A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Szegény Nyuszi!!!!! :(
Mazsi is hányt 2x is,mert nem bírta a kis gyomra azt a sok trutyit,amit lenyelt,pedig folyamatosan szívtam.....

Gyógypuszik!
annamami

Ezt most csak úgy.....
Kép
annamami

Barbi!!!!
10,n11 körül találkozunk a Jégbüfénél????én nem tom az melyik!,de ott!jön még csibi barátnője,akinek van Fanninál kisebb és Nolcsikorabeli gyereke és aank is jön a barátnője,akinek szintén Nolcsi korabeli gyereke van!megyünk valami játszótérre is!ha nem érnél oda,számomat tudo és majd csatlakozol!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

fehér szőlő levet is kell itatnom Kisnyuszivaél,az még jobb,mint a tea,azt mondta após és ha nem görcsöl a poci akkor kis krumplival lehet ebédre próbálkozni!ha nem bírja,akkor további diéta!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Emese!
Mi 10 előtt tuti nem tudunk elindulni, de hol van a jegbüfé????
Fent a Normafánál, ahol a réteses is van?

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Sziasztok!

Jajj de helyes ez a Mazsimosoly! :D:D:D

Útvonal leírások mentek. Azoknak is küldtem, aki még csak hezitál, hátha meggondolják magukat :wink: (Juci emiljét nem ismerem, de Benianyu kapott egyet!)

THOMASANNE, MARESZ, CLEO emiljét nem tudom, MANKÁé nem működik!!!!! Segítség!!!!

Valaki jönne még? (remélem nem hagytam ki senkit!)

ayse

Annamami!

Jaj, Mazsi gyönyörű ezen a képen. Olyan édes, fülig ér a kis szája! :) :) :)

Ja, és nem te vagy az egyetlen, akinek nincs mosogatógépe! Nekem sincs :D
Bár nekem nem is hiányzik, én szeretek mosogatni.
De most, hogy kapsz egyet, lehet, hogy én leszek az egyetlen, akinek nem lesz. :lol: :lol:

Kép
kuha

én se tudom!de a fogaskerekű végállomásánál,azt mondták!de majd konzultálu nk! :P

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Itt gyönyörűen süt a nap, úgy irigykedem a Normafánál kirándulókra! Ha még délután is van energiátok valamire, szóljatok!!!

Jaj, Annamami, Mazsi olyan nagykisfiús ezen a vigyori képen!

Szegény Nyuszi, remélem, elmúlt a gyomorbaj!

Off. Én még soha senkivel nem vesztem össze politika miatt, pedig elmondom a véleményemet. Szerintem vitatkozni lehet, attól még szerethetek teljesen máshogy gondolkodó embereket, akik esetleg az élet más területein még jobban is hasonlitanak hozzám, mit azok, akikkel egy véleményen vagyok.
De ha már öten leirjátok, hogy micsoda emberek mennek az utcára egy ilyen napon, az szerintem sértő: a párszáz sátortáborozó idiótán kivül több tizezer ember volt ott (persze nem éjfélig), esetleg többen ismernek közülük párat, és teljesen normális emberek.
Uff.

KépKép

KépKép
majola

Zsuzsa!
Mi délután mindenképpen talizunk Cleoékkal, szóval valami biztos lesz délután is! :wink:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Egy nagyon fontos dolgot kifelejtettem a levélből!

Mivel az utcánkban főleg hobbitelkek vannak, oda lehet parkolni, ahol helyet láttok!!! Ha nem menne, akkor kimegyek és segítek!

ayse

Barbi!

Akkor Cleonak szóljál lécci, hogy nem tudom ez emiljét. Küldeném az útvonalat!

Köszi!!!!!

ayse

Ayse!!!!!!!
tudod hol ebédeltünk Apa meg én meg Mazs hétfőn????
NK-ban a CSILLAGSZEM kisvendéglőben! :P
Olyan varázslatosan szép helyen élsz!
Nagyon szerencsés vagy!
És a gyermekeid is! :D

Barbi
mikor csöröghetek rád a délutáni Sziget miatt?
Mármint hogy hol és hánykor? :roll:

Majola
gyertek gyertek Ti is Julcsikával!!!!!!
Úgy hiányoztok!!!!
Én úgy szeretek Vekled beszélgetni! :oops: :D

Kuha
akartam írni még tegnap,hogy NAGYON DE NAGYON CSINOS VAGY a szürke poncsóban!!!! :P :D :D

Ez a kép Mazsiról még nyáron készült a Tiszán,de imádom,mert olyan "nagyfiús" rajta! :oops:

Egyébként három napja meg van táltosodva,egyre többet lépked és egyre ügyesebben egyensúlyoz - meg kell zabbantani:hol a pocakját dugja kis,hol a popsiját-hogy visszanyerje az egyensúlyt!!!! :lol: :lol: :lol:
És megtanultunk fogocskázni is!!!!! :P
Én kergetem négykézláb ő meg kacagva menekül és ha elkapom jól összepuszizom!!! :lol: :lol: :lol:
annamami

Ayse,
én nem kaptam útvonaltervet..... :( .....cseffanna kukac t-online.hu.....valakit el is tudunk vinni aki szeretne......VÉGRE EGYSZER én is elmerek menni autóval valahová!!!!! :lol: :lol: :lol: :oops:
Hiába NK jóóóóóóó hely! :P :lol: :lol:
annamami

Ayse!
ildiyossi kukac yahoo pont com
Koszi

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Annamami!
Téged nem Én viszlek???????
Majd hívlak, hogy mi a progi délután!

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Annamami!

Köszi!
Tudom, hogy nem lehetek elég hálás a Sorsnak....

ayse

Barbi,
jaj de bocsi,csak közben voltunk hétfőn Apával Nk-ban ebédelni és rájöttem,hogy oda még én is eltudok vezetni.... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: ....úgyhogy akkor mi nem is "foglaljuk"a helyet más elől,lehet akkor mást el tudsz hozni helyettünk.
Ugye nem baj? :oops: :roll: :oops: :roll:
Máshová biztos nem mertnék elmenni....................de gondoltam most nekivágok!!!! :D :oops:

Várom a telcsit! :wink:

Cleo
egérke,???? :roll: :oops: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
annamami

Sziasztok!

Olyan meleg van errefelé, tényleg megbolondult az idő!!!De tök jó!!!
Ma reggel voltam vérvételen, addig Pannuli dédizett, remélem, du.ra kiderül, mi okozza a sorozatos bajaimat. :?

Nyúlné
Marci hányása :( :( azért jó, hogy ott van Após?Jobbulást!
Annamami
Mazsi nagyon helyes kispasi, és tényleg olyan nagyfiús már!!
Kuha
Nekem sincs mosogatógépem, de én baromira szeretnék egyet!!!!Áhh, de addig nem, míg nem lesz kertes házunk!Arról meg akkor gondolkozhatunk, ha elkezdek dolgozni, mert ez a GYED baromi kevés(a fizim sem annyira klassz, de jobb) :?
Megann
A szalámink, és a páleszunk messzeföldön híres, rengetegen jelentkeznek, ismerősök, rokonok, ismeretlenek, hogy adjunk el belőlük, de anyumék max.ajándékba szoktak küldeni, adni.úgyhogy, ha egyszer az életben talizunk, viszek Nektek is a híres kolbiból, megígérem!!!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Annamami,
Mazsi tényleg nagyon helyes, kisfiús ezen a képen! :) :) :)

Ayse,
Megkaptam, köszi. Gyönyörű a házatok! :)

Beni kérdezte, hogy az inhalálóba mérget kell tenni. Én nem is értettem elsőre, hogy miről van szó. InHALÁL.

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Annamami!
Egérke! :lol: :lol: :lol:

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Cleo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
annamami

Benianyu
:shock: a gyerekek néha annyira érdekesen gondolkodnak!!! :shock: :lol: :lol: :lol:

Anyósom......inkább majd ha egyszer személyesen talizunk...egyébként már nem nagyon szerepel,de ki tudja ki olvasgat minket.....kb.Tolnay Klári,Schubert Éva korosztálya egyébként......

Prüntyi,
nagyon sajnáljuk szegény kicsi Tüncsit! :( :( :(
Erre a viszketésre nincs vmi homeos szer??? :roll:

ÉS A LEGJOBBAT LE SEM ÍRTAM TEGNAP!!!!!!!

ötkor ugye elrobogtam szülői értekezletre és itthon hagytam Mazsit.
Itt volt Virág,Dorka és az anyósom.
Este hét előtt pár perccel estem be az ajtón,épp időben a vacsihoz(mármint hogy vacsiztatssam Mazsit).
Minden happy,semmi gond nem volt,mondták tök aranyosan játszott,nem sírt,megette az uzsonnát,semmi gond nem volt.

Hát erre vacsi után mit veszek észre,mikor viszem fürdetni Mazsit és vetkőztetem??????!

MINDKÉT ALKARJÁN A CSUKLÓJA FÖLÖTT KB.2-3 CM-RE EGY EGY SZABÁLYOS TÍzFORINTOS NAGYSÁGÚ VÖRÖS DUZZADT FOLT!!!!! :shock: :shock:
először azt hittem allergia,de sehol máshol nem volt szerencsére a kis testén.......
Apa megnézte ,mert fürcsi után hazaért és szerinte ÉGÉS!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

persze természetesen SENKI NEM TUD SEMMIT!!!!HOGY HOGYAN IS TÖRTÉNHETETT EZ!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Tanulság:

SOHA TÖBBET NEM HAGYOM ITTHON MAZSIT!!!!!!!!

Rohadtul mérges és ideges vagyok,mostmár egyre jopbban,tegnap még nem is annyiora,mert marha fáradt voltam,de mostmár nem látok az idegtől!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
És már picit be is van duzzadva szegénykémnek!!!! :( :( :(

Eddig sem szívesen hagytam Anyósra(aki emiatt meg is volt sértődve,hogy anyukámra bármikor neki meg nem)eddig 1 x fordult elő!!!! de ezután meg lesheti,ha így tud rá vigyázni!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

bocs de ezt muszáj volt kiírnom,mert felrobbanok....... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
annamami

Sziasztok,
http://www.bosch-haztartasi-gepek.hu/te ... &prod=2870
itt van a mi mosogatógépünk, de a Bosch-okat megnézheted a bosch.hu-n azon belül a háztartási készülékeknél.
Nekem pult alá épített.

Egyébként meg tényleg nekem is van jó pár ismerősöm akiknek 15-20 éve volt mosogatógépe de nem használta mert legtöbbször elő kellett mosni akkor meg már minek tenné be az ember ha úgyis le kell mosni, már ezek olyan jól, hogy tényleg csak beteszi az ember és szépen elmossa.
Majola, hát lehet hogy az lesz mert nagyon szereti az ilyen locsolós dolgokat, vagy úszó mert alig lehet kivenni a kádból, bár szerintem csak amiatt mert apával fürdik és bohóckodnak.
Krisizti

KépKép
Kép
csikken

különben is hajlamos mindent elsumákolni......SZÍNÉSZNŐ!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
annamami

Annamami,
:( :( :( Szegény Mazsi! Remélem, hamar rendbe jön a kis kezecskéje! Csípés nem lehet?

benianyu

Annamami!

Köszönöm, nagyon aranyos vagy. _De azért... :oops: :oops: :oops: :oops:

Anyós :twisted: :twisted: :twisted:
Meg tudom érteni a felháborodásodat.

Szegény Mazsi! De ha égés is, mivel égethette meg magát? Ezen gondolkodtál? Ment esetleg a sütő, míg nem voltál otthon? Vagy valami, ami mindkét kezét, ráadásul a csuklóját megégethette?

Annyiszor szerettem volna már kérdezni: írod mindig, hogy mentek Dobogókőre. Én gyerekkoromban jártam ott utoljára, de nagyon-nagyon szerettem.
Mi van ott, hogy odajártok?

Totka!
Ha lehetek pofátlan, akkor egyszer , ha úgy adódik, én is beneveznék arra a nagyon fincsa kolbászra.
Én nagyon imádom a kolbászt, és van egy házaspár, akik évente kb. 15-18 disznót nevelnek, csak kimondottan azért , hogy hurkát-kolbászt csináljanak belőle, majd eladják. Kéthetente szoktak vágni.
Hát most hétvégén vágtak először az ősszel, és már ott figyel a fagyasztómban a 6-7 alkalomra való hurka. És füstölt kolbászt is rendeltem, az még valahol füstölődik, jövő héten megyünk érte.
Úgyhogy egész télen jó kis házi kolbászon élünk... :) :) :) És persze nagyon hamar elfogy, még szerencse, hogy ilyen sűrűn vágnak disznót... :lol: :lol:

Benianyu!

Beniszáj! :) :) :)

Prüntyi!

Szegény Tüncsi!
Remélem, hamar újra szép lesz a bőre!

Kép
kuha

Benianyu
sztem nem csípés,bár először én is annak véltem,de nincs közepe.
Azonkívül mennyi a valószínőége annak,hogy pont mindkét csuklójának a belső felét ugyanabban a magasságban és terjedelemben csípi meg bármi is,???!!!
És tényleg olyan égés szerű,de ha felébredt Mazsi le is fotózom nektek!

Kuha
sütőről nem tudom,hogy ment-e,a miénk sztem nem,de azt nem tudom anyósément-e,mert neki külön konyhája van....
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
ROSSZUL VAGYOK MÉG HA CSAK RÁGONDOLOK IS!!!!!!!!!

Dobogókőn egy hétvégi házunk van,faház,de téliesítve van! :D
Nagyon sok időt töltünk ott,mert nagyon szeretjük! :D
Az erő közepén áll.
Most hétvégén Apa a kerítést csinálta éppen,mert avaddisznók mindíg szétbontják! :lol:
De most leszedtük a drótot és végre 20 év után van szép,rendes tölyfa kerítésünk!!!! :P :P :P
Ezzel már nem bánnak el a disznók!
annamami

Annamami!

Úúúú, elhiszem, hogy imádtok ott lenni Dobogókőn!!!

Anyós :twisted: :twisted: Ezek szerint nagyjából együtt laktok.
Hjajjaj! Ismerem, csak "após verzióban".
Na, de nyugi, mostmár sajnos megtörtént, a nem tudjuk, hogy mi is, de sajnos nincs mit tenni.
Szegény Mazsinak remélem, minél hamarabb meggyógyulnak a kis kezei.
És ne legyél most már nagyon ideges, hamarosan meggyógyul!!!
ÉN küldök sok-sok gyógypuszit a kis csuklóira!!!

Kép
kuha

Csikken
Köszi! :D

Majola
írtam PÜ-t! :D

Megyünk jólevegőre,olyan szép napsüti lett! :D
annamami

Sziasztok!

Olyan félve merek írni nektek ,mert csak ritkán jövök! :oops:
Ti meg napi szinten beszélgettek egymással!Olyan betolakodónak érzem magam ilyenkor.... :?
De jönnék ám én is , de nincs időm!

Teljesen ki vagyok készülve! :cry: Nagyon rosszul alszik Dávidka éjjel!Ha meg nappal 2 x altatom ,akkor nem is akar elaludni sem este 10 előtt! Ezért bevezettük az ebéd utáni alvást-ilyenkor (2-3óra)!!!! :shock:
Így este fél 8 kor már alszik! Cask az a baj ,hogy 2-3 óránként felébred ,és cicizik! Már nagyon fáradt vagyok...

Nyúlné

Dávidkám is telehányta este az ágyunkat! Már másodszor csinálta ezt! Szopizik lefekvés előtt,aztán ugrál táncol az ágyába amíg el nem hánnya magát! :roll:
Nagyon ilyesztő! Remélem kisnyuszi gyomorrontása ,elmúlt!
Kozmetikus :( :?

Kuha

nagyon szép képeket csináltál Gergőről , és tényleg szép a poncsód!
Én is szeretnék ,de apának nem tetszik:( De azért veszek , majd másnak tetszek benne:)))

Ayse

Nálam ua, a helyzet ,mint nálad! Szopi után éhen akarok halni!Ezért nem kezdtem bele én sem semmiféle fogyókúrába!
(komolyan félek tőle ,hogy valami bajom lehet)Pedig itt figyel a szobabiciglim is a nappaliba! (legutóbb a segítségével fogytam 10 kg-t)
De most menni alig van erőm ,nemhogy fogyózni! Majd ha vége a szopinak....

Ancsi

Megnéztem a klippet! Hát nekem még a szemem is könnyes lett!
Nagyon jól megcsináltad! Olyan megható , és tényleg nagyon szépek vagytok!

Annamami

Gyönyörű Mazsi a képen! ANYÓS:( :shock:

Na most hirtelen ennyit tudtam írni! Nagyon rég nem olvastam a topikot: :oops: ( Most is csak a végéből olvastam vissza!

Ha bejön ez a déli alvás... akkor talán sűrűbben betudok nézni!
De már olyan ciki ,hogy mindíg szabadkozva jövök... aztán meg megint nem tudok jönni.... :cry:

Na befejezem ,mert egyre zagyvább vagyok!!!

Ja még a legfontosabb:
Már Dávidka is jár!!!

Először követeli ,hogy fogjam a kezét ,aztán meg nem viseli el hanem lerázza ,és kőröz kifulladásig a lakásban,udvaron!! Olyan mint a Duracel nyuszi!!!
csillam

Halihó!

Csak rohamléptekbe bekukk.....

Majola!

Bocsáss meg ha magadra vetted a véleményemet, én csupán azt mondtam, hogy akik kimentek az utcára...akár sétáltatni a kutyájukat is...tudniuk kellett volna, hogy mi várható..
És ez még nem minősiti az embereket...

A babákkal kivonuló anyukákról viszont a véleményem egészen más....nem hiszem hogy OV. beszéde élőben fontosabb lehet mint a család testi épsége... :evil: :evil: :evil:

Csajok!

Vettünk 5 fát, 8 gyümifát, orgonabokrokat, trombitafolyondárt, virághagymákat.. :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Csillám!
De jó hogy megint irtál....
Nem alvás :( :( :(

Ayse!
Irigy vagyok meg minden, hogy én nem mehetek... :cry: :cry: Pedig látom micsoda szervezkedés van... :( :( , és gyönyörű, meleg idő igérkezik péntekre....

Jó talit Nektek csajok...

Cserébe sok sok fotót akarok látni a taliról :P :P

Nyúlné!

Basszus :evil: :evil: :evil: :shock: :shock: :shock:

Szegnény Nyuszkó....remélem csak múló dolog...
Léna még sosem hányt...hála istennek.....

Annamami!
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Azért megkérdezted anyóst hogy mégis mi történHETETT a gyerekkel???????????????????????????????????????
Na ezért nem merem én ráhagyni senkire.......

A nyaralóba anyós is jött be a kertből és simán rányitotta az ajtót a Lénára....
Persze nem szándékosan...jajongott is....de egész egyszerűen nincsenek ráállva arra agyilag hogy egy egy éves MINDENÜTT OTT VAN...KLÓNOZZÁK MAGUKAT...ÉS TÖBB PÉLDÁNYBAN VANNAK A LAKÁS LEGKÜLÖNBÖZŐBB RÉSZEIN...

Én már egy lépést sem teszek anélkül hogy ne nézném meg, nincs-e Léna épp a lábam alatt...
Egész egyszerűen ez kialalkul bennünk....amig bennük ez már nincs meg.... :( :( :( :(

Dobogókő :P :P

Totka!
:wink: Kolbi :wink:

Az tuti hogy ha leérünk Hajdűszobira...az első az lesz hogy előjegyeztetem magam egy teljes masszázsra... :D :D :D :P :P :P :P

Benianyu!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Olyan édes ez a bugyutaság.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

M.

Kép

Kép
megann

Hahó.

Én is csak egy gyors bekukk! :shock: :lol:

Mégegyszer köszönjük a dicséreteket a klippel kapcsiba!!
Tök büszke vagyok magamra,hogy megtudtam csinálni!! :oops: :roll:

Kisnyuszi remélhetőleg jobban van!!Ugye??

Annamami.
Szegény Mazsi! :(
Hát azért én sem hagynám annyiban a dolgot!!Valaki csak tud valamit,hogy mi történt!! :shock:

Kuha.
Nekem sincs mosogatógépem és egy ideig tuti nem is lesz,még ha akarnék se,mert a konyhánkat kb.2éve csináltattuk és nem lett beletervezve és igy nincs is helye!!
De nem baj,mert nálunk apa nagyon szeret mosogatni! :P :wink:

Csillam
Sziaaaaaa!!!
Kis udvarlónkat tényleg eldugod előlünk!! :lol:
Olyan butaságokat irsz! :shock:Betolakodó!UGYANMÁR!! :D
Én sem irok olyan gyakran,mint a többiek,meg sokan ismerik is egymást,de ezért talán nem néznek ki minket innen!! :D :wink:
Sajnálom,hogy Dávid rosszul alszik. :(
Mióta Meli nem cicizik,hihetetlen,de éjszaka NEM ÉBRED FEL!!!(csak el ne kiabáljam!!)
12-13 órát alszik egyfolytában!! :D
Én se hittem,hogy valaha lesz ilyen,de látod csak eljött ez is!!
Úgyhogy csak kitartás!!!Pihenj amikor csak tudsz!!

Na és most megyek megsütöm a TÖKI POMPOST!! :D
Még sose csináltam,remélem jó lesz!!!

További szép napot!!Gyönyörű idő van!! :P :P

ancsi26

Ancsi!

Mindenképpen írd meg, hogy milyen lett, nagyon kíváncsi vagyok. Én csak este csinálom, ha Apa hazajött.
Ayse receptje alapján csinálod?

Abban pedig tökéletesen egyet értünk, amit Csillámnak írtál.
Ekkora hülyeséget, nem is értem, hogyan juthatott Csillám eszébe ilyen.

Kép
kuha

Sziasztok!
A mai Normafás képek Nyúlnétól :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép Kép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Még egy pár Kisnyusziről :lol: :lol:

Kép Kép Kép
Kép Kép Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

:P
Kisnyuszim már rég fel is kelt,úgylátszzik ma nem alszik
de jó a kedve és a poci szerintem nem fáj már+!
mentem
és köszi Barbiiiiii!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Emese!
Jön Cleo, Annamami és Zsuzsa is, megyünk a játszóra!
Ti? :D

Kép
Kép
Kép
barbapapa

:lol: :lol: :lol:
szerintem annál azérthisztisebb lenne és én is elfáradtam a rohangászásban!nagyNyúl is mindjárt jön,most kihagyom
fenébe! :P

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Kuha.

Még most látok neki.
Én néztem még a neten recepteket és kombinálok! :D :wink:
Mindenképp megirom,hogy sikerült.Ha jól akkor le is fényképezem,ha meg nem akkor :? !

ancsi26

Sziasztok!

Mi is élünk, bár én futok magam után, de nem érem utol magam a tennivalókkal. Pedig férj is, anyu is segít, most is anyu följött Szegedről, azért van egy kis időm netezni is.

Majola! Nem is értem, te hogy bírod az éjszakába nyúló munkát. Minden elismerésem a tiéd! Julcsi nagyon szép!

Tegnap voltam neurológusnál, semmit nem talált, jól összeszidott, hogy miért nem mentem el az előző MRI-re júniusban. Mindenesetre jövő kedden megyek MRI-re.

Ma voltam az első CTG-n. Tök egyenes csíkot húzott. :D Szóval Kristóf még nem készül kibújni.

Totka! Tök jókat álmodsz! Amióta megint pocakos vagyok, én olyan össze-vissza álmodok, hogy csak na. Nem is emlékszem igazán, pedig reggel mindig megjegyzem magamnak, hogy na, ennek az álomnak semmi értelme nem volt.

Ayse! Azért kérek szépen én is egy útvonalat, hátha el tudunk menni pénteken hozzátok. bozsoandi kukac freemail pont hu – köszi!
Róki! Ti is mentek? Viszel valakit már? Esetleg ha úgy alakul, csatlakozhatunk hozzátok? Bár megpróbálom megszerezni a kocsit péntekre.

Jucc! Örülök, hogy jól sikerült a tali, nagyon jók a képek!

Annamami! Mosogatógép: Bosch van, szeretem, de a szárítófunkcióján volna mit javítani. Egyébként szuper találmány, minden anyukának receptre írnám föl én is! Mazsi is nagyon szép! Húú, Dobogókőt én is imádom, évente 1-szer, 2.szer mi is kirándulunk arra.

Csikken! De jól néztek ki ti is!

Nyúlné! Remélem Kisnyúl meggyógyult azóta, és már nem hány! :(

Barbi! Normafás képek szuperek! Irigy vagyok!

23-i eseményekhez: nekem egy barátnőm egy pizzériában ült aznap egy másik lánnyal, befutott egy tüntető a helyiségbe, utána rendőrök, és nemcsak a tüntetőt kezdték el macerálni, hanem őket is felállították az asztaltól és lökdösték. Miután kikérték maguknak a bánásmódot, szerencsére békén hagyták őket, de a lány nagyon ki voltak akadva a rendőrök viselkedésén. Szóval szerintem sokan voltak olyanok, akik tényleg véletlenül csöppentek az eseményekbe. A Deák téren-Astoriánál elég sokan fordulnak meg naponta, és nem feltétlenül tüntetni ment arra mindenki. De én se politizálok, utálom már, hogy ez határozza meg az emberek közötti kapcsolatot. :( Az viszont biztos, hogy elszomorító, ami az országban történik.

Na, most ennyi

Pussz mindenkinek

Bodza

Kép

Kép

Kép
bodza

Néhány kép:

Imádom a szőlőt!
Kép

Együtt a család
Kép

Hogy milyen finom ez a fürdővíz!
Kép

Kép

Kép

Kép
bodza

Annamami
Nekünk Whirpool (remélem jól írtam) mosogatógépünk van, tavaly vettük, akkor azt mondták, hogy ez a legújabb a piacon. 4-vagy 5 féle hőmérsékeleten mosogat, fél program, antibakterizálás, spórolós program, stb. A hangja sem nagy. Ezt tudom ajánlani. Az Electro World-ben volt a legolcsóbb.

Juci
Bocsi, de olyan jót röhögtem, hogy Roli ágyába akarod betenni az inhalálós cuccot, a gyereket pedig ...?

Totka
Elárulom, hogy a terhességem alatt én rengeteg kolbászt, szalonnát ettem. Apukámék is nevelnek-neveltek disznót és onnan kaptuk mindig a hazait. A dokimnak egyszer mondtam is, hogy miken élek, mikor megjegyezte, hogy milyen hurkás puncija van a kislányunknak. Lehet, hogy ezért született 4670-el?
Szóval, arra a kolbászra én is beneveznék.

Ancsi
Hát nekem is könnyes lett a szemem a videót látva. Nagyon szépen megcsináltad és gyönyörűek vagytok a képeken. És a zene is tökéletes.

Benianyu
Beniszáj :P

Ayse
Nagyon aranyos vagy, hogy gondoltál ránk is, de sajnos most nem tudunk menni. Apa itthon van szabin és családi programok vannak. Remélem legközelebb összejön.

Csajok
Mivel mi a télen nem nagyon tudunk már kimozdulni nálunk is lehet ám talit rendezni.

Nyúlné
Reméljük tényleg "csak" gyomorrontás volt. Kisnyusziról a képek szuperek. Mivel a nagymamám ott lakik tőletek nem messze (ezt gondolom már tudod) én is rengeteget villamosoztam arra, főleg Thomasannéval, aki kicsinek sokáig azt mondta a villamosra, hogy miápi, vagy pimácsi, valami ilyesmi már nem emlékszem rá. Bocsi, Szilvi :oops:

Barbi
A fiúk is nagyon szépek a képeken, jó időtők volt a sétához. Régen mi is sokat jártuk fel a Normafához, főleg a rétes miatt.

Annamami, Megann
Miért van az, hogy az anyósok ilyenek? És anyukáink miért vannak el a gyerekekkel akár órákig is? Anyura bármikor ott merem hagyni Brigit, tudom, hogy eszik, alszik. Hát anyósomra nem igazán.

Megyek, mert felébredt a Brigi

Kép
Kép
maresz

AZOK AZ ÉN KÉPEIIIIIIIM,csak Barbi tete föl! :twisted: :twisted: :twisted: :oops: :lol:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

ja és jól vagyunk,túl jól,semmit se alszunk csak rohangászunk a szabadban!lóg a nyelvem!kész vagyok!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Oké, Nyúlné, tiéd az elismerés! :D

Két kérdés gyorsan:

1. Nincs valakinek meg tavalyról a kórházi lista, hogy mit kell szülőszobára/kórházba vinni? Ha jól emlékszem, tavaly Dudukly küldte el, de most sehol nem találom. :(

2. Pofátlan kérdés: valakinek van még Kismama előfizetése, és nem megy a börzére? Nővéremmel ki szeretnénk menni szétnézni november 4-én. A novemberi szám mellé az előfizetők kapnak félárú jegyet. Ha valakinek lenne olyan, amire nincs szüksége, elkérhetném? :oops: Hálásan köszönöm előre is!

Bodza

Kép

Kép

Kép
bodza

Ééééééés megszületett!!!!! :lol: :lol:
Elkészült életem első TÖKI POMPOSA!!! :D
Egy picit a tésztát túlsütöttem :oops: ,de az ize isteni.
Na lássuk miről is beszélek:
Kép
Kép
Kép

ancsi26

Nnnna Lányok!

Az én Töki POmposom kész is van!

Végül nem Ayse receptje alapján csináltam, hanem az eredetit Töki receptet kotyvasztottam össze.
Nagyon finom lett, és így nézett ki, mielőtt nekiugrottunk volna:

Kép Kép

Az eredeti recept 10 adagra szól, és mindennek a felét vettem, de még így is baromi sok lett.
Azt hiszem holnap a kutyuknak megint lesz "háváj-dizsi-napfény". :lol: :lol: :lol:

Kép
kuha

Ancsi!

Nem mondod!!! Ilyen nincs, tök egyszerre tettük fel!

Egy kérdés: a szalonnától nem volt egy kicsit sós nektek?

Kép
kuha

Húú, Ancsi, ez nagyon guszta! Gratula hozzá! Fénypostán küldenél? Kinyitom az ablakot! :D

Már ezért megérné pénteken Ayse-hoz menni. :lol:

Kép

Kép

Kép
bodza

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: