Köszönjük tényleg mindenkinek a rucikat, meg mindent. De tényleg csak olyat adjatok, amit utána nem kértek vissza, mert ugye fúrt kútból kimosva...szóval már nem lesz az igazi.
Roz,
jöhet minden, kiskád is, nagyobb ruha is, pelus is, tényleg semmijük nincs.
Roz, Dettus, Hajny,
jó nektek, ha csütörtökön tartok egy körutat? Aznap semmi dolgunk nincs, bemegyünk Kecskemétre, és akkor mindenkihez el tudunk nyugiban menni. Vagyis délutánra visszajövünk védőnénihez, de előtte.
Dóra
holnap, mikor indulok haza, majd hívlak.
Lili,
veled meg akkor péntek reggel randizok
Remélem nem felejtettem ki senkit!!!!!
Képzeljétek, eltetettem Lili első kiscipőjét, holnap vesszük meg. Nagyon rendesek a boltban, azt mondták, hogy próbáljuk rá Lilire, tologassa benne egy kicsit a babakocsit, hogy elviseli-e egyátalán a lábán, mert ugye téli, kicsit magasabb szárral. Csak ma, mire visszamentünk angol után a boltba, elaludt, így nem tudtuk felpróbálni.
Hajny,
apa munkahelye még mindig Pesten van, majd csütörtökön meg először. Ezzel ünnepeljük meg, hogy három éve ismerjük egymást:)
De legalább Pest déli részén, nem kell átmenni a városon. Pénzben mindenképpen jobb, és egy nagy cég, félig meddig állami, szóval korrektek a viszonyok, nem kell ügyeskedni.
Amúgy meg nem gond, hogy összekevertél minket, értettük így is szerintem

A két Lili megtévesztő lehet...