Sziasztok!
Mi is élünk, bár én futok magam után, de nem érem utol magam a tennivalókkal. Pedig férj is, anyu is segít, most is anyu följött Szegedről, azért van egy kis időm netezni is.
Majola! Nem is értem, te hogy bírod az éjszakába nyúló munkát. Minden elismerésem a tiéd! Julcsi nagyon szép!
Tegnap voltam neurológusnál, semmit nem talált, jól összeszidott, hogy miért nem mentem el az előző MRI-re júniusban. Mindenesetre jövő kedden megyek MRI-re.
Ma voltam az első CTG-n. Tök egyenes csíkot húzott.

Szóval Kristóf még nem készül kibújni.
Totka! Tök jókat álmodsz! Amióta megint pocakos vagyok, én olyan össze-vissza álmodok, hogy csak na. Nem is emlékszem igazán, pedig reggel mindig megjegyzem magamnak, hogy na, ennek az álomnak semmi értelme nem volt.
Ayse! Azért kérek szépen én is egy útvonalat, hátha el tudunk menni pénteken hozzátok. bozsoandi kukac freemail pont hu – köszi!
Róki! Ti is mentek? Viszel valakit már? Esetleg ha úgy alakul, csatlakozhatunk hozzátok? Bár megpróbálom megszerezni a kocsit péntekre.
Jucc! Örülök, hogy jól sikerült a tali, nagyon jók a képek!
Annamami! Mosogatógép: Bosch van, szeretem, de a szárítófunkcióján volna mit javítani. Egyébként szuper találmány, minden anyukának receptre írnám föl én is! Mazsi is nagyon szép! Húú, Dobogókőt én is imádom, évente 1-szer, 2.szer mi is kirándulunk arra.
Csikken! De jól néztek ki ti is!
Nyúlné! Remélem Kisnyúl meggyógyult azóta, és már nem hány!
Barbi! Normafás képek szuperek! Irigy vagyok!
23-i eseményekhez: nekem egy barátnőm egy pizzériában ült aznap egy másik lánnyal, befutott egy tüntető a helyiségbe, utána rendőrök, és nemcsak a tüntetőt kezdték el macerálni, hanem őket is felállították az asztaltól és lökdösték. Miután kikérték maguknak a bánásmódot, szerencsére békén hagyták őket, de a lány nagyon ki voltak akadva a rendőrök viselkedésén. Szóval szerintem sokan voltak olyanok, akik tényleg véletlenül csöppentek az eseményekbe. A Deák téren-Astoriánál elég sokan fordulnak meg naponta, és nem feltétlenül tüntetni ment arra mindenki. De én se politizálok, utálom már, hogy ez határozza meg az emberek közötti kapcsolatot.

Az viszont biztos, hogy elszomorító, ami az országban történik.
Na, most ennyi
Pussz mindenkinek
Bodza