A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Recca, hát én kapásból jól körülnéztem ott :roll: :lol:

ma egyszerre ért le minden, az elmúlt hetek/napok őrülete meg a sok vélt/valós sérelem, amiket begyűjtöttem és cipelgetek, és picit elhagytam magam. biztos ezért vagyok érzékenyebb :roll:
votiv

Ancsi :) Oké, 10-kor a figuráknál :D és viszem az üvegeket is :)

Fibi :) Hú, köszi :D :D Ja és a "sakkozók" a tó Kosztya felőli végén asztaloknál üldögélő fazonok :wink:

Rec :) Na ez a tengerben szülés nekem már túl extra, de ezek a képek tányleg szépek voltak :D és lábbal előre! hűha

Neet :) Gratula az új foghoz!! :D És csikizted a csajszit, hogy így nevetett? :lol:
denizsa

Denizsa!
igen, hozd a pálinkát is, mert megfagyunk! :D

Barbi!
sajna nem tudtam megállapítani, remélem nem fájt. de ahogy kimentünk rögtön megkapta a nagy órát és azzal elvolt egy ideig. meg fehércsokit is kapott. egyszer van (remélem) egy évben ilyen marhaság.
ancsipancsi

Barbi,
álom :D :lol:
képzeld, közben rájöttem, hogy B miért köpte ki a máglyarakásodat :oops: nem azért, mert nem volt finom, söööt! hanem mert az almát csak nyersen szereti. Az almalevesböl is csak a levét hajlando pl. megenni emiatt, sem sülve, sem föve nem fogyasztja a gyümölcsöket :)
fibi

Deni,
jaa, ott ahol a zebrán is átmentünk multkor? :)
vidékiFibi
fibi

Visszatérő álmom:
valaki elemezhetné, megfejthetné, mert nagyon utálom. :( szóval álmomban általában egy macska (ritkán kutya) úgy belemar a kezembe, hogy csak úgy lóg rajta a fogainál fogva, majd belegebedek a fájdalomba, hiába próbálom eltávolítani, nem megy, és a legrosszabb, hogy a többiek nem segítenek, mert nem tűnik nekik vészesnek a helyzet. lehet, hogy úgy érzem, hogy a gondjaimban nem segítenek nekem? vagy mi??
ancsipancsi

Fibi! ja! akkor mégsem a mazsola.

Ancsi! hát akkor remélem nem fájt, s kívánom hogy ne legyen többet ilyen!

Votív! szerintem jobb ha állapotosan tudatosan kerüli az ember a negatív szülésélményeket. már úgyis hallottál eleget, s inkább ne most bővítsd a tárat.
engem annak ellenére hogy kerültem mégis megtalált pár figyelmetlen rokon sztorija. :evil:
gödibarbi

Fibi :) Nyersalma: Bálintod szuperegészségesen szeret étkezni :wink: :lol: Igeeen! Ott van a talihely! és méltem :D

Barbi :) A rokonok már csak ilyenek... És az álmod :D :lol:

Ancsi :) Pálinkát?! :lol: Gondoltam inkább vmi sütit, csak nem tudom lesz-e időm sütni :? Sajna nem vagyok egy álomfejtő, de ez elég durva :(
denizsa

Ancsi,
szemölcs eltávolítás jujj. Lencsid a nap hőse! :) és fehér csoki nagyon rulez és nem is ken annyira össze vele mindent. :wink:

Den,
naná, meg tanítgattam neki, mit kell válaszolni a Ki a legszebb baba a világon? kérdésre (természetesen Eszci a helyes megfejtés. :lol:) És ezen annyira nevetett, hogy... :lol:
neet
neet

Neet :) Én is imádom csikizni a gyerkőcöt :oops: olllyan édesen rötyög!! :lol: :lol:

Na megyek sz.f.-et nézni :oops:
denizsa

Csikizés: ma Barbara olyan édesen megcsikizte Bálintot, hogy ö harsányan kacarászott :lol: :lol: hazafelé végig mondogatta, hogy "Bajbaja néni", "Angi baba jáccik" meg "vau kutyus pájna" :D

Neet,
Eszci :lol: :lol:

Deni,
jaja, de azért a kenömájasos is lecsuszik idönként :D

Ancsi,
szerintem ilyesmit jelenthet az álom, amit irsz :(
fibi

Fibi! a kutya klasszisokkal jobb volt nálam! :lol:
gödibarbi

Votiv, ja hat maganakciokert nem vallalok felelosseget :wink:
viszont lehet, h pihenned kellene egy kicsit? :?
recca

Barbi,
de a párnát is Te hajitottad a kutyának, azon rötyögött B :lol:
fibi

Fibi :) Na akkor legközelebb ha jöttök, elkapom egy csikikörre Bálintodat :wink: :lol: :lol:
denizsa

Fibi! oké akkor én vagyok az ász :mrgreen:

jócakát mindenkinek! :P
gödibarbi

Fibi, Barbi :) És Bálint játszott Angival? Meséljetek, milyen volt a buli!
denizsa

Deni,
szegény kisfiam, mindenhol csikis :lol:

öö, Bálint konkrétan nem játszott Angival, hanem csak vigyorgott rá :D és nagyon örültem, mert amikor karba vettem A-t, akkor is jokedvü maradt, és nem féltékenykedett :D és utánozta Angit, amikor ö szépen átfordult a hátára (a hasárol) :) B is lefeküdt a földre, mint egy kisbaba :lol: viszont ö is be akart mászni a járokába A. mellé, és amikor mondtam neki, hogy nem lehet, mert nem fér be, akkor elkezdte rázni meg lökdösni a járokát :oops: :( szal tuti lesznek érdekes meccsek kistesoval is.
fibi

Fibi :) Édes lehetett Bálintod, ahogy utánozta Angit :D Bizti jó volt megdajkálni a kiscsajt, pláne hogy B. sem volt féltékeny :wink: ez jó jel :D :D Tudja már, hogy kistesója lesz?

Jó éjt mindenkinek!
denizsa

Mindenki, aki a példaképének tekint: köszönöm, nagyon hízelgő :oops: :oops: :oops: :oops:, de tegnap példaképetek eszméletlen hisztis p...a volt, türelmetlen nagyobbik gyermekével, a picivel nem annyira, de azért visszasírta a gyerektelen létet, és dobostortát akart enni :lol: pedig csak front volt... és még a párom is megjegyezte, hogy talán nem kéne már gyerekesebbnek lennem a lányomnál...
Szóval én csak egy átlagrossz anya vagyok tele kételyekkel átlagjó anyaságomat illetően, viszont tökjó a háttérintézményem, ezért látszik minden rózsaszínnek errefelé :D De ez ne tévesszen meg senkit!!!!

Neet,
van nem nehéz, jó kis pogácsareceptem, keresztmamámtól maradt rám, nekem még nem sikerült 100%-ig olyanra, mint az övé (valamit szerintem "kifelejtett" a receptből, talán azt, hogy háromszor fújjunk rá, mielőtt betesszük a sütőbe :lol: ), de a 99%-os is tökjó :D És ha kell, van lángosreceptem is... tudod, mit? Át is dobom mindkettőt :D

Fibi,
édesek lehettek együtt Bálint és Angi. Remélem, B. megtartja jó szokásást a kistesó érkezésére is!
Dóci, mióta Marci megszületett, néha eljátsza, hogy ő "pici" (ilyenkor mondja is, hogy "Dóci pici"), és akkor nem tud menni, max. 4kézláb, és általában lefekszik, betakarja magát, és úgy tesz, mintha aludna :D És meg kell zabálni!!!!

Zsan,
Dócinál dettó uez volt émelygős időszakomban: megkivántam valamit, aztán ettem belőle, aztán jegeltem a dolgot néhány hónapra. A legbrutálabb a csirkepaprikás volt, azt hiszem, Dóci 1 éves korában tudtam újra enni...

Rec,
gyönyörű képsorozat volt, köszi :D

Votiiiiiiv,
pocakosan nem szabad ott körülnézni!!!! Tudom, foglalkozási ártalom...
kisün

És amit már napok óta elfelejtek:

Újaknak (Dorka, Elsőszülő, Kiherczeg) ÜDV ITT! :)
kisün

Csikizéssel vigyázzatok, borzalmas élményeket "őrzök" gyerekkoromból. A visszatérő álmom ( vagy 10 éven át ) is az volt, hogy anyu kerget és ha elkap meg fog csikizni és rettegtem de mégis röhögni kellett amikor csikizett!!!! Az enyém is csikis de soha nem csikizem!

Votiv,
hol lehet téged olvasni???????

Lányok,
mégegy segítséget kérek a hálózsákkal kapcsolatban: ujjatlanalatta hosszúújjúvastagbodys vagy hosszúujjúlalattarövid ujjúvékonybodys?? :oops:
félek hogy ne fázzon benne a dedi, de ha melege van az talán még rosszabb...
akata

Dorka,
császááról - amennyire lehet persze - jó élményeim vannak. Nekem tervezett volt, tehát este bevonul, reggel 30 perc alatt nulla fájdalommal kivonul babával. Az érzéstelenítés volt a legrosszabb pillanat. Apa végig bent volt és végig fényképezte, az altatós doki ott ül melletettd és beszélget veled, a saját dokid is hozzádszól néha, mondják mi történik épp. A saját szobámba toltak vissza(egyágysban voltam) és Apa is baba is mama is egész nap utána már együtt. Este (kb 12 óra elteltével) kellett felkelni zuhanyozni, na ezt az élményt viszont fedje jótékony feledés homálya.
Ha császárra szorul az ember gyermeke én azt mondom találja meg abban is a jót ha már így esett, nem szenvedtünk sem a gyerek sem én és a szülés után minden úgy volt ahogy a többieknél. A hasseb meg igazán csak egy icipicit fáj szerintem a gát jobban fájhat, de ezt nem tudom. Hát ha császáros leszel - akkor "vigaszul" ennyit, de Ancsi si biztos mesél majd.
akata

a példaképekről meg annyit, hogy titeket ugyebár még sajnos nem ismerlek -kivéve IndiZanzaGigi-t de őket is csak 1,5 órában - az én egy gyerekes példaképem a tesóm, az ellen példaképem meg Kiszel Tünde!!! :D :D :shock: :shock: :D :D :evil:
akata

Kata!
mi mindig inkább ujjatlant vettünk, mert még most is rugdalózóban alszik, ami hosszú ujjú. nyáron meg, mikor melege volt, elég volt alá egy rövidujjú body.
ancsipancsi

Jóóóóó reggelt!!!!

Láttátok, hogy dr.Sz.J.-nek van saját topikja a Szülészetek, kórházak-on belül :D És megvan az első ember, akinek jó tapasztalatai voltak vele :shock:
kisün

Sziasztok Lányok

Csak egy gyors infós bekukk

Találtam egy tök jó nagykert ahol van egy pár érdekes játék karácsonyra. a hunor toys.hu lapon . Itt csak nagyker működik.de az utcánkban van egy játékboltos csajszi aki be tudja szerezni a kért árut! Ajánlom figyelmetekbe a hangutánzó játékok között levő Játszva tanitó hangutánzó házikót!!! Az én három gyerekem imádja , kulturált kivitel és rengeteg ismert demo dallam van rajta.Tiszta és többszólamú dallamok.1 oktáv zongora, telefon és állathang utánzó gombok is vannak rajta. Ha érdekel valakit nálam ki is próbálhatja. pappliza@gmail.com - ra írjatok vagy a wiw-re.

JAAAAA

A lányokkal valszeg benne leszünk a szombati Magellánban. Mert voltunk egy válogatáson és épp ott forgattak.

Jól vagyunk. Ma megyünk 18 hós oltásra.

Puszi
kókuszdió

Vera,
valszeg nagyon jó a PR-od/ed!!!!!!!! :lol: :lol: :wink:

és szted jelent az vmit, h te pont a Dócival voltál úgy, mint én most????? :lol: :lol:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Kókuszka!
hogy van pontosan a cím? mert www.hunortoys.hu címen nem jön be. vagy a két szó között is van pont?? én lenni játékbuzi :]
ancsipancsi

Zsan,
hja, a pr :lol: És reméljük, hogy jelent valamit!!! :D
kisün

Kisün,
hát én is remélem :) bár kisteso biztos kemény vetélytárs lesz cici-ügyben. tényleg, Doci mikor és hogyan hagyta abba a szopit? és mennyi is a korkül. köztük?
fibi

Fibi,
22 hónap köztük a különbség :) Dóci 14 hós korában állt le az anyaggal :lol: tehát nagyjából mielőtt Marci beköltözött. Addigra már csak reggel kért cicit, és egyik reggel ahelyett, hogy rácuppant volna, egyszerűen odabújt hozzám és onnantól nem kérte :D
kisün

Deni,
igen, elmondtuk Bálintnak a kistesot, hát vigyorgott erösen, valamelyest biztos érti :)
és Te fiad nevével szerintem azért sztrájkol, mert számára a Bálint saját magát jelenti, és nem hiszem, hogy értené, hogy a "baba" is Bálint. de lehet, hogy tévedek... :?
fibi

Szia Kisün :)

Curse,

mi is kókuszmatracot vettünk, de semmi szaga nem volt. ha egy matracot ki kell tenni szellőztetni, az nem jelenthet túl sok jót! szerintem cseréljétek vissza!
elsoszulo

Fibi,
ja, és tegnap találkoztam a fehérvári-úti játszóházban egy anyukával, ahol 18 hós a korkülönbség a két gyerek közt, a kisebbik most 9 hónapos, de a nagyobbik még mindig szopizik 5x egy nap, szóval ez is simán megoldható... bár anyuka a nagyobbiknál már szívesen csökkentené a mennyiséget :)
kisün

Kisün,
de gyors voltál :D hát, akkor Nálatok tökjol alakult, ideális szitu :) én egyelöre nem tudom, hogy fogom lassan "leszoktatni", mert nem annyira esik már jol...
fibi

Kisün,
azta, tandem szopi a javábol :D anyám kitérne a hitéböl :lol: már most is kérdezgeti, hogy meddig fog még a Nagyfiu cicizni :roll:
hát, aszondta a védönö, hogy eddigi pályafutása során (25 év) egyetlen egy anyuka volt, aki végigszoptatta a terhességet. lehet hogy én leszek a második? :lol:

na indulunk boltba, mert megint befaltam itthon minden kaját :lol:
fibi

Zuz: már nem tudom, hogy a te palacsinta recepted mi volt, de minden palacsintát szeretek, úgyhogy akkor az is: nyami-nyami :)

Zsan: hát sorry, hogy a sok hülyéhez tartozom, de azt hittem, hogy...tudom, hinni a templomba kell.
mindegy

Ancsi: Embör öccsének a kislánya Szonja és ugye a vezetéknevük ugyanaz mint nektek...igy nekem se tetszik a Szonja név, de pl az hogy Oroszlán Szonja az tetszik ;)

Votiv: tök jó a fotó rólad a cikkben ! ;) És Júlia szép név!

tésztasali: én mindig csak fokhagymát teszek bele

Álom: én ma hajnalban arra riadtam, hogy valami alagúton kellett átvágnom, minden veszély ellenére és az egyik ilyen veszély egy nő volt, aki amint közel ért megharapta a nyakam. Csak utána azonosítottam be, hogy a védőnő volt az :lol: Viszont annyira felment a vérnyomim, hogy felriadtam és jól odabújtam apihoz :o

Sajnos mi kihagyjuk a pénteki sétát, nekünk délelőtt nem jó :(
Páleszre lehet, hogy tényleg lesz szükségetek!

Rylie
rylie

Szrekuc: ezt meg mindig elfelejtem :oops:
Szóval mi csepeliek vagyunk, és a MikkaMakka is itt van nálunk:
www.mikkamakka.hu
Köszi a szombati programajánlót, de kertipartizni megyünk Nagykovácsiba ;)

R
rylie

nézzétek mit találtam !!!
http://index.hu/kultur/eletmod/mc1149/

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

PÉNTEKI TALIS CSAJOK:
ha hideg lesz holnap, akkor átmegyünk majd a MOM-ba, vagy hogy lesz???

Rylie,
Szonja nevet én irtam, és nekem tetszik. vagy Ancsi is irt erröl vmit, csak felületesen olvastam? :oops: kár, hogy nem jössz holnap :(
fibi

Sziasztok,

Szóval kókuszmatrac ügyben marad a csere, mert most már vagy 4 napja szellőzik éjjel-nappal, de semmi változás :( Én szeretem a kókusz illatát, de azt nem mondhatnám, hogy ennek az van :lol:

Votiv,
Na most nem nyugtattál meg :shock: Ezek szerint neked nagyon kemény lehetett a szülés. Én minden fájdalmat el tudok viselni, de a szúrót nem. Apa tegnap már mondta is, hogy biztos fájdalomcsillapítást fogok kérni :lol: Cikk tök jó :lol: És szerintem is a Júlia szép név :lol:

Rylie,
Álom :lol: Nem lehet, hogy előtte valami horror filmet néztél? :lol:

Ja és fájdalom témában köszi mindenki visszajelzését :lol: Lehet, hogy inkább nem kellett volna megkérdezni :lol: :lol: :lol:

Kép Kép
curse

Sziasztok!
Curse!
Én sem tudlak megnyugtatni, tudom, hogy görcsölt a hasam, olyan mensi szerűen, csak sokkal brutálabb módon, de azt tényleg elfelejti az ember, viszont nekem olyan fájdalmaim voltak a finishben (6-7 óra), mintha késsel szurkálnák a kismedencémet, valószínűleg Bazsó feje ahogy hozzáért a csontokhoz.... És szülés előtt 1-2 hónappal már éreztem hasonlót, most is érzem 1-2 pillanatra beleszúr, majd össze esek, és én ilyenkor parázok be nagyon, és gondolom, hogy ez a második is ugyanolyan lesz....De ez még nem jelent semmit. Lehet, neked fájásaid sem lesznek, hallottam már olyat is :wink:

Holnapi tali: Szóljatok, ha MOM park lesz, mert akkor mi nem megyünk el a parkig. Ma délelőtt voltunk tücsökzenén, és nagyon hideg volt!!!!

Barbi!
El is felejtettem válaszolni :oops:
Tök örülök, hogy bejött a bodzatea, és ráadásul szerintem fincsi is! Az eljárásról azért nem volt tudomásom, mert a tárgyalás alatt vagy utána jelentette be a nő, hogy ez a kínja, és ez ügyben már nem tartottak tárgyalást, gondolom a bírónak egyértelmű volt, hogy a nő meg van kattanva :twisted:

Rylie!
Nyaminyami: almás-fahéjas palacsintatészta kevés porcukorral, az is csak azért, mert a tésztába én nem szoktam cukrot rakni, nehogy leégjen.

Pogácsarecept: én a Horváth Ilonára esküszöm, Tejfölös pogácsa más módon, és ezt egészítem ki azzal, hogy megkenem a tetejét tojással, és jól megsajtozom!!!! Nagyon finom, egyszerű, bár hajtogatós, de így is kb 1-1,5 óra alatt kész!

Recca!
Hű! Olyan fura ilyen képeket nézni! Igaz, hogy már szültem, valőszínűleg az is így nézhetett ki, csak Bazsó a fejével törte az utat :lol: , de akkor annyira más tudatállapotban van az ember! Ez így olyan naturalisztikus. És nagyon szép, de így pocakosan kicsit ijesztő :lol: Azért hihetetlen, mire képes egy női test :shock: :)

Kép
Kép
zuzmo1

Curse,
kokuszmatrac :( és visszaveszik a boltban?

Zsan,
egy ismerösöm meki konyhán dolgozik, és abszolut igy van, ahogy a cikkben. és én nagyon szeretem a mekis sültkrumplit, meg a csirkés szendvicset meg a shake-et is, meg...megmeg :lol: ha arra járok, mindig megkivánok onnan valamit :) nálam nem tiltolistás, söt imádom a hamburgert :D
fibi

Fibi!
A múltkor írtam, hogy találkoztam a játszótéren egy csajjal, 15 hónap a különbség a gyerekek között, és végig szoptatta a nagyobbat, és azt tanácsolta, hogy ne is válasszam el Bazsót, mert nagyon jól kezelhető így a féltékenység! Azt mondta, sok mindenben nagy segítség volt, hogy az újdonságokat elfogadja a nagyobb. DE: Bálintod addigra már tök nagy lesz, azért más egy 15 hós, és más egy két és fél éves! És Bazsót nekem sem volt szívem elválasztani, de néha, sőt igazából elég gyakran nagyon nagy teherként éltem-élem meg a szoptatást, egyrészt fájt (mostanában már nem), másrészt agressziót váltott ki belőlem. Nem tudom ezt elmagyarázni, de kifejezetten irritált, hogy hozzámér, és ez olyan rossz :cry: Most már jobb a helyzet, igaz, az elmúlt két napban szinte nem is szopizott, és egyébként is reggel igényli, és délelőtt.
Na, ebből is látszik, milyen labilis és döntésképtelen nőszemély vagyok. Más sokkal egyszerűbben eldönti, hogy eddig volt és kész, és nem rágja magát rajta, hogy mi van ha.... Én lelkileg nagyon ragaszkodtam a szopihoz, testileg viszont nem esett jól......
zuzmo1

[quote="fibi"]P írta:fibiÉNTEKI TALIS CSAJOK:
ha hideg lesz holnap, akkor átmegyünk majd a MOM-ba, vagy hogy lesz???

Phoebe!
hogy őszinte és gyarló legyek, én a nagyobb kocsival terveztem menni, hogy Lencsi a délutáni szunyókáját abban ejtse meg (kicsi nem alkalmas rá), vagyis a tali után húztam volna a MOM-ba nézelődni, meg kicserélni 3 anyós által vett bodyt. úgyhogy én mindenképp megyek a MOM-ba, akinek van kedve, jöjjön velünk ;-). előtte még beugranék a Hold boltba valamiért. gyere te is a MOM-ba, és majd oda megy értetek apa, mikor indultok mittoménhova. :)

Rylie!
kár, hogy nem jöttök :(, node majd a jövőhéten ;-)

Indi!
én eddig azért ódzkodtam az általatok vett "mosószódától", mert azt hittem, hogy ahogy a neve mutatja, ez valóban szóda (sziksó), azaz Na2CO3, amit nagyanyáink - mivel erős lúg - tisztítószerként használtak. meg tudnád nézni valahol a leírásában, hogy ez a mosószóda azonos-e azzal, amit én írtam, vagy annak egy "hígabb" változata? mert ha nem az az erős szer, akkor én is szívesen kipróbálnám!!! holnap megyek a Holdba, ha van időd, írd le légyszi addig a választ, mert csak emiatt mennék be :). taliztatok ma?
ancsipancsi

Zuzi,
én is a hidegtöl tartok, ma is ugy fuj a szél... Lehetne akkor inkább a MOM? TÖBBIEK??? Ancsi, Deni, Kisün???
és oda hogy tudok eljutni? vilin kivül megy e busz, és honnan???
és Zuzi, vigyem e Neked a Maszkabált, vagy közben kaptál vkitöl? már nem birtam követni :oops:
fibi

Fibi!
honnan mégy? mert a Kosztosról (Borárostól) a 12-es busz visz a BAH-ig (alacsony platós), ahonnan kis sétával elérhető a MOM. a Móriczról a 61-es villinger előtte áll meg. Gazdagrétről a 139-es busz megy a MOM elé :]. Móriczról megy még az alacsony platós 40-es, ami a BAH-nál fordul meg.
ancsipancsi

Fibi!
A 12-es busz elvisz a Novotelig, onnan gyalog 5 perc, arra pedig a Petőfi híd pesti hídfőjénél, vagy a Skálánál, vagy a Kosztolányin is fel tudsz szállni.
Nem tudom, hogy Szrekuc átírta-e a Maszkabált, majd ma remélem, reagál rá, és ha nme akkor hozzd le légyszi!
És bocs a "zsófiért". Bár gondolom a kisbetűt nem vetted komolyan, ez is csak egy a sok heklyesírási hibám közül, a becézett forma meg szerintem olyan aranyos. Vagy ti Zsófiának fogjátok hívni? Mert az is nagyon szép, csak egy kicsit olyan Nagyhercegnős :wink: :D
zuzmo1

Ancsi,
hogy öszinte legyek, én is (a hidegen kivül) önzöségböl mondtam a MOM-ot, mert Bálintnak dél körül aludnia kell, addig én nézelödhetnék, mert csak 2 felé indulunk Gárdonyba :D :D :D

Zuzi,
szerintem nem vagy labilis! mert ez is azt jelenti, hogy a legjobbat akarod a gyerekednek, még akkor is ha Neked picit kellemetlen. vagyis teljesen megértelek, akkor én is labilis lennék? :lol:
nekem is lelkileg nagyon jol esik még, hogy szopizik, imádom az összebujást, de az egyik mellem fáj kicsit szopinál, és idönként a könyökével is a hasamba fekszik, meg ilyesmi :roll: ami nem tul kellemes fizikailag. Én ugy döntöttem, hogy meg fogom probálni az altatást cici nélkül, mert tényleg ö már nagyobb fiucska, és az a 4 (?) nap, amig H-ban leszek, hosszu lenne, ha addig nem történne változás. szerintem. aztán majd az élet eldönti :D
fibi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: