tali szuper volt, kár, hogy az idő csak úgy röpül!
Vera!
mondtam ám a csajoknak, hogy írtál SMS-t, nem titkoltam el
Deni!
Fibivel elkezdtük tologatni őket a Deichmann előtt. (nem vettem cipőt, csak magamnak 1 zoknit, mert önző dög vagyok!)...no! Lencsi elaludt nagyjából 5 perc alatt, míg Bálint nem. úgyhogy Fibi elment szopiztatni én meg a C&A-ba (az alvó Lencsivel). itt kénytelen voltam eltölteni 2 órát, mert ennyi az alvásigénye

, úgyhogy vettem gatyát, meg blézert, meg ékszeres dobozt, meg bodyt. közben Fibiék is befutottak az éber Bálinttal és le is léptek hamarosan. mi meg - miután Lencsi felébredt - hazajöttünk ügyesen. aztán hazafelé még beugrottam a Sparba, hogy megvegyem a lustaasszony sütihez a hozzávalókat. mire hazaértünk szépen begöndörödött Lencsi haja, mert megizzadt a fülessapkában.
ma - hosszú évek után - vettem egy zacskó napraforgót. elkezdtem törni - ó de finom volt -, amikor Lencsi jelentkezett, hogy hamm. mondom oké. innentől kezdve nem volt nyugodásom, folyamatosan neki kellett törnöm, mert két kézzel tömte magába a magot. addig ette, míg volt a zacskóban.
Szrekuc!
Kókusz azt mondta, hogy nagyker, tehát nem.

Csak van valami ismerőse, akin keresztül meg tudja rendelni neked is!
nekünk van egy bazi nagy mély kocsink, lábzsákkal, mindennel, de remélem nem fanyalodom rá télen. majd jól beöltöztetem overallba, azt kész!
Curse!
biztos a két fagyi színe egyezett meg.
Dorka2!
nem találom, hogy ezt kérdezted-e, csak Rylie bejegyzését látom, de én is hétfőn szültem és pénteken már mehettem is haza (mondjuk kértem, és nagyon tele is voltak, így teljesítették)
Zuzi!
lehet venni csipkebogyót (szárazat) herbáriában is, de tök koszos! ez biztos nem alkalmas levesnek. gondolom Indi frissen szedi a bokorról. tele van C vitaminnal, de a főzés során az megdöglik.

kipróbáltam az ajánlott hideg vizes 1 napi áztatást is (mert hogy így megmarad a C vit.), olyan rossz lett, mint a kutya!
PIZZA HUT:
mióta Pesten lakom még nem rendeltem tőlük, kb. 2x vittem haza elviteles pizzát, de semmi egyéb. most gondoltam egyet (tegnapelőtt) és rendeltem 1 akciós pizzát, meg csípős "ropogós" csirkeszárnyakat. hát én nem vagyok finnyás, de este, mikor férjem is megerősített a gyanúmban, felhívtam őket és elmondtam a véleményem. a pizza szegényes volt (ezt meg sem említettem), a szárnyak meg nem ropogósak voltak, hanem nyersek és nyershús (vagy büdös??) szaguk volt. szóval óvakodjatok!