A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

Szia lina
én is találtam rucit,a cuki is mondta hogy szét néz ez ügyben.eljössz ezekért is?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

hajny
ne csinálj ebből lelismereti kérdést szerintem :) Én a bababevekkel vagyok sokszor bajban :roll: :oops:

seriff
bizti szép lesz a kertetek :) hannácska segítet?
Nem akarok ám gondot okozni a lepedővel ha tesódnak sokt kell érte menni nem fontos ám tudom már elég hüvi van ... miatam ne mászkáljon ám sokat :) egyébként ma néztem 3 helyen is de elég gatyik vannak itt van ahol meg ugyan 1300 ft al drágább mint máshol .. :shock: szóval ha csak nem túl nagy gond nektek :) kösszi :)

lina
nagyobb rucik esetleg ? kellenének abból találtam párat meg találtam pár cumiüveget nem volt még használva meg egy doboz tápszert is ami még jövöre is jó . Meg sinlacom is van egy dobozzal azt is szivessen odadom (megkérdezem barátnőmet mert neki adtam oda 7 !! doboz sinlacot de azt modta nem eszi a babája ha nem kell visszakérem és azt is odadom azt is sokáig jó még :)
meg találtam egy jóóó meleg kis kabátot is :)
mikor jársz kecsón mikorra készitsem össsze ?

lenne még egy kérdésem :) szóval nikiéknél az oviban nagyon elkezdték modgatni ezt szelektiv hulladék gyüjtés és niki most kérte itthon hogy így gyüjtsük mi is mert ez nem koszolja a vizeket :)(kis okos :lol: ) csak én nem tudom hogy ezeket simán el lehet vinni ezekben a közös gyüjtökbe ? mert láttam már ilyen gyüjtö konténereket a városban sok helyen de abba bárki öntheti ? vagy az az adott utcához házhoz tartozik ? jóóó kérdés mi :lol:

Kép

Kép

Kép
roz23

lina

fürdető lepedő meg textil pelus ? vagy az nem ? azt is találtam

Kép

Kép

Kép
roz23

bocs utolsó :oops:
esetleg a kiskád ? az sem kell csak pakolom jobbra-balra .

Kép

Kép

Kép
roz23

Hú Roz, lehet ám erre is azt mondanád gagyi, mindegy,megkérem tesómat, és hoz egyet, aztán ha nem tetszik, nem viszed el, oks? Még nem beszéltem Vele, de ígérem fogok! Nem gond, ha nem jár arra,nem vesz :wink: .

Kép
seriff

Szia roz

Eza a szelektív hulladékgyűjtés naon jó dolog,egyenlőre még kevés helyen van kitéve,de bárhová öntheted,persze a papír a papírosba és így tovább.Jó példa a gyerekeknek.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Roz, persze, h beleteheted akármelyikbe...főleg ha bele is fér, itt a Vásárhelyi isi mellett is van, de már többször előfordult, h a műanyagos mellett 2konténernyi halomban álltak a műanyagpalackok---azt hiszem, még nem sikerült felmérni, h milyen gyakran is kellene üríteni :( . Sztem is hasznos.
Hanna segített hát, a legtöbbez azzal, h a munka oroszlánrésze alatt aludt :wink: :lol: , utána viszont beletaposott a közepébe :shock: :) .

Kép
seriff

Seriff,
csak egy jött, azt is nagyon köszi!!!

Mindjárt végigolvasom a termést is, és válaszolok, csak kiveszem Lilit a kádból :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Köszönjük tényleg mindenkinek a rucikat, meg mindent. De tényleg csak olyat adjatok, amit utána nem kértek vissza, mert ugye fúrt kútból kimosva...szóval már nem lesz az igazi.

Roz,
jöhet minden, kiskád is, nagyobb ruha is, pelus is, tényleg semmijük nincs.

Roz, Dettus, Hajny,
jó nektek, ha csütörtökön tartok egy körutat? Aznap semmi dolgunk nincs, bemegyünk Kecskemétre, és akkor mindenkihez el tudunk nyugiban menni. Vagyis délutánra visszajövünk védőnénihez, de előtte.

Dóra
holnap, mikor indulok haza, majd hívlak.

Lili,
veled meg akkor péntek reggel randizok :D

Remélem nem felejtettem ki senkit!!!!!

Képzeljétek, eltetettem Lili első kiscipőjét, holnap vesszük meg. Nagyon rendesek a boltban, azt mondták, hogy próbáljuk rá Lilire, tologassa benne egy kicsit a babakocsit, hogy elviseli-e egyátalán a lábán, mert ugye téli, kicsit magasabb szárral. Csak ma, mire visszamentünk angol után a boltba, elaludt, így nem tudtuk felpróbálni.

Hajny,
apa munkahelye még mindig Pesten van, majd csütörtökön meg először. Ezzel ünnepeljük meg, hogy három éve ismerjük egymást:)
De legalább Pest déli részén, nem kell átmenni a városon. Pénzben mindenképpen jobb, és egy nagy cég, félig meddig állami, szóval korrektek a viszonyok, nem kell ügyeskedni.
Amúgy meg nem gond, hogy összekevertél minket, értettük így is szerintem :D A két Lili megtévesztő lehet...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Helló!

Lina,
csak a "szokásosra" gondoltam. Aluszékonyság, hányás stb. Minden buksikoppnál ezeket kell figyelni.

Betegeskedőknek jobbulást!

Megyek aludni, csajszikám megint sz.rul aludt.

Kép
sygnum

Syg,
semmi ilyesmi, csak szerintem még érzékeny neki. Főleg, hogy ma angolon fejbekólintották pont ott egy játéktraktorral :(

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina, légyszike, vaalhogyan magyarázzátok el a kislány szüleinek, h a kútvízből semmiképp, semmilyen formában ne adjanak a kislánynak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Csak ásványvizet(Szentkirályi, Óbudai gyémánt baba)! A kútvízben túl sok nitrát lehet!
Ha még van kérdésed a lelettel kapcsolatban akkor írj egy pü-t,mert én hiába küldöm,nem megy el, vagy majd az iwiwen :wink: !

Roz, zsibbadás?

Pille, gyógyultok?

Kép
seriff

sziazstok :)

lina
nekem jó a csütörtök :)

seriff
beszéltema házi dokimmal azt modta nagyon el kellen húznom egy teljes kivizsgálásra mert a véképeim is sorra rosszak ( nincs papirom gépen nézte)
ez a sok nőgyogyászati vacakolásom .... is arra utal hoyg menejk már el kivizsgáltatni magam de egyszerűűűen mikor ???

Kép

Kép

Kép
roz23

Lina,
csatlakozom Serhez! Mikor kórházban voltunk, akkor volt bent egy pár hetes kislány, mert forralt kútvízből csinálták neki a tápit. Hát, szerencse, hogy időben beértek vele, így is napokig az intenzíven volt...
balim

Lina, ketto utan elmegyek Katival tanacsadasra, aztan negy korul jon ertem a parom, mert megyunk burkolatot venni a furdoszobaba, szerintem csak hat utan leszunk itthon. Kb. mikor jonnetek? Vagy akkor hozzam is csak csutortokon jonnel?

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Olyan elkeserítő ez a szegénység, most mindig azon a kislányon jár az eszem, akit Lina írt.

Na meg ez a verés? Ami a hírekben volt. De eldugulok.

Lina

Ha jössz Hajnihoz, nekem is van néhány cuccom. Cumikat is raktam bele, kifőzve biztos elhasználják.
És még az jutott eszembe a csukott ajtóról, hogy én nem mernék úgy aludni, mert Bence mikor lázas volt, akkor álmában nyöszörgött, de nem sírt és nem ébredt fel. Olyankor odamentem, és már éreztem is a homlokán, h baj van.

Nana

Majd teszek fel fotót az overállról. :)

Adrinak már nem elég, h felállt, most már emelgeti a lábát, h felakar mászni is. :) Ma éjjel csak kétszer kelt fel. De jó is volt.

Kép

Kép
cukkermáz

Sziasztok!

Ma féléves Lencsibaba :D :D !El is nosztalgiáztam :lol: ,hát hat hónappal ezelőtt ilyenkor már javában zajlottak a dolgok!

Cukker akkor belendült Adri rendesen,kis ügyes!Adri éjjel szopizik is?Nekünk nem volt túl jó éjszakánk,sokszor keltünk meg Lencus annyit forgolódott,ez a kis csöpp néha teljesen letúr minket az ágyról :lol: .

Nincs vmi tippetek,becsípődött vmi ideg a csípőmnél mi lenne jó rá?Itthon Fastum gél van meg Diclophenac(így kell írni?)most ezeket használom.

Kép Kép

Kép
dettus

Dettus, azert olvasd el a Fastum gel es Diclophenac papirjat, en ugy tudom nem javalt szoptatos anyaknak!!! Nekem is volt hasonlo gondom, csak nekem a nyakamnal. Ha jol emlekszem, csak forro vizes borogatast hasznaltam, mast nem.

Jol emlekeztem.
Fastum:
http://www.hazipatika.com/drugs/prod?pid=2885

Boldog felevest!:)

Cukker, kicsi lanyod csuda ugyes!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Hu lanyok alig gyozok visszaolvasni olyan sokat irtatok :)
Nalunk eleg ramaty a helyzet a gyerekek mellett most mar Geza is beteg es en sem vagyok 100%, de valakinek tartani kell a frontot, az en jo kedvu gyerekeim iszonyuan nyugosek :( Pankanak el kellett kezdeni az antibiotikumaot, ma megyunk vissza az orvoshoz Beni meg egyelore huzza, de rettenetesen faj a torka alig bir nyelni :( Gezanak tuszos mandulagyulladasa van. Hat ilyen beteg mar legalabb 15 eve nem volt :roll: Es meg nem is jarnak kozossegbe a gyerekek...
Bocs hogy ideomlesztem az osszes panaszomat :oops: , majd csak tul leszunk ezen is.

Lina,
En a tesomnak adtam a babaruhakat, a sogornom meg most fog szulni ket het mulvara van kirva, de azert korulnezek, hogy van -e valami, amit nem hasznalnuk.

Hajny ,
Azota is sajnalom a pizza vacsorat, ha meggyogyultunk, mindenkepp szertnem bepotolni,
A heten meg hastancra sem tudtam elmenni :roll: mert betegen nem akartam masra hagyni a furdetesuket.

Nana,
Hol van a H&M? Es hol nyilik az az uj H&M? A CBA-t en sem szeretem, sose tudtam ott semmit venni anno mikor Hollandiaban laktunk....

A ket Siesta boltban (Vorosmarty u, es Sil Coop)nagyon jo goretexes csizmak vannak leertekelve tavalyi modellek, nekunk sajnos kicsik amik vannak, nezzetek korul.
mvirag

Dora
Nekem is Fastum-ot írt fel a házidokim, pont a szoptatás miat fájt a hátam...szerinte

Kép
Kép
Kép
thymi

Mvirág

Persze, bepótoljuk a pizzázást. Amikor ott voltunk, egyszer Hajni ki is ment szétnézni, h jössze -e.

Most akkor CBA vagy C&A? :) csakhogy kötözködjek egy kicsit

Dóra

Remélem azért még máskor is össze futunk errefele.

Nana

Nektek is és minden kisbetegnek jobbulást kívánok. Nekünk eddig szerencsénk volt. Adri egyszer volt náthás, de nem kellett antibio.
Azért kell az útlevél, mert megyünk jövő héten Sopronba utónyaralni és átszeretnénk menni Ausztriába egy csodaszép élményfürdőbe. Lina is ott volt múltkor. Remélem marad még idő és pénz Pandorfra is. :wink:

Dettus

Nekünk már jó ideje nincs jó éjszakánk. 2-3 óránként ébred, de van, h óránként. Mostanában 1 után alszik reggelig. Szóval a mai egész jó volt a 2x-i ébredéssel. Egy ideje max kétszer szoptatom éjjel. Amúgy meg cumi a szájába és visszaalszik.

Dettus

Szerintem igazán csak várnod lehet ezzel a becsípődéssel. Idővel elmúlik, de addig kín. Nekem az első terhességemnél volt ilyen.

Megy valaki holnap csütörtökön a baba mama klubba? Én szeretnék, de nem tudom, h össze jön -e. Be sem jelentkeztem. 5 napig 3-asban leszünk a gyerkőcökkel.

Andi
Kép
cukkker

Dettus: Boldog félévet Lencsibabának!!! :D :D
Mostanában nekem is soxor van gond a csípőmmel-derekammal, pedig a terhességem előtt semmi gondom nem volt vele. Általában pár nap alatt elmúlik, de addig olyan sz@r mert alig birok mozogni!

Nana, Virág: jobbulást a betegeknek!!

Lina: szívsen segítenék én is babacuccokkal, de már odaadtam az összes ruhát a sógornőm húgának mert kisbabát vár.
A kútvízzel tényleg vigyázni kell, az én dédim adott sajnos anyukámnak amikor a mamám rábízta és anyukám majdnem belehalt.... utána több mint 2 évig szoptatta a mamám éjjel-nappal h rendbe legyen de igy is maradandó nyomai vannak az esetnek sajnos.... :cry: :cry:

Lili buksija hogy van??

Nálunk Janika nagyon alvós ma, amit nem is bánok mert mászik az egész házban mindenfele, igy a nyugalomnak vége....viszont az esti lefektetéssel gondok vannak....sajnos akkora műsor van, szopizni se akar, gondolom most a mensi miatt....úgyhogy megint fejek ezerrel.... :roll: :roll: :? :? :?

KépKép
erszényes

Sziasztok!

Remélem azért a kislányhoz a védőnő jár, és ezeket a dolgokat elmagyarázza.

Erszényes,
Lili buksija már jól van, nem fájlalja, ha lefektetem, de ahogy belendült, szerintem lesznek itt újabb nyomok. Már mindenhol menni akar, ha feláll, elengedi, amiben felkapaszkodott, aztán persze tottyan, abszolút nem áll stabilan persze még, de nagyon próbálkozik.

Ma megvettük Lili első kiscipőjét, vagyis inkább már bakancsot. Őszre még jók, amit most használunk, azzal kihúzzuk, le szoktam ezekben is engedni a földre, télen meg jöhet az "igazi" cipő.
Amúgy tényleg érdemes több párat venni, és váltogatni?

Cukker,
lassan te is szaladhatsz Adri után.... Holnap mikor menjek? Olyan fél 10 fele megyek Dórához, utána jó lenne?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Dóra,Erszényes köszi!

Lina ha jössz erre Cukkerékhez,hozzánk is beugrasz vagy hogy legyen?Akkor tetszett Lilinek a cipő?

Cukker most,hogy írtad jutott eszembe a klub,de igazándiből azt se tudom hol van,na mindenesetre jó volna elnézni oda.

És köszönöm,akkor csendesen szenvedek tovább.

Kép Kép

Kép
dettus

Sziasztok!

Először is jobbulást a betegeknek,olvasom hogy van.

Dettus,neked küldtem pü-t,megkaptad?

Lina,
most olvasom hogy holnap délelőtt jössz erre,én nem leszek itthon,de akkor átadom a cumót a Cukihoz.Köszi hogy jössz érte.

Most csak ennyi,sietek.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

lina felénk hány körül jössz ?

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Átgondoltam a holnapot, talán nekünk az lenne a legjobb, ha olyan 9 körül elmennénk Cukkerhez.
Dettus, akkor ezek szerint te is arrafele laksz valahol, utána hozzád. Tényleg, hogy tudlak téged elérni? Esetleg egy pü-ben megírnád a számod?
Utána Dórához, ha jó, addigra biztosan visszaértek a tanácsadásról,
és Roz, végül hozzád, nem tudom hogy vagy otthon, de gondolom ez olyan 11-dél körül lenne már.
Így utána az anyunak oda is tudnám adni a dolgokat, ő ott lakik Roz közelében.
Jó lenne így?????????

Dettus,
úgy néz ki, tetszett Lilinek a cipő, ráadtuk, és ugyanúgy tolta a babakocsiját, mintha mi sem történt volna, nem zavarta.
Na meg olyan édes, egyre többet áll kapaszkodás nélkül, aztán tottyan a popóra:)

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina,

Eddig nem volt időm írni, de én is szedtem össze pár cuccot, igaz ruhából nem sokat tudtam, mert én is a legtöbbet kölcsönkaptam, illetve remélem még szükségem lesz rá. :) , de szedtem pár dolgot össze. Katonatelepre gondolom azért nem jössz ki, de a még a városban vagy én 3 körül bent leszek, mert mi megyünk a baba-mama klubba. Ha esetleg nem jön össze holnap, akkor gondolom később is el tudod majd juttatni a kislánynak.

Dettus,

Ficam becsípődés ellen nézd meg az Árnika krémet. Ez gyógynövényes, lehet terhesség és szoptatás alatt is használni. nekem bevált.

Kép

Kép
nyhk

Nyhk,
3 körül már nem nagyon leszünk bent, délután megyünk tanácsadásra. Katonatelepen merre laktok? Péntek reggel megyek Lilihez is, utána végül is kiszaladhatunk Katonatelepre, nekem a menés nem nagyon jelent gondot :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina

Nekem a 9 körüli időpont tökéletes, mert akkor még nem megyek sehova. Milyen testalkatú az anyuka? Mert én selejteztem a saját ruháim közül is. Felsőket. Meg tettem bele testápolót, fogkrémet, amit már nem használunk.

Andi
Kép
cukkker

Teszek fel néhány fotót

Kép Birok a tesóval

Kép

Kép Játszok

Andi
Kép
cukkker

Ez lenne a játszós :)

Andi
Kép
cukkker

:evil:

Na majd most

Kép

Andi
Kép
cukkker

Sziasztok!

Úristen, de rég voltunk itt. Már vagy 1,5 hnapja nem írtunk. sajnos az olvasás is lemaradt egy jó ideje. Erre már mentegetőzést sem szeretnék írni :oops:

Nagyon elfoglalt másfél hónapot tudunk magunk mögött. Bea beíratkozott egy aneszteziológus iskolába, és Pest, meg a kórház között ingázik, Én (Zsolt) meg állandóan melózok. Szegény Lillácskára meg mindig más felügyel. Hol anyukám, hol a szomszéd, hol sógonőnk, sőt már babysittert is fel kellett venni. Eddig szerencsére nem volt vele gond, csak "drága", de roppant aranyos, és Lilla is szereti.
A lényeg a lényegben, hogy Beával átbeszéltük a dolgokat, és nem mellékesen az anyagi oldalát a témának, és arra az elhatározásra jutottunk, hogy Kis Csöppet bölibe adjuk. Na igen ám de itt jött az, hogy sehol nincs hely. Szerencsére sikerült megoldást találni erre is,így november 6.-tól bölcsibe fogunk járni.
Egyedül a deleléstől félünk nagyon, mert az itthon is néha nehezen megy, de valszeg a gondozónők már elaltattak egy pár nehezen alvó gyereket :D

Az a nagy gond, hogy mivel nagy a lemaradásunk,így témákhoz nem is nagyon tudunk szólni, ezért csak magunkról írunk pár szót. Talán most, hogy jön a tél több időt leszünk bent, és gép elé is hamarabb kerülünk, többet tudunk jelentkezni (persze ezt is ígértük már :oops: )

Szóval...
Lillácska már elég érthetően kifejezi magát, jópár szót mond már és imád kirakózni. Rettentően szereti még kétszázadjára is kirakni ugyan azt a képet. "Mi is szeretünk kirakózni" :roll:
Nálunk még nem volt olyan bili élmény, mint Sygéknél, de próbálkozunk rendületlenül.. Egyszer már belepisilt a drága, de úgy mint a fiúk. Állva és messziről :D :D

Na mára ennyi, reméljük minél előbb újra jelentkezünk, de ha nem, akkor kellemes karácsonyi ünnepeket, és boldog új évet :D :lol:

Kép

Mindenkinek Minden jót Kívánunk

KépKép
KépKép
sbea

lina
nekünk jó ez az időpont igazán a legjobb az lenne ha esetleg legkésőbb 12 ig ide érnél mert utánna vendégünk lesz persze csak ha nem gond :) kössszi :)

zsolti
de jó hoyg irtál :)
alvástól ne féljetek nálunk is volt /van niki csak a böliben/oviban aludt/ alszik :D a tömeg jóóó hatásal van :wink:
jobb lesz igy lillának is mert ez legalább állandó . Szeintem bizti menni fog neki lehet hoyg nektek nehezebb lesz :)hatalmassat nőtt lilla :)

cukker
nagggyon cukik a gyerekek :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Cukker, nagyon szépek a gerkők! És milyen ügyes Adri! :)

Beáék, hát igen! .... :) :D Nektek is Kellemes Karácsonyi ünnepeket! :) :wink: Jó volt rólatok olvasni! Azért ha tudtok, írjatok sűrűbben! :)

Lina, várlak holnap!

Erszényke, megkaptad az sms-emet? Tényleg ne haragudj! Légyszi!!!!!!!!

Virág, pont már napok óta ti jártatok az eszembe, hogy mi lehet veletek, hoyg vagytok.....aztán írtál. Jobbulást nektek! Hiába, a nők az erősebbik nem! :) :lol: A cipőket megnéztem, köszi. Hát, még így is borsos áruk van...... :? De lehet, hogy venni fogok.

Kob, Te merre jársz?????

Dettus, Boldog Félévet! Pihengess!

Most már tudom, h. lehet karban tartani magunkat, nőknek. Főzni kell, meg babázni, meg pakolni, meg takarítani egész nap, és este apázni. :lol: :P
birolili

Még vmi. !

Képzeljétek, Zsófi már tett vagy 5-6 lépést egyedül. Nagyon közel van az egyedül járáshoz! Olyan ügyes. Nagyon fél még, de már egyre bátrabb. :)
Úgy örülünk neki. :)
birolili

Roz

S.O.S
A hamis marcipánnoshoz hozzáfogtam :roll: Olyan krémszerü lett a tészta...az jó? És a tejszínhab csak díszítésnek kell a tetejére v a krémbe is kell keverni? A tészta már sül. Remélem jössz erre.....

Kép
Kép
Kép
thymi

tymi

jaj jaj miért nem olvastalak hamarbb nem , a krémbe kell a tejszin .
A tészta mikor lett krém állagú ? sütés után ? olyannak kellene lenni mint a piskótának hol jársz ?

Kép

Kép

Kép
roz23

priviben küldök tel számot :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Megsült a tészta :lol:
Olyan sűrű krém állaga volt sütés előtt :roll: . Alig bírtam elkenni a tepsiben, aztán meg jó vastag lett...gondolom nem 3-4 cm-nek kell lennie :lol:

Kép
Kép
Kép
thymi

A krém viszon híg lett. Remélem a hűtő segít rajta...

Kép
Kép
Kép
thymi

Cukker,
C&A termeszetesen :lol:

Elvileg jovo heten mar jo nekem a pizzazas :wink: Addigra csak meggyogyul a csalad..

Zsolt,
De jo hogy irtal, ha van idodtok adjatok hirt magatokrol.

Sikerult megvennem az oszi magasszaru bakancsokat, majd meg belet csizmat akarok venni telre. Valszinuleg goretexes csizmat veszunk, es az jo hoban is em kell kulon hotaposo....

Lili,
Lassan jobban vagyunk, csak en kezdk lemerulni :roll:
Gratula Zsofikanak, majd belejon a kis leany :wink:

Megyek mert a konyha romokban hever.
mvirag

thymi
a tejszint nem verted habbá ?
attól lehet híg . Mindegy ha nem is kött meg az izén nem változtat legfeljeb kiskanalas süti lesz :) :wink: legközelebb sikerül :) kostóltab a krémet egyébként ízlett ? Nekem ez a süti annyira nem nyerő csak a gyerekek szertetik A tészája viszont szerintem nagyon fini olyan igaz csokitorta ize van :)

kob

táncsak nem tanulsz ? minden ok ?

dettus
boldog 1/2 évet :)derekad???

lili :D
ez jó :) hát igen egész nap ugrálunk és talán pont ezért hizunk meg az ok egyszerű mivel egész nap ugrálunk milyen jó is apával leülni vacsizni neszélgetni... ( és persze már rohannak is fel a kilók :wink: :evil: )
nagyon ügyi zsófika :)

Szelektívhgy. visszatérve :
alig van nálunk amit a rendes szemetesbe kerül bár egyenlóre még csak szatyrokba vannak (4 szatyrunkvan a konyhába :? ) és abba gyüjtögetünk .
csak lassan szokjuk :D néha kukáznom kell :roll:

Kép

Kép

Kép
roz23

jelentem felvertem :lol:

Kép
Kép
Kép
thymi

Lili, gratulalok Zsofinak az elso lepesekhez! :D

Virag jobbulast a csaladnak! Gyogyuljatok meg minel hamarabb!

Nana, a te fiaidnak is jobbulast, kitartas! Most meg mi is szanaszet vagyunk, addig nem is erdemes ide jonni! :lol:

Syg, akkor majd ti is benezhetnetek, ha epp erre jartok!

Cukker, Adri nagyon edes!:) Hihetetlen, hogy mar nyolc honapos!

Sbea, Zsolti, jo hireket kapni feloletek! Kar lenne, ha sokaig nem irnatok, mert hianyzik Lilla baba! Milyen nagy lany mar! Szerintem neki tetszeni fog a bolcsi! Hova fog jarni?

Meg volt Kati elso rossz elmenye az uj doktor neninel. :? Oltast kapott baranyhimlo ellen. Kaptunk ekcema ellen kenceficet, kijott a labacskajan egy folt, meg az orrocskaja is csunya. :(
Engem meg nagy orom ert, mert osszefutottam egy volt evfolyamtarsammal, aki a 3 honapos kisfiaval volt a tanacsadason es nem is tudtam, hogy babat var.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm Éva baba nevében azt a sokmindent, amit kaptunk ma!!!!

Dettus,
jó, hogy megismerkedtünk, szívesen megyünk máskor is pletyózni, meg Lenci babázni :D

Lili,
gratulálunk Zsófinak, remélem majd holnap be is mutatja az új tudományát!!!

Én meg nagy munkában vagyok most, apával ma ismerjük egymást három éve (jó gyorsan haladtunk, mi? már 10 hónapos Lili :D ), és készítem neki a meglepi vacsit. Saját ötlet, kíváncsi vagyok mi lesz belőle...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Cukker: nagyon édes Adri és milyen ügyin ül ő is!! :D A középső képen éppen mondta a magáét vagy csak a kis száját nyitotta úgy??? Beszél már sokat neked is??, mert nekem Janikának be nem áll a szája... :D :D :D

Lina: gratulálok az évfordulóhoz!!! :D Majd mesélj h mit szólt a férjed! :wink:

Lili: gratulálok Zsófinak!! nagyon ügyes!!! :D :D
megkaptam az sms-t de nem értettem h miért is küldted...hiszen semmi konkrétat nem beszéltünk meg...dehogyis haragszom nincs miért! :?: :?: :D :D

Anyósomék voltak Pandorfba és olyan szép kiscipőt meg harisnyákat hoztak neki!! :D :D

Én meg pont ma voltam a bambiniben és egy normális harisnyát se talőltam és a hálózsákok is uazok már hetek óta azok meg nem tettszenek! :cry: :cry: :cry:

Kép
erszényes

Erszényes,
harisnyát, a Tesco üzletsorán lévő virágárussal szembeni bódéban tudsz nagyon szépeket venni. A hátsó bejáratnál van. Sapkák is nagyon édesek vannak a csajszinál.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina

Képzeld ma megérkezett az a 10 pont. Így 27 van, már csak regisztrálnom kellene a Pampers honlapján. Illetve nem találom azt plussz pont lehetőséget. Megpróblom visszakeresni hol is írtad.

Erszényes

Már akartam írni, h tehetnél fel Janikáról képet, ahogy pakol.

Andi
Kép
cukkker

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: