Votiv,
ez a szalag izé tényleg jól néz ki, de a gyakorlatban, ha mozgó anya (gyerek

) hasán van, nem pöndörödik? Söndörödik? Egyébként kilógó pocakkal mi baj? A hidegen kívül? Nekem olyan melegem volt még télen is, hogy az csuda. Nyáron meg direkt szellőzik a has.

Hosszabb felső rulez, a derekad, stb meg ne fázzon!
Recca,
mutatóujját felfelé tartó szmájli!
Füli,
ezúton közlöm, van itt egy jány, akivel összeköltözhetnél, én meg anyáddal. Az éjjel már majdnem sírtam a tehetetlenségtől, de aztán megnyugtatott a tudat, hogy majd reggel jól elmesélem. A lényeg: üvöltés fél 10től kb 11ig, csak úgy zengett a szoba az ostorcsattogástól, mert erőt vettem magamon, és miután megvizslattam a dedet (se láz, se fájdalom, se könnyek, se pisi, se kaka, stb) a fejemre húztam a takarót. Néha kiüvöltöttem, h elég volt, de gondoltam, egy órát inkább kibírunk éjfél előtt, mint 2t utána. Na, negyed 12kor már csönd volt. (Erre ébredtem.) És 3kor minden előről... jelzem, dednek semmi baja nem volt (fizikális, a lelkiekhez nincs affinitásom hajnali 3kor...). Végül apa megtört, levitte a lányt a konyhába, hogy válogasson, mert ekkor már a hamikaaaaaaaaaaaaaa kakóóóóóóóó anyaaaaaaaaaaaa szavak váltogatták egymást. Persze semmi se kellett neki, csak a fesztivál. Úgyhogy én zordonan visszapakoltam a lányt az ágyába. Aki persze a miénkbe akart jönni. Megkérdeztem, normális vagy? Egy napos korod óta egyedül nyomod, nehogy má most szokj rá... innen még félóra méltatlankodó anyázás jött majd alvás, úgy 4 felé, reggelig.
Mielőtt valaki azzal vádol, hogy gonosz anya vagyok, megjegyzem, volt már ilyen kb egy éve, 3 nap alatt rendeződtek az éjszakák. És amikor már csak mar meg harap meg hozzádvágja a cumiját, akkor sztem nem érdemes erőltetni ezt az altatós dolgot.
Azért persze imádom...
Bocs a hosszú litániáért, kijött. Most meg indulok suliba, csak el ne aludjam...
neet