Sziasztok lányok!
Remélem mindenki egyben és nem kapott a könnygázsprayből
Tudjátok voltam suliban,péntek szombat,Pécsett,hát elfáradtam.Pénteken este 8-ig voltak óráink,reggel 4kor keltem,persze alig aludtam,mert ilyenkor mindig attól parázok,hogy Mandula pont akkor ébred felmikor nekem mennem kell.
Na,szóval jó volt,apa meg Manka kijöttek elém és annyira,de annyira örültem nekik,hogy el sem tudom mondani.Mandula édi volt,mesélt,hogy mit csináltak az állatkertben,meg milyen volt a gryllus koncert,szóval élmény volt hazajönni.
Tötttyögtünk egész hétvégén,tegnap voltunk a várban,aztán jót röhögtünk,hogy mennyi eszünk van,épp elérhetett volna a haddelhad,de hála istennek mi már akkor régen itthon voltunk.
Aztán tegnap este Mandula levágta élete első olyan hisztijét,amilyen a nagykönyvben mg van írva.Mi megdöbbentünk,no nem azért,mert kizártnak tartottuk,hogy velünk ilyen előfordulhat,hanem azért,mert ott álltunk és nem tudtunk segíteni neki,illetve bármilyen irányba befolyásolni a vergődését.Inkább kétsgébeestünk,mint márgesek.
Elmondom röviden,ha nem untatlak benneteket.
Előzmény az volt,hogy nem aludt délután,hiába próbálkoztunk.Én tudtam,hogy ebből estére hullafáradtság lesz,de nem tudtam mit tenni. Szerettem volna 7körül fürdetni(mert tudtam,hogy akkor simán túléljük),de apa meg őépp mesefilmet néztek,aztán jött az esti mese,szóval fél9re sikerült a fürdőszobáig eljutni.
Amióta ovi és szobatiszta mindent egyedül csiinál,még a wc-tsem húzhatjuk le.Vesztünkre apa ezt elfelejtette,lehúzta klotyót és elindította a lavinát.

Picit megnyugodtott,mert kipréselt még magából pár csepp pisit

és újra le tudta húzni a wc-t(hiába mondtuk,hogy pisi nélkül is lehet).Na,bele a kádba,apa kitalálta,hogy a víz túl hideg

,tegyünk hozzá meleget,erre manak ordítás,hogy meleg a víz,le sem ült,két perc alatt megmosdattam,persze csak én vehettem,ki,csak én moshattam meg a fogát stb.
Azt hittük túléltük,pizsama,utolsó vízivás,mikor is leöntötte magát vízzel

mondtuk semmi gond,kicseréljük a pizsit..na és ekkor kezdődött az IGAZI HISZTÉRIÁS ROHAM..kb.féórát tartott,mert ő vissza akarta venni a csikosat,mi meg mondtuk,hogy sajnos még egy kicsit vizes.Szegény gyerek a végén már annyira ki volt a fáradtásgtól és a sok sírástól,hogy ilyen önkéntelen mozgásai voltak..Én sírtam vele együtt,mert tudtam,hogy ez pusztán azért van ,mert rohadtul elfáradt.persze a férjem mondta a magáét,de lelőttem

Aztán megszáradt a pizsi(mert a radiátorra tettük) és felvette,majd 5 perc alatt elaludt,de szegény sokáig még hüppögött.Borzasztó volt nézni,komolyan mondom,totál ki volt borulva a gyerek.Ha voltatok már úgy,hogy nem tudtátok abbahagyni a görcsös sírást..no ,valami olyasmit képzeljetek..
légzésfigyelő
Györgyi a LÉGHAJÓ egyesület csinál ilyen tanfolyamot,mert a rázogatás az sajna kevés(ez inkább a sírásból eredő nem vesz levegőt jelenség megoldása,de ott is inkább a ráfújást ajánlják)egyébként osztozok Monacs véleményével,hogy lehet ám,hogy maga a sípolás visszahozza a babát..
Tünde
Reméljük Bene nem bárányos..bár úgy szokott kezdődni,hogy csak pöttyös..a TESCO pedig pár év múlva rágni fogja a küszöböt,hogy Bene legyen a reklámarcuk
SZEX
Mi az???
Viccet félre,én a hátam közepére kívánom ilyenkor,bár mankával még gyűrtük a lepedőt egy darabig,de ezzel a pocaklakóval aztán végképp elfelejtettük,hogy mi is az.nekem ekkora testtel nem sok kedvem van ugrabugrálni az ágyon

szegény férjem ebből a szempontból egy hős...már nem is sóhajtozik..én meg egy görény vagyok,mert rá vehetném magam néha..de lusta vagyok ,mint a dög.
Szerintem ez a kórház téma,csak kacsa..
mindenkinek szép napot,ma megyek dokihoz,este beszámolok.
képzeljétek azt álmodtam,hogy fiú.Volt olyan akinek lányt mondtak az elején és fiú lett?
Üdv,durca