassacskán megszokja.

A koszt reggelire általában kenyér valamivel meg zöldség (amikor én ott voltam, sajtkrémes kenyér volt paradicsommal és babakávéval), a tízórai az gyümölcslé, az ebéd általában főzelék. Állítólag nagyon jó a konyhájuk, már abból ítélve, hogy több szülő érdeklődött, lehet-e elvitelre ételt rendelni. De ezeket tényleg érdemes előre megtudni, mondjuk nekünk ezt mind elmondták az első értekezlet alkalmával. Zsuzsánál a főzelék nem túl nyerő, de mivel ebéd után úgyis elhozom őt, nem aggaszt különösebben, és hátha a többieket látva ő is rákap.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Majola!
Normális!
Szerintem én nem vagyok az.

ayse

Lányok,

Szerintetek a Tesco, Auchan ilyesmi se lesz nyitva szerdán???

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Jajj, most olvasok vissza és majd leestem a székről a röhögéstől azt látván, hogy "LF tér" :lol:

ayse

Hahó!

Látom beletrafáltam a témába :roll: :roll:
Tök jó hogy mindenki leirta hogy hogy s mint gondolkodik ténykedik a jövővel kapcsolatban. :)

Sajnos okosabb nem lettem...
Meg hát be kell hogy valljam, hogy nem is magára a munkára vágyom, hanem valami olyan elfoglaltságra, amihez oda kell tenni magát az embernek, amihez fel kell öltözni szépen, ahol számit hogy ott legyen az ember, ahol esetleg még szükség is van rá.

Viszont őszintén szólva az hogy munka mellett hogy tudnék ellátni egy kisbabát...hát lövésem sincs...
Egy kicsit ki vagyok én fáradva úgy érzem, már az is gondot okozna, hogy időbe odaérjek a bölcsibe, oviba...
No meg nem beszélve arról amit Mea is irt...

Ugyan mondjon már valaki egy olyan állást manapság ami mondjuk 9-től 3 ig tart :( :( hogy oda is tudjam vinni és el is tudjam hozni a gyerkőcöt...
Na ilyen szerintem nem sok van...
Vagy jó..beszéljünk részmunkaidőről...
Mondjuk 4 órában ugyan mit lehet csinálni tevékenyen?
Emlékeim szerint 4 óra úgy száll el, mintha semmit nem végzett volna az ember a temérdek melóból.
No meg hol van olyan munkáltató, aki szivesen alkalmaz bármilyen munkakörben 4 órás kismamát.... :shock: :shock: :shock: :shock: , eljutunk, ha már el nem jutottunk oda, hogy a kisgyerek hátrány :cry: :cry:

Na aztán nem beszélve megint ugye a Totka által felvetett problémáról...hogy ugye az a melóhely nem biztos hogy a sarkon van...1-2 óra oda, 1-2 vissza, öltözködni, utazni, ebédelni..és már egyből veszteséges a projekt...vagy esetleg 6 számjegyű lett a részmunkaidősök fizetése??

Na szóval nem ragozom....de értitek a dilemmát, azt látom...

Totka!
Ne bolondozz :wink:
Kelet-ezni csak csalódásomba keleteztem...amúgy semmi bajom az ország keleti felével.
Az én családom is borsodból illetve hevesből származik :wink:

Mea!
Hűűűűű mennyi kérdés.

Na ömlesztve...
Mi is harisnyázunk...sejtheted, hogy itt nálunk 5 fokkal mindig hidegebb van állandó széllel :evil:
Tápi:du 3 kor még mindig...200-250 ml tej és 3 mérőkanál tápi..ezen kivül még este is kap egy kis ilyen mixet ha kéri...vagy kakaót...de nem mindig kéri ezeket..
Járás:
Már irtam neked, hogy én 14-15 hósan indultam el..
Ha látsz fejlődést, szerintem nincs gond, nyugi :)
Livi ilyen kis megfontolt..de úgyis kell majd vinni 15 hós szurira...konzultálj a dokival, hogy megnyugodhass.

Rucivásárlás:
H és M, C és A, Auchan.
De azért nem mindent, mert nem mindig vagyok megelégedve az árakkal.
HésM ben láttam most egy bélelt nacit Lénának 4500- ért..
Én ezt soknak tartom..bár nagyon jó vastag..
Kinaira én is kinéznék már...mert tavaly vettem ott Lénának olyan meleg szőrmével bélelt kordnacit, amihez foghatót azóta sem láttam sehol. :D :D
A jó hogy a naci még mindig jó, mert tavaly nagyon nagy volt..
Viszont ebből akarok még venni neki...valami 1800 ft volt... :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Használt:Én béna vagyok a turihoz..már többször elmentem pl a Rákoczi turiba, de mindig arra jutottam hogy ha kifogom akkor újat is kapok ennyiért...
Aztán lehet hogy titkon nem vagyok megbékélve a "használt" mivoltával ezeknek a ruháknak.
Már gondolkodtam rajta...de nem tudnám megmondani hogy ez igy van e vagy sem..

Lányok!
Most cipővel vagyok meglőve... :roll:
Nem találok kiscsizmát Lénának... :(
Inkább ilyen nagy vastag hótaposó cipőket látok...pl 16 e-ért ma a Pólusban.
Hát köszi azt nem..

Nszoke!
Én megköszönném ha feldobnál linkeket, hátha van köztük olyan is, amiben cipőt is lehet rendelni..
Ja és üdv a csapatban. :)

Egyébként ma este a Pólusban körbementünk és Léna meg férj kritikán aluli módon viselkedtek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A C és A-ban Léna és férj egymást kergették urjongva, kacagva bújkálva, lesekedve egymásra a ruhafogasok között :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Férj is már majdnem négykézláb kergette Lénát :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Léna meg úgy de úgy kacagott és menekült, hogy mosolyt csalt méga marcona biztonsági őr arcára is..
Én meg csak álltam és csóváltam a fejem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: , hogy a "gyerekeim" mit művelnek.... :P :D :D :D :D :D :D :D

Róki!
Úgy szeretném ha legközelebb azt irnád, hogy Zsuzsa nem sirt...

Vásárlóőrültek!!! :D
Szerintem szerdán semmi nem lesz nyitva :cry:

M.

Kép

Kép
megann

Ayse!

Léna is csinál ilyesmit.. :D
El is voltak ájulva a barátaink a wellnessen, hogy Léna vacsi után megkaparintott egy szalvétát amikor már az ölembe volt, és MEGTÖRÖLTE BENNE A SZÁJÁT..MAJD MOSOLYOGVA FELNÉZETT RÁM ÉS VÁRTA A DICSÉRETET :P :P :P :P :P :P :P
Annyira cuki volt, félek egyszer megharapdálom annyira édes ilyenkor...

Ja és a lenti fürdőben a kéztörlővel is ezt csinálja, nyilván mert minden kaja után kéz és fejmosás, majd törölközés..
Ma bejött a fürdőbe és mielőtt ellopta volna megint a légfrissitőt :evil: :evil: :evil: :evil: :lol: :lol: :lol: lehúztat a törcsit és jól megtörölte benne az arcát..majd szintén mosolyogva nézett rám ,hogy ehhez én mit szólok :P :P :P :P :P :P :P

M.

Kép

Kép
megann

Ancsi! A szerecsendió volt, amit Kuha ajánlott húslevesbe, én is mindig rakok bele, nagyon fincsi tőle. Amit még szeretek bele, az a sáfrány.

Barbi! Nekem jó a 6-a este! Nekem nem kell megvárni az altatást, apa vállalja. De az jó lenne, ha a még szopis babák anyukái is jönnének! Ja, és a Vörös Oroszlánt nagyon szeretem!

Én is nagyon bírom benned, hogy sose nyavalyogsz, mindig jókedvvel, pozitívan állsz a dolgokhoz! :lol:
92-es overáll??? Te jó ég, Sacira a 9-12 hós overáll lesz jó télen.

Nszoke! Üdv itt! Simán kiléphetsz GYES után, semmivel nem tudnak benn tartani. A munkáltatódat viszont GYES után nem köti semmi, ami miatt benn kéne tartania. Viszont akkor már miért rúgna ki, ha már úgyis mész vissza dolgozni?! Nekünk tuti kiadják a szabadságot, kifizetni nem fogják.
Béremelés ugyanúgy van a kismamáknak is, az utóbbi egy évben nem kaptál ilyenről papírt?

Davallia! Te ilyen kütyü zseni vagy??? Erről mindig az az élményem jut eszembe, amikor férj elküldött venni valami mittoménmit az egyik számítógépes szaküzletbe. Állok a sorban, előttem egy tuti jó csaj, magas, csinos, trendi, szóval úgy néz ki, ahogy a nagy könyben meg van írva. Ő kerül sorra, és belekezd valami számomra értelmetlen 10 perces beszélgetésbe az eladó sráccal ilyen adapterekről, meg olyan usb-kről. Én olyan megsemmisülten álltam ott mögötte, mintha írni-olvasni se tudnék! Megalázónak éreztem, hogy egy ilyen tuti csaj még a számítógépes kütyükről is minden további nélkül képes csevegni. :shock:

Nyúlné! Csodaszépek a képek!

Totka! Köszi az érdeklődést! Hát, a csomagolást valahogy folyton eltolom. A málnalevél-teát hellyel-közzel iszom, és igyekszem a gátizomtornáról és a gátmasszázsról sem elfeledkezni.
A korai kelés miatt én is felnézek rád. nekem a 7 órás kelés is irtó korai volt.

Róki! Nem lesz nyitva semmi szerdán, szinte biztos!!!

Tanulás: ugyanúgy érzek, mint Majola. ha nem végzem el az egyetemet gimi után, most tuti nem lenne erőm nekem se. Pedig tényleg karban kellene magunkat tartani szellemileg.

Magunkról:
Saci is ad már puszit, ha épp kedve tartja.

Most neki is folyik az orra, bár a kedélyállapota elég jó. Tegnap viszont szörnyű éjszakánk volt, valami miatt óránként ébredt, és keservesen sírt. Valszeg jönnek nálunk is a hátsó fogak. És ő is aranyosan fújja a zsebkendőt, bár még általában szájjal, de néha sikerül orrot is fújni!

A mai CTG is nyílegyenes volt, Kristóf nem készül még kibújni. :)

Kép

Kép

Kép
bodza

Megann! Megsúgom halkan, hogy az önkormányzatnál, ahol dolgoztam, szerintem a legtöbb státuszt be lehetne tölteni 4 órás munkavállalókkal. Ha hatékonyan dolgoznának, bőven elég lenne ahhoz a munkához 4 óra is. De ezt el ne áruld a főnökeimenk!!!

Kép

Kép

Kép
bodza

Na, csak beesem én is! De erőmből ítélve csak villámlátogatás. :(
Nem csak Daninál kavart be az óraátállítás, hanem Beninél is. Ma 1/4 6-kor kelt, Dani meg 1/2 6-kor utána. (Rokica :( ) Egyik sem volt hajlandó visszaaludni. :(
Ma este meg megint korán kellett letennem őket, mert már fél 6-6 felé dülöngéltek a fáradtságtól. Próbáltam húzni az időt, de este 7-kor már aludt mind a kettő, így holnap is hajnali kelésre lehet számítani. :(
Kihasználtam az időt és este 7-9-ig vasaltam, mostam, meg teregettem a következő adag vasalnivalót, stb. De legalább nem maradt holnapra házimunka, csak főzés. Ma nem voltunk itthon egész nap, az Anyuéknál voltunk, ezért nem volt napközben időm semmire.
Még az otthonlét & munka ügyben akartam írni, de hulla vagyok. Majd holnap, ha Dani alszik és Beni épp nem igényli a társaságom, jövök!!! :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

A jövőről.

Szerintem kevés kivételtől eltekintve a gyerekszüléssel kihúztuk a Fekete Pétert a munkaerőpiacon.
Nekem van elképzelésem róla, hogy mit szeretnék, meg is van a végzettségem, a gyakorlatom (ne vegyétek szerénytelenségnek, de ismernek is a szakmámban). DE NEM TUDOK VISSZAMENNI, MERT NINCS MUNKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Annak se, aki ott van, nemhogy nekem, aki ilyen hobbiknak élek, mint gyerekszülés-, nevelés.
Én is erősen el vagyok gondolkodva, hogy mit tehetnék. Két megholdásom van, az egyik nehezebb, mint a másik:
tanulás és önfoglalkoztatás. Jelenleg egyik sem aktuális. Én is depis vagyok emiatt (is) :(:(:(

ayse

Bodza!

Hát :? :?
Nem egyről beszélünk...
Az hogy az állami szférában közalkalmazottként ki midenki ül egy székben semmit sem csinálva...na arról azt hiszem hogy könyvet lehetne irni..
Ezért is van államcsőd...mesterségesen felduzzasztott létszám közalkalmazotti kiváltságokkal....igazi munkakör nélkül :? :? :?

Én a vállalkozói szférában dolgoztam, ahol ha a klónomat is magammal vittem volna még akkor is kevés lettem volna... :cry: :cry:

De azért nem árullak be :wink:

Ja és az a nyomorult ctg nekem is 20-30 % között mozgott lomhán amikor a Léna születésének reggelén, amikor én már teljes rémületbe vonultam az Istvánba, mondván hogy szarul vagyok..fáj a hasam nagyon..
A szülésznőm persze egyből leforrázott, hogy szedjem össze magam mert ez még semmi(mondta ezt a ctg alapján), aztán nagy nehezen mégis megvizsgált látva hogy mennyire odavagyok...aztán meg is döbbent hogy 1 ujjnyira kinyilt a méhszájam...
Egyből másként beszélt.. :lol: :lol:
Na szóval azért ne igyál a ctg-re..én nem nagyon hiszek benne.....ha lehet ilyet mondani...
A szülésnél van szerepe igazából szerintem...

M.

Kép

Kép
megann

Ja és Bodza!

Esetleg beprotezsálhatnál engem 4 órába iratokat tologatni jobbról balra, aztán balról jobbra...
Persze ruhapénzt és 13. havit kérek...na meg a plusszszabikat is :wink: :wink:
És egy két kedvezményes vásárlási lehetőség is érdekelne az állam eszközeiből :wink:
M.

Kép

Kép
megann

Ayse!

Ne keserits el mégjobban :(

M.

Kép

Kép
megann

Sorminta.... :P :P :P

M.

Kép

Kép
megann

Ayse!

Akkor mégegy baba???Az mivel egyenlő?
Tarott kártya Halál???? :cry: :cry: :cry:
Szép kilátások...... :cry: :cry:

M.

Kép

Kép
megann

Na én is megyek inkább szunyókálni...

M.

Kép

Kép
megann

Mea!
körkérdéseidre a válaszaim:

Még mi is cipőt vettünk ma fel, de amint tudunk elmegyünk egy melegebb darabért

Ivás:
Andris kb. 6x szopik, közte reggel és este is.

Inni továbbra se nagyon hajlandó semmit. Arra játszik, hogy úgyis jön a szopi. egy valamit hajlandó volt meginni: Barbi csodaalmalevét.
Ha mégis iszik vizet, nem forralom.

Alvás: a lehető leghülyébben jön ki. Délelőtt szinte mindig alszik. De legtöbbször már elég neki az egyalvás, így délután már nem. Én meg ebéd után úgy lehanyatlanék! lili is alszik olyankor. Szóval nekem mindig van egy ébren levő gyerekem.

ayse

Ancsi!
Tényleg szuper ez a vezeték nélküli net, itt ülök a TV előtt :wink:

Bodza!
Köszi, nagyon aranyos vagy :oops:
Azért nálam is vannak hullámvölgyek, csak ált. 1-2 nap alatt túlteszem magam rajta :D
Akkor 6-án talizunk!

Megann!
Én is Noelnak keresek kisbakancsot, de tizenezrekért....
Deichmanban kiscsajoknak való csizma, bakancs 13!!!! féle volt, fiús meg 2 gagyi :( :(
ne izgulj, tanulni nekem se lenne energiám. Pedig úgy terveztem, másoddiplomázom majd gyes alatt..... :?

Zsuzsa!
Te viszont fordítasz, lektorálsz esténként, amit szeretsz. Ha nekem fordítanom kéne, én se olvasnék....

Nszoke!
Üdv itt, ez tényleg egy nagyon jó csapat! :wink:
Kislányod neve nekem is nagyon tetszik!

Juci!
Milyen sulit szeretnél elkezdeni?

Róki!
Szegény Zsuzsa, hogy még mindig sír a bölcsiben.
Egyébként semmire se garancia, hogyha később kezded el a beszoktatást simábban megy. Noel eddig nem volt olyan anyás, de 1-2 hónapja viszont nagyon!!
Tegnap pl. Gabi lekísérte a fiúkat anyu kocsijáig és amikor rájött, hogy apa nélkül kell beszállni, akkor sírva elszaladt :(
Persze anyum mondta, hogy van neki meglepetés náluk, meg mennek könyvtárba (ez az aduász, nagyon szereti :D ), akkor megnyugodott és simán beszállt.
Pedig anyut ugye ismer, 10 hós kora óta rendszeresen ott van, szeret is anyuéknál lenni, mégis most ilyen korban van.

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Sziasztok!

Látom, itt is beköszöntött a depi.

Megann! :D

Én is tudok depis lenni, mert a gyerekek mellett tényleg nincs időm semmire, és nem is tudok nélkülük programot csinálni. A divatra, a trendre és a szépítkezési módokra régen sem fektettem hangsúlyt, viszont olvasni sincs időm, ami nagyon fontos lenne.
Tanulás: a PhD-mat kéne befejezni, de annyira nincs kedvem már tanulni meg a dolgozatot megírni. Én is gondolkodom, hogy Bubust 2 éves korában bölcsibe kéne adni, de nem tudom, ez nem lenne-e rossz neki, felvennék-e, én meg milyen munkát találnék. Nekem is az a problémám, hogy ki kéne találni, milyen munkát szeretnék.

Bubus sem jár még egyedül. 1-szer vagy 0-szor alszik napközben. Az óraátállítás meg kapóra jött, mert elég későn feküdtek eddig.
Bubus csak a levegőbe ad puszit, arcra csak véletlenül.
Ha megkérdezem, Bubus szeretsz, akkor cuppant egyet. Olyan édi.
Takonykór nálunk is bejött.
Wellness: Egyszer én is úgy elmennék felfrissülni...

6-a jónak tűnik.

Zsuzsa!

Szerintem igen, vagy én sem vagyok normális. :wink:

Zsófi

Kép
Kép
göndörzsóf

Ayse!

Nálunk meg mostanában van, hogy egyik se alszik ebéd után, csak én aludnék, de nem hagynak. :lol:

Kép
Kép
göndörzsóf

Nszoke!
Asszem 30 napig kell foglalkoztania a munkáltatónak, ha visszamész.

Szőke nős viccet lehet mondani? :wink:
(amúgy nem értek egyet a szőke nővel, mert azonkívül, hogy hülyeség, én még feminista is vagyok és ezt a nőgyalázás egyik formájának tartom, de olyan humoros szőkenős vicceket lehet hallani)

ayse

Ayse!
Igen, lehet :lol:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Mea:

mivel Mazsi elindult így mostmár harisnya+frottír(igy kell írni,jesszus? :oops: )zokni és kiscipő.
De ma olyan hideg volt,hogy 5 percet voltunk a játszón utánna tűz haza.
Holnaptól overall,de még nincs csizmánk vagy bundás bakancsunk..... :( Ayse,te hol fogsz venni,nem mennénk együtt? :roll: )

Ivás:

Marci is 6x szopizik,mint Andris és közben vizet is iszik csőrös pohárból/AVENT CSÖPÖGÉSMENTES VARÁZSITATÓ/ha autóban vagyunk,egyébként rendes kispohárból.
Csapvizet nem kapott még sem forralva sem forralatlanul.
Szentkirályit adok neki amióta kap vizet,mi is azt isszuk.

Alvás:

ha nem zavar be semmi(nem kell elmennünk,vagy nem ébreszti fel vmi) és nyugiban itthon vagyunk,akkor de.11-13-ig,utánna ebéd.
Du. nem alszik,illetve ha nagyon elfárad a játszótéren akkor 1/2 6-6-ig egy nyúlfarknyit.
Ma kipróbáltam,hogy hétkor vacsiztunk,1/2 8-kor fürdés,8-kor cici és alvás.
Kiváncsi vagyok mikor ébred reggel? :roll:

AYSE
tudod mit irigylek Tőled még marhára???

A varródobozodat. :oops:
annamami

Szöke nö vizsgázik. Kérdés:
- Ha a XX. század nagy gondolkodói közül beszélhetne
valakivel, legyen az akár élö, akár halott, ki lenne az?
Válasz rövid gondolkodás után:
- Az élö...

ayse

Annamami!
De ari vagy!!!!
Képzeld, azt az én drága Nagyikámtól örököltem, akivel annyit varrtunk, meg hímeztünk együtt. Annyira, de annyira hiányzik (most is könnybelábad a szemem, ahogy írok róla). Így egy kicsit olyan, mintha még itt lenne....

ayse

Ayse!
:lol: :lol:

Viszont mint szőke nő, nem értem mi volt vicces az LF téren...... :oops:
:?:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

A Deichmannba gondoltam. Mammutozhatunk együtt!

ayse

Barbi!
Az LFS kifejezés, úgyis mint a városi folklór része ismerős?

ayse

Ha nem, íme a kezdőbetűk nélkül: ó asz a eggedbe Jujj, bocsánat, mindenkitől! :oops: :oops: :oops:

ayse

Bakker, és pont ezzel kezdődik az oldal! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

ayse

Ayse,

óóóó,akkor tényleg becses darab lehet!!!!!!
Egyébként sugárzott róla,hoyg "története"van..... :wink:

Szerintem is lehet szőke nőset mondani! :lol: :lol: :lol: :lol:
és én sem értem mi a vicces a LF térben!!! :shock: :oops: :lol: :lol: :lol:

Ok Mammutozzunk!
Mikor? :wink:
annamami

Kuha.

Nem Anikó kérte,hanem én!!! :lol:
Azért köszi!! :D

Bodza.
Neked is!! :D

Jó éjt!

ancsi26

Ez a néhány ma du.készült..........

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
annamami

Annamami!
Még egyeztetnem kell a férjemmel. De mondjuk csütörtök?

ayse

Szuoer képek!
Szuper szőke nők és szuper szőke férfi!
Szuper szépek!

ayse

Ayse,
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: !
annamami

Nekem jó a csütörtök.
És ha nem lesz kész az autód,akkor nagyon szívesen kimegyünk értetek és haza is viszünk!
Olyan gyönyörű az út felétek,hogy öröm arra vezetni,de tényleg. :wink:
annamami

Ayse!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
OLDALKEZDÉS!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mostmár értem! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
annamami

Annamami!
Köszi!!!!
Okés, akkor majd még megdumcsizzuk!
Megyek, mert kezdődik az éjszakai műszak. Egyelőre csak halk kis nyögések hallhatóak. De ha nem igyekszem......

ayse

Ayse :D :D :D Na de hogy az LF térről is ez jutott eszedbe????

Végezteeeeeeeeeeeem, mindjárt küldöm a művet a kiadónak. És most egy darabig semmi munka :roll:

KépKép

KépKép
majola

nem hiszem el, hogy dél óta 2 oldalt írtatok, hulla vagyok, a barátnőm nemrég ment el, tök jót dumáltunk :) :)
6-a nekem okés, megbeszélem apjukkal, mára ennyi tellett, jóéjt :)
képek üdítőek!!!!!
depi nálam is dettó, de majd hétfőn kidumáljuk :D

KépKép
KépKép
and

Ancsi!

Ezer bocsánat!!! Tök rád gondoltam, nem tudom, miért írtam Anikónak. Sorry... :oops: :oops: :oops:

Annamami!

Csudaszépek a családi fotóid!

Bodza!
A sáfrányt akkor is belerakod a levesbe, ha szerecsendiót teszel bele? Ezt ki fogom próbálni! :)
Ctg: csatlakozom Megannhoz, szerintem ne nagyon bízzál benne!
Én szülés előtt egy héttel már bent feküdtem a kórházban, folyamatosan 10-20 %-ot mutatott.
Aztán pénteken úgy döntöttem, hogy mégegy hétvégét nem töltök bent, haza megyek. A doki csak egy alapos flowmetria és ctg után engedett el.
Flowmetria teljesen rendben volt, ctg. NYÍL EGYENES VOLT. Talán előtte soha nem volt olyan egyenes.
A szülésznőm nem is hitt a szemének, ott ültem vagy 40 percet, és semmi.
Szépen lebékávéztam a Kútvölgyiből a XIII. kerületbe, apával elmentünk vásárolni, hazamentünk, rendeltünk egy pizzát, majd mielőtt a pizza megérkezett volna, elkezdett folyni a magzatvizem.
Hát ennyit a ctg-ről.
Este 10-re értünk a kórházba, 11-kor mentem be a szülőszobába, és hajnali 3-kor megszületett Gergő.
Van egy barinőm, aki most 36 hetes terhes, most kezdi a ctg-t.
El is meséltem neki, hogy sok mindent nem jelent, ha tök egyenes.

Barbi!
Tudod már, hogy kik azok, akik 1000%-ra tudnak jönni hétfőn??

Én beszéltem Meával tegnap, még nagyon gondolkodik a hétfőn, neki is a hétvége lenne jobb. De mindenképpen átgondolja, talán eljön.
Próbáltam győzködni.

Én nagy valószínűséggel megyek. Bár, hogy hogyan, azt még nem tudom.
Nem vagyok Pesten valami gyakolrott sofőr. Sőőőőt. F..ngom sincs, hogy tudnék mondjuk az LF térre eljutni.
Úgyhogy nagy valószínűséggel leteszem a cégnél majd a kocsit (XIII. ker), és úgy közelítem meg a terepet. A hazafelé lesz gázos, nem szívesen tömegközlekedem a cégig olyan későn.
De majd meglátjuk.
Hátha Apának akad vmi mentő ötlete.

(Bakker, ezt mondta kb. fél perce az időjós: ma még semmi, holnap eső, zápor, holnapután hózápor. Hát kell ez nekünk?)

Kép
kuha

Jóóóó reggelt! :D

Látom jó sokat csevegtetek még tegnap este munka, gyerek és a házifelaatom(amit feladtam nektek :D :D :D ) kérdéseiben :D
köszia sok sok választ megint!!!

Rokica!

Köszi :wink: :wink: :wink: , azt hittem régebben, hogy agyatokra megyek a kérdéseimmel de szeretek tanácsokat kérni tőletek.

Csizma téma:
Aki csizmát szeretne venni, én képezeljétek ela Brendonban vettem Siesta bakit, jó meleg igazi gyapjúbélésest és bőr.
Ára: 8900Ft volt!!!!
Szerintem nagyon korrekt azért egy bundás cszimiért és még jól is néz ki, ha gondoljátok felteszek képet róla, igazi csajos darab!

De azt néztem, hogy cipőkben jó a választék ott nagyon, és vannak nagyon drágák meg ennyiért.
a drága 16000 körül, hát annyit én nem adok ki mert kb. 3 hó és kinővi.

Overállt meg sikerült szereznem egy jégkéket a neten.
De úgy van, hogy ykülön kabát meg kantáros sínaci vagy mi a fene :)

Ja és olyan jó a topicunk, úgy szeretem, hogy it mindent meg lehet beszélni!!!!!
Ezért egy nagy puszit küldök Nektek!!!!!!!

Annamai és Nyúlné! :)

Gyönyörűek a fotóitok, mindig megcsodálom őket!!! :)

Nem is írtam, hogy sajnos mi is megbetegedtünk :( :( :(
És sárgás váladék van Lívi nózijában, még soha nem volt sárga.
Mi a teendő, mert ezek szerint vírusos.
Mindenféleképpen doki vagy még várjak ha más panasz nincsen?
Ti mit fújtok nózijukba????
És utána egyből szívjátok?
Most vettünk elektromos szívót(jövő hónapban lesz akciós a Brendonban) és tök jó, nem kell porszívót elővenni éjjel stb.

Szóval várom ebben is a véleméyneteket!

Mindenkinek szép napot!

Puuusssz

Mea
mea

Jujj az az itt egy t-vel pirosan óriásbetűkkel elég ciki, de állandóan kapkodok, szörnyű vagyok!!!

Bocsánat

Mea
mea

Jóreggelt!

Ayse! :lol: :lol:
Nekünk egyformán jár az agyunk. Én is rögtön erre asszociáltam a LF térből, csak nem mertem írni, mert egyszer már úgy érzem kisebb megütközést keltettem az Össze-vissza b.szott túrós pitémmel. :lol:

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Jó reggelt!

Annamami!
Szuperek a képek, a lányok és Mazsi meg nagyon szépek! :D

Évi!
And, Róki, Bodza, Nyúlné, Zsóf, Zsuzsa, Duda jelezte, remélem nem hagytam ki senkit :oops:
Megann????? Buli?????
Prüntyinek meg nem túl jó az este.. :(

BULI!!!! CSAJOK!!!!
HÁNYRA FOGLALJAK ASZTALOKAT? KI MIKOR TUDNA ODAÉRNI?

Évi!
Szerintem simán menne a vezetés, nem olyan bonyolult, legalább gyakorolsz egy kicsit! :wink:
A helyedben tuti nem bkv-znék, ha ott a kocsi, főleg nem visszafelé.
Előre találj ki egy útvonalat és próbáld meg!

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: