Sziasztok!
Barbi!
Én is inkább csak a teázásban lennék benne, sosem voltam az az igazi bulizós típus. Hatodika nekem tök jó, az ugye hétfő?
Megann!
Én is érzem amit írsz, többek között ezért is megy Zsuzsa bölcsibe... én meg közben írogatom a terhesfelkészítő tanfolyamot amivel majdan pénzt szeretnék keresni. Meg ugye járok még a tanfolyamomra, ami számomra szabadnap számba megy, és még van egy pár kliensem is hetente. Én már előre félek, milyen szinten fogok bekattanni két gyerek mellett, amikor ezek már nem lesznek lehetségesek, illetve csak csökkentve. Lehet ezért is akarom bevállalni a két gyereket ilyen közel egymáshoz, hogy ezt a bezárt periódust egy füst alatt letudjam. Azt én érzem magamon, hogy nem vagyok az az ősanya típus, amit egyébként nagyon tisztelek, aki jól érzi magát otthon a gyereknevelésben, háztartásban, kreatív, dolgos, szorgos, stb. Ez nagyon nem én vagyok. A divathoz meg ilyenekhez meg akkor se tudtam hozzászólni mielőtt gyerekem lett volna
Mea!
Imádom a körkérdéseidet, ezekre mindig úgy szeretek válaszolni!
Szóval... mi már overálloztunk mikor hidegre fordult az idő de ki akartam vinni a játszótérre csúszni-mászni. Amúgy én is gondban vagyok, általában három váltás ruhát hurcolok magammal, hogy eltaláljam, éppen milyen idő van. Ennek következtében sosem passzol a gyerek ruhája, szóval divat szinten kész csőd... mert ha még a színeket is koordinálni kéne, akkor vagy csak egyszínű ruhát szabadna venni, vagy mindenből többszínűt. Na mindegy, ezen nem morgok.
Zsuzsa este még kap tápszert, illetve éjjel szinte vizre higított állagút. Reggel is szoktam neki néha adni, de a csőrös pohárból nem nagyon kell neki, szerintem este is leginkább a szopizás/cumizás örömére kell neki. Bááááár ma este kipróbáltunk egy új tápszert, a Hippnek a babatejét, hát az nem kellett neki. Úgyhogy azért az ízre is figyel.
Alvással most meg vagyunk lőve (Benianyu!!!), mert most ért utol az átállás... reggel fél hatkor kelt, bölcsibe menet nyolc előtt aludt egy félórát, aztán csak du három után de akkor viszont háromnegyed ötig... mondjuk ez így kettő, de néhanapján még becsempész egy harmadikat, ha autóban elalszik. De olyan is van hogy csak egyszer alszik. Szóval változó.
Ivóvizet én sose forraltam... újszülött korában nem kapott, mikor meg már a földön tepert és bevett mindent a szájába, feleslegesnek ítéltem.
Mindenki!
Nekem is van hülye kérdésem!!! Meddig és kinek kell bejelentenem a munkahelyemen, hogy újra babát várok? És milyen formában???
Évi:
Igen, már megint ünnepnap akarok vásárolni menni, de most van rá jó okom!!

Van egy ismerősöm, 37 hetes terhes, még dolgozik, és össz-vissz négy body-t szerzett eddig be a kisbaba kelengyéjéből!!!

Se kiságy, se semmi. Úgyhogy SOS vinni kell őt vásárolni, de mivel ráadásul külföldi is, és nemigen beszél magyarul, ezért gondoltam, elmehetnénk együtt szerdán, mivel az szabadnap. Ma megpróbáltam felhívni a Minimanót, de foglalt volt.

Holnap újra próbálkozom. Mindenki mást mond, hogy lesz-e nyitva valami...
Nszoke!
Üdv közöttünk! Zsuzsa sincs kiságyhoz szoktatva, ő 6 hónapos kora óta egy felnőtt méretű matracon alszik a földön. Bár ő nem igényli hogy mellette aludjak, azért én szoktam!

Nálunk úgy megy az altatás 10-ből 8 esetben, hogy én lefekszem vele, megvárom míg elalszik, és aztán felkelek mellőle és otthagyom. Nálatok ez nem válna be?