A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Sziasztok!

Lánybuliban én is benne vagyok! Nekem egyelőre úgy tűnik, azon a héten bármelyik nap jó.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok lányok!!!

Bocsi, de nem volt erőm írni, bár be-be kukkantottam! :oops:

Barbi, Anikó, útólag is, de ISTEN ÉLTESSEN TITEKET!!!

Barbi, nekem azokból csak a 6.-a JÓ, mert apa elutazik 7-11-ig, és azért a késő du.-i felvigyázást inkább rábíznám...de ha de-mennénk valahova, akkor jó a többi nap is...mire gondoltatok eddíg, hova menjünk?

And,nagoooooooooon édesek a videók!!!

Kép

Kép
prüntyi

Prüntyi!
Nem délelőtti, vagy délutáni buliról van szó! :wink: :lol:
Hanem esti szórakozóhelyesről.....vagy kávézóról, vagy teázóról....

And!
Ugye jól tudom, este megyünk bulizni?????!!!!!!! :roll:

Bodza!
Persze, hogy jöhetnek kismamák is! :wink:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Davallia!
Panda teljesen olyan, mint aki most rúgta be a westernkocsma lengőajtaját, kezében a karabéllyal!!! :lol:
Huhh én egyből teljesíteném, amit kér! :)

ayse

Davallia, de kis édes Panda :) Nekünk is van bilink, de amire van nem használja bár Roli ráül. de aztán leszáll róla.

Kriszti és Roli

Még egy fürdős kép:
Kép

KépKép
Kép
csikken

Sziasztok

Itt vagyunk ám mi is!! :lol: :lol:
Ma kora reggeltől délutánig nagyon "előkelőt, úriasat" dolgoztunk anyuméknál (anyuék, dédik, nagynénik, keresztmamik): csirkéket, pulykákat, gyöngytyúkokat kopasztottunk!!!összesen 50 db szárnyast!!!!!!! :? :? Jól ki is döglöttünk, mondjuk, a nyakukat nem én vágtam el!! :(
Cserébe anyuék telipakolták a fagyasztónkat pulyka-csirkecicivel, ill.combikákkal! :lol: :lol: :oops:

Így Panna szinte végig apázott, de nagyon jól elvoltak.

Davallia
Gratula a bilihez, nagyon édi Panda!!!!!
Csikken

Roli is aranyos a buborékok, vízcseppek között!Látom, Nektek is a fürdőszobában parkírozott le a Kismamás bálna! :D
And
Totál elájultam, annyira jó a talis videó!A zenék is szupik, nekem az első a kedvencem, énekelni is szoktam, erre szokott Apa hülyét kapni!!! :D :D De viszont arra megfűztem, hogy csináljon olyat, mint Ancsi készített Meliről, Panniról anyuméknak ajándékba.
a zenével bajba vagyunk, van ötleted, hogy honnan szedjünk valami cuki-muki aláfestő zenét????Köszi, köszi, köszi előre is!!!!
Barbi
Akartam írni, hogy tök jó volt a hajad Ayse taliján!!! :wink:
Cleo
Nem tudom, írtam e már, de micsoda hajzuhatagod van!!!Nagyon szép!!!Majácskád szexi pocija is klassz!!!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Most látom, cirka 3.5 hónap alatt középhaladó felhasználó lettem! :D :D Nem mondhatjátok, beszélőkém az van!! :lol: :lol: :oops:

KépKép

Hajni&Panna
totka

Halihó!

Sziasztok, megjöttünk!
Még nem olvastam teljesen vissza, de azért már majdnem :D

Jujjjjjj, nagyon jó képek..... :P :P :P :P :P :P

A talisról nekem az egyik legjobb amikor a babakocsihorda kivonul az utcára... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kár hogy mi lemaradtunk róla :(

No meg van persze egy Kisnyuszi kedvenc is..
A nyálbuborékos Kisnyuszi :P :P :P

Egyébként egytől egyig mind jó......

And!
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚ nagyon tuti a video....

Figyi....én nagyon elbambultam amikor Ancsi leirta hogy hogy is csinálta..leirnád mégegyszer, és akkor kimásolom...
Mert nagyon tuti ám..... :wink:
A zene honnan ment alá??????

Barbi, Anikó!

BOLDOG SZÜLINAPOT NEKTEK :P :P :P :P :P

Annamami!
Hát azt hiszem ez a jobb változat.. :) , kiderült anyós "átatlansága".
Mielőbbi gyógyulást....
És bizony, tud égési sérülést okozni a súrlódás :( Férjem művüves focipályára jár....ahol egy egy kikopottabb részen bizony szép kis sebeket lehet összeszedni..

Na majd még olvasok....

M.

Kép

Kép
megann

Mit is akartam még....

Ja igen!

Majola!

Szemmel láthatóan nagyot nőtt a pocid :P

M.

Kép

Kép
megann

Hát a pocim bizony már nem emberméretű, úgy érzem magam, mint egy nagy mackó. Szörnyű. :( .. Na de ami, aki benne van!!!! :) Már alig várom, hogy őt is megláthassam.

Ma extra nyűgös nap van...

Annamami, de jó, hogy kiderült az ok ... egyszerűbb lett volna, ha rögtön elmondják, de ilyenkor aztán egyre kinosabb elmondani, gondolom. Remélem, már be is gyógyultak Mazsitigris sebei.

Ayse, sikerült behúzni az orrod?

KépKép

KépKép
majola

Davallia!

:mrgreen:

És a Te pocid is cuki :wink:

M.

Kép

Kép
megann

Csajok!

Utólagos engedelmetekkel meginterjuoltam Meát Sky-on... :lol:

Jól vannak csak nagyon behavazodott hivatalos ügyek intézésében..de ha lélegzethez jut, majd bejelentkezik.

M.

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Davallia!
Panda csúcs édes a bilivel a fején! :D

Csikken!
Nekünk béka van a kismamából, Leon nagyon szereti, állandóan fel-le pakolja a csempére. :wink:

Megann!
Milyen volt a wellnesezés?????
Képek???

Zsuzsa!
Dehogy mackó méretű! Olyan formás pocakod van! :D

Nálunk megvolt a szülinapi buli, nagyon jól sikerült minden. Egész délelőtt pakoltam meg takarítottam, de legalább most szép rend meg tisztaság van.
Kaptam 30 db gyertyát is, meg szupi ajándékokat, csináltam az új szilikonos muffinsütőmben :oops: isteni citromos joghurtos muffint.
Ez a legfinomabb, amit valaha ettem, tényleg übertutijó :P
Na persze csak Márti málnása után... :wink:
Mindjárt leírom a receptet is.

Most meg megyünk Gabival moziba, meg utána beülünk még valahova, szóval kettesben bulizunk egyet.
A Szabadság, szerelem c. filmet nézzük meg.
Imádom Csányi Sándort, olyan szexi pasi :oops: :P

Ja és ma két nap híre is van!!!

Egyik: Leon elindult, tett 3-4 lépést egyedül!
Másik: Nolcsin egész nap nem volt pelus, csak alváshoz és a wc-be pisilt! A kaki sajna alvás közben jött, pedig alvás előtt mondta, hogy kell és olyan édesen nyomott a wc-n, de nem jött semmi :?
Ez nálunk igen nagy szám, mert eddig se wc-re, se bilire még ráülni sem volt hajlandó, másról nem is beszélve.
Most is úgy ment el anyuval, hogy alsónaci van csak rajta.....

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Megann!
Köszi a Mea híradót, már én is hiányoltam, hol van! :D

Szóval a citromos muffin recept:

2 tojás
6 ek. kristálycukor
12,5 dkg Rama
1 kis pohár natúr joghurt (150 gr)
2 citrom reszelt héja
1 nagy citrom kifacsart leve
1 sütőpor
25 dkg finomliszt

A tojást a cukorral habosra keverjük, beledolgozzuk a puha ramat, majd a johurtot. Belereszeljük a citromok héját, majd hozzáöntjük a levet is. Mehet bele a sütőpor és a liszt.
Formába töltjük és a recept szerint 180 fokon 18-20 percig sütjük.
Én persze szokás szerint 150 fokon sütöttem.
Jó étvágyat! :D

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Sziasztok,

Csak egy percem van. De mindenképp meg akartam köszönni Ayse-nak a vendéglátást. Gyönyörű helyen laktok. A kislányod csodaszép, Andris olyan nyugis kisfiú és a férjed... :lol: Szó nélkül tűrte a nő- és gyerekuralmat a házában.

És örülök, hogy találkoztam még pár emberrel a topikból, bár beszélgetni nem nagyon tudtam senkivel :cry: A Marci egy óriási hisztivel indított :oops: (amiért mindenkitől elnézést kérek, de a 3 évesek dackorszakával kűzdünk keményen). Onnantól kezdve meg ha a többiek kint voltak mi bent voltunk, mikor a többiek bejöttek mi kimentünk... szóval nem nagyon vegyültünk :cry: .

Legközelebb remélem a Marci is kicsit szociálisabb hangulatában lesz.

Brigi
b_brigi

Davallia!

Annyira édes Panda bilivel a fején. Ugye nem azt akarja, hogy körbenyírjátok?

Barbi!

Gratula Nolcsinak! :D :D Biztos, mert most beszéltünk róla, úgy gondolta, ha Gergőnek megy, akkor neki is! :D :D
Természetesen Leonnak is gratula! Látod, nem várta meg a 15 hónapot.
Szerintem is jó pasi Csányi Sándor, hasonló az ízlésünk. :wink: :oops: :D Milyen volt a film? Mi is szeretnénk megnézni.
Ez jó, pont ma vettem az Auchanban szilikonos muffinformát ákcióssssan. :mrgreen: Még nem próbáltam ki.
Csajos buli jöhet, hajrá... :D

Gergő ma egész nap a nagyszülőkkel volt, és nagyon jól érezte magát. Vonatoztak, játszótereztek.

Zsuzsa!

A pocid nagyon is szép, aki meg benne van, biztos gyönyörű.

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Ja a csajos bulival kapcsolatban Szabolcsnak aggályai vannak, hogy este akarjátok, azt mondja, biztos csippendél sóba készülünk! :D :D :D :D

Kép
Kép
göndörzsóf

Muffinreceptet mentettem, bár sütőm sincs még, de hátha egyszer lesz időm venni...mert sütni még csak lenne.

Barbi, gratulálok Leonkának, már látszott rajta pénteken is, hogy nagyon szivesen menne egyedül.
Nolcsi is milyen ügyes ... elmesélem Julcsinak, hogy már ilyen nagyfiús :wink:

Nekünk is van kismamás békánk, de Julcsi még nem éri fel a csempét :D

Csajbuli!!!! Most kapcsolok. Szivesen csatlakozom, ha el tudok szabadulni. Sajnos, az előttünk álló hónap elég zűrös, a monori ház rohamtempóban történő rendbetétele miatt, de hátha apa egyszer haza tud jönni korábban.

KépKép

KépKép
majola

halihó!

Enyém férjnek is vannak aggályai a nőbulival kapcsolatban, de nem hagyom magam! :lol:
Konkrétan így nézett, amikor említettem neki: :shock: :evil: :shock: :evil: :shock: :evil: :shock: :evil:
De aztán elbeszélgettünk kicsit..... :lol:

Ma nagyon vacak napunk volt! :(
Natival mindketten taknyizunk. :( Nem vészes, nekem nem is fáj semmim, csak az orromat fújom. Natinak is híg cucc jön az orrából egyelőre. Remélem nem durvul el a helyzet! :?
Ráadásul nagyon nyűgös volt ma szegény, semmi nem volt jó, csak ha kézben volt.

Barbi!
Milyen rendik a fiúk, hát kell ennél nagyobb ajándék? :)
Jó mozizást nektek! Majd mesélj, milyen volt a film!

Davallia!
Csúcs ez a Panda! :lol:

Totka!
Húú, le a kalappal előtted! :shock: :)

Csikken! Nagyon jók a képek! :)

Megann!
Hogy éreztétek magatokat? :)

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok! :) :) :)

Barbi,
Nagy nagy gratula Nolcsinak! :) :) Én tudom, hogy ez nem egyszerű, Beni is elég későn szokott le a pelusról! Nagyon drukkolok, hogy sikerüljön! :) Bár az időjárás most nem kedvez, de hajrá! :)
Gratula Leonnak is az első lépésekhez! :)
Mi is (remélem, Apa is) meg akarjuk nézni a filmet! Majd írd meg, hogy milyen volt! :)

And,
Szuper a két klipp! Nekem is nagyon tetszik az aláfestő zene! Köszi, hogy megcsináltad nekünk! :)
Ez a kép PiciEsztiről és PiciMazsiról nagyon édes! :)

Megann,
Hello! Jó volt a wellnessezés? Jól éreztétek magatokat? Lénának is tetszett? Képek? :) :) :)

Zsuzsa,
Szerintem is csini a pocakod! :) És aki benne van meg biztosan tüneményes, mint a nővérkéje! :)

Csikken,
Nagyon jók a kádas képek! :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Senkinél nem kavart be az óraátállítás a gyerekek alvásába? Nálunk nagyon. Danit tegnap elég korán kellett letennem, mert keveset aludt délben és kidőlt. Fél 8-kor került ágyba, ami már az ébredéshez képest fél 7 volt. 5-ig aludt és nem tudtam sehogyan visszaaltatni. :( Kicsit mosott sz@r is vagyok! Most megint húztam fél 8-ig, de már nincs átállítás, remélem 6 után kel. (inkább 7! :) )

Megann,
De jó, hogy megkerested Meát, már én is hiányoltam. :)

Davallia,
Panda nagyon cuki bilivel a fején! :)

Zsuzsa,
Nekem is fáj a fogam egy ilyen szilikonos muffinsütőre! :)

Duda,
Jobbulást nektek! Remélem, nem másztok bele nagyon a takonykórba! :)

benianyu

Benianyu!
Köszi! :)
Nálunk szerencsére az óraátállításból nem volt gond. Bár ma este azért fél órával korábban letettük Natit aludni, mert már nem bírtunk vele.
Én úgy utálom, hogy ilyen korán sötét van! :(

Muffinsütés: nekem sima sütőm van, az is csak két napja. Tehát még soha nem sütöttem muffint. :)
Muszáj a tepsibe papír kapszlit tenni? :roll: Persze úgy csini, meg minden, de ha nem teszek bele, kitudom szedni a sütiket a formából?

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok! :)

Többen írtatok nekem priviben, hogy merre járok.... :D
Köszönöm azoknak akik gondoltak ránk :) Jólesett!

Jól vagyunk, csak nagyon sok intéznivalónk lesz az elkövetkező időben.

Költözünk vissza szülővárosomba, a Dunakanyar legszebb részére :D

Sikerült a legjobb részén egy házat kifognunk és azt újítjuk fel nyárig + műhelynek keresünk telket, amin műhelyet is fel kell húznunk.
A mostani házankat meg áruljuk már.
( Ha esetleg lenne rá érdeklődő vagy tudtok rá valakit szóljatok!!! :D )

Szóval ezek történnek velünk és én nagyon örülök ennek!!!!!! :D
Persze én szerveztem meg ilyen klasszul a dolgokat és jövő ilyenkor már 5 perce lakunk anyuméktól, aki sokkal többet tud majd jönni vagy én hozzá :D :D :D

Amásik nagymami is csak 15 percre lakik majd tőlünk(gyalog)

Az ovóda 5 percre, ahová én is jártam 2 évet, bolt 2 percre, Duna part 2 percre, játszótér Duna parton 5 percre, központ 10 percre (minden gyalog)

Szóval nagyon HAPPY leszek ha ott leszünk véééégggreeeee!!!!

képek Líviről, akivel most voltunk wellnessezni megint :)

Kép

Kép

Mea
mea

Kép Kép Kép Kép

Sajnos visszaolvasni nem tudok, nagyon le vagyok már maradva :(

De mindenkit sokszor puszilunk és vigyázzatok magatokra!!!

Igyekszem néha olvasni meg a képeket megcsodálni!!!!

Mea
mea

Sziasztok!

Panda a "kalapjával" haláli! :)

Már én is gondolkoztam a bili beszerzésén, de mindenhol azt olvasom, még úgyse tudja felismerni az ingert, nemhogy szólni róla, úgyhogy lehet hogy bele sikerül találnia, de az nem igazi szobatisztaság, mert arra meg kell érni.

Amúgy Zsuzsa egy pár napja rámutat a bugyijára ha belekakilt. Mondjuk látom is rajta hogy nyom, aztán kérdezem, hogy van-e kaki, és ha igen, akkor rámutat a kis fenekére. :) Tündéri.

Meg az is, hogy egy ideje ha megkérdezzük tőle, hol a baba, magára mutat! :)

A képeskönyveiben már szinte minden képet felismer, és mindkét nyelven! Csak dagad a mellünk a büszkeségtől mikor a családtagok "letesztelik" hogy mit tud. Eddig csak a neveket gyakoroltuk, de most már azt is, hogy pl melyik állat mit mond (mindkét nyelven). Néha már mintha próbálná utánozni a szavakat, csak még nem nagyon sikerül neki. Pl angolul a tyúk azt mondja, hogy "pwak-pwak" erre ő azt tudja mondani, "bwa-bwa". Ma vettem neki a Tescóban egy kis műanyag állatos szettet, van benne ló, tehén, csirke, meg ilyesmi, hát hatalmas csatakiáltások közepette totyogott velük végig a lakáson, nagyon felizgult! :) Teljesen be volt zsongva tőlük.

Na ez most jól elterelődött!!!

Benianyu!

Én még nem tudom, minket mennyiben zavart meg az időátállítás. Délelőtt Zsuzsa menetrendszerűen aludt egyet, aztán mentünk ebédelni anyukámhoz, az autóban épp elaludt mire odaértünk (nem tudom, hogy csinálja, de bárhova megyünk, és bármilyen hosszú az út, ő tuti hogy az utolsó öt percben alszik el). Aztán ebéd után beraktuk őt a babakocsijába (ez "régi időszámítás" szerint háromkor volt), akkor aludt kb 20 percet vagy még annyit se, és onnantól kezdve fent volt egy órával később mint szokott, hogy az "új időszámítás" szerint tudjuk lerakni aludni. Meglepően jól bírta, csodálkoztam is. De majd meglátjuk, mert szerintem ez nem fog pikk-pakk egyik napról a másikra menni. Szerintem holnap reggel tuti "régi időszámítás" szerint fog ébredni, magyarul hajnalok hajnalán, és mire beérünk a bölcsibe, megint totálkáros lesz. :( De reméljük a legjobbakat.

Tudja valaki hogy szerdán nyitva vannak-e a boltok? Gondolok pl Minimanó, Brendon meg ilyen bababoltokra.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Végre én is csináltam egy pár őszi napsütéses képet a fiúkról! :)
Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
az utolsó a kedvencem. :)

benianyu

Barbi! Gratula a fiaidnak! Akkor már csak Saci nem jár, mindenki elindult???

Csajbuli: enyémférj kifejezetten támogatja, hogy kimozduljak. :D Ha kérhetem ne túl füstös helyet válasszatok...

Ez a muffin-recept nekem is tetszik, ár muffint még én se sütöttem soha.

Davallia! "Bili a gyerek" nagyon helyes!!! :P :P

Zsuzsa! Nem is dicsértelek meg séta közben, de nem vagy semmi, hogy 8 hónapos várandósan költözködsz!!! :shock:

Megann! Számolj be a wellness hétvégéről! Milyen volt?

Kép

Kép

Kép
bodza

Mea,
Jó, hogy jelentkeztél! Lívike nagyot nőtt! :) Olyan helyes a képeken! :)
Eladjátok az a gyönyörű házat? :) Nyúlné lehet, hogy vevő lenne rá! :) Mondjuk én is, csak a piszkos anyagiak egy kicsit hátráltatnak benne. :( :)
De nagyon klassz, hogy ilyen közel költöztök a Nagyikhoz! :)

Rokica,
Talán, ha ma reggel nem kavart be Zsuzsának az átállítás, akkor holnap sem fog! Hátha! Drukk! :)

Egyébként nekem az a fő gondom ezzel a hajnali keléssel, hogy nem tudunk mit csinálni! Nem hagyhatom Danit rohangálni, kopogni meg zörögni hajnalok hajnalán! :? :wink: Apa sem díjazná, nem beszélve az alattunk lakóról. :x Először persze megpróbálom visszaaltatni, azzal is megy az idő, de a héten már kétszer nem sikerült. :( Azután megyünk az ablakhoz nézni az autókat, meg a kutyákat, akiket hajnalban sétáltatnak. De az ablakot is csapkodja ez a kis csibész....

benianyu

Sziasztok lányok!

ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚj KISMAMÁK!!!

Eladnám Tüncsi kiságyát, mert nagyobbat vennénk neki, érdekel-e valakit? Teljesen jó állapotú, 3 szinre állíthatő, bükk. Akit érdekelne szóljon.

Amúgy jól vagyunk, szegénykém ma jól beverte a buksiját hátul egy polc élébe...úgy sírt...jó nagy pukli van most ott... :cry:

Kép

Kép
prüntyi

Prüntyi! Mi még nem vettük meg Kristóf kiságyát, épp a börzén akarok neki nézni, de mindenképp olyat szeretnénk, ami később heverővé szétszedhető. Azért rakhatsz/küldhetsz képet az ágyról, ha van...

Tényleg! Féláru börzebelépője nincs valakinek, aki nem akar börzére menni? Köszi

Kép

Kép

Kép
bodza

Duda!

Gyógyuljatok meg hamar!
Én is utálom, hogy korán sötétedik, meg nem süt a nap. Ez a depinek nagyon rossz. És még csak egy napja tart. Huhh.

Az a baj, hogy nekem a szoli se megoldás, mert klausztrofóbiám van. Mondták a hugaim, hogy szerintük ne próbáljam ki, de nem hallgattam rájuk... Bementem a fülkébe, mondták, hogy 4 perc múlva indul. Befeküdtem a szoliágyba és elkezdtem magam rosszul érezni, és arra gondoltam, hogyha ez még iszonyúan világítani is fog, meg ventillátorozni, azt tuti nem bírom ki. Úgyhogy lekászálódtam és szóltam, hogy ne nagyon kapcsolják be. :oops: :oops: :oops: Szóval komplett hülyét csináltam magamból. Ráadásul a fitneszklubban, ahova gyakran jártam :oops:
(és az álló se jó, mert a klausztrofóbia nem testhelyzethez kötött, legalábbis nálam)

Benianyu!
Nekem az utolsó sor első képe is a kedvencen. Az a tüsténkedős. :D Amikor ANdris is siet valahova, úgy hívom, hogy Tüsténke.
Nálunk azért nem kavar be az óraátállítás, mert a férjem amúgy is 5-kor kel, a Lili meg jó mélyen alszik. Azért próbáltam negyedórával később lefektetni ANdrist, azaz a régi szerint negyed 8-kor kezdődött a ceremónia, ami most ugye negyed hétnek felel meg. Pár nap és beérjük magunkat.

Mea!
Livike óriásit nőtt! De jó, hogy ilyen jó helyen fogtok lakni! Sztem a nagyi és az ovi meg egy jó játszó közelsége életmentő.

Barbi!
Gratula a fiúknak! Lili idősebb volt Nolcsinál, mikor szobatiszta lett!
Csányit én is bírom.

Brigi!
Köszi :)
Mi azt mondtuk anno, hogy a dackorszak átmenet nélkül fog átcsapni a tinikorszakba, annyira kilátástalan volt, hogy egyszer ennek vége lehet. Sokkal jobb a helyzet azóta (úgy Lili 5 éves kora óta, lsd. vonalzó!), de tegnap is és ma is elég drámai hangulata volt. De azért jobb lesz majd, meglátod!

ayse

Csáó Megann!
Hogy tetszett Hajdúszoboszló?
Benianyu
Beni csíkos sapija!!! :D Danón hogyhogy nem csíkos van???Nagyon klassz képeket raksz ám fel srácaidról!!!
Mea
De jó, új lakás, és micsoda helyen!fürdős Livi nagyon ari kislány!
Barbi
Gratula mindkét kispasidnak!!!Panna is napról-napra több lépést tesz meg egyedül!A muffinnal nem ér szegény diétázó, süti, tészta csoki után vágyakozó emberlányát hergelni!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Duda
Reméljük, hogy tényleg csak taknyiztok, és nem lesz rosszabb a helyzet!Én is nagyon úúúútálom a koránsötétedő napokat!! :(
Prüntyi
Pannának is meglett az első komolyabb sérülése!Totyogás közben ráesett a dobjára(hangszerére), jól meg is látszik két nagy csík a pofiján, ami lilul is!Szegénykém, úgy sajnáltam! :(
Annamami
Rossz és rossz közül ez a jobbik rossz.Gyógyul Marcid kacsója?

KépKép

Hajni&Panna
totka

Hajni!
Szegény Panna! :(
Ti meg nagyon ügyik voltatok! :)

ayse

Sziasztok.
Totka, Barbapapa, nálunk hol a hűtőn hol a TV-n hol a fürdőszobában landol :) :)
Mea, örülök hogy jelentkeztél. Livi gyönyörű kisgyerek már. Merre szoktatok menni welnesezni?
Kriszti és Roli

KépKép
Kép
csikken

jóestét :)

Barbi, én is esti bulira gondoltam, mármint BULI-ra :D de bemelegíthetünk egy kis délutáni kávé-teázással is :wink: már csak a kismamik miatt is! aztán majd következő alkalommal megyünk csippendélsóra :D :D :D
szerencsére apa nagyon támogatja az ilyesmiket, tudja, hogy nekem nagyon kellenek az ilyenek, és amióta ESzti van, azóta kicsit visszafogtam magam...
még a kapcsolatunk elején elég féltékeny volt, de most már megneveltük egymást :D

Megann,
a programok között van egy olyan, hogy windows movie maker, ezt a kellékek között találod meg. gyakorlatilag minden le van írva tök egyszerűen. a lényeg, hogy képeket, videót is tudsz importálni, meg zenét, és ezeket úgy teszed sorba, ahogy akarod. nehéz így elmondani, nézd meg a progit, szerintem tényleg nem bonyolult, és nagyon élvezetes!!! ha elakadsz szólj, hátha tudok segíteni, mondom én a számítógép guru :wink:

a zenét úgy választottam ki, hogy ez a két zene van rajta a gépen, mert ezeket nagyon szeretem :D de van a hotdog. hu oldal, majd én is most fogok keresgélni, mert ezek után sok-sok zenét kell letöltenem :wink:

Davallia!
Pandát meg kell zabálni, tényleg nagyon westernes :D :D ő is olyan vidám-mosolygós! Eszti is annyit kacag mostanában, nagyon aranyos. a pocakod is gyönyörű, de a frizurádat még mindig nem láttuk!!

Zsuzsa!
nagyon is formás pocakod van! biztos jó nagy bébi lakik benne :)

Barbi!
nagy gratula Leonnak és Nolcsinak is! micsoda ajándék!!!! és ismét üdv a 30-asok klubjában :wink: :wink:
én is csípem a csányit :) a másik férfi főszereplő is tezstett (fenyő iván asszem), csak a dobó kata nem annyira.
ja és a vizilabdás fiúkat is szeretem! :D

Rokica, mindig elámulok, hogy milyen okos Zsuzsa!

Mea, jó, hogy megvagytok! új ház de jó! :)

KépKép
KépKép
and

Csikken
Bálnuci nállunk ált. az akvárium üvegén tanyázik!(Panna rakja oda, apja mutatta neki, azóta szereti fel-le cuppantani :lol: )

KépKép

Hajni&Panna
totka

Lányok!

Köszi az érdeklődést, meg a mindent,...de a várva várt beszámoló meg a képáradat törölve..részemről nyomok egy nagy DELETE billentyűt a dologra... :( :( :( :( :(

Jó azért ekkora gáz nincs...

DE:Én nem wellnesseltem, ugyanis nem volt megbizható pesztra aki vigyázott volna Lénára.. :( :( :( :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Ami nem volt ok:

1.Hajdúszoboszló
Nagy csalódás: Azt hittem én naiv..hogy =Héviz..Hát nem.. :( :(
Pirinyó városka...tele öreggel a puszta(Hajdúság) közepén :( :(
2.Csak termálvizes medence volt..illetve ami édesviz volt az kültéri volt.. :( :( :( igy Léna minimálisat pancsolt...,én még annyit sem :cry: :cry:
3.Össz wellnesselésem egy fél órás masszázs volt egy idegbeteg idióta nővel akinek lövése nem volt hogy mi a masszázs csak rángatott össze vissza...életem legszörnyúbb élményei közé tartozik :(
4.A szálloda szobájában 27 fok uralkodott nonstopp :evil: , amitől még aludni sem tudtam, de szellőztetni sem tudtam, mert Léna ágya közvetlen az terasznál állt.

Ami pozitiv:

Léna jól érezte magát :D, és jókislány volt. Ezzel a gyerekkel a világon semmi gond nem volt.evett, aludt, huncutkodott a 7 éves barátjával....csak hát ugye mindenhova rohangált..igy én nem nagyon ülhettem le mert igen nagy terek voltak.
Férj kiwellnesselte magát.
A szálloda konyhája, az ellátás valóban 4 csillagos volt :D
Nem volt túl drága :D

Hát ennyi.....

Barbi!
Jól látom csajos buli készül???

M.

Kép

Kép
megann

Mea, pot egy percel előtted írtam neked mailt:) aztán láttam, hogy jelentkeztél...örülök, hogy jól vagytok...merre voltatok Wellnessezni?

Bodza, a kiságy...
Kép

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok Lányok!

Nem győztem visszaolvasni, annyit termeltetek!

Talis képek nagyo-nagyon szuperek, sajnálom, hogy nem tudtam ott lenni.

Barbi!
Igaz, hogy utólag, de Nagyon-nagyon Boldog Szülinapot kívánok!!!!

Gratulálok Leonnak, és az újonnan elinduló babáknak is!

Majola!
Tényleg hatalmas pocid van, nagyon helyes!!!

És persze Davallia és Bodza pocija is nagyon helyes!

Ne haragudjatok, hogy nem reagálok egyenként mindenkire, de ez egyszerűen képtelenség lenne!

Davallia!

Nagyon bátor vagy, hogy a fenékig érő hajadat le merted vágatni!!!
Kérjük a képeket!!!

Én is voltam fodrásznál szombaton, anyu vigyázott Gergőre.
Ahhoz képest, hogy az utóbbi időben csak összefogva hordtam a hajamat, és így ért vagy hátközépig, most semmi copfom nincs.
Na jó, kb. egy almacsutkányi.
De olyan jól megritkította a fodrász, tök könnyű lett a fejem, úgyhogy most újra nem fogom összefogni.

Dobok is egy képet az új sérómról:

Kép

Rólunk:

Apával mindketten gödhösek vagyunk, valszeg tőlem kapta el.
Nekem a hét elején volt egy jó kis torokgyuszim, ami mostanra elmúlt, viszont úgy köhögök, mint aki tüdőbajos. És most már Apa is.
Majd megfulladunk mindketten. Remélem, Gergő megússza.

Ja, és Gergőnek van két új "tudománya":

Az egyik, hogy ő is ad puszit, imádom, majd megzabbantom ilyenkor!!!

A másik, hogy "szimatol" az orrával, csak épp kifelé fújja, mintha a nóziját fújná. De nem ám akárhogyan, megy mindenki lábához, azt szimatolja, és utána fintorog. Ilyenkor persze mondanki kell neki, hogy "pfűűű, de büdi".
Anyumtól tanulta, mert csak úgy lehet pelenkázni, ha ezt játszunk az ő lábával. Mostmár ő is csinálja.
Tök ciki volt, ma pont egy ismerős volt nálunk, mikor elkezdte. Anyum állt a konyhában, Gergő meg lehajolt a lábához, és elkezdte "szagolgatni". Persze, volt nagy röhögés, de azért mégis.

Meg, persze szintén anyum, egész hétvégén lovagoltatta a hátán Gergőt, igy rohangáltak a lakásban. Persze, azóta egyfolytában kapaszkodna a hátunkra.
Na, még néhány kép:

Kép Kép

Mea!

Jó újra hallani rólad, és örülök, hogy ilyen jó dolgok történnek veletek mostanában!

Annamami!

Remélem, Mazsi már rég elfelejtette azokat a bibiket a kis csuklóin.
Abszolút tudom, hogy miről beszélsz. Lakótelepen nőttem fel, ahol a "gyári" szőnyeg szintén ilyen.
Gyerek korunkban a térdünk tiszta tropa volt, örökké szanaszét égettük a sok súrlódástól.
KÉsőbb, amikor pedig már felnőtt lett az ember, és jöttek a szerelmek... :lol: :lol: Ühüm, szóval értitek... :oops: :oops: :oops:

Kép
kuha

Megann
Sajnálom, hogy nem érezted tutin magad! :(
Unokatesómék(korunkbeli fiatalok, gyerek nélkül) aug.20.-a körül voltak és szinte ugyanezekről számoltak be; csalódás a medencék miatt, pedig akkor még jó idő volt, és özön ember, tehát ők itt Gyopárosfürdőn milliószor jobban érezték magukat!

Mentem aludni, szép álmokat Mindenkinek!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Andi, jobbulást Natinak és neked is :)

végre rá tudtam beszélni apát és eltűntettük a nappaliból az életveszélyes dohányzóasztalt, úgyhogy jüó nagy tér lett. Eszti múltkor nagyon bevágta az élébe a fejét, ráadásul pont videóra is vettem ....

Csikken, szerintem Meáék siófokon voltak az azúrban, legalábbis a képekről ítélve :)

Megann
Hajdúszobi :( férj és Léna jól érezte magát, akkor ez már fél boldogság :wink: és te csak azért nem mentél fürdeni, mert Lénára nem volt, aki vigyázzon, vagy egyébként sem akartál termálvízbe menni? mert nálunk simán apa vigyáz Esztire, önként :lol:
és legalább jó volt a koszt, az is valami :)

KépKép
KépKép
and

Évi! értjük :lol: :lol:
nagyon csinos a frizkód, nagyon jól áll!!!
én is úgy szeretném mr, ha puszit adna Esztim mi még a gyakorlás fázisában tartunk... viszont hű de büdi pofát már mi is tudunk vágni :D
és jobbulást!

KépKép
KépKép
and

mielőtt belekezdenék a sorminta gyártásba lelépek, ide engedem apát...

KépKép
KépKép
and

Andrea! :lol: :lol: :lol:

Köszi!
Ja, de nehogy azt gondolt ám, hogy Gergő olyan kegyes velünk, és csak úgy adogatja a puszikat!! Áááá, dehogy! Úgy kell kikuncsorogni tőleg egyet-egyet. Ezért is olvadozunk, mikor végre kapunk!!!

Ja, és a CSAJOS BULIRÓL...

Akkor most jól értem, hogy hétköznap lesz valamikor???
És van már vmi konkrétum, elképzelés stb??? Én nagyon alkalmazkodó vagyok ám, csak jó lenne előre tudni, mert nekem nagyon meg kell szerveznem Gergő felügyeletét.
Na mindegy, szóval én azt hiszem, bármiben benne vagyok/lennék!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
kuha

Benianyu!

Nálunk hálistennek nem kell csöndben lenni csak azért mert korán van. Zsuzsa fél hétkor kelt, szokás szerint, az ugye ma már fél ötnek számított, de mit tudja ezt ő??? Aztán 9 (illetve 8) óra tájban visszaaludt egy órára kb... onnantól kezdve sacc per kábé az új időszámítás szerint aludt, illetve nem aludt.

Én fogtam magam és bedobtam az apja mellé az ágyba a kisasszonyt mikor felébredt, hadd örüljön ő is. :lol: Aztán meg elmentem a Tescóba bevásárolni, mire hazajöttem, David már elaltatta.

Bodza!

Adnám én neked a jegyemet, de én is be szeretnék menni vele! :)

Kuha!

Nagyon csini lett az új frizura! Nekem tetsziK!

Nem tudja sennki, szerdán hogy vannak nyitva a boltok???

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Ayse,
Tüsténke :) :) Klausztrofóbia a szoliban :( :(

Totka,
Köszi :) Csíkos Dani sapekja is csak anyagában. :) Olyan mint a kord anyag. :)
Panna sérülése :( Sajnos ez előfordul majd még! :(
Van Norbis muffin is és szerintem nem is rossz! :)

Megann,
Sajnálom, hogy nem ilyenre számítottál! :( Hévíz tényleg sokkal színvonalasabb, mi is voltunk már mindkét helyen.
Jó, hogy nem mentél be a termál vízbe, nekem sikerült Hajdúszoboszlón elkapni egy csúnya fertőzést. :( Szerencsére jó régen volt!

Kuha,
Tök jó a hajad! Gergő meg nagyon édes a képeken! :) Milyen imádattal néz rád! :)
Anyukád meg szépen kényezteti Gergőt az egész napos lovaglással, persze a nagyiknak ez a dolga! :)

benianyu

Rokica,
Nálunk Apa nem ennyire rugalmas, hogy finoman fejezzem ki magam. :? :( :wink:

Én sajnos nem tudom, hogy nyitva lesznek-e a boltok. Talán van telefonszám a honlapjukon és holnap oda tudsz csörögni, megkérdezni.

benianyu

Rokica,
Fél 7 az csak fél 6! :) Az sem kellemes! :)

benianyu

Megann, szegény, pedig biztos nagyon vártad már, hogy egy kicsit kikapcsolódj. Meg kell ismételni, máshol!

Kuha, csini lett a frizurád!

Én sosem birtam jól az éjszakai bulizást. milyen jó, hogy kismamaként lehet az állapotomra hivatkozni :) Persze az éjszakai teraszonborozgatást, beszélgetést azért birtam ám, csak a zsúfolt helyeket nem.

Annyit nevettem ma Julcsin. Kereste a hajóját (ajó), megtalálta, ismételgette a nevét, majd rájött, hogy ismeri a haj (aja) szót is, akkor meg azt mondogatta. Zavartan nézett rám és elkezdte a hajót a hajához dörzsölni. Vajon mi jár ilyenkor a kis fejében?

KépKép

KépKép
majola

Róki!

Köszönöm!

Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem sehogy sincsenek nyitva a boltok!
Emlékszem, amit nemrég az ünnepnapkon (nem) nyitva lévő boltokról írtál, és arról hogy mindig ilyenkor érzel kényszert arra, hogy vásároljál valamit.
Én dettó ugyanígy vagyok. Nekem mindig ilyenkor van mehetnékem, vásárolhatnékom stb. És szomorúan veszem tudomásul, hogy ilyenkor nincs flangálást, legalábbis boltokba nem , mert a többség zárva van.

Benianyu!

Köszönöm neked is!
Hát igen, Gergőnek nagyon jó dolga van, mikor anyuéknál vagyunk!
Amúgy is egy nevetős, mosolygós kisfiú, de ilyenkor három napig egyfolytában csak kacag... :) :) :)

Kép
kuha

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: