A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Barbi!

Köszi.H&M design. :P

M.

Kép

Kép
megann

Megann.

Ne izgulj,nem vagy egyedül.
Én is elszoktam mélázni,hogy mi a francot fogok én csinálni,ha Meli már ovis lesz.Jó,akarunk majd tesót,de ha még addig nem jön?És ha jön is egyszer ő is ovis lesz!!És akkor velem mi lesz??Mert az tuti,hogy bútort nem megyek vissza árulni,már csak a nyitvatartás miatt se!Ugye a szakmám fodrász,de azt meg allergia miatt nem csinálhatom!! :( Meg már nem is tudnám csinálni!!
Anyukám mindig mondja,hogy menjek valami fősulira,de megmondom őszintén,hogy semmi lelkierőm tanulni! :oops:
Néha csak ámulok,hogy itt mennyi diplomás ember van és akkor csendben meghúzom magam és szégyellem,hogy ilyen lusta vagyok! :oops:
Szóval nekem sincs fi.gom se,hogy mihez fogok kezdeni!!! :(

ancsi26

[size=9]Sziasztok!!![/size]

Köszönjük a dicséreteket Csajok és köszönjük, hogy örültök nekünk :D

Csikken!Prüntyi! :)

Siófok-Hotel Azúrban voltunk megint :wink:
Nekünk bevált :)
Lívike is nagyon jól érezte magát.
Bár én sem pihentem sokat :D

Kuha! :)

Hajad szuper lett!!!
Gergő is mekkooorrra mááár!
ikor menjünk??? :D :D :D

Megann! :)

Hajdúszoboszló :(
Léna :) :) :) annyira édes a sapikájában!

Egyébként én ugyanilyen depis voltam elég sokáig, de most megnyugodtam meg most előttünk egy nagy házfelújjítás, úgy hogy újabb cél, amit el kell érnünk :)
De teljesen átérzem amit írtál, én ugyanígy vagyok vele, hogy fingom sincs mit fogok csinálni, ha Lívi ovis lesz......................
De az már jó lesz, hogy közel lesz segítség, mert ezért is akartam visszamenni Marosra, mert különben lehet még dolgozni sem tudtam volna elmenni, mert Pestről kb. '62 6 ra ér haza az ember és akkor ovi már sehol!!!!!! :(
Úgy-hogy így legalább meg lesz a lehetőségem a munkára!!!
De előtte nekem is ki kell találnom, hogy mit, mert előtte utazási irodában voltam, az bezárt, meg ott sokáig kell dolgozni, kb. 5-6 ig és akkor meg csak estére érnék haza.
szóval nem tudom mi lesz........................de már aggódtam eleget, úgy hogy most csak család+ új házra koncentrálok ezerrel!!!!!!!!! :)

Ancsi! :)

Szépek vagytok,az egész család!!!!! :D
Tökilámpák szupik!!!!! :D

Benianyu! :)

Húúúúú de helyesek a nagyfiúk!!!! :wink:

Puszika mindenkinek és szép naot!!!!!

Mea
mea

Megann.

A program neve Windows Movie Maker, általában a START menüben a programok közt van, de az is előfordulhat, hogy a KELLÉKEKben.

Szóval megnyitod a Windows Movie Maker-t, a FILE menüben az IMPORTÁLÁS A GYŰJTEMÉNYBE paranccsal tudod bemásolni a képeket amit használni szeretnél. aEzek rögtön meg is jelennek majd neked a GYŰJTEMÉNYEKben, ahonnan egyenként le tudod őket húzni a TÖRTÉNETbe. Ugyanígy kell a zenét is bemásolnod a gyűjeménybe.
Az ESZKÖZÖK menüpontban tudsz címet hozzáadni a történethez, és ugyanitt a videóeffektusokkal és az áttűnésekkel is el lehet játszani.

ancsi26

Még annyit, hogy amíg készülőben van a film, addig a FILE-ban a PROJECT MENTÉSE paranccsal kell menteni, aztán amikor már mindennel készen vagy, történettel, zenével, felirattal...stb, akkor a FILE-ban a FILMFÁJL MENTÉSE-re kell klikkelni, és ott beállítani, hogy a számítógépre, vagy CD-re akarod elmenteni.

ancsi26

Megann!
Hát igen, nagyon nehéz szinten maradni a gyerekek mellett, az tény.
Szakmailag én is a béka s...e alatt vagyok, de ez ellen nem tudok mit tenni. Majd ha visszamegyek dolgozni, beíratnak megint tanfolyamra és akkor újra visszajön minden. :wink:
A többi dologban viszont lehet tenni, sőt kell is. Nekem is néha baromi fárasztó az esti műszak után 9-10-kor a kezembe venni valami értelmes könyvet és olvasni, mert legszívesebben csak beesnék az ágyba, de mivel imádok olvasni, a fiúk születése előtt heti 1-2 könyvet kiolvastam, úgy érzem legalább ezzel edzem egy kicsit az agyamat.
Pedig gondolhatod, nem mindig van kedvem olvasni, elég lenne egy best, vagy story magazin is :lol: :lol:
DE erőt veszek magamon és olvasok. meg akkor is olvasok, ha a fiúk alszanak délután, na akkor kifejezetten szeretek is. :D

Meg sok programot próbálok csinálni nem gyerekes barátnőimmel, mert itt nem az a téma, hogy mennyit kakil a gyerek, vagy mit eszik.
Mert persze jó azt is megbeszuélni, de nekem is szükségem van más jellegű társalgásra.
Ehhez persze kell, hogy egy ilyen férjem legyen, aki támogat ebben. Soha nem mondja, hogy most ide vagy oda nem mehetsz, mert nagyon jól tudja, hogy a pisi-kaki műszakban bediliznék.
Meg persz én itthon merem hagyni a fiúkat anyukámra, Gabi anyukájára, húgára, Gabira is, így van lehetőségem kimozdulni.
Megyünk színházba, jövő héten megyek jegyet venni.
:wink:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Ancsi!

Hát ez az.
Nekem ráadásul van egy megkezdett fősulim, ami haveri alapon is még legalább 4 évet jelentene..
De hát hogy a búbánatba tanuljak, amikor ha van is egy kis szabadidőm(ami nincs), legszivesebben elmennék magammal foglalkozni, nemhogy magoljak... :cry:
Éjszaka meg nálam kizárva..én ehhez béna vagyok..sosem ment este a tanulás.
Szóval főállású nyavalygó leszek??? :cry: :P

Pliz mégegyszer ird meg légyszi a mozikészitést...
Szeritnem egy egy házi dvd lesz a karácsonyi ajándék mindenkinek..aztán páááá
Már most rosszul vagyok az egész karácsonytól :cry: :cry: :cry:

M.

Kép

Kép
megann

Ancsi! :)

Ismerős, nekem sincs diplomám.
De legalább van 2 nyelvvizsgám, az is valami :oops:

Pont azon is aggódom, hogy vajjon mennyire lehet elhelyezkedni diploma nélkül.......

De jó, neked legalább van szakmád!
Úgy lennék fodrász :) komolyan.

Mert nekem meg csak irodavezetői felsőfokú tanfolyamom van, meg angol német tudásom(de már abból sem vagyok olyan profi :( )

Most ezzel hová helyezkedjek el?????

Meg számítógéphez is csak felhasználói ismereteim vannak,azok sem nagyok :D :D :D

Na mindegy majd lesz valami.

Ja és ez az, hogy fősulihoz nekem sincs lelkierőm..............főleg gyerek mellett.

Pedig rengetegen csinálják pont így, mert ingyenes (még) a gyes gyed alatt.

Háááát felnézek rájuk!!!!!!!!!!

Mea
mea

Ancsi!

Köszi!

Kikopiztam...majd nekiugrok..ha lesz leki erőm..

Csoda történt:Léna több mint egy órája alszik...

M.

Kép

Kép
megann

Barbi! :)

Én pont ezt csípem benned, hogy olyan laza vagy!!!! :)
mindig jókedvű, divatos és még olvasol is sokat!!!!
Két gyerek mellett!!!
Komolyan annyira bírlak :wink:

Megann! :)

Na ne már, szerintem Te nem vagy főállású nyavalygós, mert Te is optimista jókedélyű voltál végig!!!!
1-2 nap vagy hét és elszáll a rosszkedv hidd el!!!!
Puuussssza!

Mea
mea

Sziasztok!

Mire visszaolvasok, mindjárt felkel Peti!!! :(

Megann!
Sajnálom, hogy nem úgy sült el a wellness, ahogy szeretted volna, de legalább Apa meg Léna élvezték :wink: :)
Léna a sapiban :D

Minden baba és mama nagyon tündéri a képeken, de ne kérjétek, hogy felsorolásba kezdjek, mert a végén kihagyok valakit és azt nem szeretném! :oops: :lol:

Tanulás baba mellett: hát engem nem igazán lehetne ilyesmire rávenni! Most úgy érzem magam, hogy ha Peti mellett még tanulnom is kéne, akkor teljesen kikészülnék! Pedig tényleg nagyon sokan csinálják ezt! De nem csak volt ingyenes???? Én úgy tudom, hogy most szeptemberben lehetett utoljára ingyen kezdeni fősulit a GYES-GYED -TGYÁS alatt, vagy ez kamu???

Rólunk: Peti már nem csak orrpuszit (ami azt jelentette, hogy jól megharapta az orrunkat puszi gyanánt) ad.........................

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Csajok! :)

Ki hol vett kezes lábas orkán overállt??????
Hol lehet jó áron kapni?
PLEASE HELP!!!!!
Köszi :)

Hülye kérdéseim :D :D :D :

Ti miket adtok már a gyerkőcökre???

Mert mi még nem harisnyázunk, meg nem is overállozunk.
Csak vastagabb naci.
És még cipőt adok rá.
Mikor kell váltani???
Meg még pamutsapit hordunk....

Nem kevés már????

Viszont ált. délben megyünk ki, mikor a legjobb az idő.

Feltehetek még egy körkérdést:

Ki hol vásárol ruhákat???

Mert én rengeteg használtat veszek egy csajtól itt(külf. főleg angol ruha) nagyon jók, nekem beváltak :)

Meg néha Cora, Tesco(cherokee)Kenguru bolt, nagyon néha Brendon.

Meg ajánlották Pesten a Blahán azt a nagy turit!!!
Volt valaki ott már???
milyen????

Mea
mea

hanem rendesen arcra is ad már nem harapós, sima puszit, olyan aranyos! :D Meg mondja, hogy pá-pá, és közben integet (ezt már korábban is csinálta de csendben) mondja, a darura, hogy dada, és mutat fel a ház fölé, hogy ott van, meg tulképpen megért mindent, amit mondunk neki, csak a nemszabad-ot nem! :?
És nagyon tud bújni, és szeretgetni, meg kell zabálni!!!

De most felébredt, sziasztok!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Még hülye kérdések:

- kinek iszik reggel és este még tápszert( vagy anyatejet) a gyereke?Mert Lívi imádja és még reggel este igényli

- kinek állt már át 1 x alvásra a gyereke, ha igen mennyit alszik délután?
Lívi ebéd után alszik már csak és mostanában 1-4/5 ig simán.

Éjjel meg este 8-reggel 8-ig. Ennek most nagyon örülök, bár eddig sem volt azért rossz alvó éjjel :)

-már senki sem forralja az ivóvízet???

Mea
mea

Sziasztok!

Nálatok újként írok de olvasgatlak benneteket. Nagyon jó téma, én is a jövőn gondolkodom, de szinte kilátástalan a helyzet.

A munkahelyemre nem akarok visszamenni, de szeretnénk másik babát, ami kizárt addig míg el nem költözünk anyukáméktól, amire a kilátás nem túl közeli. Szóval... :(

Azt tudja valaki, hogy a munkáltatómnak meddig kötelessége engem foglalkoztatni ha visszamegyek? És én simán kiléphetek a Gyes után, tehát nem megyek vissza dolgozni.? S a felgyülemlett szabadságot ki kell fizetnie ugye? Olyan nincs hogy kiadja és nem fizeti ki?

Tudom hogy ez nem egy jogi fórum, vagy foglalkoztatási oldal csak mi anyukák tök felvilágosultak vagyunk:) Hátha összeszednénk a válaszokat... Megköszönném.

Ja még egy: Ugye volt egy bejelentett bérem: ha itthon maradnék egy második babával mégis akkor 6év múlva is ugyanabból kapom a Gyedet? Tehát béremelés vagy valami ilyesmi nincs? Mert 6év alatt a rezsit, kaját jócskán emelik én meg ugyanannyit kapok. Szóval nem tudom mennyire érthető a zagyválásom, deszerintem többünket is érdekelnek ezen dolgok, nem?

Szép napot.

Ja a diplomám fél úton, csak egy lusta disznó vagyok mióta babám van. Most 1évem lenne már csak de mivel tavaly bele..artam, ezért most passzívon vagyok s jövőre újra másodikos lehetek, újra harmadik, szóval eljátszottam 2évet. :( Aztán ha most nem tudok levizsgázni ki is csapnak:(

Bocsi hogy ilyen sok helyet foglaltam:)

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke

[color=darkred]Viki![/color]

Tényleg, ezt nem is tudtam.
Na akkor lemaradunk az ingyenes suliról :(

Tényleg, el is felejtettem írni, hogy már Lívi is ad puszit, de szélesre húzva tartja a száját és úgy cuppog :D :D :D

Még egy utolsó kérdés(remélem nem küldtök el a .....-ba :D :D :D )

Kinek nem megy még a gyereke az én nagyságos asszonyomon kívűl????? :D

A lusti busti csajszim már kézenfogva hajlandó meg már néha néha megáll pár mp-ig de még elég bizonytalan.
Legyek még simán türelemmel vagy aggódjak??????
Ja és picit csámpi még, de van, hogy már egyenesen tartja a bal lábát.

Mea
mea

Nszoke! :)

Üdv. itt :)

Jók a kérdéseid, kiváncsi vagyok a válaszokra.

Én sajnos nem tudok ebben segíteni.

De hasonló problámáim vannak nekem is munkaügyileg :wink:

Mea
mea

Mea!
Aranyos vagy, kösz! :D
Na azért az túlzás, hogy sokat olvasok, csak próbálok. Meg én is vagyok rosszekedvű, pl. szombat délelőtt bazi szar volt a hangulatom, Gabit is csak piszkáltam, de vasárnap jöttek a vörösök, szóval megvolt az oka :oops:
Overállt a C&A-ban vettem Leonnak, 92.est és nem nagy neki.
5900 volt, szerintem ez nem vészes. Baromi vastag, orkános vízlepergetős, tényleg nagyon jó minőségű.
Majd lefotózom.
Leon se hordott eddig még harisnyát, habár ma baromi hideg volt már, 6-8 fok. :(
Szóval ha marad ez a hideg, jöhet a harisnya meg a melegebb sapi. Eddig mi is csak pamutoztunk.

A Blahán két turi is van, mind a kettőre igaz, hogy ki kell fogni. Ha szerencséd van és jókor mész, szuper rucikat lehet kifogni.
nem szabad elkeseredni, hogy ha nem voltál szerencsés, mert lehet legközelebb meg egy hatalmas szatyorral távozol:)

Én is sok angol használt rucit veszek, meg h&m-ben, meg c&a-ban szoktam vásárolni.

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Kép

Kép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Mea.

Kezes lábas overáll mosta cora-ban van jó áron.

Ma mikor voltunk kint,nagyon hideg volt.
Melin volt harisnya,bélelt naci,hosszúujjú body,polár pulcsi és kabát.
Ha nincs ilyen hideg akkor a harisnya elmarad.
Még a siesta bakit hordja,de pont ma jött meg a kis hótaposó csizmije!!Olyan édi! :D

Vásárlás:Cora vagy kinai.Nagyon jó dolgokat lehet kifogni nagyon jó áron!

Tápi:Meli is iszik még reggel és este is.Mióta ezt issza,azóta végigaludja az éjszakát!!

Mióta alszik éjszaka,átállt az egyszeri alvásra.Kb.2-3órát alszik ilyenkor,csak most az óraátállitás kicsit bekavart.Tegnap már fél7-kor aludt.

A vizét én már nem forralom.

ancsi26

Sziasztok!
Kuha
Cukik vagytok a fiacskáddal, mindkettőtöknek olyan huncut szemei vannak!!! :wink: :wink:
Ancsi
Pocsó, és a tulajdonosa nagyon ari!!Ja, és a mamija is!!!
Megann
Néha rám is rámjönnek ehhez hasonlók,de pár nap múlva el is múlnak!
nállunk az okoz nagy fejtörést, hogy Panna jövőre ha 2 éves lesz, be kell adjam bölcsibe.Ami még nem lenne gond, de férj hajnal 5-kor, én meg 5.45-kor indul munkába(busszal-vonattal.)Panni mellé meg kell fogadnunk bébicsőszt, mivel anyumék aktív korúak, így Ők nem tudnak vigyázni Rá, elvinni bölcsibe.Mindkettőnk beosztása kötött, az eü.-ben, az osztályomon már így is tök kevés az ember, ezért nem engedik, hogy később menjek.Pannát meg mégse költhetjük 5.30-kor! :shock:
szóval, mi férjemmel ezen szoktunk agyalni, hogy hogy legyen,.ÁÁÁÁÁÁ.
Ha meg nem dolgozunk, nincs pénz. :(
Én úgy vagyok vele, hogy diplomával is ugyanolyan kedves, aranyos nővérke vagyok, mint előtte,( tudom, öndícséret büdös!! )ill.az inj.t is ugyanúgy adom be.Talán, szervezésből adott egy kis plusszt. Férjem mondja mindíg, nem az számít, kinek hány, és milyen diplomája van.

KépKép

Hajni&Panna
totka

Állatkert
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Köveskál
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Nyúlné
Szegény Marci, szegény Te!!Majdcsak kibújik az összes fogacska, majdcsak lesz 30fok, tengerpart, sós levegő(jó vigasz, tudom!)
Nagyon szép barna vagy az előbb felrakott képeden!!!
Megann
Lénácskád nagyon ari a téli szerkóban!!!!!Piros sapi nállunk is befutó!
Barbi
Épp ma beszéltük férjemmel, hogy pénteken overáll kéne Panninak, de nem 10e.Ft-os!Tök jó áron vetted Leonnak!
egyébként, én sokszor csak lesek, hogy milyen jó áron szereztek be a gyerkőcöknek rucikat!!!!Erre van kb.5-6 bababolt, és slussz.Nem mindíg jutunk el Bcsabára, v.Szegedre, ahol tényleg lenne választék!
Meg az is olyan sz.r, hogy állandóan Csabának kell nyühögnöm, hogy vigyen bennünket, mivel ugye nincs jogsim. :( :(
Sokan piszkálnak, hogy milyen béna vagyok ezért, de aki ezt érzi, mint én, annak tuti nem szabad volán mögé ülni.

KépKép

Hajni&Panna
totka

Gyönyörűséges Marci szemek!!!!!

KépKép

Hajni&Panna
totka

And
Rendeltél Esztis bélyeget a postán???Majd egy hónap(postásunk mondta) mire elkészül....!De talán megéri!!!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Na megyek, bár HabosPannis, rózsaszínszívecskés sorminta úgysem volt még!! :wink: :wink: :wink: :wink:

KépKép

Hajni&Panna
totka

Jaj, nagyon jok a kepek es nagyon helyesek mind a gyerekek, mind az anyukajuk !!!

Davallia
Nagyon helyes a pocid, most is csak oda szedtel fel szerintem, mint az elso terhessegednel nem? Szerencses alkat vagy!
Hajadrol kep??
Koszi, tenyleg jo otlet volt(izmosodaskepp pentek delutan cajoztunk egyet a naggyal 10 km-t kb, kicsim elaludt hatul, de nagyon elvezte!!)
Szerintem megprobalhatod mar Danival, miert ne? Ugyis latod, hogy birja vagy sem tartani magat, de szerintem te azert vigyazz a bicajjal nagy pocival! Nem?
Tok jo a pocid a fejjel!

Annamami,
Na latod, mindenre van magyarazat, de nem ertem, miert kellett ezt letagadni!!!!!!!!!
Orulok, hogy vegul is megnyugodtal!!

Nyulne
Kisnyul igazi kis modell lehetne!Nagyon jo kis sorozat az oszrol es a kisnyulrol!!

And
Nagyon jo megoldas ez a mouvis felrakas! Szuperek vagytok a kepeken!

Viki
Peti nagyon aranyos az avarban

Bodza,
Szerintem is csini a pocakod!

Csikken,
Jaj de edes, ahogy el akarja kapni!

Ayse,
Nagyon is jol nezel ki a kepeken, ez a Liliszaj meg halali, mindig alig varom, hogy olvassam miket mond, amikor meglatom a neved!:)

Gondorzsofi,
Gratulalok a fogyashoz, nagyon ugyi vagy, egy kicsiben osszefoglaltad, amit en mar hosszan leirtam!! Egeszseges taplalkozas! Gratula

Davallia,

Csucs jo a bilis kep, olyan mintha egy westernbuliban lenne Panda

Majola,
Nagyon helyes kismami vagy es tenyleg jo nagy mar a pocid

Barbapapa

Receptet pleseeeeeeeeeeeee!!!!!
Most latom kuldted mar kosziiiiiiiiiii!!

Duda
Gyorsan gyogyuljatok meg!!! Ez a takonykor kikeszito, nalunk is allandoan visszajon Brrrrrrrrrrrrrrr

Folyt kov.
Idaig jutottam az olvasasban de folytatom, ha lesz idom :lol:

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Mea,

Vásárolni általában a Veresi piacon, Cora, Tesco, Auchan-ban szoktam...Kenguru, és Brendonban csak ha akciós valami...Illetve itt a Veresi használtruhásoknál, és bababoltokban.

Mi még 2 x alszunk 1 órát (szinte percre pontosan :lol: ), ha valami miatt elhúzódik a de.-i akkor is 1x legalább 1-1,5 órát, és olyankor nagyon nyűgi estig...

Reggel (100ml) és este (240 ml) is van még táp...de ha úgy látom, hogy nincs étvágya akkor az alvások előtt nem rízstejcit kap hanem akkor is tápit.

Én már harisnyázok, mert Tüncsi még elég sűrűn leül a földre...és azért már reggel hüsi van!!! ált 9 körül már kint van a levegőn 1/2 11 körül alvás a babakocsiban, majd du. is le szoktunk menni 1-1 órára, ha nem szar az idő nagyon...

Több kérdésre most nem emlékszem.... :oops:

Kép

Kép
prüntyi

BArbi!

Köszi a bulis felvilágosítást, elkezdek én is szervezkedni!

Megann!

Eszkimó Léna nagyon tündéri!
És nyugi, nekem is ugyanilyen érzéseim vannak,úgyhogy már vágom a centit, hogy jövőre visszamehessek dolgozni.
És legyen értelme új ruhákat vásárolni, meg sűrűbben fodrászhoz, körmöshöz, kozmetikushoz járni.
És egyáltalán, hogy végre FELNŐTT EMBEREK KÖZÖTT LEHESSEK!!!

Ancsi!

Neked is nyugi, én is időnként meghúzom magam, mikor a tanulásról van szó. Nekem sincs diplomám, csak egy nyamvadt középfokú nyelvvizsgám, meg persze egy felsőfokú, menedzserasszisztensi végzettségem.
De az nem diploma. Sőt...
Én elvileg nem akartam a gyes után visszamenni a mostani cégemhez, de mivel úgy alakult, hogy gyes mellett visszamegyek dolgozni, ezért kénytelen vagyok.
Sejtem, hogy csak, hogy nem szívesen látnának diploma nélkül, egy gyes-en lévő anyukát.
Itt meg a főnökömmel már meg is beszéltem, hogy jövőre visszamegyek, és örült is, hogy számíthat rám.
Egyébként tanulni meg nekem sincs kedvem, legalábbis egyenlőre.

Én is ismerek egy fiatal párt, a rendőrtisztin jöttek össze, majd össze is házasodtak.
Azóta már született 2 gyerkőcük, a 2 gyerkőc mellett MINDKETTEN megcsinálták a jogi diplomát a pécsi egyetemen, és most mindketten
a harmadik diplomájuk megkezdésébe vágtak bele.
Emellett tervezik a harmadik gyereket, most kezdtek építkezni (hasonló kérójuk lesz, mint Megannéknak).
Ja, és a csajt most beválasztotta a településen, ahol laknak, a képviselőtestületbe.
HOgy honnan van ennyi energiájuk, nem tudom, de nagyon-nagyon becsülöm őket.
A csajnak már most felajánlottak valami nagyon elit helyen egy nagyon pazar állást, bár még gyed-en van a második babával.
Na ők azok, akiktól aztán nem irigylek egy fillért sem (amúgy sem vagyok mondjuk az a fajta), de tudom, hogy 27-28 éves létükre mi mindent tettek már le az asztalra,
és milyen áldozatokat hoztak.
Volt olyan, hogy Pécsen, mikor vizsgaidőszak volt, és ugye mindkettőnek menni kellett, vitték a két kisgyereket is, és amíg az egyik vizsgázott, a másik vigyázott a gyerkőcökre.

Mea!
Akkor ezek szerint nem haragszol rám! Már azt hittem, hogy igen, mert ugye a múltkori bulit lemondtuk.
Én még elég gödhös vagyok, de meglátom, hogy hogy alakul a hét vége felé, és akkor szólok, és esetleg péntek jó lehetne.
Ha nem , akkor marad a jövő hét. Okés?
Ja, egyébként azt hiszem, csütörtökön indul a Cora új akciója, abban lesznek már tuti jó kis kezeslábasok, sőt, kétrészesek is!

Mi harisnyázunk már, + a vastag nadrág.
És azt hiszem, lassan sapiból is be kell szereznünk egy - két vastagabbat.

Még Gergő is tápizik reggel, és este is.
És még én is forralom simán a vizet.

Vásárlás: képzeld, teljesen rákaptam a netre, egyfolytában a használt ruhákat böngészem.
Egyébként Cora, Auchan, H&M, ritkán C&A.
Én is néztem a C&A-ban azt az overállt, amit BArbi is mondott, tényleg nagyon szuperek.
De az Auchanban is láttam múltkor tuti jókat.

Te nem nevezel be a csak csajos buliba?????? Tök jó lenne!!!!!

Totka!
Huncut?? Na, ezt még senki nem mondta, de valahogy nagyon hízelgő.. Köszönjük!

Nyúlné!
Annyira bíírom a képeidet, fantasztikusan szépek!!!

Hűűű, valamit még akartam írni, de elfelejtettem, hogy mit.

Kép
kuha

Csajok

Nem birom magam utolerni az olvasasban, nagyon sokat irtatok :oops: :lol:
Rokica,
Gratula Zsuzsa ketnyelvusegehez :lol: En is imadom tesztelni a nagyot es hallgatni, milyen jol gyuri mar a magyart :lol:

Megann,
:cry: Sajnalom, hogy nem sikerult a hetveged!Talan azert is ilyen depis a hangulatod! Felvaltva kellett volna a ferjeddel csinalni nem? Egyszer o egyszer te :?: :idea:
Majd lesz jobb kedved, most az elso ugyis a lanyod fejlodese! Hidd el, ha dolgoznal nem lenne konnyebb, mondom en, aki mar jo par honapja visszajottem melozni :cry: nem mindig konnyu, valasztas kerdese! De tenyleg sok dolog van, amit csinalhatsz baba mellett is, persze mindenhez turelem es kitartas kell!Sajnos :oops:

Kuha
Nagyon tetszik a hajad es nagyon jol nezel ki igy!!

Mennem kell vasarolni! Folytatom, ha visszajottem!

Ja, elfelejtettem!
Mea,
Jo hogy jottel, bar megertem, hogy most rengeteg az inteznivalod :lol: :lol: De jo neked, biztos szuper lehet az uj haz es hat ilyen kozel mindenhez ez csak a raadas!!!!!!!!

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Emese!
jaj de jó őszi képek lettek. Azért Te is akkor tudsz fiotózni, ha valaki lefoglalja Marcit. :wink:

Évi!
Én is rákattantam a netre......
Olyan szupi inget és farmert vadásztam múlt héten Nolcsinak, angol márkás mind a kettő és 1400 Ft összesen postával :P

Anikó!
Milyen volt a hétvége? Tényleg tudtatok a tengerben fürdeni?

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Csajok!

Egy villám-kérdés: mindjárt itt a tanítvány:

a C & A-nak van honlapja?

Nyitva vannak 1-én?

(ja, ez kettő)

ayse

Szia Mindenkinek!

Az egyik legpörgösebb topic ez szerintem, lehet olvasgatni bőven:)

Davallia(remélem) jól írtam!
Te ennyire értesz a szgépekhez meg ilyesmi, csak mert van fél éve egy dvdre író kamerám, de nem bírom lejátszani semmin, se gép se lejátszón. Hitachi márkájú ez a MV-730-as, a szám tuti a betűk nem. Így átírni se tudom rendes dvd lemezre se. A hitachi beszereltetett velem egy 30ezres írót ami marhára nem csinálja amit kéne. Szóval így szinte felesleges a jók kis kamcsi.

A babócám már nem kap tápszert jó ideje, aminek nagyon hosszú lenne leírni az okát (Gor, hányás, nem kérte, savas) szóval már 4hónapos kora óta rendesen hozzátápláltam, azóta pedig rendesen eszik, mostmár mindent, de csak házikosztot, a babaételeket mindig megvetette.

Alvás? Az nagyon rossz. :( Éjszaka már 2-3hónapos kora óta rendesen alszik, 5hótól 8-tól-8-ig, de a hiba ott kezdődik, hogy köztünk az ágyba és nappal is vele kell aludni csak úgy hajlandó aludni 2*1jó esetben 2órát. Tudom mi rontottuk el, de már nem tudom hogy csináljam vissza. Berakom a babaágyba s ájulásig üvölt. De a sajnálkozó anyuka ezt nem várja meg s kikapja a hiszti közepén.

Auchan, tesco, kenguru, C&A internet. Vatera, tesz-vesz, meg van egy két cím ahonnan szeretek rendelni, ha valakit érdekel megadom szívesen.

Kép
Kép
nszoke

http://www.c-and-a.com/hu/ ez az oldal, de szerintem 1-jén nincs nyitva, mert más sincs.

Kép
Kép
nszoke

Sziasztok!

Üdv itt nszoke.
Nagyon tetszik a kislányod neve!

Kuha
Nagyon csinos vagy az új frizuráddal!

Rokica
De ügyes Zsuzsa!
Próbálom a legeltetést, de nagyon kell őrködni a tányérka fölött, mert Marci kiszórja a tartalmát :shock:
Evésügyileg nem dicsekszünk. Lassan-lassan eszeget valamicskét, de nem az igazi. MOndjuk 2 rágófog úton van, de akkor is.
Legalább az éjszakai tápszert megeszi, és még egy üveggel becsempészek a pocijába amikor félálomban eszeget :twisted:

Benianyu
Nagyon szépek a fiúk! És nagyon tetszik Dani kabátkája!

Nyúlné
Ti is, mint mindig :wink:
Tényleg tök szép barna vagy. Szolizol?

Mea
Sziaaa
Én még forralom a vizet.
Marci sem jár még, csak ha fogom mindkettő kezét.
Meg ha tologathatja a járgányát.
Ő este tápszerezik, ill. éjszaka. Reggel már nem kéri :cry:
És most nem tudom még mit kérdeztél, de nagyon szép Livike!
Hülye szó, de nekem olyan szimpatikus kislány :P

Megann
LÉna nagyon cuki.
És megértelek. Bár most költözésügyileg rengeteg a dologom, de amúgy engem is kínoz a szellemi éhség.
Én januártól szeretnék elkezdeni egy sulit, remélem sikerülni fog.
Angolul kéne tanulni :roll: És most belevágok úgy néz ki egy mellékállásba. Szóval ha ezeket megvalósítom , vagy egy részét akkor nem fognak ilyen érzések kínozni abszolúte.
Amúgy az a véleményem, hogy tudom kevés időd van, de ha lefeküdt Léna akkor próbálj meg olvasni kicsit, vagy tanulni :oops: mert nekem az a tapasztalatom, hogy csak akkor változik ez az érzés ha az ember a tettek mezejére lép.Szerintem.

Ja lányok. Vasárnaptól elképzelhető, hogy nem lesz internetünk. Vagyis biztos :cry: :cry: Nem tudom meddig fog tartani ez a borzasztó állapot, remélem nem sokáig. Szóval addig is Benianyu lesz az információs csatornám. Utólagos engedelmével :P

Davailla
Szeretném látni a hajadat!!!!!!

And
Kiváncsi vagyok a védőoltásról hogyan döntesz, légyszives tájékoztassál minket.

Ayse
Azért ne nézd ilyen sötét szemüvegen keresztül a világot! :wink:

puszi

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Ja az öltözés.
Mi már harisnyázunk és vastagabb sapizunk.
Igaz Marci még a földön kavar négykézlább így kell is.
Holnap ha ilyen hideg marad az idő akkor előugrig az új kabátka is.

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Alvás
Csak délelőtt alszik kb 1,5-2 órát.
Este 8 körül fekszik és 1/2 7 körül kel.
Természetesen ébredésekkel fűszerezi az éjszakát.
VAgyis a hajnalt leginkább.

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Alvás
Csak délelőtt alszik kb 1,5-2 órát.
Este 8 körül fekszik és 1/2 7 körül kel.
Természetesen ébredésekkel fűszerezi az éjszakát.
VAgyis a hajnalt leginkább.

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Sziasztok :)
Nszoke, üdv itt! :)
Mea, nálunk alvás este kb 21-reggel 8ig. Tápszer egyáltalán nincs, rendes forralt tej van az is max egyszer.
Vásárlás meg mindenfelé. Auchan, Tesco, KenguruGold, Biatorbágy,C&A (itt a bodykat) H &M, Brendon, ex MegaToys, melegítő nacikat Rolinak Dechlatonban, mert 1500 Ft és tök jó poláros belül, cipőket Deichmanban. Elefanten-t meg mást.
Amit még sose vettem az a használt ruha, mert mindig azt hallom, hogy a jó rucikért ált. küzdeni kell. Na szt meg nem szeretek. De hétfőn megyek Budára egy ruháshoz ha minden igaz mert barátnőm visz.
Roli 11 hós korától jár, de értelmes dolgokat nem nagyon mond.
a kutyára ugat, a tehénre muuuuzik, a macskára cic-et mond (nem tudom miért nem miaut).
Puszit ad, de nem nekem :) pedig egyik nap adott, de azóta csak a játékainak és a képeknek ad :(
Munkaügy, hát nem tudom mi lesz. Nekem is Fősulin kéne vizsgázgatnom, de semmire nem tudtam tanulni, így nem mentem el vizsgákra. De most nem is érdekel. Az az igazság, hogy nincs sok kitartásom az ilyen dolgokhoz.
A Kodolányi János Főiskolán 3 évet elvégeztem 4-ből majd tesom befűzött hogy menjek ki Amerikába. Persze nem jött össze aztán nem mentem 2 évig vissza, tovább meg nem lehetett halaszntani.
Most Szent IStván Egyetemre járnék, de mégse :(
Ugyhogy most egy tanfolyamot akarok elvégezni. Azért meg ne izgulj, hogy nincs diplomád mert engem amikor kerestem állást kb 3 bankból azért küldtek el mert fősuliba jártam és azt mondták, hogy nem támogatják mivel nekik a középfokú végzetség is megfelel. Szerintem inkább két nyelvvizsga mint egy diploma. Persze azért nem rossz...
Öltözésben mi ha nem bélelt a nadrág akkor harisnya, ha igen akkor zokni. De igazából még eddig nem volt szükség gondolkodnom erről mert nem volt hideg ... most meg ...brrrrr.
Szerintem ha lesz máskor csajos tali abba biztos benevezek mert jó lenne, de nekem tényleg csak hétvége jó.
Na jók legyetek. Jó sokat írtam!
Kriszti és Roli

KépKép
Kép
csikken

Ákom – Bákom Gyermekruha Börze!!
Itt az új téli ruci csomag!!!
Márkás mosott angol, olasz, svájci új és alighasznált ruhák 0 – 128-as méretig

adams, GAP, George, Ladybird, MARKS & SPENCER, NEXT,

L.O.G.G., REBEL, Benetton, MEXX, stb

2006. 10. 31.- 11. 03 között nálam

Kép
flocika

Jó estét.

Nszoke.
Bocsi,én még nem is üdvözöltelek.
Szóval üdv itt köztünk!! :D
Nekünk is dvd-re iró kameránk van,de hálistennek nincs vele semmi gond.Amit felveszünk lejátsza a gép is és a dvd lejátszó is.
Neked mit csinál ha beteszed a dvd-be a lemezt??

Nekem már Meli alszik,apa fürdik én meg persze itt lebzselek!! :lol:

Jó ez a vezeték nélküli internet!!!Itt fekszek az ágyikóban és böngészgetek!

Kuha.
Ugye te irtad a múltkor,hogy valamivel megbolonditottad a húslevest.Leirnád,hogy mi volt az??

Meli is ad már puszit!Sőt már cuppan is!! :D
És a kezével is dob puszit.Olyan édes volt,a tükör előtt gyakorolta!!Hát majd meg faltam!!
Aztán ha köhög a szája elé teszi a kezét.
Utánozza a kutyát,macskát,susog ahogy fúj a szél és brümmög ahogy mos a mosogép!!!
Meg hát egyre értelmesebb dolgokat csinál!! :D

Na jó befejeztem.Nem untatlak titeket tovább.
Apa is kész van.

Jó éjt!

ancsi26

Köszi Csajok a sok sok infot! :)

Juci! :)

De ari vagy. :wink:
hát nem csoda, hogy szimpi a lányom, hisz egy nap születtetek (jó pár év különbséggel) :D

Kuha!:)

Nem vagyok haragtartó fajta :D
Csak viccelek, nem is haragudtam.
Kellett volna??? :D
Jó nekünk a jövő hét is, de akkor már tutira!!!!!!!!!OK?
Különben tényleg hari lesz!!!! :twisted:
Ja és interneten rendelek én is tök jó dolgokat, Lívinek meg magamnak is :wink:
Most éppen sikerült egy nagyon jó téli meleg overált meg egy bundáscsizmát(mindkettőt egyáltalán nem is használták)
És tök jó áron!!!Juhéééé! :D

Na megyek mosogatni, saját kezűleg :evil: :evil: :evil:

Bár 2 hónapja megvettük a mosogatógépet, azóta lent áll a szuterénban........................ :(

szóval szárítom a kezemet a forró vízzel :cry: :cry: :cry: :cry:

Mea
mea

Megann
Akartam már írni, hogy ugye azért engem csípsz Pannival, mert keleten lakunk???? :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:
And
cicás tököket kérünk!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Anikó!

Igen, én voltam!!!
Szerecsendiót tettem bele. És tényleg nagyon fini volt!!!
Majd számolj be, hogy nektek hogy ízlett vele!

Mea!

Oké, jövő hét tutira!!!
De ne a hétfő meg a kedd, mert hétfőn csajos buli, kedden használhatatlan leszek!!!
Na, de nem válaszoltál, ugye jössz hétfőn a csajos buliba???
Nnnnnnnnna, légyszíííííííí gyere már!!!!
Nagyon jót fogunk bulizni!!!

Kép
kuha

Szia Noémi!
Nagyon jó csapat, majd meglátod!!
Nekem is tetszik a kislányod neve!!

Akartam már Nektek írni, amikor valaki írta, hogy Bodza nevét elfogadná lánynévnek !(szerintem is ari!):volt(már nem nállunk dolgozik) egy dokinéni kolléganőm, aki az első lányának az Eperke, a másodiknak pedig a Boróka nevet adta.Mindenki így :shock: :shock: nézett, nekem tetszett nagyon!!!

Bodza
Összecsomagoltál már a kórházi bemenetelhez?Milyen teát szoktak inni így a végefelé??Te iszod?

KépKép

Hajni&Panna
totka

Totka, ez a korai kelés számomra horrorisztikusan hangzik. Hősök vagytok. Igy tényleg nehéz megoldani a munkát, bölcsit.

Megann, üdvözlet Lénának az eszkimókislányok táborában! Majd egyszer csinálunk egy eszkimótalit.

Mea, Julcsi is nagyon szereti a tápit, kap reggel és este is (sőt, sajnos hajnalban is). A vizet én még forralom. Alvás délután, másfél óra, ennyi a napközbeni szükséglet.

Tanulás: hát én képtelen lennék rá. Nem is tudom, mi lenne velem, ha rögtön gimi után nem végzem el az egyetemet. Akkor még volt kedvem tanulni, de azóta képtelen vagyok a rendszeres tanulásra, a vizsga szótól kiráz a hideg, pedig jó vizsgázó voltam akkoriban.
De néha nekem is megfordul a fejemben, hogy jó lenne valami újat tanulni. Végülis ezért dolgozom esténként, mert jólesik olyasmit csinálni, amit szeretek és ami mindig más, lehet belőle tanulni. Persze néha baromi fárasztó, és … Barbi, de jó neked, könyvek, istenem, én már nem is olvasok…pedig mennyit olvastam mindig.

Nyúlné, Julcsi is Kisnyúl sorsára jut szerintem, megint folyik a kis nózija, egyelőre semmi komoly, de azért már sokallom ezt az állandó betegeskedést.
Köveskál….imádom!!!

Juci, jó, hogy Marci azért már eszeget … és egyébként olyan szép nagy, egészséges baba, biztosan tudja ő, mi kell neki éppen. Az a 92-es nadrág nem megy ki a fejemből… mi a 74-esnél tartunk.

Tali: szivesen mennék, de inkább nem mndok semmit, meglátjuk, hogy jön ki a lépés. Bár itt lakom két villamosmegállónyira, ez azért könnyit a helyzeten. És olyan jó lenne kikapcsolódni!

KépKép

KépKép
majola

Sziasztok!

Barbi!

Én is inkább csak a teázásban lennék benne, sosem voltam az az igazi bulizós típus. Hatodika nekem tök jó, az ugye hétfő?

Megann!

Én is érzem amit írsz, többek között ezért is megy Zsuzsa bölcsibe... én meg közben írogatom a terhesfelkészítő tanfolyamot amivel majdan pénzt szeretnék keresni. Meg ugye járok még a tanfolyamomra, ami számomra szabadnap számba megy, és még van egy pár kliensem is hetente. Én már előre félek, milyen szinten fogok bekattanni két gyerek mellett, amikor ezek már nem lesznek lehetségesek, illetve csak csökkentve. Lehet ezért is akarom bevállalni a két gyereket ilyen közel egymáshoz, hogy ezt a bezárt periódust egy füst alatt letudjam. Azt én érzem magamon, hogy nem vagyok az az ősanya típus, amit egyébként nagyon tisztelek, aki jól érzi magát otthon a gyereknevelésben, háztartásban, kreatív, dolgos, szorgos, stb. Ez nagyon nem én vagyok. A divathoz meg ilyenekhez meg akkor se tudtam hozzászólni mielőtt gyerekem lett volna :)

Mea!

Imádom a körkérdéseidet, ezekre mindig úgy szeretek válaszolni! :)

Szóval... mi már overálloztunk mikor hidegre fordult az idő de ki akartam vinni a játszótérre csúszni-mászni. Amúgy én is gondban vagyok, általában három váltás ruhát hurcolok magammal, hogy eltaláljam, éppen milyen idő van. Ennek következtében sosem passzol a gyerek ruhája, szóval divat szinten kész csőd... mert ha még a színeket is koordinálni kéne, akkor vagy csak egyszínű ruhát szabadna venni, vagy mindenből többszínűt. Na mindegy, ezen nem morgok.

Zsuzsa este még kap tápszert, illetve éjjel szinte vizre higított állagút. Reggel is szoktam neki néha adni, de a csőrös pohárból nem nagyon kell neki, szerintem este is leginkább a szopizás/cumizás örömére kell neki. Bááááár ma este kipróbáltunk egy új tápszert, a Hippnek a babatejét, hát az nem kellett neki. Úgyhogy azért az ízre is figyel.

Alvással most meg vagyunk lőve (Benianyu!!!), mert most ért utol az átállás... reggel fél hatkor kelt, bölcsibe menet nyolc előtt aludt egy félórát, aztán csak du három után de akkor viszont háromnegyed ötig... mondjuk ez így kettő, de néhanapján még becsempész egy harmadikat, ha autóban elalszik. De olyan is van hogy csak egyszer alszik. Szóval változó.

Ivóvizet én sose forraltam... újszülött korában nem kapott, mikor meg már a földön tepert és bevett mindent a szájába, feleslegesnek ítéltem.

Mindenki!

Nekem is van hülye kérdésem!!! Meddig és kinek kell bejelentenem a munkahelyemen, hogy újra babát várok? És milyen formában???

Évi:

Igen, már megint ünnepnap akarok vásárolni menni, de most van rá jó okom!! :) Van egy ismerősöm, 37 hetes terhes, még dolgozik, és össz-vissz négy body-t szerzett eddig be a kisbaba kelengyéjéből!!! :shock: Se kiságy, se semmi. Úgyhogy SOS vinni kell őt vásárolni, de mivel ráadásul külföldi is, és nemigen beszél magyarul, ezért gondoltam, elmehetnénk együtt szerdán, mivel az szabadnap. Ma megpróbáltam felhívni a Minimanót, de foglalt volt. :evil: Holnap újra próbálkozom. Mindenki mást mond, hogy lesz-e nyitva valami...

Nszoke!

Üdv közöttünk! Zsuzsa sincs kiságyhoz szoktatva, ő 6 hónapos kora óta egy felnőtt méretű matracon alszik a földön. Bár ő nem igényli hogy mellette aludjak, azért én szoktam! :) Nálunk úgy megy az altatás 10-ből 8 esetben, hogy én lefekszem vele, megvárom míg elalszik, és aztán felkelek mellőle és otthagyom. Nálatok ez nem válna be?

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Mitisakartam...

Ja!

Tud valaki teljesen parfüm-mentes fenéktörlő kendőről? Mert én úgy vettem észre, még a Sensitive típusokban is van valami illatanyag. Vagy akkor már ha ez kérdés, akkor mossa az ember vízzel a gyerek fenekét? :)

Rólunk:

Zsuzsa ma is ment bölcsibe, ma is sírt, de vagy én kezdek edződni, vagy már nem sírt annyira. :? Ma bent volt háromnegyed tizenkettőig, aludni nem aludt (de mivel a kocsiban odamenet aludt félórát, erre nem is számítottam), megpróbálták megebédeltetni, és hát érdekes módon a főzelék nem kellett neki... hát ezen sem lepődtem meg.

Viszont a délutánokkal meg vagyunk lőve, mert mire felébred a délutáni alvásából, már sötétedik!!! :evil: :twisted: Grrrr! Mikor megyünk így játszótérre?!?!? Grrr...

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Majola
Háát, tényleg gáz, finoman szólva a reggeli 4.20-as kelés!!!A hideg is kiráz, ha rágondolok, mert mióta Panni megszületett, ált.7.30felé kelünk!Apa az ugyan úgy 4.20kor, dehát szinte most csak Ő keres :( Hát ennyi.Néztem a gólyádat a káposztával, tényleg mindjárt az utolsóhoz ér!!!!!kérdeztem már(bár tuti írtad), hogy mi lesz a neve a kiscsajszinak?

KépKép

Hajni&Panna
totka

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: