A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

sajna nekünk a délelőtti talik kilőve, akkor alszik Kamilla :(
mi leghamarabb 2-3 között érünk odá bárhová is...
igy Szrek nekünk most ne másolj, köszi !

Mi ma este el Pécsre, suliba.
Jó hétvégét nektek!

Rylie
rylie

Macsek, Herceghalom Liget utca 8. szombatonként 9-13h :)
dehogy titok! és bárki jöhet, én jó szívvel ajánlom is, mert nagyon aranyosak, figyelmesek, profik a foglalkozásvezetők is, meg a lovacskák is okosak és képzettek, de adnak biztonsági felszerelést is mindenkinek, szóval egyáltalán nem veszélyes, és csodás élmény az egész családnak, csakhát ez csak nekünk van közel...

Neet, frufrus képet léci!! :D

Ancsi, Moose a két szuperintenzív nagylányával foglalatoskodik, de most hosszabb ideig betegeskedtek (dátha), azután meg a Picinyúl megkapta a rota-oltást... zajlik az élet náluk :)

votiv 8)
votiv

Zuzi, jövő hét elején kell érdeklődnöm, hogy megjött-e már az afp eredmény, és ha igen, elhozom és már mehetek is az UH-ra.
én még mindig úgy érzem, hogy meglepetést szeretnék, és olyan jó álmodozni, hogy milyen lesz :) de apája nagyon szeretné tudni a nemét, és egymás előtt meg sztem nem fogjuk tudni titokban tartani, de mire jön az UH, biztos megegyezünk :)

votiv 8)
votiv

Votiv!
És Nektek a hétfő jó talira? Mert Zanzáéknak csak a hétfő jó. Remélem, Indit is meg lehet fűzni.

Szrekuc!
Akkor legyen MP3! Köszi :D

Neet!
Nekem a Campona és a Sagoya már nagyon messze van :cry:
Frufrus kép tényleg jöhetne! És milyen furcsa, hogy eddig olyan jól átvészeltétek a fogakat, és most az utolsóknál van a nyügi! Remélem, hamar kijön!!! De ha nem sír, csak énekelget, akkor nincs nagy baj :wink:

Fibi!
Ez már biztos, hogy a szocpolnak annyi? :x

Ancsi!
Más nap nem jó nektek az önkormányzatra? Mert lehet, mennénk Veletek, ki kellene kérnem a házassági anyakönyvi kivonatot.

Kép
Kép
zuzmo1

sziasztok,
mi ma voltunk lakást nézni és senki egy szóval nem emlitette,h vmi van a szocpollal.
ez nem vmi urbán legenda megin?

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

én akár mindkét nap szívesen talizom!! :D
a hétfő és a kedd is jó, és eloszthatjuk a talikat úgy is, hogy hétfőn Zuziék környéke és aki oda tud jönni, kedden meg savoya/campona akinek az van közel.
mit szóltok?

Zsanci, hol néztetek lakást? milyet?

votiv 8)
votiv

Sziasztok

pontositok :) nekunk hetfo barmikor barhol jo (Abel mint fo alomszuszek barhol megoldja alvast :D foleg autoban :D )

Kép

Kép

:D
szrekuc

rendicsek Zuz, akkor megy egy adag mp3-ban :D

Kép

Kép

:D
szrekuc

Zuzi, Zsanci,
én is remélem, hogy a szocpolos "hir" csak ijesztgetés... különben ilyen :evil: lennék.
fibi

és Zuz,
nekünk is jo a hétfö talira, de hol és mikor?
fibi

valaki hord(ott) pocakkal "has-szalagot"?
kezdenek szükségessé válni némiféle terhesruhák számomra...
az alacsony derekú gatyáim még simán rámjönnek - csakhogy a pocak kibuggyan belőlük, és már néha fázik is, ezért gondoltam, hátha... vagy csak hosszabb/bővebb pólókat kellene hordanom? :roll:

votiv 8)
votiv

Votiv,

nincs ott véletlenül, egy naaagyon öreg, Kanga nevű lópaci? :)
és lesz sulimentes szombatom, akkor kiviszem Fülit is, mert imádja az állatokat :)

Fibi,
tudom, hogy lógok egy méllel, de egyszeűen nincs időm/erőm, viszont délután megpróbálok írni egyet :) Van ötletem a házatokra! :)
macskanyu

Deni,
merre vagy?

és miért irunk olyan kevesen mostanában? mindenki betegeskedik? :cry:
fibi

Macs,
szuper :) tééényleg, a mél 8)

Votiv,
én nem hordtam olyat, de pont kérdezni akartam, hogy vettél e már terhesgatyokat :)
fibi

Fibi!
Nekünk jó a délelőtt és a délután is! Remélem, jó idő lesz! Gondolom, ti reggel bejöttök! Jöhettek hozzánk is, ha van kedvetek! :D

Votiv!
Én 2 hónap múlva tudok kölcsönadni terhesgatyát :lol: Megosztozhattok rajta Fibivel. Bár lehet, hogy szülés után nem fog rámjönni semmi, de emlékszem, Bazsó születése után sem hordtam terhesruhát.
Tegnap dumáltam a szomszéd csajjal, lovagol, és kérdeztem tőle ezt a terápiás lovaglást, nagyon dícsérte, és mondta, hogy ennél már csak egy jobb dolog van, a delfinnel úszás :wink:
zuzmo1

Zuzi,
aranyos vagy, köszi, van kedvünk :D
terhesgatyoim megvannak a 2 évvel ezelöttiek, szerintem az elég lesz :) ha mégsem, szerzek majd :) hát, én szülés után pár hétig csak a terhesgatyát tudtam felvenni, nekem lasssssan mentek le a kilok a hasamrol :P
fibi

Fu, és emlékszem, hogy mennyire vártam már, hogy a bö polok helyett normális csinos felsöt vehessek fel :)
egyik kedves rokon meg is jegyezte a H-ban, hogy "Jé, maradt mégegy baba a hasadban?" :lol: hehee...
fibi

Fibi!
Az én hasamról meg le se mentek :lol: Csak én tavasszal szültem, és kaptam kölcsön a nővéremtől lenvászongatyákat. De a terhesgatyák lecsúsztak nem voltak knyelmesek. Meg lelkileg nem esett jól használni :?

Ruz!
Merre vagy??? Vezetés? Elkezdődött a suli? Bendi megmászta már az összes bútort? :lol:

És Deni tényleg eltűnt, pedig ilyenkor már szokott írni!
zuzmo1

Sziasztok!
Nem nov 2-án nyit az új áruház a Camponában? Indivel oda készülünk. Valaki tud róla pontosabbat?? Szerintem oda szervezzünk, hogy meg tudjuk nézni.!?

Votiv,
Én hasfogót hordtam, ami fehérnemű ugyan, de a derekat és a pocit jól védte ha kikukucskált a gatyóból meg még a babát is segít cipelni. Nagyon szerettem.
akata

Sziasztok!

Taliról sajnos nem tudok nyilatkozni, a kedd de. biztos nem jó, mert dokihoz megyek. De ha úgy alakul, mindenképpen csatlakozunk hozzátok!

Szocpolos hír nagyon remélem, hogy nem igaz, bár be kell vallanom, annyira nem is lepődnék meg rajta, a sok egyéb "reform" mellett :evil:

Kép
Kép
manoka11

Zuzi,
uuugysem hiszem el, hogy nem mentek le a hasadrol a kilok :lol: hiszen mindig olyan csinos vagy/voltál.
fibi

Neet, legalább az avataromban ilyen minimanó marad a csaj. :wink:

Votiv, tök jól hangzik ez a lovas foglalkozás, nem kell előre bejelentkezni? :roll:
zanza

sziasztok,

dejo :D a hetfo nekunk is jo lenne asszem

szrek, en is kerek szepen zenet!!! mp3 tokeletes, es persze johet minden :D

mi van a szocpollal??? :?

Macs, Kanga? :D

ja es Zanzanak orok hala az uj hazi kedvencert :lol:

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Zanza, de, jelezni kell, csak hogy tudják, hogy mennyi felszerelést készítsenek stb. de én szívesen bejelentlek, ha jönnétek, és ez nem is kötelező érvényű, ha úgy adódik az se tragédia, ha utsó pillanatban mondjátok le.

Macsek, csak egy Magdi meg egy Rizsa (Tejberizs) nevű ló van, meg három póni, a Dollár, a Sheriff meg a Miklós :wink:
de Herceghalmon van ám még egy nagy lovastanya, majd megkérdezem, hátha ott lakik a Kanga! :)

Fibi, eddig egy terhesszoknyát vettem 2in1, fekete kordbársonyból. nagyon megtetszett, de azóta kiderült, hogy amilyen elegáns, nem tudom túl sűrűn hordani :D de legalább nem érzem magam kényelmetlenül, ha vhol tényleg meg kell jelenni.
na és mikor elmentem terhesgatyát nézni, még az őszi/téli kollekciók sehol se voltak, ezért se siettem el a vásárlást. de még egy gatyóra tuti beruházok, nem akarok úgy "szenvedni" a végére egyetlenegy váltás ruhában (amit ráadásul még fél évig hordhattam szülés után is :?), mint az első pocakommal :lol:

és ha vkit érint, nov. 17-18-án minden -20% a 2in1 boltokban :)

votiv 8)
votiv

és most nézem az új katalógusukat, a sztájlisztjuk nem más, mint a nagy Lakatos Márk :lol: :lol:

Kata, hol vetted a hasfogót? bár lehet hogy nem nekem való, szeretem, ha minden lötyög rajtam :D (ezek szerint a hasszalag se lenne az igazi? vagy az lezserebb?)

a H&M nyitásra én nem mennék, olvastam a Váci u-i üzlet megnyitójáról (ha bárkit érdekel, előkeresem a cikket), egymást haját tépték az etnikumok az akcijós farmerért :roll:

Drága Zuzi! szerintem simán visszaférsz a cuccaidba 1-2 hét után :D szóval lehet, hogy pályázom a terhesgatyódra, ha még akkor beleférek :lol:
(ma mérlegeltem, és kezdek hízni, áúúú)

votiv 8)
votiv

Zuzi!

Bodza tea az mi az?Hogyan készül?én nem szeretem bodzát,de gyereknek is adható?ÉS pontosan mire is?

Votiv!

Az a pocak öv inkább divatos mint hasznos szerintem,de vegyél mert nekem nagyon tetszik! :roll:
20170114224602

Votiv,
mit nekem öszi/téli kollekcio :D van 2-3 gatyom, ami alá télen harisnyát (állithato a hasamnál) veszek, tavasszal meg jo lesz magában, aztán kész :D

Rec,
házi kedvenc=telefon? :)
fibi

ja, nálunk most jött vissza az áram, eddig itt ültünk félhomályban, hidegben, gyertyák közt, és énekeltem a fiamnak, meg mondokáztunk :? :D

Deni,
merre jártál ma? :wink:
fibi

Zuzi!
azért nem jó más nap, mert erre a napra foglaltam két db online időpontot magamnak meg Lencsémnek.

Zsanci!
rám is borjúmód néztek a CIB-nél, én Fibitől hallottam, de félő, hogy igaza van, mert ugyebár ezt elejében titokban tartják.

Votiv!
az a szalag nem egy hastartó? mert én mikor akartam előre venni, ledumált a boltos nő, és tényleg nem volt rá szükségem.

Fibi, Zuzi!
én szülés után két hétig csak pizsamában ténferegtem. :)

Jucus!
korábban kifejezetten rühelltem a bodza teát, most meg már imádom. bodzavirágból készül :D, legalábbis az enyém. a boltban lehet kapni filteres formában. én üresen iszom, olyan jó az íze, hogy nem kell bele semmi. jó pl. fájós torokra is.

Denizsáék szerintem falaznak, biztos nagyon el van foglalva a munkálatokkal.

LENCSI aranyköpései:
leberheli a hűtőről a hűtőmágnest, amiben az ő szülőszobai fotója van. aszondja: baba! :) érzelmes nosztalgiába kezdtem, amikor nyomja az orrom alá, hogy "baba tete" :D. azaz alszik a baba. :) hajjaj, majdnem elbőgtem magam, olyan édes volt. persze nem aludt a "baba", csak éppen akkor volt 2 perces és alig nyílt ki a csipája.
sétálunk az utcán, majszolja a kiflit, és ahogy oda érünk a nagy játszó mellé, hirtelen "felugrik" a kocsiban: hitta jó? hitta jó? :)
ancsipancsi

Votiv,
amig az etnikumok egymás haját tépik az akcijás farmerért, addig én szépen bevásározok... :wink:

Ancsi,
Lencsi édes!!! Én fiam is mondja a picikre,h BABA...mondom is neki,h TE BESZÉLSZ??? Hát te mi vagy????

én első terhességemnél elég gyorsan újra rendeződtem alakilag, és erre számitottam a másodiknál is. Mivel ez nem igy történt kisebb sokkot kaptam...Én akkor vetettem hasfogót, az legalább úgy, ahogy formát adott nekem...mi lesz most a harmadiknál???????? :roll:
Pedig az Orbán felesége az 5. gyerek után is olyan jól nézett ki!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Fibi, aha :)

es akkor megegyszer: mi van a szocpollal? homalyositsatok mar fel!!! :evil:
recca

ja es ha mar OV:

ULTIMÁTUM ORBÁN VIKTORNAK

8,6 millió NEM a Fidesz-KDNP-MIÉP-JOBBIK szavazótáborba tartozó magyar
állampolgár nevében felszólítjuk Orbán Viktort, hogy 72 órán belül
mondjon le minden pozíciójáról és vonuljon vissza. Amennyiben ezt nem
teszi meg a 8,6 millió nem Fidesz-satöbbi-satöbbi-szavazó tiltakozása
jeléül határozottan NEM megy ki a Kossuth-térre, NEM gyújt fel semmit,
NEM lenget Árpádsávot, NEM komcsizza le a többieket.
A NEM Fidesz-satöbbi-satöbbi szavazók tiszta és hazafias érzésű
tömegei demonstrációként filmnézéssel, kirándulással, fűben
bukfencezéssel, gyerek-hintáztatással, sporttal, piknikezéssel,
krémesevéssel és kávézással, a radikálisabbak parkban olvasással
fognak tiltakozni.

Ui:
Kérem a névtelen fenyegetőzéseket és zsidózásokat a
zsidozzlelegyszi@zsidozzlelegyszi.com.csi e-mail címre küldjék.
Ezekből felolvasóestet szerkesztünk, amelynek helyszínére zöld számon
lehet bombariadókat bejelenteni.
recca

Rec,
ultimátum :lol: vagy inkább :( :?:

szocpol: hugomtol hallottam, hogy jövöre eltörlik... :? közben azon is agyaltunk, hogy lehet h ezt is a fidesz terjeszti, mint régen azt h felemelik az épitöanyag árát... persze simán lehet h igaz, csak nagy a csend...
fibi

fiamnak jo az izlése: rakosgatja a CD-ket, és egyszer csak hozza a Depeche Mode-ot, hogy "Anya, muzsikát, oda be", és mutat a lejátszo felé :D
fibi

Recca,
ultimátum: :D :D :D

Votiv,
A hasfogót a Megtoyban vettem, de máshol is lehet kapni. Sajnos kicsit húzós az ára de megvédi a súly okozta kinyúlástól, striáktól stb... Azonkívül a hátfájást is el lehet vele kerülni. Ugyanazt csinálja a hassal mint a melltartó a cicivel, nem engedi lógni. Hasonlattal élve olyan különbség mintha simán kézben cipeled a babát vagy kenguruban. Szerintem tök jó volt (de nem rábeszélni akarlak :)
akata

Kata, hát engem a striáktól már nem véd semmi :lol: meg a kinyúlástól se :D már ha befejezem a munkát végre :? de most is Beépített szépség 2-t néztem :oops:

Ancsi, ez a has-szalag:
Kép
nem tudom, hogy erre gondoltál-e. sztem ez inkább ruhadarab, mint tartó. nem? (ennyi pénzért meg főleg) (ja, 2db-ot adnak 4500-ért)

votiv 8)
votiv

Jó reggelt mindenkinek!

Elég tré éjjelünk volt, 11-től hajnaki 6 ig óránként felsírt Füles :( most még alszik, de meddig.. :?:

Votiv,

én erről a szalagról azt is olvastam, hogy nem kell mellé terhesgatyókat hordani, mert ha a régi, normál nadrágod felhúzod, csak nem cipzárolod be, (amit ugye nem is tudnál), a szalag akkor is rajtad tartja a nacit. Ha egyszer lesz tesó, biztos kipróbálom, pedig nekem szerencsére egy db striám se lett (kopp-kopp). :)

Kanga-ló pedig, ha megvan még, legalább 30 éves, mindenesetre 4 éve még megvolt :)

Recca,
mindegyiket Herceghalomba vitték anno. :)

Kis házunkban a villanyszerelést befejezték, most vakolnak és kezdődik a gépészet. Fotót nem teszek el, mert semmi látványos nincs benne... majd ha fent lesz a cserép és bent lesznek a nyílászárók! :)

csók

Macsek
macskanyu

Votiv!
A Kismama magazinban lehet rendelni ilyen övet 2490 ft-ért.
zuzmo1

Votiv,
ez a szalag izé tényleg jól néz ki, de a gyakorlatban, ha mozgó anya (gyerek :D) hasán van, nem pöndörödik? Söndörödik? Egyébként kilógó pocakkal mi baj? A hidegen kívül? Nekem olyan melegem volt még télen is, hogy az csuda. Nyáron meg direkt szellőzik a has. :D Hosszabb felső rulez, a derekad, stb meg ne fázzon!

Recca,
mutatóujját felfelé tartó szmájli! :D

Füli,
ezúton közlöm, van itt egy jány, akivel összeköltözhetnél, én meg anyáddal. Az éjjel már majdnem sírtam a tehetetlenségtől, de aztán megnyugtatott a tudat, hogy majd reggel jól elmesélem. A lényeg: üvöltés fél 10től kb 11ig, csak úgy zengett a szoba az ostorcsattogástól, mert erőt vettem magamon, és miután megvizslattam a dedet (se láz, se fájdalom, se könnyek, se pisi, se kaka, stb) a fejemre húztam a takarót. Néha kiüvöltöttem, h elég volt, de gondoltam, egy órát inkább kibírunk éjfél előtt, mint 2t utána. Na, negyed 12kor már csönd volt. (Erre ébredtem.) És 3kor minden előről... jelzem, dednek semmi baja nem volt (fizikális, a lelkiekhez nincs affinitásom hajnali 3kor...). Végül apa megtört, levitte a lányt a konyhába, hogy válogasson, mert ekkor már a hamikaaaaaaaaaaaaaa kakóóóóóóóó anyaaaaaaaaaaaa szavak váltogatták egymást. Persze semmi se kellett neki, csak a fesztivál. Úgyhogy én zordonan visszapakoltam a lányt az ágyába. Aki persze a miénkbe akart jönni. Megkérdeztem, normális vagy? Egy napos korod óta egyedül nyomod, nehogy má most szokj rá... innen még félóra méltatlankodó anyázás jött majd alvás, úgy 4 felé, reggelig.
Mielőtt valaki azzal vádol, hogy gonosz anya vagyok, megjegyzem, volt már ilyen kb egy éve, 3 nap alatt rendeződtek az éjszakák. És amikor már csak mar meg harap meg hozzádvágja a cumiját, akkor sztem nem érdemes erőltetni ezt az altatós dolgot. :roll: :twisted:
Azért persze imádom... :lol: :lol:
Bocs a hosszú litániáért, kijött. Most meg indulok suliba, csak el ne aludjam...
neet
neet

Neet,

mikor is hozod a kispárnádat? És igen, ismerős a cumihajigálós-harapós kombó :( Csak én visszasimogatom, de mire visszaaludnék, Füles fent van megint. Pedig itt is egész jó éjszakák voltak.... ki érti ezt???
Ja és fogkefét is hozz! Tutya jöhet!
macskanyu

nna akkor kis segítséget kérek, a kreatív anyukáktól :) és perzse a leendőktől is :) Kolléganőm kislányának iskolai házi feladata, amit valahogy eddig senkinek sem sikerült megoldani!! :shock:

van valakinek megfejtése :?: :?: :?:

Első két betűmnek örül gazda és nyáj, általa vidám lesz a mező és a táj.

Nagyváros utcáin nemigen nézheted, de hervadtan annál drágábban fizeted.

Végső négy betűm nem tesz soha egészet, de a végső három annál többre vezet.

Ez ura mindennek, jót, szépet, dicsőt szül, csillagot mér, s bátran világokat kerül.

??????????

Egy karaván megy a sivatagban és találkozik egy emberrel, aki megkérdezi a karaván vezetőjét:

- Mit visztek és mit esztek?

- Azt esszük, ami nincs, mert ha lenne, akkor nem vihetnénk azt, mit viszünk.

Mit visznek, és mit esznek?

??????????
macskanyu

Macs, 1. furesz :D
recca

Fibi:
a fidesz által"terjesztett"dolgokból elég sok valóság lett már,sajnos.

petergabi

Sziasztok!

Macs

A másodikra van egy ötletem: hideg, meleg :)

ruz

majd még írok, ha tudok
ruzicsky

Recca,
hát nekem is fűrész jött ki, de a fűrész ura mindennek, jót, szépet, dicsőt szül, csillagot mér, s bátran világokat kerül??? :mrgreen: :mrgreen:

Ruzi,

hááát..öööö..lehet... :D
macskanyu

Macs, nem, csak a utso 3 betuje! :wink:
recca

[quote="macskanyu"]R írta:macskanyuecca,
hát nekem is fűrész jött ki, de a fűrész ura mindennek, jót, szépet, dicsőt szül, csillagot mér, s bátran világokat kerül??? :mrgreen: :mrgreen:

Dehogy Macs! az az észe vonatkozik! az ura mindennek :)
ancsipancsi

Votiv!
amit betettél az egy frankó kis szalag a rövidke pólók fölé, gondolom nyúlós anyagból. ez nem hasfogó, inkább arra jó, hogy a régi felsőidet is tudod velük viselni. én nem mernék lecipzározott gatyában járni ezzel a szalaggal. először is látszana a cippzár, másodszor meg egyszer csak leesne a gatya rólam.
ha hasofogó szalagra szánod el magad, nézd meg a gyógyászati segédeszközben is, én a Karolinán néztem.lehet ám, hogy neked arra nem lesz szükséged :D (mármint fogóra)

Neet, Macs!
valami lehetett a levegőben, mert alig hogy aludtam volna, Lencsi éjfélkor ébresztőt csapott. miután én is láttam, hogy semmi baja, csak mindig hatalmas üvöltésbe kezdett, ha kiléptem a szobaajtón, felkapcsoltam a villanyt. mivel arra gondoltam, hogy rosszat álmodott és csúnyákat lát a sötétben (rajtam kívül is). ...na, dörzsölte a szemét baromira, csak úgy takarta el a kezével. villany le. megitattam vízzel, oda húztam a kis buksiját az enyémhez (csak úgy lesett a korom sötétben), mondtam, hogy anya baromi álmos, meg a baba is :) és aludjunk. lefektettem, kezébe a tigrist, ajtót rá (persze nekem megy a babaőr, hallom, hogy mit csinál a másik szobában) én az ágyba, és elaludtunk mindketten.

ancsipancsi

masodikra nekem is ilyenek jutnak eszembe, h sotetseg-feny, minden-semmi, meg hasonlok... de biztos van egy IGAZI megoldas :roll:
recca

nekem is a minden - semmi a nyerő :)
ancsipancsi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: