Beber
Gratulálok!
A vérzés a utrótól szokott előfordulni mert nagyon eláztatja/kimarja a méhszájat és az vérzik. A duphaston nem okoz vérzést.
Magne b6-ot, egyáltalán nem muszáj szedni, csak akkor kell, ha görcsöl a hasad, mert lazítja a simaizmokat.
Kagyló
Nekem 50ezer körül szokott lenni az első adag. Azaz inkább úgy mondanám, hogy ennyiből mindig kijött.
Nem akkor kell menni, amikor legjobban jön, hanem amikor rendesen megjött. Azaz nem pecsételsz, vagy barnázol, hanem határozottan és folyamatosan jön a vér. Neked a leírásod alapján az az első nap. Ismerek olyat akinek csak egy napig van meg és az sem sok és neki is meg tudták csinálni a vizsgáltatot.
Noczi
Annyira kis vékony tűvel kell beadnia szurikat, hogy meg sem érezni legtöbbször a szúrást. Nekem a férjem adta be, ha nem volt itthon, akkor én magamnak. Ha izgulsz, akkor keríts valakit, aki ért hozzá és elsőre megmutatja, hogyan kell, utánna már menni fog magától is.
Mi annyira belejöttünk, hogy aztán az izomba menő progeszteron szurit is ő adta be. De ne izgulj, ezt a szurit nem mindenkinek írja fel, csak többedik lombiknál szokta.