Pille,
szerintem ne aggódj Orsi mozgása miatt. Lili szerintem a forgásokat nagyon korán csinálta, aztán volt egy kis szünet, és 7 hónapos kora körül, előbb felült, rá két napra mászott, és három hétre felállt. Hirtelen egyszerre mindent. Most 10 hónapos, már megáll magától elég hosszan, leguggol, feláll, derékból kiegyenesedik kapaszkodás nélkül, ha valamire támaszkodhat, átgyalogol a szobán.
Ma a Malomban fogta az egyik

kezemet, meglátta a szökőkutat, és úgy odaskerázott, hogy csak lestem....
Képzeljétek, este 7-kor le kellett tennem aludni a lányomat, mert nem bírta tovább, a szőnyeg közepére lefeküdt magától, olyan édi volt
Kisluca,
én is szedtem három hónapos terhes koromig gyógyszert, bár nem véreztem, de biztos, ami biztos, kaptam.
Lili,
nálunk Lili döntött úgy, hogy nincs több szopi, de folyamatosan hagyta el, a napi ötből egyszer csak egyik napról a másikra lett kettő, ez ment egy darabig, aztán az estit is elhagyta, a reggeli még tartott egy hónapig, és egyik nap még szopizott, másik nap sírva szorította össze a száját.
Ja, én ma rakott karfiolt ettem, szerintem azt is kaphatja Zsófi, nem? Apunak meg túrógombócot vittem. Mivel még soha nem csináltam, nem tudom, azt hogy kell, és van-e benne mondjuk tojás.
Syg,
lehet valahogy fejleszteni Lili finom kézmozgását? Még mindent csak püföl, nem tudja úgymond szétválasztani az ujjait. Inkább markol, mint két ujjal fog, nem tud valamit megmutatni egy ujjal, vagy megnyomni a játékon a gombokat. Tapsolni is próbál, de a vége az, hogy összeteszi valahogy a kezecskéit és le-fel rángatja.