A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

kispinty
Jó! Én is erre gondoltam.

Milyen csönd van itt. Nem ír senki sem!!!!
Egyenlőre mindenhol az 5 támogatot lombikot olvasom. Maradhatna így is!!!
Szani
Nem teszel fel fényképeket?

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Sziasztok,

Kis zöldfülű lévén most mindenféle butaságokat fogok kérdezni tőletek :lol: (nov. 14-re kaptuk az első időpontot a Dévaiba, ma hívtam fel őket először, lombikosok leszünk, egyébként).

1. Emlegetitek itt ezt a mensi első napja dolgot, nos, ott akkor ugye csinál valami vizsgálatot is? Így szűrtem le a hozzászólásokból... Na, az a vizsgálat mennyire gáz? :? Van egy kis para bennem ezzel kapcsolatban, mensi első napján én általában amúgy is fetrengeni szoktam kínomban, annyira görcsölök...

2. A szurikat be tudjátok adni magatoknak, vagy megkértek valakit, hogy adja be? Itt inkább a dolog "technikai" része aggaszt, szeretném én magam megoldani a dolgot, de baromi kétbalkezes vagyok... :lol:

Szóval még nem is jártam a Dévaiban, de már minden lepörögött a lelki szemeim előtt, remek ez a fórum, két nap alatt úgy-ahogy képbe kerültem lombikügyben. :)

Madaran, :( sajnálom...
noczi

szia noczi
Üdv itt!
Lombikos vagyok. Csak nem itt kezdtem, de a Dévainál a 4. lombikom lesz. Ezért a menst. vizsgálatra nem igazán tudok neked mit mondani, valamikor hétvége felé vagy pár nappal később megyek én is ilyenre. Amit én is hallottam akkor kell menni amikor a legjobban ömlik (3.nap).Az injekciókról csak annyit tudok neked mondani, hogy én elmentem megvenni az injekciós tűt és mindent ami kellett hozzá. És beadtam a hasamba(fertőtlenítés után). Az elsőhöz nagy bátorság kell. Utána már meg sem érzed, én mindig kerestem a párnásabb részt. A repesztő szurik, és a többit ami segíti a megtapadást, mindig az ügyeletre mentem.(hiszen ezeket izomba kell beadni) , nem volt bátorságom hozzá. :oops:

kagyló

Ági
Az első adag gyógyszer stb mennyibe került????

kagyló

Üdv Nóczi köztünk!

Én mindegyik szurit magamnak adtam...jobban mondva kis segítséggel. Az első nagyon vészes volt számomra, mert irtózom a tűtől...de túléltem:-)))

Holnap reggel megyek leszívásra:-)))
Majd kicsit szorítsatok nekem is...
modrooka

modrooka
Kép
SZORITOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

kagyló

Köszönöm!!!!!! :lol:
modrooka

Hajnesz!

Mi van veled? Reg nem olvastam rolad!!!!
Ugye jol vagy????? hogy mennek veled a dolgok?

pusz

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Noczi!
A menzi első napján tényleg van egy vizsgálat amikor Dévisz a méhet szondázza, hogy megállapítsa hova kell visszatenni az embriókat. Ez tényleg kellemetlen, de csak pillanatokig tart. A lényeg, hogy nem szabad megmozdulni.
A szurikat legegyszerűbb magadnak beadni, szerintem. Épp elég Déviszhez meg vérvételre rohangálni.

Modrooka mindenki szorít neked és jelentkezz amilyen hamar csak tudsz :) !

Ági ????
kispinty

Modrooka! Ó, már itt tartasz Te is! Nagyon szorítok!!!!
Kagyló! 1 baba tuti, a másikat azt mondta megnézzük 10 nap múlva mikor vissza kell mennem, mert valami halovány valami volt az UH-n. Majd akkor meglátjuk lesz-e belőle valami. Ha igen, az lesz a bónuszbaba :D Az első lombikom volt egyébként.
Noczi, menni fog a szuri magadnak is meglátod, csak az első lesz parás, ahogy írták a többiek. Nem is a fájdalom, mert ez nem nevezhető fájdalomnak, úgyhogy szerintem aki egy kicsit is erőt vesz magán az be tudja adni. Mi ez a kis kellemetlenség a végeredményhez képest, igaz? :wink:
beber

Lányok! Azt mondta tegnap Dévai, hogy a Duphastont abbahagyhatom, marad csa az Utro még 21 napig. De tulképp ha akarom beszedhetek belőle (Duphastonból) napi egyet, amíg el nem fogy. Mindegy. Na most mit csináljak? Ha nem muszáj én abbahagyom, főleg, hogy egy másik fórumon írta egy lány, hogy lehet tőle vérezni és ő 8 hetes és vérezget. Gondolom viszont ha baj lenne nem szedegethetném be :roll: Na, mit csináljak?
Valamint, nem mondta a Magne B6-ot, vajon véletlen vagy azt későbbtől kell kezdeni?
beber

sziasztok
modrooka
Már biztosan bent vagy leszíváson, ismételten gondolok rád, és big nagyon szoritok!!!!! :wink:
Dodo
Tegyél fel képet légyszí!!! :lol:
Kispinty
Mondjál valami jót! Nekem már elég rendesen fáj a hasam, azt hittem az este, hogy soha nem fogok elaludni.... :roll: Minek előtte ennyit kinylodni, inkább jöjjön meg!!! :(
Ági
Hogy vagy? Na feszül a mellett, és fájdogál a pocakod? Iszod a sok ásványvízet? Ne felejzsd el a sok fehérjét sem!!! Múszáj sikerülnie!!!! :wink:
Wish
Pocis kép még nincsen???? Tudod én pocak függő vagyok, szeretném látni, hogy a tied is hogyan kerekedik.
Tőlem vajon fogtok valaha is kérni, vagy én nem jutok el odáig soha sem???!!!

kagyló

Beber
A Magne B6-ot szerintem mindenki szedi, nem hiszem, hogy az valami bajt is okozna. De ha gondolod hívd fel Dévait, bíztosan meg tudja mondani. :wink:

kagyló

Ja, lenne egy kérdésem. Általában az első adag gyógyszer stb...
Mennyibe kerül(kb) ????

kagyló

Kagyló, mindenkinél más, attól függ milyen mennyiség kell. Nekem 130-nál lett a vége, de volt olyan is aki ugyanazen gyógyszerekkel 200-nál állt meg mert kétszer annyi kellett neki mint nekem, hogy beérjenek a tüszői megfelelőre. De egy másik lány szintén ezekkel a gyógyszerekkel 80ezernél "végzett" . Ja, és neki is sikerült (elsőre!) :D Ezt már csak azért írtam, hogy miért ne lenne nagy pocakod? Mindenkinek lesz! Ki szerencsésebb és hamarabb kinek kicsit később, de mindenkinek eljön a nagy nap! Én már most kinyomom a hasam:) De sajnos reggelre mindig lelapul :)
beber

Beber
Aranyos vagy! Kinyomod a hasad?! :lol: Nem sokára nem kell kinyomkodni, és tőled is kérni fogom a pocakos képecskét!!!! :wink:
Hú, engem nem a vég összeg érdekel, hanem kb. az egy hetire mennyiért szokott felírni, mert úgy tudom, hogy ezekhez mindig tovább kell megvenni. Na már most ha hívom, és kell majd menni, még az nap szeretném megvenni amit felír, és azért sacra jó lenne tudni mennyit tegyek be.... :roll:

kagyló

Beber :)
Gratulálok!
A vérzés a utrótól szokott előfordulni mert nagyon eláztatja/kimarja a méhszájat és az vérzik. A duphaston nem okoz vérzést.
Magne b6-ot, egyáltalán nem muszáj szedni, csak akkor kell, ha görcsöl a hasad, mert lazítja a simaizmokat.

Kagyló :)
Nekem 50ezer körül szokott lenni az első adag. Azaz inkább úgy mondanám, hogy ennyiből mindig kijött.
Nem akkor kell menni, amikor legjobban jön, hanem amikor rendesen megjött. Azaz nem pecsételsz, vagy barnázol, hanem határozottan és folyamatosan jön a vér. Neked a leírásod alapján az az első nap. Ismerek olyat akinek csak egy napig van meg és az sem sok és neki is meg tudták csinálni a vizsgáltatot.

Noczi :)
Annyira kis vékony tűvel kell beadnia szurikat, hogy meg sem érezni legtöbbször a szúrást. Nekem a férjem adta be, ha nem volt itthon, akkor én magamnak. Ha izgulsz, akkor keríts valakit, aki ért hozzá és elsőre megmutatja, hogyan kell, utánna már menni fog magától is.
Mi annyira belejöttünk, hogy aztán az izomba menő progeszteron szurit is ő adta be. De ne izgulj, ezt a szurit nem mindenkinek írja fel, csak többedik lombiknál szokta.

wish

Sziasztok,
Köszi a tájékoztatást, akkor szuri ügyben megnyugodtam, ha mindenkinek megy, nekem is menni fog, azt a mensi első napos vizsgálatot meg valahogy kibírom majd... Fő az optimizmus, nem igaz? :wink:
Olyan messze van még november 14. :( legszívesebben már holnap mennék...
noczi

Jaj Wish köszi! Meg is nyugtattál! Akkor beszedem a Duphastont. Utrót jól bírom, hála az égnek az utolsó mensim óta még egy barnácska valamit sem láttam.
Kagyló! remélem, hogy hamarosan nő már! POnt azt akartam írni amit Wish, 50 tuti elég, nekem 42 volt a maximum mikor majd kiugrott a szemem...mármint a meglepődéstől. De egyébként nem is egy hétre valót ír fel, hanem UH-tól UH-ig, úgyhogy sűrűn látogatod a gyógyszertárat is majd. Kezdésnél szerintem kevesebből is kijössz.
beber

noczi: a bőr alá való szurik beadását megtanulod. ebben egészen biztos vagyok. :) az elsőnél kérj meg egy nővért, hogy mutassa meg neked, utána már menni fog. a fertőtlenítést minden alkalommal el kell végezni!
az izomba valókat én sem adtam be, engem a férjem szúrt meg nagy élvezettel :D
a mensi alatti vizsgálat csak először gáz, de aztán megszokod. habár lehet, hogy nem lesz rá több alkalom :) megjegyzem: ha valaha is spirálod lesz, azt is a mensi alatt teszik fel.

gyógyszerek: kettes csomagot választottam, és 70-80e között jött ki minden alakalommal. ez a mostani 78e volt.

beber: nekem sem mondta a magneB6-ot, de én már egy hete szedem, mert görcsölgetek, enyhe méhösszehúzódást érzek.
duphastonból van még egy 18 szemem, szerintem nem szedem be, ha nem kell.

rólam: jó helyen van, egy van :P

Kép

Kép

Kép
boszti

Jaj Boszti gratulálok! De szép! Olyan nagy! Krisztié is olyan nagy pedig csak 2 nappal vagytok nálam idősebbek! Nem baj, hogy az enyém csak 5x5x5 mm-es? Illetve biztos nem, mert azt mondta minden OK, de ez is szemmel láthatóan vagy 2x akkora mint az enyém! :roll:
beber

Boszti, szerencsés vagy, az én párom már most kijelentette, hogy szuriügyben őt felejtsem el :) ő aztán nem lenne képes megszúrni, egyem a szívét...
Ááá, spirálom az sosem lesz, a párom spermiummennyiségéből kiindulva nem lesz rá szükségem. :)
Legfeljebb a mensis vizsgálat előbb benyomok pár Meristint, hogy ne görcsöljek... de előtte megkérdezem a dokit, hogy szabad-e... ki tudja, milyen hatása van... :shock:
noczi

ne parázz, ha gond lenne, szólt volna!
az enyém 12X10X6-os

Kép

Kép
boszti

noczi: akkor marad az ügyelet, vagy a dévai nővérkéi reggelente vagy a körzeti orvos nővérkéje. bármelyik beadja, ha megbeszéled előre, hogy minden reggel menni fogsz.
de szerintem megtanulod beadni magadnak, marha macerás reggel nővérkét keresni... :D

Kép

Kép
boszti

Hát én is ebben reménykedem, hogy szólt volna, főleg, hogy 5x megkérdeztem, hogy ugye minden OK, jó helyen van és ő azt látná ha valami nem stimmolna, gyengécske lenne vagy valami. Na de akkoris 2x akkora a te bébid is mint az enyém :roll: Mindegy, biztos jó ez így.
beber

Sziasztok!!

Boszti szép a baba!! :-)

Bocsika, most válaszolok mindenre!!! Szóval nem lehet tudni, megadták magukat 4.-en. Dévai is azt mondta, hogy nem tudja mitől, de hétfő reggel még olyan szépek voltak mind a 6.-an. De mindegy, biztos volt valami oka, hogy nem akartak tovább fejlődni a kicsikéim. A lényeg ez a kettő a pocakomban!!

Én ma voltam a körzetinél, és jövő keddíg tuti itthon maradok!! :-)

Kagyló nekem az első adag gyogyó 21000 Ft volt, aztán utánna volt valami 8000 aztán 33000 és azt hiszem volt ez 13000 fizetés is. De én is a 120 ezres csomagot választotam.-
Ági28

Lányok!

Csak egy gyors bekukk, mert mennem kell a védőnénihez.

Ha jól látom, Ági tegnapi hírei nincsenek a fórumon, én viszont találkoztam vele tegnap DI-nál: 2 szép blasztó-bébit kapott vissza, tegnapra 2-en maradtak.
Legalább 1 hétig otthon lesz, és édes semittevéssel fogja tölteni az idejét, ami már többünknél bevállt ugye.

Nálam a baba szépen, korának megfelelően fejlődik, 6-án megyünk a Sotéra genetikai tanácsadásra, mert DI nagyon ragaszkodna az amnióhoz a tökéletes AFP-m meg az IStenhegyi úti megfelelő down szűrésem ellenére, úgyhogy a tanácsadást mindenfélekképpen megejtjük, aztán majd meglátjuk, hogy mit mond a genetikus, az amnió szükségességéről, én nagyon el szeretném kerülni.

Boszti, Beber!!!! Nagyon szép hírek!!!! Csak így tovább!!!!:):):):):):):):):):)
lkt

Iszonyat gyorsan nőnek ám!
Nekem 14x10-e petezsák volt a 21. napon, egy hét múlva meg már szíve is dobogott. Ja, és az is nagyon számít, hogy mikor ágyazódott be. Lehet, hogy neked 1 nappal késöbb. Szóval nyugi.

wish

Lehet lassan én is csinálok ilyen vonalzót, bár még mindig alig hiszem el. Hátha akkor jobban megnő a kisbabám :? Mindegy, végülis kicsi, de szabályos 5x5x5-ös példány :)
beber

Sziasztok!

Boszti gratulálok, ez olyan klassz!

Kagyló! azt hiszem a többiekhez kell fordulnod bíztató szóért, én most totál padlón vagyok a munkahelyem miatt, csak azért nem mondok fel, mert itt megtehetem, hogy munkaidőben ellógok. Persze mindig előttem lebeg a cél, de akkor is nehéz és mindig nagyon depis leszek munkaidő végére :cry: .

Amúgy várom nagyon a stimut :P .
kispinty

Hát Wish, látod, nálam a 21. napom 5x5...A tied is 2x akkora volt!
beber

Sziasztok!

Boszti, Beber

Gratula, szép a baba. nekem mikor vissza kellett mennem 3mm-es volt, és egy hétre rá vert a szíve.

Ági
A két sejt nagyon jó, én is annyit kaptam legutóbb és sikerült. Biztosan neked is fog. Pihenj sokat, ne emelgess és ne hajlongj. Sok sikert.

Kata
Köszi az infót az előadásról, nekem a doki a múltkor nem is mondta, hogy van ilyen, úgy kérdeztem rá. Tegnap mi is voltunk, láttalak az első sorban. Kicsit elkéstünk, mert iszonyat forgalom volt, ráadásul messziről jövünk. Bocsi, hogy oda sem köszöntünk, de siettünk haza, majd kedden találkozunk, mert én mindenképpen szeretnék menni, borzasztóan tetszett, látszott, hogy a nő ért hozzá és vannak saját tapasztalatai is. Már nagyon várom a következőt, főleg, hogy a szülésről lesz szó, jó lenne majd megnézni a szülőszobát is.
Még lenne egy olyan kérésem, hogy írd le légyszíves azt az 5 védőnői vényköteles dolgot, amit mondtak mert persze nem vittem jegyzetfüzetet. Előre is köszi. És mi volt az első 20 percben?
Ti már menyivel voltatok ott előbb? pesten laktok?
Remélem jöttök kedden.

Kép
Kép
bbeti

Na Bbeti köszi, nagy kő esett le a szívemről :) Wish "óriásbébije" a 21. napon megijesztett, de most megnyugodtam :D Egyszerűen hiába tudom, hogy minden OK, mert Dévai mondta volna ha nem, én nem tudom elképzelni, hogy nyugiban kibírom ezt a 9 hónapot! És mindig valami miatt izgulni kell úgy látom. Utána meg nem is beszélve!
beber

Boszti :)
Valahogy az elöbb nem vettem észre a beírásodat. Szuper az UH :) Gratulálok.

Basszus, de hát pont azért írtam, hogy számít a beágyazódás is, hogy ne izgulj!
Az én "óriásbébim" jó hamar megkapaszkodott, transzfer után három nappal már csinálta feszkót és kórházba küldött :)
Izgulni nem kell, a baba tudja a dolgát és szépen nődögél :)
Jó, nem mondom én is örülnék, ha lenne egy kukucslyuk a hasamon és ellenőrizhetném, hogy jól van-e :) De ez csak az anyai kíváncsiság :)

wish

Kagylo!

Ugyan babam nem Devais, de azert teszek fel kepet, meg azert mi is vartunk ra 3 evet, mig megfogant, ugyhogy aterzem nagyon amit ti ereztek!

Kép

Drukkolok lanyok nektek!

Wish!

Latom jobban vagy mar, orulok, hogy minden okes veletek!!!!!

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Sziasztok!

Nóczi, üdv a topikon:)

Hát lányok, nagyon szép gyermekeitek vannak, akár Dévais babák, akár nem.
Az uh-képekről pedig nem is beszélve. Gratula az új kismamiknak.

Ági! De jó, hogy már vissza is kaptad őket!! És kettőt! Pihenj sokat, drukkolok nagyon!!!

Remélem mindenki jól van,
cyprus

Kép
noczi

Hmm... valami még nem stimmel... :roll:
De hogy tetszik a tickerem? :D
noczi

Eláruljátok nekem, hogyan lehet kibulizni, hogy ez minden hozzászólásnál megjelenjen? :D
noczi

Beber
Gratulálok!! Igen, azt én is gondoltam, hogy mindenkinek más összegre jön ki a lombikozás. Nem mondom, hogy mindegy mennyit fizetek, de legalább sikerülne végre. Eddig egy rakás pénzt kidobtunk az ablakon, és mégis itt vagyok baba nélkül. Tudom mindenkinek össze jön egyszer, de már nagyon türelmetlen vagyok. Szeretnék hányingert, és kerek pocakocskát. Minden nap kismama ruhát nézni, és vásárolgatni. Tervezgetni szeretnék mindent mi nálatok van, baba szobát stb....
Wish :lol:
Már azt hittem nem is nézel felénk. Hiányoztál!!!
Tudom már unod, de képecske???
Húúú, nem is tudom hogyan kérdezzem.... mennyire erős beavatkozást csinál a D. a 4. lombiknál? tt szerinted kapok progeszteron injekciót is? Nem tudnál ezekről valamit mondani?!
Boszti
Tök édi az Uh-kép. :wink: Itt hány hetes?

Most akkor milyen áru gyógyszer csomagok is vannak? Mert már annyi félét irogattatok, hogy jó lenne a párommal lefixálni, hiszen majd csak sperma leadásra jön.
Ági
Nem válaszoltál...
Kispinty
Ha gondolod írhatsz e-mailomra is. Nekem is gázos a munkahelyemen minden. Szívesen beszélgetnék veled ezekről. Úgy néz ki egy cipöben járunk....
Dodo
Az nem baj, hogy nem Dévais baba. Tünemény a leányod!!!! :lol:

kagyló

[quote="noczi"]E írta:nocziláruljátok nekem, hogyan lehet kibulizni, hogy ez minden hozzászólásnál megjelenjen? :D

Talán sikerült... ez egy próba-hozzászólás...

Kép
noczi

Kagyló, én is pont ezt mondtam, hogy az sem érdekel ha végighányom a 9 hónapot, csak jöjjön. Pedig nem is lehet egy szavam sem sok emberhez képest, hogy mióta küzdenék a babáért. Legalábbis úgy tűnik, szerencsém volt, le is kopogtam gyorsan. ennek ellenére tök türelmetlen voltam és utáltam mikor mondták, hogy majd lesz nekem is, blabla. Pedig így van, dehát ki tud erre mosolyogva bólogatni, hogy igen, várok türelemmel akár éveket???? Hát én nem. Persze ezt úgyis csak az érti meg aki benne van, úgyhogy ne mis "intelek" türelemre és nem is modnom neked, hogy a legjobb úton vagy afelé, hogy gömbölyödj és tervezgess, úgyis csak akkor hiszed el, ha saját magad is átéled.
beber

Beber
Hú, mintha tudnád, hogy én is mit gondolok.... A fejembe látsz? :lol: :roll:
Mi 2004-óta próbálkozunk, inszem, lombik... Minden féle, és már azt sem tudom ... végre mikor jut el hozzám a gólya!!! Pedig nyitva az ablak minden nap!!! Az a legrosszabb, hogy még egy terhességem sem volt!! :(

kagyló

Mi is a bibi nálatok ha nem vagyok indiszkrét? Lombikból ez lesz az első, nem jól emlékszem? Én is most vagyok először terhes :wink:
Hja, nem látok a fejedbe csak majdnem, hisz egy cipőben járunk :)
beber

beber
4. lombikom jön a Dévainál. Nem nála kezdtem. Sperma eredmény minőségileg, és szerkezetileg stb, nincsen a toppon. Úgy tudom nálam nincsen gond. Azért kérdezek itt mindent, mert ahol én voltam volt fogamzásgátló szedés, nem volt méh szonda stb. Minden teljesen másképpen volt.... :(

kagyló

Jaj bocs. valami rémelett, hogy első. Nálunk is ugyanez a helyzet, úgyhogy ez bíztató, nem :wink: ?
És képzeld el együtt voltam egy lánnyal, akinek 5 lombikja volt Debrecenben, egyik sem sikerült. Eljött a Dévaihoz, ahol sikerült neki elsőre (mármint a 6. lombik, Dévainál az első) és van egy 2 éves kislánya. Most jött újra kistesót "csináltatni", akkor voltunk együtt. Sajnos nem tudom mi van vele, de már az első is egy sikertörténet, nem? Képzeld el, hogy kétnaponta UH-ra Debrecenből járt fel meg mindenre. Minden elismerésem az övé volt, pedig amíg nem ismertem mindig picit mérges voltam mert mire odaértem UH-ra mindig megelőzött :) El is szégyelltem magam magamban mikor összeismerkedtünk, hogy még én voltam sokszor kiakadva, hogy minden napom szinte gallyra volt vágva az UH, vérvételek miatt. Na, de ez nem is ide tartozik, hanem ezzel csak bíztatni akartalak.
beber

Ja, és azt is el akartam mondani, hogy a másik lánynak akivel együtt voltam és szintén pozitív lett a tesztje, a férjének 100ezer spermája volt és ugyebár az sem mind ép ilyenkor, sőt. És neki is elsőre össze is jött! Nyilván szerencsés voltam, hogy ilyenekkel találkoztam és én is beleestem ebbe és nem is hiszem el, hogy innentől kezdve akármi rossz is történhet, de így kell nekiindulni. Sajnos nem mindenki ilyen szerencsés, de az a jó ha az ember az ilyen történeteket hallja csak meg, ezt tapasztalatból tudom! Úgyis ott motoszkál, hogy van másik oldal is, de miért ne Te lennél a szerencsés? Én mmost, hogy sikerült is eldöntöttem, hogy nem lehet semmi baj (persze sajnos mindig előjön valami rossz gondolat) de aztán csak a jóra gondolok, hogy mi lehetne? Semmi nem lesz. Szép embrióm van, Dévai mindent rendben talált, szépen beágyazódott, én mindent megteszek, semmi baj nem lesz. Úgyhogy hajrá és csakis a jó sztorikra figyelj! Ezt most magamnak is mondom ezennel :D
beber

Kagyló :)
Fogalmam sincs, milyen stimut fog nálad D csináélni, Progsezteron injekciót ha nem mondja, de te szeretnél, akkorm ondd meg neki és felírja.
A képről annyit, hogy már többször leírtam, hogy nem akarok feltenni. Ehez tartom is magam, ha majd úgy érzem felteszek, amíg meg nem érzem úgy nem fogok feltenni, hiába is írod. Úgyhogy, ne haragudj, de ezentúl egyáltalán nem is fogok reagálni arra, ha pocakképet kérsz. Nem haragból, csak feleslegesnek tartom ennyiszer leírni.

Nóczi :)
Szerintem most jó lesz a ticker (legalábbis úgy látom, hogy jó helyen van), de a ha mégsem, akkor a profilodban az aláíráshoz kell bemásolni a hivatkozást.

Dodo :)
Írtam privit :)

wish

beber
Nagyon aranyos vagy!!! :lol: Én is voltam már így, aztán kiderült, hogy Miskolcról járt fel, csak állandóan sokáig volt bent. Már majd megevett a f....
Aztán amikor elmondta szégyeltem magamat. :( :oops:
Tudod amikor kijött mondtam neki, hogy: igazán siethettél volna, hiszen nem érek rá egész nap!!!

kagyló

Kagyló melyik kérdésedre nem válaszoltam?? Egyébként nem direkt van, ha valamit kihagyok, csak most kicsit szétszórt vagyok! :-)
Ági28

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: