A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Neet,
Nagggyon jó :lol:

Egyébként pont a kiszolgálásról jut eszembe. Múltkor gondoltam eszek egy finom fagyit. A budaörsi Auchan korzójában van is egy fagyizó, ami nem a legfinomabb, de nem is a legrosszabb :lol: Összesen két gombócot kértem édes tölcsérbe, bountyt meg sárgadinnyét. Ráhangolódtam az ízekre, mondanom sem kell, hogy ez egy várandós anyukánál mit jelent :lol: :lol: :lol: Indulunk vissza a kocsihoz és képzeljétek a csaj a két gombócot nem tudta megjegyezni. A sárgadinnye helyett, őszibarackot adott :( Olyan mérges lettem és azon gondolkoztam, hogy vajon melyik betűt keverhette össze a dinnyében és a barackban :twisted: mert ugye nagyon hasonlít a két szó egymásra :twisted: A körülményhez még az is hozzájön, hogy egyedül mi voltunk, akik kértünk, nem volt kilométeres sor :lol:

Ha még én is egybe lennék és lehetnék arcátlan a campona nekem is jó :lol:

Kép Kép
curse

sziasztok,
Neet,
:lol: :lol: :lol: :lol:

Talizósoknak utólag is jó kávézást!!!!!!Ancsi neked külön is!!!! :wink:

ma megpróbáltam kiszivni az orrom az orrszivóval, hát nem ment!!!Onnan nagyon hátulról egyszerűen nem jött ki...pedig pont ezért raktam össze.... :cry:

Curse,
te akkor a környéken laksz??? :wink: (campona, börsi auchan)

Votiv, Neet,
november másodikán megtámadjuk a h&m-et????? :wink: :wink:
apa épp szabin lesz, tehát (majdnem) gyermektelenül tudok jönni... :lol: :lol:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Kép

ZsanciKép
zsancikant

HELP: januári fagyi tejet lehet még hasznosítani vagy az már kuka????

Ha náthás a ded mit is kell a fürdővízbe tenni? Kakukkfüvet???

Kamilla tiszta takonykór lett hajnalra :( Most szó szerint taknya-nyála egybefolyik és persze hisztizik ha le akarom törölni :roll:

Tyű egy fini Capuccino rámférne....

Ja és még annyit Dorka2, hogy volt bent egy császáros csajszi akivel egy nap szültem és ő is akkor mehetett haza mint én, azaz 4 nap múlva!

Rylie
rylie

Sziasztok!
Taliról hazaértünk, jó volt összefutni a lányokkal! Csak nekünk hamar jönnünk kellett, Bazsó így is a lakástól 5 percre elaludt a kocsiban. Azért sikerült felcipelnem.

Szrekuc!
Peg perego Ariánk van, tavaly február elején kezdtük használni, Bazsó akkor volt 9 hóa, addig kenguruban nyomta és abban sem fázott, pedig abban még plédet sem lehetett rátenni. Szerintem ez egy elég zárt kocsi a sportkocsikhoz képest, csak egy lábzsákot kell venni hozzá. Én Graco lábzsákot vettem (plusz volt nálunk mindig egy pléd is), akkor kuponakciós volt a Brendonban, érdemes nézni az akciókat, ki lehet fogni olcsóbban a klassz dolgokat. Amin nagyon kiakadtam, hogy lehet nagyon klassz gyapjú lábzsákokat kapni, gondoltam, nekem kell egy ilyen, elmentem megnézni, és kb 50 ezer volt :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Vera!
Kár, hogy nem jöttetek :cry: Vittem a rövidnadrágot is, bár gondolom, mostanában nem nagyon hiányzik! :lol:

Beet!
Hű, de pecchesek vagytok! :cry: Amúgy szinte mindenkitől ezt hallom, amikor elkezdik a bölcsit! Remélem, hamar rendbejöttök!!!! Munkaügyben van valami fejlemény?

Rylie!
Igen, kakukkfüves fürdő, nagyon fincsi! A patikában kapsz kakukkfüvet, azt le kell forrázni, állni hagyni, aztán beleszűrni a fürdővízbe, aztán törölközés után Babyluff (ugye csajok???). Gyógyuljon a nagy lány!!!

Curse!
Fagyissztorit teljesen át tudom érezni! Velem a Sazmosban esett meg, hogy rumosmeggy málnát kértem, és annyira fagyott volt a fagyi, hogy az első nyalásnál az egész gombóc lerepült :twisted: Akkorát káromkodtam (pocakkal+babakocsival), hogy az egész kerthelység odakapta a fejét, így még feltűnőbb volt :oops: Na, akkor éreztem, hogy ezek nincsenek tisztában egy várandós nő érzelmeivel :lol:

Kép
Kép
zuzmo1

Zsanci!
Most ittam meg a második capuccinomat, miközben beleolvastam a cikkbe :shock:
Amúgy vártalak, gondoltam, hátha eljössz kávézni :wink: De ezek szerint még breteg vagy! Azért elképzeltelek az orrszívóval, és mi tagadás, jót derültem :lol:
zuzmo1

Indi!
Ha csípőszűrésre jöttök, minket sem szabad kihagynotok! A csipkebogyót hol szerezted be? Kertből vagy lehet kapni piacon? Nagyon érdekes lehet ez a leves!

Zsanci!
Elovastam az előző hsz-emet, és lehet, hogy nem lehetett belőle érezni, de mielőbbi gyors gyógyulást kívánok!!! :wink:
Kérdés: mintha múltkor te írtad voltna a MOM-os börzét, hogy kint voltatok Jucussal. Mostanában lesz? Vagy ezt honnan lehet megtudni? És ilyen helyeken mindenki szabadon árulhat?

Múltkor Manóka mesélte, hogy a Művészetek Palotájában vasárnap ingyenes játszóház van, asszem 10-től 3-ig, de ebben nem vagyok biztos!!!

Juc!
Kehida, hú, az nagyon király lesz! Pihenjetek sokat, és érezzétek jól magatokat!
zuzmo1

Köszi Zuzi!
És mi az a babyluff??????

És azt én is akartam írni, hogy aki beteg gyógyuljon meg! +++++

Rylie
rylie

Zuz,
csak azért nem mentem, mert önfeláldozásom legyőzte önzőségemet!! Pedig nagyon szerettem volna elmenni, de elég ciki lett volna, ha holnap az összes babákok miattam hapciztak és orrfolyattak volna... :lol: :lol:
de legközelebb megyek, főleg ha a momban lesz, mertoda eljutnom oly végtelenül egyszerű...ennél már cak az lenne egyszerűbb ha a auchanban vagy az ikeában találkoznánk, a börsiben!!!

és igen, vicces voltam azzal a vacakkal az orromban, mikor Igi meglátta, rögtön szaladt is a másik szobába, de mikor hallotta, h én használom, visszajött ámuldozni egy kicsit!!!
És én drága fijam már azért is tud szólni, ha bekakilt, ami most különösen jól jön, mert nem érzem... :wink: :wink:

és momban mi csak vásárolni voltunk, de sztem érdemes kipróbálni eladóként is, sokkal jobbak, mint a gigamega bababörzék a bnv-n.

Rylie,
én úgy tudom, mcfreeze tej csak 6 hónapig tárolható.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zuz,
én is sajnáltam :( Marci fél 12-kor ébredt, de mire kajált, már Dóci ebédideje jött el, és így megint nem tudtunk elindulni. Ancsinak küldtem sms-t, amikor láttam, hogy nem fog ez összejönni :) Graco lábzsák milyen? Én is most gondolkodom egyen. Ez olyan, amibe "beleteszed" a gyereket és becipzározod? Meddig ér fel neki?

v
kisün

Zuzi!

Börzékről a babanet nyitóoldalán a HOL ,MI alatt a börze figyelőből tudhatsz meg időpontokat:
https://www.babanet.hu/hol-mi/borze.php

MOMos börzén voltam,de én célirányosan menetem,szóval nem nagyon néztem körül.

remélem én is,hogy hűha lesz a hétvége :lol:
20170114224602

Zuz,
te árulni akarsz????
mert ha venni, akkor ajánlom figyelmedbe az etele úton lévő turit, én még nem voltam, de jó cuccok vannak állitólag, a csaj most fog menni nov. elején Angliába, és akkor lesz minden!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Beet :) Hú, ez nagyon rosszul hangzik, de lesz majd jobb is, kitartást és bulást Nektek!!!

Zsan :) Neked is bulást! orrszívón bocsi, de olyan jót mosolyogtam, ahogy elképzeltelek vele...

Neet :) :lol: :lol:

Rylie :) Kamillának is bulást!! A Babyluuf vmilyen mellkasra kenhető kissé mentolos (és még nem tudom mik vannak benne) balzsam, ilyen bajokra.

Juc :) Jó kikapcsolódást Nektek!!! :D

Vera :) Az sms-ed megkaptuk, de sajnáltuk, hogy nem tudtál jönni, már olyan rég láttunk :(

Zuz :) De jó, hogy Bazsó szépen aludt! Képzeld, Bálint nem hajlandó azóta sem, sztem "túlpörgött" vagy mi, mert bmi fáradt, de semmi nem használ, hiába a dajka, szopi, bmi... :roll:

Szrekuc :) Sztem egy anorák jól védi a dedet, de egy pokróccal tuti a siker :wink:
denizsa

ZSanci :) november 2. a gyes átutalásának napja nálunk is :) én is akarok Camponába menniiiiiii!

És orrszívóhoz először spricceljél sósvizet sterimar/fiz.só/fluimar az orrodba, majd vízszintes helyzetben szottyantsd meg az eszközt, úgy hatásos - (és baromira kellemetlen ).

Zuzi :) persze, ha kedden nem lesz szél/eső, akkor megyünk és talizzunk! És ne feledd: babahordó kendőcske félretéve, és nálad is maradhat, amíg nekem nem lesz újabb kisbabám - de addigra Panna már úgyis kinövi :)

Én úgy tudom, hogy LUMÚ szombaton van gyerekeknek, legalábbis a hírlevélben ezt írják, de mindjárt megnézem.

Ja,. szombaton műhely van gyerekeknek, vasárnap 10-13-ig családi interaktív séta.

indianyo

Ancsi :) Ti is hazaértetek már? Sikerült a gyerkőcöket elaltatni? Végül vettél cipőt Lencsinek?
denizsa

Zsanci,
Sajna nem teljesen a környéken lakom, hanem Érden. De ezekre a helyekre még szívesen elmegyek. A városba most már ha csak nagyon muszáj, akkor megyek. Nincs idegem a hülye autósokhoz, meg nem is tudok annyira koncentrálni a vezetésre, miközben Adél baba egyfolytában a bordáimmal, a gyomrommal stb. kommunikál :lol: :lol: :lol:

Betegeknek jobbulást!!!!
Aki hétvégére elutazik, annak pedig nagyon jó pihit!!!

Most megyek és eszek valami nagyon perverz édességtől csöpögő cuccost :lol:

Kép Kép
curse

tali szuper volt, kár, hogy az idő csak úgy röpül!

Vera!
mondtam ám a csajoknak, hogy írtál SMS-t, nem titkoltam el :)

Deni!
Fibivel elkezdtük tologatni őket a Deichmann előtt. (nem vettem cipőt, csak magamnak 1 zoknit, mert önző dög vagyok!)...no! Lencsi elaludt nagyjából 5 perc alatt, míg Bálint nem. úgyhogy Fibi elment szopiztatni én meg a C&A-ba (az alvó Lencsivel). itt kénytelen voltam eltölteni 2 órát, mert ennyi az alvásigénye :D :D :D, úgyhogy vettem gatyát, meg blézert, meg ékszeres dobozt, meg bodyt. közben Fibiék is befutottak az éber Bálinttal és le is léptek hamarosan. mi meg - miután Lencsi felébredt - hazajöttünk ügyesen. aztán hazafelé még beugrottam a Sparba, hogy megvegyem a lustaasszony sütihez a hozzávalókat. mire hazaértünk szépen begöndörödött Lencsi haja, mert megizzadt a fülessapkában.

ma - hosszú évek után - vettem egy zacskó napraforgót. elkezdtem törni - ó de finom volt -, amikor Lencsi jelentkezett, hogy hamm. mondom oké. innentől kezdve nem volt nyugodásom, folyamatosan neki kellett törnöm, mert két kézzel tömte magába a magot. addig ette, míg volt a zacskóban.

Szrekuc!
Kókusz azt mondta, hogy nagyker, tehát nem. :( Csak van valami ismerőse, akin keresztül meg tudja rendelni neked is!

nekünk van egy bazi nagy mély kocsink, lábzsákkal, mindennel, de remélem nem fanyalodom rá télen. majd jól beöltöztetem overallba, azt kész!

Curse!
biztos a két fagyi színe egyezett meg.

Dorka2!
nem találom, hogy ezt kérdezted-e, csak Rylie bejegyzését látom, de én is hétfőn szültem és pénteken már mehettem is haza (mondjuk kértem, és nagyon tele is voltak, így teljesítették)

Zuzi!
lehet venni csipkebogyót (szárazat) herbáriában is, de tök koszos! ez biztos nem alkalmas levesnek. gondolom Indi frissen szedi a bokorról. tele van C vitaminnal, de a főzés során az megdöglik. :( kipróbáltam az ajánlott hideg vizes 1 napi áztatást is (mert hogy így megmarad a C vit.), olyan rossz lett, mint a kutya!

PIZZA HUT:
mióta Pesten lakom még nem rendeltem tőlük, kb. 2x vittem haza elviteles pizzát, de semmi egyéb. most gondoltam egyet (tegnapelőtt) és rendeltem 1 akciós pizzát, meg csípős "ropogós" csirkeszárnyakat. hát én nem vagyok finnyás, de este, mikor férjem is megerősített a gyanúmban, felhívtam őket és elmondtam a véleményem. a pizza szegényes volt (ezt meg sem említettem), a szárnyak meg nem ropogósak voltak, hanem nyersek és nyershús (vagy büdös??) szaguk volt. szóval óvakodjatok!
ancsipancsi

Sziasztok!

Kerdes:
ki megy hnap biopiacra hanykor? egy 9cd-bol allo szeretetcsomagot at tudnank nyujtani annak aki keri :D (ghymes kalakak halasz jutka es gryllus meg a nagy mesealbum) hm????? :) (ures cd-k johetnek cserebe)

Zuz,
koszi pont ezt csinaltuk most :D :D h graco labzsak - eleg draga volt sztem de legalabb van es kell meg applikalni ra tepozarat h jol ottmaradjon a kocsi aljan; koszi a megerositest :D

Ancsi,
nem is koszontem meg multkor a kocsicipo-tippet

:oops: tokre bejott vettunk neki sarga fuzoset

Neet,
akkor en szuperidegesito vagyok :oops: :wink: :lol: mert ugye mersekelten hasznalok ekezetet es a nagybetuk is hianyoznak meg a turelmem is annyira gyorsan akarok mindent elmondani :oops: :lol: es az irasjelek is... (ajm szori :( )

Indi,
baratosnedat nem ismerem mert en nagyon latens olaszos vagyok (talan latasbol ismerhetjuk egymast) de ez durva h ilyen hulyeseget kerdeztek toled :shock: kicsoda????????
milyen muhely van szombaton?
jo lehet tolem Campona is, hnap ez a biopiac meg ottan van vmi jo kis jaccoter - ez fer bele

Kép

Kép

:D
szrekuc

Neet,
egyebkent tok joooooook! foleg a milyen nemuek :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

szrekuc

Szrekuc :) hát valamilyen ürüggyel ki kellett piszkálni, mert én nem jártam a kéttannyelvűbe, ellentétben az összes nálam 8-10 évvel fiatalabb kiscsajnál, akikről már a folyosón kiderítette ezt a felvételiztető néni - nem jegyeztem meg a nevét.. ez 10 éve volt, azóta normális embereket is felvesznek, nem csak protekciósokat. Jártam egyébként a felvett csajokkal együtt Buzzati speckollra, csak úgy, mert sezretem -, nos, némelyiküknek én fordítottam, mert nem értette, miről beszélnek ?!?. ennyit erről - de ugyanezt én az angolon is eljátszottam, ahová a tanítványomat felvették, engem meg nem :mrgreen: viszont ezután azonnal elmentem a waldorfba - azonnal felvettek és jól el is végeztem, és tanítottam olasz w-iskolában kétszer 1 hónapot gyakorlaton :)

jó játszózást, akkor menjünk majd campona.

Zuz :) Ancsi :) szárított bogyóból főztem, előtte egy éjszakát áztattam, azelőtt pedig megmostam és kiszedtem a szárakat és szöszöket. És nem a C-vitamin volt a lényeg, hanem az íze.

indianyo

Votiv,
köszi a fényképész ötletet bár kicsit messze vagyunk tőle de talán az egy éves szülinapon - akkor mindenképp kelleni fog - kipróbáljuk.
A szoptatással az a problémám, hogy néha előfordul hogy este kevés a tejecske mostanában, és ilyenkor éhes a picim de nem fogad el semmit csak éhesen sír és ilyenkor együtt sírunk. most azt találtam ki, hogy uzsira kap egy pici pótlást, akkor csak csaka eszik egy picit így estére marad elég tej. mióta ezt kitaláltam és kétszer ki is próbáltam, megint nem szorulunk rá! ez tényleg kétirányú dolog és nagyon nehéz lelkileg az elszakadás ha majd bekövetkezik, nem gondoltam volna.

Barbi, Votiv, Indi, Den
bogyóötletekért hála, itthon a fiókban de még nem kellett, a fogacskák mintha megálltak volna félúton

Ancsi,
akkor biztos igaz a sztori, győzzük meg Denit :D

Szrek,
és a szánkó??? :D :D :D
a homeo bogyókat én is ezekből a könyvekből nézem ki de tudtommal nem tudsz ártani vele, úgyhogy szabadon ki lehet próbálni legfeljebb nem használ :?

Indi,
csipkebogyóleves??? én az idén először nem, de amúgy Dh-n a csatorna partján szedjük minden Októberben a télire valót.
Csípőszűrésre hová jársz, Mi Szhalmon voltunk a HÉV megállóban, minden csüt délután és 6. hónapig soron kívül be lehet menni, szerintem Dominó is beleférne még ebbe a körbe kis csalással :)
Miért kell még ilyenkor is mennetek, mi csak 1x voltunk 8 hetesen.?

rettegek, hogy mikor kell majd először használni az orrszívót. különben is a vékonyabb vége nem is fér be a gyerek orrába, vagy rosszat vettem??? Pisze a márkája.
akata

Campona nekem is közel van ám! Indi, oda is babakocsival mész, valahogy el kellene férnünk és mehetnénk együtt.???
akata

Indi, neked saját főzőműsor kellene a TV paprikán :)

Szrekuc, a homeopátiához én baromi keveset értek. sok szakkönyvet elolvastam, meg évek óta járok homeopatához, és rendszeresen konzultálok vele még az olvasmányélményeimről is :D de ettől még nem leszek májer, sőt, minél többet tudok a homeopátiáról, annál inkább érzem, ez mennyire kevés :)
de azért tüneti kezelésekhez még van bátorságom, ezekre meg pár egyszerű szabály vonatkozik csak.
az alkati gyógyszerválasztás már egy nehezebb dolog, ide már a gyógyszerképek mellé intuíció, emberismeret és nagy tapasztalat is kell, kísérletezni meg nem szabad.
persze súlyosabb panaszkokkal sem érdemes az otthoni kezelést választani, csak a nátha, méhcsípés, kis hasmenés meg elvágott ujj szintű dolgokkal :)

a gyerekekkel meg különösen óvatosnak kell lenni a bogyókkal, mert ők ezerszeresen érzékenyebbek rá, mint mi felnőttek, és ha rossz szert ad az ember huzamos ideig, kialakulhat maga a gyógyszerkép, és felerősödnek a rossz tünetek, ahelyett, hogy elmúlnának. de szerencsére elég hamar látni, hogy egy homeós szer jó-e.
már megint kiselőadást tartok :?

votiv 8)
votiv

Kata, miután Isti leállt a szopival, még fél évvel később is volt tejem. ennyire nehéz volt elfogadni :) viszont ez azért bíztató is, hogy nem megy el a tejecske olyan könnyen :)
apró trükkökkel is lehet nagyot alkotni, pl ha szopi előtt 10 perccel ledőlsz az ágyra egy tejeskávéval vagy kakaóval, vagy egy bögre laktoherb teával... és van homeobogyó is, ami segít a tejserkentésben, ha érdekel :wink:

votiv 8)
votiv

én egy hülye mániás vagyok...most megint megpróbáltam kiszivni a cuccost, fellazitva, hanyattfekve, legmagasabb fokozaton, de csak az lett,h elkezdett vérezni az orrom..
aztán fogtam az orrsprayt és benyomtam, mert már megőrülök attól, h be van dugulva az orrom. Az orrsprayre az volt ráirva,h terhesen nem használható...de nem tudtam mit csinálni!!!! :roll:

Indi,
neked is ott a helyed a h&m-ben!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Votiv,
igen köszi szedem a bogyót meg a teát is, azt hiszem inkább a fáradság néha......meg a para, ez tényleg érdekes ha aggódok a tej mennyisége miatt akkor tényleg kevesebb!! amikor a babi elfogadta a pótlást első alkalommal, rögtön lett elég tej is....érdekes az emberi testlélek.

Mikor tolják az órát? és akkor majd 5-kor fürdünk és 6-kor alszunk? és reggel 5-kor kelünk?? :shock: :shock:
akata

Indi,
wow!!!!!!!!! :D es megegyszer wow!
sajna en is azok koze tartozom akik beszelhetnek jobban is a nyelvet :? ez van nem voltam kettannyelvus es a szerelem sincs meg nagyon az olasz fele (hosszu.... :wink: :D ) de azert probalom gyurni az ipart h a papir meglegyen de az eletben nem fogom (akarni) hasznalni... es ismetelten csak sze la viiii :D (bar ki tudja??? :wink: :lol: )

waldorf tokkiraly lehet :D es hogy a bubanatban kerultel te Indiaba? :D

Kata,
szankot nem ertem :( (csekely ertelmu medvebocs-szmajli :lol: )
pisze markajut nem ismerem de gondolom mind egyforma; csak illeszd oda - egy ido utan kelloen ki fog tagulni :D :D (no jo csak vicc volt am.... szori)
az elejen szajjal szivtam h ne feljen porszivotol a bebi es ezt sztem sokan igy csinaljak de mostanra mar kialakult jol a felelme a porszivotol ugyh akar hasznalhatom is :D (ismet csak viccelek..)

keddre szervezodik vmi tali?

Votiv,
adjal csak nyugodtan kiselo!!! :D azert kerdeztem ha nem mondod ugy nem derul ki
kerdeztem dokineni ismerost meg patikus ismerost de ok annyira elutasitoak ezzel kapcs mert szerintuk nem hasznal

Kép

Kép

szrekuc

Szrekuc, pedig nem placebó :D most vizsgálják fizikusok, hogy állítólag kvantumszinten hat. én úgy tudom "rezgés", meg "információ" :D

Kata, nagyon ismerős az ördögi kör! :) nekünk az első óraátállításunk katasztrofális volt, mert a gyerekbe épített vekker nem állt át, és tényleg még hetekig ötkor keltünk :? aztán valahogy legyőzték a "sötét erők", és inkább aludt reggelig :D

votiv 8)
votiv

Vera!

Ez inkább csak lábzsák, ami kb derékig ér fel, és ülő helyzetben praktikus. DE: ma láttam a Brendonban báránybőrből olyan belerakósaz 12 ezerért. nagyon drága, de olyan szuper!!!! A Mi a szöszben pedig láttam 3500-ért ilyen bundazsákot, szerintem az nem bárányszőr volt, csak valami utánzat, nagyon tetszett az is, am vissza is mentünk megvenni, erre zárva voltak:(

Jucus!
Köszi! :)

Zsanci!
Vásárolni szeretnék, csak kíváncsi voltam, hogy mennek ezek a börzék. Az Etele úton pedig törzsvásárlók vagyunk :lol: Bazsónak néznék overállt, mert ma megnéztük az újakat (Kenguru, Brendon), és elájultam :shock: 15 ezernél kezdődtek :shock: De ami igazán tetszett, az 23 volt!

Deni!
Akkor Bálintnak kimaradt a mai alvás? :(

Kép
Kép
zuzmo1

Den,
hát még én hogy sajnáltam! :( De kieszeltem egy cseles taktikát: legközelebb megígérem mindkét gyereknek, hogy nem megyünk, és akkor biztos ott tudunk lenni :D

Ancsi,
köszi a sms átadását! Milyen nagyon jó lehetett két órát c&a-zni, nagyon irígy vagyok!!! :D

Kata,
én is azt tapasztaltam, hogy ha aggódok a tej miatt, akkor rögtön kevesebb. És második gyerekkel, miután már megvan az önbizalom, hogy egyeskével sikerült, sokkal több a tej! :D Pedig sokkal kevesebb az idő meg a nyugi :)

v
kisün

Zuzi,
derékig sem rossz, a lényeg, hogy addig védve legyen, főleg hogy a kis lába ne fázzon. Mi a szösz a MI A SZÖSZ? :D

Zsan,
megértlek, engem az őrületbe tud kergetni, ha be van dugulva az orrom, és akkora a fejem, mint egy hőlégballon...

v
kisün

Indi!
Köszi :oops: De biztos? Mert én megvételre gondoltam :oops: Nem akarom ám lenyúlni a kistesótok elől! :D

Votiv!
Hogy vagytok? Hogy ment a foglalkozás? holnap mentek lovagolni?
zuzmo1

holnap bigyopiacra senki?

Kép

Kép

szrekuc

Vera!
Egy tök jó turkáló (bár ez elég erős kifejezés, mert inkább boltnak néz ki) a Németvölgyi úton. Egész jó dolgokat lehet kifogni, még gyereküléseket is, ott láttam ezt a bundazsákot! És vannak klassz játékok is, videokazik, meg minden!

Zsanci!
Esetleg magadon is kipróbálhatnád a kakukkfüves fürdőt, bár a fürdőt terhesen nam nagyon ajánlják, de akkor mondjuk egy kis inhalálás?
zuzmo1

Zuz,
mi a szosz szombaton is van?

Kép

Kép

szrekuc

Zsanci!
gyanítom, hogy nem is trutyi volt az orrodban, hanem csak a nyálkahártya duzzadt meg. segített az orrcsepp, nem??
mikor én voltam ilyen kész ideg a dugulás miatt, felhívtam a nőgyógyászati rendelőt (SZTK) és megkérdeztem, ott aszonták, hogy mértékkel lehet orrcseppet használni. most meg - pedig nem vagyok terhes, meg nem szoptatok - csecsemő nasivint használtam, ha kellett :]

Indi!
neked megérné friss csipkebogyót szerezni, mert az biztos még sokkal finibb. én teában imádom, legjobban az ízesítés nélküli csipketea csúszik nálam.
múltkor írtad a kiságyeltevészet ügyet. a járókában aludna is néha Dominó? mert nálunk néha elalvadt benne Lencsi, de én tettem vastag pokrócot az aljába. gondold meg, hogy összecsomizod-e a kiságyat, lehet, hogy holnap hazaköltözik apa, és akkor Dominót át kell szoktatnod a gyerekágyban való alvásra ;-) (má ha tesót is akartok majd)

Zuzi!
megnéztem a DVD-t, nagyon kafa! olyan jó volt felidézni, hogy ki mindenki volt ott!

Macsról tudni valamit?? dög fáradt lehet :(

Lencsémről leszedtem a ragtapaszt, szegény üvöltött, mert marhára tépte a bőrét :(.
ancsipancsi

Zuzi!
én jártam fenn a Skálában, és néztem overálokat. igaz nem a leggyönyörűbbek, de vadi újak és 3e körül vannak. nagyot néztem. nem tudom miért, de ez az áruk.
ancsipancsi

Curse :) Milyen édességtől csöpögő cuccost sikerült bekajálni? Néha az is kell :wink: legalábbis én ezzel nyugtatom magam, mivel nagyon is édesszájú vagyok :oops:

Ancsi :) Király, hogy Lencsi ilyen szépen elaludt és be tudtál vásárolni! :D Gratula az új cuccokhoz! És Bálint egyáltalán nem aludt? Hú szegény Fibi :( Magevő Lencsi: 1 egész zacsi?! nem semmi! :shock: :lol: Ha jól sikerül a sütid, akkor majd elkérném a receptjét, mert ami nekem van, az néha nem működik... Ezek a nyers büdös csirkeszárnyak :evil: :evil: és mit válaszoltak a panaszra?

Vera :) Taktika rulez :lol: :lol: remélem beválik!

Zuzi :) De végül aludt másfél órát (ennyit is szokott) 4-től, aztán most 9-kor szerencsére elaludt, pedig kicsit aggódtam mi lesz este...

Akata :) Ne aggódj, az orrszívót nem kell feldugni a gyerkőc orrába, csak a lyukra/ba illeszteni, amennyire lehet, a lényeg hogy a másik orrlyukat be kell fogni és akkor a vákum simán kiszippantja az anyagot (vagy ha nem, akkor egy kis spray-vel fel kell lazítani) :wink: Egyébként nem ismerem a piszét, de valszeg hasonlóan működik, mint a többi :roll:
denizsa

Indi,
wow!!!!!!!!! :D es megegyszer wow!
sajna en is azok koze tartozom akik beszelhetnek jobban is a nyelvet :? ez van nem voltam kettannyelvus es a szerelem sincs meg nagyon az olasz fele (hosszu.... :wink: :D ) de azert probalom gyurni az ipart h a papir meglegyen de az eletben nem fogom (akarni) hasznalni... es ismetelten csak sze la viiii :D (bar ki tudja??? :wink: :lol: )

waldorf tokkiraly lehet :D es hogy a bubanatban kerultel te Indiaba? :D

Kata,
szankot nem ertem :( (csekely ertelmu medvebocs-szmajli :lol: )
pisze markajut nem ismerem de gondolom mind egyforma; csak illeszd oda - egy ido utan kelloen ki fog tagulni :D :D (no jo csak vicc volt am.... szori)
az elejen szajjal szivtam h ne feljen porszivotol a bebi es ezt sztem sokan igy csinaljak de mostanra mar kialakult jol a felelme a porszivotol ugyh akar hasznalhatom is :D (ismet csak viccelek..)

keddre szervezodik vmi tali?

Votiv,
adjal csak nyugodtan kiselo!!! :D azert kerdeztem ha nem mondod ugy nem derul ki
kerdeztem dokineni ismerost meg patikus ismerost de ok annyira elutasitoak ezzel kapcs mert szerintuk nem hasznal

Kép

Kép

szrekuc

Ancsi :) Szegény Lencsid :( és mivel kell otthon kezelned a sebeket? már nem kell vissza leragasztanod, ugye?

Azt hiszem csatlakozom a nagyfiúhoz a lóbőrhúzásban... jó éjt mindenkinek!
denizsa

Szrekuc!
Én úgy láttam, hogy szombaton zárva :cry: Nagyon sajnálom, mert mi is visszamennénk azért a bundazsákért :cry:

Zsanci!
És novemberben ott az etele úton megint egy csomó új cucc lesz? Mert nagyon klassz overálok vannak most is, csak Bazsó méretében pont egy sem volt :cry:

Jó éjt Mindenkinek!
zuzmo1

Szrekuc!
dézsávűm van :))))))))))). ua bejegyzés 2x jött el :)

Deni!
nem kell kezelnem semmivel, de lehet, hogy körömvirággal bekenem. kis picike sebecske! amúgy eléggé csodálkoztam, mert L. mikor felébredt a C&A-ban, nem is visított, pedig utál ott lenni.
ancsipancsi

Zuzi, köszi a kérdést, ma egész sokan voltunk foglalkozáson. három csajszi is volt (mind3-an ugyanazokkal a problémákkal), Isti meg az egyszem kiskakas :D de nagyon tetszik neki a dolog, meg ő is a csajoknak :wink:

de nem teljesen 100-as, reggel reszketett, mint a nyárfalevél (de aztán tök elmúlt, ezért mertem vinni a foglalkozásra) délután meg fogta magát és elaludt az ágyamban. még sose csinált ilyet! utána mikor felébredt, megint rossz kedve volt, nyöszörgött, és beült az ölembe és az ikea-katalógust kellett nézegetni :D meglepően sokáig.
pár napja nagyon kis anyás, de ez sokkal jobban tetszik, mint mikor pofozott és csépelt egész nap. most folyton ölelget meg nyúz, de nem bánom, és inkább cipelgetem :) de valószínűleg ez is "csak" egy regressziós fázis.
remélem holnapra kialussza a baját, és mehetünk lovagolni :D

és Ti hogy vagytok? Bazsóra hányas méretű anorákot keresel? a Németvölgyi úti bolt merre van?

votiv 8)
votiv

Ancsi,
Tök jó, hogy így bevásároltál :lol: Olyan jó leárazások vannak helyenként, úgy vennék már én is magamnak valamit, de hát azt hiszem várnom kell még vele :(

Zuzi,
Ugye milyen olcsó a brendon? :lol: Én is hüledezve mentem végig múltkor, pl. egy rugi 7e ft volt :shock: :shock: :shock: Eddig egy dolgot vettem ott összesen, mivel volt anyák lapjából kuponom :lol: Utazóágy volt 16 helyett 9ért. Egyébként tényleg érdemes megnézni, hogy mire van kedvezmény. Mást is vettem volna kuponnal, csak azoknak még nagyon nem jött volna el az ideje, addig meg hol tároljam?!

Deni,
Az édességes cucc az tulajdonképpen az volt, amit Zuzi írt egyik nap. Palacsinta tésztába reszelt alma, töltelék gyanánt pedig csoki puding. Egyébként tök vicces, mert a terhesség előtt nagy édességfaló voltam, aztán ahogy terhes lettem nem érdekelt a dolog, most meg az utolsó hónapba két pofára enném az édességet :lol: :lol: :lol:

Votiv,
Ez tök jó hír :lol: És látom Istinek nem lesz problémája később a lányokkal :lol: Bejön már most nekik, mi lesz itt később? :lol:

Kép Kép
curse

Jo reggelt! :D :D

Ancsi,
d.zs.v. teljesen indokolt tegnap extrahulye volt errefele bejbnet en meg nyomogattam gombot mint allat :mrgreen: de atjott - remelem tobbszor mar nem fog :roll: :lol: :mrgreen:

nem jelentkezett senki biopiaccal kombinalt cd-zesre - majd next tajm :wink: (ez egy maszkabal-mentes halasz judittal dusitott verzio :D )

Abelnek is kell anorak mi a szoszben pont nem volt a mereteben :(

szep napot mindenkinek!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

szrekuc

Boldogságos Votiv napot kívánunk Kép

és mindenkinek szép napot!

csók

Macsek

Kép
macskanyu

Curse,
ez tok izgi, mar csak 15nap "hivatalosan" :D tudsz szolni vkinek ha Adel baba megerkezik? Indi mar kerdezte tudom csak nem emlex mit irtal ra :oops: :D

Kép

Kép

szrekuc

Macska!
nem csak neki, de neked is boldog névnapot kívánunk!!! :) éppen tegnap emlegettelek! össze tudnánk futni, hogy átadjam vmikor a dvd-t? vagy nagyon el vagy havazva?

Votiv!
boldog Votívia napot! csak így tovább Izsvánkával!

amúgy egy 80-86-os anorák nekünk is kell majd Lencsire, csak várom a csodát :) . ha lesz az FHM-ban börze, szóljatok rögvest, mert szívesebben veszek asszonyoktól kinőtt gyermekeik ruháit, mint turisoktól.

Indi!
képzeld, még nem bontottam fel a gyömbérpasztát és félek, hogy megromlik. csak nem tom mit főzzek belőle... :( .

ancsipancsi

úúúúúúúúúú és a lényeg!!

Lencsi az ágyában fexik és egyedül fogyasztja cumisüvegből a reggelijét!!! iszonyat jó!!:)

félek, mondjuk, hogy rászokik erre, és este nem akarom ezt fogmosás után majd...
ancsipancsi

Votiv,Macs:
ISTEN ÉLTESSEN NÉVNAPOTOK ALKALMÁBÓL!
Kép

petergabi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: